Gymnasielärare Yrkesämne Fordon jobb - lediga jobb

Gymnasielärare Yrkesämne Fordon jobb Gymnasielärare Yrkesämne Fordon jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare Yrkesämne Fordon. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare Yrkesämne Fordon. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Gymnasielärare Yrkesämne Fordon- Luleå

  2. Gymnasielärare Yrkesämne Fordon Personbil- Luleå


Mer beskrivning

Gymnasielärare Yrkesämne Fordon
Praktiska Luleå är en av 36 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi strävar efter att minst halva utbildningstiden är arbetsplatsförlagd vilket innebär att eleven får lära sig sitt blivande yrke på bästa sätt - på plats i arbetslivet. Resterande tid läser eleven inne på skolan med inriktning på kärnämnen samt fördjupning och praktisk träning i yrkesämnen. Vi arbetar nära branscherna för att på så sätt hänga med i utvecklingen och att göra våra elever konkurrenskraftiga efter tre år hos oss. Vi söker dig som har lärarbehörighet, samt yrkeskompetens inom fordon och transport/bilmekaniker. Tillsammans strävar vi efter att ge eleverna en trygg skolmiljö, där varje individ blir sedd, dess röst hörd och där dess behov tillgodoses. Vi är måna om att ge eleverna en så god gymnasieutbildning som möjligt, så att den enskilde eleven får en bra start in i arbetslivet. Vid ser gärna att du bifogar referenser.
Företag: LULEÅ PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Luleå
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Yrkesämne Fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Yrkesämne Fordon

Gymnasielärare Yrkesämne Fordon Personbil
Praktiska Luleå är en av 35 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi strävar efter att minst halva utbildningstiden är arbetsplatsförlagd vilket innebär att eleven får lära sig sitt blivande yrke på bästa sätt - på plats i arbetslivet. Resterande tid läser eleven inne på skolan med inriktning på kärnämnen samt fördjupning och praktisk träning i yrkesämnen. Vi arbetar nära branscherna för att på så sätt hänga med i utvecklingen och att göra våra elever konkurrenskraftiga efter tre år hos oss. Vi söker dig som har lärarbehörighet, samt yrkeskompetens inom fordon/transport/personbil Tillsammans strävar vi efter att ge eleverna en trygg skolmiljö, där varje individ blir sedd, dess röst hörd och där dess behov tillgodoses. Vi är måna om att ge eleverna en så god gymnasieutbildning som möjligt, så att den enskilde eleven får en bra start in i arbetslivet. Vid ser gärna att du bifogar referenser.
Företag: Praktiska Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Yrkesämne Fordon Personbil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Yrkesämne Fordon Personbil


Sök lediga jobb Gymnasielärare Yrkesämne Fordon

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se