Gymnasielärare i musik jobb - lediga jobb

Gymnasielärare i musik jobb Gymnasielärare i musik jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare i musik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare i musik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasielärare i musik- Stockholm

 2. Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola- Uddevalla

 3. Gymnasielärare i Musik o Körsång, 25 % vikariat- Lund

 4. Gymnasielärare i Musikämnen- Trollhättan

 5. Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%- Ekerö

 6. Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%- Ekerö

 7. Gymnasielärare i musik till Elof Lindälvs gymnasium- Kungsbacka

 8. Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola- Uddevalla

 9. LBS Lund söker gymnasielärare i musikproduktion- Lund

 10. Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%- Ekerö

 11. Gymnasielärare i Musik, vikariat,på Rudbeck- Sollentuna

 12. Vikarierande gymnasielärare i musik- Täby

 13. Legitimerad gymnasielärare i musik, 70-100%, Vasaskolan.- Gävle

 14. Gymnasielärare i musik - vikariat- Stockholm

 15. Film & Musikgymnasiet söker Gymnasielärare i musik- Norrköping

 16. Gymnasielärare i Musik till Midgårdsskolan- Umeå

 17. Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola- Uddevalla

 18. Legitimerad gymnasielärare i musik, 60-80%, Vasaskolan.- Gävle

 19. Gymnasielärare i musik och idrott- Sigtuna

 20. Ystads kommun söker Gymnasielärare i musik- Ystad

 21. Gymnasielärare i Musik- Umeå

 22. Gymnasielärare i Musik- Umeå

 23. Gymnasielärare i Musik- Lund

 24. Vik gymnasielärare i musik- Täby

 25. Gymnasielärare i musik- Malmö

 26. Gymnasielärare i Musik- Sollentuna

 27. Två gymnasielärare i Musik sökes till S:t Eriks gymnasium, VIKARIAT- Stockholm

 28. Gymnasielärare i musik- Lund

 29. Gymnasielärare i musikämnen till Vasaskolan- Gävle

 30. Gymnasielärare i musik sökes till Nicolaiskolan- Helsingborg

 31. Gymnasielärare i Musik- Sollentuna


Mer beskrivning

Gymnasielärare i musik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, TE, NA, NASA, ES, SM samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. Vidare se skolans hemsida www.karrtorpsgymnasium.se 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker en gymnasielärare till musik. I tjänsten ingår musikproduktion och kör. Du kommer att ingå i en av skolans tre skolenheter. Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i musik förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i musik. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänstens omfattaning är 30 % av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Anna Ceder,08-50832506 Darko Krsek, Rektor, 08-508 32 504, 076-12 32 504, darko.krsek@stockholm.se Göran Nilsson, Rektor, 08-50832503, 070-4632503, goran.k.nilsson@stockholm.se Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik

Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola
Uddevalla kommun Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler människor och företag upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 52 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede och de närmsta åren sker stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Beskrivning Akademi är en av enheterna inom Uddevalla gymnasieskola som består av Estetiska- och Samhällsprogrammet. Utbildningen är förlagd till Sinclair mitt i Uddevalla. På Akademi satsar vi helhjärtat på utbildning i ordets sanna bemärkelse. Vi vill förmedla kunskap och vet att det finns lika många sätt att göra det på som det finns stjärnor på himlen. Därför letar vi efter dig som är kreativt lagd och som ser skönheten i sången. Vi letar efter dig som gillar att agera. Dig som gillar utmaningar och vet med dig att du har något att tillföra här i världen, som har driv och är sugen på att utveckla det tillsammans med likasinnade. Beskrivning av arbetsuppgifterna Tjänsten är förlagd till Akademi (ES och SA) på Uddevalla Gymnasieskola och omfattar förutom undervisning i dans även andra förekommande uppgifter samt planering i ämnesövergripande arbetslag. Vi arbetar med hög grad av elevinflytande och individualisering och lägger stor vikt vid att uppnå trygghet och kontinuitet samt på att få eleverna delaktiga och ha inflytande över sin egen utbildning. Kvalifikationer På dansinriktningen har vi 67 danselever som tränar Jazz, balett, street och modern. Du behöver kunna undervisa i alla danser. I tjänsten ingår även att undervisa i gymnasiearbete, estetisk kommunikation och dansteori. Erfarenheter av dessa teoretiska kurser är ett önskemål. Ansökan tas emot löpande, dock senast 2013-12-16och intervjuer kommer att hållas fortlöpande. Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Barn- och utbildning, Gymnasiet, Estetiska programmet
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola

Gymnasielärare i Musik o Körsång, 25 % vikariat
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 114 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Katedralskolan är en av Lunds fyra gymnasieskolor. Vi har ca 1 400 elever fördelade på Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Historieprogrammet, Ekonomiprogrammet, Linguaprogrammet och International Baccalaureate samt Språkintroduktion. Besök även vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i musik och körsång på nationella program. Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt i övrigt inom yrket förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnena är ett krav. Erfarenhet av undervisning i gymnasieskola är en merit. Vi vill att du är förtrogen med de nationella styrdokumenten och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning i dina ämnen och av att integrera IT i undervisningen. Du arbetar bra med andra människor och kan leda, motivera och skapa engagemang i klassrummet. ÖVRIGT Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik o Körsång, 25 % vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik o Körsång, 25 % vikariat

