Höganäs jobb - lediga jobb

Höganäs jobb Höganäs jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Höganäs. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Höganäs. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Växeltelefonist/receptionist- Höganäs

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.- Höganäs

 3. Funkykidz söker danslärare för barn i Höganäs- Höganäs

 4. Bliss Dance Academy söker danslärare i Höganäs- Höganäs

 5. Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs- Höganäs

 6. Instrumentingenjör- Höganäs

 7. Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare- Höganäs

 8. Specialpedagoger/speciallärare- Höganäs

 9. Stödfamilj till LSS - Uppdragsenheten- Höganäs

 10. Personlig assistent 100%- Höganäs

 11. Receptionist/badvakt Höganäs Sportcenter- Höganäs

 12. Personliga assistenter Höganäs- Höganäs

 13. MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan- Höganäs

 14. Förskollärare till Solgläntan i Lerberget- Höganäs

 15. Gatu-/parkingenjör- Höganäs

 16. Deltidsbrandman- Höganäs

 17. Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten- Höganäs

 18. Förskollärare som vill vara med och utveckla vår nya förskola i Höganäs!- Höganäs

 19. Lärare i svenska till Vikenskolan- Höganäs

 20. Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan- Höganäs

 21. So lärare till Vikenskolan- Höganäs

 22. Speciallärare, Vikenskolan- Höganäs

 23. CE-CHAUFFÖR PÅ DAGTID TILL HÖGANÄS- Höganäs

 24. Distriktssköterska/sjuksköterska, vikariat, till VC Delfinen i Höganäs- Höganäs

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.- Höganäs

 26. Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80%- Höganäs

 27. TAXITELEFONIST- Höganäs

 28. Säljare till Höganäs KakelCenter i Hägersten- Stockholm

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.- Höganäs

 30. Tandläkare till Folktandvården i Höganäs och Viken- Höganäs

 31. LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN- Höganäs

 32. Plantagen Höganäs söker butikschef- Höganäs

 33. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare- Höganäs

 34. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen- Höganäs

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.- Höganäs

 36. Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever- Höganäs

 37. Ek- och adm stöd, vikarie, till Gullberg och Jansson AB i Höganäs.- Höganäs

 38. Lärare, Sv - En, grundskolans senare år- Höganäs

 39. Huvudledare Knatteskutt Höganäs HT 13- Höganäs

 40. Skolvaktmästare- Höganäs


Mer beskrivning

Växeltelefonist/receptionist
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en växeltelefonist/receptionist med erfarenhet. Uppgifterna kommer främst beröra växeln, men vissa receptionistuppgifter som besökshantering och vissa administrativa arbetsuppgifter kommer även att ingå. Växeln är kommunens ansikte ut mot allmänheten och vi strävar alltid efter att ge ett positivt intryck och ett i särklass proffsigt bemötande. Tjänsten är en timanställning och du kommer att bli inkallad vid behov. Till att börja med under perioden 15/8 2013 - 31/12 2013. KVALIFIKATIONER VEM ÄR DU? För att trivas i arbetet ser vi att du är flexibel, strukturerad och stresstålig och har öga för vad som behöver göras. Som person är du positiv, glad och utåtriktad. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift. Du har datavana och lätt för att ta till dig nya system. Goda kunskaper i Officepaketet efterfrågas. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken som till exempel turistbyråverksamhet och telefonväxel sedan tidigare.
Företag: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Växeltelefonist/receptionist jobb, Växeltelefonist/receptionist Höganäs, Växeltelefonist/receptionist Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Växeltelefonist/receptionist

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Höganäs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.

Funkykidz söker danslärare för barn i Höganäs
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Höganäs. Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Du kan ha två olika roller när du arbetar hos oss: *Huvudinstruktör= Du har det huvudsakliga pedagogiska ansvaret och är den som undervisar. Vi ser gärna att du är över 20 år. *Assisterande instruktör= Du är medhjälpare och ett stöd för barnen under lektionen. Du är över 17 år. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: maria@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Höganäs

Bliss Dance Academy söker danslärare i Höganäs
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Höganäs. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: maria@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Höganäs

Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs
Verksamhetsbeskrivning Restaurang i centrala Höganäs Arbetsuppgifter Kock (husmanskost) och servering över disk Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet krävs Utbildning krävs ej Personliga egenskaper Serviceinriktad Arbetsvillig
Företag: Qh Mix Restaurang
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till restaurang QH Mix i Höganäs

