Härjedalens kommun, Socialförvaltningen jobb - lediga jobb

Härjedalens kommun, Socialförvaltningen jobb Härjedalens kommun, Socialförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjukgymnast, östra Härjedalen- Härjedalen

 2. Biståndshandläggare- Härjedalen

 3. Enhetschef, Härjedalens kommun- Härjedalen

 4. Administrativ assistent- Härjedalen

 5. Socialsekreterare- Härjedalen

 6. Socialsekreterare- Härjedalen

 7. Arbetsledare verksamhet ensamkommande flyktingbarn och ungdomar- Härjedalen

 8. Personlig assistent, Hedeområdet- Härjedalen

 9. Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska- Härjedalen

 10. Personlig assistens, usk/vb- Härjedalen

 11. Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska- Härjedalen

 12. Medicinskt ansvarig sjuksköterska/ kvalitetsstrateg- Härjedalen

 13. Alkoholrådgivare/behandlingsassistent- Härjedalen

 14. Personlig assistent- Härjedalen

 15. Vik. Sjuksköterska/distr.sköterska- Härjedalen

 16. Distriktssjuksköterska/sjuksköterska- Härjedalen

 17. Biståndshandläggare- Härjedalen

 18. Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska- Härjedalen

 19. Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska- Härjedalen

 20. Socialsekreterare- Härjedalen

 21. Enhetschefer- Härjedalen

 22. Vik. Sjuksköterska- Härjedalen

 23. Semestervikarier till Äldre- och Handikappomsorg- Härjedalen

 24. Sjuksköterska/Distriktsköterska, Hede- Härjedalen

 25. Boendehandledare- Härjedalen

 26. Vik. Sjuksköterska- Härjedalen

 27. Arbetsterapeut, Västra Härjedalen- Härjedalen

 28. Undersköterskor, Fjällsol, Funäsdalen- Härjedalen

 29. Administrativ assistent- Härjedalen

 30. Undersköterska, Hedegården, utegruppen- Härjedalen

 31. Undersköterskor, Hedegården/Loftet- Härjedalen

 32. Undersköterska, Fjällglimten, Vemdalen- Härjedalen

 33. Ekonomibiträde, Fjällsol, Funäsdalen- Härjedalen

 34. Personliga assistenter, Sveg- Härjedalen

 35. Personlig assistent, Sveg- Härjedalen

 36. Enhetschef, Härjedalens kommun, Funäsdalen- Härjedalen

 37. Undersköterska natt, Hede/Vemdalen- Härjedalen

 38. Leg Sjuksköterska/Distriktssköterska- Härjedalen

 39. Resurs/elevassistent- Härjedalen

 40. Kock, servicehuset Fjällsol, Funäsdalen- Härjedalen


Mer beskrivning

Sjukgymnast, östra Härjedalen
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Som sjukgymnast i Härjedalens Kommun arbetar du med rehabilitering av vuxna, till största delen personer över 65 år. Du jobbar med personer boende i det egna hemmet, på kommunens särskilda boenden samt på kommunens korttidsboende. Vi jobbar i nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare, sjuksköterskor och äldreomsorgens personal. En relativt stor del av arbetstiden ägnas åt handledning av personal. Som sjukgymnast på rehabenheten delar du område med en arbetsterapeut. Du arbetar med sedvanliga sjukgymnastiska arbetsuppgifter i hemrehabilitering. KVALIFIKATIONER Leg Sjukgymnast Vi ser gärna att du har erfarenhet från geriatrisk rehab i hemmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbets- och handledningsförmåga. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har förmåga att motivera personalgrupperna i ett rehabiliterande förhållningssätt. Körkort erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast, östra Härjedalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast, östra Härjedalen

