Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb - lediga jobb

Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare i svenska som andraspråk. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare i svenska som andraspråk. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux- Huddinge

 2. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Alingsås

 3. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Stenungsund

 4. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Botkyrka

 5. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Botkyrka

 6. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Västerås

 7. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk / SV- Stockholm

 8. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Stenungsund

 9. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Botkyrka

 10. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Stenungsund

 11. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Hässleholm

 12. Gymnasielärare i svenska som andraspråk, Teknikum- Växjö

 13. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Botkyrka

 14. Gymnasielärare i svenska som andraspråk/SVA- Ekerö

 15. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Tidaholm

 16. Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Kompetenscenter- Köping

 17. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Kramfors

 18. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Botkyrka

 19. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Eskilstuna

 20. Leg Gymnasielärare i Svenska som andraspråk och Engelska 100%- Älvsbyn

 21. JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska som andraspråk- Göteborg

 22. GYMNASIELÄRARE i Svenska som andraspråk, Fridegårdsgymnasiet ref nr 632- Håbo

 23. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk, 30 % vikariat- Lund

 24. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Stenungsund

 25. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Jönköping

 26. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Norsjö

 27. Behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk till Täljegymnasiet- Södertälje

 28. Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux- Huddinge

 29. Gymnasielärare i Svenska som andraspråk- Alingsås

 30. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Malmö

 31. Gymnasielärare i svenska som andraspråk och religion, Tullängsskolan- Örebro

 32. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Malmö

 33. GYMNASIELÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK/SVENSKA- Laholm

 34. Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux- Norrköping

 35. Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux- Norrköping

 36. Gymnasielärare i svenska som andraspråk samt engelska- Eskilstuna

 37. Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska- Stenungsund

 38. KOPIA AV Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Malmö

 39. Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska- Stenungsund

 40. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Luleå


Mer beskrivning

Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Allmän visstid 100%, från och med 12 augusti 2013 till och med 10 januari 2014. Enhetsbeskrivning Huddingegymnasiet är en mycket populär kommunal gymnasieskola i Huddinge. Skolan har ca 700 elever, 100 personal. Huddingegymnasiet har en medveten inriktning mot forskning och samarbetar på flera utbildningar med Karolinska Institutet, Södertörns Högskola, Kungliga Tekniska Högskolan och Konstfack. Om arbetet Undervisning i Svenska som andraspråk, 100% tjänst med kurserna Sva1, Sva2 och Sva3. Undervisningen i Sva2 startar den 12:e augusti och pågår i 10 veckor därefter startar Sva3. Sva1 går 2 kvällar i veckan (må,ons). Undervisningen gäller komvuxelever. Tjänsten är tillfällig under höstterminen. Information om tjänsten lämnas av Mats Johansson rektor, 08-535 373 04/073-316 30 70 Din profil Du ska vara behörig gymnasielärare i Svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med undervisning av vuxna.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Alingsås är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås har en central roll i Västsveriges utveckling och satsar på hållbarhet och livskvalitet i hela kommunen.Alingsås har 42 000 invånare år 2019. ARBETSUPPGIFTER Alströmergymnasiet söker en lärare i Svenska som andraspråk. Uppdraget är skolövergripande med tjänstgöring förlagd till många av skolans program. KVALIFIKATIONER Du skall vara behörig lärare. Samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att se möjligheter värderar vi som viktiga egenskaper liksom insikt om och förståelse för elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av arbete med målgruppen ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Alingsås kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Alingsås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Stenungsund, det goda kustnära samhället med framtidstro och utveckling. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, med boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett väl utvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och kommunikation. Nösnäsgymnasiet är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Skolan ligger på det vackra västkusten i lummig grönska och med utsikt över Hakefjorden. Ett stenkast bort finns salta bad, naturstigar och friskvårdsanläggning med simhall och idrottsplats. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk för våra nyanlända elever på IM Språkintroduktion. Arbetet bedrivs i arbetslag och i nära samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara klassföreståndare och ansvarar därmed för klassråd, utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för din klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/har legitimation att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasiet. Har du även kompetens i grundskoleämnen är detta meriterande. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Gullviva Gymnasium är en ny grundad skola som startade HT-09, idag har vi vår verksamhet i Tullinge. Skolan erbjuder NV programmet. Gullviva Gymnasium drivs av Steg För Framtiden AB, samma huvudman har en grundskola med namnet Gullvivaskolan. På Gullviva Gymnasium känner alla varandra, då vi är en liten skola. I vår senaste kvalitetsundersökning framgick det av alla som deltog kände sig 100% trygg i skolan. Detta glädjer oss på skolan. Vi satsar mycket på eleven, de får möjlighet att påverka sin utbildning. Vi har schema lagda tider på skolan då eleven kan sitta med lärare och arbete med dem uppgifter som eleven känner för. Gullviva Gymnasium fortsätter att expandera och vi söker nu en kvalificerad gymnasielärare i svenska som andraspråk med placeringsort Tullinge. I rollen som lärare har du ansvar för att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola. Din uppgift är att motivera och ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång. Tjänsten är en timanställning och motsvarar ca 8 undervisningstimmar/vecka . Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro - Undervisa i svenska som andraspråk - Som ansvarig coach sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Kvalifikationer Vi söker en driven lärare. Erfarenhet från läraryrket är meriterande men dock inget krav. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du är behörig gymnasielärare med ämnesbehörighet inom svenska som andraspråk . Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Din ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till rekrytering@gullvivagymnasium.se. Ange ämneskombination i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Varmt välkommen till Gullviva Gymnasium, Steg För Framtiden.
Företag: GULLVIVAGYMNASIUM
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Gullviva Gymnasium är en ny grundad skola som startade HT-09, idag har vi vår verksamhet i Tullinge. Skolan erbjuder NV programmet. Gullviva Gymnasium drivs av Steg För Framtiden AB, samma huvudman har en grundskola med namnet Gullvivaskolan. På Gullviva Gymnasium känner alla varandra, då vi är en liten skola. I vår senaste kvalitetsundersökning framgick det av alla som deltog kände sig 100% trygg i skolan. Detta glädjer oss på skolan. Vi satsar mycket på eleven, de får möjlighet att påverka sin utbildning. Vi har schema lagda tider på skolan då eleven kan sitta med lärare och arbete med dem uppgifter som eleven känner för. Gullviva Gymnasium fortsätter att expandera och vi söker nu en kvalificerad gymnasielärare i svenska som andraspråk med placeringsort Tullinge. I rollen som lärare har du ansvar för att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola. Din uppgift är att motivera och ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång. Tjänsten är en timanställning och motsvarar ca 8 undervisningstimmar/vecka . Beroende på arbetstagarens andra ämne kan tjänstens andel öka. Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro - Undervisa i svenska som andraspråk - Som ansvarig coach sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Kvalifikationer Vi söker en driven lärare. Erfarenhet från läraryrket är meriterande men dock inget krav. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du är behörig gymnasielärare med ämnesbehörighet inom svenska som andraspråk . Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Din ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till rekrytering@gullvivagymnasium.se. Ange ämneskombination i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Varmt välkommen till Gullviva Gymnasium, Steg För Framtiden.
Företag: GULLVIVAGYMNASIUM
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Längtar du efter att få jobba med det du utbildade dig till, att få stå i ett klassrum, förmedla din kunskap och väcka elever intresse för svenskämnet? Vill du jobba med vuxna motiverade människor som vill komma vidare i livet? Vill du förmedla nycklarna till det svenska språket och samhället till elever med annan språkbakgrund? Då är det här jobbet för dig! Till vårt kontor i Västerås söker vi nu en lärare i Svenska som andraspråk 1-3. Du som söker ska vara behörig lärare med kompetens att undervisa inom detta område. Du har vana vid att arbeta med kursmål och betygskriterier. Erfarenhet av vuxenutbildning och validering är meriterande. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra deltagare. Du skall vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och sätter stort värde på Ditt engagemang, Din pedagogiska kompetens och Dina handledaregenskaper. MiROi är rikstäckande och ett av Sveriges största privatägda utbildningsföretag. Vi är idag marknadsledande inom distansutbildning. Sedan 1991 utbildar vi arbetsmarknaden, näringslivet och vuxengymnasiet i Sverige. MiROi är det utbildningsföretag som har störst utbud av yrkesinriktade utbildningar i Sverige. Vi arbetar med kompetensutveckling inom ett stort antal områden. Är detta jobbet för dig? Vänta inte med att söka då intervjuer kommer att ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Anna Engbom, anna.engbom@miroi.se
Företag: MiROi i-learning AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk / SV
Verksamhetsbeskrivning Praktiska Gymnasiet i Stockholm är en fristående skola inom Praktiska Sverige AB med 36 praktiska gymnasier över hela landet. Praktiska är störst i Sverige inom gymnasieal lärlingsutbildning och vi vänder oss till ungdomar som vill lära sig ett yrke under sin gymnasietid. Elever hos oss knyts till en praktikarbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Praktiska Gymnasiet i Stockholm består av två skolor, en i Liljeholmen och en i Bromma. På skolan finns c:a 300 elever som utbildar sig till låssmed, VVS-montör, kock, elektriker, snickare, målare, fordonsmekaniker, hotellpersonal och inom handel och administration. Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare i Svenska som andraspråk och Svenska. Möjlighet till tillsvidaretjänst beroende på behörighet. Större delen av undervisningen kommer vara i Svenska som andraspråk 1-3 i mycket små grupper och en mindre del är undervisning i Svenska 1. Tjänsten är i dagsläget förlagd till Liljeholmen men undervisning i Bromma kan också förekomma. Mentorskap för elever på Bygg och anläggningsprogrammet i samarbete med yrkeslärare ingår i tjänsten. Utbildning/Erfarenhet Du som söker måste vara mycket engagerad och intresserad av ungdomar samt ha lärarbehörighet i Svenska som andraspråk för gymnasieskolan. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig god möjlighet att påverka ditt arbete. Tillträde: Snarast, helst senast 4/11 Besök gärna www.praktiska.se/stockholm Välkommen med din ansökan så fort som möjligt!
Företag: Praktiska Gymnasiet Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk / SV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk / SV

