Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen jobb - lediga jobb

Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen jobb Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare- Höganäs

 2. Specialpedagoger/speciallärare- Höganäs

 3. MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan- Höganäs

 4. Förskollärare till Solgläntan i Lerberget- Höganäs

 5. Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten- Höganäs

 6. Lärare i svenska till Vikenskolan- Höganäs

 7. Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan- Höganäs

 8. So lärare till Vikenskolan- Höganäs

 9. Speciallärare, Vikenskolan- Höganäs

 10. Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80%- Höganäs

 11. LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN- Höganäs

 12. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare- Höganäs

 13. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen- Höganäs

 14. Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever- Höganäs

 15. Lärare, Sv - En, grundskolans senare år- Höganäs

 16. Skolvaktmästare- Höganäs

 17. Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund- Höganäs

 18. MaNO-lärare 4-9- Höganäs

 19. Modersmålslärare i grundskolan- Höganäs

 20. Lärare i åk 4 Sv, Idh och Mu Jonstorpsskolan- Höganäs

 21. Lärare i förskola/Förskollärare- Höganäs

 22. Lärare Sv - En, åk 4 - 9, Tornlyckeskolan, Höganäs- Höganäs

 23. Lärare i grundskolans tidigare år till Vikenskolan- Höganäs

 24. Fritidspedagog/förskollärare till Vikenskolan- Höganäs

 25. Lärare i eng/ty till Vikenskolan- Höganäs

 26. Lärare i grundskolans senare år- Höganäs

 27. Elevassistent Höganäs kommun- Höganäs

 28. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Höganäs

 29. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Jonstorpsskolan- Höganäs

 30. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Höganäs

 31. Lärare i åk 2, Lerbergsskolan- Höganäs

 32. Lärare i förskola/Förskollärare- Höganäs

 33. Musiklärare- Höganäs

 34. Lärare i hem- och konsumentkunskap samt svenska vid Lerbergsskolan- Höganäs

 35. Lärare i förskola/Förskollärare- Höganäs

 36. Lärare i förskola/Förskollärare Eric Ruuthsförskola- Höganäs

 37. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Höganäs

 38. IKT pedagog- Höganäs

 39. Specialpedagog/speciallärare, grundsärskolan- Höganäs

 40. Speciallärare till Vikenskolan- Höganäs


Mer beskrivning

Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp enligt Läroplan 98/10 på Lokets förskola. Eventuellt arbete på två avdelningar. KVALIFIKATIONER Den som arbetar hos oss är flexibel både gällande tid och arbetssätt. Vi mest är intresserade av de som har arbetat som förskollärare.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare

Specialpedagoger/speciallärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. Nyhamnsskolan i Nyhamnsläge består av förskolorna Stinsängen och Strandbacken och av Nyhamnsskolan som är en F-9 skola med 390 elever Vikenskolan, belägen mellan Höganäs och Helsingborg, är kommuns största skola, även denna en F-9 skola som omfattar förskola, familjedaghem och grundskola. Läs mer om oss på kommunens hemsida ARBETSUPPGIFTER Vi söker två specialpedagoger/speciallärare med placering på Vikenskolan och Nyhamnsskolan som kan utveckla vårt inkluderande och lösningsfokuserade arbetssätt på skolorna. Du kommer även att bistå skolledningen i att utveckla skolans arbetssätt så alla elevers olika behov tillgodoses. Arbetet förutsätter att du är en drivande och kunnig person som är bra på att samarbeta med kollegor, ledning, elever och föräldrar. Du kommer att ha en viktig roll i skolans elevhälsoteam där rektor, skolsköterska, kurator, skolpsykolog samt specialpedagoger ingår. Vi ser helst att du har erfarenhet av att kartlägga och stödja elever med språkstörningar, läs-, skriv- och matematiksvårigheter. Tjänsten på Vikenskolan innefattar arbete i årskurs 4-6, för Nyhamnsskolan årskurs 4-9. KVALIFIKATIONER Vi söker specialpedagog/speciallärare med en högskoleexamen som grundskollärare 4-9 alternativt lärare inriktning senare åldrar i grunden. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom IKT (informations- och kommunikationsteknologi) och är intresserad av att utveckla nya verktyg och arbetsformer för elevens lärande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna på ett okomplicerat sätt. Du har ett stort engagemang för ditt yrke och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Din förståelse för uppdraget är mycket god och du agerar utifrån läroplan, mål och pedagogisk idé. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagoger/speciallärare jobb, Specialpedagoger/speciallärare Höganäs, Specialpedagoger/speciallärare Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagoger/speciallärare

MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Ma, Fy, Ke, Bi och Tk i åk 4-9. Mentorsskap för en grupp elever, institutionsansvar för Bi och Ke. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet/legitimation för samtliga NO-ämnen, Tk och Ma i åk 4-9.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan

Förskollärare till Solgläntan i Lerberget
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. Vi ansvarar även för Kullagymnasiet, kulturhuset Eric Ruuth samt fritidsgårdarna. ARBETSUPPGIFTER Vi kan erbjuda utmanande arbete i Höganäs, en kommun som växer och ökar sitt befolkningsantal varje år. Förutom en vacker natur och bra läge i den spännande Öresundregionen bygger vi hus och lägenheter för olika behov och önskemål. Höganäs kommuns skolor klarar sig bra i lärarförbundets mätningar där vi tror att vårt arbete i förskolan lägger en viktig grund för det livslånga lärandet. Lerbergsskolan består av förskoleklass upp till årskurs 9 i grundskolan, samt tre förskolor, Klöverängen, Solgläntan och Stjärnglimten. Dessutom har vi våra fritidshem Falken, Vråken och Gladan samt pedagogisk omsorg. Vi har också en fritidsgård och ett kombinerat skol- och folkbibliotek. På Lerberget strävar vi efter att alla barn och ungdomar ska må bra genom att satsa extra på en kombination av fysisk aktivitet och utvecklat värdegrundsarbete. Solgläntans förskola behöver nu en förskollärare. Just nu håller vi på med att utveckla vårt arbete för att möta kraven i de nya styrdokumenten. Vi pratar upplägg av utvecklingssamtal, pedagogisk dokumentation, undervisning kombinerat med omsorg och trygghet etc. Tillsvidareanställning, tillträde enl. överenskommelse. Heltid. Lön och villkor enligt gällande avtal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har en annan likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan komplettera vårt arbetslag.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Solgläntan i Lerberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Solgläntan i Lerberget

Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och fritidsgårdarna. ARBETSUPPGIFTER LERBERGSSKOLAN är en F-9-skola med barn 1-16 år, belägen i utkanten av Höganäs centralort med närhet till strand och rika rekreationsmöjligheter. Skolan har fräscha välanpassade lokaler samt ett med kommunen integrerat skolbibliotek. Nu söker vi i Lerberget en lärare i svenska och tyska till våra elever. Tillträde vid terminsstart. KVALIFIKATIONER Vi söker främst dig som har lärarlegitimation i svenska och tyska. Vi söker en kreativ och flexibel person som vill arbeta i arbetslag. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Skolan arbetar med profilen må bra med hjälp av ”Hälsa, Idrott och Värdegrund”.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten

Lärare i svenska till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska för år 7 till 9 KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska till Vikenskolan

Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i engelska och tyska för år 6 till 9 KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan

So lärare till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i samhällskunskap för år 7 till 9 KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga So lärare till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: So lärare till Vikenskolan

Speciallärare, Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare till åk 4-6 KVALIFIKATIONER Utbildad speciallärare. Erfarenhet önskvärd från grundskolan.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Vikenskolan

Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80%
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Företrädesvis undervisning i musik men med viss del svenska. Delad klasslärare i åk 5. Vikariat med möjlighet till fast tjänst. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand utbildad musiklärare. Behörighet i svenska eller annat ämne, åk 4-9, är en fördel.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80%

LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns fem nationella program med totalt ca 400 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats? Då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig! Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola. Vi kommer att under hösten ta emot fem ensamkommande flyktingbarn, vilket vi tidigare har gjort med mycket gott resultat. Vi söker dig som brinner för att arbeta med ensamkommande flyktingbarn med ansvar för deras undervisning och integrering. Arbetsuppgifterna innebär i första hand undervisning i svenska som andraspråk men också kontakter utanför skolan, för en smidig integrering. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarutbildning med ämnesbehörighet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig.Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola.Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som tillsammans med andra vill utveckla verksamheten.Vi söker nu en Handelslärare på 100%. För mer information kontakat rektor Petra Arnekull 042-337463, 0735347520 Undervisning 100% tillsvidaretjänst på Handelsprogrammet åk 1-3 i följande kurser: Inköp, Servicekunskap, Entreprenörskap, Personlig försäljning 1-3, Handel-specialicering, Entreprenörskap och företagande,Affärsutveckling och ledarskap, Gymnasiearbete. Dessutom mentorskap i i HA3. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, Yrkeslärare på gymnasiet i alla kurser på Handels- & Administrationsprogrammet
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Under ordinarie handelslärares sjukskrivning söker vi dig som kan undervisa på Handelsprogrammet på Kullagymnasiet.Tjänsten är på ca 60% och tidsbegränsad. Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig. Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som tillsammans med andra vill utveckla verksamheten. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, Yrkeslärare på gymnasiet på Handels- och Administrationsprogrammet
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisning av elever i grundsärskola och träningsskola. I Höganäs finns grundsärskola/träningsskola med sammanlagt drygt 20 elever. Tjänsten avser arbete med de äldre eleverna. KVALIFIKATIONER Du är speciallärare eller specialpedagog, inriktning utvecklingsstörning, helst med grundexamen som ämneslärare. Du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever

Lärare, Sv - En, grundskolans senare år
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska och Engelska i f n årskurs 4, 5 och 8. KVALIFIKATIONER Du är 4 - 9-lärare eller liknande med utbildning i Svenska och Engelska
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Sv - En, grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Sv - En, grundskolans senare år

Skolvaktmästare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats? Då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig! Vi söker en vaktmästare med bred praktisk kunskap och med hög servicekänsla. Du skall ligga steget före och kunna se vad som behöver göras, alltifrån enklare reparationer till materialbeställningar. Du skall vara ansvarstagande, serviceinriktad, initiativrik samt kunna samarbeta bra med elever, personal, entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare. KVALIFIKATIONER Goda datakunskaper är meriterande. Körkort krävs.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare jobb, Skolvaktmästare Höganäs, Skolvaktmästare Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare

Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. Nyhamnsskolan är belägen i Nyhamnsläge norr om Höganäs. Skolan har två förskolor knutna till sig och har ca 390 elever i skolan. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Arbete som specialpedagog alt. speciallärare med inriktning skola åk 5-9. KVALIFIKATIONER Genomgången specialpedagog- eller speciallärarutbildning med lärarbakgrund (eller pågående utbildning). Vi ser gärna att du har kunskap om språkstörning då skolan är upptagningsskola för elever med diagnosticerad språkstörning.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund

MaNO-lärare 4-9
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever i Ma och NO i åk 6-9. Institutionsansvar för biologi och kemi. Mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Behörighet i Ma,bi,ke är ett krav och helst även behörighet i fy och tk
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga MaNO-lärare 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MaNO-lärare 4-9

Modersmålslärare i grundskolan
Att leva i Kullabygden är inte att bo mitt i smeten. Här hittar man i stället en härlig natur och lugn och ro. Oavsett var man befinner sig är det aldrig längre än några kilometer till närmaste strand samtidigt som skolor, service och kommunikationer finns på cykelavstånd. Man kan dessutom bo i en gammal skånelänga eller kanske hästgård till ett pris som ligger långt under det pris som gäller i storstadsregionerna. Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i Modersmål, holländska KVALIFIKATIONER Svensk modersmålslärarutbildning eller holländsk lärarutbildning Gärna erfarenhet av liknande lärararbete
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i grundskolan

Lärare i åk 4 Sv, Idh och Mu Jonstorpsskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER På Jonstorpsskolan lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling i ämnena Svenska, Idrott och Musik i årskurs 4. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktigt uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6 och ha kompetens att undervisa minst i ämnena svenska och musik är meriterande. Du ska: - ha god didaktisk förmåga - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarförmåga - vara omvärldsorienterad - vara trygg i din roll som lärare Erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskolans tidigare år är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 4 Sv, Idh och Mu Jonstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 4 Sv, Idh och Mu Jonstorpsskolan

