Gymnasielärare Naturkunskap och Kemi jobb - lediga jobb

Gymnasielärare  Naturkunskap och Kemi jobb Gymnasielärare Naturkunskap och Kemi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare Naturkunskap och Kemi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare Naturkunskap och Kemi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elevassistent- Lidingö

 2. Notariemeriterad jurist med utredningsvana- Sundbyberg

 3. Socialsekreterare/lots- Huddinge

 4. Södrmalmsskolan söker en lärare i franska!- Stockholm

 5. Chef för Musikskolan- Lidingö

 6. Samtrafiken söker Senior Javautvecklare- Stockholm

 7. Vi söker en HR-manager- Stockholm

 8. Hr-Konsult- Stockholm

 9. Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma- Stockholm

 10. Textilslöjdslärare- Botkyrka


Mer beskrivning

Elevassistent
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Ledviks resursenhet arbetar med elever som behöver mer resurser än vad deras hemskola kan erbjuda. Ledvik ger alla elever möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och behov. Målet är att utveckla elevernas sociala färdigheter, kommunikativa förmågor och att ge dem grundläggande ämneskunskaper. Vi söker nu en elevassistent som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du ska i huvudsak arbeta med elever inom autismspekta år 1-6, men på eftermiddagen ingår du i ett team som ansvarar för fritidsverksamhet för alla elever år 1-3 som även har diagnos generell språkstörning. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha ett gemensamt ansvar med övriga pedagoger. Vi kan erbjuda ett intressant arbete i en trivsam skola. Välkommen med din ansökan. KVALIFIKATIONER Du ska ha avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektra. I arbetet med eleverna är det viktigt att du är empatisk, tydlig och kan vägleda eleverna under skoldagen och under fritidsverksamheten. Du har ett intresse för barn och ungdomar och du ser elevernas möjligheter att utveckla nya färdigheter. Vidare har du god muntlig förmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.
Företag: Lidingö stad, Resursenheten
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Lidingö, Elevassistent Lidingö stad, Resursenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Notariemeriterad jurist med utredningsvana
Vi söker nu jurister till vår kund i norra Stockholm. Du kommer att arbeta med att utreda och fatta beslut i omprövningsärenden. Vid behov kommer du även att planera och genomföra de tvåpartsförhandlingar som behövs för att reda ut och bedöma ärenden. Arbetetet innebär många externa kontakter. Uppdraget beräknas börja i mitten av augusti och kommer till en början att pågå fram till årsskiftet. Du kommer under uppdragets tid att vara anställd av Proffice och uthyrd till kund. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Sundbyberg Omfattning: heltid Sista ansökningsdag: 2013-07-29 Kvalifikationer: Vi söker dig som är notariemeriterad med juristexamen, alternativt dig med erfarenhet av att leda, organisera och genomföra tvåpartsförhandlingar. Vidare ser vi det som starkt meriterande om du arbetat med kvalificerade utredningar med människor som befinner sig i utsatta situationer. Har du arbetat med skuldsanering är det en fördel. Din svenska är mycket god i tal och i skrift. Som person är du hjälpsam och pålitlig, med en stor portion empati och god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att se samband och konsekvenser, samt delar gärna med dig av dina erfarenheter till andra. Du har en god samarbetsförmåga och en förmåga att åstadkomma resultat. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning av uppdraget. Välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Notariemeriterad jurist med utredningsvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Notariemeriterad jurist med utredningsvana

