Gryningeskolan jobb - lediga jobb

Gryningeskolan jobb Gryningeskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gryningeskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gryningeskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. FÖRSKOLLÄRARE- Botkyrka

 2. Lärare Svenska och Engelska- Botkyrka

 3. Lärare Matematik / NO- Botkyrka

 4. Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr- Botkyrka

 5. Engelska lärare- Botkyrka

 6. Idrottslärare- Botkyrka

 7. Ma/No lärare- Botkyrka

 8. Ma/no lärare åk 5-7- Botkyrka

 9. Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr- Botkyrka

 10. Barnskötare/förskolelärare- Botkyrka

 11. Förskolelärare- Botkyrka

 12. Behörig lärare i Sv/So- Botkyrka

 13. Fritidspedagog- Botkyrka

 14. Behörig lärare i Ma/No åk 4-7- Botkyrka

 15. Behörig textillärare deltid- Botkyrka

 16. Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7- Botkyrka

 17. Behörig F-3 lärare- Botkyrka

 18. Behörig lärare i Ma/No åk 4-7- Botkyrka

 19. Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7- Botkyrka

 20. Behörig lärare i Ma/No åk 4-7- Botkyrka

 21. Behörig F-3 lärare- Botkyrka

 22. Behörig lärare i Ma/No åk 4-7- Botkyrka

 23. Behörig musiklärare!- Botkyrka

 24. Behörig lärare i SVA- Botkyrka

 25. Kurator- Botkyrka

 26. Förskollärare till Gryningeskolans förskola- Botkyrka

 27. Träslöjdslärare 20 %- Botkyrka

 28. Behörig musiklärare!- Botkyrka

 29. Behörig förskollärare- Botkyrka

 30. Erfaren barnskötare- Botkyrka

 31. Behörig Idrottslärare,fritids och klassassistent- Botkyrka

 32. Behörig F-3 lärare- Botkyrka

 33. Behörig textillärare deltid- Botkyrka

 34. Behörig lärare i SVA- Botkyrka

 35. Textillärare till Gryningeskolan- Botkyrka

 36. Lärare idrott & hälsa åk 1-7- Botkyrka

 37. Behörig lärare i årskurserna F-3- Botkyrka

 38. Behörig lärare i SV/SVA- Botkyrka

 39. Biträdande förskolechef/förskollärare till Gryningeskolans förskola- Botkyrka

 40. Lärare i årskurserna F-3- Botkyrka


Mer beskrivning

FÖRSKOLLÄRARE
Gryningeskolan är en svensk skola med förskola, grundskola F-9 samt fritidshem som ligger vid Slagsta Strand, nära till Fittja tunnelbanestation. Skolan har en svensk-muslimsk profil och startade 2008, sedan dess har vi utvecklats snabbt. Skolan växer hela tiden. Nu har förskolan har fått tillstånd för 30 nya platser och därför söker vi nu till vårt arbetslag på Gryningeskolans förskola en förskollärare. Förskolan fokuserar extra på språkutveckling och arbetar ämnesintegrerat och med språket i fokus. Vi tror att Du är öppen, lyhörd och samarbetsvillig, är duktig på att dokumentera, arbeta strukturerat och målmedvetet. I skolan arbetar vi alla aktivt för att utvecklas och delar gemensamt ansvaret för helheten. Stor vikt läggs vid kompetens, personlig lämplighet och erfarenhet. Tillträde till tjänsten sker hösten 2013. Endast behöriga för tjänsten kommer att kontaktas för intervju.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Botkyrka, FÖRSKOLLÄRARE Gryningeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

Lärare Svenska och Engelska
Gryningeskolan är en svensk skola med förskola, grundskola F-9 samt fritidshem som ligger vid Slagsta Strand, nära till Fittja tunnelbanestation. Skolan har en svensk-muslimsk profil och startade 2008, sedan dess har vi utvecklats snabbt. Skolan växer hela tiden och därför söker vi nu till vårt arbetslag på Gryningeskolan en lärare i Sv/En tillsvidare på 100% i grundskolans senare år. Skolan fokuserar extra på språkutvecklingen och arbetar ämnesintegrerat och med språket i fokus. Det ges stort utrymme för undervisning i svenska men även de övriga ämnena är av mycket stor betydelse för eleverna. Vi tror att Du är öppen, lyhörd och samarbetsvillig, är duktig på att dokumentera, arbeta strukturerat och målmedvetet. I skolan arbetar vi alla aktivt för att utvecklas och delar gemensamt ansvaret för helheten. Stor vikt läggs vid kompetens, personlig lämplighet och erfarenhet. Endast behöriga för tjänsten kommer att kontaktas för intervju.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska

Lärare Matematik / NO
Gryningeskolan är en svensk skola med förskola, grundskola F-9 samt fritidshem som ligger vid Slagsta Strand, nära till Fittja tunnelbanestation. Skolan har en svensk-muslimsk profil och startade 2008, sedan dess har vi utvecklats snabbt. Skolan växer hela tiden och därför söker vi nu till vårt arbetslag på Gryningeskolan en lärare i Matematik/NO tillsvidare på 100% i grundskolans senare år. Skolan fokuserar extra på språkutvecklingen och arbetar ämnesintegrerat och med språket i fokus. Det ges stort utrymme för undervisning i svenska som andra språk, men även de övriga ämnena är av mycket stor betydelse för eleverna. Vi tror att Du är öppen, lyhörd och samarbetsvillig, är duktig på att dokumentera, arbeta strukturerat och målmedvetet. I skolan arbetar vi alla aktivt för att utvecklas och delar gemensamt ansvaret för helheten. Stor vikt läggs vid kompetens, personlig lämplighet och erfarenhet. Endast behöriga för tjänsten kommer att kontaktas för intervju.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO

Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr
Slagsta ligger två mil söder om Stockholm C, i Botkyrka kommun med 85 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med tunnelbana eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Botkyrka är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Gryningeskolan är en fristående förskola/skola med svenskmuslimsk profil i den växande norra Botkyrka. Vi söker dig som vill vara med i arbetet med att fortsätta att bygga upp verksamheten tillsammans med nya kollegor i ny miljö och som vill använda din kompetens och erfarenhet för att utveckla förskolan i vår förskoleklass/skola. Tillsammans med dina kollegor har du ansvar för det pedagogiska arbetets alla delar; planering, genomförande och utvärdering. Tillsammans vidareutvecklar vi den pedagogiska verksamheten. Du är väl insatt i förskoleklassens/skolans styrdokument. Du ansvarar för att verksamheten på förskoleklassen/skolan är rolig, trygg och lärorik och att den skapar förutsättningar för barns nyfikenhet att utforska omvärlden.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr

Engelska lärare
Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB. Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar. Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet. Vi söker en behörig engelsklärare åk 5-7. Vår förväntan på dig är att du: - Har relevant ämnesbehörighet. - Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt. - Ser varje barns förutsättningar och möjligheter. - Har förmåga att planera individuellt och i team. Vi erbjuder dig: - Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever. - Fria pedagogiska måltider och kaffe. Varaktighet/Arbetstid: Deltid ca två dagar i veckan . Start 2014-08-11. Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande. Individuell lönesättning. Timlön.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engelska lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelska lärare

Idrottslärare
Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB. Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar. Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet. Vi söker en behörig idrottslärare. Vår förväntan på dig är att du: - Har relevant ämnesbehörighet. - Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt. - Ser varje barns förutsättningar och möjligheter. - Har förmåga att planera individuellt och i team. Vi erbjuder dig: - Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever. - Fria pedagogiska måltider och kaffe. - Varaktighet/Arbetstid: Deltid ca 30 % . Start 2014-08-11. Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande. Individuell lönesättning. Timlön.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare jobb, Idrottslärare Botkyrka, Idrottslärare Gryningeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare

Ma/No lärare
Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB. Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar. Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet. Vi söker en behörig Ma/No lärare åk 5-7. Vår förväntan på dig är att du: - Har relevant ämnesbehörighet. - Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt. - Ser varje barns förutsättningar och möjligheter. - Har förmåga att planera individuellt och i team. Vi erbjuder dig: - Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever. - Fria pedagogiska måltider och kaffe. Varaktighet/Arbetstid: Heltid . Start 2014-08-11. Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande. Individuell lönesättning. Timlön.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No lärare

Ma/no lärare åk 5-7
Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB. Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar. Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet. Vi söker en behörig Ma/No lärare åk 5-7. Vår förväntan på dig är att du: - Har relevant ämnesbehörighet. - Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt. - Ser varje barns förutsättningar och möjligheter. - Har förmåga att planera individuellt och i team. Vi erbjuder dig: - Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever. - Fria pedagogiska måltider och kaffe. Varaktighet/Arbetstid: Heltid . Start 2014-08-11. Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande. Individuell lönesättning. Timlön.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/no lärare åk 5-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/no lärare åk 5-7

Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr
Gryningeskolan ligger ligger vackert beläget vid Slagsta i Norsborg. Skolans svenskmuslimska profil är unik i Botkyrka. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 7 och fritidshem. Skolan drivs av en enskild huvudman Johai AB. Här finns god tillgång till grönområden som inbjuder till lek och rörelse. Vi arbetar i arbetslag så att eleverna möter samma pedagoger under dagen. Skolan präglas av en strävan till en spännande och utmanande lärandemiljö, där barnets utforskande och sökande efter kunskap står i centrum. Vi arbetar i ett 1-14 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar. Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet. Vi söker en behörig lärare för de lägre åldrarna. Vår förväntan på dig är att du: - Har relevant ämnesbehörighet. - Bemöter alla barn och föräldrar på ett respektfullt sätt. - Ser varje barns förutsättningar och möjligheter. - Har förmåga att planera individuellt och i team. Vi erbjuder dig: - Ett arbetsteam, engagerade föräldrar och trevliga elever. - Fria pedagogiska måltider och kaffe. Varaktighet/Arbetstid: Heltid . Start 2014-08-11. Semester- alt. ferietjänst. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande. Individuell lönesättning.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklassen,grundskolans yngre åldr

Barnskötare/förskolelärare
Allmän visstid, heltid från och med 2014-10-01 till och med 2015-06-31 Enhetsbeskrivning Gryningeskolans förskola Förskolan har 31 barn fördelade på tre avdelningar. Vi har en fin gård med närhet till parker och skog. Skolan ligger på gångavstånd från Fittja centrum, nära bra kommunikationer. Vi söker nu två medarbetare i barngrupp som är utbildade Barnskötare eller Förskollärare. Om arbetet Arbete med barn 1-5år. Du kommer att vara i en barngrupp med barn 3-5år där du ingår som en i arbetslaget. Din profil Utbildad barnskötare Vi söker dig som har förskolelärar- barnskötarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola. Vara engagerad och vilja ta ansvar för en verksamhet av god kvalitet. Van att dokumentera och talar god svenska. Erfarenhet av Lärplatta eller Ipad är bra då vi använder det i verksamheten. Utdrag ur polisregistret krävs. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/förskolelärare jobb, Barnskötare/förskolelärare Botkyrka, Barnskötare/förskolelärare Johai Ab Gryningeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/förskolelärare

Förskolelärare
Enhetsbeskrivning Gryningeskolans förskola Förskolan har 31 barn fördelade på tre avdelningar. Vi har en fin gård med närhet till parker och skog. Skolan ligger på gångavstånd från Fittja centrum, nära bra kommunikationer. Om arbetet Arbete med barn 1-5år. Du kommer att vara i en barngrupp med barn 3-5år där du ingår som en i arbetslaget. Din profil Utbildad förskolelärare Vi söker dig som har förskolelärararutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola. Vara engagerad och vilja ta ansvar för en verksamhet av god kvalitet. Van att dokumentera och talar god svenska. Erfarenhet av Lärplatta eller Ipad är bra då vi använder det i verksamheten. Utdrag ur polisregistret krävs. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare jobb, Förskolelärare Botkyrka, Förskolelärare Johai Ab Gryningeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare

Behörig lärare i Sv/So
Gryningeskolan söker en lärare i Sv/So. Det är meriterande om du har engelska i din utbildning. Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig Sv/So lärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 Sv/So/Eng Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i Sv/So

Fritidspedagog
Gryningeskolan söker en driven fritidspedagog på heltid fr. hösten 2015 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog för vårt fritidshem: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 fritidspedagog Kvalifikationer Adekvat examen eller jämförbart,
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Botkyrka, Fritidspedagog Johai Ab Gryningeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Behörig lärare i Ma/No åk 4-7
Gryningeskolan söker en lärare i Ma/No för årskurserna 4-7 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad lärare inom matematik/no för åk 4-7 : Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 Lärare i Ma/NO årskurserna 4-7 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i Ma/No åk 4-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i Ma/No åk 4-7

Behörig textillärare deltid
Gryningeskolan söker en textillärare på deltid fr. hösten 2015 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad textillärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Deltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 textillärare på deltid 40 %. Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig textillärare deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig textillärare deltid

Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7
Gryningeskolan söker en idrottslärare på deltid fr. hösten 2015 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad idrottslärare för grundskolan: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Deltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 idrottslärare på 50 % Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7

Behörig F-3 lärare
Gryningeskolan söker en F-3 lärare! Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig F-3 lärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig F-3 lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig F-3 lärare

