Härryda jobb - lediga jobb

Härryda jobb Härryda jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Härryda. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Härryda. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.- Härryda

 2. Funkykidz söker danslärare för barn i Härryda!- Härryda

 3. Bliss Dance Academy söker danslärare i Härryda- Härryda

 4. Förskollärare till Furuhällsskolan- Härryda

 5. Lärare i Hem- och Konsumentkunskap till Önnerödsskolan- Härryda

 6. Lärare i Musik till Önnerödsskolan i Landvetter- Härryda

 7. Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter- Härryda

 8. Lärare i Sv/En till Önnerödsskolan i Landvetter- Härryda

 9. Grundskollärare i åk4 till Hindås skola- Härryda

 10. Hemtjänst/äldreomsorg Härryda- Härryda

 11. Kurator till Hulebäcksgymnasiet- Härryda

 12. Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet- Härryda

 13. Undersköterska till Bygården i Landvetter- Härryda

 14. Förskollärare till Furubackens fsk i Mölnlycke- Härryda

 15. Rektor till Högadalsskolan i Mölnlycke- Härryda

 16. Rektor till Landvetterskolan- Härryda

 17. Resurspedagog till Båtsmansskolan i Mölnlycke- Härryda

 18. Lärare , MA/NO/TK til Landvetterskolan- Härryda

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.- Härryda

 20. Förskollärare till Salmereds förskola i Landvetter- Härryda

 21. Pedagogisk resurs till Rävlandaskolan 4-9- Härryda

 22. Förskollärare till Nysäters förskola- Härryda

 23. Två förskollärare till Rullstenens förskola- Härryda

 24. Förskollärare till Mossens fsk i Mölnlycke- Härryda

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.- Härryda

 26. Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter- Härryda

 27. Hulebäcksgymnasiet söker lärare i fysik och matematik- Härryda

 28. Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet- Härryda

 29. Förskollärare- Härryda

 30. Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke- Härryda

 31. Förskollärare till Pixbo förskola- Härryda

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.- Härryda

 33. blingo söker fritidssäljare i Härryda- Härryda

 34. Undersköterska till Bygården i Landvetter- Härryda

 35. Lärare till år 4 på Vällsjöskolan i Mölnlycke- Härryda

 36. Lärare i Sp/En till Önnerödsskolan i Landvetter- Härryda

 37. Finsktalande hemtjänstpersonal till Härryda- Härryda

 38. Hulebäcksgymnasiet söker lärare i piano och musikämnen- Härryda

 39. Distriktssköterska på Vårdcentral- Härryda

 40. Förskollärare till Stommens förskola i Landvetter- Härryda


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Härryda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Härryda
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.

Funkykidz söker danslärare för barn i Härryda!
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Härryda. Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se. Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46. Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår. *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: heidi@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Går du vidare från audition behöver du kunna delta på utbildning under en helg i augusti. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Härryda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Härryda! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Härryda!

Bliss Dance Academy söker danslärare i Härryda
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Härryda. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se. Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46. Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår. *En timlön som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: heidi@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Härryda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Härryda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Härryda

Förskollärare till Furuhällsskolan
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Furuhällsskolan är en F-5 skola med ca 270 elever. Skolan är belägen i ett trevligt villaområde med närhet till naturen som vi väl tar vara på både i skol- och fritidshemsverksamhet. Genom Grön Flagg och Skolskog arbetar vi aktivt för att alla på skolan skall känna ansvar för vår miljö. Då teknik och natur hör tätt samman har vi teknik som eget ämne i år 3-5. På Furuhällsskolan arbetar ca 35 personer. Vi arbetar i arbetslag för att skapa självständiga arbetsenheter inom skolan. Varje arbetslag består av 12 personer där fritidspedagoger och lärare har gemensamt ansvar för barnens hela dag. Kring varje klass finns det ett litet arbetslag. Under det kommande läsåret söker vi nu en vikarierande förskollärare på 100 % under läsåret 2013-2014. Med start den 5 augusti vill vi ha dig som vill arbeta med 12st sexåringar som skall förberedas för skolstart. 50 % av tjänsten är förlagd till fritidshemmet. Skolan arbetar aktivt med hållbar utveckling och vi ser att du som söker är intresserad av ämnet och kan förmedla det till eleverna. KVALIFIKATIONER För att trivas hos oss tror vi att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du lockas av tanken att tillsammans med andra duktiga pedagoger förverkliga Lgr 11 i arbetet. Vi arbetar utifrån synsättet att föräldrarna är en viktig resurs i vårt arbete. Vi ser att du som söker: • är utbildad förskollärare • vill arbeta med hållbar utveckling • har god datavana Du är en målinriktad och strukturerad förskollärare. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Det är meriterande om du är intresserad av att arbeta med musik och kultur och har tidigare erfarenhet av detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in. Låter detta intressant? Tveka inte, utan ring så berättar vi mer!
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Furuhällsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Furuhällsskolan

Lärare i Hem- och Konsumentkunskap till Önnerödsskolan
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Önnerödsskolan ligger i Landvetter samhälle och kommer från och med höstterminen 2013 vara en 4-9-skola med 440 elever. Skolan har goda bussförbindelser med Göteborg och du kan enkelt ta Röd Express utan att byta buss. Hos oss kommer du att möta engagerade elever i ändamålsenliga lokaler. En del av skolan är helt nybyggd och övriga skolan har funnits i tolv år. Elever och lärare är uppdelade i sex arbetslag och de möts vanligtvis i sin arbetsenhet. Salar för musik, bild, slöjd, hem- och konsumentkunskap och NO finns i korridoren mellan enheterna. En stor idrottshall och en välkomnande matsal finns i byggnaden. Skolan har ett aktivt likabehandlingsarbete och ett medvetet elevhälsoarbete. Vår skola arbetar utifrån visionen om ett Hållbart lärande för handlingskompetens och framtidstro. Detta läsår har vi haft som prioriterat målområde att utveckla goda uppgifter genom att auskultera varandra. I tjänsten ingår mentorskap och ett nära samarbete kring eleverna arbetslaget. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du som söker • är behörig för undervisning i hem- och konsumentkunskap • har god förmåga att samarbeta, • är flexibel och kan inspirera och engagera elever, • är uppdragsmedveten och arbetar målrelaterat utifrån pedagogiska planeringar, • använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten blir vakant under förutsättning att den inte tas i anspråk för övertalighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hem- och Konsumentkunskap till Önnerödsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hem- och Konsumentkunskap till Önnerödsskolan