Instrumentingenjör
Höganäs Sweden AB söker en: Instrumentingenjör. Vill du leda och utveckla arbetet med instrument vid ett globalt marknadsledande företag? Hos oss får du leda och samordna drifts-, underhålls- och utvecklingsverksamheten för instrument vid Höganäs produktionsanläggningar i Höganäs. Du leder och medverkar i mindre förprojekteringar och investeringsprojekt. Du får också personalansvar för instrumenttekniker. Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom processindustri. Lämplig utbildning är högskoleingenjör eller motsvarande, med inriktning el- och automationsteknik. Tjänsten kräver goda språkkunskaper i engelska, gärna även i tyska. Som person är du bra på att samarbeta och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Peter Struve, telefon 042-33 82 29 eller e-post peter.struve@hoganas.com. Fackliga kontaktpersoner är Göran Nord, Sveriges Ingenjörer, Peter Ohlsson, Unionen, och Ulf Olsson, Ledarna. Samtliga nås på telefon 042-33 80 00. Vi tar endast emot ansökningar via företagets hemsida. Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 20 augusti 2013 och du lämnar in den på www.hoganas.com/career.
Företag: Höganäs Sweden AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Instrumentingenjör jobb, Instrumentingenjör Höganäs, Instrumentingenjör Höganäs Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Instrumentingenjör

Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp enligt Läroplan 98/10 på Lokets förskola. Eventuellt arbete på två avdelningar. KVALIFIKATIONER Den som arbetar hos oss är flexibel både gällande tid och arbetssätt. Vi mest är intresserade av de som har arbetat som förskollärare.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bruksskolan söker Lärare i förskola/Förskollärare

Specialpedagoger/speciallärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. Nyhamnsskolan i Nyhamnsläge består av förskolorna Stinsängen och Strandbacken och av Nyhamnsskolan som är en F-9 skola med 390 elever Vikenskolan, belägen mellan Höganäs och Helsingborg, är kommuns största skola, även denna en F-9 skola som omfattar förskola, familjedaghem och grundskola. Läs mer om oss på kommunens hemsida ARBETSUPPGIFTER Vi söker två specialpedagoger/speciallärare med placering på Vikenskolan och Nyhamnsskolan som kan utveckla vårt inkluderande och lösningsfokuserade arbetssätt på skolorna. Du kommer även att bistå skolledningen i att utveckla skolans arbetssätt så alla elevers olika behov tillgodoses. Arbetet förutsätter att du är en drivande och kunnig person som är bra på att samarbeta med kollegor, ledning, elever och föräldrar. Du kommer att ha en viktig roll i skolans elevhälsoteam där rektor, skolsköterska, kurator, skolpsykolog samt specialpedagoger ingår. Vi ser helst att du har erfarenhet av att kartlägga och stödja elever med språkstörningar, läs-, skriv- och matematiksvårigheter. Tjänsten på Vikenskolan innefattar arbete i årskurs 4-6, för Nyhamnsskolan årskurs 4-9. KVALIFIKATIONER Vi söker specialpedagog/speciallärare med en högskoleexamen som grundskollärare 4-9 alternativt lärare inriktning senare åldrar i grunden. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom IKT (informations- och kommunikationsteknologi) och är intresserad av att utveckla nya verktyg och arbetsformer för elevens lärande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna på ett okomplicerat sätt. Du har ett stort engagemang för ditt yrke och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Din förståelse för uppdraget är mycket god och du agerar utifrån läroplan, mål och pedagogisk idé. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagoger/speciallärare jobb, Specialpedagoger/speciallärare Höganäs, Specialpedagoger/speciallärare Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagoger/speciallärare

Stödfamilj till LSS - Uppdragsenheten
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? ARBETSUPPGIFTER Vill du öppna ditt hem som stödfamilj? DU behövs! LSS enheten söker en stödfamilj som har möjlighet att ta emot en funktionshindrad pojke eller flicka i sitt hem under två helger varje månad. Ni som familj har ett stort intresse för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Ni kan erbjuda en trygg miljö och är ett stöd för barnets förälder. Ni kan vara flexibla med när ni kan ta emot barnet och ni har möjlighet att då ge all er uppmärksamhet och omsorg. KVALIFIKATIONER För uppdraget krävs inte någon formell kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stor vikt fästs vid intresse och personlig lämplighet. Två helger varje månad. Om ni öppnar ert hem, utgår arvode och omkostnadsersättning. Tillträde snarast. Kontakta gärna enhetschef Ann-Marie Wikander Tel 042-33 77 36. Löpande rekrytering. Vi vill komma i kontakt med er snarast möjligt!
Företag: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Stödfamilj till LSS - Uppdragsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödfamilj till LSS - Uppdragsenheten