Socialsekreterare/lots
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Enhetsbeskrivning Vill du arbeta med samordnad rehabilitering i "Samverkansteam" för vuxna i Huddinge? Den 1 september 2012 startade en ny rehabiliteringsinsats, ett "Samverkansteam" för vuxna (SAM) i samverkan mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Huddinge-Botkyrka-Salems kommuner och Stockholms läns landsting med finansiering av Samordningsförbundet HBS. Läs mer på www.samordningsforbundethbs.se Om arbetet SAM - Samverkansteam Huddinge Vi söker dig som vill arbeta halvtid i Samverkansteam som lots och halvtid inom Arbete och försörjning som socialsekreterare. SAM är en samlokaliserad och myndighetsgemensam verksamhet som ger stöd till deltagare i åldern 25-64 år. Målgruppen har en komplex problembild och saknar fotfäste på arbetsmarknaden. Gemensamt för dessa individer är behovet av en samlad arbetslivsinriktad rehabilitering. SAM utgörs av 4 medarbetare på 50 % vardera från olika myndigheter samt en SE-handledare heltid och en processledare. Din profil Du är socionom med erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, förmåga att strukturera ditt arbete och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Datavana är ett krav, vi använder verksamhetssystemet Pro Capita. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga kollegor på försörjningsstöd liksom med myndighetskollegor i SAM, och det är därför viktigt att du även är en lagspelare. Du ska tycka om att utveckla och genomföra nya metoder och arbetssätt då vi står inför en period med många möjligheter. Du får gärna ha erfarenhet av såväl samverkan med andra myndigheter som att arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering och ekonomisk bistånd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp gällande denna annons.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/lots jobb, Socialsekreterare/lots Huddinge, Socialsekreterare/lots Huddinge kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/lots

Södrmalmsskolan söker en lärare i franska!
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Södermalmsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Södermalmsskolan - en skola att räkna med! Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har cirka 800 elever och 120 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs. 1 plats(er). (Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig.) Arbetsuppgifter Du är mentor för eleverna i åk 7. Undervisningen kommer i huvudsak bestå av undervisning i franska i år 6-9 samt C-språk. I tjänsten ingår också undervisning i skolans grupp Sweden som är en grupp för elever med autismspektrumtillstånd. Du kommer att samverka med andra lärare, ditt arbetslag samt elevhälsan kring eleverna. Vi söker nu en lärare i franska och annat ämne Du ska • vara behörig lärare i franska åk 6-9 • vara flexibel och framåt • alltid ha eleverna i fokus • vilja samarbeta i arbetslag och inkluderande • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten •ha erfarenhet av undervisning i grundsärskolan samt ha kunskap om autismspektrumtillstånd Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Ett positivt förhållningssätt är dessutom något vi värderar högt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Therese Hemmälin Catharina Lind, Lärarförbundet, catharina.lindh@stockholm.se (facklig) Ulla Lempke, Lärarförbundet, ulla.lempke@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tjänsten är en ferietjänst med tillsvidareanställning på 100 % från och med 2013-08-12
Företag: Stockholms stad; Södermalmsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Södrmalmsskolan söker en lärare i franska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södrmalmsskolan söker en lärare i franska!

Chef för Musikskolan
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER I stadens musik- och kulturliv spelar Lidingö Musikskola en viktig roll. Målsättningen är att bland annat att förmedla musikaliska kunskaper och färdigheter, så att skapandet och upplevelsen av musik blir meningsfull och stimulerande del av livet. Musikskolan är en egen enhet inom utbildningsförvaltningen i Lidingö stad. Idag undervisar drygt 35 lärare på skolan. Vi når ut till över 2000 barn och ungdomar och i våra ämneskurser går ca 1000 elever. Vi har ett nära och gott samarbete med stadens olika gymnasie-, grund- och förskolor. Vi söker nu en chef för Musikskolan. Du kommer att vara ansvarig för verksamheten både ur ett kvalitativt, ekonomiskt och kunskapsperspektiv. I uppdraget ingår att leda, organisera och planera verksamheten utifrån uppsatta mål. Du fullgör stadens skyldigheter vad gäller de lagar och förordningar som följer uppdraget. Du följer skolutvecklingen och är medveten om kommande förändringar. Ditt arbete kommer att genomsyras av ett friskt ledarskap enligt stadens fokus på hälsa och värdegrund Vilja och Våga. Vill du vara med och bidra till Musikskolans rika utbud? Hos oss får du vara med och forma Sveriges bästa skola. Välkommen med din ansökan. KVALIFIKATIONER För att axla rollen som chef förväntar vi oss att du har adekvat högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har gått en chef/ledarskapsutbildning eller är examinerad från den statliga rektorsutbildningen. Ledarerfarenhet och pedagogisk erfarenhet är ett krav. Har du erfarenhet från att arbeta inom musikskola, kulturskola eller motsvarande är detta meriterande samt om du arbetat i offentlig styrd organisation. Du visar personlig mognad, är strukturerad och beslutsam med god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta med skolutveckling. Ditt ledarskap är tydligt med förmåga till att inspirera och ge förutsättningar för delaktighet. Som chef ska du kunna leda och fördela, prioritera och delegera bland arbetsuppgifterna. Du ska även arbeta målinriktat, vilket innebär att du skall kunna analysera och reflektera över verksamhetens behov och resultat. Självklart är du en god kommunikatör i både tal och skrift.
Företag: Lidingö stad, Lidingö musikskola
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Musikskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Musikskolan

