Hällefors folkhögskola jobb - lediga jobb

Hällefors folkhögskola jobb Hällefors folkhögskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hällefors folkhögskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hällefors folkhögskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ämnesbehörig lärare i svenska som andraspråk- Hällefors

 2. Vi söker en lärare till Allmän kurs/SMF-kurs- Örebro

 3. Ämnesbehörig lärare- Örebro

 4. Ämnesbehörig lärare- Hällefors

 5. Teaterlärare- Hällefors

 6. Lärare, Inredningsarkitektur och Design- Hällefors

 7. Ämnesbehörig lärare- Hällefors

 8. Biträdande rektor- Hällefors

 9. Ämnesbehörig lärare- Hällefors

 10. Folkhögskolelärare till etableringskurs- Hällefors

 11. Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2- Hällefors

 12. Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2- Hällefors

 13. Folkhögskolelärare till etableringskurs- Hällefors

 14. Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design- Hällefors

 15. Folkhögskolelärare Allmän kurs till filialen i Örebro och till Hällefors- Hällefors

 16. Lärare på Inredningsarkitektur och design/Form och design på distans- Hällefors

 17. Elevassistent- Hällefors

 18. Lärare i matematik- Örebro

 19. Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design- Hällefors

 20. Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design- Örebro

 21. Folkhögskolelärare- Örebro

 22. Folkhögskolelärare- Hällefors

 23. Vi söker nu en kanslist som ev kan kombineras med lärartjänst- Hällefors

 24. Folkhögskolelärare allmänna linje- Hällefors

 25. Teaterlärare- Hällefors

 26. Teaterlärare till Hällefors Folkhögskola- Hällefors

 27. Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola- Hällefors

 28. Vi söker nu en elevassistent, Hällefors- Hällefors

 29. Teaterlärare till kursen Teater för personer med NPF-diagnos- Hällefors

 30. Folkhögskolelärare Allmän linje- Örebro

 31. Folkhögskolelärare, allmän linje- Hällefors

 32. Folkhögskolelärare Allmän linje- Örebro

 33. Folkhögskolelärare med inriktning mot engelska- Örebro

 34. Lärare till Arrangörskurs inför Yxkastar-VW- Hällefors


Mer beskrivning

Ämnesbehörig lärare i svenska som andraspråk
Ämnesbehörig lärare i svenska som andraspråk till Allmän kurs. Du kommer att tjänstgöra även vid vår filial i Örebro. Arbetsgivare Utdelningsadress/Besöksadress Hällefors folkhögskola Hällefors folkhögskola Klockarvägen 16 Hjalmar Bergmans väg 52 712 33 Hällefors 703 59 Örebro Tel 0591-643 90 Fax 0591-106 16 Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: På vår Allmänna kurs kommer du att undervisa i svenska som andraspråk. Undervisning i andra ämnen kan förekomma då vi arbetar tematiskt för att synliggöra kopplingen mellan ämnesstudier och omvärlden. Kvalifikationer: Utbildad ämnesbehörig lärare i svenska som andraspråk eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Varaktighet: Tidsbegränsad Tillträde: 2013-08-12 Varaktighet: t o m 2013-12-20. Möjlighet till förlängning finns. Lön: Fast lön enligt avtal Sista ansökningsdag: 2013-08-08 Ansökan innehållande referenser skickas till Hällefors folkhögskola, Klockarvägen 16, 712 33 Hällefors eller mailas till folkis@folkbildning.net Info: www.folkis.nu Kontaktperson: Lärare Anna Börjel 070-643 98 68 Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ämnesbehörig lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämnesbehörig lärare i svenska som andraspråk

Vi söker en lärare till Allmän kurs/SMF-kurs
Hällefors folkhögskola Hällefors folkhögskola Klockarvägen 16, Hjalmar Bergmans väg 52 712 33 HÄLLEFORS 703 59 ÖREBRO Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har erfarenhet av kulturverksamhet. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Arbetsuppgifter: Du kommer främst att arbeta på vår Studiemotiverande folkhögskolekurs. Kursen är tre månader och genomförs i samarbete med Arbetsförmedlingen. Kursen kommer att bedrivas i projektform där deltagarna har stort inflytande på innehållet. Du kommer också att undervisa i religion på vår Allmänna kurs. Kvalifikationer: Utbildad lärare är önskvärt. Du är flexibel, ansvarskännande och tålmodig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en lärare till Allmän kurs/SMF-kurs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en lärare till Allmän kurs/SMF-kurs