Lärare i förskola/Förskollärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i barngrupp. Jag söker flera tjänster på grund av pensionsavgångar och barnledighet. KVALIFIKATIONER Du skall ha ett genuint intresse av att arbeta pedagogiskt med barn. Du skall vara utbildad förskollärare eller snart färdig med din utbildning. Våra förskolor i Viken är inspirerade av Reggio Emilia. Och ett nyfiket och positivt förhållningssätt är viktigt hos oss.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare Sv - En, åk 4 - 9, Tornlyckeskolan, Höganäs
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Arbetet omfattar undervisning i Svenska och Engelska i f n åk 5, 6 och 8 samt mentorskap i åk 6. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad lärare i Sv - En för åk 4 - 9. Erfarenhet av liknande arbete är naturligtvis en merit.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv - En, åk 4 - 9, Tornlyckeskolan, Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv - En, åk 4 - 9, Tornlyckeskolan, Höganäs

Lärare i grundskolans tidigare år till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vikenskolan har ca 550 elever i årskurserna F-9. Arbete som lärare i grundskolans tidigare år. Ingå i ett arbetslag F-3 och undervisa i årskurserna 2 och 3. Mentorskap ingår i tjänsten samt arbetslagsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurserna 1-3. Du har god förmåga att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du är inresserad av skolutveckling och ev. kan ingå i skolans processledargrupp. Vi söker dig som är trygg, lugn och tydlig och har god kunskap om skolans styrdokument. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som lärare i skolans tidiga år.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år till Vikenskolan

Fritidspedagog/förskollärare till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem samt skolsamverkan. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för den dagliga verkamheten i skola och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Du är utbildad fritidspedagog eller förskollärare. Du har god samarbetsförmåga, intitiativrik och ansvarsfull.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/förskollärare till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/förskollärare till Vikenskolan

Lärare i eng/ty till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i engelska och tyska i åk 6-9 samt ingå i arbetslag där gemensamma arbetsuppgifter finns. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen samt legitimation och är behörig att undervisa i engelska och tyska i årskurs 6-9. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du är trygg i din lärarroll och en positiv person som tycker om att samarbeta med andra.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i eng/ty till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i eng/ty till Vikenskolan

Lärare i grundskolans senare år
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i musik för åk 3-9 KVALIFIKATIONER Musiklärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Elevassistent Höganäs kommun
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren elevassistent till pojke i åk 2 med neuropsykiatrisk diagnos. Vi arbetar i arbetslag där vi samverkar och tar ett gemensamt ansvar för våra elever. Pedagoger ansvarar för upplägget av undervisningen och du som elevassistent finns som ett stöd för eleven under hela skoldagen och i fritidshemmet. Du är elevens "högra hand" som på ett lyhört sätt hjälper vidare. KVALIFIKATIONER Vi söker en elevassistent med intresse för och kunskap om barn med neuropsykiatriska diagnoser. Som person är du lugn, trygg, engagerad och flexibel. Du tycker om att rita, pyssla, läsa och skriva. Du orkar med och kan hantera utagerande beteende. Själv beskriver pojken att den som kommer till honom ska "ha låg och lugn röst, ha tålamod, vilja kramas och busa och förstå mig". Vi ser gärna att du har någon form av praktisk eller teoretisk utbildning inom funktionsnedsättning. Det är ett krav att du har erfarenhet från arbete med personer med autism eller andra neuropsykiatriska diagnoser.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Höganäs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Höganäs kommun

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Lärare i musik åk 4-9 på Bruksskolan KVALIFIKATIONER Behörig musiklärare. Erfarenhet meriterande.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Jonstorpsskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem samt skolsamverkan i främst förskoleklass. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för den dagliga verksamheten i skola och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Utbildad fritidspedagog eller liknande pedagogisk utbildning. Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att lösa uppkomna situationer på ett initiativrikt och ansvarsfullt sätt.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Jonstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Jonstorpsskolan

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Lärare i Idrott och Matematik, 100% tillsvidareanställning. Mentorsskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som tillsammans med andra vill utveckla verksamheten. Vill du arbeta i en krativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig. Lärarlegitimation krävs.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Lärare i åk 2, Lerbergsskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Lärare i åk 2. Undervisning i ämnena sv, en, ma, no, so, bd samt hkk. KVALIFIKATIONER Lågstadielärare eller grundskollärare med bred behörighet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 2, Lerbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 2, Lerbergsskolan

