Håbo kommun jobb - lediga jobb

Håbo kommun jobb Håbo kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Håbo kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Håbo kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449- Håbo

 2. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448- Håbo

 3. TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432- Håbo

 4. LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439- Håbo

 5. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,- Håbo

 6. FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437- Håbo

 7. SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445- Håbo

 8. Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%- Håbo

 9. FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444- Håbo

 10. FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426- Håbo

 11. SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424- Håbo

 12. FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434- Håbo

 13. FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433- Håbo

 14. SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405- Håbo

 15. SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451- Håbo

 16. LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452- Håbo

 17. SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid- Håbo

 18. VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454- Håbo

 19. LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455- Håbo

 20. FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456- Håbo

 21. PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457- Håbo

 22. PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458- Håbo

 23. PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459- Håbo

 24. PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460- Håbo

 25. Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%- Håbo

 26. SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461- Håbo

 27. LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462- Uppsala

 28. UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464- Håbo

 29. GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463- Håbo

 30. SOCIONOMKONSULT- Håbo

 31. ARBETSLEDARE till Bålstapolarna, 80%, ref.nr. 466- Håbo

 32. UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 467- Håbo

 33. TIMVIKARIER, Socialpsykiatrin, ref.nr 469- Håbo

 34. Dagbarnvårdare på obekväm arbetstid Ref nr 470- Håbo

 35. UNDERSKÖTERSKA, Natt, ref.nr 471- Håbo

 36. SPECIALLÄRARE MED INRIKTNING F-3 & 4-9/Vibyskolan/Futurum Ref nr 472- Håbo

 37. LÄRARE, Gransäterskolan årskurs 2, ref. nr. 473- Håbo

 38. PERSONLIG ASSISTENT, Timvikarie natt, ref.nr 474- Håbo

 39. BISTÅNDSHANDLÄGGARE tillsvidareanställning heltid.- Håbo

 40. ENHETSCHEF IFO tillvidareanställning heltid.- Håbo


Mer beskrivning

FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Futurum är en F-9 skola med ca 900 elever. Skolan är indelad i arbetsenheterna F-3, 4-6 samt 7-9. Futurum sätter eleven i fokus hela dagen genom att sätta tydliga mål, lära med alla sinnen och ge eleverna trygghet och arbetsro. Detta tror vi stärker elevernas självkännedom och initiativförmåga. Vi vill ge våra elever möjligheter att känna delaktighet och använda sin kreativitet ”lust att lära” efter sina personliga förutsättningar. Fritidsverksamheten är en integrerad del i skolan Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du är engagerad och brinner för fritidsverksamheten. Du möter barnen där de är och tar deras erfarenheter och intressen som utgångspunkt i det pedagogiska arbetet. Du arbetar gärna i arbetslag med olika yrkesgrupper och ser samverkan i skola-skolbarnsomsorg som självklart. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 2013-09-01 Sysselsättningsgrad Heltid Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-08   Ansökan görs via vår hemsida eller via arbetsförmedlingen Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Arbetsuppgifter Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Tillträde Tillträde sker den 12 augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 75% Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 8 augusti.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448

TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Resursskolan är till för elever i behov av särskilt stöd. Undervisningen bedrivs i två mindre grupper: F-år 4 och år 4-9 i nära samarbeta med Gröna Dalen. Detta för att eleven ska få möjlighet till extra stöd för att skapa goda förutsättningar för inlärning, för att kunna erbjuda stöd utifrån elevens förutsättningar och behov på olika sätt i arbetet, för att stärka elevens självkänsla och självförtroende. Målsättningen är alltid att eleven ska tillbaka till ordinarie grundskoleklass. Vi söker lärare till båda grupperna. Lågstadielärare med inriktning svenska och matematik och lärare i svenska och ytterligare något/några ämnen, samt special lärare/specialpedagog. Arbetsuppgifter Som lärare på Resursskolan undervisar du i en mindre grupp, ibland även en till en, och med alternativa undervisningssätt. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare enligt ovan. Eleverna behöver ha en strukturerad undervisning i lugn miljö. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 2013-08-12 Sysselsättningsgrad 100 % Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-06-30 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringsarbetet själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432

LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i trä- och metallslöjd som vill kombinera slöjdtjänsten med arbete i vår fritidsverksamhet. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du brinner för fritidsverksamheten. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga och goda IT-kunskaper. Du är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Augusti -2013 Sysselsättningsgrad Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 25 % (eventuellt mer) trä- och metallslöjd och 50-75 % fritids. Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-06-27 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss kontakt med rekryteringsföretag.  ? Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Snarast Sysselsättningsgrad 75 % Tills vidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-03. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,

FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Råbydals förskola ligger i förskoleområdet Södra Bålsta som består av 5 förskolor: Annehill, Råbydal, Skogsbrynet, Skörby och Råbydal Råbydals förskola söker nu en behörig förskollärare. Du kommer att arbeta med barn 3-5 år på avd Trollskogen. Vi arbetar utifrån läroplanen med fokus på värdegrunden och den pedagogiska dokumentationen som synliggör barns lärande. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att de pedagogiska målen uppnås, samt ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har förskollärarutbildning/lärarutbildning med inriktning mot förskolan. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med Lpfö98/10. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna möta barn, föräldrar och kollegor med respekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Tillträde 2013-08-12 Sysselsättningsgrad Heltid. Tillsvidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-05 Om ovanstående stämmer in på just dig är du välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan görs via arbetsförmedlingen eller via vår hemsida www.habo.se/Naringsliv--Arbete/Arbeta-i Habo/Lediga-jobb/ Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss kontakter med rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437

SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Futurum är en F-9 skola med ca 900 elever. Skolan är indelad i arbetsenheterna F-3, 4-6 samt 7-9. Futurum sätter eleven i fokus hela dagen genom att sätta tydliga mål, lära med alla sinnen och ge eleverna trygghet och arbetsro. Detta tror vi stärker elevernas självkännedom och initiativförmåga. Vi vill ge våra elever möjligheter att känna delaktighet och använda sin kreativitet ”lust att lära” efter sina personliga förutsättningar. Futurum söker 1 speciallärare med inriktning F-6 alternativt 4-9 Vi söker dig som: -  är speciallärare med erfarenhet av att stödja elever i årskurserna F-6 alternativt 4-9  -  vill sätta eleven i centrum utifrån synsättet att "alla kan, vill och duger". -  har god samarbetsförmåga, samt kan ta egna initiativ och kan arbeta självständigt. -  vill arbeta i team. -  kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att    underlätta inlärning för alla. -  ser handledning av pedagoger och resurser som en del i uppdraget. Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete med många möjligheter till utveckling och utmaningar. Om ovanstående stämmer in på just dig är du mycket välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis Kvalifikationer Du kan entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 2013-08-12 Arbetstid/Varaktighet Heltid. Tillsvidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-04 Välkommen med din ansökan! Ansökan görs via vår hemsida eller via arbetsförmedlingen Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445

Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter Inom ramen för SoL, LVU och LSS ska du rekrytera och utreda uppdragstagare – kontaktpersoner, kontaktfamiljer och familjehem samt verkställa och följa upp insatser. Erbjuda uppdragstagare handledning och utbildning samt ansvara för uppdragstagares ekonomiska ersättningar.  Du har ansvar för avtal och delar av uppföljningen vid HVB-/institutionsplaceringar. Uppdragen kommer från socialsekreterare / biståndshandläggare som finns inom myndighetsenhetendär det finns ca 40 medarbetare. Ett nära samarbete sker mellan uppdragsgivaren och familjehemssekreteraren. En gemensam chef finns för medarbetarna inom barn-ungdom-familj. I andra delar av myndigheten finns biståndshandläggning för äldre och funktionshindrade, ekonomiskt bistånd, missbruk och insatsen socialspsykiatri. Din profil Du är socionom med arfarenhet av myndighetsutövning rörande barn/ungdomar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar placerade i familjehem. Körkort är ett krav då arbetet innebär en del resor. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och har god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du bör även vara flexibel och lyhörd i kontakten med kollegor, barn, föräldrar och familjehem. Viktigt är även att du har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Inom verksamheten använder vi Treserva - ett datorbaserat system för socialverksamhet. det är meriterande om du har vidareutbildning tex i Kälvestensmetoden. Tillträde Tillträde sker i augusti eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 20 juli 2013.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%

FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Socialförvaltningen söker en vikarierande familjerättssekreterare med tillträde i september till och med juni 2014. Arbetsuppgifter Som familjerättssekreterare arbetar du på delegation från socialnämnden. Du arbetar främst på uppdrag av tingsrätten med olika typer av familjerättsliga utredningar, främst vårdnads-, boende- och umgängesutredningar samt sk upplysningar enligt föräldrabalken. Gruppen handlägger också adoptionsansökningar och samarbetssamtal, såväl frivilliga som på uppdrag av tingsrätten. Din profil Du ska ha socionomutbildning och god kännedom om den familjerättsliga lagstiftningen. Du måste också ha ett genuint intresse för såväl barn som vuxna och vara bra på att hantera människor i kris och konflikt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifterna eller har erfarenhet av barnutredningar enligt BBIC. Datorvana är ett krav då dokumentationen sker i Treserva. Körkort är önskvärt. Tillträde Tillträde sker i september eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 20 juli 2013. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444

FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad pedagog. Du är engagerad och brinner för fritidsverksamheten. Du möter barnen där de är och tar deras erfarenheter och intressen som utgångspunkt i det pedagogiska arbetet. Du arbetar gärna i arbetslag med olika yrkesgrupper och ser samverkan i skola-skolbarnsomsorg som självklart. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Fritidsverksamheten är en integrerad del i skolan och bedrivs i två grupper. Tillträde Augusti 2013 Sysselsättningsgrad 50-75 % tillsvidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-06-23, tjänsten kan komma att tas bort i förtid, intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426

SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Barn- och elevhälsoenhetens verksamhetsområde spänner över det specialpedagogiska, medicinska, sociala, psykologiska och omvårdande arbetet. Vårt uppdrag är först och främst förebyggande och hälsofrämjande och vi arbetar för att skapa miljöer som främjar barns/elevers lärande, utveckling och hälsa. Arbetet sker i nära samarbetet med kommunala förskolor och skolor men också tillsammans med olika samarbetspartners inom kommun och landsting. I Håbo kommun satsar vi på barn- och elevhälsa och söker därför en specialpedagog till vår centrala Barn- och Elevhälsoenhet. Tjänsten är på 100 %. Du kommer att blir en av våra fyra specialpedagoger som i team med psykolog kommer arbeta med stöd till grund- och gymnasieskola i vår kommun. Arbetsuppgifter Arbetet är mycket varierande. Du kommer att arbeta på individ-, grupp- och organisationsnivå, vilket innebär allt från handledning, konsultation, utredning till utformande och genomförande av olika kompetensutvecklingsinsatser till pedagoger. Aktivt deltagande i skolornas Elevhälsoteam är ett viktigt uppdrag. Arbetet sker i nära samarbete med skolledning, personal, elev och föräldrar. Kompetenskrav Vi söker en person med specialpedagogisk examen och grund- eller gymnasielärarutbildning. Tidigare arbete som specialpedagog i skolan är ett krav. Du ska ha stor erfarenhet av att arbeta med komplexa specialpedagogiska frågeställningar på individ-, grupp och organisationsnivå Som person tycker du om att arbeta strukturerat och självständigt. Du har, med bibehållen professionalitet, förmåga att sätta dig in i andra människors situationer. Du ska ur ett inkluderande perspektiv kunna handleda och vägleda personal så att bemötande och förhållningssätt ger elever möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Du ska kunna driva specialpedagogiska frågor och ha tilltro till din professions möjligheter att bidra till förändringsarbete för en ökad måluppfyllelse. Din förmåga att samarbeta, kommunicera och vägleda andra finns dokumenterad eller styrkt genom referenser.  Du har god förmåga att arbeta analytiskt och problemlösande. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenhet samt den kompetenspåbyggnad som vi bedömer relevant för tjänsten och som kompletterar den kompetens vi har. Övrigt meriterande Handledarutbildning är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med äldre elever. Du känner dig bekväm med att använda dator.Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret måste uppvisas före anställning. Tillträde Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad Heltid Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns Sista ansökningsdag 31 juli 2013. Vi arbetar med löpande rekrytering, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424

FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Förskoleområdet i centrala Bålsta består av : Backsippan, Ellensborg, Mansängen, Nybygget, Rungården, Skeppsgården och Talltorp. Vi arbetar utifrån läroplanen med fokus på värdegrunden och den pedagogiska dokumentationen som synliggör barns lärande Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att de pedagogiska målen uppnås, samt ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har förskollärarutbildning/lärarutbildning med inriktning mot förskolan. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med Lpfö98/10. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna möta barn, föräldrar och kollegor med respekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Tillträde 2013-08-12 Sysselsättningsgrad 40/40 Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-02 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringsarbetet själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434

FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Skörby söker nu en behörig förskollärare på heltid. Skörby förskola är en arkitektritad förskola med plats för ca 100 barn fördelat på 3 enheter, Safiren, Rubinen och Kristallen. Varje enhet har en avd med barn från 1-3 år och en avd med barn från 3-5 år. Förskolan ligger i en naturskön omgivning med hagar och skog runt om. I området finns såväl nybyggd som äldre villabebyggelse. Vi söker nu dig som tillsammans med pedagoger i ett arbetslag vill främja en kreativ och lustfylld verksamhet som tillvaratar barnens förmågor och stimulerar till lek och lärande. Du är positiv, ser möjligheter och utmaningar i arbetet, har lätt att samarbeta, är medveten om ditt uppdrag och arbetar utifrån den nya reviderade läroplanens mål. Du har förskollärarutbildning.  Kvalifikationer Förskollärarutbildning, samarbetsförmåga och goda IT kunskaper Tillträde Augusti 2013 eller enligt överenskommelse Sysselsättningsgrad Heltid 100% Lön Månadslön. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-09 Om ovanstående stämmer in på just dig är du välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan görs via arbetsförmedlingen eller via vår hemsida www.habo.se/Naringsliv--Arbete/Arbeta-i-Habo/Lediga-jobb/ Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss kontakter med rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433

SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter En av våra medarbetare avslutar sin anställning och vi söker nu en efterträdare med tillsvidareanställning - som socialsekreterare hos oss ska du utreda, bedöma och besluta om insatser inom missbruk-, socialpsykiatri och ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen, lokala riktlinjer och rättspraxis. I arbetsuppgifterna ingår motivationsarbete, råd och stöd samt samarbete med såväl interna som externa samarbetspartners. Intern finns öppen missbruksvård och behandling och socialpsykiatrisk utförare. Enheten sätter individens förmågor i fokus och vår främsta uppgift är att genom aktiva insatser och förändringsarbete skapa och stärka den enskildes förutsättningar till rehabilitering, ett självständigt liv och på sikt självförsörjning. Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen och har arbetat några år. Du är van att handlägga en rättssäker och effektiv ärendehantering, likväl som ett respektfullt bemötande med fokus på att hjälpa den enskilde till egen försörjning. Meriterande kvalifikationer är att du samarbetar bra med andra och är duktig på att bygga nätverk. Du har god analytisk förmåga och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person trivs du med att arbeta självständigt, är stresstålig och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Meriterande är flerårig erfarenhet av handläggning av missbrukhandläggning och myndighetsutövning, MI-utbildning och erfarenhet av arbete i dokumentationsstödet Treserva. Andra språk kan vara meriterande – Håbo kommun är finsk förvaltnings kommun. DU har B-körkort är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Månadslön: heltid 40/40, tillsvidare anställning. Tillträde: Sommaren 2013 eller enligt överenskommelse. Vad vi erbjuder; Håbo kommun är en medelstor kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. I Uppsala län finns också en väl utvecklad FoU-verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Vi erbjuder friskvård och flexibel arbetstid, liksom extern handledning. Lön och övriga anställningsvillkor efter överenskommelse i samband med anställning. Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Göran Lidström telefon 0171-525 00 (växel). Inkomna ansökningar prövas fortlöpande och inbjudan till anställningsintervju kan komma att ske före ansökningstidens utgång.   Ansökan ska inkomma senast 2013 -08-20. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405

SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Vi söker Dig som • har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller liknande. • vill utveckla läsfrämjande åtgärder och samarbeta med lärare med metoder för att söka och värdera information för att bidra till elevernas lärande. • vill vara med och utveckla verksamheten och metoder för att integrera biblioteket i övriga undervisningen. Du är en engagerad bibliotekarie som tycker om att arbeta utåtriktat och trivs med att arbeta med barn och ungdomar. Tillträde 2013-08-12 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad Tjänsten är ett föräldravikariat på 60 % under höstterminen 2013. 2 dagar/vecka på Gransäterskolan, 1 dag/vecka på Slottsskolan i Skokloster. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-16. Intervjuer pågår löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451

LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker en behörig 1-3 lärare. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 % Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2012-08-16. Intervjuer sker löpande. Annonsen kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452

SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Dina arbetsuppgifter Som socialsekreterare hos oss ska du utreda, bedöma och besluta om ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen, lokala riktlinjer och rättspraxis. I arbetsuppgifterna ingår motivationsarbete, råd och stöd samt samarbete med såväl interna som externa samarbetspartners. I arbetet ingår även handläggning av dödsboanmälan. Enheten sätter individens förmågor i fokus och vår främsta uppgift är att genom aktiva insatser och förändringsarbete skapa och stärka den enskildes förutsättningar till självförsörjning. Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen och värdesätter en rättssäker och effektiv ärendehantering, likväl som ett respektfullt bemötande med fokus på att hjälpa den enskilde till egen försörjning. Meriterande kvalifikationer är att du samarbetar bra med andra och är duktig på att bygga nätverk. Du har god analytisk förmåga och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person trivs du med att arbeta självständigt, är stresstålig och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Meriterande är flerårig erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd - myndighetsutövning, MI-utbildning och erfarenhet av arbete i dokumentationsstödet Treserva. Andra språk kan vara meriterande – Håbo kommun är finsk förvaltnings kommun. Innehav av B-körkort är önskvärt och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Månadslön, heltid 40/40, tillsvidare anställning. Tillträde: hösten 2012 eller enligt överenskommelse.  Du ansöker via vår hemsida och vi vill ha din ansökan senast 25.8-13. Ansökningar prövas fortlöpande under ansökningstiden varför kallelse till anställningsintervjuer också sker fortlöpande. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid

VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Socialpsykiatrin i Håbo Kommun består av två delar, boendestödsteamet och Källan. Verksamheten vänder sig till personer med psykiatriska funktionsnedsättningar mellan 18 och 65 år. Boendestödjarna/ vardagscoacherna ger boendestöd 24 -timmar/dygn. Källan är en öppen träffpunktsverksamhet för målgruppen. Allt vårt arbete vilar tryggt på socialförvaltningens värdegrund vilket innebär att alla som kommer i kontakt med oss ska få ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi söker dig som vill vara med att skapa Sveriges bästa boendestöd, genom att uppmuntra, motivera och stödja brukaren i att uppnå sina mål. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av att stödja och motivera brukaren, att skapa struktur i hemmet och bidra till en fungerande vardag. Social dokumentation och medicinhantering är andra arbetsinsatser du ställs inför. Kvalifikationer För att klara denna utmaning behöver du ha erfarenhet från arbetsområdet, psykiatri och neuropsykiatri. Du ska ha adekvat utbildning och körkort. Du behöver ha god samarbetsförmåga men också kunna agera självständigt och ta eget ansvar. Verksamheten är rörlig varför förmåga att ställa om till nya förutsättningar är ett måste. Du behöver kunna kommunicera på ett tydligt sätt och vara lyhörd inför brukaren och arbetskamraterna. Du har vetskap om ett återhämtningsinriktat förhållningssätt. Sist men inte minst lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och ditt bemötande. Sysselsättningsgrad Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning och schemalagd med helg och kvällstjänstgöring. Lön Månadslön med individuell lönesättning, kollektivavtal tillämpas. Sista ansökningsdag Din ansökan med meritförteckning ska vara oss tillhanda snarast, dock senast den 1 september 2013. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454

LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker dig som är behörig lärare i SO. Du kommer att vara mentor i årskurs 8. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Mitten av november 2013. Sysselsättningsgrad 100 %, tjänsten är ett föräldravikariat under ett år. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-09-07 ?Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tas bort i förtid. ??Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455

FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Bildningscentrum Jan Fridegård är beläget i Bålsta centrum, alldeles i närheten av Bålsta station. Fridegårdsgymnasiet är Håbo kommuns enda gymnasieskola med tillhörande vuxenutbildning, svenska för invandrare, musikskola, bibliotek, teater, café samt ett särgymnasium. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare inom fordonsämnen. Du är en tydlig ledare och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera och stimulera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa fordonsprogrammets åk 3-elever i följande tre kurser: Bromsar, kaross och chassi - Komfort- och säkerhetssystem - Motor och kraftöverföring. Tillträde Omgående Sysselsättningsgrad 60 %. Arbetet är förlagt onsdag-fredag. Varaktighet Visstidsanställning - läsåret 13/14 dvs 2013-08-12 - 2014-06-18 Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-16. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456

PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Just nu söker vi en personlig assistent för natt tjänstgöring hos ett barn i 2-års åldern i utkanten av Bålsta. Arbetsuppgifter Du skall som personlig assistent hjälpa till med att skapa och bibehålla struktur, lugn och trygghet. Du ska ha förmåga till tydlighet så att natten blir förutsägbar för brukaren. Arbetet betsår bl.a av att vara ett stöd i sysselsättning och kommunikation samt hjälpa till med personlig omvårdnad, hygienrutiner och matsituationer som kan förekomma under natten. I det ligger bl.a att du ska vara ett stöd för brukarens utveckling och förmåga att klara mer och mer själv. Du kommer att arbeta i hemmet där övriga familjemedlemmar finns, det är viktigt att du är lyhörd ut efter familjens behov. Meriterande kvalifikationer är att du är flexibel och har förmåga till ett pedagogiskt förhållningssätt. Önskvärt om du har erfarenhet av epilepsi, samt körkort och tillgång till egen bil. Din personliga mognad kommer värderas högt!  Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning, 90%. Provanställning om 6 månader kommer att tillämpas Lön Månadslön med individuell lönesättning. Ansökan ska inkomma senast 2013-09-04 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457

PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi ska nu starta upp en ny assistans i den gamla delen av Bålsta. Brukaren är en man i 50-års åldern. Du får gärna ha erfarenhet av rollen som personlig assistans sedan tidigare, men i första hand söker vi personer som passar vår brukare i personlighet och matchar hans önske mål. Arbetsuppgifter Som personlig assistent ska du hjälpa till med vardagliga sysslor i hemmet, du ska vara den som ser till att brukaren får struktur och en innehålls rik vardag, att brukaren får möjlighet till den fysiska rehabiliteringsträning som han behöver. Du ska hjälpa brukaren att utvecklas i sin livssituation, upprätthålla förmågor och att utveckla nya förmågor. I arbetet krävs en hel del flexibilitet och kommunikativ förmåga. Kvalifikationer Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, önskvärt om du är både finsk och svensktalande. Det är viktigt att du som assistent är engarerad och tar ditt arbete på allvar och förstår att din insats värderas högt. Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 70% natt med sovande jour. Lön Månadslön. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag Välkommen in med din ansökan snarats dock senast den 9 september 2013 Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458

PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Nu startar personlig assistans upp en pool verksamhet som ska finnas till förfogande att rycka ut vid behov hos våra brukare. Du bör ha minst 3-års erfarenhet av socialt arbete och vara en lugn och trygg person. En fördel är om du har erfarenhet av arbete i brukarens egna hem och kan anpassa dig fort i dom olika situationer du hamnar i. Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad, du ska kunna ta egna initiativ och arbeta strukturerat samt arbeta både självständigt och i grupp. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har B-körkort samt tillgång till egen bil, eftersom avståndet till våra brukare kan se mycket olika ut. Vi söker Dig som har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbet. Har du det och tycker även att nedanstående stämmer in på dig, så är Du kanske den vi söker! * Du har en hög service-och kvalitetskänsla  och sätta brukaren i fokus. * Du kan arbeta självständigt såväl som att samarbeta med arbetslednning och arbetskamrater. * Du kan arbeta hos barn likväl som hos vuxna. * Ej har någon form av katt/hund allergi. * Ej känslig för röklukt, det kan förekomma att några utav våra brukare röker. * Önskvärt om du behärskar det finska språket. Tillträde 1 oktober 2013 Sysselsättningsgrad Allmän visstidsanställning 3 månader med goda möjligheter till fortsatt arbete. Tjänsten är på 50% dagtid, samt varannan helg. Lön Månadslön. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag Välkommen in med din ansökan snarast dock senast den 20 september. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459

PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi söker 2 personliga assistenter till ett finskt par i 60-års åldern. Arbetsuppgifter Som personlig assistent ska du hjälpa till med vardagliga sysslor i hemmet, så som matlagning, tvätt, städ och handling. Du behöver även vara behjälplig i omvårdnads situationer under dagen. Kvalifikationer Du behöver ha kunskap och erfarenhet av rollen som personliga assistent sedan tidigare, så du vet vad som väntas av dig. Det är viktigt att du som assistent är engagerad och tar ditt arbete på allvar och förstår att din insats värders högt. Vi söker dig som är flexibel, lugn och trygg i dig själv. Hos dessa personer behöver du behärska det finska språket i både tal och skrift. Sysselsättningsgrad Vikariat om 69% respektive 64% tom 2014-01-31 Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Sista ansökningsdag Välkommen in med din ansökan snarast dock senast den 20 september 2013   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460

Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter Inom ramen för SoL, LVU och LSS ska du rekrytera och utreda uppdragstagare – kontaktpersoner, kontaktfamiljer och familjehem samt verkställa och följa upp insatser. Erbjuda uppdragstagare handledning och utbildning samt ansvara för uppdragstagares ekonomiska ersättningar.  Du har ansvar för avtal och delar av uppföljningen vid HVB-/institutionsplaceringar. Uppdragen kommer från socialsekreterare / biståndshandläggare som finns inom myndighetsenhetendär det finns ca 40 medarbetare. Ett nära samarbete sker mellan uppdragsgivaren och familjehemssekreteraren. En gemensam chef finns för medarbetarna inom barn-ungdom-familj. I andra delar av myndigheten finns biståndshandläggning för äldre och funktionshindrade, ekonomiskt bistånd, missbruk och insatsen socialspsykiatri. Din profil Du är socionom med arfarenhet av myndighetsutövning rörande barn/ungdomar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar placerade i familjehem. Körkort är ett krav då arbetet innebär en del resor. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och har god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du bör även vara flexibel och lyhörd i kontakten med kollegor, barn, föräldrar och familjehem. Viktigt är även att du har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Inom verksamheten använder vi Treserva - ett datorbaserat system för socialverksamhet. det är meriterande om du har vidareutbildning tex i Kälvestensmetoden eller vidareutbildning motsvarande steg 1.   Tillträde Tillträde sker i augusti eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 1 september 2013.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%

SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Vi arbetar för en verksamhet med långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv. Vi strävar efter att ha en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats används på ett effektivt sätt. Tjänsten tillsätts under förutsättningen att erfoderliga beslut fattas Arbetsuppgifter Barn och Ungdomsenhet arbetar med utredning efter anmälan och ansökan gällande barn och ungdomar i åldern 0-20 år och deras familjer. Du ansvarar för myndighetsutövning enligt lagstiftning, delegation, ramavtal och riktlinjer. Utredningsarbetet sker enligt Barns behov i centrum (BBIC-modellen)  Med familjeperspektivet i fokus sker arbetet i samverkan internt och externt. Enheten leds av biträdande enhetschef som svarar för den närmaste arbetsledningen i vardagen. Kvalifikationer . DU har socionomexamen samt flerårig erfarenhet av arbete inom socialtjänstens myndighetsutövning. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med BBIC samt i övrigt ha god datorvana, lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt ett strukturerat arbetssätt. Du har förståelse och  kunskap om människors olika levnadsvillkor och möter dem med respekt och lyhördhet. Du har en mängd kontakter med barn och deras familjer och nätverk samt med andra aktörer såväl inom som utanför den egna organisationen. Du är en trygg och stabil person som har god förmåga att skapa och upprätthålla bärande relationer på yrkesmässig grund. B-körkort är önskvärt. Månadslön, heltid 40/40, tillsvidare anställning. Tillträde: Hösten 2013. Vad vi erbjuder Håbo kommun är en medelstor kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. I Uppsala län finns också en väl utvecklad FoU-verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Vi erbjuder friskvård och flexibel arbetstid, liksom extern handledning. Lön och övriga anställningsvillkor efter överenskommelse i samband med anställning. SSR:s fackliga företrädare är Pantea Moradi, telefon 0171-58424, Visions fackliga företrädare är Jill Montelius, telefon 0171- 528 44. Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Katja Holmqvist, biträdande enhetschef eller Göran Lidström enhetschef på myndighetsenheten telefon, växel 0171-525 00. Ansökan ska inkomma senast 8 september 2013. Använd vår rekryteringstjänst – se längst ned Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461

LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker en pedagog till förberedelseklass för ensamkommande flyktingbarn 13-16 år. Det är en nystartad verksamhet. Vi söker dig som är behörig lärare och har SVA i din lärarutbildning. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 %, tjänsten är en visstidsanställning under läsåret 2013-2014 med eventuell möjlighet till förlägning. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-13. Intervjuer sker löpande. Annonsen kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. ? Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462

UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. På Solängen finns det 40 stycken lägenheter där 20 av dessa är avsedda för personer med demensdiagnos. I Håbo kommun arbetar vi utifrån en värdegrund som ger alla människor lika värde, rätten till integritet och självbestämmande och tillvaratagande av förmågor och resurser. Solängens äldreboende öppnades den 4 mars 2013 och ligger i Bålsta. Solängen är uppdelad i två våningsplan med avdelningar på respektive plan. Mellan avdelningarna finns ett kök där all mat lagas. På markplan finns det två avdelningar för personer med demenssjukdom. Solängen är bemannat dygnet runt och sjuksköterska finns tillgänglit dygnet runt. Vi söker nu en medarbetare som vill vara med att föra Håbo kommuns äldreomsorg mot Sveriges bästa! Vi söker en undersköterska med stort intresse för äldreomsorg och demensvård. Arbetsuppgifter Att arbeta natt som undersköterska på omvårdnadsboende för personer med demensdiagnos. Vissa avancerade delegerade sjukvårdsuppgifter kan förekomma. Kvalifikationer Utbildad undersköterska med erfarenhet från äldreomsorgen och demnsvården och nattarbete. Du behöver ha ett stort tålamod, vara flexibel, lyhörd och vara genuint intresserad av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du ska fungera i grupp och tycka att det är självklart att vi alla arbetar tillsammans och mot samma mål. Det är viktigt att du är trygg och kan ta egna beslut då du ansvarar för en avdelning nattetid. Det finns alltid en kollega på avdelningen bedvid. Erfarenhet av natt arbete är ett krav. Passar detta in på dig, sök till Solängen nu! Tillträde Enligt överenskommelse. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden. Sysselsättningsgrad Ca 73% tillsvidareanställning, tjänstgöring Natt Lön Ange löneanspråk i din ansökan, individuell länesättning tillämpas. Sista ansökningsdag 15 september 2013 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464

GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gatuavdelningens ansvarsområde omfattar drift och underhåll av gator, vägar, gång- och cykelvägar, gatubelysning, parkeringar, torg, parker, skogar, naturreservat, fritidsanläggningar samt den yttre miljön vid kommunens fastigheter. Avdelningen ansvarar även för parkeringsövervakning, trafiksäkerhetsfrågor, byggledning/entreprenadkontroll samt är remissinstans i exploateringsfrågor- och planfrågor. Avdelningen genomför också nyanläggnings- och upprustningsprojekt inom ansvarsområdet. Inom avdelningen arbetar idag 17 personer. Arbetsuppgifter Gatuavdelningen söker nu en gatuingenjör som kommer att ansvara för arbetsledning av gatuavdelningens personal, kontroll och uppföljning av entreprenadarbeten, arbetsplanering inom verksamhetens område samt planering av åtgärder efter inkomna felanmälningar. Arbetet innebär daglig kontakt med kommuninvånare, företagare och andra kommunala förvaltningar. Kvalifikationer Du bör ha utbildning inom området eller erfarenhet av liknande arbete, gärna inom offentlig sektor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Det ställs höga krav på din förmåga att kunna kommunicera med kommuninvånare och andra kunder. Samarbetsförmåga och social kompetens är viktiga egenskaper. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav. Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad Heltid (arbetstid 07.00-16.00) Vikariat till och med 2014-03-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Lön Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Välkommen med din ansökan senast den 27 september 2013. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463

SOCIONOMKONSULT
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Vi har haft hög personalomsättning den senaste tiden och behöver därför förstärka organsiationen med en socionomkonsult som med kort varsel och introduktion kan börja arbeta med vuxna missbrukare. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att utifrån SoL och LVM bedriva motivations-, utrednings- och uppföljningsarbete i ärenden som rör vuxna, i första hand personer med missbruks- och beroendeproblematik. Kvalifikationer För arbetet som socionomkonsult krävs lång erfarenhet av arbetsområdet. Socionomutbildning god datorvana samt körkort. Personlig lämplighet värderas högt. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver förmåga till flexibilitet, kreativitet och respekt för de personer som berörs av verksamheten. Kunskap i ASI, ADAD och MI är meriterande. Vi arbetar med dokumentationssystemet treserva. Anställning Anställningen är tidsbegränsad tex. per månad och kan vara heltid eller deltid utifrån överenskommelse. Lön sätts utifrån kompetens och erfarenhet och då anställningen är med snabbt tillträde och tidsbegränsad väger vi in det i lönesättningen Ansökningar prövas fortlöpande. Ansök nu och allra senast det 18 september. Du når Göran Lidström, enhetschef för myndighetsutövning på telefon 076- 828 15 13 ifall Du är intresserad och vill ha mer information. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIONOMKONSULT jobb, SOCIONOMKONSULT Håbo, SOCIONOMKONSULT Håbo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIONOMKONSULT

ARBETSLEDARE till Bålstapolarna, 80%, ref.nr. 466
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. I kommunens sociala verksamheter är det viktigt för oss att ha ett professionellt bemötande som är präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi strävar efter att ha en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats används på ett effektivt sätt. Tjänsten ingår i kommunens Stöd- och behandlingsenhet som inrymmer team som ansvarar för behandlingsarbete på hemmaplan för barn och ungdomar, deras familjer samt behandlingsarbete riktat till vuxna. Socialförvaltningen söker  2 arbetsledare till Bålstapolarna på 80% Ni som söker ska vara sugna på att fortsätta utveckla och nyskapa arbetet med ungdomarna inom verksamheten med Bålstapolarna. I tjänsten kommer också att ingå ett spännade arbete med att fortsätta utveckla ett ungdomsboende tillsammans med övriga anställda i teamet. Tjänsten är på 80% med arbetstider främst under helger kvällar/nätter, samt viss dagtid. Tillträde så snart som möjligt. Bålstapolarna bedriver ett drog- och brottsförebyggande, samt relationsskapande arbete. Verksamheten är uppbyggd med två stycken arbetsledare och arton stycken ungdomar. Varje fredag och lördag är en arbetsledare tillsammans med sex stycken anställda ungdomar ute för att verka som förebilder för våra ungdomar i Håbo kommun. Tillsammans utgör de en mobil grupp som ska skapa lugn och trygghet i kommunen. Som arbetsledare har du mycket samverkan med kommunens övriga förvaltningar, främst med skolförvaltningen och med polisen. Kvalifikationer Vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper samt ditt förhållningssätt gentemot ungdomar. Vi söker dig som har ett stort intresse av ungdomars livssituation och att du är samhällsorienterad. Som arbetsledare behöver du vara relationsskapande, initiativrik, flexibel samt ha god samarbetsförmåga. Din teoretiska grundutbildning är socionom eller beteendevetare. Körkort är ett krav. Vad vi erbjuder Håbo kommun är en liten kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. I Uppsala finns också en väl utvecklad FoU-verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Självfallet finns också friskvård och flexibel arbetstid, liksom extern handledning. Lön och övriga anställningsvillkor efter överenskommelse i samband med anställning. SSR:s fackliga företrädare är Carina Grossman, telefon 0171-528 47 och Visions fackliga företrädare är Jill Montelius, telefon 0171- 528 44. Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Yvonne Sturesson-Ljungblad, 0171-529 83. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSLEDARE till Bålstapolarna, 80%, ref.nr. 466 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSLEDARE till Bålstapolarna, 80%, ref.nr. 466

UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 467
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. På Solängen finns det 40 stycken lägenheter där 20 av dessa är avsedda för personer med demensdiagnos. I Håbo kommun arbetar vi utifrån en värdegrund som ger alla människor lika värde, rätten till integritet och självbestämmande och tillvaratagande av förmågor och resurser. Solängens äldreboende öppnades den 4 mars 2013 och ligger i Bålsta Solängen är uppdelat i två våningsplan med två avdelningar på respektive plan. Mellan avdelningarna finns ett kök där all mat lagas. På markplan finns det två avdelningar för personer med demenssjukdom. Solängen är bemannat dygnet runt och sjuksköterska finns tillgängligt dygnet runt. Vi söker nu en medarbetare som vill vara med att föra Håbo Kommuns äldreomsorg mot Sverigest bästa! Vi söker en undersköterska med stort intresse för äldreomsorgen och demensvård för ett vikariat. Arbetsuppgifter Att arbeta som undersköterska på omvårdnadsboendet för personer med demensdiagnos. Vissa avancerade delegerade sjukvårdsuppgifter kan förekomma. Kvalifikationer Utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från äldreomsorg och demensvård. Du behöver ha ett stort tålamod, vara flexibel, lyhörd och vara genuint intresserad av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du ska fungera i grupp och tycka att det är självklart att vi alla arbetar tillsammans och mot samma mål. Vi arbetar med kontaktmannaskap och har individen i fokus. Passar detta in på dig, sök till Solängen nu! Tillträde Snarast Sysselsättningsgrad Vikariat ca 80% dag/kväll/helg tom 2014-03-31 eventuellt förlängning. Lön Individuell lönesättning tillämpas. Sista ansökningsdag 22 september 2013 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 467 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 467