Lärare i Musik till Önnerödsskolan i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Önnerödsskolan ligger i Landvetter samhälle och kommer från och med höstterminen 2013 vara en 4-9-skola med 440 elever. Skolan har goda bussförbindelser med Göteborg och du kan enkelt ta Röd Express utan att byta buss. Hos oss kommer du att möta engagerade elever i ändamålsenliga lokaler. En del av skolan är helt nybyggd och övriga skolan har funnits i 12 år. Elever och lärare är uppdelade i sex arbetslag och de möts vanligtvis i sin arbetsenhet. Salar för musik, bild, slöjd och NO finns i korridoren mellan enheterna. En stor idrottshall och en välkomnande matsal finns i byggnaden. Skolan har ett aktivt likabehandlingsarbete och ett medvetet elevhälsoarbete. I tjänsten ingår mentorskap och ett nära samarbete kring eleverna arbetslaget. På skolan jobbar ytterligare en musiklärare som i och med tillbyggnaden behöver en kollega. Vi söker en lärare i musik eventuellt i kombination med annat ämne, som vill utveckla ämnet tillsammans med ämneskollegor i enlighet med gällande läroplan. Vår skola arbetar utifrån visionen om ett Hållbart lärande för handlingskompetens och framtidstro. Detta läsår har vi haft som prioriterat målområde att utveckla goda uppgifter genom att auskultera varandra. KVALIFIKATIONER Du som söker • är behörig för undervisning i musik • har god förmåga att samarbeta, • är flexibel och kan inspirera och engagera elever, • är uppdragsmedveten och arbetar målrelaterat utifrån pedagogiska planeringar, • använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet Vi ser gärna att du är behörig i annat ämne också. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Musik till Önnerödsskolan i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Musik till Önnerödsskolan i Landvetter

Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Önnerödsskolan ligger i Landvetter samhälle och kommer från och med höstterminen 2013 vara en 4-9-skola med 440 elever. Skolan har goda bussförbindelser med Göteborg och du kan enkelt ta Röd Express utan att byta buss. Hos oss kommer du att möta engagerade elever i ändamålsenliga lokaler. En del av skolan är helt nybyggd och övriga skolan har funnits i tolv år. Elever och lärare är uppdelade i sex arbetslag och de möts vanligtvis i sin arbetsenhet. Salar för musik, bild, slöjd, hem- och konsumentkunskap och NO finns i korridoren mellan enheterna. En stor idrottshall och en välkomnande matsal finns i byggnaden. Skolan har ett aktivt likabehandlingsarbete och ett medvetet elevhälsoarbete. Vår skola arbetar utifrån visionen om ett Hållbart lärande för handlingskompetens och framtidstro. Detta läsår har vi haft som prioriterat målområde att utveckla goda uppgifter genom att auskultera varandra. I tjänsten ingår arbete med elever i åk 4-9. Det innebär både förebyggande arbete i klass/grupp och arbete med enskilda elever utifrån beslut i åtgärdsprogram. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid under läsåret 2013. Det finns eventuellt en möjlighet till fortsatt anställning efter denna tid. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du som söker • har kompetens rörande elever med hörselnedsättning, • är behörig speciallärare eller har motsvarande kompetens, • har god förmåga att samarbeta, • är flexibel och kan inspirera och engagera elever, • är uppdragsmedveten och arbetar målrelaterat, • använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter

Lärare i Sv/En till Önnerödsskolan i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Önnerödsskolan ligger i Landvetter samhälle och kommer från och med höstterminen 2013 vara en 4-9-skola med 440 elever. Skolan har goda bussförbindelser med Göteborg och du kan enkelt ta Röd Express utan att byta buss. Hos oss kommer du att möta engagerade elever i ändamålsenliga lokaler. En del av skolan är helt nybyggd och övriga skolan har funnits i tolv år. Elever och lärare är uppdelade i sex arbetslag och de möts vanligtvis i sin arbetsenhet. Salar för musik, bild, slöjd, hem- och konsumentkunskap och NO finns i korridoren mellan enheterna. En stor idrottshall och en välkomnande matsal finns i byggnaden. Skolan har ett aktivt likabehandlingsarbete och ett medvetet elevhälsoarbete. Vår skola arbetar utifrån visionen om ett Hållbart lärande för handlingskompetens och framtidstro. Detta läsår har vi haft som prioriterat målområde att utveckla goda uppgifter genom att auskultera varandra. I tjänsten ingår mentorskap och ett nära samarbete kring eleverna arbetslaget. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du som söker • är behörig för undervisning i svenska och engelska • har god förmåga att samarbeta • är flexibel och kan inspirera och engagera elever • är uppdragsmedveten och arbetar målrelaterat utifrån pedagogiska planeringar • använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten blir vakant under förutsättning att den inte tas i anspråk för övertalighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/En till Önnerödsskolan i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/En till Önnerödsskolan i Landvetter

Grundskollärare i åk4 till Hindås skola
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Hindås skola, som är en F-5-skola, ligger i centrum av samhället med bra kommunikationer till både Borås och Göteborg. På skolan arbetar ca 235 barn och 30 vuxna. Skogen med alla dess pedagogiska möjligheter ligger nära skolan. Du kommer att ha huvudansvaret för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling i en årskurs fyra med 20 elever. Tjänsten är ett vikariat på 80 % under läsåret 2013-2014. Tjänsten tillsätts i augusti eller enligt överenskommelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen, gärna med inriktning på Ma/NO. Utöver detta förutsätter vi att du • tillsammans med arbetslaget kring elevgruppen vill utveckla lärmiljön för eleverna. • är nyfiken på digitala hjälpmedel. • är intresserad av att arbeta med hållbar utveckling. • har förmåga att skapa goda möten med barn, föräldrar och kolleger. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen i takt med att ansökningarna kommer in.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i åk4 till Hindås skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i åk4 till Hindås skola

