Grundskollärare spanska jobb - lediga jobb

Grundskollärare spanska jobb Grundskollärare spanska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Grundskollärare spanska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Grundskollärare spanska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grundskollärare spanska- Stockholm

 2. Grundskollärare spanska- Boxholm

 3. Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde- Nynäshamn

 4. Grundskollärare Spanska, Musik, fr.om hösttermin- Kungsbacka

 5. 100 % Grundskollärare Spanska/Idrott år 6-9- Burlöv

 6. Grundskollärare spanska- Örnsköldsvik

 7. Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde- Nynäshamn

 8. Grundskollärare spanska/engelska- Vänersborg

 9. Grundskollärare Spanska, KI- Falköping

 10. Grundskollärare Spanska, KI- Falköping

 11. Grundskollärare spanska/engelska- Vänersborg

 12. Grundskollärare Spanska 50%, fr.om -ht 2015- Kungsbacka

 13. Grundskollärare spanska 60%- Motala

 14. Grundskollärare spanska- Boxholm

 15. Grundskollärare spanska/engelska alt.sp/sv- Vänersborg

 16. Grundskollärare spanska- Vilhelmina

 17. Grundskollärare Spanska år 7-9- Norrköping

 18. Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare- Ystad

 19. Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare- Ystad

 20. Grundskollärare Spanska åk 6-9, 100%- Malmö

 21. Grundskollärare spanska åk 6-9- Lund

 22. Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola- Vimmerby

 23. Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola- Vimmerby

 24. Grundskollärare spanska åk 6-9- Lund

 25. Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola- Vimmerby

 26. Grundskollärare spanska årskurs 7-9- Vimmerby

 27. Grundskollärare spanska åk 6-9 ca 65%- Motala


Mer beskrivning

Grundskollärare spanska
Vi söker till höstterminen 2013 en BEHÖRIG pedagog som ska undervisa i spanska i årskurs 6-9. (Ansökningar från obehöriga kommer ej behandlas.) Du kommer ansvara för ämnesplaneringen och betygssättningen. Vi ser därför att du är väl förtrogen med Läroplanens kunskapssyn och kursplanerna. Det är viktigt att du har en förmåga att anpassa din undervisning utifrån elevernas intressen och verklighet. Vi vill att du som söker verkligen brinner för yrket och att du är väl insatt i Läroplanens kunskapssyn. Vi arbetar målstyrt och med individuella utvecklingsplaner (IUP, UNIKUM) och det är meriterande om att du har erfarenhet av att arbeta med det. Du skall vara en glad, positiv, arbetsvillig, stresstålig och framåtriktad person och ha lätt att samarbeta med andra. Vi tar endast emot ansökningar som skickas via e-post! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Alzahraa Idealiska Akademi
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska

Grundskollärare spanska
Boxholms kommun har ca 5 200 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns vid husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter.Boxholms Kommun söker Grundskollärare spanska Anställningens omfattning Anställningsform. Tidsbegränsad anställning t o m 2013-12-20 med möjlighet till förlängning Omfattning 50% Lön enligt avtal Ansökan senast 2013-08-30 Kontaktperson Jonas Wass Rektor 0142-89590 Välkommen att bli en av oss.
Företag: Boxholms kommun
Ort: Boxholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska

Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde
NYNÄSHAMNS KOMMUN Nynäshamn, den expansiva skärgårdskommunen endast 30 minuter från Globen. Sedan 2010 är väg 73 fyrfilig motorväg hela vägen från Nynäshamn till Stockholm. Målet är att 2 100 bostäder byggs och att befolkningen ökar från 26 000 invånare till 35 000 innan 2016. ARBETSGIVAREN NYNÄSHAMNS KOMMUN Rätt till heltid, flextid och önskescheman finns i många av kommunens verksamheter. Det ges även möjlighet till friskvård på arbetstid samt att distansarbeta. Kommunen satsar även på kompetensutveckling av personalen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Sorunda rektorsområde, med ansvar för ca 600 barn och ungdomar i åldrarna 6-16 år, omfattar fyra skolor med elever från gränsen mot Tungelsta i norr till Lisö i söder. Vi ska tillsammans med hemmen skapa trygga och ansvarsfulla individer som ges goda förutsättningar för ett livslångt lärande och bli trygga, harmoniska och ansvarstagande kommuninvånare i en sund, utvecklande och trivsam miljö. ARBETSUPPGIFTER - Vill du jobba i en hälsofrämjande skola med motiverande profiler och klasser med extra idrott? - Värdesätter du ett dynamiskt utvecklingsarbete med eleven i fokus? - Drivs du av att i samarbete med kollegor få alla elever att lyckas? Då är det just Dig som vi vill ha som medarbetare! Våra ledord är kunskap, trygghet och framtidstro. Du ska arbeta på Sunnerbyskolan inom Sorunda rektorsområde som lärare i spanska i åk 6-9. Tjänsten kan komma att kombineras med undervisning i annat ämne beroende av sökandes kompetens och erfarenhet (företrädesvis slöjd eller svenska). I tjänsten ingår mentorskap. KVALIFIKATIONER Utbildad grundskollärare för de aktuella årskurserna med behörighet i spanska. Det är meriterande om du har hunnit få din lärarlegitimation samt är behörig i ytterligare något ämne. Du har ett gott ledarskap i klassrummet och är en god pedagog med bra förmåga till kommunikation och samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Nynäshamns kommun, Sorunda rektorsområde
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde

Grundskollärare Spanska, Musik, fr.om hösttermin
Vi söker dig/er som kan inspirera, utmana, lära, vägleda och stötta våra elever i åk 6-9, Spanska 40%, Musik 20%. Vi ser framför oss att du har: - högskoleutbildning och legitimation för detta/dessa ämnen, - intresse för och gärna utbildning i Montessoripedagogik, - erfarenhet av målstyrt lärande, med goda resultat du kan intyga. Du får arbeta i en engagerad och flexibel organisation med korta beslutsvägar, drivna kollegor och elever, med stort intresse för och höga förväntningar på dina kunskaper, dig som lärare och person. Mer om KMS: KMS Kullaviks Montessoriskola är en engagerad och föräldradriven F-9 skola utan vinstintresse, där barnet som 1-åring i förskolan startar sin utveckling av kunskaper och förmågor, och som 16-åring lämnar KMS' kreativa miljö och goda studieklimat, med rötter och vingar inför framtiden. Skolan på ca 330 elever och 60 anställda är naturnära belägen med skogsglänta, damm, bondgård och villor som närmsta grannar. I skolans mitt har vi vår brygga med skärgårdsbodar - en scen vi använder bl.a. vid vår traditionella sommaravslutning, med syskon, föräldrar och anhöriga i det gröna gräset nedanför. Vi har en god lärartäthet, goda resultat och en trygg miljö. Besökare brukar uppmärksamma det varma bemötandet och den trevliga stämningen. Våra elevers föräldrar lyfter särskilt lärarnas engagemang, litenheten och tryggheten. KMS personal tycker att barnens stjärnögon och de sköna kollegorna är det bästa. Våra elever säger relationen till lärarna, den goda maten från vårt eget kök och utomhusmiljön och våra före detta elever anser att man på KMS lärde sig ta ansvar och fick med sig goda kunskaper i alla ämnen. Om Du Känner Igen Dig i våra värdeord engagerad, flexibel, professionell och ödmjuk, vill vi gärna träffa dig snarast. Besök vår hemsida www.kmskola.se och ansök via jobba@kmskola.se med ett personligt brev och CV, senast den 2014-05-25, men gärna Så Snart Du Kan. Frågor besvaras av Magnus Blennerud rektor@kmskola.se 031-748 91 54.
Företag: KMS Kullaviks Montessoriskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Spanska, Musik, fr.om hösttermin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Spanska, Musik, fr.om hösttermin

100 % Grundskollärare Spanska/Idrott år 6-9
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Stora Dalslundskolan är en år 4-9 skola med ca 470 elever och 42 pedagoger, organiserade i fyra arbetslag. Den psykosociala arbetsmiljön bygger på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. Stora Dalslundskolan erbjuder: En verksamhet i utveckling Trygg och stimulerande arbetsmiljö Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Duktiga elever, förväntansfulla föräldrar och engagerade medarbetare ARBETSUPPGIFTER - undervisning i spanska och idrott år 6-9 - planering och utvärdering av det pedagogiska arbetet - individuell undervisning och undervisning i grupp - dokumentation - resultatuppföljning - arbete i arbetslag - föräldrar kontakter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är ämnesbehörig att undervisa i spanska och idrott år 6-9, är positiv, engagerad, har god social kompetens och som tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling. Vi behöver dig som satsar helhjärtat på eleverna och är god förebild för dem, är flexibel och lyhörd för både elever, föräldrar och kolleger. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. ÖVRIGT Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Burlövs kommun, Utbildnings- och kulturförvaltningen
Ort: Burlöv
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga 100 % Grundskollärare Spanska/Idrott år 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 100 % Grundskollärare Spanska/Idrott år 6-9