Gymnasielärare i Musikämnen
Kunskapsförbundet är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet. Hos oss studerar cirka 6 000 elever på gymnasiet och vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg. Kunskapsförbundet är ett nystartat kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad. Cirka 600 personer arbetar i Kunskapsförbundet. Om verksamheten Vid Magnus Åbergsgymnasiet studerar ca 1000 elever fördelade på 8 gymnasieprogram. Vi arbetar aktivt i arbetslag och med pedagogisk utveckling. Vi söker en lärare som kan stödja elev med särskilda behov samt avlasta kollegor i undervisningen. Om arbetsuppgifter Undervisning i musikämnen; musikproduktion, instrument eller sång (akustisk gitarr), ensemble med körsång (ensemble), gymnasiearbete samt estetisk kommunikation. Du ingår i det Estetiska programmets arbetslag och deltar aktivt i skolutvecklingsarbetet tillsammans med dina kollegor. Mentorskap för en grupp elever på programmet kan ingå. Kvalifikationer Lärarexamen med huvudsaklig inriktning musikämnen för gymnasiet. Det är en fördel om du är förtrogen med inspelning i Pro Tools-miljö. Du har kunskap och vilja att arbeta med datorn som ett pedagogiskt verktyg. Du har intresse av att arbeta med gemensamma konserter och är van vid projekt som arbetssätt. Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du är engagerad och har förmåga att motivera eleverna i deras lärande. Du ser möjligheter och lösningar och kommer gärna med idéer om utveckling av lärandeprocesser. Du kommunicerar på ett positivt, lyhört och tydligt sätt och skapar goda relationer till elever, föräldrar och medarbetare. Kontaktpersoner Rektor Inga-Lill Wollbratt, tfn 0520 – 52 57 30, 070 – 918 96 33 Fackliga företrädare: Nås via Kunskapsförbundets växel, tfn 0521-72 27 40 Jobbnr: KFV00035 Anställningsinformation Vikariat 100% 2014-08-13 - 2014-12-19 Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte behöver tas i anspråk av övertalig lärare inom organisationen.
Företag: Kunskapsförbundet Väst
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musikämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musikämnen

Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården och behandlingen bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 12-20 år. Flickorna är omhändertagna enligt 3 eller 6§§ LVU och Rebecka arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten. Institutionen består av fyra avdelningar, två låsta akut- och utredningsavdelningar; en låst behandlingsavdelning och en öppen utsluss- och motivationsavdelning. Skolan på SiS ungdomshem Rebecka består av sju lärare och en pedagogisk chef. ARBETSUPPGIFTER SiS har ansvar för alla inskrivna elevers utbildning oavsett problematik. Alla elever som vistas på ungdomshemmet ska få den utbildning de behöver och har rätt till. Undervisningen sker i mindre grupper där förutom elever och lärare även behandlingsassistenter ingår. Lärarna utgör ett arbetslag där de i ett tätt samarbete planerar, undervisar, utvärderar och utvecklar skolarbetet på institutionen. I arbetet ingår handledning och fortbildning. KVALIFIKATIONER Vi söker grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare med behörighet i musik. I detta arbete är det viktigt att du med bibehållen respekt för ungdomarna kan sätta och upprätthålla gränser och att undervisningen är välstrukturerad och individuellt upplagd. Det är också viktigt att du har ett intresse av att lära känna ungdomarna, att du är prestigelös, flexibel och bra på att skapa kontakter. Du uttrycker dig väl i skrift då dokumentation är en del av arbetet. För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod. Du måste ha förmåga och erfarenhet av att hantera stressfyllda situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta. ÖVRIGT Intervjuer sker löpande. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%

Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården och behandlingen bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 12-20 år. Flickorna är omhändertagna enligt 3 eller 6§§ LVU och Rebecka arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten. Institutionen består av fyra avdelningar, två låsta akut- och utredningsavdelningar; en låst behandlingsavdelning och en öppen utsluss- och motivationsavdelning. Skolan på SiS ungdomshem Rebecka består av sju lärare och en pedagogisk chef. ARBETSUPPGIFTER SiS har ansvar för alla inskrivna elevers utbildning oavsett problematik. Alla elever som vistas på ungdomshemmet ska få den utbildning de behöver och har rätt till. Undervisningen sker i mindre grupper där förutom elever och lärare även behandlingsassistenter ingår. Lärarna utgör ett arbetslag där de i ett tätt samarbete planerar, undervisar, utvärderar och utvecklar skolarbetet på institutionen. I arbetet ingår handledning och fortbildning. KVALIFIKATIONER Vi söker grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare med behörighet i musik. I detta arbete är det viktigt att du med bibehållen respekt för ungdomarna kan sätta och upprätthålla gränser och att undervisningen är välstrukturerad och individuellt upplagd. Det är också viktigt att du har ett intresse av att lära känna ungdomarna, att du är prestigelös, flexibel och bra på att skapa kontakter. Du uttrycker dig väl i skrift då dokumentation är en del av arbetet. För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod. Du måste ha förmåga och erfarenhet av att hantera stressfyllda situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta. ÖVRIGT Intervjuer sker löpande. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%

Gymnasielärare i musik till Elof Lindälvs gymnasium
Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstationen/resecentrum. Skolan har omkring 1400 elever. På Elof Lindälvs gymnasium finns både högskoleförberedande program, yrkesprogram och gymnasiesärskola. Läs mer på www.eloflindalvsgymnasium.se  Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en verksamhetschef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Alla lärare ingår i programarbetslag.  Vi söker en behörig gymnasielärare i musikkurser.  Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du tror på kraften i det entreprenöriella lärandet och har förmåga att inspirera andra. Du kommer att arbeta i programarbetslag och ser dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier.  Vi erbjuder ett vikariat ca 75% under hösten 2014  Du är välkommen med din ansökan senast 2014-08-17  Mer information lämnas av: Rektor Birgith Fahlstedt, enhet 4, telefon: 0300-833514 Fackliga kontakter: Åsa Hjalmers (Lärarnas Riksförbund) 0300-833556 Peer Hovden (Lärarförbundet) 0300-833562
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik till Elof Lindälvs gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik till Elof Lindälvs gymnasium

Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola
Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 53 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede med stora etableringar inom handel samt satsningar på ett maritimt centrum. Beskrivning Akademi är en av enheterna inom Uddevalla gymnasieskola som består av Estetiska- och Samhällsprogrammet. Utbildningen är förlagd till Sinclair och Margretegärdeskolan mitt i Uddevalla. På Akademi satsar vi helhjärtat på utbildning i ordets sanna bemärkelse. Vi vill förmedla kunskap och vet att det finns lika många sätt att göra det på som det finns stjärnor på himlen. Därför letar vi efter dig som är kreativt lagd och som ser skönheten i sången. Vi letar efter dig som gillar att agera. Dig som gillar utmaningar och vet med dig att du har något att tillföra här i världen, som har driv och är sugen på att utveckla det tillsammans med likasinnade. Arbetsuppgifter Tjänsten är förlagd till Akademi (ES och SA) på Uddevalla Gymnasieskola och omfattar förutom undervisning i musik även andra förekommande uppgifter samt planering i ämnesövergripande arbetslag. Vi arbetar med hög grad av elevinflytande och individualisering och lägger stor vikt vid att uppnå trygghet och kontinuitet samt på att få eleverna delaktiga och ha inflytande över sin egen utbildning.  Kvalifikationer Vi ser att du har gymnasielärarexamen inom musik med behörighet att undervisa i sång. Det är en stor fördel om du också har jobbat med musikaler i din tjänst. Du har god förmåga att arbeta utifrån elevens specifika behov. Att arbeta med elever på Akademi kräver stor flexibilitet och en grundläggande vilja att arbeta gemensamt i arbetslag. Ansökan tas emot löpande, dock senast 140820, och intervjuer kommer att hållas fortlöpande. Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Vår värdegrund är Öppenhet, Respekt och Professionalitet och beskriver vårt förhållningssätt i mötet med våra kunder, kommuninvånare och brukare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Barn- och utbildning, Gymnasiet, Estetiska programmet
Ort: Uddevalla
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola

LBS Lund söker gymnasielärare i musikproduktion
LBS bedriver gymnasieutbildning inom medier och kreativa områden. Vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige och har idag cirka 2000 elever. Vi har ett tydligt fokus på skolans uppdrag och en stark övertygelse om att ett hållbart samhälle behöver människor som jämte kunskaper och värden även har kreativ och kommunikativ kompetens. Läs mer om oss på www.lbs.se! På skolan här i Lund finns fyra olika utbildningar inom två nationella program. LBS Media, LBS Musikproduktion och LBS Speldesign som bygger på det nationella estetiska programmet och LBS Spelutveckling bygger på det nationella teknikprogrammet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att de ser till elevens kreativa ådra och att det är något som skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Vi söker dig som är hängiven dina ämnen och som vill vara med att utveckla både din undervisning och skolans verksamhet tillsammans med dina kollegor. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga är av stor betydelse. Tjänsten avser heltid (100%) och omfattar undervisning i kurserna Ljudproduktion, Musikproduktion, Digitalt skapande samt Instrument/Sång (vänligen ange i prioritetsordning vilka instrument/sång-kurser du helst undervisar i. Vår inriktning är pop och rock, snarare än kör/klassiskt.) ProTools är vårt huvudprogram i utbildningen, så ange i ansökan vilken kunskapsnivå du har i det programmet, eller andra liknande. Undervisningen kretsar kring hela produktionsprocessen från instrument, till studioinspelning, mixning och distribution. Provanställning tillämpas. Lärarbehörighet prioriteras. Tillträde till tjänsten är snarast möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av rektor Marcus Björk på telefon 0708 39 30 10 eller  marcus.bjork@lbs.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: LBS Kreativa Gymnasiet
Ort: Lund
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga LBS Lund söker gymnasielärare i musikproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LBS Lund söker gymnasielärare i musikproduktion

Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården och behandlingen bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 12-20 år. Flickorna är omhändertagna enligt 3 eller 6§§ LVU och Rebecka arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten. Institutionen består av fyra avdelningar, två låsta akut- och utredningsavdelningar; en låst behandlingsavdelning och en öppen utsluss- och motivationsavdelning. Skolan på SiS ungdomshem Rebecka består av sju lärare och en pedagogisk chef. ARBETSUPPGIFTER SiS har ansvar för alla inskrivna elevers utbildning oavsett problematik. Alla elever som vistas på ungdomshemmet ska få den utbildning de behöver och har rätt till. Undervisningen sker i mindre grupper där förutom elever och lärare även behandlingsassistenter ingår. Lärarna utgör ett arbetslag där de i ett tätt samarbete planerar, undervisar, utvärderar och utvecklar skolarbetet på institutionen. I arbetet ingår handledning och fortbildning. KVALIFIKATIONER Vi söker grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare med behörighet i musik. I detta arbete är det viktigt att du med bibehållen respekt för ungdomarna kan sätta och upprätthålla gränser och att undervisningen är välstrukturerad och individuellt upplagd. Det är också viktigt att du har ett intresse av att lära känna ungdomarna, att du är prestigelös, flexibel och bra på att skapa kontakter. Du uttrycker dig väl i skrift då dokumentation är en del av arbetet. För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod. Du måste ha förmåga och erfarenhet av att hantera stressfyllda situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta. ÖVRIGT Intervjuer sker löpande. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare åk 7-9 eller gymnasielärare i musik 35%

Gymnasielärare i Musik, vikariat,på Rudbeck
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Vi söker en behörig musiklärare för ett vikariat på deltid för undervisning i kursen Ensemble 1– 100p vilket motsvarar ca 32% av en heltidstjänst. Fr o m 2014-11-10 t o m 2015-06-12. Ev kan det bli aktuellt med ytterligare undervisning i musik.   Vi söker dig som - tycker om att arbeta med ungdomar - har erfarenhet av undervisning - har lätt att samarbeta - har ett engagemang för lärande och skolutveckling - har goda instrumentkunskaper   Du är välkommen med Din ansökan senast 2014-10-24   Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.   Upplysningar lämnas av: Karin Schmidt Bohgard tel 08- 5792 2765
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik, vikariat,på Rudbeck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik, vikariat,på Rudbeck