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Stenungsund, det goda kustnära samhället med framtidstro och utveckling. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, med boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett väl utvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och kommunikation. Nösnäsgymnasiet är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Skolan ligger på det vackra västkusten i lummig grönska och med utsikt över Hakefjorden. Ett stenkast bort finns salta bad, naturstigar och friskvårdsanläggning med simhall och idrottsplats. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk för våra nyanlända elever på IM Språkintroduktion. Arbetet bedrivs i arbetslag och i nära samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara klassföreståndare och ansvarar därmed för klassråd, utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för din klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/har legitimation att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasiet. Har du även kompetens i grundskoleämnen är detta meriterande. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Gullviva Gymnasium är en ny grundad skola som startade HT-09, idag har vi vår verksamhet i Tullinge. Skolan erbjuder NV programmet. Gullviva Gymnasium drivs av Steg För Framtiden AB, samma huvudman har en grundskola med namnet Gullvivaskolan. På Gullviva Gymnasium känner alla varandra, då vi är en liten skola. I vår senaste kvalitetsundersökning framgick det av alla som deltog kände sig 100% trygg i skolan. Detta glädjer oss på skolan. Vi satsar mycket på eleven, de får möjlighet att påverka sin utbildning. Vi har schema lagda tider på skolan då eleven kan sitta med lärare och arbete med dem uppgifter som eleven känner för. Gullviva Gymnasium fortsätter att expandera och vi söker nu en kvalificerad gymnasielärare i svenska som andraspråk med placeringsort Tullinge. I rollen som lärare har du ansvar för att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola. Din uppgift är att motivera och ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång. Tjänsten motsvarar ca 8 undervisningstimmar/vecka . Beroende på arbetstagarens andra ämne kan tjänstens andel öka. Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro - Undervisa i svenska som andraspråk - Som ansvarig coach sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Kvalifikationer Vi söker en driven lärare. Erfarenhet från läraryrket är meriterande men dock inget krav. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du är behörig gymnasielärare med ämnesbehörighet inom svenska som andraspråk . Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Din ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till rekrytering@gullvivagymnasium.se. Ange ämneskombination i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Varmt välkommen till Gullviva Gymnasium, Steg För Framtiden. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: GULLVIVAGYMNASIUM
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Stenungsund, det goda kustnära samhället med framtidstro och utveckling. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, med boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett väl utvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och kommunikation. Nösnäsgymnasiet är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Skolan ligger på det vackra västkusten i lummig grönska och med utsikt över Hakefjorden. Ett stenkast bort finns salta bad, naturstigar och friskvårdsanläggning med simhall och idrottsplats. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk för våra nyanlända elever på IM Språkintroduktion. Arbetet bedrivs i arbetslag och i nära samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara klassföreståndare och ansvarar därmed för klassråd, utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för din klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/har legitimation att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasiet. Har du även kompetens i grundskoleämnen är detta meriterande. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Vi erbjuder 14 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1550 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Hässleholms Tekniska Skola Arbetsuppgifter Undervisning i svenska som andraspråk. Kvalifikationer Du har gymnasielärarexamen och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk och/eller svenska. Du har goda ämneskunskaper och ett stort intresse av att ge alla elever ledning och stimulans för att de ska kunna utvecklas så långt som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är flexibel, ansvarstagande och visar ett stort engagemang. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har ett intresse av att dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Vi förutsätter att du har god datorvana och erfarenhet av att använda datorn i undervisningen. Tjänsten är ett vikariat, 18%, under tiden 2014-01-07--2014-06-17. Tjänsten tillsätts under förutsättning av vederbörliga beslut. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk, Teknikum
Teknikum – här möter du framtiden! Teknikum är en skola som präglas av engagemang och samarbete med branscher och samhälle. Skolan är en unik och levande mötesplats där elever och personal får goda möjligheter att nå sina mål. Skolan verkar aktivt för att skapa djup kunskap och förståelse för hur tekniken underlättar människors liv. Teknikum med cirka 850 elever och 125 anställda har en blandning av såväl högskoleförberedande program som yrkesprogram. Skolan tillhandahåller även flera introduktionsprogram. Du kan läsa mer om skolan genom att besöka http://www.teknikum.se Teknikum tillhör gymnasienämnden i Växjö kommun. Nämnden, som har cirka 550 anställda, ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola och Komvux. Gymnasieskolan är organiserad i de tre enheterna Katedralskolan, Kungsmadskolan och Teknikum. Tillsammans har gymnasieskolorna drygt 3000 elever. Komvux har ca 2000 studerande. Mer information om vår verksamhet hittar du på vår webbplats http://www.vaxjo.se/Barn--Utbildning/Gymnasieskola ARBETSUPPGIFTER Som lärare på Teknikum kommer du att undervisa i svenska som andraspråk. I arbetsuppgifterna ingår även för- och efterarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare med behöriget att undervisa i svenska som andraspråk, men även dig som har gymnasielärarexamen men ännu inte har fått ut din lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasienivå. Du har god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.
Företag: Växjö kommun, Gymnasieförvaltningen
Ort: Växjö
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk, Teknikum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk, Teknikum