Grundskollärare spanska
Arbetsuppgifter Undervisning i spanska vid Geneskolan. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet i spanska. Anställningen är Vikariat på heltid. Tillträdesdag: höstterminens start
Företag: Örnsköldsviks Kommun, bildningsförvaltningen
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska

Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde
NYNÄSHAMNS KOMMUN Nynäshamn, den expansiva skärgårdskommunen endast 30 minuter från Globen. Sedan 2010 är väg 73 fyrfilig motorväg hela vägen från Nynäshamn till Stockholm. Målet är att 2 100 bostäder byggs och att befolkningen ökar från 26 000 invånare till 35 000 innan 2016. ARBETSGIVAREN NYNÄSHAMNS KOMMUN Rätt till heltid, flextid och önskescheman finns i många av kommunens verksamheter. Det ges även möjlighet till friskvård på arbetstid samt att distansarbeta. Kommunen satsar även på kompetensutveckling av personalen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Sorunda rektorsområde, med ansvar för ca 600 barn och ungdomar i åldrarna 6-16 år, omfattar fyra skolor med elever från gränsen mot Tungelsta i norr till Lisö i söder. Vi ska tillsammans med hemmen skapa trygga och ansvarsfulla individer som ges goda förutsättningar för ett livslångt lärande och bli trygga, harmoniska och ansvarstagande kommuninvånare i en sund, utvecklande och trivsam miljö. ARBETSUPPGIFTER - Vill du jobba i en hälsofrämjande skola med motiverande profiler? - Värdesätter du ett dynamiskt utvecklingsarbete med eleven i fokus? - Drivs du av att i samarbete med kollegor få alla elever att lyckas? Då är det just Dig som vi vill ha som medarbetare! Våra ledord är kunskap, trygghet och framtidstro. Du ska arbeta på Sunnerbyskolan inom Sorunda rektorsområde som lärare i spanska i åk 6-9. Tjänsten kan komma att kombineras med undervisning i annat ämne beroende av sökandes kompetens och erfarenhet. I tjänsten ingår mentorskap. KVALIFIKATIONER Utbildad grundskollärare för de aktuella årskurserna med behörighet i spanska. Det är meriterande om du har hunnit få din lärarlegitimation samt är behörig i ytterligare något ämne. Du har ett gott ledarskap i klassrummet och är en god pedagog med bra förmåga till kommunikation och samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Nynäshamns kommun, Sorunda rektorsområde
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska i Sorunda rektorsområde

Grundskollärare spanska/engelska
Frida Utbildning är en expanderande och livfull koncern, med visionen att vara Sveriges tongivande utbildningsföretag. Vi skapar en lärande organisation, med en gemensam värdegrund, och strävar efter en kontinuerlig förändring till det bättre. Det livslånga lärandet är ett centralt och påtagligt praktiskt begrepp för alla oss som är verksamma här. Under Frida Utbildning ryms två dotterbolag: Fridaskolorna AB och DidaktikCentrum. Vid det här laget är vi ca 400 medarbetare, fördelade över våra olika verksamheter i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Mölnlycke och Göteborg. Fridaskolorna grundades 1993 och omfattar idag fem grundskolor, fem fritidshem, fem förskolor samt Fridagymnasiet med naturvetenskapligt och samhällsvetenskapligt program. Vår grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara beredd på utmaningar, vara ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och ständigt lärande. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med inriktning spanska och engelska för ett vikariat fr o m 27/4 med möjlighet till förlängning läsåret 2015/2016.
Företag: Fridaskolan Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska/engelska

Grundskollärare Spanska, KI
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden. Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden. ARBETSUPPGIFTER Enhet Kinnarp Spanska i klass 6-8 på Kinnarpsskolan samt klass 6 på Åsarpsskolan. Spanskan på enhet Kinnarp är 50% tjänst. Därför kan tjänsten komma att kombineras med spanska på enhet Vartofta eller med annat ämne på Kinnarpsskolan, t ex engelska. Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation i ämnet spanska. Personliga egenskaper: Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga ÖVRIGT Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1). Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Falköping
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Spanska, KI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Spanska, KI

