Hässleholms kommun jobb - lediga jobb

Hässleholms kommun jobb Hässleholms kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hässleholms kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hässleholms kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Socialsekreterare- Hässleholm

 2. Fritidspedagog 50%- Hässleholm

 3. Lärare i Ma/No årskurs 7-9- Hässleholm

 4. Specialpedagog IM-HTS- Hässleholm

 5. Chef för personal- och kanslienheten- Hässleholm

 6. Familjehemssekreterare- Hässleholm

 7. Familjehemssekreterare- Hässleholm

 8. Familjehemssekreterare- Hässleholm

 9. Familjehemssekreterare- Hässleholm

 10. Lärare matematik senare år- Hässleholm

 11. Gymnasielärare i engelska och svenska- Hässleholm

 12. Bildlärare- Hässleholm

 13. Modersmålslärare Dari 16%- Hässleholm

 14. Modersmålslärare engelska 28 %- Hässleholm

 15. Modersmålslärare somaliska 8 %- Hässleholm

 16. Modersmålslärare spanska 18 %- Hässleholm

 17. Modersmålslärare tigrinja 10 %- Hässleholm

 18. Modersmålslärare rumänska 25 %- Hässleholm

 19. Grundskollärare senare år Ma/No- Hässleholm

 20. Grundskollärare senare år Svenska- Hässleholm

 21. Projektledare dokument- och ärendehanteringssystem- Hässleholm

 22. Specialpedagog/speciallärare- Hässleholm

 23. Lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem/ fritidspedagog, 60%- Hässleholm

 24. Lärare träslöjd och teknik- Hässleholm

 25. Leg sjuksköterska inom LSS/psykiatriverksamheten- Hässleholm

 26. Förskollärare i f-klass/grundskollärare tidigare år- Hässleholm

 27. Grundskollärare i SvA och Engelska- Hässleholm

 28. Fritidspedagog Furutorp F-6- Hässleholm

 29. Näringslivssamordnare- Hässleholm

 30. Gymnasielärare yrkeskurser Restaurang- och livsmedelsprogrammet- Hässleholm

 31. Biträdande föreståndare- Hässleholm

 32. Enhetschef Ehrenborg- Hässleholm

 33. Verksamhetschef för ordinärt boende- Hässleholm

 34. Verksamhetschef för särskilt boende- Hässleholm

 35. Handledare- Hässleholm

 36. Lärare grundskolans tidigare år- Hässleholm

 37. Förskollärare- Hässleholm

 38. Behandlingspedagog- Hässleholm

 39. Lärare Ma/No senare år (7-9)- Hässleholm

 40. Ekonomibiträde- Hässleholm


Mer beskrivning

Socialsekreterare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg och har ca 150 medarbetare. Verksamheten är organiserad i fem områden såsom barn & ungdom, ekonomiskt bistånd, familjerätt, vuxenverksamhet och administrativ verksamhet. Socialförvaltningens enhet för Ekonomiskt Bistånd söker socialsekreterare. Vi arbetar systematiskt för att den enskilde så snart som möjligt ska uppnå egen försörjning. Arbetet sker i nära och strukturerad samverkan med kommunens arbetsmarknadsenhet, arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Arbetsuppgifter Handläggning av ekonomiskt bistånd. Kvalifikationer Socionomutbildning Varaktighet: Visstidsanställning fyra månader med tillträde efter överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Persson, verksamhetschef, på tfn: 0451- 26 88 33. Fackliga representanter nås via kommunens växel på tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2013-08-04. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Hässleholm, Socialsekreterare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Fritidspedagog 50%
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Tormestorps fritidshem ligger naturskönt och har ca 80 barn och 5 personal. Arbetsvillkor Vikariat 50% 130801-131231. Starten kan ske tidigare. Semestertjänst. Arbetsuppgifter Ansvara för den pedagogiska verksamheten, arbetslag- och utvecklingsarbete. Arbeta som fritidspedagog för barn f-5. Kvalifikationer Fritidspedagogexamen är ett krav. Vi ser gärna att du är engagerad, lyhörd och flexibel. Har förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning. Självklart har du ett positivt sätt i ditt bemötande med barn. Vi tror på mångfald i arbetslivet, därför välkomnar vi sökande med olika etniska bakgrunder. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för annan anställd i kommunen. Övrigt Facklig företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0451-26 70 00 Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 50%

Lärare i Ma/No årskurs 7-9
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Tyringe skola söker lärare för de senare åren i Ma/No Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Tyringe skola åk 7-9. Skolan har cirka 200 elever och är belägen mitt i byn med närhet till goda tåg- och bussförbindelser. Arbetsuppgifter Som lärare i matematik- och NO ämnena leder och ansvarar du för ämnets pedagogiska kvalitet och utveckling. Mentorskapet är en central del i arbetet och du ingår i ett arbetslag där du gemensamt med dina kollegor ansvarar för elevernas totala utveckling. Du är van att arbeta med tydligt målfokus utifrån styrdokumenten och att kommunicera detta med eleverna så att de får ett tydligt inflytande. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i matematik och naturorienterade ämnen. Som person bör du ha en personlig mognad samt vara trygg och stabil i din roll som lärare. I detta ligger också att se sig själv som den självklara ledaren i klassrummet. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare samt att du besitter god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det svenska språket. Anställningsstart: 2013-08-12. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gustafsson, rektor Tyringe skola på tfn: 0451- 26 79 13. Upplysningar om tjänsten lämnas from 22/7 på grund av semestertider. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-31. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No årskurs 7-9

Specialpedagog IM-HTS
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 13 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1650 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på IM-HTS, Hässleholms Tekniska Skola. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär specialpedagogiska arbetsuppgifter gällande utredning, undervisning och utveckling på individ-, grupp- och organisationsnivå på IM-HTS. IM-HTS är ett introduktionsprogram för elever med neuropsykiatrisk problematik. Eleverna ges möjlighet att läsa kurser enligt grundskolans kursplaner och gymnasieskolans ämnesplaner, i syfte att bli behöriga och förberedda för att söka till ett nationellt program. Eleverna deltar också i olika insatser som gynnar deras kunskapsutveckling och anställningsbarhet i övrigt. Kvalifikationer Specialpedagogexamen och grundskollärarexamen. Kunskap och förståelse för elever med neuropsykriatisk problematik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Tjänsten är en allmän visstidsanställning, 80-100%, semestertjänst, under tiden 2013-08-12 -- 2014-06-19 med möjlighet till förlängning. Anställningsintervjuer kommer att ske under vecka 32 och 33. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog IM-HTS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog IM-HTS