Personlig assistent 100%
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär personligt stöd till en kvinna med förvärvad hjärnskada. Tjänstgöringen är förlagd till dag, kväll och natt med jour. Del av dygnet bemannas med två assistenter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning inom funktionshinderområdet och som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskador. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Integritet och bra bemötande är ledord för dig. Som person är du stabil, lugn och kan hantera psykiskt och fysiskt påfrestande situationer. Du har förmåga att se alternativa lösningar till olika situationer som kan uppkomma i vardagen. Tillträde från 130901, under förutsättning att erforderliga beslut fattas, med varaktighet ca 1 år.
Företag: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 100%

Receptionist/badvakt Höganäs Sportcenter
Höganäs kommun ligger vackert mellan Öresund och Skälderviken med Kullabergs branta klippor emellan. Kommunen har drygt 24 600 invånare och har utvecklats från gruvort till en blomstrande stad. År 2011 fyllde Höganäs 75 år. Höganäs är mest känt för sin natur, keramik, mat och golf. Här finns det goda livet och Höganäs är helt enkelt - väl värt att investera i! Kultur- och fritidsförvaltningen ger kommuninvånarna tillgång till ett rikt, aktivt och utvecklande kultur- och fritidsutbud. ARBETSUPPGIFTER Höganäs Sportcenter - 9000 kvm sport och hälsa som besöks av både skolungdomar, föreningar och allmänhet. I tjänsten ingår arbetsuppgifter i reception, som badvakt och vissa städuppgifter. Badbevakning innebär ansvar för tillsyn, ordning och säkerhet. Tjänsten är schemalagd med arbete även på kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som ser det som självklart att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Vi tror att du är en glädjespridare och att du är genuint serviceinriktad. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt vilket ställer krav på social kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Badvakts och sjukvårdsutbildning är meriterande, och vi ser gärna att du har ett stort intresse av friskvård och hälsa. Tjänsten är ett vikariat fram till 2014-06-30 med möjlighet till förlängning. Vi ser det positivt med män som sökande.
Företag: Höganäs kommun Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/badvakt Höganäs Sportcenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/badvakt Höganäs Sportcenter

Personliga assistenter Höganäs
Jag är en 21-årig tjej som bor i egen lägenhet och är i behov av personliga assistenter. Som assistent är du mitt "hjälp-jag" och stöttar mig i alla förekommande sysslor i vardagen och stimulerar mig till ett gott och självständigt liv. Jag vill att du är pigg och glad, gillar att vara ute och gå långa promenader och du får gärna dela mitt intresse för hästar och andra djur (så det funkar tyvärr inte om du är pälsdjursallergiker). Söker kvinnliga assistenter med utbildning som personlig assistent och/eller undersköterska med inriktning psykiatri/neuropsykiatri. Det är en fördel om du har erfarenhet eller utbildning inom autism. Att du är flexibel, lyhörd och gillar ordning och reda, är en bra förutsättning för att samarbetet ska bli bra. Lika viktigt är personkemi och personlig lämplighet.
Företag: Cool, Cooperativet Oberoende Liv
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter Höganäs

MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Ma, Fy, Ke, Bi och Tk i åk 4-9. Mentorsskap för en grupp elever, institutionsansvar för Bi och Ke. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet/legitimation för samtliga NO-ämnen, Tk och Ma i åk 4-9.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MaNO-lärare 4-9, Tornlyckeskolan

Förskollärare till Solgläntan i Lerberget
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. Vi ansvarar även för Kullagymnasiet, kulturhuset Eric Ruuth samt fritidsgårdarna. ARBETSUPPGIFTER Vi kan erbjuda utmanande arbete i Höganäs, en kommun som växer och ökar sitt befolkningsantal varje år. Förutom en vacker natur och bra läge i den spännande Öresundregionen bygger vi hus och lägenheter för olika behov och önskemål. Höganäs kommuns skolor klarar sig bra i lärarförbundets mätningar där vi tror att vårt arbete i förskolan lägger en viktig grund för det livslånga lärandet. Lerbergsskolan består av förskoleklass upp till årskurs 9 i grundskolan, samt tre förskolor, Klöverängen, Solgläntan och Stjärnglimten. Dessutom har vi våra fritidshem Falken, Vråken och Gladan samt pedagogisk omsorg. Vi har också en fritidsgård och ett kombinerat skol- och folkbibliotek. På Lerberget strävar vi efter att alla barn och ungdomar ska må bra genom att satsa extra på en kombination av fysisk aktivitet och utvecklat värdegrundsarbete. Solgläntans förskola behöver nu en förskollärare. Just nu håller vi på med att utveckla vårt arbete för att möta kraven i de nya styrdokumenten. Vi pratar upplägg av utvecklingssamtal, pedagogisk dokumentation, undervisning kombinerat med omsorg och trygghet etc. Tillsvidareanställning, tillträde enl. överenskommelse. Heltid. Lön och villkor enligt gällande avtal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har en annan likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan komplettera vårt arbetslag.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Solgläntan i Lerberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Solgläntan i Lerberget

