Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors lediga jobb

Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors jobb Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors- Hofors

  2. Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors- Hofors


Mer beskrivning

Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 240 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i arbetslaget 4-5. Där finns fyra klasser, två fyror och två femmor. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela arbetslaget och framförallt med den andra läraren i klass 5. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan. Du som söker ska kunna ta helhetsansvaret för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar eleverna. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors

Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 250 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi strävar efter att ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. Vi ingår i kommunens mattesatsning PISA. ARBETSUPPGIFTER Under förutsättning att erforderliga beslut fattas, söker Värnaskolan lärare till klass 5. Idag finns fyra klasser; två fyror och två femmor. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela arbetslaget och förförallt med den andra läraren i klass 5. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan. Du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Du är en tydlig ledare, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors


Sök lediga jobb Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se