Vikarierande gymnasielärare i musik
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 66 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Åva gymnasium är en kommunal gymnasieskola i Täby med ett brett programutbud av såväl högskoleförberedande- som yrkesprogram. Lärarna är organiserade i programarbetslag i vilka både kärnämneslärare och lärare med gymnasiegemensamma ämnen ingår. Skolan erbjuder en modern studiemiljö, vi har välutrustade musiklokaler och samtliga elever har en egen dator. Här finns alla förutsättningar för att nå högt uppsatta mål. ARBETSUPPGIFTER Undervisningen är mestadels på naturvetenskapliga programmet med musikinriktning och främst inom rock/pop-genren. Aktuella ämnen är: Ensemble 1 och 2, Estetisk kommunikation, Gehör och musiklära 1, Musik på IM programmen och som individuella val. Mentorskap ingår i uppdraget. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig musiklärare, gärna med erfarenhet av gymnasiet, som har en medveten kunskapssyn och som har ett stort engagemang i sina ämnen och i sina elever. Vi söker en positiv medarbetare som är beredd att utveckla vår verksamhet och sig själv. Vi ser mentorskapet som en mycket viktig framgångsfaktor. Att kunna sätta upp både långsiktiga och kortsiktiga mål för sina elever är nödvändigt. ÖVRIGT Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Täby Kommun, Åva gymnasium 5
Ort: Täby
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande gymnasielärare i musik

Legitimerad gymnasielärare i musik, 70-100%, Vasaskolan.
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Vasaskolan är en gymnasieskola med ca 1000 elever. Den ligger centralt, mitt i Gävle. Estetiska programmet har inriktningarna Bild och form, Cirkus (särskild variant), Dans, Musik och Teater. Läs mer på www.vasa.gavle.se. Musikinriktningen startade 1993 som en ”jazz-linje”. Genom decennierna har vi och musiken utvecklats. Genrer har breddats, blandats och sprängts och nu flödar musiken mera respektlöst, utan etiketter – även om jazzrötterna finns kvar. Ensemblespel är en viktig och bärande del i utbildningen, men naturligtvis ryms även det egna spelandet, musikteori, rytmik och mycket mer i timplanen. Om du vill vara med och bidra till fortsatt utveckling av Estetiska programmet på Vasaskolan i Gävle kan det här vara ett jobb för dig! Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde:2015-08-12 ARBETSUPPGIFTER Undervisning i inriktnings- och fördjupningskurser inom Estetiska programmets musikinriktning. Undervisning i Instrument/sång kan ingå, beroende på sökandes kompetens. Kontaktlärarskap/mentorskap för en grupp elever, arbete i programarbetslag och ämneslag samt andra förekommande läraruppgifter ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad gymnasielärare i musik med god kompetens inom ensemblespel i olika genrer och väl insatt i gymnasieskolans styrdokument. Din egen instrumentkombination avgör till viss del tjänstens omfattning. Tidigare erfarenhet av gymnasieskolans estetiska program är meriterande, men inte nödvändig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Vasaskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad gymnasielärare i musik, 70-100%, Vasaskolan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad gymnasielärare i musik, 70-100%, Vasaskolan.

Gymnasielärare i musik - vikariat
Enskilda Gymnasiet är en väletablerad fristående skola vid Tegnérlunden i centrala Stockholm med både grundskola (år 6-9) och gymnasium (NV och SP). Skolan grundades 1913 och drivs av föräldrarna genom Föreningen Enskilda Gymnasiet. Enskilda Gymnasiet har under åren etablerat sig som en skola med hög kvalitet och med mycket goda resultat. Skolan har i dag drygt 500 elever och 50 medarbetare. Verksamheten håller hög och jämn kvalitet med elever som trivs, presterar i linje med sina mål och är nöjda med sin utbildning. På Enskilda Gymnasiet läser studiemotiverade elever som vill göra sitt bästa. Undervisningen på Enskilda Gymnasiet präglas av hög bildningsnivå och varierad pedagogik där lärarens roll är central. För eleven blir undervisningen inspirerande och stimulerande genom att lärarna har kompetenser inom olika inlärningsstilar. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med dina kollegor bidra till att verksamheten på en av Sveriges mest framgångsrika skolor utvecklas och att elever och föräldrar fortsätter vara nöjda med undervisning och skola. Vi söker en erfaren och driven lärare i musik som brinner för sina ämnen och kommer att undervisa på grundskolan och gymnasiet. Du arbetar med ett stort engagemang tillsammans med eleverna för att de ska nå sina mål. Du motiverar och leder eleverna till goda studieresultat och bidrar till hela skolans utveckling och måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och ordning, samt är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Du är behörig gymnasielärare i musik. Tjänsten omfattar cirka 50% och innehåller undervisning i år 6, 7 och 9 på grundskolan, samt individuellt val på gymnasiet.
Företag: Enskilda Gymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik - vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik - vikariat

Film & Musikgymnasiet söker Gymnasielärare i musik
Verksamhetsbeskrivning Film & Musikgymnasiet är ett renodlat estetiskt gymnasium med inriktningarna musik (scen och artist) och estetik och media (musik- och ljudproduktion samt film och visuell design). Vi har också ett litet antal elever som går introduktionsprogram. Totalt har skolan 120 elever och 14 personal. Huvudman är Studiefrämjandet i Östergötland, och skolan drivs helt utan vinstintresse. Arbetsuppgifter Vi söker en legitimerad musiklärare. Du kommer att undervisa i digitalt skapande 1 och 2, ensemble 1 och 2 samt musikteori. En stor del av undervisningen ligger inom ramen för inriktningen estetik och media, där eleverna har valt att fördjupa sig i musik- och ljudproduktion. Planering, genomförande och uppföljning av större projekt tillsammans med eleverna är därför viktiga delar i arbetet. Tjänsten skulle kunna utökas med Film- och TV-kunskap. Mentorskap och handledning av gymnasiearbeten ingår i arbetsuppgifterna. Utbildning/Erfarenhet Vi söker en legitimerad gymnasielärare i musik.
Företag: Film och musikgymnasiet
Ort: Norrköping
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Film & Musikgymnasiet söker Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Film & Musikgymnasiet söker Gymnasielärare i musik