Hemtjänst/äldreomsorg Härryda
Vi söker för kunders räkning duktiga och erfarna hemtjänstarbetare. Gärna med USK utbildning och erfarenhet av hemvård. Körkort och tillgång till bil är inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg.
Företag: Extramamman
Ort: Härryda
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst/äldreomsorg Härryda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst/äldreomsorg Härryda

Kurator till Hulebäcksgymnasiet
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Hulebäcksgymnasiet är ett av regionens mest populära gymnasier. Vi har ca 1700 elever från hela Göteborgsregionen fördelade på både studieförberedande och yrkesförberedande program. Vi söker en ersättare till en av våra kuratorer som kommer att vara tjänstledig nästa läsår. Som kurator ingår du i skolans elevhälsoteam som består av kurator, skolsköterska, skolläkare, specialpedagog och rektor. Arbetet bedrivs ur ett förebyggande och salutogent perspektiv. Din huvudsakliga uppgift är att ha stödjande samtal med enskilda elever eller med grupper av elever. Arbetet innebär också att stödja, handleda och samarbeta med lärare och annan personal på gymnasieskolan utifrån din kompetens. Lärarna arbetar i programbaserade arbetslag och har därför som regel ett nära samarbete med sina elever. Alla elever får undervisning i Livskunskap, det är bra om man som kurator kan vara en resurs i det arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som • ser möjligheter istället för hinder och är kreativ • vill delta aktivt i skolans sociala liv • är bra på att planera • är utåtriktad och har god social förmåga • kan arbeta självständigt och ta eget ansvar Kvalifikationer/Utbildning Du som söker har en socionomexamen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med ungdomar 16-20 år som är i behov av särskilt stöd och erfarenhet av arbete på en gymnasieskola.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten vi erbjuder är en visstidsanställning på heltid under nästa läsår. Tillträde sker i augusti/september 2013
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Hulebäcksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Hulebäcksgymnasiet

Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Härryda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Härryda
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet

Undersköterska till Bygården i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Hos oss arbetar vårdbiträden, undersköterskor, fritidsassistent och ansvarig enhetschef. Nattetid arbetar två personal. Tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut finns efter överenskommelse. Gemensamt ansvarar vi för att de boende och dess anhöriga skall känna sig trygga med den omsorg och omvårdnad som ges. Vi söker nu en vikarie på 75% till Bygården. Tillträde till tjänsten sker i början av september och vikariatet är till augusti 2014. Hos oss arbetar man såväl dag som kväll och eventuellt vissa nätter. Vi använder oss av TimeCare. KVALIFIKATIONER Du har undersköterskeutbildning eller omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi söker dig som: • är intresserad av att arbeta med äldre • kan ge de boende en professionell omvårdnad och omsorg • vill arbeta utifrån den enskildes behov och egna resurser • har ett stort mått av nytänkande, är flexibel och kan ta ansvar • kan arbeta efter delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast • har god datorvana
Företag: Härryda kommun, Sektorn för socialtjänst
Ort: Härryda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Bygården i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Bygården i Landvetter

Förskollärare till Furubackens fsk i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Furubackens förskola ligger i ett lugnt och härligt villaområde i Mölnlycke med närhet till skola och orörd natur. Förskolan består av fyra avdelningar fördelade i två hus. På gården finns ytterliggare ett hus som inrymmer en matsal där vi äter alla måltider. Barnen är indelade i åldersblandade grupper i åldern 1-5 år. Arbetet på förskolan har sedan en tid tillbaka varit inriktad mot hållbar utveckling och som ett led i det arbetet tilldelats förskolan Håll Sverige rents utmärkelse ”Grön Flagg”. Pedagoger och barn upptäcker och utforskar sin omvärld tillsammans. IKT - information, kommunikation och teknik, är ett utvecklingsområde i hela kommunen. Det digitala dokumentationsverktyget Pluttra används för att beskriva verksamhetens innehåll och att dokumentera det enskilda barnets utveckling och lärande. Vi är en lärande organisation som ständigt vill utvecklas och det som vi vill lära oss mera om just nu är naturvetenskap och teknik, jämställdhet och IKT. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. KVALIFIKATIONER Du som söker - är utbildad förskollärare - vill utvecklas tillsammans med oss - vill vara en närvarande och lyhörd ledare för våra barn - vill tillsammans med oss skapa en rolig, trygg och lärorik verksamhet för våra barn. - vill vara med och utveckla den digitala dokumentationen. - är uppdragsmedveten Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Furubackens fsk i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Furubackens fsk i Mölnlycke

Rektor till Högadalsskolan i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Högadalsskolan är belägen i ett naturskönt område en kort promenad från Mölnlycke centrum. På skolan arbetar ca 300 barn och 40 engagerade pedagoger tillsammans. Skolan leds av en rektor som har stöd av en pedagogisk samordnare. Verksamheten består av två förskoleklasser med integrerat fritidshem, tio klasser åk 1-5, fyra fritidshem samt en fritidsklubb för åk 4-5. Skolans resultat visar på en stabil och hög måluppfyllelse när det gäller kunskaper, trygghet och trivsel. Elever, pedagoger och föräldrar visar på olika sätt att de är nöjda med verksamheterna. Högadalsskolan satsar på kultur vilket inte minst visar sig i det i nära samarbete med kulturskolan i kommunen. Alla elever får del av någon aktivitet från kulturskolan såsom rytmik, drama, dans eller sätta upp en musikal. Utomhuspedagogik är också ett område som skolan valt som fokusområde. Som rektor för Högadalsskolan kommer du att ingå i ett s.k. pedagogiskt område där förskola och grundskolan finns representerade i ett 1-16 års perspektiv. Härryda kommun söker nu en person som vill vara med och driva Högadalsskolan utvecklingsprocesser tillsammans personal och elever. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid från 1 november 2013. KVALIFIKATIONER Du har: • intresse och erfarenhet av att utveckla en pedagogisk verksamhet • relevant pedagogisk högskoleutbildning • erfarenhet av ledarskap • kunskap om kommunal verksamhet, gärna erfarenhet av att leda grundsärskolans verksamhet Vi vill att du: • har en helhetssyn på barns och ungdomars livssituation • är målinriktad och handlingskraftig • kan skapa ett gott arbetsklimat för elever och personal Vi söker dig som vill leda personal, elever och föräldrar vidare i utvecklingsprocesser. Du har ett intresse för barn och elevers lärande i ett 1-16 årsperspektiv och ser en fördel i att arbeta tillsammans med andra. Ledarskapet på skolan ska präglas av en tydlig och klar ledning, som har kapaciteten att jobba med delmål och mål, som har förmågan att lyssna och modet att leda och fatta beslut. Vi är intresserade av att höra din pedagogiska vision och dina tankar om skolans uppdrag. Du har en pedagogisk examen och flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet samt att leda densamma. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kommunen jobbar med problembaserat lärande och systemteori. Är du bevandrad inom områdena är det en merit.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Högadalsskolan i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Högadalsskolan i Mölnlycke