Gatu-/parkingenjör
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? ARBETSUPPGIFTER Höganäs kommun söker gatu-/parkingenjör till vår avdelning Gata/Park inom nya förvaltningen Teknik och Fastighet. Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Gata/Park är en beställar-, projekt- och utredningsavdelning med för närvarande fem anställda och vi söker nu en ingenjör till avdelningen, då en av våra medarbetare nyligen har gått i pension. Vårt ansvarsområde är den allmänna platsmarken i Höganäs kommun och vi ska förvalta gator, parker, torg, badplatser, lekplatser, trafikanordningar, gatubelysning m.m. Utförandet upphandlas av både kommunala och privata entreprenörer. Arbetsuppgifterna är att sköta kommunens gator och parker på bästa sätt för kommunens innevånare och besökare när det gäller bl.a. trivsel, säkerhet och tillgänglighet. Du skall arbeta i vårt team som har förvaltningsansvaret för kommunens uterum och kunna planera, projektera, utreda, och göra ekonomiska uppföljningar som några exempel. KVALIFIKATIONER Önskvärda kvalifikationer är teknisk utbildning, erfarenhet i drift- och underhållsfrågor för gator och grönytor, ha kännedom om trafikfrågor och regler. Tjänsten innebär mycket information till och kontakter med allmänheten och ställer därmed krav på mycket god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Övrigt som vi värderar högt är god samarbetsförmåga, initiativkraft och sunt förnuft. Beredskap kan ingå i tjänsten. B-körkort erfordras.
Företag: Höganäs kommun Teknik och Fastighetsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gatu-/parkingenjör jobb, Gatu-/parkingenjör Höganäs, Gatu-/parkingenjör Höganäs kommun Teknik och Fastighetsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatu-/parkingenjör

Deltidsbrandman
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? ARBETSUPPGIFTER Som deltidsbrandman eller som det egentligen heter RiB, Räddningstjänstpersonal i beredskap, tjänstgör man i jourschema var fjärde vecka. Under den veckan ska man vid larm inom 5 minuter kunna ta sig från sitt hem eller arbetsplats till brandstationen och lämna brandstationen i något av våra insatsfordon enskilt eller med sin grupp. Man genomför årligen minst 50 timmars övning enligt fastlagt schema. KVALIFIKATIONER Du ska bo och arbeta inom 5 minuter från brandstationen på bruksgatan 38 i Höganäs. Du ska lägst inneha B körkort, gärna C och BE körkort - men det senare kan dock kompletteras efter anställningen. Du ska ha god fysisk och psykisk hälsa samt vara simkunnig, vilket vi kommer att testa under rekryteringsprocessen. Du måste även vara godkänd i kem- och rökdykning enligt AFS 2005:6 (medicinska kontroller i arbetslivet). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Övrigt: Anställningen inleds med introduktionsutbildning lokalt som sedan följs upp med en 5 veckor lång utbildning vid någon av MSB:s räddningsskolor. För att vara aktuell för tjänstgöring krävs ett intyg från arbetsgivaren. Detta intyg delas ut i samband med tester och ska vara underskrivet innan anställning kan ske. Tillträde till tjänsten snarast möjligt. Kontaktpersoner: Lars Scotte, Räddningschef 042-337451 Henrik Persson, Operativ samordnare 042-337452 Facklig företrädare nås via kommunens växel 042- 33 71 00
Företag: Höganäs kommun Räddningstjänsten
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidsbrandman jobb, Deltidsbrandman Höganäs, Deltidsbrandman Höganäs kommun Räddningstjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidsbrandman

Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och fritidsgårdarna. ARBETSUPPGIFTER LERBERGSSKOLAN är en F-9-skola med barn 1-16 år, belägen i utkanten av Höganäs centralort med närhet till strand och rika rekreationsmöjligheter. Skolan har fräscha välanpassade lokaler samt ett med kommunen integrerat skolbibliotek. Nu söker vi i Lerberget en lärare i svenska och tyska till våra elever. Tillträde vid terminsstart. KVALIFIKATIONER Vi söker främst dig som har lärarlegitimation i svenska och tyska. Vi söker en kreativ och flexibel person som vill arbeta i arbetslag. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Skolan arbetar med profilen må bra med hjälp av ”Hälsa, Idrott och Värdegrund”.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 Sv/Ty 750% till Lerbergsenheten

Förskollärare som vill vara med och utveckla vår nya förskola i Höganäs!
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seDetta söker vi: Inom Pysslingen tror vi på mångfald! I lärande, i bemötandet av varje barn och i ett samhällsperspektiv. Vi har ett kompromisslöst fokus på våra barns lärande och välmående och våra förskolor formas efter barnens behov och förutsättningar. Vi strävar efter att ständigt utvecklas med utgångspunkt i barn och föräldrars behov samt samhällets föränderlighet.  Vår lärandekultur förvaltas och nyskapas av alla de människor som verkar i den, hela tiden!  Är du en driven förskollärare med ett starkt engagemang i barns lärande och utveckling? Vill du vara med och forma en ny förskola? Vi söker dig som trivs i utveckling som kanske har arbetat i många år eller precis kommit ut från lärarhögskolan. Du tror på barnens egna lärande, du kan och är insatt i förskolans styrdokument och du tycker precis som vi att det här jobbet är det bästa man kan ha.    Om verksamheten: Vi jobbar i arbetslag och där vi delar barnen i utvecklingsgrupper och aktivitetsgrupper helt efter barnens behov och pedagogernas kompetens. Där du är som bäst, där skall du få utveckla dig själv och barnen. Om det sen är språk, musik, skapande eller naturvetenskap spelar ingen roll, allt är viktigt för oss. Vi arbetar aktivt med att få barnen delaktiga i sitt eget lärande, där pedagogen fungerar som den hjälpande handledaren. Krusets förskola är en nystartad förskola,  som fullt utbyggd  kommer att ha 55 barn och 10 pedagoger.Förskolan ligger nära skog och hav och det är lätt för föräldrar att ta sig dit och hämta och lämna sina barn. Krusets förskola kommer att grunda sig i 4:a hörnstenar, allt vi gör inne gör vi ute, pedagogik från Montessori och Reggio Emilia, Musik och Rörelse. Vill du vara med att forma en ny förskola?: Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 20130804. Vi kommer att anställa under pågående ansökningstid.Tjänsten är en 80-100 % med tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månadses provanställning. Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare som vill vara med och utveckla vår nya förskola i Höganäs! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare som vill vara med och utveckla vår nya förskola i Höganäs!

Lärare i svenska till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska för år 7 till 9 KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska till Vikenskolan

Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i engelska och tyska för år 6 till 9 KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska och tyska till Vikenskolan

So lärare till Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Lärare i samhällskunskap för år 7 till 9 KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga So lärare till Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: So lärare till Vikenskolan

Speciallärare, Vikenskolan
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare till åk 4-6 KVALIFIKATIONER Utbildad speciallärare. Erfarenhet önskvärd från grundskolan.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Vikenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Vikenskolan

CE-CHAUFFÖR PÅ DAGTID TILL HÖGANÄS
Mindre åkeri med säte i Malmö som främst kör containerkörning söker nu en driftig: CE-chaufför med placering i Höganäs Arbetsuppgifterna består av körning av containers från större, internationellt företag i Höganäs till hamnen i Höganäs där contanierns lastas för vidarebefodran via fartyg. Lastningen sker av hamnpersonalen så att du som kör containers ska inte lasta och lossa. Du behöver digitalt färdförarbevis och ADR-styckegods. Erfarenhet är inte det viktigaste utan rätt man på rätt plats! Det är en fördel om du är bosatt i närområdet. Arbetet bedrivs på dagtid mellan ca 7 - 16. Intresserad? Ring Goran Rabhi och ansök genom att tala med honom direkt. Telefon: 0704-49 71 787.
Företag: Goran Rahbi
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga CE-CHAUFFÖR PÅ DAGTID TILL HÖGANÄS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-CHAUFFÖR PÅ DAGTID TILL HÖGANÄS