Chef för personal- och kanslienheten
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Arbetsvillkor Tjänsten är 100% och med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Vill du vara med och starta vår nya organisation för personal- och kanslienheten (supportenheten), ska du söka tjänsten som chef för denna enhet på Barn- och Utbildningsförvaltningen. Du ingår i stab/ ledningsgruppen och har ett övergripande ansvar för att leda och driva supportenheten. I detta ingår också budget- och arbetsmiljöansvar för din enhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga verksamhetschefer. Kvalifikationer Högskoleutbildning inom personal och administrativa arbetsområden är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete i en politiskt styrd organisation. Ledarerfarenhet är meriterande. Vi söker en person som är drivande, har goda ledaregenskaper, är strukturerad och innovativ. Självklart har du lätt för att samarbeta med andra. Övrigt Frågor besvaras i första hand av Förvaltningschef Eva Andersson. Hon nås säkrast på mail under sommaren, eva.andersson@hassleholm.se Du kan även kontakta Agneta Hansen på BUF, 0451-26 84 14 Facklig företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0451-26 70 00 Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för personal- och kanslienheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för personal- och kanslienheten

Familjehemssekreterare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg och har ca 150 medarbetare. Verksamheten är organiserad i fem områden såsom barn & ungdom, ekonomiskt bistånd, familjerätt, vuxenverksamhet och administrativ verksamhet. Barn och Ungdomsenheten har tre arbetsgrupper som jobbar med myndighetsutövning: barngrupp, ungdomsgrupp och en familjehemsgrupp. I familjehemsgruppen är det 4 socialsekreterare som arbetar med barnet i fokus i familjehemmet, 4 familjehemssekreterare som utreder och följer upp familjehemmen och en enhetschef. Vi strävar efter att erbjuda barn och ungdomar lösningar i närmiljön. Som stöd i det arbetet har vi familjebehandling, Barn och ungdomssupporten, jourfamiljehem och vårt kommunala HVB Ungdomsboendet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och extern handledning. Arbetsuppgifter Vi söker en ny medarbetare till familjehemsgruppen i Hässleholm. Vi arbetar med att utveckla familjehemsarbetet och söker nu en familjehemssekreterare. Som familjehemssekreterare kommer du att delta i familjehemsgruppens utvecklingsarbete och arbeta med att rekrytera, utreda, utbilda samt handleda familjehem och jourhem. Du kommer till en grupp med lång erfarenhet och stor kompetens i socialt arbete. Vår ambition är bl a att utveckla våra familjehemsutredningar och familjehemssekreterarna genomgår f.n. en IAS-utbildning. På barn- och ungdomsenheten har påbörjats ett spännande arbete mot en evidensbaserad socialtjänst vilket även involverar familjehemsgruppens arbete. Kvalifikation Du ska vara socionom och vi ser gärna att du har erfarenhet av familjehemsvård men även av övrigt myndighetsarbete med barn och unga inom socialtjänsten. Du bör vara kreativ, nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet. Erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och administrativ förmåga är också viktigt. Vi värdesätter att du är utåtriktad och förutsätter att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innehåller många kontakter. Du måste ha förmåga att självständigt lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kommer att innebära resor och B körkort erfordras. Vi tar endast emot ansökningar via denna hemsida, så för att ansöka tyck på nedanstående knapp och fyll i dina ansökningsuppgifter! Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Hässleholm, Familjehemssekreterare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

Familjehemssekreterare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg och har ca 150 medarbetare. Verksamheten är organiserad i fem områden såsom barn & ungdom, ekonomiskt bistånd, familjerätt, vuxenverksamhet och administrativ verksamhet. Barn och Ungdomsenheten har tre arbetsgrupper som jobbar med myndighetsutövning: barngrupp, ungdomsgrupp och en familjehemsgrupp. I familjehemsgruppen är det 4 socialsekreterare som arbetar med barnet i fokus i familjehemmet, 4 familjehemssekreterare som utreder och följer upp familjehemmen och en enhetschef. Vi strävar efter att erbjuda barn och ungdomar lösningar i närmiljön. Som stöd i det arbetet har vi familjebehandling, Barn och ungdomssupporten, jourfamiljehem och vårt kommunala HVB Ungdomsboendet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och extern handledning. Arbetsuppgifter Vi söker en ny medarbetare till familjehemsgruppen i Hässleholm. Vi arbetar med att utveckla familjehemsarbetet och söker nu en familjehemssekreterare. Som familjehemssekreterare kommer du att delta i familjehemsgruppens utvecklingsarbete och arbeta med att rekrytera, utreda, utbilda samt handleda familjehem och jourhem. Du kommer till en grupp med lång erfarenhet och stor kompetens i socialt arbete. Vår ambition är bl a att utveckla våra familjehemsutredningar och familjehemssekreterarna genomgår f.n. en IAS-utbildning. På barn- och ungdomsenheten har påbörjats ett spännande arbete mot en evidensbaserad socialtjänst vilket även involverar familjehemsgruppens arbete. Kvalifikation Du ska vara socionom och vi ser gärna att du har erfarenhet av familjehemsvård men även av övrigt myndighetsarbete med barn och unga inom socialtjänsten. Du bör vara kreativ, nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet. Erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och administrativ förmåga är också viktigt. Vi värdesätter att du är utåtriktad och förutsätter att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innehåller många kontakter. Du måste ha förmåga att självständigt lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kommer att innebära resor och B körkort erfordras. Vi tar endast emot ansökningar via denna hemsida, så för att ansöka tyck på nedanstående knapp och fyll i dina ansökningsuppgifter! Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Hässleholm, Familjehemssekreterare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

Familjehemssekreterare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg och har ca 150 medarbetare. Verksamheten är organiserad i fem områden såsom barn & ungdom, ekonomiskt bistånd, familjerätt, vuxenverksamhet och administrativ verksamhet. Barn och Ungdomsenheten har tre arbetsgrupper som jobbar med myndighetsutövning: barngrupp, ungdomsgrupp och en familjehemsgrupp. I familjehemsgruppen är det 4 socialsekreterare som arbetar med barnet i fokus i familjehemmet, 4 familjehemssekreterare som utreder och följer upp familjehemmen och en enhetschef. Vi strävar efter att erbjuda barn och ungdomar lösningar i närmiljön. Som stöd i det arbetet har vi familjebehandling, Barn och ungdomssupporten, jourfamiljehem och vårt kommunala HVB Ungdomsboendet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och extern handledning. Arbetsuppgifter Vi söker en ny medarbetare till familjehemsgruppen i Hässleholm. Vi arbetar med att utveckla familjehemsarbetet och söker nu en familjehemssekreterare. Som familjehemssekreterare kommer du att delta i familjehemsgruppens utvecklingsarbete och arbeta med att rekrytera, utreda, utbilda samt handleda familjehem och jourhem. Du kommer till en grupp med lång erfarenhet och stor kompetens i socialt arbete. Vår ambition är bl a att utveckla våra familjehemsutredningar och familjehemssekreterarna genomgår f.n. en IAS-utbildning. På barn- och ungdomsenheten har påbörjats ett spännande arbete mot en evidensbaserad socialtjänst vilket även involverar familjehemsgruppens arbete. Kvalifikation Du ska vara socionom och vi ser gärna att du har erfarenhet av familjehemsvård men även av övrigt myndighetsarbete med barn och unga inom socialtjänsten. Du bör vara kreativ, nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet. Erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och administrativ förmåga är också viktigt. Vi värdesätter att du är utåtriktad och förutsätter att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innehåller många kontakter. Du måste ha förmåga att självständigt lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kommer att innebära resor och B körkort erfordras. Vi tar endast emot ansökningar via denna hemsida, så för att ansöka tyck på nedanstående knapp och fyll i dina ansökningsuppgifter! Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Hässleholm, Familjehemssekreterare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