Rektor till Landvetterskolan
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och utveckla pedagogisk verksamhet i Härryda kommun som rektor till Landvetterskolan, som är en F-9-skola belägen i centrala Landvetter. På Landvetterskolan går idag ca 720 elever i årskurser F-9 i grundskolan och grundsärskola som utvecklar sitt lärande tillsammans med ca 100 välutbildande och rutinerade pedagoger, ett väl sammansatt elevhälsoteam samt skickliga medarbetare som arbetar med mat, städ, vaktmästeri och kansli. Skolan är indelad i flera byggnader med hemvister där elever och personal har klassrum och arbetsrum. Skolan är inne i ett stort omställnings- och utvecklingsskede där verksamheten ska omformas till en skola för alla elever i ett F-9 perspektiv. Landvetterområdet är det mest expansiva geografiska området i kommunen. Skolans resultat visar på en stabil och hög måluppfyllelse när det gäller kunskaper, trygghet och trivsel. Elever, pedagoger och föräldrar visar på olika sätt att de är nöjda med verksamheterna. Som rektor för Landvetterskolan kommer du att arbeta tillsammans med befintliga rektorer samt ingå i ett s.k. pedagogiskt område där förskola och grundskolan finns representerade i ett 1-16 års perspektiv. Härryda kommun söker nu en person som vill vara med och driva Landvetterskolan utvecklingsprocesser tillsammans befintliga rektorer, personal och elever. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde den 1 oktober 2013. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har • intresse och erfarenhet av att utveckla en pedagogisk verksamhet • relevant högskoleutbildning • erfarenhet av ledarskap • kunskap om kommunal verksamhet Vi vill att du • har en helhetssyn på barns och ungdomars livssituation • är målinriktad och handlingskraftig • kan skapa ett gott arbetsklimat för elever och personal Ledarskapet på skolan skall präglas av en tydlig och klar ledning, som har kapaciteten att jobba med delmål och mål, som har förmågan att lyssna och modet att leda och fatta beslut. Vi är intresserade av att höra din pedagogiska vision och dina tankar om skolans uppdrag. Kommunen jobbar utifrån problembaserat lärande och systemteori. Är du bevandrad inom områdena är det en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Landvetterskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Landvetterskolan

Resurspedagog till Båtsmansskolan i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Båtsmansskolan är en av kommunens nyare skolor, färdigställd 2002. Skolan, som är en 6-9-skola, har ca 240 elever och lärarna arbetar i fyra arbetslag årsvis. Arbetssätten på skolan är elevaktiva och ämnesövergripande. Vi söker nu en pedagog med erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd (autism) och som skulle tycka det var inspirerande att arbeta med några av våra elever. Tjänsten är en visstidsanställning på 75 % under ett års tid. Tillträde sker under höstterminen 2013 eller enligt överenskommelse. KVALIFIKATIONER Du som söker • är behörig i dina ämnen • är ev. speciallärare eller specialpedagog • är väl förtrogen med digitala verktyg • har kommunikativ förmåga och kan dela med dig av den • gillar att hitta lösningar på olika dilemman • ser eleven som en resurs • är van att arbeta självständigt, men också i nära samarbete med pedagoger kring eleven Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog till Båtsmansskolan i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog till Båtsmansskolan i Mölnlycke

Lärare , MA/NO/TK til Landvetterskolan
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Landvetterskolan ligger i centrala Landvetter med goda kommunikationer inom Göteborgsregionen. På Landvetterskolan har vi elever från förskoleklass upp till åk 9. Landvetterskolan är en skola med goda resultat och ett välfungerande elevhälsoteam. Vi har ett bra samarbete mellan skola och hem. Läget ger oss stora möjligheter vad gäller samverkan med det omkringliggande samhället. Här finns vacker natur såväl som bibliotek, ishall och ett nybyggt resecentrum. Landvetterskolan är den skolan i kommunen som expanderar mest och vi har för närvarande ca 720 elever. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER undervisning i ma/no/teknik åk 4-9 KVALIFIKATIONER Vi eftersträvar personal med adekvat utbildning och kan i gengäld erbjuda en trevlig arbetsplats med en bra arbetsgrupp. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare , MA/NO/TK til Landvetterskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare , MA/NO/TK til Landvetterskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Härryda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Härryda
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.

