Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux lediga jobb

Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux jobb Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux- Huddinge

  2. Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux- Huddinge


Mer beskrivning

Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Allmän visstid 100%, från och med 12 augusti 2013 till och med 10 januari 2014. Enhetsbeskrivning Huddingegymnasiet är en mycket populär kommunal gymnasieskola i Huddinge. Skolan har ca 700 elever, 100 personal. Huddingegymnasiet har en medveten inriktning mot forskning och samarbetar på flera utbildningar med Karolinska Institutet, Södertörns Högskola, Kungliga Tekniska Högskolan och Konstfack. Om arbetet Undervisning i Svenska som andraspråk, 100% tjänst med kurserna Sva1, Sva2 och Sva3. Undervisningen i Sva2 startar den 12:e augusti och pågår i 10 veckor därefter startar Sva3. Sva1 går 2 kvällar i veckan (må,ons). Undervisningen gäller komvuxelever. Tjänsten är tillfällig under höstterminen. Information om tjänsten lämnas av Mats Johansson rektor, 08-535 373 04/073-316 30 70 Din profil Du ska vara behörig gymnasielärare i Svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med undervisning av vuxna.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux

Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med mer än 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge C ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Allmän visstidsanst, heltid från och med snarast enligt överenskommelse till och med 2015-01-05. Enhetsbeskrivning Vux Huddinge är en av Stockholm läns största kommunala vuxenutbildare med över 2000 elever. Undervisningslokalerna är ljusa och fräscha och belägna vid Huddinge centrum, i direkt anslutning till pendeltåg och bussar. Endast 15 minuters resväg från centrala Stockholm. Vux Huddinge erbjuder bland annat kurser i svenska för invandrare, grundläggande- och gymnasiekurser samt yrkes- och yrkeshögskole-utbildningar. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elevenkät. - Om arbetet Som lärare på Vux Huddinge arbetar du tillsammans med övriga kollegor för att uppnå vuxenutbildningens nationella uppdrag och övergripande mål och riktlinjer. Du kommer mötas av en dynamisk och mångfacetterad arbetsplats som sprudlar av liv, pragmatism och visionärt tänkande. Elevgrupperna är heterogena och ställer höga krav på goda ämneskunskaper samt pedagogisk och didaktisk förmåga. Tjänsten innefattar undervisningen i svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå. Din profil Vi söker dig som är engagerad i utbildningsfrågor och som brinner för läraryrket. Tjänsten ställer höga krav på samarbetsförmåga, problemlösning och flexibilitet, samt kräver ett situationsanpassat undervisningssätt. Du skall ha: Lärarexamen i svenska som andraspråk upp till gymnasienivå. Erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk. Meriterande: Tidigare erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning. Lärarexamen eller minst kandidatexamen i samhällskunskap/statsvetenskap. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux


Sök lediga jobb Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se