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
En skola med hög ambition och trygg miljö. Skolan erbjuder NV programmet med inriktningarna naturvetenskap och naturvetenskap&samhälle. Gullviva Gymnasium drivs av Steg För Framtiden AB, samma huvudman har en grundskola med namnet Gullvivaskolan. På Gullviva Gymnasium känner alla varandra, då vi är en liten skola. I vår senaste kvalitetsundersökning framgick det att av alla som deltog kände sig 100% trygg i skolan. Detta glädjer oss på skolan. Vi satsar mycket på eleven, de får möjlighet att påverka sin utbildning. Vi har schema lagda tider på skolan då eleven kan sitta med lärare och arbete med dem uppgifter som eleven känner för. Gullviva Gymnasium fortsätter att expandera och vi söker nu en kvalificerad gymnasielärare i svenska som andraspråk med placeringsort Tullinge. I rollen som lärare har du ansvar för att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola. Din uppgift är att motivera och ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång. Tjänsten motsvarar ca 8 undervisningstimmar/vecka . Beroende på arbetstagarens andra ämne kan tjänstens andel öka. Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro - Undervisa i svenska som andraspråk - Som ansvarig coach sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Kvalifikationer Vi söker en driven lärare. Erfarenhet från läraryrket är meriterande men dock inget krav. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du är behörig gymnasielärare med ämnesbehörighet inom svenska som andraspråk . Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Din ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till rekrytering@gullvivagymnasium.se. Ange ämneskombination i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Varmt välkommen till Gullviva Gymnasium, Steg För Framtiden. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: GULLVIVAGYMNASIUM
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk/SVA
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott och vikingastaden Birka-Hovgården. Individuella Gymnasiet är en liten enhet med ca 40 studerande, 5 lärare samt kurator, studie- och yrkesvägledare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en gymnasielärare i svenska som andraspråk för språkintroduktion/IMSPR. Ekerö kommun har avtal om flyktingmottagning av såväl familjer som ensamkommande flyktingbarn. Förutom flyktinginvandring finns en lika stor invandring av andra skäl. Vi ser ett ökat behov av utbildning av barn och ungdomar inför deras etablering här hos oss och det första målet är att genom språkintroduktion få behörighet till nationella program eller motsvarande. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som har förmåga att inte bara stimulera våra elever att nå kunskapsmålen utan även aktivt bidrar till en positiv helhetsutveckling av dem. Du ska vara behörig i SVA och ha erfarenhet av att arbeta med denna elevgrupp. Speciallärarkompetens och/eller annan ämneslärarbehörighet än SVA är meriterande. Provanställning kan bli aktuell.
Företag: Individuella gymnasiet - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk/SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk/SVA