Förskollärare till Salmereds förskola i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Salmereds förskola ligger i Landvetter med närhet till vacker natur och skog. Vi har en stor och härlig gård som inbjuder till lek och aktiviteter för de ca 75 barnen som går på våra fyra avdelningar i åldersblandade grupper 1-5 år. Förskolans lokaler är ljusa och luftiga med en gemensam ateljé för skapande och ett ”rörelserum”. Förskolan är Grön Flagg-certifierad och bedriver ett levande miljöarbete. Under kommande termin skall vi arbeta vidare med vårt tema Livsstil och Hälsa, där vi lägger stor vikt vid det sociala och ekologiska perspektivet. Vi arbetar för att vår förskola skall vara en plats där både barn och vuxna känner glädje, trygghet och delaktighet. Vi värnar om det goda mötet mellan barn, föräldrar och pedagoger. Vår pedagogiska miljö ska vara utmanade, ge stora möjligheter till barnens egna val och ta vara på barnens skapande lust. KVALIFIKATIONER Vi söker engagerade och utbildade förskollärare som • utifrån förskolans läroplan strävar efter att möta varje barn på dess nivå utifrån individuella behov och förutsättningar • har förmågan att skapa goda möten och samspela med barn, föräldrar och kollegor • gärna arbetar med digitala verktyg och ser pedagogisk dokumentation som en metod för kontinuerlig uppföljning, utvärdering och utveckling • har ett stort intresse för att i det dagliga arbetet låta barnen använda sig av olika uttrycksformer såsom bild, rytmik och drama Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I ditt arbete som pedagog hos oss har du tillgång till en mångfald av digitala verktyg såsom läsplattor, datorer och annan teknisk utrustning. Du får egna arbetskläder för utevistelse samt pedagogiska måltider. Härryda kommun arbetar fortlöpande med kompetensutveckling för pedagoger i verksamheten. Vi kan nu erbjuda två förskollärartjänster på heltid, tillsvidareanställning, med tillträde augusti 2013 eller enligt överenskommelse.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Salmereds förskola i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Salmereds förskola i Landvetter

Pedagogisk resurs till Rävlandaskolan 4-9
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Höstterminen 2012 invigdes en helt ny skola i Rävlanda. I skolan ska elever i årskurs 4-9 tillbringa sin vardag för utveckling och lärande. Skolan har ca 230 elever i dagsläget. Vi har små elevgrupper och mycket engagerade pedagoger. Skolan ligger i nära anslutning till och har ett nära samarbete med tidigaredelen, där elever i årskurs F-3 går. Vi arbetar tillsammans aktivt för att skapa en F-9 skola där alla elever är allas ansvar. En självklarhet är att i vårt arbete alltid ha elevens perspektiv i fokus där vi också medvetet arbetar med elevernas lärande. Vi vill också att alla ska känna sig trygga med alla; barn, ungdomar och alla vuxna som arbetar hos oss både pedagoger och övrig personal. ARBETSUPPGIFTER Du samarbetar med i första hand med klasslärare men också med övriga pedagoger samt givetvis också med föräldrar. I uppdraget ingår att vara ett stöd i åk 7 både för enskilda elever och för gruppen. Du kommer att vara med under lektioner, raster och också ha undervisning med mindre grupp/ enskild elev. KVALIFIKATIONER Du som söker har högskoleutbildning som lärare, socialpedagog eller annan relevant utbildning och/eller att du har gedigen erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är tydlig, flexibel och har god samarbetsförmåga samt kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogisk resurs till Rävlandaskolan 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogisk resurs till Rävlandaskolan 4-9

Förskollärare till Nysäters förskola
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Nysäters förskola är en nybyggd förskola i Mölnlycke. Förskolan ligger nära skog och sjö, det är lätt att ta sig hit då den ligger vid Grön Express ändhållplats. Förskolan består av 4 avdelningar som arbetar traditionellt efter den reviderade läroplanen. Förskolan arbetar utifrån Skolverkets en hållbar förskola. På förskolan arbetar vi för att utveckla vårt sätt att dokumentera och till vår hjälp har vi ett dokumentationsverktyg vid namn Pluttra. Liksom övriga kommunala förskolor i Härryda kommun satsar vi på IKT. Förskolan är rikt utrustad med hjälpmedel för detta. Alla pedagoger har tillgång till en Macbook, ipad och ipod. Hos oss får du fria arbetskläder för utomhusbruk och pedagogiska måltider. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en kollega till Pia och Annsofie på Junibacken. De utgår mycket från barnens intressen och idéer och de utformar spännande miljöer utifrån det, de är båda intresserade av Reggio Emilia pedagogiken. I augusti startar de med en 1-4 års grupp på 16 barn och detta innebär att de kommer att dela in barnen i grupper och arbeta med projekt med barnen från 3 år och arbeta med möten av miljön med de yngsta. KVALIFIKATIONER Du som söker: • har ett engagemang för att utveckla verksamheten utifrån Lpfö:s mål • har tankar om hur IKT kan användas som verktyg för att utveckla pedagogiken och lärandet • har förmåga att se och anpassa verksamheten utifrån varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp • har en positiv syn på förskola och ser det som en styrka att samarbeta i arbetslag. • har god struktur i ditt arbete och ser pedagogisk dokumentation som en viktig del Vi söker dig som är flexibel, glad och positiv. Du har ett intresse av Reggio Emilia och vill arbeta nära barnen. Vi vill att du har ett genuint intresse att arbeta tillsammans med barnen där du som förskollärare arrangerar miljöer och situationer för att inspirera och locka barnen till nya upptäckter. Du ska kunna göra pedagogiska dokumentationer och vilja arbeta för en förskola för hållbar utveckling. Du som söker ska vara förskollärare/lärare med inriktning mot förskola.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Nysäters förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Nysäters förskola

Två förskollärare till Rullstenens förskola
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. I Härryda kommuns förskolor satsar vi på IKT. Förskolorna är rikt utrustade med hjälpmedel för detta. Alla pedagoger har idag tillgång till en Macbook, ipad och ipod. Hos oss får du fria arbetskläder för utomhusbruk och pedagogiska måltider. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med att planera för en nyöppning av en förskola. Då har du chansen då vi söker två förskollärare. Rullstenen öppnar i mars 2014 och fram till dess arbetar du på Skinnefjälls förskola. Här har vi två avdelningar med barn 1-3 år. Rullstenen kommer att vara en Reggio Emilia-inspirerad förskola och vi börjar redan nu att arbeta utifrån den tanken. Du som arbetar hos oss ska ha ett genuint intresse att utifrån din roll som förskollärare vilja regissera miljöer och händelser som gör att barnen upptäcker, lär och utvecklas. Du ska vara en upptäckare tillsammans med barnen och du blir den tydligen pedagogiske ledaren som skapar trygghet för barnen. Rullstenen kommer att ha sex avdelningar och arbeta åldershomogent. Som förskollärare kommer du att vara viktig för den pedagogiska dokumentationen, vilken kvalitetssäkrar verksamheten. KVALIFIKATIONER Du som söker • har ett engagemang för att utveckla verksamheten utifrån Lpfö:s mål • har tankar om hur IKT kan användas som verktyg för att utveckla pedagogiken och lärandet • har förmåga att se och anpassa verksamheten utifrån varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp • har en positiv syn på förskola och ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. • har god struktur i ditt arbete och ser pedagogisk dokumentation som en viktig del • Är intresserad av Reggio Emilia- pedagogiken och pedagogiska lärmiljöer. Du som söker ska vara förskollärare eller lärare med inriktning mot förskola. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Två förskollärare till Rullstenens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två förskollärare till Rullstenens förskola