TIMVIKARIER, Socialpsykiatrin, ref.nr 469
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Socialpsykiatrin i Håbo Kommun består av två delar, boendestödsteamet och Källan. Verksamheten vänder sig till personer med psykiatriska funktionsnedsättningar mellan 18 och 65 år. Boendestödjarna/ vardagscoacherna ger boendestöd 24 -timmar/dygn. Källan är en öppen träffpunktsverksamhet för målgruppen. Allt vårt arbete vilar tryggt på socialförvaltningens värdegrund vilket innebär att alla som kommer i kontakt med oss ska få ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi söker nu timvikarier till både dagen och natten! Arbetsuppgifter Som vardagscoach på dagen inom Socialpsykiatrin arbetar du med personer mellan 18-65 som utifrån olika funktionsnedsättningar behöver stöd i sin vardag. Arbetesuppgifterna består av att stödja och motivera brukaren till att skapa struktur i hemmet och bidra till en fungerande vardag. Arbetet ställer höga krav på lyhördhet, eget ansvar och kreativitet. Som vardagscoach på natten arbetar du i team med hemtjänsten och utför också arbetsuppgifter inom ramen för hemvårdens verksamhetsområde. Här måste ramen för flexibilitet vara större eftersom du här också möter en annan målgrupp, till största delen äldre personer. Du behöver här ha kompetens/erfarenhet utifrån båda målgrupperna.   Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad mentalskötare/undersköterska eller har annan eftergymnasial utbildning inom socialpsykiatrin/verksamhetsområdet. Du ska ha förmågan att kommunicera på ett tydligt och konkret sätt och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde Snarast. Sysselsättningsgrad Timanställning Sista ansökningsdag 10 oktober 2013 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga TIMVIKARIER, Socialpsykiatrin, ref.nr 469 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TIMVIKARIER, Socialpsykiatrin, ref.nr 469

Dagbarnvårdare på obekväm arbetstid Ref nr 470
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Skolförvaltningen har ansvaret för verksamheterna inom förskola, grundskola, grundsärskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet samt för kommunens elevhälsoenhet. Håbo kommun har sedan hösten 2012 erbjudit omsorg på obekväm arbetstid för barn från ett års ålder till och med vårterminen det år då barnet fyller 13 år, om behov finns. Kommunen söker ytterligare en dagbarnvårdare som till stor del kommer att ha sin verksamhet förlagd på obekväm arbetstid. Tjänsten kan även innefatta arbete dagtid. Dagbarnvårdaren kommer att ta emot barn i sitt eget hem under kvällar, nätter och helger under tid då föräldrar arbetar och förskola eller fritidshem har stängt. Arbetet handlar om att ge barnen en trygg omsorg under tiden då barnen befinner sig i verksamheten och att ha ett nära och förtroendefullt samarbete med hemmen. Arbetet kan också bestå i att vikariera när den andra dagbarnvårdaren är ledig eller sjuk. Kvalifikationer Erfarenhet av arbete med barn efterfrågas. Utbildning på området ses som meriterande. Det är en förutsättning att du bor i Håbo kommun och har ett djur- och rökfritt hem. Du ska vara ansvarsfull, flexibel och servicemedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan anställning sker i enlighet med Skollagens krav. Varaktighet/Arbetstid Tidsbegränsad anställning Tillträde: Enligt överenskommelse Lön Lön/Sysselsättningsgrad: 50 – 70 % beroende på behov Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare på obekväm arbetstid Ref nr 470 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare på obekväm arbetstid Ref nr 470

UNDERSKÖTERSKA, Natt, ref.nr 471
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Pomona Hus 4 är ett Särskilt boende för äldre fördelat på fyra våningsplan. I verksamheten finns omsorgspersonal under hela dygnet som arbetar utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet.   Vi söker nu en undersköterska med stort intresse för äldreomsorg, som vill vara med och föra Håbo kommuns äldreomsorg mot Sveriges bästa!   Arbetsuppgifter Omvårdnadsuppgifter, medicinhantering, delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Kvalifikationer Undersköterskeutbildning eller motsvarande. Vi ser att du är en trygg och positiv person, gärna med erfarenhet från äldre och sjukvård, då vi har kvalificerade delegerade uppgifter att utföra under natten. Att du har intresse av äldrevård samt förmåga och vilja att sätta den enskilde brukaren i centrum. Kan du samarbeta, ta egna initiativ och ställa om till nya förutsättningar när så krävs? Då kan Du vara den vi söker!   Tillträde 1 november 2013 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning. Arbetstiden är schemalagd 20.45-07.15 87%, vilket motsvara 15 nätter på 5 veckor. Lön Individuell lönesättning. Kollektivavtal tillämpas. Sista ansökningsdag 4 oktober 2013 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga UNDERSKÖTERSKA, Natt, ref.nr 471 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UNDERSKÖTERSKA, Natt, ref.nr 471

SPECIALLÄRARE MED INRIKTNING F-3 & 4-9/Vibyskolan/Futurum Ref nr 472
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Futurum är en F-9 skola med ca 900 elever. Skolan består av tre enheter F-3, 4-6 och 7-9. På Futurum vill vi ge eleven/barnet möjlighet att se sina kunskaper i ett verklighetsanknutet sammanhang och att se närsamhället som en resurs. Vi använder oss av en metodik som vi kallar pedagogiskt entreprenörskap, lära med alla sinnen, som syftar till att stärka elevens/barnets självkännedom och initiativförmåga. Vi vill ge våra elever möjligheter att känna delaktighet och använda sin kreativitet "lust att lära" efter sina personliga förutsättningar. Viby/Futurum söker 2 speciallärare med inriktning F-3 och 4-9   En tjänst på Vibyskolan 50%, med inriktning F-3 En tjänst på Futurum 100% med inriktning 4-9   Vi söker dig som: -  är speciallärare med erfarenhet av att stödja elever i årskurserna F-3 alternativt 4-9  -  vill sätta eleven i centrum utifrån synsättet att "alla kan, vill och duger". -  har god samarbetsförmåga, samt kan ta egna initiativ och kan arbeta självständigt. -  vill arbeta i team. -  kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att    underlätta inlärning för alla. -  ser handledning av pedagoger och resurser som en del i uppdraget.   Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete med många möjligheter till utveckling och utmaningar.   Om ovanstående stämmer in på just dig är du mycket välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis   Kvalifikationer Du kan entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.   Tillträde omgående   Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid. Tillsvidare   Lön Måndslön med individuell lönesättning   Sista ansökningsdag 2013-10-07   Välkommen med din ansökan!   Ansökan görs via vår hemsida eller via Arbetsförmedlingen   Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALLÄRARE MED INRIKTNING F-3 & 4-9/Vibyskolan/Futurum Ref nr 472 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALLÄRARE MED INRIKTNING F-3 & 4-9/Vibyskolan/Futurum Ref nr 472