Gymnasielärare i Musik till Midgårdsskolan
TVU:2015:240 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 300 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Midgårdsskolan är Umeås kultur- och mediegymnasium med cirka 850 elever och 150 anställda. Vi erbjuder tio nationella gymnasieprogram och har ett stort utbud av estetiska ämnen inom ramen för valbara kurser och individuella val. Alla våra utbildningar är högskoleförberedande så oavsett vilken utbildning eleverna väljer får de en bra grund att stå på inför framtiden. Anställningsform Vikariat 80 % from 2015-08-12 tom 2016-06-17 Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i musik, ensemble, sång. Andra viktiga uppdrag är att bidra aktivt i arbets- och ämneslag och ingå i resurs/elevhälsoteam. Kvalifikationer Du har gymnasielärarutbildning och är legitimerad med behörighet att undervisa i musik, ensemble och sång för gymnasieskolan. Du har goda referenser från praktik eller tidigare läraranställning. Erfarenhet av betygssättning och formativ bedömning. Har du dessutom erfarenhet av utvecklingsarbeten i områdena betyg, bedömning och likabehandling är det positivt. Vi vill också att du har erfarenhet och intresse av att utveckla undervisningen med stöd av IKT. För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. God samarbetsförmåga med elever och kolleger Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Välkommen med din ansökan. Umeå kommun använder sig av E-rekrytering gör därför din ansökan på Umeå kommuns hemsida www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik till Midgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik till Midgårdsskolan

Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola
Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 53 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede med stora etableringar inom handel samt satsningar på ett maritimt centrum. Beskrivning Akademi är en av enheterna inom Uddevalla gymnasieskola som består av Estetiska- och Samhällsprogrammet. Utbildningen är förlagd till Sinclair mitt i Uddevalla. På Akademi satsar vi helhjärtat på utbildning i ordets sanna bemärkelse. Vi vill förmedla kunskap och vet att det finns lika många sätt att göra det på som det finns stjärnor på himlen. Därför letar vi efter dig som är kreativt lagd och som ser skönheten i sången. Vi letar efter dig som gillar att agera. Dig som gillar utmaningar och vet med dig att du har något att tillföra här i världen, som har driv och är sugen på att utveckla det tillsammans med likasinnade. Arbetsuppgifter Tjänsten är förlagd till Akademi (ES och SA) på Uddevalla Gymnasieskola och omfattar förutom undervisning i musik även andra förekommande uppgifter samt planering i ämnesövergripande arbetslag. Vi arbetar med hög grad av elevinflytande och individualisering och lägger stor vikt vid att uppnå trygghet och kontinuitet samt på att få eleverna delaktiga och ha inflytande över sin egen utbildning. Kvalifikationer Vi ser att du har gymnasielärarexamen inom musik eller annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdigt. Musikproduktion, ljudproduktion, enskilda lektioner elgitarr/gitarr och ensembler blir din undervisning. Du har god förmåga att arbeta utifrån elevens specifika behov. Att arbeta med elever på Akademi kräver stor flexibilitet och en grundläggande vilja att arbeta gemensamt i arbetslag. Villkor Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 150824-151001. Vikariatet kan komma att förlängas.   Ansökan tas emot löpande dock senast 150901 och intervjuer kommer att hållas fortlöpande. Före anställning ska; • lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg lämnas in, • giltigt utdrag ur polisens belastningsregister lämnas in eller visas upp, beroende på skolform. Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Vår värdegrund är Öppenhet, Respekt och Professionalitet och beskriver vårt förhållningssätt i mötet med våra kunder, kommuninvånare och brukare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Barn- och utbildning, Gymnasiet, Estetiska programmet
Ort: Uddevalla
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik på Akademi (SA och ES) Uddevalla Gymnasieskola

Legitimerad gymnasielärare i musik, 60-80%, Vasaskolan.
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Vasaskolan är en gymnasieskola med ca 1000 elever. Den ligger centralt, mitt i Gävle. Estetiska programmet har inriktningarna Bild och form, Cirkus (särskild variant), Dans, Musik och Teater. Läs mer på www.vasa.gavle.se. Musikinriktningen startade 1993 som en ”jazz-linje”. Genom decennierna har vi och musiken utvecklats. Genrer har breddats, blandats och sprängts och nu flödar musiken mera respektlöst, utan etiketter – även om jazzrötterna finns kvar. Ensemblespel är en viktig och bärande del i utbildningen, men naturligtvis ryms även det egna spelandet, musikteori, rytmik och mycket mer i timplanen. Om du vill vara med och bidra till fortsatt utveckling av Estetiska programmet på Vasaskolan i Gävle kan det här vara ett jobb för dig ARBETSUPPGIFTER Undervisning i inriktnings- och fördjupningskurser inom Estetiska programmets musikinriktning; Bruks-/ackordspel på piano och gitarr, Ensemble, Gehörs- och musiklära, instrumentalundervisning på elbas samt en musikkurs inom Individuellt val (klassundervisning) Kontaktlärarskap/mentorskap för en grupp elever, arbete i programarbetslag och ämneslag samt andra förekommande läraruppgifter ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad gymnasielärare i musik med god kompetens inom ensemblespel i olika genrer och väl insatt i gymnasieskolans styrdokument. Bas som huvudinstrument är önskvärt, din egen instrumentkombination avgör till viss del tjänstens omfattning Tidigare erfarenhet av gymnasieskolans estetiska program är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Vasaskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad gymnasielärare i musik, 60-80%, Vasaskolan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad gymnasielärare i musik, 60-80%, Vasaskolan.

Gymnasielärare i musik och idrott
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för följande verksamheter: - Gymnasieskola - Gymnasiesärskola - Grundläggande och gymnasial vuxenutbildning - Kvalificerad Yrkesutbildning -Logistik - Svenskundervisning för invandrare, sfi - Särvux - Uppdragsutbildning - Arbetsmarknadsåtgärder - Bistånd enligt socialtjänstlagen - Integration Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 10 gymnasieprogram och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter. Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan. ARBETSUPPGIFTER Vår musik- och idrottslärare ska bli mamma och därför söker vi nu en vikarie. Vi söker dig som brinner för att se ungdomar utvecklas och motiverar dem till framgång i sina studier. Du har lätt att kommunicera med såväl kollegor som elever och tycker om att samarbeta för att nå mål. Tjänsten som den är nu består av 50% idrott och 50% musik och mentorskap. Inom musiken av ingår undervisning på såväl gymnasiet som IM. Du kommer här även ha en viktig del i sammanhållningen på skolan då du ansvarar för skolans musikförening och hjälper dem att arrangera t ex lunchkonserter. I idrott och hälsa undervisar du i såväl idrott och hälsa 1 och 2. Vi kan även vara intresserade av andra ämneskombinationer där ett av ovanstående ämnen ingår. KVALIFIKATIONER Du är behörig och legitimerad gymnasielärare i idrott och musik eller något av dessa ämnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet och att du är van att arbeta i arbetslag. Erfarenhet som mentor är även meriterande. Vi på Arlandagymnasiet tror på att motivation är centralt för elevernas lärande och något vi arbetar mycket med. Du får i ansökan gärna beskriva hur du arbetar för att motivera eleverna att prestera sitt bästa ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Arlandagymnasiet
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik och idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik och idrott