Förskollärare till Mossens fsk i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Mossens förskola är en mindre förskola som ligger i ett lugnt villaområde i södra Mölnlycke med närhet till både grönområden och Mölnlycke centrum. Vi arbetar i ett utvidgat arbetslag vilket innebär att 38 barn och sex pedagoger arbetar tillsammans i ett arbetslag. Under dagen arbetar vi i mindre grupperingar där verksamheten utgår från barnens intressen. Vi har tillgång till mångas olika rum och en härlig utmanande gård. Vi lägger stor vikt vid alla möten för att skapa ett tillåtande och öppet klimat bland barn, pedagoger och föräldrar. Pedagogerna på Mossens förskola samverkar med pedagogerna på Högadals förskola när det gäller utvecklingen av verksamheten. Förskolorna ligger bara några minuters gångväg från varandra och har samma förskolechef. Liksom övriga kommunala förskolor i Härryda kommun satsar vi på IKT. Förskolan är rikt utrustad med hjälpmedel för detta, såsom bärbara datorer, surfplattor och möjligheter att ta del av både musik och bild via nätet. Genom vårt dokumentationsverktyg Pluttra är barnen medskapande i dokumentationen. Här visar vi också verksamheten för föräldrar och kollegor. Hos oss får du fria arbetskläder för utomhusbruk och pedagogiska måltider. Härryda kommun arbetar mycket aktivt med kompetensutveckling för pedagoger i verksamheten. KVALIFIKATIONER Du som söker • har ett engagemang för att utforma och utveckla verksamheten utifrån Lpfö:s mål • har ett intresse och kunnande för att utveckla och genomföra ett systematiskt kvalitetsarbete där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del • har förmåga att se och anpassa verksamheten utifrån varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp • arbetar medvetet med att skapa goda pedagogiska lärmiljöer • har tankar om hur IKT kan användas som verktyg för att utveckla pedagogiken och lärandet • har en positiv syn på förskola och ser det som en styrka att arbeta i utvidgat arbetslag • är uppdragsmedveten och har en god struktur i arbetet Du skall vara förskollärare/lärare med inriktning mot förskola. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Mossens fsk i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Mossens fsk i Mölnlycke

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Härryda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Härryda
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.

Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Önnerödsskolan ligger i Landvetter samhälle och kommer från och med höstterminen 2013 vara en 4-9-skola med 440 elever. Skolan har goda bussförbindelser med Göteborg och du kan enkelt ta Röd Express utan att byta buss. Hos oss kommer du att möta engagerade elever i ändamålsenliga lokaler. En del av skolan är helt nybyggd och övriga skolan har funnits i tolv år. Elever och lärare är uppdelade i sex arbetslag och de möts vanligtvis i sin arbetsenhet. Salar för musik, bild, slöjd, hem- och konsumentkunskap och NO finns i korridoren mellan enheterna. En stor idrottshall och en välkomnande matsal finns i byggnaden. Skolan har ett aktivt likabehandlingsarbete och ett medvetet elevhälsoarbete. Vår skola arbetar utifrån visionen om ett Hållbart lärande för handlingskompetens och framtidstro. Detta läsår har vi haft som prioriterat målområde att utveckla goda uppgifter genom att auskultera varandra. I tjänsten ingår arbete med elever i åk 4-9. Det innebär både förebyggande arbete i klass/grupp och arbete med enskilda elever utifrån beslut i åtgärdsprogram. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid under läsåret 2013. Det finns eventuellt en möjlighet till fortsatt anställning efter denna tid. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du som söker • har kompetens rörande elever med hörselnedsättning, • är behörig speciallärare eller har motsvarande kompetens, • har god förmåga att samarbeta, • är flexibel och kan inspirera och engagera elever, • är uppdragsmedveten och arbetar målrelaterat, • använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Önnerödsskolan i Landvetter

Hulebäcksgymnasiet söker lärare i fysik och matematik
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Hulebäcksgymnasiet byggdes 1995 och har ett mycket gott rykte i regionen. På Hulebäcksgymnasiet går idag ca 1 750 elever på elva olika gymnasieprogram, såväl yrkesförberedande som studieförberedande. Skolan kännetecknas av engagerad personal, hög trivsel, bra resurser och nöjda elever. Vi har väl fungerande programarbetslag där de lärare som undervisar på ett program bildar arbetslag. Varje program har sin hemvist i skolan, där lärarnas arbetsrum ligger och där merparten av undervisningen sker. Ett arbetssätt som medför nära kontakter mellan lärare och elever och med skolans elevhälsa. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en lärare till naturvetenskapsprogrammet som är behörig att undervisa i fysik och matematik på gymnasiet, då ordinarie lärare ska vara tjänstledig. I tjänsten ingår även att vara mentor för en klass tillsammans med en annan lärare. KVALIFIKATIONER Tjänsten är placerad i naturvetenskapsprogrammets arbetslag och vi ser att du tycker om och har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga, är en skicklig pedagog och har en förmåga att tänka nytt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hulebäcksgymnasiet söker lärare i fysik och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hulebäcksgymnasiet söker lärare i fysik och matematik

Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Härryda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Härryda
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Härryda med/utan erfarenhet