Lärare i förskola/Förskollärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vara med och utveckla vårt arbete på Lerbergets förskolor. Vi utökar vår verksamhet samtidigt som två av våra pedagoger ska gå på föräldraledighet. Vi använder vår läge med gångavstånd till en inspirerande närmiljö. Vi vill gemensamt arbeta för att barnen på våra förskolor upplever en trygg, inspirerande och utmanande miljö. KVALIFIKATIONER Förskollärare eller likvärdig utbildning.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Musiklärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i musik i åk 4-9 samt mentorsskap för en elevgrupp. KVALIFIKATIONER Lärarlegimitation
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Höganäs, Musiklärare Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Lärare i hem- och konsumentkunskap samt svenska vid Lerbergsskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Lärare i hkk/sv i huvudsak på högstadiet. Även mentorskap ingår. Tjänsten är ett vikariat ca 75 % under vårterminen 2014. KVALIFIKATIONER Behörig lärare.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem- och konsumentkunskap samt svenska vid Lerbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem- och konsumentkunskap samt svenska vid Lerbergsskolan

Lärare i förskola/Förskollärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Arbete med barn i ålder 1-5 år på Siöcrona förskola. Förskolan är mångkulturell och har 5 avdelningar. Vi arbetar aktivt med läroplanen och pedagogisk dokumentation. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Vi vill att du har stor förståelse för människors lika värde. Att du har god samarbetsförmåga och alltid har fokus på barnens bästa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete i förskolan.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare Eric Ruuthsförskola
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER I januari 2014 flyttar vi in i en nybyggd förskola. Det är en spännande byggnad som har ett inne-ute koncept. Vår förskola har utomhuspedagogik som sin profil och nu får vi ännu bättre förutsättningar att utveckla den verksamheten i våra nya lokaler. Vår förskola består av 4 avdelningar uppdelade på 2 st 1-3 års avdelningar och 2 st 3-5 års avdelningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarutbildning och har erfarenhet eller intresse av att arbeta med utomhuspedagogik. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och har en helhetssyn på barns lärande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förskolläraryrket. Att du är välmedveten om förskolans styrdokument och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Har du någon form av utbildning eller erfarnehet av utomhuspedagogik är det ett plus.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Eric Ruuthsförskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Eric Ruuthsförskola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att erbjuda en meningsfull fritidsverksamhet. Där du tillsammans med ditt arbetslag inspirerar, utmanar och stödjer barnen. Du kommer att ingå i ett arbetslag inom fritidsverksamheten och sammarbeta med pedagoger under skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagog examen. Vi ser gärna att du är flexibel, har samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi vänder oss till dig som är engagerad och intresserad av utvecklingsfrågor och känner lojalitet med verksamheten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete i fritidsverksamhet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

IKT pedagog
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Inom ramen för Digital kompetens söker vi nu en IKT-pedagog för att i första hand kompetensutveckla pedagoger i Höganäs kommun, men även för att arbeta tillsammans med pedagogen kring IKT i barn- och elevgrupper. I ditt uppdrag ingår att samverka mellan skolområdena som sträcker sig från förskolan till gymnasiet. Vi erbjuder dig stor möjlighet att påverka innehållet i tjänsten och uppdraget. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en erkänt duktig pedagog som brinner för IKT frågor, har har ett innovativt tankesätt och som har idéer och tankar kring workshops, utbildning och tekniska frågor. Som person är du driven, har en helhetssyn men även sinne för detaljfrågor och har förmågan att engagera och förmedla kunskap i dina utbildningar. Teknisk kunskap är viktig men för oss är den pedagogiska förmågan allra viktigast! Du har tidigare arbetat med pedagogiska IKT frågor.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga IKT pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKT pedagog

Specialpedagog/speciallärare, grundsärskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Arbete i grundsärskolan och träningsskolan, de yngsta eleverna. KVALIFIKATIONER Specialpedagog, alternativt grundskollärarexamen åk 1 - 7 med påbyggnadsutbildning till speciallärare, båda med inriktning utvecklingsstörning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en merit.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare, grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare, grundsärskolan

Speciallärare till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare för åk 4-6. Arbetet innefattar att arbeta tillsammans med arbetslagen. Vikenskolan är en F-9 skola med hög mål uppfyllelse. KVALIFIKATIONER Adekvat speciallärarutbildning/specialpedagog med lärarbakgrund.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Vikenskolan


Sök lediga jobb Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se