Grundskollärare Spanska, KI
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden. Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden. ARBETSUPPGIFTER Enhet Kinnarp Spanska i klass 6-8 på Kinnarpsskolan samt klass 6 på Åsarpsskolan. Spanskan på enhet Kinnarp är 50% tjänst. Därför kan tjänsten komma att kombineras med spanska på enhet Vartofta eller med annat ämne på Kinnarpsskolan, t ex engelska. Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation i ämnet spanska. Personliga egenskaper: Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga ÖVRIGT Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1). Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Falköping
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Spanska, KI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Spanska, KI

Grundskollärare spanska/engelska
Frida Utbildning är en expanderande och livfull koncern, med visionen att vara Sveriges tongivande utbildningsföretag. Vi skapar en lärande organisation, med en gemensam värdegrund, och strävar efter en kontinuerlig förändring till det bättre. Det livslånga lärandet är ett centralt och påtagligt praktiskt begrepp för alla oss som är verksamma här. Under Frida Utbildning ryms två dotterbolag: Fridaskolorna AB och DidaktikCentrum. Vid det här laget är vi ca 400 medarbetare, fördelade över våra olika verksamheter i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Mölnlycke och Göteborg. Fridaskolorna grundades 1993 och omfattar idag fem grundskolor, fem fritidshem, fem förskolor samt Fridagymnasiet med naturvetenskapligt och samhällsvetenskapligt program. Vår grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara beredd på utmaningar, vara ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och ständigt lärande. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med inriktning spanska och engelska för ett vikariat fr o m 27/4 med möjlighet till förlängning läsåret 2015/2016.
Företag: Fridaskolan Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska/engelska

Grundskollärare Spanska 50%, fr.om -ht 2015
Vi söker dig/er som kan inspirera, utmana, lära, vägleda och stötta våra elever i åk 6-9, Spanska 50%. Vi ser framför oss att du har: - högskoleutbildning och legitimation för detta/dessa ämnen, - intresse för och gärna utbildning i Montessoripedagogik, - erfarenhet av målstyrt lärande, med goda resultat du kan intyga. Du får arbeta i en engagerad och flexibel organisation med korta beslutsvägar, drivna kollegor och elever, med stort intresse för och höga förväntningar på dina kunskaper, dig som lärare och person. Mer om KMS: KMS Kullaviks Montessoriskola är en engagerad och föräldradriven F-9 skola utan vinstintresse, där barnet som 1-åring i förskolan startar sin utveckling av kunskaper och förmågor, och som 16-åring lämnar KMS' kreativa miljö och goda studieklimat, med rötter och vingar inför framtiden. Skolan på ca 340 elever och 60 anställda är naturnära belägen med skogsglänta, damm, bondgård och villor som närmsta grannar. I skolans mitt har vi vår brygga med skärgårdsbodar - en scen vi använder bl.a. vid vår traditionella sommaravslutning, med syskon, föräldrar och anhöriga i det gröna gräset nedanför. Vi har en god lärartäthet, goda resultat och en trygg miljö. Besökare brukar uppmärksamma det varma bemötandet och den trevliga stämningen. Våra elevers föräldrar lyfter särskilt lärarnas engagemang, litenheten och tryggheten. KMS personal tycker att barnens stjärnögon och de sköna kollegorna är det bästa. Våra elever säger relationen till lärarna, den goda maten från vårt eget kök och utomhusmiljön och våra före detta elever anser att man på KMS lärde sig ta ansvar och fick med sig goda kunskaper i alla ämnen. Om Du Känner Igen Dig i våra värdeord engagerad, flexibel, professionell och ödmjuk, vill vi gärna träffa dig snarast. Besök vår hemsida www.kmskola.se och ansök via jobba@kmskola.se med ett personligt brev och CV, senast den 2014-05-08, men gärna Så Snart Du Kan. Frågor besvaras av Magnus Blennerud rektor@kmskola.se 031-748 91 54.
Företag: KMS Kullaviks Montessoriskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Spanska 50%, fr.om -ht 2015 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Spanska 50%, fr.om -ht 2015