Samtrafiken söker Senior Javautvecklare
Utveckling Samtrafiken är ett tjänsteutvecklingsföretag som finns till för att göra kollektivt resande enklare, mer tillgängligt och mer pålitligt. Det gör vi framför allt genom att själva utveckla tjänster för trafikföretag och resenärer, och genom att förse externa innovatörer med kunskap och data om Sveriges resande. Genom att vi ägs av 35 trafikföretag gemensamt är Samtrafiken en plats där gemensamma utmaningar möts genom samverkan och branschöverskridande lösningar. I olika roller – som tjänsteutvecklare, arena, kunskapsaktör och innovatör – agerar Samtrafiken mittpunkt för de svenska trafikföretagen. Vi har ett tydligt mål med vår verksamhet: att göra kollektivtrafiken till förstahandsvalet för alla resor inom Sverige.   Senior Javautvecklare med mer än 4 års arbetslivserfarenhet  Att resa kollektivt är i grunden bättre för miljön än att resa en och en. När det gäller klimatpåverkan genom koldioxidutsläpp så är t. ex. bussen tio gånger bättre än bilen per kilometer. Med andra ord så kommer du vara en viktig kugge i att göra världen lite grönare och lite bättre genom att vi får fler personer att välja kollektivtrafiken.  Samtrafiken söker en Systemutvecklare med goda kunskaper inom utveckling av Java. Samtrafiken ligger långt fram inom utveckling och innovation. Vi jobbar i kundstyrda projekt med tjänster som Resrobot och Ledsagningsportalen och bygger system som bearbetar trafikdata för biljettförsäljning och reseplanering. Vi driver även Trafiklab – en plattform för öppna trafikdata där fristående utvecklare och innovatörer kan ta del av information från kollektivtrafiken.   Du kommer att tillsammans med befintligt utvecklingsteam vidareutveckla våra system och att integrera dessa system med våra partners applikationer. Du kommer att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från nedbrytning av krav med tjänsteägare, fram till testning. I tjänsten är förvaltning en central del. Kunskapsöverföring till mer juniora utvecklare är också av största vikt.  Kompetens och egenskaper Du är en erfaren och driven utvecklare med erfarenhet av att utveckla webbapplikationer i Java. Du är van att jobba nära beställaren med att uttolka krav samt beskriva och föreslå alternativa lösningar för icke-tekniker. Du har kunskaper om databasmodellering samt har arbetat med transaktionsintensiva system med stora datamängder inom exempelvis bank/finans/spel/e-handel. Vi ser att du lägger stor vikt vid objektorienterad design och att leverera kod som är bra, strukturerad, modulär och håller hög kvalité.  Bakgrund  ·         Du har högskoleutbildning och minst 4 års erfarenhet av Java och webbutveckling.   ·         Du behärskar Java på avancerad nivå och praktisk erfarenhet av Maven, Hudson/Jenkins, NginX, Microsoft SQL, Tomcat och GWT är ett stort plus.  ·         Du talar och skriver flytande svenska och goda kunskaper i engelska meriterande.  ·         Du har erfarenhet av förvaltning och vidareutveckling av befintliga system rörandes såväl back-end som front-end, integrationer, APIer/web services, trådning och databaser. ·         Du trivs i rollen som expert och tycker om att svara på andra utvecklares frågor. Personen vi söker Du bör vara en initiativrik och ansvarstagande person som kan hantera frihet under ansvar, och som gillar att arbeta i en flexibel organisation. Du bör vara en strukturerad och analytisk men samtidigt kreativ och initiativrik person som levererar resultat med mycket hög kvalitet. Du kan både arbeta i grupp men även i projekt där du driver hela utvecklingsarbetet individuellt.  Du bör vara serviceinriktad samt ha god social kompetens då arbetet innebär mycket samarbete med övriga avdelningar för att den dagliga affärsverksamheten ska fungera. Tjänsten gäller en tillsvidareanställning, heltid hos Samtrafiken AB. Placeringen för tjänsten är i centrala Stockholm (150 meter från centralen). Tillträde snarast. För mer information, vänligen kontakta Ulrica Pantzar på HRM Affärsutveckling, 0735-204 674 eller ulrica@hrmab.se.   För att ansöka, klicka på länken nedan och följ vidare instruktioner. Vi behöver din ansökan senast 30 augusti 2013. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: HRM Affärsutveckling AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Samtrafiken söker Senior Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samtrafiken söker Senior Javautvecklare

