Håbo jobb - lediga jobb

Håbo jobb Håbo jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Håbo. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Håbo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.- Håbo

 2. Blivande Gruppchef/Säljare Håbo- Håbo

 3. FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449- Håbo

 4. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448- Håbo

 5. TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432- Håbo

 6. LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439- Håbo

 7. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,- Håbo

 8. FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437- Håbo

 9. SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445- Håbo

 10. Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%- Håbo

 11. FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444- Håbo

 12. FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426- Håbo

 13. SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424- Håbo

 14. FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434- Håbo

 15. FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433- Håbo

 16. Insatsledare inriktning tillsyn och tillstånd- Enköping

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.- Håbo

 18. SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405- Håbo

 19. SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451- Håbo

 20. LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452- Håbo

 21. SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid- Håbo

 22. VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454- Håbo

 23. Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet- Håbo

 24. LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455- Håbo

 25. FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456- Håbo

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.- Håbo

 27. PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457- Håbo

 28. PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458- Håbo

 29. PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459- Håbo

 30. PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460- Håbo

 31. Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%- Håbo

 32. SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461- Håbo

 33. LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462- Uppsala

 34. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.- Håbo

 35. Blivande Gruppchef/Säljare Håbo- Håbo

 36. Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet- Håbo

 37. UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464- Håbo

 38. GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463- Håbo

 39. SOCIONOMKONSULT- Håbo

 40. Säljkonsulent - Håbo- Håbo


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Håbo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Håbo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.

Blivande Gruppchef/Säljare Håbo
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Håbo Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Håbo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Håbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Håbo

FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Futurum är en F-9 skola med ca 900 elever. Skolan är indelad i arbetsenheterna F-3, 4-6 samt 7-9. Futurum sätter eleven i fokus hela dagen genom att sätta tydliga mål, lära med alla sinnen och ge eleverna trygghet och arbetsro. Detta tror vi stärker elevernas självkännedom och initiativförmåga. Vi vill ge våra elever möjligheter att känna delaktighet och använda sin kreativitet ”lust att lära” efter sina personliga förutsättningar. Fritidsverksamheten är en integrerad del i skolan Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du är engagerad och brinner för fritidsverksamheten. Du möter barnen där de är och tar deras erfarenheter och intressen som utgångspunkt i det pedagogiska arbetet. Du arbetar gärna i arbetslag med olika yrkesgrupper och ser samverkan i skola-skolbarnsomsorg som självklart. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 2013-09-01 Sysselsättningsgrad Heltid Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-08   Ansökan görs via vår hemsida eller via arbetsförmedlingen Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRITIDSPEDAGOG, Futurum, ref.nr. 449

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Arbetsuppgifter Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Tillträde Tillträde sker den 12 augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 75% Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 8 augusti.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448

TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Resursskolan är till för elever i behov av särskilt stöd. Undervisningen bedrivs i två mindre grupper: F-år 4 och år 4-9 i nära samarbeta med Gröna Dalen. Detta för att eleven ska få möjlighet till extra stöd för att skapa goda förutsättningar för inlärning, för att kunna erbjuda stöd utifrån elevens förutsättningar och behov på olika sätt i arbetet, för att stärka elevens självkänsla och självförtroende. Målsättningen är alltid att eleven ska tillbaka till ordinarie grundskoleklass. Vi söker lärare till båda grupperna. Lågstadielärare med inriktning svenska och matematik och lärare i svenska och ytterligare något/några ämnen, samt special lärare/specialpedagog. Arbetsuppgifter Som lärare på Resursskolan undervisar du i en mindre grupp, ibland även en till en, och med alternativa undervisningssätt. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare enligt ovan. Eleverna behöver ha en strukturerad undervisning i lugn miljö. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 2013-08-12 Sysselsättningsgrad 100 % Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-06-30 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringsarbetet själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TRE GRUNDSKOLLÄRARE ÅR 1-9, Resursskolan, ref.nr 432

LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i trä- och metallslöjd som vill kombinera slöjdtjänsten med arbete i vår fritidsverksamhet. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du brinner för fritidsverksamheten. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga och goda IT-kunskaper. Du är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Augusti -2013 Sysselsättningsgrad Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 25 % (eventuellt mer) trä- och metallslöjd och 50-75 % fritids. Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-06-27 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss kontakt med rekryteringsföretag.  ? Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I TRÄ OCH METALLSLÖJD KOMB. MED FRITIDS, Slottsskolan, ref. nr. 439

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Snarast Sysselsättningsgrad 75 % Tills vidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-03. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,

FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Råbydals förskola ligger i förskoleområdet Södra Bålsta som består av 5 förskolor: Annehill, Råbydal, Skogsbrynet, Skörby och Råbydal Råbydals förskola söker nu en behörig förskollärare. Du kommer att arbeta med barn 3-5 år på avd Trollskogen. Vi arbetar utifrån läroplanen med fokus på värdegrunden och den pedagogiska dokumentationen som synliggör barns lärande. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att de pedagogiska målen uppnås, samt ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har förskollärarutbildning/lärarutbildning med inriktning mot förskolan. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med Lpfö98/10. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna möta barn, föräldrar och kollegor med respekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Tillträde 2013-08-12 Sysselsättningsgrad Heltid. Tillsvidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-05 Om ovanstående stämmer in på just dig är du välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan görs via arbetsförmedlingen eller via vår hemsida www.habo.se/Naringsliv--Arbete/Arbeta-i Habo/Lediga-jobb/ Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss kontakter med rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE, Råbydals förskola, ref.nr 437

SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Futurum är en F-9 skola med ca 900 elever. Skolan är indelad i arbetsenheterna F-3, 4-6 samt 7-9. Futurum sätter eleven i fokus hela dagen genom att sätta tydliga mål, lära med alla sinnen och ge eleverna trygghet och arbetsro. Detta tror vi stärker elevernas självkännedom och initiativförmåga. Vi vill ge våra elever möjligheter att känna delaktighet och använda sin kreativitet ”lust att lära” efter sina personliga förutsättningar. Futurum söker 1 speciallärare med inriktning F-6 alternativt 4-9 Vi söker dig som: -  är speciallärare med erfarenhet av att stödja elever i årskurserna F-6 alternativt 4-9  -  vill sätta eleven i centrum utifrån synsättet att "alla kan, vill och duger". -  har god samarbetsförmåga, samt kan ta egna initiativ och kan arbeta självständigt. -  vill arbeta i team. -  kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att    underlätta inlärning för alla. -  ser handledning av pedagoger och resurser som en del i uppdraget. Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete med många möjligheter till utveckling och utmaningar. Om ovanstående stämmer in på just dig är du mycket välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis Kvalifikationer Du kan entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 2013-08-12 Arbetstid/Varaktighet Heltid. Tillsvidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-04 Välkommen med din ansökan! Ansökan görs via vår hemsida eller via arbetsförmedlingen Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALLÄRARE, Futurum, ref. nr 445

Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter Inom ramen för SoL, LVU och LSS ska du rekrytera och utreda uppdragstagare – kontaktpersoner, kontaktfamiljer och familjehem samt verkställa och följa upp insatser. Erbjuda uppdragstagare handledning och utbildning samt ansvara för uppdragstagares ekonomiska ersättningar.  Du har ansvar för avtal och delar av uppföljningen vid HVB-/institutionsplaceringar. Uppdragen kommer från socialsekreterare / biståndshandläggare som finns inom myndighetsenhetendär det finns ca 40 medarbetare. Ett nära samarbete sker mellan uppdragsgivaren och familjehemssekreteraren. En gemensam chef finns för medarbetarna inom barn-ungdom-familj. I andra delar av myndigheten finns biståndshandläggning för äldre och funktionshindrade, ekonomiskt bistånd, missbruk och insatsen socialspsykiatri. Din profil Du är socionom med arfarenhet av myndighetsutövning rörande barn/ungdomar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar placerade i familjehem. Körkort är ett krav då arbetet innebär en del resor. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och har god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du bör även vara flexibel och lyhörd i kontakten med kollegor, barn, föräldrar och familjehem. Viktigt är även att du har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Inom verksamheten använder vi Treserva - ett datorbaserat system för socialverksamhet. det är meriterande om du har vidareutbildning tex i Kälvestensmetoden. Tillträde Tillträde sker i augusti eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 20 juli 2013.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%

FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Socialförvaltningen söker en vikarierande familjerättssekreterare med tillträde i september till och med juni 2014. Arbetsuppgifter Som familjerättssekreterare arbetar du på delegation från socialnämnden. Du arbetar främst på uppdrag av tingsrätten med olika typer av familjerättsliga utredningar, främst vårdnads-, boende- och umgängesutredningar samt sk upplysningar enligt föräldrabalken. Gruppen handlägger också adoptionsansökningar och samarbetssamtal, såväl frivilliga som på uppdrag av tingsrätten. Din profil Du ska ha socionomutbildning och god kännedom om den familjerättsliga lagstiftningen. Du måste också ha ett genuint intresse för såväl barn som vuxna och vara bra på att hantera människor i kris och konflikt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifterna eller har erfarenhet av barnutredningar enligt BBIC. Datorvana är ett krav då dokumentationen sker i Treserva. Körkort är önskvärt. Tillträde Tillträde sker i september eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 20 juli 2013. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FAMILJERÄTTSSEKRETERARE -socionom, ref. nr 444

FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad pedagog. Du är engagerad och brinner för fritidsverksamheten. Du möter barnen där de är och tar deras erfarenheter och intressen som utgångspunkt i det pedagogiska arbetet. Du arbetar gärna i arbetslag med olika yrkesgrupper och ser samverkan i skola-skolbarnsomsorg som självklart. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Fritidsverksamheten är en integrerad del i skolan och bedrivs i två grupper. Tillträde Augusti 2013 Sysselsättningsgrad 50-75 % tillsvidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-06-23, tjänsten kan komma att tas bort i förtid, intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRITIDSPEDAGOG, Slottsskolan, ref. nr. 426

SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Barn- och elevhälsoenhetens verksamhetsområde spänner över det specialpedagogiska, medicinska, sociala, psykologiska och omvårdande arbetet. Vårt uppdrag är först och främst förebyggande och hälsofrämjande och vi arbetar för att skapa miljöer som främjar barns/elevers lärande, utveckling och hälsa. Arbetet sker i nära samarbetet med kommunala förskolor och skolor men också tillsammans med olika samarbetspartners inom kommun och landsting. I Håbo kommun satsar vi på barn- och elevhälsa och söker därför en specialpedagog till vår centrala Barn- och Elevhälsoenhet. Tjänsten är på 100 %. Du kommer att blir en av våra fyra specialpedagoger som i team med psykolog kommer arbeta med stöd till grund- och gymnasieskola i vår kommun. Arbetsuppgifter Arbetet är mycket varierande. Du kommer att arbeta på individ-, grupp- och organisationsnivå, vilket innebär allt från handledning, konsultation, utredning till utformande och genomförande av olika kompetensutvecklingsinsatser till pedagoger. Aktivt deltagande i skolornas Elevhälsoteam är ett viktigt uppdrag. Arbetet sker i nära samarbete med skolledning, personal, elev och föräldrar. Kompetenskrav Vi söker en person med specialpedagogisk examen och grund- eller gymnasielärarutbildning. Tidigare arbete som specialpedagog i skolan är ett krav. Du ska ha stor erfarenhet av att arbeta med komplexa specialpedagogiska frågeställningar på individ-, grupp och organisationsnivå Som person tycker du om att arbeta strukturerat och självständigt. Du har, med bibehållen professionalitet, förmåga att sätta dig in i andra människors situationer. Du ska ur ett inkluderande perspektiv kunna handleda och vägleda personal så att bemötande och förhållningssätt ger elever möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Du ska kunna driva specialpedagogiska frågor och ha tilltro till din professions möjligheter att bidra till förändringsarbete för en ökad måluppfyllelse. Din förmåga att samarbeta, kommunicera och vägleda andra finns dokumenterad eller styrkt genom referenser.  Du har god förmåga att arbeta analytiskt och problemlösande. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenhet samt den kompetenspåbyggnad som vi bedömer relevant för tjänsten och som kompletterar den kompetens vi har. Övrigt meriterande Handledarutbildning är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med äldre elever. Du känner dig bekväm med att använda dator.Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret måste uppvisas före anställning. Tillträde Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad Heltid Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns Sista ansökningsdag 31 juli 2013. Vi arbetar med löpande rekrytering, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG - Barn- och elevhälsoenheten, ref.nr 424

FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Förskoleområdet i centrala Bålsta består av : Backsippan, Ellensborg, Mansängen, Nybygget, Rungården, Skeppsgården och Talltorp. Vi arbetar utifrån läroplanen med fokus på värdegrunden och den pedagogiska dokumentationen som synliggör barns lärande Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att de pedagogiska målen uppnås, samt ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har förskollärarutbildning/lärarutbildning med inriktning mot förskolan. Du skall ha god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med Lpfö98/10. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna möta barn, föräldrar och kollegor med respekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Tillträde 2013-08-12 Sysselsättningsgrad 40/40 Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-02 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringsarbetet själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE, Centrala förskolor, ref.nr 434

FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Skörby söker nu en behörig förskollärare på heltid. Skörby förskola är en arkitektritad förskola med plats för ca 100 barn fördelat på 3 enheter, Safiren, Rubinen och Kristallen. Varje enhet har en avd med barn från 1-3 år och en avd med barn från 3-5 år. Förskolan ligger i en naturskön omgivning med hagar och skog runt om. I området finns såväl nybyggd som äldre villabebyggelse. Vi söker nu dig som tillsammans med pedagoger i ett arbetslag vill främja en kreativ och lustfylld verksamhet som tillvaratar barnens förmågor och stimulerar till lek och lärande. Du är positiv, ser möjligheter och utmaningar i arbetet, har lätt att samarbeta, är medveten om ditt uppdrag och arbetar utifrån den nya reviderade läroplanens mål. Du har förskollärarutbildning.  Kvalifikationer Förskollärarutbildning, samarbetsförmåga och goda IT kunskaper Tillträde Augusti 2013 eller enligt överenskommelse Sysselsättningsgrad Heltid 100% Lön Månadslön. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-09 Om ovanstående stämmer in på just dig är du välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan görs via arbetsförmedlingen eller via vår hemsida www.habo.se/Naringsliv--Arbete/Arbeta-i-Habo/Lediga-jobb/ Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss kontakter med rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE, Skörby förskola ref.nr 433