Familjehemssekreterare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg och har ca 150 medarbetare. Verksamheten är organiserad i fem områden såsom barn & ungdom, ekonomiskt bistånd, familjerätt, vuxenverksamhet och administrativ verksamhet. Barn och Ungdomsenheten har tre arbetsgrupper som jobbar med myndighetsutövning: barngrupp, ungdomsgrupp och en familjehemsgrupp. I familjehemsgruppen är det 4 socialsekreterare som arbetar med barnet i fokus i familjehemmet, 4 familjehemssekreterare som utreder och följer upp familjehemmen och en enhetschef. Vi strävar efter att erbjuda barn och ungdomar lösningar i närmiljön. Som stöd i det arbetet har vi familjebehandling, Barn och ungdomssupporten, jourfamiljehem och vårt kommunala HVB Ungdomsboendet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och extern handledning. Arbetsuppgifter Vi söker en ny medarbetare till familjehemsgruppen i Hässleholm. Vi arbetar med att utveckla familjehemsarbetet och söker nu en familjehemssekreterare. Som familjehemssekreterare kommer du att delta i familjehemsgruppens utvecklingsarbete och arbeta med att rekrytera, utreda, utbilda samt handleda familjehem och jourhem. Du kommer till en grupp med lång erfarenhet och stor kompetens i socialt arbete. Vår ambition är bl a att utveckla våra familjehemsutredningar och familjehemssekreterarna genomgår f.n. en IAS-utbildning. På barn- och ungdomsenheten har påbörjats ett spännande arbete mot en evidensbaserad socialtjänst vilket även involverar familjehemsgruppens arbete. Kvalifikation Du ska vara socionom och vi ser gärna att du har erfarenhet av familjehemsvård men även av övrigt myndighetsarbete med barn och unga inom socialtjänsten. Du bör vara kreativ, nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet. Erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och administrativ förmåga är också viktigt. Vi värdesätter att du är utåtriktad och förutsätter att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innehåller många kontakter. Du måste ha förmåga att självständigt lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kommer att innebära resor och B körkort erfordras. Vi tar endast emot ansökningar via denna hemsida, så för att ansöka tyck på nedanstående knapp och fyll i dina ansökningsuppgifter! Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Hässleholm, Familjehemssekreterare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

Lärare matematik senare år
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 13 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1650 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Ungdomscentrum. Arbetsuppgifter Undervisning på introduktionsprogrammen Ungdomscentrum, matematik senare år. Kvalifikationer Behörig lärare ,matematik senare år (4-9, gymnasiekompetens) Körkort är önskvärt Tjänsten är ett vikariat, 100% under tiden 2013-08-19 tom 2014-06-16. Tillträdesdag: 2013-08-19 Facklig företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0451-26 70 00 Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik senare år

Gymnasielärare i engelska och svenska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: All barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 13 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1650 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Jacobsskolan. Arbetsuppgifter Undervisning i engelska och svenska. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i engelska och svenska. Som person bör du vara noggrann, strukturerad och pedagogisk. Stor vikt läggs också vid din personliga lämplighet, samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och engagemang. Vi förutsätter att du har god datorvana och erfarenhet av att använda datorn i undervisningen. Tjänsten är ett vikariat, 50 - 100% under läsåret 2013/2014. Tillträdesdag: 2013-08-14 Tjänsten tillsätts efter vederbörliga beslut. Facklig företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0451-26 70 00 Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i engelska och svenska

Bildlärare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker bildlärare Linnéskolan är från och med höstterminen 2013 en högstadieskola med nästan 150 elever. Utöver det traditionella arbetet på en skola präglas Linnéskolan till en stor grad av internationellt arbete med skolor och andra aktörer i andra länder. Samarbete mellan olika ämnen är en förutsättning för undervisningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 30 %. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i bild och eventuellt mentorskap för elever. Vidare kommer dina ansvarsområden ligga kring undervisning, dokumentation, värdegrundsarbete, bedömning och betygsättning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 20 medarbetare. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen inom bild. Erfarenhet av undervisning i ämnet bild och betygsättning samt utbildning inom värdegrundsarbete i skola är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I din roll som lärare krävs att du har IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft (eller motsvarande), betygsdatabaser samt bild- och filmredigeringsprogram. Vi förutsätter att du innehar goda språkkunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska. Du bör vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser gärna också att du är initiativrik, ansvarsfull och skicklig på att bemöta eleverna på rätt nivå för varje individ. Anställningsstart 2013-08-12. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bildlärare jobb, Bildlärare Hässleholm, Bildlärare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bildlärare

Modersmålslärare Dari 16%
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker Modersmålslärare Dari med omfattning 16 %. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställningsstart 2013-08-12. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 25 medarbetare med placering på Hässleholms kommuns skolor. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Vi ser att du utöver kunskaper i modersmål, även har goda kunskaper i svenska och gärna engelska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Du bör vara flexibel och strukturerad. Vi ser också att du är en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Dari 16% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Dari 16%

Modersmålslärare engelska 28 %
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker Modersmålslärare engelska med omfattning 28 %. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställningsstart 2013-08-12. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 25 medarbetare med placering på Hässleholms kommuns skolor. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Vi ser att du utöver kunskaper i modersmål, även har goda kunskaper i svenska och gärna engelska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Du bör vara flexibel och strukturerad. Vi ser också att du är en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare engelska 28 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare engelska 28 %

Modersmålslärare somaliska 8 %
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker Modersmålslärare somaliska med omfattning 8 %. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställningsstart 2013-08-12. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 25 medarbetare med placering på Hässleholms kommuns skolor. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Vi ser att du utöver kunskaper i modersmål, även har goda kunskaper i svenska och gärna engelska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Du bör vara flexibel och strukturerad. Vi ser också att du är en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare somaliska 8 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare somaliska 8 %