Vi söker en HR-manager
The company is an international telecommunications company, providing world-class solutions for maximizing network performance. Today, that means tools that help operators and manufacturers to deliver services to best possible customer experience to their subscribers. Using the innovative visualization technologies together with real time network monitoring and data-gathering, operators gain access to the business intelligence they need to meet market change and remain competitive. We are searching for an HR-Manager with experience from both an international and entrepreneurial environment. You should be confident in dealing with daily operations within the HR-field as well as more strategic parts of HR. You need to have experiences from building up HR-processes. Required experience from management groups is also essential. As a person you should be independent and driven in your daily work. The company has offices in several countries around the globe which emphasizes the need of an internationally experienced person for the position as an HR-manager. Responsibility The HR Manager directs the Human Resources practices and objectives to provide an employee-oriented, high performance culture that emphasizes empowerment, quality, productivity and effectiveness. The HR Manager is responsible for the development of processes and metrics that support the achievement of the organization's business goals. Tasks The HR Manager guides and manages the overall support within the field of HR area as services, policies and programs for the company. The major areas the HR Manager manages include: Recruiting and staffing Work environment (systematic review by the laws) Talent management Performance management and improvement systems Compensation and benefits Organizational changes Employment and compliance to regulatory concerns regarding employees Policies and documentation Employee relations and negotiation with Trade Unions Staff and mgrs. manual Employee safety, welfare, wellness and health Requirements: Education University degree in Business/HR or equivalent Experience 5 years in HR and as Manager/HR Business partner Knowledge: Knowledge of principles and procedures for personnel recruitment, selection, training, compensation and benefits, labor relations, laws and negotiation. Knowledge of business and management principles enough to be involved in strategic planning, resource allocation, human resources modeling, leadership technique, production methods, and coordination of people and resources. Knowledge of human behavior and performance; individual differences in ability, personality, and interests; learning and motivation; psychological research methods; and the assessment and treatment of behavioral and affective disorders. Knowledge of relevant procedures and laws to promote security for the protection of people. Language Swedish and English Personal characteristics Interpersonal skills Able to exhibit a high level of confidentiality Able to identify and resolve problems in a timely manner Able to gather and analyze information and improve effectiveness Location: Farsta Är du den vi söker? Varmt välkommen med ditt CV. Du kan lägga upp CV här eller mejla en CV till jonas@active-search.se Vid frågor eller funderingar är du välkommen att ringa på 08-562 75 605. Notera att Jonas inte är anträffbar mellan perioden 22 juli tom 9 augusti men åter för att ta samtal den 12 augusti igen! Vi önskar tills vidare en härlig sommar!
Företag: Active Search AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en HR-manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en HR-manager