Grundskollärare spanska 60%
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Enhet Södra är en F-9 skola med ca 450 elever, där också fritids ingår. Skolan är uppdelad i en F-6 del och en 7-9 del med egen rektor på varje. Personalen består av ca 60 tillsvidareanställda med olika kompetenser utifrån var i organisationen man arbetar. På enheten finns också en förberedelseklass samt integrering av särskola F-10. Vi har en profilering som bygger på elevens intressen och starka sidor. Eleven har möjlighet att arbeta med Hälsa, Kommunikation och Naturvetenskap. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär undervisning i spanska samt andra till yrket tillhörande arbetsuppgifter. Nära samarbete med kollegor i arbetslaget är ett krav, då undervisningen sker utifrån ämnesbehörighet, där samplanering är nödvändig. Mentorsskap ingår. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation avsedd för undervisning i grundskolans senare år med behörighet att undervisa i spanska. ÖVRIGT Eventuellt kan denna tjänst kombineras med tjänsten som har ref.nr. B 230/15. Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Enhet Södra skolan 7-9
Ort: Motala
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska 60%

Grundskollärare spanska
Boxholms kommun har ca 5 200 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns vid husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter. Barn- och utbildningsförvaltningen i Boxholms Kommun söker Grundskollärare spanska Platsbeskrivning Grundskollärare spanska Tillträde 2015-08-10 Arbetstid/ 50 % Varaktighet Tidsbegränsad anställning t o m 2016-06-17, med möjlighet till förlängning under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Lön Månadslön Anställningsvillkor enligt gällande avtal. Kollektivavtal finns. Tala med Rektor Jonas Wass tfn 0142-895 90 Fackliga LR Dominik Dolenec tfn 073-074 13 47 Lärarförbundet Ann-Britt Larsson tfn 070-38958 81 Ansökan sker i ReachMee senast 2015-05-31
Företag: Boxholms kommun
Ort: Boxholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska

Grundskollärare spanska/engelska alt.sp/sv
Frida Utbildning är en expanderande och livfull koncern, med visionen att vara Sveriges tongivande utbildningsföretag. Vi skapar en lärande organisation, med en gemensam värdegrund, och strävar efter en kontinuerlig förändring till det bättre. Det livslånga lärandet är ett centralt och påtagligt praktiskt begrepp för alla oss som är verksamma här. Under Frida Utbildning ryms två dotterbolag: Fridaskolorna AB och DidaktikCentrum. Vid det här laget är vi ca 400 medarbetare, fördelade över våra olika verksamheter i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Mölnlycke och Göteborg. Fridaskolorna grundades 1993 och omfattar idag fem grundskolor, fem fritidshem, fem förskolor samt Fridagymnasiet med naturvetenskapligt och samhällsvetenskapligt program. Vår grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara beredd på utmaningar, vara ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och ständigt lärande. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med inriktning spanska / engelska alt. spanska/svenska för en tillsvidaretjänst fr o m läsåret 2015-2016.
Företag: Fridaskolan Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska/engelska alt.sp/sv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska/engelska alt.sp/sv

Grundskollärare spanska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, legitimerad grundskollärare i spanska till Hembergsskolan inför vårterminen -16. Tjänsten är en tillsvidareanställning sysselsättningsgraden är 50% . Se gärna våra övriga annonserade tjänster för eventuell kombination. Arbetsuppgifter Du ansvarar för undervisning i spanska i åk 7-9. På skolan har vi två grupper spanska i varje årskurs, vilket innebär att du kommer att samarbeta med en ytterligare spanskalärare. Tillsammans med övriga språklärare ingår du i ett ämneslag. Din profil Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i spanska i grundskolans åk 7-9. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. För tjänsten krävs lärarlegitimation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi kunskaper i samiska som meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska

Grundskollärare Spanska år 7-9
Jönsbergska Idrottsskolan Norrköping startade hösten 2005 upp sin verksamhet i Vrinnevi Park. Skolan är en fristående skola för årskurserna 4-9 med idrotts- och hälsoinriktning. Vi söker en lärare med kompetens att undervisa i spanska med start höstterminen 2016. Ämnesbehörigheter i kombination med spanska är möjliga. Självklart ska du vara idrottsintresserad, söka dig till profilen och vara beredd att kämpa för lagets bästa. Dina personliga egenskaper är avgörande. För mer information om skolan besök vår hemsida www.jonsbergska.se Välkommen med din ansökan, CV och referenser till: Jönsbergska Idrottsskolan Sprängstensgatan 1 603 79 Norrköping eller via mail: maria.eriksson@jonsbergska.se
Företag: JÖNSBERGSKA IDROTTSSKOLAN NORRKÖPING AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Spanska år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Spanska år 7-9

Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare
Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet. Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård. Änga/Västervångskolan är kommunens F-9-skola som är en skola som värdesätter Kunskap, Integritet och Vänlighet. Skolan är inne i en expansiv period och fler och fler elever väljer vår fantastiska skola. Ystads kommuns skolor visar goda resultat och vi har ambitiösa elever och vårdnadshavare som är intresserade av en bra skola. Prioriterade områden i kommunen är natur, kultur och IT. En av våra medarbetare skall vara tjänstledig en period och därför söker vi en ersättare för henne. ARBETSUPPGIFTER Du är utbildad och legitimerad lärare i ämnet spanska. Du kommer att arbeta i arbetslag och i ämnesspecifika team för att utveckla undervisningen för eleverna. Du anpassar undervisningen så att alla elever får möjlighet att nå så långt som möjligt. Vår kommun har en välutvecklad IT-pedagogik, med bl a 1-1-satsning för alla elever. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare. Du skall ha intresse av att utveckla din undervisning tillsammans med elever och kolleger. Du skall kunna bygga relationer med elever och kolleger och se dig själv som en naturlig del av skolans utveckling. Kunskap och erfarenhet av digital undervisning och användning är en merit. ÖVRIGT All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare

Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare
Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet. Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård. Änga/Västervångskolan är kommunens F-9-skola som är en skola som värdesätter Kunskap, Integritet och Vänlighet. Skolan är inne i en expansiv period och fler och fler elever väljer vår fantastiska skola. Ystads kommuns skolor visar goda resultat och vi har ambitiösa elever och vårdnadshavare som är intresserade av en bra skola. Prioriterade områden i kommunen är natur, kultur och IT. En av våra medarbetare skall vara tjänstledig en period och därför söker vi en ersättare för henne. ARBETSUPPGIFTER Du är utbildad och legitimerad lärare i ämnet spanska. Du kommer att arbeta i arbetslag och i ämnesspecifika team för att utveckla undervisningen för eleverna. Du anpassar undervisningen så att alla elever får möjlighet att nå så långt som möjligt. Vår kommun har en välutvecklad IT-pedagogik, med bl a 1-1-satsning för alla elever. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare. Du skall ha intresse av att utveckla din undervisning tillsammans med elever och kolleger. Du skall kunna bygga relationer med elever och kolleger och se dig själv som en naturlig del av skolans utveckling. Kunskap och erfarenhet av digital undervisning och användning är en merit. ÖVRIGT All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ystads kommun söker Grundskollärare spanska senare

Grundskollärare Spanska åk 6-9, 100%
Vi söker en behörig grundskollärare som ska undervisa i spanska för årskurs 6-9. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidaretjänst. Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, innovativ, engagerad i ditt uppdrag som vuxen och lärare. Du ingår i ett team där du bidrar med erfarenheter och kunskaper på ett prestigelöst sätt. Du har ett naturligt gott ledarskap och tar ansvar för ditt och skolans resultat och arbete. Du bör ha god datorvana och vara insatt i Google Suites. Vi söker dig som: - Är lyhörd, uppmärksam och tar initiativ till att utveckla verksamheten - Har god förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet och verksamheten - Har god samarbetsförmåga - Tillsammans med arbetslag och medarbetare skapar en trygg och stimulerande miljö Bladins Skola är en friskola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1500 elever. Skolan drivs i stiftelseform utan vinstintresse. Bladins grundskola är en tvåparallellig skola för F-9. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi känner alla varandra och visar respekt och empati för varandra som kollegium och med våra elever. Från skolstarten upp till åk 9 tar vi hänsyn till varje elevs personliga mognad och låter varje elev utvecklas utifrån sin förmåga. På Bladins grundskola är vi långt framme i utvecklingsarbetet kring värdegrundsarbete. Vi utvecklas inom många områden såsom BFL, IKT och har ett tydligt kund- och kunskapsfokus. Underlaget för elevernas kunskapsutveckling förmedlas kontinuerligt till hemmen via Schoolsoft. Bladins Grundskola har ca 500 elever och är belägen i moderna lokaler på Stadiongatan 25 E i Malmö.
Företag: Bladins skola
Ort: Malmö
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Spanska åk 6-9, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Spanska åk 6-9, 100%