Modersmålslärare spanska 18 %
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker Modersmålslärare spanska med omfattning 18 %. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställningsstart 2013-08-12. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 25 medarbetare med placering på Hässleholms kommuns skolor. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Vi ser att du utöver kunskaper i modersmål, även har goda kunskaper i svenska och gärna engelska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Du bör vara flexibel och strukturerad. Vi ser också att du är en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare spanska 18 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare spanska 18 %

Modersmålslärare tigrinja 10 %
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker Modersmålslärare tigrinja med omfattning 10 %. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställningsstart 2013-08-12. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 25 medarbetare med placering på Hässleholms kommuns skolor. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Vi ser att du utöver kunskaper i modersmål, även har goda kunskaper i svenska och gärna engelska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Du bör vara flexibel och strukturerad. Vi ser också att du är en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare tigrinja 10 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare tigrinja 10 %

Modersmålslärare rumänska 25 %
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Linnéskolan 7-9 söker Modersmålslärare rumänska med omfattning 25 %. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställningsstart 2013-08-12. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 25 medarbetare med placering på Hässleholms kommuns skolor. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Vi ser att du utöver kunskaper i modersmål, även har goda kunskaper i svenska och gärna engelska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Du bör vara flexibel och strukturerad. Vi ser också att du är en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-28. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare rumänska 25 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare rumänska 25 %

Grundskollärare senare år Ma/No
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Västerskolan söker grundskollärare senare år Ma/No Västerskolan är en nybyggd skola med en fantastisk miljö att arbeta i för både elever och personal. Den erbjuder många möjligheter till varierad undervisning då det finns interaktiva skrivtavlor i stort sett alla salar samt grupprum och flexibla lösningar i lärosalarna. Skolan har också en fotbollsprofil som är godkänd av Svenska fotbollsförbundet. Vårt mål är att erbjuda en stimulerande och utvecklande miljö för både elever och personal, där elever kan upptäcka och utveckla lusten att lära. Syftet är att alla elever ska ges stegrande möjligheter och utmaningar att utveckla god självkänsla och vilja till att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med 25 stycken medarbetare. Det finns flera Ma/No- lärare på skolan, varav en är förstelärare med särskilt ansvar för skolutvecklingen på enheten. Det finns stora möjligheter till utveckling, både inom de egna ämnena och ur hela skolans perspektiv. På skolan finns mentor för lärare som behöver introduktionsår. Tjänsten är ett vikariat med start 2013-09-02 till och med 2013-12-20 med möjlighet till eventuell förlängning. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i ämnena matematik, fysik, kemi, biologi och teknik samt elevvårdande arbetsuppgifter. Ditt ansvarsområde blir som elevföreståndare i åk 7. I ditt arbete kommer du att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation, för elev- och föräldrakontakter. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i matematik och naturorienterade ämnen för de senare åren i grundskolan. Som person bör du ha en personlig mognad samt vara trygg och stabil i din roll som lärare. I detta ligger också att se sig själv som den självklara ledaren i klassrummet. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och dina medarbetare samt att du besitter god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det svenska språket. Arbetslivserfarenhet som lärare samt IT-kunskaper motsvarande PIM, nivå 3 är meriterande. Anställningsstart: Enligt överenskommelse, dock senast 2013-09-02. Tjänsten utannonseras under förutsättning att ordinarie lärare erhåller plats på sökt utbildning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Liljerup, rektor Västerskolan på tfn: 0451- 26 79 06. Upplysningar om tjänsten lämnas tom 28/6 samt efter 31/7 på grund av semestertider. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-08-02 Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Kravet på legitimation gäller under rådande förutsättningar. Mentor finns för lärare med behov av introduktionsår. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare senare år Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare senare år Ma/No

Grundskollärare senare år Svenska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Västerskolan 7-9 söker grundskollärare i svenska Västerskolan är en nybyggd skola med en fantastisk miljö att arbeta i för både elever och personal. Den erbjuder många möjligheter till varierad undervisning då det finns interaktiva skrivtavlor i stort sett alla salar samt grupprum och flexibla lösningar i lärosalarna. Skolan har också en fotbollsprofil som är godkänd av Svenska fotbollsförbundet. Vårt mål är att erbjuda en stimulerande och utvecklande miljö för både elever och personal, där elever kan upptäcka och utveckla lusten att lära. Syftet är att alla elever ska ges stegrande möjligheter och utmaningar att utveckla god självkänsla och vilja till att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med 25 stycken medarbetare. Det finns möjligheter till utveckling, både inom det egna ämnet och ur hela skolans perspektiv. Västerskolan har tillgång till förstelärare med särskilt ansvar för skolutvecklingen på enheten. Tjänsten är en allmän visstidsanställning, omfattning 50 %, med start 2013-08-12 till och med 2013-12-20 med möjlighet till eventuell förlängning. Utökning kan finnas i större eller mindre omfattning under terminen. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i svenska åk 7-8 samt elevvårdande uppgifter. I ditt arbete kommer du att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation, för elev- och föräldrakontakter. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i svenska för de senare åren i grundskolan. Som person bör du ha en personlig mognad samt vara trygg och stabil i din roll som lärare. I detta ligger också att se sig själv som den självklara ledaren i klassrummet. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och dina medarbetare samt att du besitter god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det svenska språket. Arbetslivserfarenhet som lärare samt IT- kunskaper motsvarande PIM, nivå 3 är meriterande. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Kravet på legitimation gäller under rådande förutsättningar. Mentor finns för lärare med behov av introduktionsår. Tjänsten utannonseras under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Liljerup, rektor Västerskolan på tfn: 0451- 26 79 06. Upplysningar om tjänsten lämnas tom 28/6 samt efter 31/7 på grund av semestertider. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-08-02. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare senare år Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare senare år Svenska