Behörig lärare i Ma/No åk 4-7
Gryningeskolan söker en lärare i Ma/No för årskurserna 4-7 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad lärare inom matematik/no för åk 4-7 : Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 Lärare i Ma/NO årskurserna 4-7 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i Ma/No åk 4-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i Ma/No åk 4-7

Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7
Gryningeskolan söker en idrottslärare 30 % Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad idrottslärare för grundskolan: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Deltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 idrottslärare på 30 % Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare idrott&hälsa åk 1-7

Behörig lärare i Ma/No åk 4-7
Gryningeskolan söker en lärare i Ma/No för årskurserna 4-7 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad lärare inom matematik/no för åk 4-7 : Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 Lärare i Ma/NO årskurserna 4-7 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i Ma/No åk 4-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i Ma/No åk 4-7

Behörig F-3 lärare
Gryningeskolan söker en F-3 lärare! Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig F-3 lärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig F-3 lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig F-3 lärare

Behörig lärare i Ma/No åk 4-7
Gryningeskolan söker en lärare i Ma/No för årskurserna 4-7 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad lärare inom matematik/no för åk 4-7 : Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 Lärare i Ma/NO årskurserna 4-7 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i Ma/No åk 4-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i Ma/No åk 4-7

Behörig musiklärare!
Gryningeskolan söker en musiklärare 25 % Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig musiklärare för grundskolan: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Omfattning: Deltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid torsdagar. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 musiklärare på 25 % Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig musiklärare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig musiklärare!

Behörig lärare i SVA
Gryningeskolan söker en lärare i Svenska som andra språk. Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 140 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig Svenska som andraspråkslärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-08-13 Antal tjänster: 1 tjänst Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i SVA

Kurator
Gryningeskolan söker en lärare i Svenska som andra språk. Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 140 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är kurator: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: deltid 20 % Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid (Tisdagar). Tillträde: 2016-08-13 Antal tjänster: 1 tjänst Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Botkyrka, Kurator Johai Ab Gryningeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Förskollärare till Gryningeskolans förskola
Gryningeskolans förskola söker en förskollärare Arbetsplatsen Gryningeskolans förskola är en fristående förskola med en svensk-muslimsk profil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans förskola resa började hösten 2010 med 20 barn i åldrarna 1-5 år. Idag går det 47 barn i förskolan uppdelade i tre avdelningar. Gryningeskolans förskola är en del av Gryningeskolan som grundades 2008. Sedan 2 år tillbaka sker har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. I Gryningeskolan och Gryningeskolans förskola vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i vår förskola Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-08-01 Antal tjänster: 1 tjänst Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Gryningeskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Gryningeskolans förskola

Träslöjdslärare 20 %
Gryningeskolan söker en vikarierande träslöjdslärare 20 % Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är träslöjdslärare för grundskolan: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Omfattning: Deltid 20 % fredagar. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 träslöjdslärare på 20 % Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Träslöjdslärare 20 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träslöjdslärare 20 %

Behörig musiklärare!
Gryningeskolan söker en musiklärare 20 % Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 135 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig musiklärare för grundskolan: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Omfattning: Deltid 20 % torsdagar. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid torsdagar. Tillträde: 2016-01-07 Antal platser: 1 musiklärare på 20 % Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig musiklärare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig musiklärare!

Behörig förskollärare
Gryningeskolans förskola söker en behörig förskollärare Arbetsplatsen Gryningeskolans förskola är en fristående förskola med en svensk-muslimsk profil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans förskola resa började hösten 2010 med 20 barn i åldrarna 1-5 år. Idag går det 47 barn i förskolan uppdelade i tre avdelningar. Gryningeskolans förskola är en del av Gryningeskolan som grundades 2008. Sedan 2 år tillbaka sker har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. I Gryningeskolan och Gryningeskolans förskola vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att förskolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i vår förskola Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2016-10-15 Antal tjänster: 1 tjänst Kvalifikationer Adekvat examen, behörig förskollärare
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig förskollärare

