Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan jobb - lediga jobb

Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan jobb Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan- Gävle

  2. Gymnasielärare i matematik, Polhemsskolan- Gävle


Mer beskrivning

Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i engelska och historia. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i engelska och historia för åk 7 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan

Gymnasielärare i matematik, Polhemsskolan
Vi jobbar med att skapa bra dagar året runt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Tillsammans bygger vi ett Gävle att vara stolta över, som växer och som gör skillnad i människors liv. Vi behöver dig för att bli ännu bättre. Du kan bli en av våra 7000 medarbetare som gör ett viktigt jobb. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med flera möjligheter till utveckling. Vårt öppna arbetsklimat präglas av respekt för allas lika värde. Utbildning Gävle är Gävle kommuns största förvaltning med 3000 engagerade medarbetare. Vi ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förskolan är organiserad i åtta förskoleområden. Grundskolan består av åtta rektorsområden. Gymnasieskolan är fördelad på tre skolenheter. Skolan i Gävle ska vara en likvärdig skola med hög kvalitet. Alla elever har rätt till kvalificerad och stimulerande undervisning av behöriga och legitimerade lärare oavsett vilken skola de går i. Därför har vi höga förväntningar på såväl våra medarbetare som på barn och elever. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesäskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr.rektor medans rektor har ett övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevenas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik på yrkesprogram samt att ha del av tjänst som matematik resurs. Tillhöra Barn och fritidsprogrammets arbetslag och i arbetet ingår mentorsuppgifter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare, stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Företag: Gävle kommun, UG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik, Polhemsskolan


Sök lediga jobb Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se