Ystads kommun söker Gymnasielärare i musik
Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet. Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård. ARBETSUPPGIFTER Ystad Gymnasium, som ligger centralt i Ystad, består av två skolor, Park och Österport, och har ca 1500 elever. Tjänsten är för närvarande placerad på Estetiska programmet – Musik som är en del av område 3 på Österport. På skolan sätter vi eleven i centrum och arbetar aktivt med bedömning för lärande i form av pedagogisk planering, formativ bedömning och kollegialt lärande. Vi arbetar med en bredd av digitala verktyg och alla elever har en egen dator. Du har ansvar för undervisningen i olika musikkurser men är också lärare i ett arbetslag samt mentor för en grupp elever i arbetslaget. I uppdraget ingår att kommunicera mål och utveckling med elever, personal och vårdnadshavare, samt att dokumentera, följa upp och utvärdera ditt arbete. I arbetet bidrar du aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i musik och lärarlegitimation är ett krav. Erfarenhet från musikproduktionsvärlden är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta flexibelt med både lärare och elever. Vi fäster stor vikt vid din personliga förmåga att genom tydligt ledarskap motivera och engagera eleverna till goda resultat. Om du har erfarenhet av att arbeta digitalt i din undervisning ses detta som meriterande. Lärarlegitimation är ett krav. ÖVRIGT All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ystads kommun söker Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ystads kommun söker Gymnasielärare i musik

Gymnasielärare i Musik
Till gymnasieskola i Umeå söker vi Gymnasielärare i Musik Vi söker dig som är utbildad Gymnasielärare alternativt som påbörjat en lärar-/universitetsutbildning och vill arbeta extra under studietiden. Kompetensnätverket är ett bemanningsföretag som arbetar med rekrytering/korttidsbemanning inom skolområdet. Allmänna krav: Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift God samarbets- och initiativförmåga Ansvarskänsla, noggrannhet och serviceförmåga Förmåga att snabbt sätta sig in i olika arbetsuppgifter Innan du skickar ansökan ring Kompetensnätverket Björn Arkhult tel. 0703677778 Ansökan mottages endast via E-post
Företag: Kompetensnätverket i Göteborg AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik

Gymnasielärare i Musik
Till gymnasieskola i Umeå söker vi Gymnasielärare i Musik Vi söker dig som är utbildad Gymnasielärare alternativt som påbörjat en lärar-/universitetsutbildning och vill arbeta extra under studietiden. Kompetensnätverket är ett bemanningsföretag som arbetar med rekrytering/korttidsbemanning inom skolområdet. Allmänna krav: Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift God samarbets- och initiativförmåga Ansvarskänsla, noggrannhet och serviceförmåga Förmåga att snabbt sätta sig in i olika arbetsuppgifter Innan du skickar ansökan ring Kompetensnätverket Björn Arkhult tel. 0703677778 Ansökan mottages endast via E-post
Företag: Kompetensnätverket i Göteborg AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik

Gymnasielärare i Musik
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 117 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Katedralskolan är en av Lunds fyra gymnasieskolor. Vi har ca 1 400 elever fördelade på Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Historieprogrammet, Ekonomiprogrammet, Linguaprogrammet och International Baccalaureate samt Språkintroduktion. Läs mer om Katedralskolan på vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i musik på nationella program. Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt inom yrket förekommande arbetsuppgifter. Vi vill att du är förtrogen med de nationella styrdokumenten och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning i dina ämnen och av att integrera IT i undervisningen. Du arbetar bra med andra människor och kan leda, motivera och skapa engagemang i klassrummet KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnet är ett krav. Vi ser gärna att du dessutom har behörighet i ytterligare ett ämne på gymnasiet.Erfarenhet av undervisning i gymnasieskola är en merit. Lärarlegitimation är ett krav. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik

Vik gymnasielärare i musik
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 68 000 personer här. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Åva gymnasium är en kommunal gymnasieskola i Täby med ett brett programutbud av såväl högskoleförberedande- som yrkesprogram. Lärarna är organiserade i programarbetslag i vilka både kärnämneslärare och lärare med gymnasiegemensamma ämnen ingår. Vi arbetar kontinuerligt med kollegialt lärande i både programlag och ämneslag. Skolan erbjuder en modern studiemiljö och samtliga elever har egna datorer. Här finna all förutsättningar för att nå högt uppsatta mål. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar mest på Åva´s naturvetenskapliga musikinriktning. Det är studiemotiverade elever med musik som specialintresse, du kommer även att undervisa några timmar på introduktionsprogrammet. Vi söker dig som vill arbeta på en skola där • stämningen är god • kollegor arbetar tillsammans för att utveckla undervisningen • det finns en stolthet över skolan bland både medarbetare och elever • skolledningen har tydlig fokus på det pedagogiska utvecklingsarbetet • elevhälsa, skolbibliotek och pluggverkstaden Kulan stöttar eleverna i deras lärande. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Du ska ha gedigna kunskaper i musik, både teoretiskt och praktiskt. Du har ett starkt intresse av att arbeta med ungdomar med olika bakgrund, förutsättningar och mål. Du bygger förtroendefulla relationer med dina elever, du motiverar, utmanar och vägleder dem i deras lärande. Du har en medveten kunskapssyn och arbetar på flera olika sätt för att synliggöra lärandet. Du samarbetar med kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är inte främmande för att använda många olika sätt och verktyg i ditt arbete och i din undervisning. Utifrån en positiv värdegrund, en trygg personlighet, ett tydligt ledarskap och ett professionellt yrkesutövande är du en god förebild för våra elever. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. ÖVRIGT Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Täby Kommun, Åva gymnasium 6
Ort: Täby
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i musik