Ämnesbehörig lärare
Platsbeskrivning: Hällefors folkhögskola kommer från och med april 2014 att bedriva en särskilt utformad utbildning under 6 månader för deltagare i etableringsuppdraget. Utbildningen innehåller samhällsorienterande och arbetsförberedande insatser, studier i svenska och är en del av deltagarens etableringsplan. De personer som deltar i etableringsuppdraget, och som också är målgruppen, är nyanlända flyktingar eller skyddsbehövande mellan 20-64 år och som har en kort utbildningsbakgrund. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa i samhällskunskap, svenska samt svenska som andraspråk. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kommer att tjänstgöra vid vår filial i Örebro. Kvalifikationer: Utbildad ämnesbehörig lärare i samhällskunskap, svenska samt svenska som andraspråk eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet är meriterande.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ämnesbehörig lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämnesbehörig lärare

Ämnesbehörig lärare
Platsbeskrivning: Hällefors folkhögskola kommer från och med april 2014 att bedriva en särskilt utformad utbildning under 6 månader för deltagare i etableringsuppdraget. Utbildningen innehåller samhällsorienterande och arbetsförberedande insatser, studier i svenska och är en del av deltagarens etableringsplan. De personer som deltar i etableringsuppdraget, och som också är målgruppen, är nyanlända flyktingar eller skyddsbehövande mellan 20-64 år och som har en kort utbildningsbakgrund. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa i samhällskunskap, svenska samt svenska som andraspråk. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad ämnesbehörig lärare i samhällskunskap, svenska samt svenska som andraspråk eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet är meriterande.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ämnesbehörig lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämnesbehörig lärare

Teaterlärare
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter/kvalifikationer Teatern används för att berätta om den tid vi lever i. Vi strävar efter att ge deltagarna förutsättningar för att utvecklas, konstnärligt och personligt. Vi arbetar med teaterproduktion som ska ge upplevelser och insikter. Kursen vänder sig till personer med Aspergers syndrom eller annan diagnos inom autismspektrum utan utvecklingsstörning. Kursen innehåller bland annat ljussättning, scenografi, rekvisita, smink, kostym, regi, skådespeleri. Du ska handleda kursdeltagarna och samtidigt skapa en struktur som de känner sig trygga i. Vi vill att du har utbildning/erfarenhet av teaterarbete. Relevant utbildning inom NPF ? neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ett krav, alternativt utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Som person är du flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av folkbildning är meriterande.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Hällefors, Teaterlärare Hällefors folkhögskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Lärare, Inredningsarkitektur och Design
Arbetsuppgifter: På inredningsdesignlinjen arbetar vi med olika projekt. Dessa sträcker sig inom inredningsområdet från möbelformgivning, planlösningar, rumsliga funktioner till grafisk/mönsterdesign och arkitektur. Stor vikt läggs vid begreppet reflektion, att analysera världen och tingen som omger oss. Kursens tonvikt ligger i att tänka på ett konceptuellt sätt och utvecklas konstnärligt genom skissning, tredimensionell gestaltning och presentation. Undervisningen bygger på att du ska kunna handleda deltagarna i egna projekt. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en aktiv del i vårt arbetslag samt i skolans övriga verksamhet. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom design på HDK, Konstfack eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt. Folkbildningserfarenhet är meriterande.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Inredningsarkitektur och Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Inredningsarkitektur och Design

Ämnesbehörig lärare
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: På vår Allmänna kurs kommer du att undervisa i svenska, svenska som andraspråk, engelska eller matematik. Undervisning i andra ämnen kan förekomma då vi arbetar tematiskt för att synliggöra kopplingen mellan ämnesstudier och omvärlden. Kvalifikationer: Vi söker dig som är ämnesbehörig lärare i något/några av följande ämnen; svenska, svenska som andraspråk, engelska eller matematik eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet liksom utbildning/erfarenhet inom NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom kultur/estetiska ämnen.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ämnesbehörig lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämnesbehörig lärare