Insatsledare inriktning tillsyn och tillstånd
Räddningstjänsten Enköping - Håbo är ett räddningstjänstförbund med två medlemskommuner belägna mitt i Mälardalen med Stockholm, Uppsala och Västerås i sin närhet. Enköping och Håbo har tillsammans 60 000 invånare. I kommunerna finns två trevliga mälarstäder med goda möjligheter till rekreation och stränder som inbjuder till bad och båtliv. Kommunerna har bekväm tillgång till tre närbelägna flygplatser med både inrikes- och utrikestrafik. Förbundet har 140 medarbetare fördelade på två heltids- och fyra deltidsstationer. Totalt finnssju utryckningsstyrkor att tillgå. Vi utökar vår organisation och söker dig som med stort driv och egen motor vill vara med och utveckla det förebyggande arbetet i en spännande och kreativ miljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillsyn och tillståndshandläggning. Din bakgrund och dina ambitioner påverkar övrigt innehåll i tjänsten. Vid sidan av det förebyggande arbetet ingår du även i vår insatsledarorganisation med jour på brandstationen. Du som söker ska ha genomgått tillsyn A, förebyggande I eller liknande utbildning. Du ska även ha genomgått räddningsledning B eller liknande utbildning. Är du brandingenjör och vill söka ska du ha brandingenjörsexamen och genomfört MSB:s påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer. Det krävs att du har B-körkort. Vi vill att du har god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Personliga egenskaper som förmåga att ta egna initiativ, nyfikenhet och vilja att fördjupa dig inom sakområdet kommer att vara viktiga egenskaper i urvalsprocessen. Upplysningar lämnas av räddningschef Rickard Westning 0171-62 56 01, Cecilia Fager 0171-62 56 02, Hans Granholm 0171-62 56 04 eller Jan-Olof Pettersson 0171-62 56 13. Fackliga företrädare är Håkan Bergström (Vision), Roine Lindberg (Ledarna) och Christer Eriksson (Kommunal). De fackliga företrädarna kan nås via växeln 0171-62 56 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Räddningstjänsten Enköping Håbo
Ort: Enköping
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Insatsledare inriktning tillsyn och tillstånd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Insatsledare inriktning tillsyn och tillstånd

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Håbo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Uppsala. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Håbo
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.

SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter En av våra medarbetare avslutar sin anställning och vi söker nu en efterträdare med tillsvidareanställning - som socialsekreterare hos oss ska du utreda, bedöma och besluta om insatser inom missbruk-, socialpsykiatri och ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen, lokala riktlinjer och rättspraxis. I arbetsuppgifterna ingår motivationsarbete, råd och stöd samt samarbete med såväl interna som externa samarbetspartners. Intern finns öppen missbruksvård och behandling och socialpsykiatrisk utförare. Enheten sätter individens förmågor i fokus och vår främsta uppgift är att genom aktiva insatser och förändringsarbete skapa och stärka den enskildes förutsättningar till rehabilitering, ett självständigt liv och på sikt självförsörjning. Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen och har arbetat några år. Du är van att handlägga en rättssäker och effektiv ärendehantering, likväl som ett respektfullt bemötande med fokus på att hjälpa den enskilde till egen försörjning. Meriterande kvalifikationer är att du samarbetar bra med andra och är duktig på att bygga nätverk. Du har god analytisk förmåga och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person trivs du med att arbeta självständigt, är stresstålig och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Meriterande är flerårig erfarenhet av handläggning av missbrukhandläggning och myndighetsutövning, MI-utbildning och erfarenhet av arbete i dokumentationsstödet Treserva. Andra språk kan vara meriterande – Håbo kommun är finsk förvaltnings kommun. DU har B-körkort är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Månadslön: heltid 40/40, tillsvidare anställning. Tillträde: Sommaren 2013 eller enligt överenskommelse. Vad vi erbjuder; Håbo kommun är en medelstor kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. I Uppsala län finns också en väl utvecklad FoU-verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Vi erbjuder friskvård och flexibel arbetstid, liksom extern handledning. Lön och övriga anställningsvillkor efter överenskommelse i samband med anställning. Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Göran Lidström telefon 0171-525 00 (växel). Inkomna ansökningar prövas fortlöpande och inbjudan till anställningsintervju kan komma att ske före ansökningstidens utgång.   Ansökan ska inkomma senast 2013 -08-20. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE MISSBRUK-SOCIALPSYKIATRI.Ref.nr 405

SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Vi söker Dig som • har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller liknande. • vill utveckla läsfrämjande åtgärder och samarbeta med lärare med metoder för att söka och värdera information för att bidra till elevernas lärande. • vill vara med och utveckla verksamheten och metoder för att integrera biblioteket i övriga undervisningen. Du är en engagerad bibliotekarie som tycker om att arbeta utåtriktat och trivs med att arbeta med barn och ungdomar. Tillträde 2013-08-12 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad Tjänsten är ett föräldravikariat på 60 % under höstterminen 2013. 2 dagar/vecka på Gransäterskolan, 1 dag/vecka på Slottsskolan i Skokloster. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-16. Intervjuer pågår löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451

LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker en behörig 1-3 lärare. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 % Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2012-08-16. Intervjuer sker löpande. Annonsen kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452

SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Dina arbetsuppgifter Som socialsekreterare hos oss ska du utreda, bedöma och besluta om ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen, lokala riktlinjer och rättspraxis. I arbetsuppgifterna ingår motivationsarbete, råd och stöd samt samarbete med såväl interna som externa samarbetspartners. I arbetet ingår även handläggning av dödsboanmälan. Enheten sätter individens förmågor i fokus och vår främsta uppgift är att genom aktiva insatser och förändringsarbete skapa och stärka den enskildes förutsättningar till självförsörjning. Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen och värdesätter en rättssäker och effektiv ärendehantering, likväl som ett respektfullt bemötande med fokus på att hjälpa den enskilde till egen försörjning. Meriterande kvalifikationer är att du samarbetar bra med andra och är duktig på att bygga nätverk. Du har god analytisk förmåga och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person trivs du med att arbeta självständigt, är stresstålig och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Meriterande är flerårig erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd - myndighetsutövning, MI-utbildning och erfarenhet av arbete i dokumentationsstödet Treserva. Andra språk kan vara meriterande – Håbo kommun är finsk förvaltnings kommun. Innehav av B-körkort är önskvärt och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Månadslön, heltid 40/40, tillsvidare anställning. Tillträde: hösten 2012 eller enligt överenskommelse.  Du ansöker via vår hemsida och vi vill ha din ansökan senast 25.8-13. Ansökningar prövas fortlöpande under ansökningstiden varför kallelse till anställningsintervjuer också sker fortlöpande. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE, tillsvidare heltid

VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Socialpsykiatrin i Håbo Kommun består av två delar, boendestödsteamet och Källan. Verksamheten vänder sig till personer med psykiatriska funktionsnedsättningar mellan 18 och 65 år. Boendestödjarna/ vardagscoacherna ger boendestöd 24 -timmar/dygn. Källan är en öppen träffpunktsverksamhet för målgruppen. Allt vårt arbete vilar tryggt på socialförvaltningens värdegrund vilket innebär att alla som kommer i kontakt med oss ska få ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi söker dig som vill vara med att skapa Sveriges bästa boendestöd, genom att uppmuntra, motivera och stödja brukaren i att uppnå sina mål. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av att stödja och motivera brukaren, att skapa struktur i hemmet och bidra till en fungerande vardag. Social dokumentation och medicinhantering är andra arbetsinsatser du ställs inför. Kvalifikationer För att klara denna utmaning behöver du ha erfarenhet från arbetsområdet, psykiatri och neuropsykiatri. Du ska ha adekvat utbildning och körkort. Du behöver ha god samarbetsförmåga men också kunna agera självständigt och ta eget ansvar. Verksamheten är rörlig varför förmåga att ställa om till nya förutsättningar är ett måste. Du behöver kunna kommunicera på ett tydligt sätt och vara lyhörd inför brukaren och arbetskamraterna. Du har vetskap om ett återhämtningsinriktat förhållningssätt. Sist men inte minst lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och ditt bemötande. Sysselsättningsgrad Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning och schemalagd med helg och kvällstjänstgöring. Lön Månadslön med individuell lönesättning, kollektivavtal tillämpas. Sista ansökningsdag Din ansökan med meritförteckning ska vara oss tillhanda snarast, dock senast den 1 september 2013. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VARDAGSCAOCH, Socialpsykiatrin ref.nr 454

Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Håbo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Håbo
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet

LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker dig som är behörig lärare i SO. Du kommer att vara mentor i årskurs 8. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Mitten av november 2013. Sysselsättningsgrad 100 %, tjänsten är ett föräldravikariat under ett år. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-09-07 ?Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tas bort i förtid. ??Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455

FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Bildningscentrum Jan Fridegård är beläget i Bålsta centrum, alldeles i närheten av Bålsta station. Fridegårdsgymnasiet är Håbo kommuns enda gymnasieskola med tillhörande vuxenutbildning, svenska för invandrare, musikskola, bibliotek, teater, café samt ett särgymnasium. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare inom fordonsämnen. Du är en tydlig ledare och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera och stimulera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa fordonsprogrammets åk 3-elever i följande tre kurser: Bromsar, kaross och chassi - Komfort- och säkerhetssystem - Motor och kraftöverföring. Tillträde Omgående Sysselsättningsgrad 60 %. Arbetet är förlagt onsdag-fredag. Varaktighet Visstidsanställning - läsåret 13/14 dvs 2013-08-12 - 2014-06-18 Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-16. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FORDONSLÄRARE, Fridegårdsgymnasiet, ref.nr 456

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Håbo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Håbo
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.

PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Just nu söker vi en personlig assistent för natt tjänstgöring hos ett barn i 2-års åldern i utkanten av Bålsta. Arbetsuppgifter Du skall som personlig assistent hjälpa till med att skapa och bibehålla struktur, lugn och trygghet. Du ska ha förmåga till tydlighet så att natten blir förutsägbar för brukaren. Arbetet betsår bl.a av att vara ett stöd i sysselsättning och kommunikation samt hjälpa till med personlig omvårdnad, hygienrutiner och matsituationer som kan förekomma under natten. I det ligger bl.a att du ska vara ett stöd för brukarens utveckling och förmåga att klara mer och mer själv. Du kommer att arbeta i hemmet där övriga familjemedlemmar finns, det är viktigt att du är lyhörd ut efter familjens behov. Meriterande kvalifikationer är att du är flexibel och har förmåga till ett pedagogiskt förhållningssätt. Önskvärt om du har erfarenhet av epilepsi, samt körkort och tillgång till egen bil. Din personliga mognad kommer värderas högt!  Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning, 90%. Provanställning om 6 månader kommer att tillämpas Lön Månadslön med individuell lönesättning. Ansökan ska inkomma senast 2013-09-04 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 457

PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi ska nu starta upp en ny assistans i den gamla delen av Bålsta. Brukaren är en man i 50-års åldern. Du får gärna ha erfarenhet av rollen som personlig assistans sedan tidigare, men i första hand söker vi personer som passar vår brukare i personlighet och matchar hans önske mål. Arbetsuppgifter Som personlig assistent ska du hjälpa till med vardagliga sysslor i hemmet, du ska vara den som ser till att brukaren får struktur och en innehålls rik vardag, att brukaren får möjlighet till den fysiska rehabiliteringsträning som han behöver. Du ska hjälpa brukaren att utvecklas i sin livssituation, upprätthålla förmågor och att utveckla nya förmågor. I arbetet krävs en hel del flexibilitet och kommunikativ förmåga. Kvalifikationer Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, önskvärt om du är både finsk och svensktalande. Det är viktigt att du som assistent är engarerad och tar ditt arbete på allvar och förstår att din insats värderas högt. Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 70% natt med sovande jour. Lön Månadslön. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag Välkommen in med din ansökan snarats dock senast den 9 september 2013 Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, ref.nr 458

PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Nu startar personlig assistans upp en pool verksamhet som ska finnas till förfogande att rycka ut vid behov hos våra brukare. Du bör ha minst 3-års erfarenhet av socialt arbete och vara en lugn och trygg person. En fördel är om du har erfarenhet av arbete i brukarens egna hem och kan anpassa dig fort i dom olika situationer du hamnar i. Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad, du ska kunna ta egna initiativ och arbeta strukturerat samt arbeta både självständigt och i grupp. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har B-körkort samt tillgång till egen bil, eftersom avståndet till våra brukare kan se mycket olika ut. Vi söker Dig som har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbet. Har du det och tycker även att nedanstående stämmer in på dig, så är Du kanske den vi söker! * Du har en hög service-och kvalitetskänsla  och sätta brukaren i fokus. * Du kan arbeta självständigt såväl som att samarbeta med arbetslednning och arbetskamrater. * Du kan arbeta hos barn likväl som hos vuxna. * Ej har någon form av katt/hund allergi. * Ej känslig för röklukt, det kan förekomma att några utav våra brukare röker. * Önskvärt om du behärskar det finska språket. Tillträde 1 oktober 2013 Sysselsättningsgrad Allmän visstidsanställning 3 månader med goda möjligheter till fortsatt arbete. Tjänsten är på 50% dagtid, samt varannan helg. Lön Månadslön. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag Välkommen in med din ansökan snarast dock senast den 20 september. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT,Pool verksamhet, ref.nr 459

PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Som personlig assistent hjälper du brukaren i vardagen med de grundläggande behoven till exempel personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Utöver det hjälper du till med andra förekommande uppgifter i vardagen som inköp, aktiviteter och träning. Som personlig assistent i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi söker 2 personliga assistenter till ett finskt par i 60-års åldern. Arbetsuppgifter Som personlig assistent ska du hjälpa till med vardagliga sysslor i hemmet, så som matlagning, tvätt, städ och handling. Du behöver även vara behjälplig i omvårdnads situationer under dagen. Kvalifikationer Du behöver ha kunskap och erfarenhet av rollen som personliga assistent sedan tidigare, så du vet vad som väntas av dig. Det är viktigt att du som assistent är engagerad och tar ditt arbete på allvar och förstår att din insats värders högt. Vi söker dig som är flexibel, lugn och trygg i dig själv. Hos dessa personer behöver du behärska det finska språket i både tal och skrift. Sysselsättningsgrad Vikariat om 69% respektive 64% tom 2014-01-31 Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Sista ansökningsdag Välkommen in med din ansökan snarast dock senast den 20 september 2013   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIG ASSISTENT, Till finskt par, ref.nr 460

Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Arbetsuppgifter Inom ramen för SoL, LVU och LSS ska du rekrytera och utreda uppdragstagare – kontaktpersoner, kontaktfamiljer och familjehem samt verkställa och följa upp insatser. Erbjuda uppdragstagare handledning och utbildning samt ansvara för uppdragstagares ekonomiska ersättningar.  Du har ansvar för avtal och delar av uppföljningen vid HVB-/institutionsplaceringar. Uppdragen kommer från socialsekreterare / biståndshandläggare som finns inom myndighetsenhetendär det finns ca 40 medarbetare. Ett nära samarbete sker mellan uppdragsgivaren och familjehemssekreteraren. En gemensam chef finns för medarbetarna inom barn-ungdom-familj. I andra delar av myndigheten finns biståndshandläggning för äldre och funktionshindrade, ekonomiskt bistånd, missbruk och insatsen socialspsykiatri. Din profil Du är socionom med arfarenhet av myndighetsutövning rörande barn/ungdomar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar placerade i familjehem. Körkort är ett krav då arbetet innebär en del resor. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och har god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du bör även vara flexibel och lyhörd i kontakten med kollegor, barn, föräldrar och familjehem. Viktigt är även att du har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Inom verksamheten använder vi Treserva - ett datorbaserat system för socialverksamhet. det är meriterande om du har vidareutbildning tex i Kälvestensmetoden eller vidareutbildning motsvarande steg 1.   Tillträde Tillträde sker i augusti eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 1 september 2013.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare - resurshandläggare - tillsvidare. 100%

SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Vi arbetar för en verksamhet med långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv. Vi strävar efter att ha en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats används på ett effektivt sätt. Tjänsten tillsätts under förutsättningen att erfoderliga beslut fattas Arbetsuppgifter Barn och Ungdomsenhet arbetar med utredning efter anmälan och ansökan gällande barn och ungdomar i åldern 0-20 år och deras familjer. Du ansvarar för myndighetsutövning enligt lagstiftning, delegation, ramavtal och riktlinjer. Utredningsarbetet sker enligt Barns behov i centrum (BBIC-modellen)  Med familjeperspektivet i fokus sker arbetet i samverkan internt och externt. Enheten leds av biträdande enhetschef som svarar för den närmaste arbetsledningen i vardagen. Kvalifikationer . DU har socionomexamen samt flerårig erfarenhet av arbete inom socialtjänstens myndighetsutövning. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med BBIC samt i övrigt ha god datorvana, lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt ett strukturerat arbetssätt. Du har förståelse och  kunskap om människors olika levnadsvillkor och möter dem med respekt och lyhördhet. Du har en mängd kontakter med barn och deras familjer och nätverk samt med andra aktörer såväl inom som utanför den egna organisationen. Du är en trygg och stabil person som har god förmåga att skapa och upprätthålla bärande relationer på yrkesmässig grund. B-körkort är önskvärt. Månadslön, heltid 40/40, tillsvidare anställning. Tillträde: Hösten 2013. Vad vi erbjuder Håbo kommun är en medelstor kommun med närhet till olika externa och interna samverkansparter. I Uppsala län finns också en väl utvecklad FoU-verksamhet vilket ger möjlighet till forskningsanknuten verksamhetsutveckling och bra fortbildning. Vi erbjuder friskvård och flexibel arbetstid, liksom extern handledning. Lön och övriga anställningsvillkor efter överenskommelse i samband med anställning. SSR:s fackliga företrädare är Pantea Moradi, telefon 0171-58424, Visions fackliga företrädare är Jill Montelius, telefon 0171- 528 44. Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Katja Holmqvist, biträdande enhetschef eller Göran Lidström enhetschef på myndighetsenheten telefon, växel 0171-525 00. Ansökan ska inkomma senast 8 september 2013. Använd vår rekryteringstjänst – se längst ned Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE, utredare barn och ungdom tillsvidare, Refnr.461

LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker en pedagog till förberedelseklass för ensamkommande flyktingbarn 13-16 år. Det är en nystartad verksamhet. Vi söker dig som är behörig lärare och har SVA i din lärarutbildning. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 %, tjänsten är en visstidsanställning under läsåret 2013-2014 med eventuell möjlighet till förlägning. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-13. Intervjuer sker löpande. Annonsen kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. ? Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I FÖRBEREDELSEKLASS, Gransäterskolan, ref. nr. 462

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Håbo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Håbo
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Håbo.