Erfaren barnskötare
Erfaren barnskötare Gryningeskolans förskola är en fristående förskola som startade sin verksamhet 2010. Förskolan finns i samma byggnad som grundskolan och har ett tät samarbete med grundskoleverksamheten. Verksamheten har idag ca 40 barn inskrivna uppdelade på 3 avdelningar. Gryningeskolans förskola har en svensk-muslimsk profil. Vi söker nu en erfaren barnskötare. Om arbetet Som barnskötare i Gryningeskolans förskola omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. I arbetet som barnskötare bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnets utveckling och lärande. På ett positivt sätt bemöter du barn och vuxna utifrån förskolans värdegrund. Som barnskötare ska du planera och utvärdera arbetet, samt aktivt leda barngruppen. Du kommer även att följa upp den årliga planeringen tillsammans med övrig personal. Hos oss har du möjlighet till kompetens- och utvecklingsdagar. Din profil Vi söker dig som är utbildad barnskötare, är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du har goda IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du arbetat i en större organisation. Som person är du trygg och har en förmåga att känna tillit och omtanke. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Genom ett kritiskt och analytiskt tänkande ser du möjligheter i hur förskolans mål kan utvecklas. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både kollegor och barn. Du har ett situationsanpassat arbetssätt, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren barnskötare

Behörig Idrottslärare,fritids och klassassistent
Gryningeskolan söker en Idrottslärare, fritidspedagog och klassassistent i en kombinerad tjänst. Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med ca 160 elever. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig idrottslärare, fritidspedagog och klassassistent i en kombinerad tjänst: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: Enligt överenskommelse Antal platser: 1 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Idrottslärare,fritids och klassassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Idrottslärare,fritids och klassassistent

Behörig F-3 lärare
Gryningeskolan söker en F-3 lärare! Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med ca 160 elever. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig F-3 lärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: Enligt överenskommelse Antal platser: 1 Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig F-3 lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig F-3 lärare

Behörig textillärare deltid
Gryningeskolan söker en textillärare på deltid Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med ca 160 elever. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är utbildad textillärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning (med 6 månaders provanställning). Omfattning: Deltid. Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: 2015-08-10 Antal platser: 1 textillärare på deltid 20 %. Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig textillärare deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig textillärare deltid

Behörig lärare i SVA
Gryningeskolan söker en lärare i Svenska som andra språk. Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 160 elever och våra prognoser efter sommaren pekar på att vi kommer att växa ytterligare. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig Svenska som andraspråkslärare: Gryningeskolan går just nu en spännande framtid till mötes. Hösten 2013 påbörjades arbetet med ombyggnation och renovering av befintliga lokaler. Nu är vi klara! Nu kan vi ha undervisning i ändamålsenliga lokaler och vi som jobbar där har därmed en unik möjlighet att jobba medvetet, holistiskt och kvalitativt med "hela barnet, hela dagen" under många år. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsform Tillsvidare anställning. Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön. Arbetstid: Dagtid. Tillträde: enligt överenskommelse Antal tjänster: 1 tjänst Kvalifikationer Adekvat examen
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i SVA

Textillärare till Gryningeskolan
Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta Strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 155 elever som är i fasen att ansöka om utökning till årskurs 8-9. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat Vi söker dig som är textillärare och kan undervisa i grundskolans årskurser 3-7. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare till Gryningeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare till Gryningeskolan

Lärare idrott & hälsa åk 1-7
Gryningeskolan söker en behörig idrottslärare på deltid från våren 2017 Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta Strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 155 elever som är i fasen att ansöka om utökning till årskurs 8-9. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är lärare i idrott och hälsa. Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott & hälsa åk 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott & hälsa åk 1-7

Behörig lärare i årskurserna F-3
Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 155 elever och vi är nu i processen om att ansöka om tillstånd att starta åk 8-9. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Vill du vara en del av vårt lag? Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som vill arbete som lärare i grundskolans yngre åldrar. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i årskurserna F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i årskurserna F-3

Behörig lärare i SV/SVA
1 plats. Gryningeskolan söker en lärare i Svenska och Svenska som andraspråk. Arbetsplatsen Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta Strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Gryningeskolan har genomgått flera förändringsprocesser och drivs idag av en styrelse som till större delen av deras liv arbetat aktivt i den ideella sektorn, akademiskt, politiskt, näringslivet och inom det muslimska civilsamhället med målet att utveckla människor och bidra till ett bättre samhälle såväl som en trygg och trivsam skola. Huvudmannaskapet har fått en alltmer aktiv påverkan på skolan. Vi har sedan dess stadigt växt och utvecklat en starkare struktur med allt fler nöjda elever, barn och föräldrar såväl som utvecklat oss till det vi är idag med en skola som attraherar elever från kringliggande kommuner och Stockholms stad såväl som lokalt i Botkyrka. Idag är vi en F-7 grundskola med 155 elever som är i fasen att ansöka om utökning till årskurs 8-9. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som är behörig Sv/SvA-lärare för årskurserna 4-7 Vi söker dig som kan och vill vara med och påverka utvecklingen av en sådan verksamhet. Vill du vara en del av vårt lag? Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i SV/SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i SV/SVA