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Rudbecksgymnasiet är Tidaholms kommuns enda gymnasieskola och här studerar cirka 300 ungdomar på 10 olika gymnasieprogram, samt Gymnasiesärskola. Vi har även särskilda klasser för elever med Aspergers syndrom/högfungerande autism. Lärare och elever arbetar nära varandra och det är aldrig långt till någon att bolla idéer med. Rudbecksgymnasiet ligger i centrala Tidaholm vid kanten av ån Tidan. Skolan har byggnader på Vulcanön och på Smedjegatan och ligger mitt bland lummiga grönområden. Vi söker en gymnasielärare i Svenska som andraspråk på 100 %. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start omgående som sträcker sig till och med 2014-03-31 med chans till förlängning. Undervisning sker i kurserna SVASVA01, SVASVA02 och på språkintroduktion med nyanlända barn. Vi söker dig som har för tjänsten relevant lärarexamen. Du är van att arbeta tillsammans med andra och kan skapa goda relationer med ungdomar i gymnasieåldern och då speciellt med ungdomar från andra kulturer. Självklart klarar du av att leda arbetet i klassrummet på ett respektfullt sätt gentemot dina elever. Vill du ha ytterligare informationen om tjänsten kan du kontakta rektor Christer Daggberg, tfn 0502-60 61 50 eller rektor Daniel Larsson, tfn 0502-60 61 49. Välkommen med din ansökan snarast. Vi bedömer ansökningarna löpande. Läs gärna mer om oss på www.rudbecksgymnasiet.se Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på https://web1.reachmee.com/I009/tidaholm/se/. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Tidaholms kommun
Ort: Tidaholm
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Kompetenscenter
Kompetenscenter i Köping är ett lärcentra med utbildning för vuxna och finns inom social- och arbetsmarknadsförvaltningen. Vi erbjuder Lärvux, Svenska för invandrare (Sfi), grundläggande utbildning, yrkesgymnasiala utbildningar samt kompletterande utbildningar i gymnasieämnen för att bli behörig att söka till högskola/universitet. Allmänt om befattningarna Arbetet som lärare i svenska som andraspråk sker i olika former och hög grad av flexibilitet behövs. Undervisning sker via kurser både på grundläggande nivå samt gymnasienivå. Vilka kurser som ges beror på elevunderlag och söktryck. Undervisningen bedrivs både i klasser och på distans och stor vikt läggs vid att handleda eleverna till hög grad av eget ansvar för sina studier. Vana vid användning av dator i undervisningen krävs framför allt för distansundervisningen. Vi använder Itslearning som lärplattform. Kompetenskrav Behörig lärare inom ämnet svenska som andraspråk på gymnasienivå. Övrigt meriterande · Erfarenhet av arbete som lärare inom vuxenutbildning · Erfarenhet av arbete med undervisning för nyanlända invandrare Anställningsform Lärare i svenska som andraspråk; tillsvidaretjänst fr.o.m. höstterminen 2014 eller efter överenskommelse Alla tjänster på skolan är semestertjänster med ordinarie reglerad arbetstid, dvs. 40 timmar i veckan.
Företag: Köpings kommun
Ort: Köping
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Kompetenscenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Kompetenscenter

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
I Kramfors kommun finns en livskvalitet som är svårslagen. Världsarvet Höga Kusten bjuder på naturupplevelser utöver det vanliga. Småstadens närhet gör vardagspusslet enkelt. Du har nu möjligheten att ta snabbtåg åt såväl norr som söder. Från vår egen flygplats når du t ex Stockholm eller Gällivare inom en timme. Kramfors stad expanderar med nya butiker och anläggningar för nöje och idrott. Kramfors kommun har fyra förvaltningar. Ådalsskolan tillhör BKU-förvaltningen som i huvudsak är uppdelad i två verksamhetsområden Barn och Ungdom. Ådalsskolan är en arbetsplats med stark utvecklingskraft och präglas av personalkultur med fokus på arbetsglädje och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Ådalsskolans pedagoger arbetar i självgående team, främst inom program- och/eller ämnesområden. Som gymnasielärare i Svenska som andraspråk undervisar du elever från olika program. Du kommer att arbeta med modern teknik som ett naturligt verktyg för lärande. Det är mycket viktigt att du, som ska vägleda eleverna i utvecklandet av entreprenöriella förmågor, själv besitter sådana. Samarbets- och kommunikationsförmåga, nyfikenhet och mod att ta sig an utmaningar är centrala kriterier för arbetet på Ådalsskolan. I din ansökan ska det framgå hur du uppfattar och tänker uppfylla förväntningarna ovan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i Svenska som andraspråk på gymnasienivå. Meriterande är behörighet i flera ämnen. Du bör besitta digital kompetens och entreprenöriella förmågor.
Företag: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Ort: Kramfors
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, pensionsavgångar och föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska som andraspråk, 90%, tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska som andraspråk och kommunikation. I tjänsten ingår även mentorskap för en VO-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. Rekarnegymnasiet är en gymnasieskola med visioner. All verksamhet utgår från en demokratisk grundsyn där alla är lika värda. Skolan är Eskilstunas största gymnasieskola med cirka 1 300 elever. Den ligger naturskönt vid Kronskogens naturområde knappt en kilometer utanför Eskilstuna centrum. Vi utbildar inom områdena bygg, el, fordon, handel, idrott, ekonomi och samhällsvetenskap. Rekarnegymnasiet är en kreativ mötesplats dit elever kommer för att med glädje skaffa sig kunskap och beredskap för ett livslångt lärande. All vår verksamhet ska präglas av en demokratisk grundsyn med respekt för varandra. Genom delaktighet, eget ansvar och meningsfullt lärande når vi ett utvecklande arbetsklimat. Vi söker nu en gymnasielärare med ämnesbehörighet i svenska som andraspråk. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår förutom att planera, genomföra och följa upp undervisningen, att aktivt arbeta med att stödja och motivera ungdomarna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta för att utveckla kreativa och lärande miljöer/situationer som gör att ungdomar stimuleras och motiveras att ta ansvar för sitt lärande. Du kommer att ingå i ett lärararbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för såväl de långsiktiga utbildningsmålen som för det dagliga arbetet. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in din ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger tjänstens referensnummer. Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas för att få arbeta inom förskoleverksamhet/skola/fritidshem. Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande. För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Eskilstuna kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. KVALIFIKATIONER Då vår verksamhet går ut på att ge ungdomar möjlighet att utvecklas inom valt utbildningsområde och som individer, ska du utöver gymnasielärarbehörighet i svenska som andraspråk även ha intresse och förmåga att leda ungdomars utveckling. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare. Du känner ett stort engagemang för att arbeta med ungdomar och har kunskaper om och erfarenhet av arbete med ungdomar från olika kulturer. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. För att lyckas i rollen krävs god samarbetsförmåga både externt och internt. Du är kreativ och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov. Vi ser även gärna att du har goda ledaregenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU Rekarnegymnasiet
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Leg Gymnasielärare i Svenska som andraspråk och Engelska 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Leg Gymnasielärare 100% i Svenska som andraspråk och Engelska. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Älvsbyns Gymnasium bedriver pedagogisk verksamhet inom gymnasium och vuxenutbildning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! Arbetsuppgifter Som lärare i Älvsbyn lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktigt uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. Kvalifikationer Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa på gymnasienivå i engelska och i svenska som andraspråk. Erfarenhet av undervisning på Introduktionsprogrammets Språkintroduktion är meriterande. Du ska: - ha god didaktisk förmåga - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarförmåga dvs trygg i din roll som lärare samt - vara omvärldsorienterad Vi erbjuder dig tillsvidare anställning 100% med tillträde 2014-08-13. Sista ansökningsdag 2014-05-25 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Gymnasielärare i Svenska som andraspråk och Engelska 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Gymnasielärare i Svenska som andraspråk och Engelska 100%

JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska som andraspråk
Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola hösten 2003. Idag har vi sammanlagt tretton skolor i elva städer runt om i landet. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola. Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som gymnasielärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina  Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig över läsåret, med en tjänstgöringsgrad på 40%. Tjänsten kan kombineras med annan tjänst som vi utannonserar. Exempelvis lärare i idrott, eng, it eller ty. Tillträde 2014-08-11 eller enligt överenskommelse.  Vi finns i trevliga lokaler på Stora Nygatan 23-25 i Göteborg. Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Undervisa i svenska som andraspråk 1-3. • Vara coach (mentor) för en klass. • Motivera och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument. • Ta gemensamt ansvar för alla delar av skolans verksamhet. • Arbeta aktivt med utveckling av programmet och ämnet du undervisar i. • Genomföra verksamhetens koncept som en del i undervisningen. Kvalifikationer  Vi söker dig som har en gymnasielärarexamen i svenska som andraspråk samt goda ämneskunskaper. Vi ser gärna att du har undervisat på gymnasiet tidigare. Vi söker en person som är tydlig, relationsskapande, strukturerad och har pedagogiskt insikt. Du bör ha ett stort intresse av att arbeta med ungdomar samt motivationsarbete. JENSEN gymnasium har alltid strävat efter att ligga i framkant och erbjuda bästa tänkbara utbildning för våra elever. Sedan vi startade vår första gymnasieskola för 10 år sedan har vi varit banbrytande inom flera olika områden. Vi genomför nu en stor IT-satsning som ger oss förutsättningar att redan från hösten 2013 arbeta med digitalt lärande på ett sätt som tar tillvara det allra senaste inom pedagogisk forskning och där vi använder verktyg som ger förutsättningar att förbättra studieresultaten samtidigt som undervisningen blir mer meningsfull, för såväl elever som lärare. Därför ser vi gärna att du har kompetens inom, eller ett intresse för det digitala lärandet. På JENSEN har vi en utpräglad hälsoprofil och söker därför medarbetare som har ett intresse för mental träning, motion och en hälsosam livsstil. Din ansökan  Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba hos oss". Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5/6 2014. Observera att urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Sara Treier på 0704-943272 eller sara.treier@jenseneducation.se Varmt välkommen med din ansökan!   JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen som fortfarande är VD och långsiktig ägare. Idag är JENSEN ett av Sveriges största utbildningsföretag med verksamhet i 17 städer runtom i landet. Vi har förtroendet att utbilda omkring 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden, från förskola till vuxenutbildning. Företaget sysselsätter ca 700 personer och omsätter ca 550 MSEK. JENSEN är ett entreprenörsföretag som har byggt alla sina skolor från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och den starka JENSEN-andan.
Företag: JENSEN education
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska som andraspråk

GYMNASIELÄRARE i Svenska som andraspråk, Fridegårdsgymnasiet ref nr 632
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Bildningscentrum Jan Fridegård är beläget i Bålsta centrum, alldeles i närheten av Bålsta station. Fridegårdsgymnasiet är Håbo kommuns enda gymnasieskola med tillhörande vuxenutbildning, svenska för invandrare, musikskola, bibliotek, teater, café samt ett särgymnasium. Arbetsuppgifter Vi söker nu efter en engagerad lärare med särskilt intresse av att arbeta med att undervisa, stödja och stimulera elever med invandrarbakgrund i deras lärande i svenska språket inom ramen för språkintroduktion. Tjänsten kan komma att kombineras med utbildning i svenska för invandrare. Kvalifikationer: Vi vill att du som söker - är utbildad lärare, - har dokumenterade ämneskunskaper i svenska som andraspråk, - har god vana av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, - är väl insatt i GY11. Du har lätt för att samarbeta, är utåtriktad och intresserad av människor. Du har förmåga att genom ett aktivt och engagerande arbetssätt medverka till att eleverna når sina mål. Vi förutsätter att du också är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.   Tillträde 2014-08-11 Sysselsättningsgrad 100 %. Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2014-05-28 Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag och annonsförsäljare.     Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga GYMNASIELÄRARE i Svenska som andraspråk, Fridegårdsgymnasiet ref nr 632 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GYMNASIELÄRARE i Svenska som andraspråk, Fridegårdsgymnasiet ref nr 632

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk, 30 % vikariat
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 114 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Katedralskolan är en av Lunds fyra gymnasieskolor. Vi har ca 1 400 elever fördelade på Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Historieprogrammet, Ekonomiprogrammet, Linguaprogrammet och International Baccalaureate samt Språkintroduktion. Besök även vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i svenska som andra språk och eventuellt i annat ämne på nationella program. Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt i övrigt inom yrket förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnet är ett krav. Erfarenhet av undervisning i gymnasieskola är en merit. Vi vill att du är förtrogen med de nationella styrdokumenten och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning i dina ämnen och av att integrera IT i undervisningen. Du arbetar bra med andra människor och kan leda, motivera och skapa engagemang i klassrummet. ÖVRIGT Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk, 30 % vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk, 30 % vikariat