Biståndshandläggare
ARBETSUPPGIFTER Som biståndshandläggare ansvarar du för att utreda, bedöma och besluta i ärenden som gäller bistånd till äldre och funktionsnedsatta enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller högskolans sociala omsorgsprogram. Erfarenhet av biståndsbedömning och LSS-handläggning är meriterande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person ska du vara engagerad, strukturerad, ansvarstagande och ha god samarbetsförmåga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Härjedalen, Biståndshandläggare Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Enhetschef, Härjedalens kommun
Med anledning av omorganisation söker vi fyra enhetschefer som ska leda vård- och omsorgsarbete enligt LSS och SOL i Härjedalens kommun. Omsorgsavdelningen i Härjedalens Kommun har ca 420 anställda och drygt 700 brukare i följande geografiska områden: Sveg, Lillhärdal, Ytterhogdal, Hede och Funäsdalen. Antalet enheter är idag 10 men kommer att utökas till 14. ARBETSUPPGIFTER Enhetschefernas övergripande uppdrag är att leda verksamheten mot de beslutade målen och utifrån tilldelade resurser skapa så mycket värde för kommuninvånarna som möjligt. I uppdraget ingår budget-, verksamhets-, personal- och arbetsmiljöansvar samt att utveckla, följa upp och utvärdera verksamheten. Enhetschefen är direkt underställd avdelningschef och ingår i avdelningens chefsgrupp. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med inriktning social omsorg eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Erfarenhet från vård samt ledarerfarenhet är en förutsättning för rollen. Ett coachande och verksamhetsnära ledarskap är en framgångsfaktor i befattningen. Du skall ha kunskaper i för området gällande lagstiftning. Du ska även -kunna prioritera för att effektivt utnyttja den egna tiden och resurserna inom enheten. -vara resultat och målorienterad och använda kompetens, omdöme och engagemang för att leda, styra och påverka andra att arbeta mot uppställda mål. -planera arbetet på ett strukturerat och resultateffektivt sätt. -som ledare mobilisera, motivera, organisera samt utveckla dina medarbetare. -ta initiativ till att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. Som person skall du vara stabil, positiv och ha förmåga att hantera utmaningar och stress på ett professionellt sätt. Du ska även kunna lyssna aktivt och ta in synpunkter från andra samt kunna uttrycka dig på ett tydligt, engagerande och informativt sätt i både tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Härjedalens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Härjedalens kommun

Administrativ assistent
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar och oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. Med anledning av omorganisation söker vi assistenter för administation inom vård- och omsorgsarbete i Härjedalens kommun. Omsorgsavdelningen i Härjedalens Kommun har ca 420 anställda och drygt 700 brukare i följande geografiska områden: Sveg, Lillhärdal, Ytterhogdal, Hede och Funäsdalen där antalet enheter idag är 10 men kommer att utökas till 14. ARBETSUPPGIFTER Assistenterna ska utföra enheternas administrativa uppgifter enligt instruktion från enhetschefen som närmaste chef. I dessa ingår bl.a: - Personaladministration t.ex. beställning av korttidsvikarier, samarbeta med enhetschefen vid schemaläggningen, introduktion av ny personal vad gäller övergripande rutiner. - Fakturahantering - Beställa förbrukningsmaterial KVALIFIKATIONER Utbildning Handels- och administrationsprogrammet eller annan utbildning/ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Socialsekreterare
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare inom utredningsgruppen arbetar du med myndighetsutövning enligt SoL, LVU och LUL i form av socialt utredningsarbete med inriktning mot barn och ungdom. Arbetet inom IFO är uppdelat i utredning inom missbruk, försörjningsstöd, barn och familj, ensamkommande barn och ungdomar samt verkställighet av beslutade insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - vill utöva professionellt socialt arbete i Härjedalen - är socionom med erfarenhet från kommunal socialtjänst - har körkort och tillgång till egen bil - har pc-vana har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Stor vikt läggs vid personlig lämplighet .
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Härjedalen, Socialsekreterare Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Socialsekreterare
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Då vår verksamhet vidareutvecklas söker vi ytterligare en socialsekreterare på 100% till verksamheten. Du kommer att arbeta till 50% inom verksamheten för Ensamkommande barn och ungdomar samt till 50% med handläggning av försörjningsstöd och vid behov, kompletterande stöd till handläggare inom verkställighetsgruppen. Allt inom avdelningen för Individ- och Familjeomsorg i Härjedalens kommun. Härjedalens kommun har ett avtal med Migrationsverket om mottagande av ensamkommande barn och ungdomar. Socialförvaltningen driver ett HVB-hem där många av dessa barn är placerade. En socialsekreterare är ansvarig för handläggningen enligt SoL och FB när ungdomarna anländer till kommunen. Ditt arbete kommer att innefatta ansvaret för att följa upp ungdomarna när de flyttar vidare till ett stödboende och till verksamheten 18+. Allt arbete sker enligt BBIC och i nära samarbete med den unge, särskilt förordnad vårdnadshavare och personal på boendet. Som socialsekreterare inom försörjningsstöd arbetar du med myndighetsutövning enligt SoL, ekonomisk handläggning och socialt förändringsarbete. I dina kompletterande arbetsuppgifter inom verkställighetsgruppen, med inriktning mot barn och ungdom, ingår myndighetsutövning enligt SoL och LVU, verkställande av insatser efter utredning inom utredningsgruppen samt uppföljning av insatser. Avdelningen för Individ- och familjeomsorg är uppdelad i utredning inom missbruk, försörjningsstöd, barn och familj, ensamkommande barn och ungdomar samt verkställighet av beslutade insatser. Vi erbjuder: - ett intressant och omväxlande arbete i en positiv arbetsgemenskap - flextid - friskvård på arbetstid - regelbunden handledning - delaktighet i utvecklingen av verksamheten KVALIFIKATIONER Vi söker dig som - vill utöva professionellt socialt arbete i Härjedalen - är socionom, gärna med internationell och/eller interkulturell inriktning, med erfarenhet från kommunal socialtjänst - har körkort och tillgång till egen bil - kan arbeta självständigt och ta egna initiativ - är engagerad och har intresse för att delta i utvecklingsarbetet i verksamheterna - har datorvana - har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Meriterande är: - erfarenhet av handläggning inom försörjningsstöd - tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar och/eller arbete med människor med olika bakgrunder Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet .
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Härjedalen, Socialsekreterare Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Arbetsledare verksamhet ensamkommande flyktingbarn och ungdomar
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Härjedalens kommun har ett avtal med Migrationsverket om 10 platser för ensamkommande barn och ungdomar. Socialförvaltningen driver ett HVB-hem där många av dessa barn och ungdomar är placerade. Verksamheten utvecklas och till hösten kommer ett stödboende att öppnas. Du kommer att vara länken mellan enhetschefen och personalgruppen både på HVB-hemmet och stödboendet. Som arbetsledare kommer du att bistå enhetchefen med att leda, säkerställa, planera den dagliga verksamheten utifrån riktlinjer och för området gällande lagstiftning samt skapa förutsättningar för en effektiv verksamhet. Vi erbjuder: - ett intressant och omväxlande arbete i en positiv arbetsgemenskap - flextid KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har för området relevant högskoleutbildning med inriktning mot socialt arbete, beteendevetenskap, socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. - har B-körkort - kan arbeta självständigt och ta egna initiativ - är engagerad och har intresse för att delta i utvecklingsarbetet kring verksamheten med de ensamkommande. Meriterande är: - tidigare erfarenhet av arbetsledning - tidigare erfarenhet att arbete med barn och ungdomar och /eller arbete med människor med olika bakgrunder Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare verksamhet ensamkommande flyktingbarn och ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare verksamhet ensamkommande flyktingbarn och ungdomar