Grundskollärare spanska åk 6-9
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 117 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Barn- och skolförvaltning Lund Öster ansvarar för förskole- och grundskoleverksamhet i den östra delen av Lunds kommun, omfattande de geografiska områdena Veberöd, Genarp, Dalby/T. Hällestad och S. Sandby/Revinge samt Naturskolan. Inom vårt ansvarsområde har vi 12 grundskolor, 23 förskolor och familjedaghem. Nyvångskolan i Dalby har cirka 780 elever i årskurserna F–9, fyra fritidshemsavdelningar, en fritidsklubb och cirka 100 medarbetare. Vi erbjuder en verksamhet med nyfikna och härliga barn/elever och ett gott arbetsklimat. Elevstöd och elevdemokrati är nyckelbegrepp i vår verksamhet. På Nyvångskolan pågår ett aktivt utvecklingsarbete som syftar till att tydliggöra den skolkultur som vi vill ska känneteckna skolan. Strukturen i detta arbete utgår från våra gemensamma verksamhetsmål som sedan konkretiseras i varje skolenhet. Ledorden i denna process är tydlig, stabil, modig, delaktig och glädje. Under en längre tid har skolan haft en mycket positiv utvecklingsprocess som resulterat i en hög grad av måluppfyllelse. Målsättningen är att utveckla detta ytterligare. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är ett läraruppdrag i spanska åk 6-9. Arbetet innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med styrdokumentens intentioner. Du ansvarar även för att upprätthålla en god och kontinuerlig kontakt med elevernas vårdnadshavare. Tillsammans med ditt arbetslag planerar du verksamheten på ett målorienterat sätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolans senare år med lärarlegitimation i spanska. Du har förmågan att se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Du är intresserad och kunnig inom IT i lärandemiljö och lärplattor/datorer används som en naturlig del i din undervisning. Du är en motiverande och engagerande ledare som har ett tydligt elevfokus och en förmåga att bemöta olikheter. Genom att följa upp, bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling uppmuntrar du dem till ett allt mer medvetet lärande. Du ska ha lätt för att samarbeta och ser arbetslaget som en viktig del av arbetet. I din roll som lärare förväntas du skapa en inspirerande och trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Du har ett väl fungerande samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor och bidrar till en god samverkan på din arbetsplats. Som person är du initiativrik, noggrann och organiserad samt har förmåga att hantera en flexibel lärandemiljö. ÖVRIGT Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag! Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Team Dalby, Barn- och skolförvaltning Lund Öster
Ort: Lund
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska åk 6-9

Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu en Lärare, för undervisning i Spanska och Engelska vid Astrid Lindgrens skola. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2017 med eventuell förlängning. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi. Ditt nya jobb Undervisning i spanska åk 6-9 och undervisning i engelska åk 7-9. I tjänsten ingår även klassföreståndarskap. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga.  Profil • Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i spanska och engelska • Du är väl insatt i skolans läroplan • Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare pedagogiskt arbete. Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Anställningens omfattning Anställningsform: tidsbegränsad tom 171222 Sysselsättningsgrad:   100% Tillträde: 170814 Ansökan Sista ansökningsdatum: 25 maj 2017 Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid.  Barn- och utbildningsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se Övrigt Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Vimmerby Kommun
Ort: Vimmerby
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola

Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu en Lärare, för undervisning i Spanska och Engelska vid Astrid Lindgrens skola. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2017 med eventuell förlängning. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi. Ditt nya jobb Undervisning i spanska åk 6-9 och undervisning i engelska åk 7-9. I tjänsten ingår även klassföreståndarskap. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga.  Profil • Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i spanska och engelska • Du är väl insatt i skolans läroplan • Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare pedagogiskt arbete. Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Anställningens omfattning Anställningsform: tidsbegränsad tom 171222 Sysselsättningsgrad:   100% Tillträde: 170814 Ansökan Sista ansökningsdatum: 25 maj 2017 Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid.  Barn- och utbildningsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se Övrigt Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Vimmerby Kommun
Ort: Vimmerby
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola

Grundskollärare spanska åk 6-9
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 117 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Barn- och skolförvaltning Lund Öster ansvarar för förskole- och grundskoleverksamhet i den östra delen av Lunds kommun, omfattande de geografiska områdena Veberöd, Genarp, Dalby/T. Hällestad och S. Sandby/Revinge samt Naturskolan. Inom vårt ansvarsområde har vi 12 grundskolor, 23 förskolor och familjedaghem. Nyvångskolan i Dalby har cirka 780 elever i årskurserna F–9, fyra fritidshemsavdelningar, en fritidsklubb och cirka 100 medarbetare. Vi erbjuder en verksamhet med nyfikna och härliga barn/elever och ett gott arbetsklimat. Elevstöd och elevdemokrati är nyckelbegrepp i vår verksamhet. På Nyvångskolan pågår ett aktivt utvecklingsarbete som syftar till att tydliggöra den skolkultur som vi vill ska känneteckna skolan. Strukturen i detta arbete utgår från våra gemensamma verksamhetsmål som sedan konkretiseras i varje skolenhet. Ledorden i denna process är tydlig, stabil, modig, delaktig och glädje. Under en längre tid har skolan haft en mycket positiv utvecklingsprocess som resulterat i en hög grad av måluppfyllelse. Målsättningen är att utveckla detta ytterligare. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är ett läraruppdrag i åk 6-9. Du kommer att undervisa i spanska på 55% och tjänsten kan ökas upp till 100% om du har behörighet att undervisa i fler ämnen. Behörighet i svenska är meriterande. Arbetet innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med styrdokumentens intentioner. Du ansvarar även för att upprätthålla en god och kontinuerlig kontakt med elevernas vårdnadshavare. Tillsammans med ditt arbetslag planerar du verksamheten på ett målorienterat sätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolans senare år med lärarlegitimation i spanska och gärna ytterligare några ämnen. Du har förmågan att se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Du är intresserad och kunnig inom IT i lärandemiljö och lärplattor/datorer används som en naturlig del i din undervisning. Du är en motiverande och engagerande ledare som har ett tydligt elevfokus och en förmåga att bemöta olikheter. Genom att följa upp, bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling uppmuntrar du dem till ett allt mer medvetet lärande. Du ska ha lätt för att samarbeta och ser arbetslaget som en viktig del av arbetet. I din roll som lärare förväntas du skapa en inspirerande och trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Du har ett väl fungerande samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor och bidrar till en god samverkan på din arbetsplats. Som person är du initiativrik, noggrann och organiserad samt har förmåga att hantera en flexibel lärandemiljö. Stor vikt kommer också att fästas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag! Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Team Dalby, Barn- och skolförvaltning Lund Öster
Ort: Lund
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska åk 6-9

Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu en Lärare, för undervisning i Spanska och Engelska vid Astrid Lindgrens skola. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2017 med eventuell förlängning. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi. Ditt nya jobb Undervisning i spanska åk 6-9 och undervisning i engelska åk 7-9. I tjänsten ingår även klassföreståndarskap. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga.  Profil • Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i spanska och engelska • Du är väl insatt i skolans läroplan • Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare pedagogiskt arbete. Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Anställningens omfattning Anställningsform: tidsbegränsad tom 171222 Sysselsättningsgrad:   100% Tillträde: 170814 Ansökan Sista ansökningsdatum: 30 juni 2017 Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid.  Barn- och utbildningsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se Övrigt Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Vimmerby Kommun
Ort: Vimmerby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska och engelska åk 6-9 vid Astrid Lindgrens skola

Grundskollärare spanska årskurs 7-9
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu en lärare i spanska till Vimarskolan årskurs 7-9.  Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi. Ditt nya jobb Undervisning i spanska i årskurs 7-9. I tjänsten ingår även klassföreståndarskap. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga.  Profil • Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska • Du är väl insatt i skolans läroplan • Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning på grundskolan Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Anställningens omfattning Anställningsform: tillsvidare Sysselsättningsgrad: 100 %    Tillträde: 2018-08-13 Ansökan Sista ansökningsdatum: 2018-05-20 Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid.  Barn- och utbildningsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs
Företag: Vimmerby Kommun
Ort: Vimmerby
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska årskurs 7-9

Grundskollärare spanska åk 6-9 ca 65%
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Skolgårda skola (skolår F-9 och fritidshem) ligger i de anrika kvarteren runt Motala Verkstad, med närhet till centrum, Borenshults slussar och naturen. Skolgårda har valt att profilera sig med fokus på måluppfyllelse, trygghet och trivsel, och är inte utan anledning stolta över våra goda resultat! Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever. ARBETSUPPGIFTER Vår Spansklärare flyttar till Madrid för vidare studier så därför behöver vi få tag på just Dig som vill ta över rollen. I tjänsten ingår att undervisa i spanska från årskurs 6 och upp till 9:an. Mentorskap ingår. Du kommer jobba i arbetslag och även tillsammans med ämneskollegor i moderna språk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska åk 6-9. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Enhet Skolgårda 7-9
Ort: Motala
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare spanska åk 6-9 ca 65% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare spanska åk 6-9 ca 65%


Sök lediga jobb Grundskollärare spanska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se