Hr-Konsult
Vi söker för kunds räkning en kvalificerad HR-konsult som vill arbeta brett inom arbetsrätt, rehabilitering, omställning och med chefstöd. Som HR-konsult deltar du i allmänt förekommande frågor inom HR-området. I din roll kommer du bland annat att arbeta med löneöversyn och vara behjälplig vid förhandlingar. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: Heltid t.o.m 31/10 med möjlighet till förlängning Sista ansökningsdag: 21/7-13 För information: Liv Hedström Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot beteende- eller personalvetarfrågor och har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har arbetat inom kommunen tidigare. Du har förmågan att se och lösa problem och situationer som kan uppstå. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du initiativrik, tydlig, kommunikativ och vågar ta beslut. Du är påläst, trygg i din roll och delar gärna med dig av dina erfarenheter. Det är viktigt att du trivs när det är ett högt tempo och att du kan arbeta självständigt. Är du är social och vågar ta för dig är det här rätt jobb för dig! Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hr-Konsult jobb, Hr-Konsult Stockholm, Hr-Konsult Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hr-Konsult

Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma
Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma Sigma är en långsiktig affärspartner inom informationsteknologi och består av 1 500 engagerade och kunniga medarbetare i nio länder. Sigma är noterat på Nasdaq OMX Stockholm Small Caplista och bedriver verksamheten inom de två affärsområdena Informationslogistik och IT & Management. Sigma är en ledande leverantör av tjänster inom IT, Management och Informationslogistik. Med nordiska kunder som bas levererar vi på en internationell marknad och fokuserar på funktionella åtaganden. Sigma är noterat på Stockholmsbörsen och har cirka 1300 medarbetare i nio länder. www.sigma.se Kvalifikationer Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete med brandväggar och nätverk i professionell miljö. Det är en fördel om du har erfarenhet från flera olika arbetsplatser. Kravprofil Du arbetar med kundernas och Sigma's infrastruktur i våra datahallar. Du kommer att arbeta i ett team som består av 4 nätverkstekniker. Du har tillsammans med kollegorna på driftsavdelningen det övergripande ansvaret för att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. Arbetet består i stora delar att för våra kunder utföra brandväggförändringar, konfigurera nya ip nät och vlan i infrastrukturen. Konfiguration av vpn tunnlar till våra kunder, samt anslutning och konfiguration av förbindelser till våra kunder. Drift och utveckling av den interna miljön, samt nät design, och ta fram lösningar för våra kunder, samt våra interna system. Du är självgående, ansvarstagande och har lätt att samarbeta med andra och har goda kunskaper i svenska och teknisk engelska (tal och skrift) Primära kunskaper: IP, IPv6, Brandväggar, brandväggscluster, IPSec lan to lan vpn, IPSec klienter, Switching, vlan, etherchannel, Routing, ospf, ospfv3, bgp, statisk routing, Lastbalansering, IDS/IDP, Nät design, LDAP, Kerberos, Radius,802.1X Vi ser helst att du arbetat med brandväggslösningar från Juniper och Cisco, Checkpoint och Clavister. Personliga egenskaper Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Den sociala förmågan och respekten till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra. Flytande svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Uppdragsgivare: Sigma i samarbete med Dfind IT Ort: Stockholm I denna rekrytering jobbar Sigma med Dfind IT, som tar emot ansökningarna. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: josefina.dahlgren@dfind.se Organisations-/företagsbeskrivning Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas. Keep Improving.
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker med fokus på Juniper till Sigma

Textilslöjdslärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande textilslöjdslärare med tillhörande institutionsansvar. Undervisningen fördelar sig över stadierna, men din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdslärare jobb, Textilslöjdslärare Botkyrka, Textilslöjdslärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdslärare


Sök lediga jobb Gymnasielärare Naturkunskap och Kemi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se