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Stenungsund, det goda kustnära samhället med framtidstro och utveckling. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhetssyn, öppenhet och delaktighet är ledord i vår organisation. Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor, 9 grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Nösnäsgymnasiet i Stenungsund är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk för våra nyanlända elever på IM Språkintroduktion. Arbetet bedrivs i arbetslag och i samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara mentor och ansvarar därmed för klassråd, utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för din klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och har legitimation att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasiet. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk vid eventuell övertalighet. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser då kommunen har upphandlade avtal gällande detta.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Bäckadalsgymnasiet Arbetsplatsbeskrivning Bäckadalsgymnasiet är en av Jönköpings fyra kommunala gymnasieskolor. Här finns studie- och yrkesförberedande program på gymnasial och eftergymnasial nivå (BA, EE, FT, HV, IN, IM, RL, TE, gymnasiesärskola, lärlingsutbildning, särskild utbildning för vuxna samt yrkeshögskola). Skolan är indelad i tre rektorsområden, där alla lärare ingår i arbetslag med helhetsansvar för en elevgrupp. Vårt mål är att öka integrationen mellan teori och praktik, och skapa en helhet kring varje elevs utbildning och skolsociala situation. Arbetsuppgifter Undervisning på gymnasiet i svenska som andraspråk SVA 1-3 . Kompetenskrav Behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk. Övrigt Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi använder Fronter som lärplattform. En stor del av kommunikationen med elever och vårdnadshavare sker via lärplattformen. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med detta arbetssätt och på ett naturligt sätt kan använda digitala lärresurser i undervisningen. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig/inlasad personal. Var vänlig ange minst två referenser. Upplysningar Rektor Camilla Wetterö 036-107259, 0738 447259 Lärarnas Riksförbund Charlie Heinpalu 0702 590632 Lärarförbundet Bernt Ringström 036-105814 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Norsjö Kommun söker Norsjö kommun är belägen i Västerbottens inland gränsland mot Lappland 8 mil väster om Skellefteå. Kommunen har i dag ca 4400 invånare. Norsjö gymnasium har varit centrum för gymnasial utbildning sedan 1994. Norsjö gymnasium tilldelades Gymnasiekvalitetspriset 2010 och 83,3% av eleverna uppnådde högskolebehörighet inom 4 år, i riket är siffran 76%. Under läsåret 2011-2012 har startade vi Introduktionsprogrammet, språkintroduktion och vi har idag många elever som behöver lärare för att komma igång med det svenska språket. Vi söker dig som brinner för att ge våra elever de bästa förutsättningar att lyckas med sitt lärande. Omfattning: Heltid, visstidsanställning 2014-08-11 - 2015-06-12 Arbetsuppgifter: Att utveckla samt undervisa på introduktionsprogrammet, inriktning språkintroduktion i ämnet svenska som andraspråk och svenska, engelska eller matematik utifrån behörighet. Att undervisa på Norsjö lärcentrum i SFI. Utbildning/erfarenhet: Examen från lärarutbildning och pedagogisk erfarenhet som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Behörighet i svenska som andraspråk. Meriterande är behörighet i svenska, engelska, matematik. Tillträde: 2014-08-11 eller enl överenskommelse. Löneanspråk: Ange löneanspråk i ansökan. Övrigt: Vid ev. erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta Lena Lindahl 0918-140 00vx. Vi eftersträvar i möjligaste mån en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk till Täljegymnasiet
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör På Täljegymnasiet finns de högskoleförberedande programmen ekonomiprogrammet (med diplomering av gymnasieekonomer), naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. På Täljegymnasiet kan man också läsa på den nationella idrottsutbildningen, NIU och på det individuella alternativet, Gryningsskolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i gymnasiekurser i svenska som andraspråk. Arbetslags- och ämneslagsarbete. KVALIFIKATIONER Behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Täljegymnasiet
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk till Täljegymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk till Täljegymnasiet

Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med mer än 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge C ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Allmän visstidsanst, heltid från och med snarast enligt överenskommelse till och med 2015-01-05. Enhetsbeskrivning Vux Huddinge är en av Stockholm läns största kommunala vuxenutbildare med över 2000 elever. Undervisningslokalerna är ljusa och fräscha och belägna vid Huddinge centrum, i direkt anslutning till pendeltåg och bussar. Endast 15 minuters resväg från centrala Stockholm. Vux Huddinge erbjuder bland annat kurser i svenska för invandrare, grundläggande- och gymnasiekurser samt yrkes- och yrkeshögskole-utbildningar. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elevenkät. - Om arbetet Som lärare på Vux Huddinge arbetar du tillsammans med övriga kollegor för att uppnå vuxenutbildningens nationella uppdrag och övergripande mål och riktlinjer. Du kommer mötas av en dynamisk och mångfacetterad arbetsplats som sprudlar av liv, pragmatism och visionärt tänkande. Elevgrupperna är heterogena och ställer höga krav på goda ämneskunskaper samt pedagogisk och didaktisk förmåga. Tjänsten innefattar undervisningen i svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå. Din profil Vi söker dig som är engagerad i utbildningsfrågor och som brinner för läraryrket. Tjänsten ställer höga krav på samarbetsförmåga, problemlösning och flexibilitet, samt kräver ett situationsanpassat undervisningssätt. Du skall ha: Lärarexamen i svenska som andraspråk upp till gymnasienivå. Erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk. Meriterande: Tidigare erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning. Lärarexamen eller minst kandidatexamen i samhällskunskap/statsvetenskap. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på Komvux

Gymnasielärare i Svenska som andraspråk
Alingsås är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås har en central roll i Västsveriges utveckling och satsar på hållbarhet och livskvalitet i hela kommunen.Alingsås har 42 000 invånare år 2019. ARBETSUPPGIFTER Alströmergymnasiet söker en lärare i Svenska som andraspråk. Din undervisning ligger på måndagar och onsdagar kl 15.00 - 16.30. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i SvA. Samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att se möjligheter värderar vi som viktiga egenskaper liksom insikt om och förståelse för elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av arbete med målgruppen ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Alingsås kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Alingsås
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Fria Läroverken i Malmö tillsammans med skolor i Karlstad, Norrköping och Linköping är Fria Läroverken i Sverige AB. Vi tillsammans är idag ca 250 anställda och driver utbildning för ca 1 600 elever. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i Svenska som andraspråk för elever på skolan. Det ingår även tid för att i samråd med en andra svensklärare på skolan planera elevernas undervisning.  Utbildning Behörig och legitimerad gymnasielärare i Svenska som andraspråk. Erfarenhet Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper  Vi vill att du är lyhörd, flexibel, engagerad och kan se möjligheter. Vi ser att du har en vilja att utveckla eleverna och har en förmåga att skapa goda relationer. En god elevkontakt är mycket viktig. Då en stor del av vårt arbete kretsar kring samarbete är det viktigt att du är en person som tycker om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna att lyckas i sitt skolarbete. Villkor Tjänsten är en timanställning (visstidsanställning) på 4-6 h i veckan vilket motsvarar 10-15% beroende på elevantal och grupper under läsåret 14/15 med möjlighet till förlängning. Stor flexibilitet finns för att kombinera detta uppdrag med annat uppdrag. Urval sker löpande under rekryteringen. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter. OBSERVERA: Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter.
Företag: Fria Läroverken i Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk och religion, Tullängsskolan
Ref.nr: Gy 285/2014 Örebro är Sveriges sjunde största kommun och har cirka 140 000 invånare med 150 olika nationaliteter. Örebro kommun är utsedd till Sveriges Kvalitetskommun 2013. Tullängsskolan är en modern teknisk gymnasieskola med utbildningar inom bland annat kommunikation, design, IT, fordonsteknik, VVS, elteknik samt bygg och hantverk. Arbetsbeskrivning Lärare i svenska som andraspråk och religion på Fordons- och transportprogrammet vid Tullängsskolan i Örebro. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Undervisning av elever på Fordons- och transportprogrammet - Mentorskap - Utvecklingsarbete - Undervisning på andra program, inkl Riksgymnasiet för hörselskadade, kan förekomma. Kompetenskrav - Legitimerad lärare i svenska som andraspråk och religionskunskap på gymnasieskolan alt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till introduktionsperiod. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning t.o.m augusti 2016, tillträde snarast, 1 plats Facklig information Lärarnas Riksförbund: Svante Tideman, 019-21 66 54 Lärarförbundet: Kennet Dyrvik, 019-21 63 22 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2014-09-11. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk och religion, Tullängsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk och religion, Tullängsskolan