Biträdande rektor
- Biträdande rektor till Hällefors folkhögskola Organisationsbeskrivning Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Tjänstebeskrivning Som biträdande rektor på Hällefors folkhögskola får du det administrativa ansvaret för personal och ekonomi. Tjänsten är ny och innebär att du kommer få vara med att forma delar i rollen. Uppdraget innebär att: • arbeta med personal- och ekonomifrågor • driva och följa upp handlingsplaner och policydokument • arbeta med rekrytering, arbetsmiljö- och avtalsfrågor • arbeta med det praktiska i anställnings- förfarandet • vara sekreterare och administrera styrelsens arbete Du är även en viktig resurs för personal och deltagare. Vi söker dig som är administrativt duktig med ett noggrant, strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du har en hög servicekänsla och mån om att genomföra dina uppdrag på ett kvalitativt sätt. Du har erfarenhet av arbete inom personal- och ekonomiområdet, samt arbete i en idéburen organisation nära en styrelse. Du har PA-utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap om folkbildning. Välkommen med dig ansökan senast den 11 juni 2014. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Roseen, 0733-434179.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

Ämnesbehörig lärare
Ämnesbehörig lärare i samhällskunskap, svenska och svenska som andraspråk. Hällefors folkhögskola kommer från och med mars 2015 att bedriva en särskilt utformad utbildning under 6 månader för deltagare i etableringsuppdraget. Utbildningen innehåller samhällsorienterande och arbetsförberedande insatser, studier i svenska och är en del av deltagarens etableringsplan. De personer som deltar i etableringsuppdraget, och som också är målgruppen, är nyanlända flyktingar eller skyddsbehövande mellan 20-64 år och som har en kort utbildningsbakgrund. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa i samhällskunskap, svenska samt svenska som andraspråk. Undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad ämnesbehörig lärare i samhällskunskap, svenska samt svenska som andraspråk eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Ansökan innehållande referenser skickas till Hällefors folkhögskola, Klockarvägen 16, 712 33 Hällefors eller mailas till folkis@folkbildning.net Info: www.folkis.nu Kontaktperson: Rektor Susanna Stark 070-247 75 35. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ämnesbehörig lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämnesbehörig lärare

Folkhögskolelärare till etableringskurs
Platsbeskrivning Skolan profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Skolan ligger i rika skogs- och sjöområden i Hällefors - Grythyttan där stora satsningar görs på kultur, mat teknik och design. Vi söker lärare till Etableringskurs. Tjänsten är förlagd till Hällefors och till vår filial i Örebro. Som lärare kommer du undervisa på Etableringskurs. Du kommer också arbeta i ett projekt för arbetslösa ungdomar som är anvisade av Arbetsförmedlingen. Projektet är av motivationshöjande karaktär. Kvalifikationer. Folkhögskolelärarexamen eller motsvarande. Info: www.folkis.nu
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare till etableringskurs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare till etableringskurs

Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2
Platsbeskrivning Skolan profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Skolan ligger i rika skogs- och sjöområden i Hällefors - Grythyttan där stora satsningar görs på kultur, mat, teknik och design. Vi söker lärare till allmän kurs i Engelska och Svenska 2. Tjänsten är förlagd i Hällefors och till vår filial i Örebro. Som lärare kommer du undervisa på allmän kurs. Du kommer också arbeta i ett projekt för arbetslösa ungdomar som är anvisade av Arbetsförmedlingen. Projektet är av motivationshöjande karaktär. Kvalifikationer. Folkhögskolelärarexamen eller motsvarande. Info: www.folkis.nu
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2

Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2
Platsbeskrivning Skolan profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Skolan ligger i rika skogs- och sjöområden i Hällefors - Grythyttan där stora satsningar görs på kultur, mat, teknik och design. Vi söker lärare till allmän kurs i Engelska och Svenska 2. Tjänsten är förlagd i Hällefors och till vår filial i Örebro. Som lärare kommer du undervisa på allmän kurs. Du kommer också arbeta i ett projekt för arbetslösa ungdomar som är anvisade av Arbetsförmedlingen. Projektet är av motivationshöjande karaktär. Kvalifikationer. Folkhögskolelärarexamen eller motsvarande. Info: www.folkis.nu
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare allmän kurs i Engelska och Svenska 2