Förskollärare
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Smedjebackens förskola är en fem år gammal förskola som ligger i Björkåsen, öster om Landvetter centrum. Förskolan ligger vackert med skog och natur in på knutarna vilket innebär stora möjligheter för förskolan att använda sig av naturen i den dagliga verksamheten. Vi som arbetar på Smedjebacken värderar ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid alla möten och har ett tillåtande och varmt klimat. Vår vision med förskolan är att vi ska ha ett gott samarbete över de sex avdelningarna samt att ta vara på varandras kompetens och erfarenhet. Under de närmaste två åren kommer vi, pedagoger och barn i vår enhet, att ha närmiljön som forskningsfråga. Vi pedagoger har roligt, lär och utvecklas tillsammans med barnen! Smedjebacken är en miljöcertifierad förskola vilket medför att vi medvetet arbetar för en hållbar utveckling i vår verksamhet. Med hjälp av pedagogisk dokumentation vill vi synliggöra barns lärande och de förutsättningar vi pedagoger ger för deras utveckling. I vår organisation ingår en ledningsgrupp, en miljögrupp, en genusgrupp och en IKT-grupp vilka har till uppgift att driva, stödja och utveckla dessa olika pedagogiska områden. På förskolorna i Härryda kommun strävar vi efter att ha fem dagar kompetensutveckling per år. Vi har fria pedagogiska måltider och fria arbetskläder för utomhusbruk. Vår pedagogiska utvecklingstid fördelas i arbetslaget och en stor del av tiden använder vi för observation, reflektion och analys. På Smedjebacken söker vi ständigt utveckla vår IT-kompetens och för detta finns digital kamera, bärbar datorer och plattskärm tillgänglig på alla avdelningar. KVALIFIKATIONER Är du en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott förhållningssätt, skapa bra lärmiljöer, utveckla pedagogiska processer och driva ett hållbart utvecklingstänk? Vill du vara med och arbeta i denna spännande miljö är du välkommen att skicka in din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Härryda, Förskollärare Härryda kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Säteriskolan ligger i ett naturskönt område på gångavstånd till Mölnlycke centrum och med bra förbindelser med Göteborg. En vacker ekskog gränsar till skolgården och vi har både Rådasjön och Råda Säteri inom nära räckhåll. Vår skola har 275 barn från 6-11 år, fördelade från förskoleklass tom åk 5. Vi har fyra fritidshem knutna till de yngre åldrarna F-2, ett fritids till åk 3 och en fritidsklubb för åk 4. Vi arbetar i arbetslag med förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger som tillsammans har ansvar för barnens utveckling. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill skapa goda förutsättningar för lärande och utveckling för våra elever. KVALIFIKATIONER Du som söker - är utbildad fritidspedagog eller lärare för yngre åldrar - vill utvecklas tillsammans med oss - vill vara en närvarande och lyhörd ledare för våra barn - vill tillsammans med oss skapa en rolig, trygg och lärorik verksamhet för våra barn. - vill vara med och utveckla den digitala dokumentationen. - är uppdragsmedveten Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke

Förskollärare till Pixbo förskola
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Förskolan ligger mitt i ett villaområde med närhet till skog och sjö i hjärtat av Pixbo. Utevistelsen är viktig på Pixbo förskola. Våra två gårdar är stora och fulla av utmaningar vilket ger barnen möjlighet att utveckla sin fantasi, kreativitet och motorik. Förskolans närmiljö inbjuder till spännande skogsäventyr för alla åldrar. På förskolan arbetar vi för att barnen ska få ett ökat inflytande över sin dag. Verksamheten är i ständig utveckling och barnen och deras intressen sätts i centrum. Det finns ett varierat utbud av aktiviteter och material tillgängligt varje dag. Vårt mål är att barnen ska utveckla sin förmåga att samarbeta, kommunicera, lösa problem och vara kreativa. Pedagoggruppen du kommer till är ett härligt gäng med positivt synsätt på det mesta. . Nu söker vi en engagerad och utbildad förskollärare som • utifrån förskolans läroplan vill vara med och arbeta i en stimulerande och utvecklande verksamhet med en lärande miljö både ute och inne, där barns nyfikenhet, glädje och lust att leka väcks till liv. • har förmågan att skapa goda möten och samspela med barn, föräldrar och kollegor. • arbetar med pedagogisk dokumentation och systematisk kvalitetsarbete. Arbetar med demokratifrågor och ger barnen stort inflytande över verksamheten. • är flexibel och ser utmaningar som utveckling. På Pixbo finns det tre arbetslag. Fördelningen är två förskollärare och en barnskötare i varje arbetslag.. Hos oss får du fria utekläder samt pedagogiska måltider. Vidareutbildning i form av fem stängningsdagar genomförs varje år, två på vårterminen och tre på höstterminen. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara förskollärare/lärare med inriktning mot förskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Pixbo förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Pixbo förskola

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Härryda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Härryda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Härryda.

blingo söker fritidssäljare i Härryda
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Härryda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Härryda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Härryda

Undersköterska till Bygården i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Bygården är ett äldreboende med 20 lägenheter och plats för 22 pensionärer. Bygården är beläget i södra Landvetter och är byggt i tre våningar med en gemensam matsal på första våningen. Gemensamma vardagsrum finns på varje våningsplan. Vi arbetar med ett kvalitetsledningssystem med inriktning mot organisation, verksamhet och kund. Hos oss arbetar vårdbiträden, undersköterskor, fritidsassistent och ansvarig enhetschef. Nattetid arbetar två personal. Tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut finns efter överenskommelse. Gemensamt ansvarar vi för att de boende och dess anhöriga skall känna sig trygga med den omsorg och omvårdnad som ges. KVALIFIKATIONER Du har undersköterskeutbildning eller omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi söker dig som • är intresserad av att arbeta med äldre • kan ge de boende en professionell omvårdnad och omsorg • vill arbeta utifrån den enskildes behov och egna resurser • har ett stort mått av nytänkande, är flexibel och kan ta ansvar • kan arbeta efter delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast • har god datorvana
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Bygården i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Bygården i Landvetter