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Fria Läroverken i Malmö tillsammans med skolor i Karlstad, Norrköping och Linköping är Fria Läroverken i Sverige AB. Vi tillsammans är idag ca 250 anställda och driver utbildning för ca 1 600 elever. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i Svenska som andraspråk för elever på skolan. Det ingår även tid för att i samråd med en andra svensklärare på skolan planera elevernas undervisning.  Utbildning Behörig och legitimerad gymnasielärare i Svenska som andraspråk. Erfarenhet Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper  Vi vill att du är lyhörd, flexibel, engagerad och kan se möjligheter. Vi ser att du har en vilja att utveckla eleverna och har en förmåga att skapa goda relationer. En god elevkontakt är mycket viktig. Då en stor del av vårt arbete kretsar kring samarbete är det viktigt att du är en person som tycker om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna att lyckas i sitt skolarbete. Villkor Tjänsten är en timanställning (visstidsanställning) på 4-6 h i veckan vilket motsvarar 10-15% beroende på elevantal och grupper under läsåret 14/15 med möjlighet till förlängning. Stor flexibilitet finns för att kombinera detta uppdrag med annat uppdrag. Urval sker löpande under rekryteringen. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter. OBSERVERA: Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter.
Företag: Fria Läroverken i Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

GYMNASIELÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK/SVENSKA
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. GYMNASIELÄRARE I SVENSKA ANDRASPRÅK/SVENSKA TILL OSBECKSGYMNASIET Osbecksgymnasiet är den lilla skolan med det breda utbudet. Skolan har 10 program såväl yrkesförberedande som högskoleförberedande. På skolan finns olika profiler som eleverna har möjlighet att läsa oavsett vilken programinriktning som valts. Osbecksgymnasiet är en skola som syns och vill synas. Elever och personal samarbetar för att nå målen i de styrdokument som finns. Nu söker vi dig som känner dig manad att bli en del av Osbecksgymnasiets framtid. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa på språkintroduktion och arbeta tillsammans med introduktionsprogrammets lärlag samt med övriga lärlag på gymnasieprogrammen, yrkes- och högskoleförberedande programmen. Vara mentor för elever och verka för att introducera dem för arbetslivet genom att samverka med andra lärare på skolan, lotsen samt med det lokala näringslivet genom arbetsplatsförlagt lärande eller praktik. Ett öppet och nära samarbete med både elever och personal samt ett entreprenöriellt lärande är två hörnstenar vi värderar mycket högt. Tjänsten innefattar även att vara delaktig och drivande i utvecklingen av skolan. Kvalifikationer Behörig i svenska som andraspråk alternativt svenska för gymnasieskolan. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk, arbete i arbetslag och företräda en helhetssyn på elevers lärande. Stor vikt läggs vid att vara flexibel gentemot elever och annan personal samt ha förmågan att möta varje elev där den befinner sig. Du har god förmåga att samarbeta både internt men även externt. Du är kreativ och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din lärarlegitimation om du erhållit den. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga GYMNASIELÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK/SVENSKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GYMNASIELÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK/SVENSKA

Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Komvux omfattar grundläggande och gymnasial nivå kommunal vuxenutbildning, sfi samt särskild utbildning för vuxna. Komvux söker lärare i svenska som andraspråk till gymnasial nivå. Arbetsbeskrivning Arbetslaget omfattas av svenska som andraspråk och svenska. Kurserna läses dagtid, kvällstid och på distans. Lärplattformen It´s learning används. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare i svenska som andraspråk och svenska gymnasial niva, 90hp. Mer information och ansökan Tjänsten är ett vikariat 100% under vårterminen 2015. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Barbro Rydberg, rektor, på telefon 011-15 39 13. Din ansökan vill vi ha senast 5 november. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux

Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Komvux omfattar grundläggande och gymnasial nivå kommunal vuxenutbildning, sfi samt särskild utbildning för vuxna. Komvux söker lärare i svenska som andraspråk på gymnasial nivå. Arbetsbeskrivning Arbetslaget omfattas av svenska som andraspråk och svenska. Kurserna läses dagtid, kvällstid och på distans. Lärplattformen It´s learning används. Din profil Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk 90 hp i kombination med annat ämne. Goda datorkunskaper är ett krav. Vi söker dig som arbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Mer information och ansökan Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2015, 75-100%. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Barbro Rydberg, rektor, på telefon 011-15 39 13. Din ansökan vill vi ha senast 5 november. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk till Komvux