Folkhögskolelärare till etableringskurs
Platsbeskrivning Skolan profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Skolan ligger i rika skogs- och sjöområden i Hällefors - Grythyttan där stora satsningar görs på kultur, mat teknik och design. Vi söker lärare till Etableringskurs. Tjänsten är förlagd till Hällefors och till vår filial i Örebro. Som lärare kommer du undervisa på Etableringskurs. Du kommer också arbeta i ett projekt för arbetslösa ungdomar som är anvisade av Arbetsförmedlingen. Projektet är av motivationshöjande karaktär. Kvalifikationer. Folkhögskolelärarexamen eller motsvarande. Info: www.folkis.nu
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare till etableringskurs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare till etableringskurs

Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design
Vi söker nu en lärare till Inredningsarkitektur- och designlinjen. Arbetsuppgifter: På Inredningsarkitektur och design arbetar vi med olika projekt. Dessa sträcker sig från möbelformgivning, planlösningar, rumsliga funktioner till grafisk/mönsterdesign och arkitektur. Stor vikt läggs vid begreppet reflektion - att analysera världen och tingen som omger oss. Kursens tonvikt ligger i att tänka på ett konceptuellt sätt och utvecklas konstnärligt genom skissning, tredimensionell gestaltning och presentation. Undervisningen bygger på att du ska kunna handleda deltagarna i egna projekt. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en aktiv del i vårt arbetslag samt i skolans övriga verksamhet. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom design på HDK, Konstfack eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design

Folkhögskolelärare Allmän kurs till filialen i Örebro och till Hällefors
Folkhögskolelärare Allmän kurs till filialen i Örebro och till Hällefors 60% Hällefors Folkhögskola Skolan profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Örebrofilialen ligger i centrala lokaler där vi samarbetar med NBV. 1 lärare till Allmän kurs och Studiemotiverande folkhögskolekurs, 60% Vi söker lärare till Allmän kurs i svenska, svenska2 och ett plus är om du även har engelska. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare på Allmän kurs i Hällefors och Örebro. Smf-kursen är en arbetsmarknadskurs om 12 veckor som vänder sig till deltagare som inte har sina behörigheter från grundskola alt gymnasium färdiga. Kvalifikationer Du som söker till Allmän kurs är driven som person. För tjänsten ser vi helst att du är utbildad folkhögskolelärare. Erfarenhet från arbete på folkhögskola ses som meriterande men är dock ej ett krav. Skolan strävar efter att arbeta tematiskt och ämnesövergripande varför det är viktigt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Kreativ förmåga uppskattas på vår skola då vår profil är kultur, design och konstnärligt skapande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän kurs till filialen i Örebro och till Hällefors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän kurs till filialen i Örebro och till Hällefors

Lärare på Inredningsarkitektur och design/Form och design på distans
1 lärare på Inredningsarkitektur och design/Form och design på distans, 100% Skolan profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor. En förutsättning för detta är att arbetet syftar till att öka individens självständighet och att vi ser henne som en skapande varelse. Vi söker en lärare till Inredningsarkitektur och design. Kursen är en grundläggande utbildning där många går vidare till HDK eller Konstfack. Kursens tonvikt ligger i att tänka på ett konceptuellt sätt och utvecklas konstnärligt genom skissning och tredimensionell gestaltning. Tjänsten är på 50% och förlagd till Hällefors. Vi söker även en lärare till Form och design på distans. Kursen är en orienteringskurs och dess huvudsyfte är att ge inblick i olika områden kring form och design. Kursen är indelad i elva områden med en inlämningsuppgift ca var tredje vecka. Kursen syftar inte i första hand till att ge formell kompetens men kan tjäna som förberedelse för vidare studier inom de olika områdena som tas upp. Tjänsten är på 50% och är förlagd till Hällefors och till vår Örebrofilial. De två deltidstjänsterna kan sökas var för sig eller tillsammans som heltid. Kvalifikationer Du som söker till Inredningsarkitektur och design samt Form och designkursen är driven som person. Du har högskoleutbildning inom området. Erfarenhet från arbete på folkhögskola ses som meriterande. Skolan strävar efter att arbeta tematiskt och ämnesövergripande varför det är viktigt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Kreativ förmåga uppskattas på vår skola då vår profil är kultur, design och konstnärligt skapande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på Inredningsarkitektur och design/Form och design på distans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på Inredningsarkitektur och design/Form och design på distans