Personlig assistent, Hedeområdet
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som personlig assistent är att vara den enskildes stöd i vardagen, så att denne kan leva ett, utifrån sina förutsättningar, aktivt liv. Du kommer att arbeta i den enskildes hem med varierande arbetsuppgifter, som personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde, fritidsaktiviteter m.m. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt. Den enskilde är rullstolsburen men klarar förflyttningar i och ur själv. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara intresserad av matlagning, flexibel samt ha förmåga till egna initiativ. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Den enskilde ser helst kvinnliga sökande som minst fyllt 25 år.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Hedeområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Hedeområdet

Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vikarierande sjuksköterska/ distriktssköterska inom Omsorgsavdelningen i västra delen av Härjedalens kommun. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvården/ särskilt boende samt att kunna samverka med, informera, handleda och delegera övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Leg.sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initiativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska

Personlig assistens, usk/vb
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift blir att vara omsorgstagarens stöd i vardagen så att denne kan leva ett aktivt liv.Du kommer att arbeta i den enskildes hem med varierande arbetsuppgifter som personlig omvårdnad,hushållsarbete, fritidsaktiviteter mm. Anställning inom äldreomsorgen -placeringsort Sveg. KVALIFIKATIONER Du som söker bör ha erfarenhet av liknande arbete.Du ska vara ansvarskännande, tålmodig, lugn,empatisk och positiv. Andra värdefulla egenskaper är flexibilitet samt förmåga till egna initiativ. Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistens, usk/vb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistens, usk/vb

Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vikarierande sjuksköterska/ distriktssköterska inom Omsorgsavdelningen i västra delen av Härjedalens kommun. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvården/ särskilt boende samt att kunna samverka med, informera, handleda och delegera övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Leg.sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initiativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat, distriktssköterska/sjuksköterska