Projektledare dokument- och ärendehanteringssystem
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Kommunledningskontoret arbetar med kommunövergripande utvecklingsfrågor inom olika områden. Här finns det koncernövergripande ansvaret för bland annat ekonomistyrning, personalpolitik, ärendeberedning till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige, kommunikation, IT samt tillväxtfrågor. Här finns också ansvaret för kommunens lokalförsörjning samt för exploaterings-, mark- och fastighetsärenden. Kansliavdelningen med elva medarbetare arbetar med den centrala ärendeberedningen till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige, juridisk rådgivning, kommunarkivet, central ärendehantering och diarieföring, administration, genomförande av allmänna val, EU-val, folkomröstningar, borgerliga vigslar samt kommunal författningssamling. Till avdelningen hör även överförmyndaren samt chefssekreterare till kommunalråd, oppositionsråd och kommunchef. Kansliavdelningen söker nu en projektledare för dokument- och ärendehanteringssystem! Arbetsuppgifter Rollen som projektledare för dokument- och ärendehanteringssystem innebär att du självständigt ska driva ett projekt för att i samråd med kommunens förvaltningar ta fram ett väl underbyggt underlag för förfrågning och införskaffande av ett dokument- och ärendehanteringssystem. Du ska ta fram förfrågningsunderlag och utforma kravspecifikation för ett effektivt och säkert dokument- och ärendehanteringssystem. Målet är att få en integrerad nämndsadministration samt en bas för e-förvaltning som ger förutsättningar för e-arkivering. Arbetet ska göras i nära samarbete med samtliga förvaltningar och bolag. Du ska efter upphandling införa systemet genom att utbilda personal och ta fram en hållbar organisation för att behålla kompetens och få en bas för fortsatt utveckling. I projektet ingår även processkartläggning samt att ta fram ett förslag till en klassificeringsstruktur. Kvalifikationer Vi söker dig som är en driven projektledare med dokumenterad projektledarerfarenhet samt god kunskap om dokument- och ärendehantering, har förståelse för IT- och arkivfrågor, har kunskap om kommunallagen, offentlighets- och sekretesslagen (OSL), arkivlagen och personuppgiftslagen (PuL) samt god kännedom om kommunal verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt i stora organisationer med flera olika målgrupper. Det är meriterande om du har erfarenhet av införande av dokument- och ärendehanteringssystem. Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper eftersom det handlar om införande av ett digitalt dokument- och ärendehanteringssystem som ska kombineras med befintliga system till viss del. För att klara rollen behöver du känna dig trygg i att hålla presentationer och utbildningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har förmåga att hitta och presentera lösningar, är självgående, strukturerad, kvalitetsmedveten, analytisk samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 18 månader på heltid med tillträde efter överenskommelse. Placeringen är på stadshuset, centralt i Hässleholm med närhet till både tåg- och bussförbindelser. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa kommunarkivarie Emilia Odhner på tfn 0451-26 83 65 eller kanslichef Maj-Inger Carlsson på tfn 0451-26 83 43. Fackliga företrädare nås via kommunens växel på tfn 0451-26 70 00. Sista ansökningsdag är: 2013-07-21 Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare dokument- och ärendehanteringssystem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare dokument- och ärendehanteringssystem

Specialpedagog/speciallärare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Kyrkskolan/Linnéskolan 7-9 söker Specialpedagog/speciallärare Som specialpedagog/speciallärare kommer du att arbeta i Blissgruppen, Kyrkskolan/Linnéskolan, som består av 6 medarbetare. Kyrkskolan och Linnéskolan är belägna i centrala Hässleholm med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är ett vikariat på 50 % med start 2013-08-12 till och med 2013-12-20. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbete i Blissgruppen där verksamheten arbetar i nära samverkan med klasserna, logoped, habilitering m.fl. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevens hela skoldag med planering, genomförande och utvärdering. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, speciallärare eller har annan adekvat utbildning. Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbete. Utbildning/erfarenhet av alternativ kommunikation som exempelvis bliss, pictogram, teckenkommunikation eller liknande är meriterande. Vi förutsätter att du har grundläggande kunskaper inom IT och datorprogramskunskaper då du dagligen kommer att använda dig av denna kompetens i tjänsten. Utdrag ur polisens belastningsregister samt tjänstbarhetsintyg ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carola Krantz, rektor Kyrkskolan på tfn: 0451- 26 84 68 eller Paul Szabo, rektor Linnéskolan 7-9 på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-26 Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Hässleholm, Specialpedagog/speciallärare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem/ fritidspedagog, 60%
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Farstorps skola är en liten skola på landet i de norra delarna av Hässleholms kommun. Arbetsuppgifterna innefattar pedagogiskt arbete på Farstorps fritidshem i Farstorp. I arbetsuppgifterna ingår även ett nära samarbete med både skola och förskola. Arbetsbeskrivning Tillsvidare 60% med start 130812. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete på fritidshem för elever i åldern 6-12 år. Kvalifikationer För tjänsten erforderlig examen som lärare i förskola, förskoleklass, grundskolans tidigare år, fritidshem alternativt fritidspedagog eller erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har lärarexamen/ fritidspedagogexamen med aktuell behörighet.Tillgång till egen bil är nödvändigt. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. Övrigt Facklig företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0451-26 70 00 Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Tillgång till egen bil.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem/ fritidspedagog, 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem/ fritidspedagog, 60%

Lärare träslöjd och teknik
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Lärare träslöjd och teknik Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Ljungdalaskolan är en F-6 skola med ca 220 elever och ca 30 medarbetare. Nu söker Ljungdalaskolan en Lärare i trä- och metallslöjd! Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter hos oss på Ljungdalaskolan blir att undervisa i trä- och metallslöjd samt teknik. Tjänsten består av 60 % undervisning i träslöjd och 20 % i ett annat ämne, beroende på vad du har behörighet i. I rollen ingår samarbete med övriga lärare, att bidra till ämnesövergripande teman, elevens val samt övriga uppgifter som ingår i uppdraget som lärare i en kommunal verksamhet. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd för åk 3-6. Vi ser gärna att du är initiativrik, tycker om att samarbeta och ser alla elever du möter. Du är målmedveten och strukturerad i din strävan att hjälpa eleverna till utveckling mot skolans kunskapskrav. Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av olika kulturer. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa rektor Anna Gűettler på 0451- 268509. Facklig företrädare nås via kommunens växel på tfn 0451-26 70 00. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 %. Det är en ferietjänst med tillträde 2013-08-12. Det går bra tåg- och bussförbindelser till Hässleholm och stadsbussen stannar precis utanför Ljungdalaskolan. Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Sista ansökningsdag är 28 juli men vi gör löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare träslöjd och teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare träslöjd och teknik

Leg sjuksköterska inom LSS/psykiatriverksamheten
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Omsorgsförvaltningens huvuduppgifter är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Arbetsplats Tjänsten ingår i sjuksköterskeorganisationen, varav två sjuksköterskor är riktade mot LSS/psykiatriverksamheten där både LSS och psykiatriboende ingår. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom LSS/psykiatriverksamheten i Hässleholms kommun. Kvalifikationer Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri, samt erfarenhet från liknande verksamhet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Du ska ha stor datorvana, all dokumentation sker i Procapita. Du ska ha intresse av LSS och psykiatriverksamhet, kunna arbeta självständigt och samtidigt ha god samarbetsförmåga. Du ska även ha helhetssyn och nytänkande med intresse för utveckling samt god kommunikationsförmåga. Körkort är ett krav. Tänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2013-09-01. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag. Fackliga företrädare för Vårdförbundet nås via kommunens växel på 0451-26 70 00. Övriga lediga jobb och mer information om kommunen hittar du på kommunens hemsida www.hassleholm.se. Ansök här nedan via extern länk med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska inom LSS/psykiatriverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska inom LSS/psykiatriverksamheten