Distriktssköterska/sjuksköterska, vikariat, till VC Delfinen i Höganäs
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Delfinen ligger i pittoreska Höganäs i nordvästra Skåne, med närhet till havet och naturen på Kullahalvön. Denna ackrediterade hälsovalsenhet, som betjänar hälften av invånarna i Höganäs kommun, är en enhet med såväl specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeut, dietist, uroterapeut och mödrahälsovård. Vi har flera sköterskeledda mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hypertoni med flera, och arbetar i tvärproffessionella team. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en distriktssköterska alternativt sjuksköterska till Vårdcentralen Delfinen. Du kommer att arbeta med BVC alternativt mottagningsarbete såsom telefontriage, triage och labverksamhet. Vi har regelbundna gemensamma möten och ett tätt samarbete med vårdcentralen Sjöcrona. Tillsammans har vårdcentralerna cirka 23 000 listade. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska och med fördel vidareutbildad till distriktssköterska. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå B2 enligt Europarådet nivåskala är ett krav. Vi ser en stor fördel i att tidigare ha arbetat på vårdcentral och har erfarenhet av BVC. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs med teamarbete. Du är flexibel och ser till verksamhetens bästa vad gäller arbetssätt och förändringar.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska, vikariat, till VC Delfinen i Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska, vikariat, till VC Delfinen i Höganäs

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Höganäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.

Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80%
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns tio nationella program med totalt ca 600 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Företrädesvis undervisning i musik men med viss del svenska. Delad klasslärare i åk 5. Vikariat med möjlighet till fast tjänst. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand utbildad musiklärare. Behörighet i svenska eller annat ämne, åk 4-9, är en fördel.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bruksskolan. Lärare i grundskolans senare år, 4-9. Musik/svenska 80%

TAXITELEFONIST
Vi söker en växeltelefonist till vårt företag. Erfarenhet krävs ej men är meriterande. Pga många kundkontakter behöver du behärska svenska språket i såväl skrift som tal.
Företag: Taxi Höganäs AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga TAXITELEFONIST jobb, TAXITELEFONIST Höganäs, TAXITELEFONIST Taxi Höganäs AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TAXITELEFONIST

Säljare till Höganäs KakelCenter i Hägersten
En av våra medarbetare går vidare till annan tjänst och vi söker nu hennes efterträdare som säljare vid vårt Höganäs KakelCenter i Hägersten. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med inledande provanställning. Tillträdesdag är omgående. Arbetet vid vårt HKC i Hägersten innebär försäljning av kakel, klinker och angränsande produkter till såväl privatkunder som proffskunder. Du kommer att ta emot och lägga orders i vårt affärssystem, IFS, ha en rådgivande funktion till kunderna som besöker butiken, samt besvara våra kunders telefonförfrågningar. Då det oftast är många kunder i kakelcentrat vid ett och samma tillfälle blir arbetstempot tidvis högt och då är det viktigt att du på ett trevligt sätt kan styra försäljningsprocessen i kundkontakten. Tjänstgöringstiden är enligt butikens öppettider, vilket bland annat innebär schemalagd tjänstgöring på lördagar. För att klara arbetet krävs minst gymnasiekompetens, erfarenhet av försäljning i butik och till proffskunder samt datavana från Office-paketet och IFS eller annat affärssystem. Om du dessutom har bransch- och/eller produktkunskap är det en stor fördel, liksom truckkort. Viktiga personliga egenskaper är en positiv och öppen attityd med ett engagerande sätt, hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga samt ett stort intresse för försäljning och människor.
Företag: Höganäs Kakelcenter Hägersten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Höganäs KakelCenter i Hägersten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Höganäs KakelCenter i Hägersten

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Höganäs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.