Gymnasielärare i musik
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Malmö latinskola expanderar Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med och skapa en så in i bänken bra skola! Malmö latinskola kännetecknas av nyfikenhet, respekt, lust att lära och lust att utmanas. Vi är en skola som rustar eleven mer än för stunden och där eleven får verktyg för att söka sig vidare i ett komplext kunskapssamhälle. Vi tycker därför att det är viktigt med djupa ämneskunskaper för att ha en stabil grund att stå på. Malmö latinskola är en skola där man vågar prestera, vågar misslyckas och vill försöka igen. Fantasi och kreativitet ges ett stort och självklart utrymme. På Malmö latinskola är ny teknik naturligt integrerat i verksamheten. Examensmålen ska styra skolan i hög utsträckning och påverka undervisningen inom ämnena och kurserna. Programarbetslagen blir grunden för samarbete över ämnesgränserna och ett viktigt inslag för att man som elev på Latinskolan skall känna en hög grad av identifikation med det program man går på. Malmö latinskola har också varit modellskola för lärande för hållbar utveckling tillsammans med Naturskyddsföreningen och Malmö högskola. Det arbetet fortsätter vi nu på egen hand. Det är våra ungdomar som ska ta över världen och vi får bidra till deras utveckling. Det här kännetecknar alla medarbetare på Malmö latinskola: • Du tycker om ungdomar och har perspektivet "det är våra kids som ska ta över världen och vi får bidra till deras utveckling!". • Du är stolt över skolan och rekommenderar den till andra. • Du har ett helhetsperspektiv och känner ett gemensamt ansvar för skolan. • Du delar skolans värderingar och deltar aktivt i värdegrundsarbetet. • Du vill arbeta tillsammans med andra för att utveckla verksamheten. • Du är beredd på utmaningar och oförutsedda händelser. • Du har en positiv inställning och en vilja att skapa goda relationer. • Du anstränger dig för att skaffa information och lösa problem. • Du arbetar för att åstadkomma en skapande och kreativ miljö för lärande. • Du arbetar aktivt med att skaffa dig kunskaper och förhållningssätt för skolans arbete med hållbar utveckling. • Du arbetar aktivt och har ett stort kunnande om IKT samt tror på att dela-kulturen är värdefull både för dig och för dina elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i musikproduktion och instrument/trummor samt arbetsuppgifter inom ramen för läraruppdraget. I tjänsten ingår mentorskap, att delta och vidareutveckla både arbetslag och ämneslag. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation eller lärarutbildning för gymnasieskolan i musik med trummor som huvudinstrument. Vi vill att du är förtrogen med de nationella styrdokumenten och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Integrering av IT i undervisningen är en merit. Du arbetar bra med andra människor och kan leda, motivera och skapa engagemang i klassrummet. Erfarenhet av att arbeta med elever på högskoleförberedande program. Erfarenhet av att arbeta i arbetslag. Erfarenhet av ämnesövergripande samarbeten. Erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av att arbeta med formativ bedömning och bedömning för lärande. ÖVRIGT Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för i kommunen anställd lärare. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Malmö latinskola
Ort: Malmö
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik

Gymnasielärare i Musik
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss! Rudbeck är en kursutformad gymnasieskola som arbetar med koncentrationsläsning. Engagerade och kompetenta lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. Vi har höga förväntningar på våra lärare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Utvärderingar visar att eleverna i mycket hög grad rekommenderar sin skola till kamrater. Kursen du kommer att ha består av flera olika delar, den största/tyngsta handlar just om ensemblespel i mindre grupper. Det handlar om sång och spel på de vanligaste kompinstrumenten - piano/keyboard, gitarr, elbas, trumset - men det finns också tillgång till diverse rytminstrument, ukulele mm. Elever som har andra huvudinstrument, t ex blås/stråk får gärna använda dessa om de vill och då det passar. Det är framför  allt rock- och popgenrerna som berörs men det är viktigt att det blir en bredd på repertoaren, både vad gäller genrer/epoker och vad gäller tyngre musik med fullt komp kontra akustisk osv. Elever väljer till stora delar repertoar på egen hand men lärare styr till viss del så det blir rimlig svårighetsgrad och att den musikaliska bredden beskriven ovan uppnås. I kursen ingår också olika teoretiska bitar, exempelvis ackordfärgningar, grundläggande funktionsanalys, plankningsuppgifter, olika typer av gehörsövningar mm. Elever ska kunna hantera ljudutrustning, mixerbord mm på en grundläggande nivå. Elever ska även göra musikpresentationer av olika slag, både individuellt och i grupp. I kursen ingår alltid en slutkonsert, dessutom har man möjlighet att lägga in någon mer, mindre konsert under kursens gång efter gruppens önskemål. Rudbecks musiksal är mycket välutrustad med komplett PA, scen med full instrumentrigg och belysning. Dessutom finns flera angränsande, välutrustade grupprum/replokaler, musikdatorer (Mac med Garageband bl a). Tjänsten är ett vikariat på 25% fram till och med 2018-06-14 Din profil   Du är en engagerad och driven lärare som månar om att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig.   Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stark vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Lärarlegitimation är ett krav och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Ansökan och upplysningar För frågor kontakta rektor Staffan Bjuhr staffan.bjuhr@rudbeck.se     Välkommen med din ansökan senast 12/11 2017   Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik

Två gymnasielärare i Musik sökes till S:t Eriks gymnasium, VIKARIAT
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning S:t Eriks gymnasium - möjligheternas skola Vi är en av stadens största gymnasieskolor med en tydlig idé för att skapa goda resultat och bra studieklimat. Variationen av utbildningar gör skolan unik i Stockholms stad. Du hittar oss på Kungsholmen och här går cirka 1 500 elever på följande nationella program; EE, ES, HV, NA, IM och SA. Inom Språkintroduktion har skolan för närvarande cirka 180 elever. Vi har även gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal. Under hösten startar vår HBTQ-certifiering. Välkommen att läsa mer om vår skola på http://steriksgymnasium.stockholm.se Arbetsbeskrivning De huvudsakliga arbetsuppgifterna är undervisning i musikkurser. Du kommer att vara mentor för en klass på Estetiska programmet och ingå i det arbetslaget.    Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i musik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Två gymnasielärare i Musik sökes till S:t Eriks gymnasium, VIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två gymnasielärare i Musik sökes till S:t Eriks gymnasium, VIKARIAT