Elevassistent
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta främst med våra deltagare som har specifika behov. Erbjuda boendestöd samt stöd och samtal vid behov. Du kommer också att vara ett stöd i kursrummen och arbeta med olika elevaktiviteter som temadagar och friluftsdagar. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en aktiv del i vårt arbetslag samt i skolans övriga verksamhet. Viss kvälls- och helgtjänstgöring. Kvalifikationer: Vårdutbildning eller fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.:
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Hällefors, Elevassistent Hällefors Folkhögskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Lärare i matematik
Vi söker lärare på deltid till vår filial i Örebro Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer i första hand att undervisa i matematik på gymnasienivå på vår Allmänna kurs. Du kommer även undervisa på vår Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF) som ges i samarbete med Arbetsförmedlingen. Den vänder sig till personer som saknar gymnasiebehörighet och varar i tre månader. Kvalifikationer: Vi söker dig som är ämnesbehörig lärare i matematik eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet inom folkbildning och NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) är meriterande. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design
Hällefors folkhögskola söker nu en lärare till Inredningsarkitektur- och designlinjen Arbetsuppgifter: På Inredningsarkitektur och design arbetar vi med olika projekt. Dessa sträcker sig från möbelformgivning, planlösningar, rumsliga funktioner till grafisk/mönsterdesign och arkitektur. Stor vikt läggs vid begreppet reflektion - att analysera världen och tingen som omger oss. Kursens tonvikt ligger i att tänka på ett konceptuellt sätt och utvecklas konstnärligt genom skissning, tredimensionell gestaltning och presentation. Undervisningen bygger på att du ska kunna handleda deltagarna i egna projekt. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en aktiv del i vårt arbetslag samt i skolans övriga verksamhet. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom arkitektur, design på HDK, Konstfack eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design

Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design
Hällefors folkhögskola söker nu en lärare till Inredningsarkitektur- och designlinjen Arbetsuppgifter: På Inredningsarkitektur och design arbetar vi med olika projekt. Dessa sträcker sig från möbelformgivning, planlösningar, rumsliga funktioner till grafisk/mönsterdesign och arkitektur. Stor vikt läggs vid begreppet reflektion - att analysera världen och tingen som omger oss. Kursens tonvikt ligger i att tänka på ett konceptuellt sätt och utvecklas konstnärligt genom skissning, tredimensionell gestaltning och presentation. Undervisningen bygger på att du ska kunna handleda deltagarna i egna projekt. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en aktiv del i vårt arbetslag samt i skolans övriga verksamhet. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom arkitektur, design på HDK, Konstfack eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till kursen Inredningsarkitektur och Design

Folkhögskolelärare
Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje där du kommer att undervisa på vår gymnasiekurs. Dina huvudämnen kommer att vara svenska och historia men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kommer också att undervisa på vår Studiemotiverande folkhögskolekurs, en kurs som går i tre månader och vänder sig till deltagare som inte har sina gymnasiebehörigheter klara och som är inskrivna på Arbetsförmedlingen. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande. Arbetsplatsen är belägen på vår filial i Örebro Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare jobb, Folkhögskolelärare Örebro, Folkhögskolelärare Hällefors Folkhögskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare

Folkhögskolelärare
Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje där du kommer att undervisa på vår gymnasiekurs. Ditt huvudämne kommer att vara engelska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kan också komma att undervisa på vår Etableringskurs och Svenska från dag ett. I Etableringskursen ingår svenska, arbets- och samhällsorientering. Svenska från dag ett vänder sig till asylsökande och syftet är att ge en meningsfull sysselsättning under asyltiden och påskynda en framtida etablering i arbets- och samhällslivet för dem som beviljats uppehållstillstånd. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare jobb, Folkhögskolelärare Hällefors, Folkhögskolelärare Hällefors Folkhögskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare

Vi söker nu en kanslist som ev kan kombineras med lärartjänst
Vi söker nu en kanslist som ev kan kombineras med lärartjänst Hällefors folkhögskola är en rörelsefolkhögskola som har huvudskolan i Hällefors och en filial i Örebro. Medlemmar i föreningen är Hällefors kommun, Sveriges Arbetarteaterförbund och Amatörteaterns riksförbund. Skolans utbildningar finns inom teater, design, allmän kurs och uppdragsutbildningar genom Arbetsförmedlingen. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. Hällefors folkhögskola söker nu en driven och koordinerande kanslist med intresse och kunskap om folkbildning. Du arbetar med allt från administration, arkivering och registrering. Du som kanslist kommer att verka i tät dialog mellan rektor, personal och skolans deltagare. Vi söker dig som har engagemang, är driven och van att arbeta självständigt. Arbetsuppgifter: Du kommer att ha kontakt med styrelsen, stötta styrelsens arbete, skriva protokoll, handha registrering av deltagare samt sköta allmänna administrativa göromål. Tjänsten kan kombineras med undervisning. Kunskaper: Som person är du noggrann, självgående, strukturerad och flexibel. Du har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Kvalifikationer: Du har minst treårigt gymnasium men har du akademisk utbildning är det meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en kanslist som ev kan kombineras med lärartjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en kanslist som ev kan kombineras med lärartjänst