Tandläkare till Folktandvården i Höganäs och Viken
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och påverka framtidens tandvård? Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens? Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans? Bra för vi behöver dig! Folktandvården Skåne har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård för alla och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Vår organisation kännetecknas av engagemang, kundorientering, ansvar och kompetens att bedriva hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Folktandvården Skånes vision är att alla skåningar skall kunna leva livet leende och vår verksamhetsidé är att vi arbetar för bättre munhälsa i Skåne. Just nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Folktandvården Höganäs/Viken med huvudarbetsplats Höganäs. Detta är en trevlig klinik med 11 anställda varav 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 6 tandsköterskor som vill ta del av din kunskap. Vår klinik erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter i alla åldrar, från 1 år och uppåt. Här får du möjlighet att jobba på den lilla enheten och samtidigt ha ett nätverk av kollegor då vi arbetar i nära samarbete mellan klinikerna och med specialistverksamheten i Helsingborg. Kliniken Höganäs/Viken är en organisatorisk enhet med gemensam chef. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en tandläkare för ett graviditetsvikariat. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdom och vuxna. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang erbjuder vi dig bland annat introduktionsprogram, nätverksträffar och friskvårdsbidrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala för språkkunskaper. Vi vill att du har intresse av såväl barntandvård som vuxentandvård samt att du trivs med att arbeta i team. Som person är du engagerad, positiv och noggrann i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och ett mycket gott bemötande mot våra patienter.
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Folktandvården i Höganäs och Viken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Folktandvården i Höganäs och Viken

LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns fem nationella program med totalt ca 400 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats? Då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig! Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola. Vi kommer att under hösten ta emot fem ensamkommande flyktingbarn, vilket vi tidigare har gjort med mycket gott resultat. Vi söker dig som brinner för att arbeta med ensamkommande flyktingbarn med ansvar för deras undervisning och integrering. Arbetsuppgifterna innebär i första hand undervisning i svenska som andraspråk men också kontakter utanför skolan, för en smidig integrering. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarutbildning med ämnesbehörighet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

Plantagen Höganäs söker butikschef
Plantagen är Nordens största trädgårdskedja. Vi erbjuder ett brett sortiment av växter med tillbehör och trädgårdsartiklar. I sortimentet återfinns även ett stort urval av trädgårdsmöbler, grill, verktyg & maskiner och presentartiklar. I Sverige finns 42 butiker, från Umeå i norr till Malmö i söder, 58 i Norge, 12 i Finland och 2 på Irland. För mer information gå in på www.plantagen.se Vi söker dig som vill vara med och ansvara för att stärka vår position som Sveriges ledande Garden Center. Det gör du genom att säkerställa att butiken representerar Plantagens sortiment på ett kommersiellt och inspirerande sätt. Arbetsuppgifter Vi söker en butikschef med ett starkt affärsmannaskap och som vill utveckla andra. Som butikschef är du ytterst ansvarig för att driva, utveckla och uppnå butikens lönsamhet samt utveckla Plantagen framåt. I detta ingår budget-, personal-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar. Du är även ansvarig för att vårt butikskoncept genomförs fullt ut i din butik. Som butikschef kommer du även vara involverad i butikens alla förekommande arbetsuppgifter. Hos oss är det du som går främst i ledet och agerar som ett föredöme för dina medarbetare både när det gäller försäljning samt ordning och reda. En stor del av din vardag är att skapa förutsättningar för ett lyckat kundmöte. Att vara butikschef på Plantagen är ett arbete som kräver ledaregenskaper, organisationsförmåga och servicekänsla. Som butikschef rapporterar du till regionchefen. Ansvarsområden Organisation och ledarskap Driftsansvar Resultat- och budgetansvar Personal- och arbetsmiljöansvar Din profil Du har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla andra människor inom detaljhandeln, gärna inom trädgårdsrelaterade produkter Du är handlingskraftig och ser till att saker blir gjorda, enligt överenskommen tidsplan Du har modet att våga pröva saker med risk för att göra misstag Du har mycket positiv energi och tycker om att arbeta i en miljö med ett högt tempo Du sätter alltid kunden i fokus och arbeta enligt en hög servicegrad är en självklarhet för dig Sist med inte minst har du ett stort intresse för växter och trädgård Övrigt Detta är en mycket god chans att utveckla sina kunskaper och färdigheter som ledare i branschens bästa butikskedja. Du kommer att arbeta i ett förändringsbenäget företag med en öppen och prestigelös kultur, där tempot är högt och beslutvägarna är korta. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi samarbetar med Retail Recruitment i denna rekrytering, olle.mikkelsen@retailrecruitment.se. Sista ansökningsdag är den 31 augusti och vi tar endast emot ansökningar via detta rekryteringsverktyg. Intervjuer kommer att ske löpande och innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Plantagen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Plantagen Höganäs söker butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plantagen Höganäs söker butikschef