Biträdande förskolechef/förskollärare till Gryningeskolans förskola
I nära samarbete med förskolechefen leder och utvecklar du verksamheten och medarbetarna i förskolan. Din kompetens och ditt driv gör skillnad för barnen och medarbetarna – varje dag. Du kommer att ha verksamhets – och personalansvar för förskolan. I arbetet ingår bl.a. att leda, inspirera och utveckla verksamheten och medarbetarna, rekrytering, arbetsmiljöfrågor och samverkan. Utvecklingsarbete inom såväl det pedagogiska arbetet som kvalitetsarbete och arbetsmiljö är en stor del av arbetsinnehållet. Liksom vetskapen att alla delar hör ihop. Därför är det viktigt för oss att du har erfarenhet och har arbetat/arbetar med detta. Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Gryningeskolans förskola är en fristående förskola med svensk-muslimsk profil som arbetar utifrån visionen att skapa de bästa förutsättningarna för barnets framtid. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet och förmågan att utifrån dialog med kollegor, medarbetare och vårdnadshavare tillämpa ett tydligt och närvarande ledarskap. Det är viktigt att du har förmågan att inspirera och engagera samt locka fram inneboende potential hos dina medarbetare. Du har en fot framåt med fokus på mål, resultat och kvalitet samtidigt som du har en fot i genomförandet och dithörande uppföljning. Erfarenhet av att driva utvecklingsarbete ser vi som mycket betydelsefull. Vi vill att du har erfarenhet som arbetslagsledare och har genomgått utbildning i ledarskap och/eller processledarutbildning. Du är legitimerad förskollärare. Vidare är du väl förtrogen med förskolans uppdrag och har mångårig erfarenhet av praktiskt arbete med förskolans styrdokument. Tjänsten kommer att fördelas mellan biträdande förskolechefsrollen och förskollärarrollen. Gryningeskolans förskola är en fristående förskola med svensk-muslimsk profil som arbetar utifrån visionen att skapa de bästa förutsättningarna för barnets framtid. I verksamheten går idag ca 45 barn fördelade på tre avdelningar.
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef/förskollärare till Gryningeskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef/förskollärare till Gryningeskolans förskola

Lärare i årskurserna F-3
Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en positiv kraft i skolan Vi söker dig som sympatiserar med vår värdegrund och vision Vi söker dig som vill bli utmanad och som vill utvecklas på arbetsplatsen Vi söker dig som vill vara med och skapa höga resultat. Vi söker dig som vill arbete som lärare i grundskolans yngre åldrar. Gryningeskolan är en fristående F-7 grundskola med en svensk-muslimskprofil belägen ett stenkast ifrån Slagsta strand i Botkyrka kommun utanför Stockholm. Gryningeskolans resa började hösten 2008 med 25 elever i årskurserna F-3. Sedan dess har det hänt spännande omstruktureringar och ett enormt utvecklingsarbete. Den senaste riktigt stora förändringen skedde 2014 då det skedde ägarförändringar och en ny styrelse tillträdde. Den nya styrelsen som tillsattes av ägarna har stora och långsiktiga ambitioner för skolan. Idag är vi en F-7 grundskola med 155 elever och vi är nu i processen om att ansöka om tillstånd att starta åk 8-9. Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar. I Gryningeskolan vill vi erbjuda elever bra verktyg tar man sig långt. Vi vet att skolan är grunden för ett livslångt lärande och en viktig anhalt i att skapa en stabil och stadig grund att stå på inför livets kommande utmaningar. Vi är glada över de framsteg vi har tagit, men vår ambition är dock att nå ännu längre och skapa dem bästa förutsättningarna för elever att kunna utvecklas och nå höga resultat. Vi söker därför dig som vill vara med och ta ansvar för att bidra till att vi blir en av Sveriges bästa skolor, bidra till en positiv atmosfär, stimulera höga resultat och med stolthet vill vara med och sätta en svensk-muslimsk skola på topp i Sverige. Vill du vara en del av vårt lag? Kontaktperson Amir Dabboussi, 08-580 808 85 amir.dabboussi@gryningeskolan.se Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jobb@gryningeskolan.se Arbetsgivare Johai AB/Gryningeskolan Mer information på http://www.gryningeskolan.se
Företag: Johai Ab Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i årskurserna F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i årskurserna F-3


Sök lediga jobb Gryningeskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se