LÄRARE, Gransäterskolan årskurs 2, ref. nr. 473
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker en behörig lärare till en av våra tvåor. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Januari 2014. Sysselsättningsgrad 100 %, vikariat under vårterminen 2014, med eventuell möjlighet till förlängning. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-11-01. Intervjuer sker löpande. Annonsen kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE, Gransäterskolan årskurs 2, ref. nr. 473 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE, Gransäterskolan årskurs 2, ref. nr. 473

PERSONLIG ASSISTENT, Timvikarie natt, ref.nr 474
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet.   Arbetsuppgifter Som personlig assistent ska du hjälpa till med vardagliga sysslor i hemmet, du ska vara den som ser till att brukaren får struktur och en innehållsrik vardag, att brukaren får möjlighet till den fysiska rehabiliteringsträning som hon/han behöver. Du ska hjälpa brukaren att utvecklas i sin livssituation, upprätthålla förmågor och att utveckla nya förmågor. I arbetet krävs en hel del flexibilitet och kommunikativ förmåga. Kvalifikationer Brukaren har ett behov att du som assistent är engagerad och tar ditt arbete på allvar och förstår att din insats värderas högt. Du får gärna ha erferenhet av personer med autism sedan tidigare, men i första hand söker vi personer som passar våra brukare i personlighet och matchar deras önskemål. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel nattetid. Tillträde Snarast Sysselsättningsgrad Timanställning. Natt. Arbetstiden kommer att variera vilket innebär att du hoppar in vid ordinarie personals semester och sjukfrånvaro. Sista ansökningsdag 2013-11-01 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, Timvikarie natt, ref.nr 474 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, Timvikarie natt, ref.nr 474

BISTÅNDSHANDLÄGGARE tillsvidareanställning heltid.
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. I Håbo kommuns sociala verksamheter är det viktigt för oss att ha ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi strävar efter att ha en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats används på ett effektivt sätt. Arbetsuppgifter Som biståndshandläggare hos oss ska du utreda bedöma och besluta om insatser enligt SoL enligt lokala riktlinjer och rättspraxis. Arbetet innebär även en nära samverkan med bland annat utförare, landsting och anhöriga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med totalt 5 biståndshandläggare och en enhetschef. Vi söker dig som har ett socialt synsätt och sätter människan i centrum där varje individ behandlas med största respekt. Organisationen kommer att genomgå förändringar då nya metoder och krav ställs på verksamheten. Kvalifikationer Vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper samt ditt förhållningssätt gentemot kollegor och klienter Som medarbetare behöver du vara självständig, initiativrik, flexibel samt ha god samarbetsförmåga. Din teoretiska grundutbildning är socionom utbildning. Körkort är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat i Treserva eller liknande datorsystem. Vi ser gärna att Du har 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort B körkort fordras. Vad vi erbjuder Håbo kommun är en medelstor kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. I Uppsala län finns också en väl utvecklad FoU verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Självfallet finns också friskvård och flexibel arbetstid, liksom extern handledning. Arbetstid/Varaktighet 100%. Tillsvidareanställning med tillträde i januari -14. Lön Ange löneanspråk i din ansökan. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommelse i samband med anställning. Sista ansökningsdag 2 november 2013 Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Inkomna ansökningar prövas fortlöpande Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga BISTÅNDSHANDLÄGGARE tillsvidareanställning heltid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BISTÅNDSHANDLÄGGARE tillsvidareanställning heltid.

ENHETSCHEF IFO tillvidareanställning heltid.
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Enhetschef biståndshandläggning SoL och LSS, heltid med tillsvidareanställning  Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt - Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål - att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Socialförvaltningen i Håbo kommun söker till myndighetsenhetens barn- och ungdomsenhet en biträdande enhetschef Tjänsten som enhetschef är placerade inom förvaltningens vuxenenhet där vi arbetar med försörjningsstöd, vuxna med missbruksproblematik eller personer i behov av socialpsykiatrisktstöd. Enheten består av enhetschef och 7 medarbetare idag. Som enhetschef är Du direkt underställd chefen för myndighetsenheten. Vi förväntar oss att Du har en förmåga att arbeta på ett stödjande och konsulterande sätt gentemot den personal som ingår i Din arbetsgrupp samtidigt som Du tar ett ansvar för de ekonomiska ramar som verksamheten har. DU har arbetsmiljö-  och personalansvar. Internt sker mycket av samarbetet inom socialförvaltningen med utförarenheten – vår interna leverantör av insatser på hemmaplan i form av öppen missbruksvård via Nakterhuset. Som biträdande enhetschef vill vi att Du förutom socionomexamen har • God och väl vitsordad erfarenhet av arbetsområdet och arbetsledning. • Kunskaper om aktuell lagstiftning • Ett klientcentrerat synsätt med beaktande av givna ekonomiska ramar • Lust och förmåga att arbeta med ett stödjande ledarskap där du följer upp verksamhetens mål, ger medarbetarna återkoppling och adekvat stöd i vardagsarbetet.   Vi ser gärna att du är en van datoranvändare, Treserva används inom socialtjänsten i Håbo. Vad vi erbjuder Håbo kommun är en liten kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. Vi strävar efter att ha en tydlighet i uppdragen mellan olika chefsnivåer och mellan chef och arbetsgrupper. I Uppsala län finns också en väl utvecklad FoU-verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Självfallet finns också friskvård och flexibel arbetstid Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställningen. Fackliga företrädare, SSR och Vision nås via kommunens växel, 0171-525 00. Vi undanber oss annonssäljare i den här rekryteringen. Ansökningar prövas fortlöpande varefter de kommer in. Tjänsten tillsätts under förutsättningen att erfoderliga beslut tas. Sista ansökningsdag 3 november2013 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga ENHETSCHEF IFO tillvidareanställning heltid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENHETSCHEF IFO tillvidareanställning heltid.


Sök lediga jobb Håbo kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se