Medicinskt ansvarig sjuksköterska/ kvalitetsstrateg
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) ansvarar för den medicinska kvaliteten och säkerheten inom hemsjukvård och särskilt boende där kommunen har hälso- och sjukvårdsansvar till och med sjuksköterskenivå. Detta innebär att se till att de brukare som har behov av insatser får en säker och ändamålsenlig vård och behandling av god kvalitet. Du ansvarar bl.a. för: - att gällande författningar, föreskrifter och andra regler/direktiv för verksamheten är väl kända och att personalens arbete utförs enligt dessa - att beslut om att delegera ansvar för vissa vårduppgifter är förenliga med patientsäkerheten - att journaler förs och hanteras enligt patientjournallagen - att rutinerna för läkemedelshanteringen är ändamålsenliga och väl fungerande - utveckling och uppföljning av kvalitetsarbetet inom din verksamhet samt återkoppling till förvaltningsledning och nämnd - medicintekniska hjälpmedel och utrustningar - ta fram olika utredningsunderlag inför beslut - information till vårdgivaren MAS ansvarar även för att anmälan görs till den nämnd som har ledningen av hälso-och sjukvårdsverksamheten, om den enskilde i samband med vård eller behandling drabbats av eller utsatts för risk att drabbas av allvarlig skada, vårdbrist, dåligt bemötande eller sjukdom. Vidare ansvarar MAS för nödvändig kompetensutveckling för personal. Samverkan och information till pensionärs- och intresseorganisationer och övriga kommuner, landsting ingår också i arbetet. Inom Härjedalen kommun vill vi också att du arbetar med Socialnämndens övriga verksamheters kvalitetsarbete så ett intresse för kvalitetsledningsfrågor är viktigt. KVALIFIKATIONER Vidareutbildning för specialisering till distriktssköterska eller vidareutbildning i geriatrisk vård eller psykiatrisk vård eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för befattningen. Krav på personlig lämplighet samt kunskaper om författningar och andra regler för kommunal verksamhet och om den kommunala organisationen, inbegripet den verksamhet som regleras av socialtjänstlagen. Meriterande är kunskaper gällande kvalitetsarbete.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinskt ansvarig sjuksköterska/ kvalitetsstrateg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinskt ansvarig sjuksköterska/ kvalitetsstrateg

Alkoholrådgivare/behandlingsassistent
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta inom öppenvårdsverksamheten med vuxna missbrukare tillsammans med 2 Beroendeterapeuter samt 1 socialsekreterare. Dina arbetsuppgifter innefattar alkoholrådgivning, att tillsammans med socialsekreterare ta emot och behandla polisrapporter LOB, rattonykterhet samt inkomna orosanmälningar, enskilda samtal, mottagande av Smadit (samverkan med polismyndighet i samband med trafikonykterhetsbrott). KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har utbildning för alkoholrådgivare och/eller behandlingsassistent. - har MI-utbildning eller annan jämförbar utbildning rörande samtalsmetodik - har B-körkort - kan arbeta självständigt och ta egna initiativ - är engagerad och har intresse för att delta i utvecklingsarbetet kring verksamheten. - har god empatisk förmåga samt är bra på att lyssna och bemöta människor på ett respektfullt sätt - har god förmåga att skapa och arbeta i nätverk Meriterande är: - erfarenhet av behandlingsarbete missbruk och/eller kvalificerat socialt arbete gällande beroendeproblematik - har ASI-utbildning Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. .
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Alkoholrådgivare/behandlingsassistent jobb, Alkoholrådgivare/behandlingsassistent Härjedalen, Alkoholrådgivare/behandlingsassistent Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alkoholrådgivare/behandlingsassistent

Personlig assistent
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som personlig assistent är att vara den enskildes stöd i vardagen,så att denne kan leva ett,utifrån sina förutsättningar, aktivt liv. Du kommer att arbeta i den enskildes hem med varierande arbetsuppgifter, som personlig omvårdnad,visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde, fritidsaktiviteter mm. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt,vara intresserande av natur och blommor, ha ett glatt humör, flexibel samt ha förmåga till eget initiativ. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Den enskilde ser helst kvinnliga sökanden
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Vik. Sjuksköterska/distr.sköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sjuksköterska/distriktssköterska inom Omsorgsavdelningen i västra delen av Härjedalens Kommun. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvården/ särskilt boende samt att kunna samverka med, informera, handleda och delegera övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Leg. sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initiativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Sjuksköterska/distr.sköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Sjuksköterska/distr.sköterska