Blivande Gruppchef/Säljare Håbo
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Håbo Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Håbo
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Håbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Håbo

Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Håbo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Håbo
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Håbo med/utan erfarenhet

UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. På Solängen finns det 40 stycken lägenheter där 20 av dessa är avsedda för personer med demensdiagnos. I Håbo kommun arbetar vi utifrån en värdegrund som ger alla människor lika värde, rätten till integritet och självbestämmande och tillvaratagande av förmågor och resurser. Solängens äldreboende öppnades den 4 mars 2013 och ligger i Bålsta. Solängen är uppdelad i två våningsplan med avdelningar på respektive plan. Mellan avdelningarna finns ett kök där all mat lagas. På markplan finns det två avdelningar för personer med demenssjukdom. Solängen är bemannat dygnet runt och sjuksköterska finns tillgänglit dygnet runt. Vi söker nu en medarbetare som vill vara med att föra Håbo kommuns äldreomsorg mot Sveriges bästa! Vi söker en undersköterska med stort intresse för äldreomsorg och demensvård. Arbetsuppgifter Att arbeta natt som undersköterska på omvårdnadsboende för personer med demensdiagnos. Vissa avancerade delegerade sjukvårdsuppgifter kan förekomma. Kvalifikationer Utbildad undersköterska med erfarenhet från äldreomsorgen och demnsvården och nattarbete. Du behöver ha ett stort tålamod, vara flexibel, lyhörd och vara genuint intresserad av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du ska fungera i grupp och tycka att det är självklart att vi alla arbetar tillsammans och mot samma mål. Det är viktigt att du är trygg och kan ta egna beslut då du ansvarar för en avdelning nattetid. Det finns alltid en kollega på avdelningen bedvid. Erfarenhet av natt arbete är ett krav. Passar detta in på dig, sök till Solängen nu! Tillträde Enligt överenskommelse. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden. Sysselsättningsgrad Ca 73% tillsvidareanställning, tjänstgöring Natt Lön Ange löneanspråk i din ansökan, individuell länesättning tillämpas. Sista ansökningsdag 15 september 2013 Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UNDERSKÖTERSKA, Solängen, ref.nr 464

GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gatuavdelningens ansvarsområde omfattar drift och underhåll av gator, vägar, gång- och cykelvägar, gatubelysning, parkeringar, torg, parker, skogar, naturreservat, fritidsanläggningar samt den yttre miljön vid kommunens fastigheter. Avdelningen ansvarar även för parkeringsövervakning, trafiksäkerhetsfrågor, byggledning/entreprenadkontroll samt är remissinstans i exploateringsfrågor- och planfrågor. Avdelningen genomför också nyanläggnings- och upprustningsprojekt inom ansvarsområdet. Inom avdelningen arbetar idag 17 personer. Arbetsuppgifter Gatuavdelningen söker nu en gatuingenjör som kommer att ansvara för arbetsledning av gatuavdelningens personal, kontroll och uppföljning av entreprenadarbeten, arbetsplanering inom verksamhetens område samt planering av åtgärder efter inkomna felanmälningar. Arbetet innebär daglig kontakt med kommuninvånare, företagare och andra kommunala förvaltningar. Kvalifikationer Du bör ha utbildning inom området eller erfarenhet av liknande arbete, gärna inom offentlig sektor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Det ställs höga krav på din förmåga att kunna kommunicera med kommuninvånare och andra kunder. Samarbetsförmåga och social kompetens är viktiga egenskaper. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav. Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad Heltid (arbetstid 07.00-16.00) Vikariat till och med 2014-03-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Lön Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Välkommen med din ansökan senast den 27 september 2013. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GATUINGENJÖR, VIK , ref.nr 463

SOCIONOMKONSULT
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Vi har haft hög personalomsättning den senaste tiden och behöver därför förstärka organsiationen med en socionomkonsult som med kort varsel och introduktion kan börja arbeta med vuxna missbrukare. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att utifrån SoL och LVM bedriva motivations-, utrednings- och uppföljningsarbete i ärenden som rör vuxna, i första hand personer med missbruks- och beroendeproblematik. Kvalifikationer För arbetet som socionomkonsult krävs lång erfarenhet av arbetsområdet. Socionomutbildning god datorvana samt körkort. Personlig lämplighet värderas högt. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver förmåga till flexibilitet, kreativitet och respekt för de personer som berörs av verksamheten. Kunskap i ASI, ADAD och MI är meriterande. Vi arbetar med dokumentationssystemet treserva. Anställning Anställningen är tidsbegränsad tex. per månad och kan vara heltid eller deltid utifrån överenskommelse. Lön sätts utifrån kompetens och erfarenhet och då anställningen är med snabbt tillträde och tidsbegränsad väger vi in det i lönesättningen Ansökningar prövas fortlöpande. Ansök nu och allra senast det 18 september. Du når Göran Lidström, enhetschef för myndighetsutövning på telefon 076- 828 15 13 ifall Du är intresserad och vill ha mer information. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIONOMKONSULT jobb, SOCIONOMKONSULT Håbo, SOCIONOMKONSULT Håbo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIONOMKONSULT

Säljkonsulent - Håbo
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Håbo
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Håbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Håbo


Sök lediga jobb Håbo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se