Gymnasielärare i svenska som andraspråk samt engelska
En mänskligare skola för ett mänskligare samhälle. Stiftelsen Stadsmissionens skola utbildar unga och vuxna i hela Mälardalen. Grillska Gymnasiet finns i Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Stockholm och Sundbyberg. Dessutom erbjuder stiftelsen gymnasiesärskola, folkhögskola, komvux, sfi i Stockholm. Totalt studerar 3000 studerande på våra skolor vilket gör oss till Sveriges största idéburna skolverksamhet. All eventuell vinst investeras fullt ut i elevernas utbildning och pedagogiska utveckling. Grillska Gymnasiet Eskilstuna(tidigare JB Gymnasiet) är sedan juli 2013 en del av Stiftelsen Stadsmissionens skola, som utbildar unga och vuxna i hela Mälardalen. De sex gymnasieskolorna finns i Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Stockholm och Sundbyberg. Dessutom erbjuder stiftelsen gymnasiesärskola, folkhögskola, komvux, sfi i Stockholm. Totalt studerar 3000 studerande på våra skolor vilket gör oss till Sveriges största idéburna skolverksamhet. Beskrivning Grillska gymnasiet i Eskilstuna är arbetsplats åt mer än 400 elever och knappt 50 anställda. Skolan ligger i centrala Eskilstuna och har elever från såväl närområdet och som kranskommuner. På skolan brinner vi för den enskilda eleven. Vårt mål är alltid att eleven ska ha en trygg skolgång samt få den undervisning och det stöd som den behöver. För att ytterligare stärka detta arbete behöver vi nu en lärare i svenska som andraspråk samt engelska. Arbetsuppgifter Undervisning i engelska 5 samt svenska som andraspråk (svasva1). Uppföljning och dialog med mentor och övrig personal ingår också. Kvalifikationer Vi ser helst att du är behörig gymnasielärare, gärna med legitimation. Du måste vara duktig på att skapa kontakt med ungdomar samt kunna fånga upp dem där de befinner sig, allt i syfte att kunna ge dem en bra undervisning. Villkor Vi rekryterar fortlöpande så var snabb med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Vikariat/allmän visstidsanställning. Semestertjänst. Kollektivavtal finns. OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Stiftelsen Stadsmissionens Skola har upphandlade avtal.
Företag: Grillska Gymnasiet i Eskilstuna
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk samt engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk samt engelska

Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhetssyn, öppenhet, delaktighet och insyn är ledord i vår organisation. Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Nösnäsgymnasiet i Stenungsund är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Skolan ligger på det vackra västkusten i lummig grönska och med utsikt över Hakefjorden. Ett stenkast bort finns salta bad, naturstigar och friskvårdsanläggning med simhall och idrottsplats. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk och engelska. Arbetet bedrivs i arbetslag och i nära samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara mentor och ansvarar därmed för utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för dina mentorselever. KVALIFIKATIONER Vi söker i dig som är behörig att undervisa i svenska som andraspråk och engelska för år 7-9 och gymnasiet. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser då kommunen har upphandlade avtal gällande detta.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska

KOPIA AV Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Fria Läroverken i Malmö tillsammans med skolor i Karlstad, Norrköping och Linköping är Fria Läroverken i Sverige AB. Vi tillsammans är idag ca 250 anställda och driver utbildning för ca 1 600 elever. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i Svenska som andraspråk för elever på skolan. Det ingår även tid för att i samråd med en andra svensklärare på skolan planera elevernas undervisning.  Utbildning Behörig och legitimerad gymnasielärare i Svenska som andraspråk. Erfarenhet Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper  Vi vill att du är lyhörd, flexibel, engagerad och kan se möjligheter. Vi ser att du har en vilja att utveckla eleverna och har en förmåga att skapa goda relationer. En god elevkontakt är mycket viktig. Då en stor del av vårt arbete kretsar kring samarbete är det viktigt att du är en person som tycker om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna att lyckas i sitt skolarbete. Villkor Tjänsten är en timanställning (visstidsanställning) på 4-6 h i veckan vilket motsvarar 10-15% beroende på elevantal och grupper under läsåret 14/15 med möjlighet till förlängning. Stor flexibilitet finns för att kombinera detta uppdrag med annat uppdrag. Urval sker löpande under rekryteringen. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter. OBSERVERA: Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter.
Företag: Fria Läroverken i Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga KOPIA AV Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOPIA AV Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhetssyn, öppenhet, delaktighet och insyn är ledord i vår organisation. Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Nösnäsgymnasiet i Stenungsund är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Skolan ligger på det vackra västkusten i lummig grönska och med utsikt över Hakefjorden. Ett stenkast bort finns salta bad, naturstigar och friskvårdsanläggning med simhall och idrottsplats. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk och engelska. Arbetet bedrivs i arbetslag och i nära samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara mentor och ansvarar därmed för utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för dina mentorselever. KVALIFIKATIONER Vi söker i dig som är behörig och har legitimation att undervisa i svenska som andraspråk och engelska för år 7-9 och gymnasiet. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser då kommunen har upphandlade avtal gällande detta.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk och engelska

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi är 76 000 Luleåbor och växer. Barn- och utbildningsförvaltningen Skolan i Luleå – en nationell förebild Våra ledstjärnor är; - Engagemang och arbetsglädje - Ansvar, analys och resultat - Kompetens I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2200 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt. Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda förtiden efter gymnasieutbildningen. I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik, dans, teater, musik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium. Kvarteret Lärkan, som ligger mitt i gymnasiebyn, präglas av studiero och ett bra arbetsklimat och av de utbildningar som bedrivs i huset på våra tre program: Barn- och fritids-, Estetiska och Hantverksprogrammet – textil design. Nu planerar vi att starta en ny verksamhet i kvarteret: Språkintroduktion på Individuella programmet (IMSPRK), där nyanlända elever ska erbjudas möjligheter att bl.a. utveckla sina kunskaper och förmågor i svenska. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta på Luleå gymansieskola, på programmet IM Språkintroduktion - Lärkan, med kartläggning och undervisning i svenska som andraspråk för nyanlända elever. Det innebär nära samverkan med Flerspråkcentrum, med personal på övriga IMSPR i gymnasiebyn och med vår Elevhälsa, och sist men inte minst också med övriga lärare och personal på kvarteret. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med inrikting gymnasiet alternativt grundskollärarexamen för åk 7-9 i svenska som andraspråk och gärna utbildning i läs-och skrivinlärning. Du ska ha lärarlegitimation, bifoga gärna den i ansökan. Du som inte har lärarlegitimation kan ändå söka denna befattning, men då på tidsbegränsat underlag och på skollagsanställning. ÖVRIGT Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, tillämpar rökfri arbetstid och stimulerande arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Företag: Luleå kommun, Buf Gymnasieskolan
Ort: Luleå
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk


Sök lediga jobb Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se