Distriktssjuksköterska/sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vikarierande sjuksköterska/ distriktssköterska inom Omsorgsavdelningen i västra delen av Härjedalens kommun. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvården/ särskilt boende samt att kunna samverka med, informera, handleda och delegera övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Leg.sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initiativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssjuksköterska/sjuksköterska jobb, Distriktssjuksköterska/sjuksköterska Härjedalen, Distriktssjuksköterska/sjuksköterska Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssjuksköterska/sjuksköterska

Biståndshandläggare
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Som biståndshandläggare ansvarar du för att utreda, bedöma och besluta i ärenden som gäller bistånd till äldre och funktionsnedsatta enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Beroende på politiska beslut kan möjlighet till fortsatt anställning med ökad sysselsättningsgrad bli aktuell. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller högskolans sociala omsorgsprogram. Erfarenhet av biståndsbedömning och LSS-handläggning är meriterande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person ska du vara engagerad, strukturerad, ansvarstagande och ha god samarbetsförmåga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Härjedalen, Biståndshandläggare Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sjuksköterska/distrikssköterska inom Omsorgsavdelningen i västra delen av Härjedalens kommun. Främst avser detta vikariat arbete i Hede- och Vemdalsområdet. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård/ särskilt boende samt att kunna samverka med, informera, handleda och delegera övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har en specialistutbildning som distrikssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initivativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska

Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sjuksköterska/distrikssköterska inom Omsorgsavdelningen i västra delen av Härjedalens kommun. Främst avser detta vikariat arbete i Funäsdalen. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård/ särskilt boende samt att kunna samverka med, informera, handleda och delegera övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har en specialistutbildning som distrikssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initivativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat distriktssköterska/ sjuksköterska

Socialsekreterare
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Som en av tre socialsekreterare inom verkställighetsgruppen med inriktning mot barn och ungdom arbetar Du med myndighetsutövning enl. SoL och LVU. Du verkställer insatser efter utredning inom utredningsgruppen. Du samordnar, följer upp och utvärderar beslutade insatser. Arbetet inom Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i utredning inom missbruk, försörjningsstöd, barn och familj, ensamkommande barn och ungdomar samt verkställighet av beslutade insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som -vill utöva professionellt socialt arbete i Härjedalen -är socionom med erfarenhet från kommunal socialtjänst -har körkort och tillgång till egen bil -har datorvana -har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift -kan arbeta självständigt och ta egna initiativ -är engagerad och har intresse av att delta i utvecklingsarbetet i verksamheterna Meriterande är: -erfarenhet av de aktuella arbetsuppgifterna -tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder: -ett intressant och omväxlande arbete i en positiv arbetsgemenskap -flextid -friskvård på arbetstid -regelbunden handledning -delaktighet i utvecklingen av verksamheten .
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Härjedalen, Socialsekreterare Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschefer
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. Med anledning av omorganisation och under förutsättning av beslut söker vi fyra enhetschefer som ska leda vård- och omsorgsarbete enligt SOL i Härjedalens kommun. Omsorgsavdelningen i Härjedalens Kommun har ca 450 anställda och drygt 700 brukare i följande geografiska områden: Sveg, Lillhärdal, Ytterhogdal, Hede och Funäsdalen. ARBETSUPPGIFTER Enhetschefens övergripande uppdrag är att leda verksamheten mot de beslutade målen och utifrån tilldelade resurser skapa så mycket värde för kommuninvånarna som möjligt. I uppdraget ingår budget-, verksamhets-, personal- och arbetsmiljöansvar samt att utveckla, följa upp och utvärdera verksamheten. Enhetschefen är direkt underställd avdelningschef och ingår i avdelningens chefsgrupp. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med inriktning social omsorg eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Erfarenhet från vård samt ledarerfarenhet är en förutsättning för rollen. Ett coachande och verksamhetsnära ledarskap är en framgångsfaktor i befattningen. Du skall ha kunskaper i för området gällande lagstiftning. Du ska även -kunna prioritera för att effektivt utnyttja den egna tiden och resurserna inom enheten. -vara resultat och målorienterad och använda kompetens, omdöme och engagemang för att leda, styra och påverka andra att arbeta mot uppställda mål. -planera arbetet på ett strukturerat och resultateffektivt sätt. -som ledare mobilisera, motivera, organisera samt utveckla dina medarbetare. -ta initiativ till att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. Som person skall du vara stabil, positiv och ha förmåga att hantera utmaningar och stress på ett professionellt sätt. Du ska även kunna lyssna aktivt och ta in synpunkter från andra samt kunna uttrycka dig på ett tydligt, engagerande och informativt sätt i både tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer jobb, Enhetschefer Härjedalen, Enhetschefer Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer

Vik. Sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är sjuksköterska och som är intresserad av att jobba hos oss inom omsorgsavdelningen. Främst avser detta vikariat arbete i Funäsdalen. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom äldrevård alt. distriktssköterska. I arbetsuppgiften ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård/särskilt boende, samt att kunna samverka med och delegera till övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i vikariatet. KVALIFIKATIONER Sjuksköterskeutbildning B-körkort
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Sjuksköterska

Semestervikarier till Äldre- och Handikappomsorg
ARBETSUPPGIFTER Vi söker semestervikarier till våra verksamheter inom Äldre-och Handikappomsorgen i Funäsdalen, Hede, Vemdalen, Ytterhogdal, Lillhärdal och Sveg. Vi behöver biståndshandläggare, sjuksköterskor, undersköterskor, habiliterare, personliga assistenter, vårdbiträden och kökspersonal. KVALIFIKATIONER Godkänd utbildning till det sökta yrket eller det som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du ska vara fyllda 18 år och ha intresse av människor och deras vardag. Gärna erfarenhet av vårdarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Inom vissa arbetsområden krävs körkort.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Äldre- och Handikappomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Äldre- och Handikappomsorg

Sjuksköterska/Distriktsköterska, Hede
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterske-/distriktsköterskeuppgifter inom hemtjänst/hemvård och särskilt boende inom omsorgsavdelningen. KVALIFIKATIONER Sjuksköterskeutbildning. Körkort erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/Distriktsköterska, Hede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/Distriktsköterska, Hede

Boendehandledare
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innebär att utifrån individuella behov ge stöd och service till den enskilde i hemmet, samt vid olika aktiviteter. Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, helger, kvällar samt jourtjänstgöring natt. Även ensamarbete förekommer. KVALIFIKATIONER GPU/PPU, omvårdnadsprogrammet med påbyggnad utvecklingsstörning/psykiatri, skötare, fritidsledare/fritidspedagog eller utifrån verksamhetens behov en likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. I arbetet med brukarna är ett värdigt bemötande med ödmjukhet, tålamod, flexibilitet och engagemang mycket viktigt. Vi söker dig som är en positiv och ansvarstagande medarbetare som kan arbeta såväl självständigt och ensam, som i grupp. Det är viktigt att Du är initiativrik och kreativ. Kunskaper och erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Intresse för att arbeta med funktionshindrade är ett krav och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Pga behoven hos brukarna är också körkort viktigt.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Boendehandledare jobb, Boendehandledare Härjedalen, Boendehandledare Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendehandledare

Vik. Sjuksköterska
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är sjuksköterska och som är intresserad av att jobba hos oss inom omsorgsavdelningen. Främst avser detta vikariat arbete i Funäsdalen. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom äldrevård alt. distriktssköterska. I arbetsuppgiften ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård/särskilt boende, samt att kunna samverka med och delegera till övrig vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Beredskap ingår i vikariatet. KVALIFIKATIONER Sjuksköterskeutbildning B-körkort
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Sjuksköterska

Arbetsterapeut, Västra Härjedalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. Vid Rehabenheten arbetar 4 team med arbetsterapeut och sjukgymnast fördelat på olika geografiska områden. Vi arbetar med personer boende i det egna hemmet, på kommunens särskilda boenden samt på kommunens korttidsboenden, i nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare, sjuksköterskor och äldreomsorgens personal. Vi söker nu en vikarierande arbetsterapeut då vår ordinarie arbetsterapeut i västra Härjedalen kommer att arbeta i ett utvecklingsprojekt under hösten. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut i Härjedalens Kommun arbetar du med rehabilitering av vuxna, till största delen personer över 65 år. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsterapeutiska interventioner i hemrehabilitering samt handledning av hemvårdspersonal i området Hede/Funäsdalen. KVALIFIKATIONER Leg arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med geriatrisk hemrehabilitering är meriterande. Körkort erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, Västra Härjedalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, Västra Härjedalen

Undersköterskor, Fjällsol, Funäsdalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som med stor omsorg kan och vill vara brukarna behjälplig med behovsanpassade insatser av god kvalitet. Du som söker ska vara undersköterska och gärna ha erfarenhet av arbete med äldre. Du ska ha engagemang för uppdraget, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och besitta initiativförmåga. Vi vill att du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och att medverka till utveckling av verksamheten inom din enhet. Vi ser gärna att du har god färdighet när det gäller dokumentation och att du har viss datorvana. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning. Körkort klass B
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, Fjällsol, Funäsdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, Fjällsol, Funäsdalen

