Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet jobb

Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet jobb Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet- Stenungsund


Mer beskrivning

Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet
Stenungsund, det goda kustnära samhället med framtidstro och utveckling. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhetssyn, öppenhet och delaktighet är ledord i vår organisation. Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor, 9 grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Nösnäsgymnasiet i Stenungsund är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi har ett stort utbud av högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram, lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Läs mer om Nösnäsgymnasiet på www.nosnas.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i svetsteknik på Industritekniska programmet . Vi är Teknikcollegecertifierade. Arbetet bedrivs i arbetslag och i samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara mentor och ansvarar därmed för mentorstid, utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för din klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig svetslärare. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser då kommunen har upphandlade avtal gällande detta.
Företag: Stenungsunds kommun, Nösnäs gymnasiet
Ort: Stenungsund
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet


Sök lediga jobb Gymnasielärare i svetsteknik på Industritekniska programmet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se