Folkhögskolelärare allmänna linje
Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu två folkhögskolelärare till vår Allmänna linje, inriktning SVA. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje, där du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kan också komma att undervisa på vår Etableringskurs och Svenska från dag ett. I Etableringskursen ingår svenska, arbets- och samhällsorientering. Svenska från dag ett vänder sig till asylsökande och syftet är att ge en meningsfull sysselsättning under asyltiden och påskynda en framtida etablering i arbets- och samhällslivet för dem som beviljats uppehållstillstånd. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande. Arbetsplatsen är belägen i Hällefors och i Örebro
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare allmänna linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare allmänna linje

Teaterlärare
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Hällefors folkhögskola är en ideell förening som har Hällefors kommun, Sveriges Arbetarteaterförbund (ATF) och Amatörteaterns Riksförbund (ATR) som medlemmar. Vi söker nu en lärare på 50% till vår Skådespelarkurs Skådespelarkursen är en ettårig gymnasial utbildning. Utbildningen vänder sig till deltagare som vill lära sig hantverket från grunden. Under året kommer klassen att ha arbetat med skådespeleri och improvisation samt grunderna i produktionsområden som ljus, kostym, mask, scenografi och rekvisita. Utbildningen är produktionsinriktad, du kommer att ansvara för att en slutproduktion sätts upp. Det ingår också att arbeta med marknadsföringen för produktionen du sätter upp och kursen som sådan. Kvalifikationer: Erfarenhet av teaterarbete, undervisning och folkbildning. Du bör ha erfarenhet/kunskap av flera av produktionsområdena som räknas upp. Vi strävar efter att ge deltagarna förutsättningar för att utvecklas, konstnärligt och personligt. Som person är du flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsplatsen är belägen i Hällefors.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare jobb, Teaterlärare Hällefors, Teaterlärare Hällefors Folkhögskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare

Teaterlärare till Hällefors Folkhögskola
Arbetsplatsen är belägen i Hällefors Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Hällefors folkhögskola är en ideell förening som har Hällefors kommun, Sveriges Arbetarteaterförbund (ATF) och Amatörteaterns Riksförbund (ATR) som medlemmar. Vi söker nu en lärare till vår teaterlinje Teaterlinjen är en ettårig gymnasial utbildning. Utbildningen vänder sig till deltagare som vill lära sig hantverket från grunden. Under året kommer klassen att ha arbetat med skådespeleri och improvisation samt grunderna i produktionsområden som ljus, kostym, mask, scenografi och rekvisita. Utbildningen är produktionsinriktad, du kommer att ansvara för att en slutproduktion sätts upp. Det ingår också att arbeta med marknadsföringen för produktionen du sätter upp och kursen som sådan. Kvalifikationer: Erfarenhet av teaterarbete, undervisning och folkbildning. Du bör ha erfarenhet/kunskap av flera av produktionsområdena som räknas upp. Vi strävar efter att ge deltagarna förutsättningar för att utvecklas, konstnärligt och personligt. Som person är du flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till Hällefors Folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till Hällefors Folkhögskola

Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola
Arbetsplatsen är belägen i Hällefors och i Örebro Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje, inriktning SVA. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje, där du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kan också komma att undervisa på vår Etableringskurs och Svenska från dag ett. I Etableringskursen ingår svenska, arbets- och samhällsorientering. Svenska från dag ett vänder sig till asylsökande och syftet är att ge en meningsfull sysselsättning under asyltiden och påskynda en framtida etablering i arbets- och samhällslivet för dem som beviljats uppehållstillstånd. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola

Vi söker nu en elevassistent, Hällefors
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta främst med våra deltagare som har specifika behov. Erbjuda boendestöd samt stöd och samtal vid behov. Du kommer också att vara ett stöd i kursrummen och arbeta med olika elevaktiviteter som temadagar och friluftsdagar. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en aktiv del i vårt arbetslag samt i skolans övriga verksamhet. Viss administration ingår även i tjänsten. Viss kvälls- och helgtjänstgöring. Kvalifikationer: Vårdutbildning eller fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Folkbildningserfarenhet är meriterande. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en elevassistent, Hällefors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en elevassistent, Hällefors

Teaterlärare till kursen Teater för personer med NPF-diagnos
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter/kvalifikationer Teatern används för att berätta om den tid vi lever i. Vi strävar efter att ge deltagarna förutsättningar för att utvecklas, konstnärligt och personligt. Vi arbetar med teaterproduktion som ska ge upplevelser och insikter. Kursen vänder sig i första hand till personer med diagnos inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Kursen innehåller bland annat ljussättning, scenografi, rekvisita, smink, kostym, regi, skådespeleri. Du ska handleda kursdeltagarna och samtidigt skapa en struktur som de känner sig trygga i. Vi vill att du har utbildning/erfarenhet av teaterarbete. Relevant utbildning inom NPF - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar - är ett krav, alternativt utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Som person är du flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av folkbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kultur/estetiska ämnen. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterlärare till kursen Teater för personer med NPF-diagnos jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterlärare till kursen Teater för personer med NPF-diagnos

Folkhögskolelärare Allmän linje
Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje, inriktning SVA, med placering vid Hällefors folkhögskolas filial i Örebro, Jordgatan 6. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje, där du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande. Varaktighet: Höstterminen 2018 men kan komma att förlängas Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetstid/Varaktighet: Heltid/deltid Lön: Fast lön enligt avtal Sista ansökningsdag: 22 juli 2018, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Kontaktperson t o m 2018-07-08: Nina Lejonhud 070-643 93 88 Så ansöker du: Skicka din ansökan med referenser via mail till folkis@folkbildning.net Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän linje

Folkhögskolelärare, allmän linje
Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje, inriktning SVA, vid vår filial i Örebro, Jordgatan 6, och som även kommer att undervisa asylsökande i svenska vid vår huvudskola i Hällefors, Klockarvägen 16. Arbetsuppgifter vid filialen i Örebro: Lärare på vår Allmänna linje, där du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Arbetsuppgifter vid huvudskolan i Hällefors: Lärare i svenska för asylsökande. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare, allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare, allmän linje

Folkhögskolelärare Allmän linje
I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en SVA-lärare till vår Allmänna linje med placering vid Hällefors folkhögskolas filial i Örebro, Jordgatan 6. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning mot svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän linje

Folkhögskolelärare med inriktning mot engelska
I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare med inriktning mot engelska till vår Allmänna linje med placering vid Hällefors folkhögskolas filial i Örebro, Jordgatan 6. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa på vår Gymnasiekurs. Ditt huvudämne kommer att vara engelska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare med inriktning mot engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare med inriktning mot engelska

Lärare till Arrangörskurs inför Yxkastar-VW
Vi söker nu en lärare till vår Arrangörskurs inför Yxkastar-VM Denna kurs är ett nära samarbete med yxkastningsklubben i Hällefors som arrangerar Yxkastar-VM i Hällefors 2019. Kursen är en grundkurs på gymnasienivå och pågår under tiden 2019-01-07 -- 2019-05-29. Kursen kommer att fokusera på att deltagarna är med och lär sig hur man genomför ett stort arrangemang. Kursen övergår sedan i ett projekt med mål att genomföra VM 2019. Som lärare kommer du att undervisa i följande ämnen: - Budget - Sponsring - Marknadsföring - Presskontakter / pressansvarig (pressreleaser, TV, radio, tidningar). - Tävlingsupplägg och tävlingsformer - Sekretariat - Kringaktiviteter - Värdskap - Volontärarbete - Logistik: boende, mat, parkering, toaletter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med folkbildning tidigare. Varaktighet: Vårterminen 2019. Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetstid/Varaktighet: Heltid/deltid Lön: Fast lön enligt avtal Sista ansökningsdag: 2018-12-16. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Kontaktperson: Maria Hernfridsson, telefon 070-643 91 33 Så ansöker du: Skicka din ansökan med referenser via mail till folkis@folkbildning.net Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Arrangörskurs inför Yxkastar-VW jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Arrangörskurs inför Yxkastar-VW


Sök lediga jobb Hällefors folkhögskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se