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig.Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola.Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som tillsammans med andra vill utveckla verksamheten.Vi söker nu en Handelslärare på 100%. För mer information kontakat rektor Petra Arnekull 042-337463, 0735347520 Undervisning 100% tillsvidaretjänst på Handelsprogrammet åk 1-3 i följande kurser: Inköp, Servicekunskap, Entreprenörskap, Personlig försäljning 1-3, Handel-specialicering, Entreprenörskap och företagande,Affärsutveckling och ledarskap, Gymnasiearbete. Dessutom mentorskap i i HA3. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, Yrkeslärare på gymnasiet i alla kurser på Handels- & Administrationsprogrammet
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen-Handelslärare

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Under ordinarie handelslärares sjukskrivning söker vi dig som kan undervisa på Handelsprogrammet på Kullagymnasiet.Tjänsten är på ca 60% och tidsbegränsad. Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig. Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som tillsammans med andra vill utveckla verksamheten. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, Yrkeslärare på gymnasiet på Handels- och Administrationsprogrammet
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Höganäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Höganäs.

Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisning av elever i grundsärskola och träningsskola. I Höganäs finns grundsärskola/träningsskola med sammanlagt drygt 20 elever. Tjänsten avser arbete med de äldre eleverna. KVALIFIKATIONER Du är speciallärare eller specialpedagog, inriktning utvecklingsstörning, helst med grundexamen som ämneslärare. Du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, grundsärskolan, äldre elever

Ek- och adm stöd, vikarie, till Gullberg och Jansson AB i Höganäs.
Vi söker en vikarie på minst 16 månader till vårt kontor i Höganäs, med start oktober/november, eftersom en av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet. Gullberg & Jansson utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade kvalitetsprodukter inom swimmingpool & spa och är marknadsledande i Norden inom poolvärmepumpar. Vi omsätter ca 20 mkr och är idag sex anställda. Vi är ett listat tillväxtbolag inom miljö- och energiteknik. Vi söker dig som tycker det är inspirerande att arbeta i ett litet företag med snabb tillväxt. Service är något vi prioriterar högt! Vi vill att du har god datorvara, erfarenhet av redovisning och behärskar engelska i tal och skrift. Det är en fördel och du har ett teknikintresse. Arbetet är självständigt med mycket kundkontakter, därför är det viktigt att du är social och självgående. Du värdesätter kamratskapet med dina kollegor och ser samarbete som en väg till ett lyckat resultat. Tjänsten är heltid och arbetsuppgifterna kan vara varierande men består bl a av att svara i telefon, orderhantering, fakturering, in- och utbetalningar, löpande bokföring, assistera vid lönehantering, posthantering, inköp till kontoret, assistera CFO och VD och andra arbetsuppgifter som tillhör det lilla snabbväxande bolaget. Du rapporterar till vår CFO. Gå gärna in på www.gullbergjansson.se om du vill läsa mer om oss och vår affärsidé. Känner du att detta är något för dig? Då är du välkommen att ansöka (personligt brev och CV) till vår rekryteringskonsult Helene Vester på Hekona AB. Du ansöker via www.hekona.se, och klickar på fliken ” jobb” och väljer tjänsten i listan. Vi gör urval löpande så lägg in din ansökan så snart du bestämt dig. Vid frågor, kontakta gärna Helene Vester, via e-post helene@hekona.se eller på telefon 0707- 18 20 21.
Företag: HeKona Ab
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ek- och adm stöd, vikarie, till Gullberg och Jansson AB i Höganäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ek- och adm stöd, vikarie, till Gullberg och Jansson AB i Höganäs.

Lärare, Sv - En, grundskolans senare år
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska och Engelska i f n årskurs 4, 5 och 8. KVALIFIKATIONER Du är 4 - 9-lärare eller liknande med utbildning i Svenska och Engelska
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Sv - En, grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Sv - En, grundskolans senare år

Huvudledare Knatteskutt Höganäs HT 13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Höganäs inför höstterminen 2013 som startar v.36 Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg tillsammans med dina assisterande ledare som du rekryterat och du rapporterar in lön för samtliga ledare i din stad. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.hoganas@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt Höganäs HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt Höganäs HT 13

Skolvaktmästare
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats? Då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig! Vi söker en vaktmästare med bred praktisk kunskap och med hög servicekänsla. Du skall ligga steget före och kunna se vad som behöver göras, alltifrån enklare reparationer till materialbeställningar. Du skall vara ansvarstagande, serviceinriktad, initiativrik samt kunna samarbeta bra med elever, personal, entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare. KVALIFIKATIONER Goda datakunskaper är meriterande. Körkort krävs.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare jobb, Skolvaktmästare Höganäs, Skolvaktmästare Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare


Sök lediga jobb Höganäs

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se