Lärare till år 4 på Vällsjöskolan i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Vällsjöskolan är en F-5-skola i litet format. Här är vi runt 160 barn och drygt tjugotalet pedagoger, som tillsammans arbetar för att utveckla en god lärandemiljö. Skolans pedagoger arbetar tätt tillsammans i arbetslag och följer barnen under flera år. För att skapa gemenskap för skolan i sin helhet har vi återkommande aktiviteter där barnen möts och samarbetar, ofta i åldersblandade grupper. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i en årskurs fyra med delat klassansvar. Tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som - är utbildad lärare, gärna med inriktning mot NO och matematik - är en lagspelare som ser styrkan i att arbeta tillsammans - bidrar till att skapa goda relationer - gör eleverna delaktiga och medskapande i det vardagliga arbetet Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till år 4 på Vällsjöskolan i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till år 4 på Vällsjöskolan i Mölnlycke

Lärare i Sp/En till Önnerödsskolan i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Önnerödsskolan ligger i Landvetter samhälle och är från och med höstterminen 2013 en 4-9-skola med 460 elever. Skolan har goda bussförbindelser med Göteborg och du kan enkelt ta Röd Express utan att byta buss. Hos oss kommer du att möta engagerade elever i ändamålsenliga lokaler. En del av skolan är helt nybyggd och övriga skolan har funnits i tolv år. Elever och lärare är uppdelade i sex arbetslag och de möts vanligtvis i sin arbetsenhet. Salar för musik, bild, slöjd, hem- och konsumentkunskap och NO finns i korridoren mellan enheterna. En stor idrottshall och en välkomnande matsal finns i byggnaden. Skolan har ett aktivt likabehandlingsarbete och ett medvetet elevhälsoarbete. ARBETSUPPGIFTER Vår skola arbetar utifrån visionen om ett Hållbart lärande för handlingskompetens och framtidstro. Detta läsår har vi haft som prioriterat målområde att utveckla goda uppgifter genom att auskultera varandra. I tjänsten ingår mentorskap och ett nära samarbete kring eleverna arbetslaget. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du som söker • är behörig för undervisning i spanska och engelska • har god förmåga att samarbeta, • är flexibel och kan inspirera och engagera elever, • är uppdragsmedveten och arbetar målrelaterat utifrån pedagogiska planeringar, • använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sp/En till Önnerödsskolan i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sp/En till Önnerödsskolan i Landvetter

Finsktalande hemtjänstpersonal till Härryda
Vi söker för kunds räkning en duktig och erfaren finsktalande hemtjänstarbetare till centrala Härryda. Gärna med USK utbildning och erfarenhet av hemvård. Körkort och tillgång till bil är inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg.
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Härryda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande hemtjänstpersonal till Härryda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande hemtjänstpersonal till Härryda

Hulebäcksgymnasiet söker lärare i piano och musikämnen
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Hulebäcksgymnasiet byggdes 1995 och har ett mycket gott rykte i regionen. På Hulebäcksgymnasiet går idag ca 1 750 elever på tio olika gymnasieprogram, såväl yrkesförberedande som högskoleförberedande. Skolan kännetecknas av engagerad personal, hög trivsel, bra resurser och nöjda elever. Vi har väl fungerande programarbetslag där de lärare som undervisar på ett program bildar arbetslag. Varje program har sin hemvist i skolan, där lärarnas arbetsrum ligger och där merparten av undervisningen sker. KVALIFIKATIONER Nu söker vi en lärare till estetiska programmet som är behörig att undervisa i musik (ensemble, musikteori, bruksspel) och som har instrumentalpedagogisk examen i piano. Tjänsten är placerad i estetiska programmets arbetslag och vi ser att du tycker om och har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga, är en skicklig pedagog och har en förmåga att tänka nytt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Hulebäcksgymnasiet söker lärare i piano och musikämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hulebäcksgymnasiet söker lärare i piano och musikämnen

Distriktssköterska på Vårdcentral
Västra Götalandsregionen Beskrivning Mölnlycke vårdcentral har ca 16 700 listade invånare och ligger centralt i Mölnlycke centrum med närhet till både service, affärer och bra kommunikationer. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbetsklimat. Vi har åtta fasta distriktsläkare  som är specialister i allmänmedicin, flera ST-läkare, AT-läkare, distrikts,astma-och diabetessköterska. BVC samverkar i familjecentral. Psykoterapeuter som bla har KBT-utbildning. Rådgivning gällande vikt, rökavänjning, kost och alkohol av våra mottagningssköterskor. Dessutom finns i samma byggnad rehabmottagning, multimodalt team, barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, barnmedicinsk mottagning och folktandvården. Vårdcentralen deltager också i olika forskningsprojekt. Vi arbetar i Medidoc journalsystem och använder TeleQ Arbetsuppgifter Arbeta med mottagningsarbete på vårdcentralen och telefonrådgivning Kvalifikationer Leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso-och sjukvård alt specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller annan likvärdig vidareutbildning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt
Företag: Närhälsan, Mölnlycke vårdcentral, Härryda
Ort: Härryda
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska på Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska på Vårdcentral

Förskollärare till Stommens förskola i Landvetter
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Stommens förskola ligger mellan bostadsområdet Södra Stommen och Landvetterskolan. I förskolans närhet finns Landvetter centrum med goda bussförbindelser mot både Göteborg och Borås. Där finns också ett bibliotek som vi flitigt nyttjar. Förskolan består av tre avdelningar. På vår förskola vill vi ge barnen bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas, lära och må bra i framtiden. Goda möten med varandra, med material och miljöer ute och inne är viktigt för oss. I det arbetet utgår vi från den kommungemensamma helhetsidén Rötter och Vingar. På förskolan finns flera barn som berikar vår verksamhet med andra språk än svenska. I ditt arbete hos oss får du tillgång till multimediaverktyg, såsom läsplattor, datorer och annan teknisk utrustning. Du får arbetskläder för utevistelse samt pedagogiska måltider. Härryda kommun arbetar löpande med kompetensutveckling för pedagoger i verksamheten. KVALIFIKATIONER Du som söker är • förskollärare/lärare med inriktning mot förskola • uppdragsmedveten och vill tillsammans med oss vill uppleva vardagsäventyr, glädje och utveckling • kreativ, lyhörd och kan fånga vardagen som lärandetillfälle • flexibel och har god samarbetsförmåga Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Stommens förskola i Landvetter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Stommens förskola i Landvetter


Sök lediga jobb Härryda

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se