Förskollärare i f-klass/grundskollärare tidigare år
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Utbildning Vi söker dej som är utbildad förskollärare i f-klass alt grundskollärare tidigare år. Vi vill ha en person som är engagerad, lyhörd och flexibel. Arbetsuppgifter Tjänsten är ett vikariat på 50 - 75 % under tiden 2013-08-19 t o m 2013-10-11 med ev möjlighet till förlängning. Söderparkskolan i Vinslöv är en F-6 skola som ligger på lämpligt pendlingsavstånd med goda kommunikationer till /från de flesta orter i Skåne. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i f-klass/grundskollärare tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i f-klass/grundskollärare tidigare år

Grundskollärare i SvA och Engelska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemsamma vision är: All barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Utbildning Vi söker dej som är utbildad grundskollärare i SvA F-9 och Engelska 7-9 Vi vill ha en person som är engagerad, lyhörd och flexibel. Arbetsuppgifter Tjänsten är ett vikariat på 75 - 100 % under tiden 2013-08-12 t o m 2014-06-13 med ev möjlighet till förlängning. Undervisningen är förlagd till Söderparkskolan F-6 och Furutorpskolan 7-9 i Vinslöv. Skolorna ligger på lämpligt pendlingsavstånd med goda kommunikationer till/från de flesta orter i Skåne. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i SvA och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i SvA och Engelska

Fritidspedagog Furutorp F-6
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus.Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Furutorpskolan F-6 är en av tre F-6-skolor i Vinslöv, Hässleholms kommun. Sedan 1 juli 2012 är skolan med i ett 3-årigt utvecklingsprojekt med syfte att implementera ny teknik i lärandesituationer. Se mer information på skolans blogg: furutorpgoesdigital.blogspot.com. Just nu söker skolan en engagerad fritidspedagog som har behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Som fritidspedagog kommer du att arbeta på en av skolans fritidsavdelningar samt ansvara för undervisningen i hem- och konsumentkunskap för årskurs 6. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig fritidspersonal och med lärarna på skolan. Utbildning: Utbildad fritidspedagog med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap eller lärarexamen med behörighet i hem- och konsumentkunskap. Erfarenhet: Du ska ha erfarenhet av att arbeta på fritids och du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med ämnet hem- och konsumentkunskap. Som person ska du vara strukturerad, lyhörd och flexibel. Ansökningarna behandlas efterhand. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Furutorp F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Furutorp F-6

Näringslivssamordnare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Kommunledningskontoret arbetar med kommunövergripande utvecklingsfrågor på olika områden. Tillväxtavdelningen med 16 medarbetare är en del av Kommunledningskontoret och ansvarar för övergripande näringslivs- utvecklings- och tillväxtfrågor. I områdena ingår bl a olika strategiska projekt, omvärlds- och nulägesanalyser, lokalförsörjning, besöksnäring, infrastruktur och EU-frågor. Tillväxtavdelningen är en nybildad avdelning sedan våren 2013. I takt med en allt mer globaliserad omvärld med minskad makt hos enskilda nationer så faller tillväxt ? och utvecklingsansvaret tungt på den lokala nivån. Det är på denna nivå den hållbara utvecklingens alla dimensioner säkras bäst. Det är viktigt att Hässleholms kommun förhåller sig till denna nya omvärldsbild och agerar för att aktivt stärka sin roll i regionen. Hässleholms kommun har goda förutsättningar att stå sig väl i en ökad konkurrens om inflödet av arbetskraft, kapital och kompetens. Visionen är att Hässleholms kommun genom ett proaktivt förhållningssätt till framtidsfrågor till fullo drar nytta av sitt storstadsnära läge och utvecklas till ett attraktivt och kreativt kunskapssamhälle. Nu söker Kommunledningskontorets Tillväxtavdelning en näringslivssamordnare! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna som näringslivssamordnare i Hässleholms kommun innebär projektledning, nätverksmöten, implementering av aktiviteter/program enligt ett strategiskt näringslivsprogram. Du blir ansvarig för företagslots, en funktion till företag för att förenkla kontakten vid etableringsärenden. I tjänsten ingår även viss administration såsom dokumentation via CRM och olika nätverksarrangemang. Tjänsten innebär en stor kontaktyta mot företags- och branschnätverk, enskilda företag, samarbetspartners och nyckelpersoner inom den kommunala förvaltningen. Ett strategiskt näringslivsprogram styr näringslivsarbetet. Läs mer på länk www.hassleholm.se/strategisktnaringslivsprogram En stor del av arbetsuppgifterna är relaterade till fokusområde 1 att satsa på befintligt näringsliv, med ansvar för att utveckla Hässleholms kommuns företagsservice och företagsklimat inklusive företagslots. Resterande del av arbetsuppgifterna bestäms utifrån den kompetensprofil sökanden har, men fokus är på näringslivsutveckling. Kvalifikationer Vi söker dig med minst högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet eller utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. För att klara rollen måste du ha erfarenhet av och förståelse för företagande och entreprenörskap. Utbildning som kan härledas till utvecklings- och näringslivsfrågor är meriterande. Även erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som exempelvis erfarenhet från offentlig verksamhet, projektledning och service är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är driven, motiverad, jobbfokuserad och aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du ska vara affärsmässig och serviceminded. Det är viktigt att du är självgående men samtidigt kan samarbeta och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du måste kunna kommunicera väl i både tal och skrift samt ha god kännedom om Officepaketet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stadshuset i centrala Hässleholm med närhet till både tåg- och bussförbindelser. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna tillväxtchef Mikael Kipowski, på tfn 0709-717225, som är anträffbar efter 8 juli. Sista ansökningsdag är 2013-08-04. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivssamordnare jobb, Näringslivssamordnare Hässleholm, Näringslivssamordnare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivssamordnare

Gymnasielärare yrkeskurser Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 13 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1650 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Jacobsskolan. Arbetsuppgifter Undervisning i kurserna Livsmedels- och näringskunskap, Hygien, Yrkesintroduktion RL. I tjänsten ingår även timmar för stöd och prövningar yrkesämnen RL samt mentorskap i RL1. Kvalifikationer Gymnasielärarexamen. Erfarenheter från de branscher kurserna riktar sig mot är meriterande. God samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper vi värderar högt. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har ett intresse av att dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Tjänsten är ett vikariat, 85%, under läsåret 2013/2014. Tillträdesdag: 2013-08-14 Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare yrkeskurser Restaurang- och livsmedelsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare yrkeskurser Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Biträdande föreståndare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. I oktober 2011 öppnade socialförvaltningen ett boende före ensamkommande pojkar i åldern 14-17 år. Under oktober månad 2013 planerar vi att öppna ett utslussningsboende. Till våra boenden vill vi anställa en biträdande föreståndare, heltid. En förutsättning är att socialnämnden beslutar att inrätta en tjänst som biträdande föreståndare. Verksamheten ska genom pedagogiskt arbete skapa en tydlig, strukturerad och meningsfull vardag inkluderande skola, fritid och boendet. Vi arbetar lösningsfokuserat med ungdomen i centrum. Föreståndare för HVB Pilen kommer vara ansvarig för båda verksamheterna men nu söker vi en biträdande föreståndare till utslussboendet. I tjänsten ingår även viss jourberedskap. Arbetsuppgifter: · handledning av personalen i ärendefrågor · handleda/utbilda personalen enligt de dokumentationskrav som finns · vara delaktig i personalförsörjningen · arbeta i nära samarbete med förståndaren · samordna utbildningsinsatser för personalen samt samarbeta med gode män, skola, fritidsorganisationer mfl. Vi söker dig som: · kan planera och fördela arbetsuppgifter · genomföra förändringar · har god kunskap om dokumentation/uppföljningar · har god kommunikativ förmåga · ser möjligheter och kan få andra att växa Kvalifikationer Du är socionom, socialpedagog eller har annan utbildning och arbetslivserfarenhet som är lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har en längre arbetslivserfarenhet inom det sociala området och tidigare haft arbetsledande funktion. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och en god förmåga att samarbeta är en viktig faktor. Körkort och grundläggande datorkunskaper är ett krav. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande föreståndare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande föreståndare

Enhetschef Ehrenborg
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Förvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service och resurs. I förvaltningen finns också, myndighetsenheten, i stabfunktionen finns en administrativ enhet och utvecklingsenhet. Omsorgsförvaltningen har en budget på ca 740 mkr. Enhetschefen på Ehrenborg slutar för nya utmaningar och vi söker därför hennes efterträdare. På Ehrenborg finns växelvård, korttidsvård, vårdboende och trygghetspensionat. Som enhetschef arbetsleder Du ca 40 medarbetare. Ehrenborg ligger centralt i Hässleholm. Klicka på länken om Du vill läsa mer om Ehrenborg: http://www.hassleholm.se/31036 Arbetsuppgifter Enhetschefen har det totala ledningsansvaret för verksamheten inom sina enheter gällande ekonomi, personal och arbetsmiljö. Arbetet innebär att utifrån fastställda mål ansvara för planering, styrning, och uppföljning av verksamheten för att uppnå hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Enhetschefen är idag underställd verksamhetschefen för ordinärt boende. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring brukaren för att få en god helhetssyn. Tillsammans med Dina medarbetare kommer Ni att arbeta i team med sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Kvalifikationer Vi söker Dig som har högskoleexamen som svarar mot ansvarsområdet. Du har god kännedom om de lagar som styr kommunal vård och omsorgsverksamhet. Du har goda ledaregenskaper där ett tydligt och strukturerat ledarskap är en viktig del såväl som förmågan att kunna motivera och entusiasmera Dina medarbetare. Du är självständig, utåtriktad och tycker om att samarbeta med andra. Du har kunskap och förståelse inom ekonomi samt vana att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och är innehavare av körkort B. Du har erfarenhet av arbetsledande befattning samt arbetslivserfarenhet i övrigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde 2013-11-01. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Ehrenborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Ehrenborg

Verksamhetschef för ordinärt boende
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Förvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service och resurs. I förvaltningen finns också, myndighetsenheten, i stabfunktionen finns en administrativ enhet och utvecklingsenhet. Omsorgsförvaltningen har en budget på ca 740 mkr. Vår verksamhetschef för ordinärt boende lämnar sin tjänst för nya utmaningar inom kommunen och vi söker en efterträdare som känner lust att leda och vill utveckla och utvecklas med oss. Inom verksamhetsområde ordinärt boende ingår idag hemvård, korttidsboende/växelvård/trygghetspensionat/trygghetsboende samt dagverksamhet för personer med demenssjukdom. Enheterna leds av 14 enhetschefer. Arbetsuppgifter Verksamhetschefen har ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi, personal och arbetsmiljö inom verksamhetsområdet. Arbetsledare för verksamhetsområdets enhetschefer och ansvarar för resursfördelningen mellan enheterna. Utifrån politiska beslut, lagstiftningens krav och intentioner se till så att verksamhetsområdet arbetar för att medborgarna erbjuds en individanpassad vård och omsorg, håller en hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Har det strategiska ansvaret för utvecklingen inom sitt verksamhetsområde. Ingår i förvaltningens ledningsgrupp och är direkt underställd förvaltningschefen. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleexamen som svarar mot ansvarsområdet. Du har god kännedom om de lagar som styr kommunal vård och omsorgsverksamhet. Du besitter goda ledaregenskaper, är tydlig i ditt ledarskap och kan omsätta mål och visioner till praktisk handling. Du är självständig, utåtriktad, har lätt för att kommunicera i tal och skrift och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är en god förebild och respekterar individen, är lyhörd och har förmåga att samarbeta. Du har erfarenhet av arbetsledande befattning, gärna som verksamhetschef i en politiskt styrd organisation. God datorvana och B-körkort erfordras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde snarast efter överenskommelse. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef för ordinärt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef för ordinärt boende