Administrativ assistent
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Som administrativ assistent jobbar du med vikarietillsättningar inom omsorgsavdelningens bemanningsenhet. Placeringsort: Sveg. KVALIFIKATIONER Administrativ utbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha datorvana, god initiativ- och samarbetsförmåga och vara flexibel. Erfarenhet av dataprogrammet TimeCare Pool och Planering är en merit.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Undersköterska, Hedegården, utegruppen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som med stor omsorg kan och vill vara brukarna behjälplig med behovsanpassade insatser av god kvalitet. Du som söker ska vara undersköterska och gärna ha erfarenhet av arbete med äldre. Du ska ha engagemang för uppdraget, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och besitta initiativförmåga. Vi vill att du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och att medverka till utveckling av verksamheten inom din enhet. Vi ser gärna att du har god färdighet när det gäller dokumentation och att du har viss datorvana. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning. Körkort klass B.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Hedegården, utegruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Hedegården, utegruppen

Undersköterskor, Hedegården/Loftet
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som med stor omsorg kan och vill vara brukarna behjälplig med behovsanpassade insatser av god kvalitet. Du som söker ska vara undersköterska och gärna ha erfarenhet av arbete med äldre. Du ska ha engagemang för uppdraget, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och besitta initiativförmåga. Vi vill att du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och att medverka till utveckling av verksamheten inom din enhet. Gärna erfarenhet av demensvård. Vi ser gärna att du har god färdighet när det gäller dokumentation och att du har viss datorvana. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, Hedegården/Loftet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, Hedegården/Loftet

Undersköterska, Fjällglimten, Vemdalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som med stor omsorg kan och vill vara brukarna behjälplig med behovsanpassade insatser av god kvalitet. Du som söker ska vara undersköterska och gärna ha erfarenhet av arbete med äldre. Du ska ha engagemang för uppdraget, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och besitta initiativförmåga. Vi vill att du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och att medverka till utveckling av verksamheten inom din enhet. Vi ser gärna att du har god färdighet när det gäller dokumentation och att du har viss datorvana. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning. Körkort erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Fjällglimten, Vemdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Fjällglimten, Vemdalen

Ekonomibiträde, Fjällsol, Funäsdalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. Funäsdalen är beläget i närheten av den norska gränsen och mitt i den härjedalska fjällvärlden. Natur & friluftsliv är utmärkande för livsstilen, Se www.Funasfjällen.se. ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde jobbar du i ett kök där samtlig mat tillagas i det egna köket på Fjällsol, Funäsdalen. Maten serveras i det egna köket eller distribueras ut till vårdtagare i närområdet. I köket har du 3 kollegor som du arbetar tillsammans med. KVALIFIKATIONER Utbildning inom storhushåll eller erfarenhet av arbete i storhushåll/kök. Vana att jobba självständingt.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Fjällsol, Funäsdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Fjällsol, Funäsdalen

Personliga assistenter, Sveg
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som personlig assistent är att vara den enskildes stöd i vardagen,så att denne kan leva ett, utifrån sina förutsättningar, aktivt liv. Du kommer att arbeta i den enskildes hem, med varierande uppgifter, som personlig omvårdnad, visst hushålls arbete tillsammans med den enskilde, fritidsaktiviteter mm. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. utbildning som personlig assistent, undersköterska eller likvärdig utbildning/ erfarenhet som arbetsgivaren och den enskilde bedömer lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter, Sveg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter, Sveg

Personlig assistent, Sveg
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som personlig assistent är att vara den enskildes stöd i vardagen, så att denne kan leva ett, utifrån sina förutsättningar, aktivt liv. Du kommer att arbeta i den enskildes hem med varierande arbetsuppgifter, som personlig omvårdnad, visst hushålls arbete tillsammans med den enskilde, fritidsaktiviteter mm. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara intresserad av natur och blommor, vara flexibel samt ha förmåga till egna initiativ. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Den enskilde ser helst kvinnliga sökande. Utbildning som personlig assistent, undersköterska eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och den enskilde bedömer lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Sveg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Sveg