Gymnasielärare i musik
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Katedralskolan grundlades 1085 och är Skandinaviens äldsta skola. Vi finns mitt i centrum av det dynamiska Lund och erbjuder sex olika universitetsförberedande utbildningar: Spetsutbildningarna Historieprogrammet respektive Lingua; det internationella programmet IB Diploma Programme samt Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiverande miljö för alla elever, där de kan utvecklas till sin fulla potential och få den utmaning samt den hjälp och det stöd de behöver. Vår personal arbetar gemensamt med att alla elever, förutom goda ämneskunskaper skall utveckla en rad olika kompetenser under sin tid på skolan. Katedralskolans vision har konkretiserats i sju elevkompetenser – ansvarstagande, kommunikativ, kunnig, djärv, tänkande, balanserad och vidsynt. Läs mer om Katedralskolan på vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i musik på nationella program. Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt inom yrket förekommande arbetsuppgifter. Vi vill att du är förtrogen med de nationella styrdokumenten och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning i dina ämnen och av att integrera IT i undervisningen. Du arbetar bra med andra människor och kan leda, motivera och skapa engagemang i klassrummet KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnena är ett krav. Erfarenhet av undervisning i gymnasieskola är en merit. Sökande bör behärska instrument som gitarr, bas och/eller trummor, samt även kunnande av att sköta en PA anläggning. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik

Gymnasielärare i musikämnen till Vasaskolan
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Mitt i Gävle ligger Vasaskolan, en modern skola i en traditionsrik miljö. Skolan har ca 1000 elever och är länets största på gymnasienivå inom estetiska ämnen, naturvetenskap, samhällsvetenskap och humaniora/språk. På estetiska programmet finns inriktningarna bild och form, dans, teater och musik. Skolan har många kontakter med utlandet och internationella klasser inom natur- och samhällsvetenskapsprogrammen Eleverna når goda utbildningsresultat och verksamheten genom-syras av höga och positiva förväntningar, både på medarbetare och på elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa elever på estetiska programmets musikinriktning. Du kommer att ha pianoelever i kurserna instrument/sång samt bruks/ackordspel. Dessutom ensemblekurser samt musikteori. På Vasaskolan jobbar vi både i arbetslag och ämneslag. Samarbete och kollegialt lärande är en självklar del av uppdraget. På estetiska programmet ser vi gärna att du är med och utvecklar samarbetet mellan våra olika inriktningar. Ett av skolans utvecklingsområden är digitalisering. Kunskap i att utveckla detta område är därför meriterande. KVALIFIKATIONER Du är behörig och legitimerad musiklärare. Huvudinstrument piano, afro-orienterad tradition. Erfarenhet av arbete inom gymnasieskolans estetiska program är meriterande Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Vasaskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musikämnen till Vasaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musikämnen till Vasaskolan

Gymnasielärare i musik sökes till Nicolaiskolan
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Nicolaiskolan är en gymnasieskola som präglas av nytänkande och goda traditioner. Ett gediget Ekonomiprogram tillsammans med ett rikt Estetiskt program där alla inriktningar är företrädda. Vidare är det väletablerade Hantverksprogrammet mot frisör, textil och stylist en viktig del av vår skolas verksamhet. Introduktionsprogrammet med stor Språkintroduktion är ett annat viktigt ben i vår verksamhet. Tillsammans bildar dessa olika program en dynamisk skola. ARBETSUPPGIFTER På Nicolaiskolan möts du av en unik kombination av stabilitet och tradition blandat med nytänkande, framåtanda och kreativitet. Här förväntas du som medarbetare vara med och öppna dörrar både inom skolan och mot omvärlden. Vi arbetar aktivt med att skapa en kreativ lärmiljö för våra elever genom verkliga projekt. Du använder dig på ett naturligt sätt av digitala verktyg i din undervisning. För oss är det viktigt att släppa in framtiden i klassrummet! Vårt breda Estetiska program med alla inriktningar förbereder eleverna för vidare högskolestudier. Som lärare undervisar du i musik på skolans Estetiska program och Individuella program Du tillhör det Estetiska programmes musikarbetslag där du samarbetar med ett team med erfarna och engagerade lärare. Du kommer att vara mentor för en grupp elever. Som medarbetare hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp som vill, vågar och kan där grunden är goda relationer! Vi ger varandra energi och stöd där arbetsglädje har hög prioritet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörighet för att undervisa i Musik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning på gymnasiet men för oss är det viktigast med rätt person. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Hos oss är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad och en naturlig relationsbyggare. Vi söker dig som vågar tänka utanför ramarna och vill utveckla dig själv och lärmiljön. En grundfilosofi vi har är att vill du pröva något, så får du möjlighet att göra det här! Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i skolan. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Är du rätt person för oss? Ansök i så fall snarast då vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten är en deltidsanställning på 65%. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. #LI-SFF
Företag: Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde Gymnasiet
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik sökes till Nicolaiskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik sökes till Nicolaiskolan

Gymnasielärare i Musik
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss! Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2100 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över.   Vi söker nu en musiklärare för ett vikariat på deltid från och med september till och med december 2018. Tjänsten innefattar undervisning i sång, ensemblekurs och musik grundkurs. Tjänsten motsvarar ca. 50-80% av en heltidstjänst. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar, har lätt för att samarbeta och har ett engagemang för lärande och skolutveckling. Vi kan erbjuda fullt utrustade musiksalar och ett fantastiskt fint och engagerat lärarlag.   Du är välkommen med Din ansökan senast 2018-08-31. Vi fäster stor vikt vid personliga lämplighet. Intervjuer kan komma att på börjas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag. Tveka inte att söka även om du inte kan undervisa i alla tre ämnen.   Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Musik


Sök lediga jobb Gymnasielärare i musik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se