Verksamhetschef för särskilt boende
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Förvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service och resurs. I förvaltningen finns också, myndighetsenheten, i stabfunktionen finns en administrativ enhet och utvecklingsenhet. Omsorgsförvaltningen har en budget på ca 740 mkr. Vår verksamhetschef för särskilt boende lämnar sin tjänst för nya utmaningar och vi söker en efterträdare som känner lust att leda och vill utveckla och utvecklas med oss. Inom verksamhetsområde särskilt boende ingår idag nio äldreboende och ett korttidsboende. Enheterna leds av 12 enhetschefer. Arbetsuppgifter Verksamhetschefen har ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi, personal och arbetsmiljö inom verksamhetsområdet. Arbetsledare för verksamhetsområdets enhetschefer och ansvarar för resursfördelningen mellan enheterna. Utifrån politiska beslut, lagstiftningens krav och intentioner se till så att verksamhetsområdet arbetar för att medborgarna erbjuds en individanpassad vård och omsorg, håller en hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Har det strategiska ansvaret för utvecklingen inom sitt verksamhetsområde. Ingår i förvaltningens ledningsgrupp och är direkt underställd förvaltningschefen. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleexamen som svarar mot ansvarsområdet. Du har god kännedom om de lagar som styr kommunal vård och omsorgsverksamhet. Du besitter goda ledaregenskaper, är tydlig i ditt ledarskap och kan omsätta mål och visioner till praktisk handling. Du är självständig, utåtriktad, har lätt för att kommunicera i tal och skrift och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är en god förebild och respekterar individen, är lyhörd och har förmåga att samarbeta. Du har erfarenhet av arbetsledande befattning, gärna som verksamhetschef i en politiskt styrd organisation. God datorvana och B-körkort erfordras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde snarast efter överenskommelse. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef för särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef för särskilt boende

Handledare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. I oktober 2011 öppnade socialförvaltningen ett boende för ensamkommande pojkar i åldern 14-17 år. Boendet har 8 platser. Under oktober månad 2013 planerar vi att öppna ett utslussningsboende i form av ett HVB boende. Verksamheten ska genom pedagogiskt arbete skapa en tydlig, strukturerad och meningsfull vardag inkluderande skola, fritid och boende. Vi arbetar lösningsfokuserat med ungdomen i centrum. Vi söker dig som: · Har god empatisk förmåga · Har förmåga att se och stödja individens egna resurser · Har god kommunikativ förmåga · Har mod att sätta gränser och vara konsekvent · Är stresstålig · Är en god förebild Antal tjänster 5 heltidstjänster som handledare Kvalifikationer Du är socionom, socialpedagog, lärare, fritidsledare eller har annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som är lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har en längre arbetslivserfarenhet inom det sociala området eller har arbetat med andra kulturer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och en god förmåga att samarbeta är en viktig faktor. Körkort och grundläggande datorkunskaper är ett krav. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare jobb, Handledare Hässleholm, Handledare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare

Lärare grundskolans tidigare år
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Ljungdalaskolan i Hässleholm söker lärare för de tidigare åren. Vi ser gärna sökande med behörighet i ma/no. Tjänsten är en allmän visstidsanställning 75 % med placering på Ljungdalaskolan. Arbetsuppgifter Du deltar i arbetslaget runt årskurs 3 med alla tillhörande läraruppgifter, särskilt fokus ska läggas mot att undervisa en elev. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen för de tidigare åren och som har grundläggande IT- och datorprogramkunskap. Som person är du tålmodig, strukturerad och empatisk. Du ska kunna utmana eleven på rätt sätt, kunna sätta gränser utan att gå i konflikt samt att på ett kreativt och ansvarstagande sätt delta i lärarlagets planering med fokus mot en enskild elev. Anställningsstart: 2013-08-13. Välkommen med din ansökan via extern länk nedan tillsammans med CV och personligt brev. Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451-26 70 00. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år

Förskollärare
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Ekebackens förskola har tre avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Arbetsuppgifter Du ska ha kunskap och erfarenhet i pedagogisk dokumentation. Du kommer att arbeta i arbetslag med helhetssyn för barnens bästa. Kvalifikationer Förskollärarutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, som samarbetsförmåga och flexibilitet. Förväntas kunna utveckla och driva verksamheten målinriktat tillsammans med övrig personal. Vi söker dig som har intresse av att delta i och att utveckla en verksamhet som präglas av: arbete i arbetslag, helhetssyn på barnen samt individuellt anpassat arbetssätt. Tjänsten är ett vikariat på 95 % med tillträde snarast t o m 2013-09-13 med möjlighet till ev förlängning. Placering på Ekebackens förskola i Bjärnum. Tjänsten tillsätts med extern sökande under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av person med företrädesrätt. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser samt rekryteringsföretag.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Hässleholm, Förskollärare Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Behandlingspedagog
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens individ- och familjeomsorg och har ca 150 medarbetare. Verksamheten är organiserad i fem områden såsom barn & ungdom, ekonomiskt bistånd, familjerätt, vuxenverksamhet och administrativ verksamhet. Arbetsplats: Ungdomsboendet HVB är en kommunägd verksamhet som drivs av socialförvaltningen. Ungdomsboendet erbjuder kvalificerad vård på hemmaplan för ungdomar i åldern 13-20 år med stöd av SoL och LVU. Arbetet sker i nära samarbete med socialförvaltningens myndighetsutövare, fältsekreterare och familjebehandlare. Vi arbetar aktivt med att införa en evidensbaserad praktik på enheten. Ungdomsboendet har 14 platser varav 3 är i utslussningslägenheter. Vi söker nu 1 behandlingspedagog. Ungdomsboendet har idag 13 anställda inklusive två föreståndare. Arbetstiden är schemalagd och inkluderar kvälls- och helgtjänstgöring. I arbetet ingår även sovande jour på arbetsplatsen. Kvalifikationskrav: Vi ser gärna att du är socionom, socialpedagog, beteendevetare eller har annan utbildning i kombination med längre erfarenhet av socialt behandlingsarbete. Vi använder oss av Journal Digital för planering och uppföljning och arbetar till stor del manualbaserat varför erfarenhet av detta är meriterande. Som person måste du vara flexibel, utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Du ska ha intresse av att arbeta med ungdomar och erfarenhet av liknande arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort fordras. Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingspedagog jobb, Behandlingspedagog Hässleholm, Behandlingspedagog Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingspedagog

Lärare Ma/No senare år (7-9)
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Bjärnums skola söker lärare för de senare åren (4-9). Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter, undervisning i Ma och No i årskurs 7 och 8. Ferietjänst 50 % tillsvidare med start 2013-08-20. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen för de senare åren (4-9) i ämnena Ma, Bi, Ke, Fy och Tk. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0451-26 70 00. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No senare år (7-9) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No senare år (7-9)

Ekonomibiträde
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Omsorgsförvaltningens huvuduppgifter är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård Kostenheten på omsorgsförvaltningen söker ekonomibiräde till Lyckåsa kök, Bjärnum. Deltid 72% - schemalagd arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som ekonomibiträde i tillagningskök. Dina arbetsuppgifter är beredning, servering, disk, städ och egenkontroll. Kvalifikationer Ekonomibiträdesutbildning eller annan jämförbar utbildning. Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom kök. Du skall ha goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Datorvana är ett krav. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har en god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning, liksom en självklar serviceinriktning. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Övrigt Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0451 - 26 70 00 Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Hässleholm, Ekonomibiträde Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde


Sök lediga jobb Hässleholms kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se