Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka

Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka jobb Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka- Kungsbacka


Mer beskrivning

Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt verksamhet inom område individ & familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att på uppdrag av Kungsbacka kommun driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker nu gruppchefer som ska vara med och leda arbetet på Vallda Heberg. Boendet är byggt i tre plan och som gruppchef kommer du att ansvara för ett plan. Du kommer att ha en mindre del av din tjänst avsatt för administration, bl.a. för bemanningsplanering och resterande del arbetar du i verksamheten som undersköterska. Du är dock ledare 100 % av tiden. Du kommer att stötta dina kollegor, ta ett extra ansvar vid introduktioner av nyanställda, samt vara verksamhetschefen behjälplig. Tillsammans med verksamhetschef och aktivitetsansvarig ingår gruppcheferna i äldreboendets lokala ledningsgrupp. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi har som krav att du som söker ska vara utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande ansvarsroll. Du ska ha god datorvana och gärna ha erfarenhet av att arbeta i bemanningsplaneringsverktyg. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Inom Humana Omsorg arbetar vi med validation och reminiscens inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa metoder. Ansök senast: 2013-08-15. Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka


Sök lediga jobb Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se