Enhetschef, Härjedalens kommun, Funäsdalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. Omsorgsavdelningen i Härjedalens Kommun har ca 420 anställda och drygt 700 brukare i följande geografiska områden: Sveg, Lillhärdal, Ytterhogdal, Hede och Funäsdalen. Vi söker nu en enhetschef som ska leda vård- och omsorgsarbete enligt SOL i Funäsdalen. Verksamheten omfattas av servicehus, demensboende, kök och hemtjänst och pågår dygnet runt alla dagar. ARBETSUPPGIFTER Enhetschefernas övergripande uppdrag är att leda verksamheten mot de beslutade målen och utifrån tilldelade resurser skapa så mycket värde för kommuninvånarna som möjligt. I uppdraget ingår budget-, verksamhets-, personal- och arbetsmiljöansvar samt att utveckla, följa upp och utvärdera verksamheten. Enhetschefen är direkt underställd avdelningschef och ingår i avdelningens chefsgrupp. Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till offentligajobb.se. eller tel nr 0771-704704. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med inriktning social omsorg eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Erfarenhet från vård samt ledarerfarenhet är en förutsättning för rollen. Ett coachande och verksamhetsnära ledarskap är en framgångsfaktor i befattningen. Du skall ha kunskaper i för området gällande lagstiftning. Du ska även -kunna prioritera för att effektivt utnyttja den egna tiden och resurserna inom enheten. -vara resultat och målorienterad och använda kompetens, omdöme och engagemang för att leda, styra och påverka andra att arbeta mot uppställda mål. -planera arbetet på ett strukturerat och resultateffektivt sätt. -som ledare mobilisera, motivera, organisera samt utveckla dina medarbetare. -ta initiativ till att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. Som person skall du vara stabil, positiv och ha förmåga att hantera utmaningar och stress på ett professionellt sätt. Du ska även kunna lyssna aktivt och ta in synpunkter från andra samt kunna uttrycka dig på ett tydligt, engagerande och informativt sätt i både tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Härjedalens kommun, Funäsdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Härjedalens kommun, Funäsdalen

Undersköterska natt, Hede/Vemdalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som med stor omsorg kan och vill vara brukarna behjälplig med behovsanpassade insatser av god kvalitet. Du som söker ska vara undersköterska och gärna ha erfarenhet av arbete med äldre. Du ska ha engagemang för uppdraget, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och besitta initiativförmåga. Vi vill att du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och att medverka till utveckling av verksamheten inom din enhet. Vi ser gärna att du har god färdighet när det gäller dokumentation och att du har viss datorvana. Placering på Fjällglimten, Vemdalen. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning. Körkort ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till offentligajobb.se. eller tel nr 0771-704704.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska natt, Hede/Vemdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska natt, Hede/Vemdalen

Leg Sjuksköterska/Distriktssköterska
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Arbeta inom hemsjukvården i Västra Härjedalen med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.Kunna leda och delegera, samverka med kollegor samt andra yrkesgrupper inom arbetsområdet. KVALIFIKATIONER Leg.Sjuksköterska/Distriktssköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård eller äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som samarbetsförmåga, initiativrikedom, flexibilitet och ansvarstagande bedöms som viktiga. Körkort erfodras. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till offentligajobb.se. eller tel nr 0771-704704.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska/Distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska/Distriktssköterska

Resurs/elevassistent
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en resurs/ elevassistent som ska stötta ungdom med funktionshinder på fritiden och i skolan. KVALIFIKATIONER Arbetet kräver att du är intresserad av att arbeta med människor med funktionshinder, att du är lugn, lyhörd och flexibel. Du behöver kunna samverka med övrig personal och föräldrar. Du behöver kunna motivera ungdomen att vara aktiv och du behöver själv kunna delta i olika fritidsaktiviteter. Vi ser gärna manliga sökanden. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till offentligajobb.se. eller tel nr 0771-704704.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Resurs/elevassistent jobb, Resurs/elevassistent Härjedalen, Resurs/elevassistent Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurs/elevassistent

Kock, servicehuset Fjällsol, Funäsdalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. ARBETSUPPGIFTER Servicehuset Fjällsol i Funäsdalen söker nu omgående en Kock till köket för boendet. I arbetet ingår matsedelsplanering, inköpsansvar, ekonomiansvar samt att planera och ledea arbetei köket. KVALIFIKATIONER Utbildad kock med erfarenthet av storkök och arbetsledning. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till offentligajobb.se. eller tel nr 0771-704704.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, servicehuset Fjällsol, Funäsdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, servicehuset Fjällsol, Funäsdalen


Sök lediga jobb Härjedalens kommun, Socialförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se