Högsby jobb - lediga jobb

Högsby jobb Högsby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Högsby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Högsby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 2. Fritidsledare- Högsby

 3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 4. Lärare i grundskolans tidigare år- Högsby

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 6. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 7. Utbildad städpersonal till Högsby- Högsby

 8. blingo söker fritidssäljare i Högsby- Högsby

 9. Boendestödjare- Högsby

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.- Högsby

 13. Hemtjänst Högsby- Högsby

 14. Arbetsledare med placering i Högsby- Hultsfred

 15. Stadsarkitekt i Högsby och Mönsterås kommuner- Mönsterås

 16. Socialsekreterare med inriktning mot försörjningsstöd- Högsby

 17. Speciallärare- Högsby

 18. Lärare i förskola/Förskollärare- Högsby

 19. Lärare i förskola/Förskollärare- Högsby

 20. Miljöinspektör i Högsby och Mönsterås kommuner- Mönsterås

 21. SFI-lärare- Högsby

 22. Speciallärare- Högsby

 23. Socionom sökes till Högsby- Högsby

 24. Köksbiträde- Högsby

 25. Lärare i grundskolans tidigare år- Högsby

 26. Fritidsledare- Högsby

 27. SFI-lärare- Högsby

 28. Säljare med eller utan erfarenhet i Högsby- Högsby

 29. HR-samordnare- Högsby

 30. Hemtjänst Högsby- Högsby

 31. Sommarvikarier till LSS-verksamheten, gruppbostäder och personlig assistans- Högsby

 32. Lärare i förskola/Förskollärare- Högsby

 33. Lärare i grundskolans senare år- Högsby

 34. Lärare i grundskolans senare år- Högsby

 35. Biståndshandläggare-semestervikariat- Högsby

 36. Assistent bemanningscenter-semestervikariat- Högsby

 37. Leg arbetsterapeut-semestervikariat- Högsby

 38. Leg sjukgymnast-semestervikariat- Högsby

 39. Leg sjuksköterska-semestervikariat- Högsby

 40. Omvårdnadspersonal-semestervikariat- Högsby


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Högsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Fritidsledare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Dag-, kväll- och helgarbete. Vi söker en fritidsledare som tillsammans med övriga medarbetare planerar och genomför arbete inom ungdomsverksamheten i Högsby kommun. Utöver ordinarie öppethållande medverka och planera kulturbruket (vår kulturskola), sportlovsaktiviteter, sommarsimskola, lägerverksamhet, samt olika drogförebyggande aktiviteter och evenemang. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss vecka 33 då vi är tillbaka från semestern. KVALIFIKATIONER Fritidsledar- eller fritidspedagogutbildning, eller yrkeserfarenhet inom området samt simlärarutbildning. God samarbetsförmåga. B-körkort erfordras. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Högsby kommun
Ort: Högsby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Högsby, Fritidsledare Högsby kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret (Lund) eller på något av våra filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Högsby
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Lärare i grundskolans tidigare år
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Två tjänster som resurslärare, 80-100% på Ruda skola under höstterminen 2013. Eventuell förlängning vårterminen 2014. KVALIFIKATIONER Erforderlig utbildning.
Företag: Högsby kommun, RO 2
Ort: Högsby
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Högsby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret (Lund) eller på något av våra filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Högsby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Utbildad städpersonal till Högsby
Vi söker ansvarsfull, pålitlig och noggrann utbildad städpersonal för kontorsstädning till Högsby . Tjänsten är havtid / 4 timmar måndag -fredag. OBS ! VI SÖKER ENDAST PERSONAL MED STÄDUTBILDNING PRY , SRY .SKICKA MED CERTIFIKAT MED ANSÖKAN. . Vi tar endast emot ansökan via E-mail
Företag: BISAM HB
Ort: Högsby
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad städpersonal till Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad städpersonal till Högsby

blingo söker fritidssäljare i Högsby
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Högsby
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Högsby

Boendestödjare
Individ- och familjeomsorgen har totalt 20 anställda på följande enheter; försörjningsstöd, barn- och familj, flykting, missbruk och beroende, socialpsykiatri samt arbetsmarknad. Vi söker nu en medarbetare till boendestödet som ligger under vår socialpsykiatrienhet ARBETSUPPGIFTER Du ingår i en arbetsgrupp men de flesta arbetsinsatserna utförs individuellt. Som boendestödjare arbetar du med personer som har psykisk funktionsnedsättning och/eller missbruksproblem i dennes hem utifrån en beviljad biståndsinsats och framtagen individuell genomförandeplan. Syftet är att ge stöd i vardagen bla vad gäller att skapa rutiner för skötsel av bostad, ekonomi, egenvård, sjukvård samt uppmuntra till sociala kontakter och meningsfulla fritidsaktiviteter. Individens privata och professionella nätverk är viktiga samverkansparter. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har utbildning inom socialpsykiatri eller annan likvärdig utbildning, samt att du har erfarenhet av att arbeta med människor med psykiska funktionsnedsättningar och beroendeproblematik. Du behöver kunna ta stort ansvar för dina uppdrag, vara strukturerad, kunna prioritera och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då arbetsuppgifterna ibland är av akut karaktär behöver du vara flexibel, kreativ och gilla att lösa problem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.
Företag: Högsby kommun, Individ och familjeomsorgen
Ort: Högsby
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Högsby, Boendestödjare Högsby kommun, Individ och familjeomsorgen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Högsby
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret (Lund) eller på något av våra filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Högsby
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Högsby
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Högsby.

Hemtjänst Högsby
Vi söker Hemtjänstpersonal till Högsby, gärna med USK utbildning eller likvärdig erfarenhet från hemtjänst/hemvård. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Högsby
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Högsby

Arbetsledare med placering i Högsby
Hultsfred är en lugn och trygg kommun med stora möjligheter för både barn och vuxna. En omväxlande natur med många sjöar erbjuder spännande aktiviteter, lugn och rekreation. Här finns också ett rikt föreningsliv med tonvikt på idrott, musik och kultur. Den årliga Hultsfredsfestivalen är en viktig mötesplats för musikintresserade ungdomar. Hultsfreds kommun har en bas av tillverkningsindustri som under senare år breddats med ett ökat antal handels- och tjänsteföretag. Ett växande utbud av utbildningar, inklusive högskoleutbildningar med inriktning på bl.a. musikindustri, hälsa och media samt två gymnasier, ett med hälsoprofil och ett med musikindustriprofil, förstärker vår framtida attraktionskraft. Vi är en kommun där det finns plats för individer, initiativ och idéer. Du syns och hörs i Hultsfred! ARBETSUPPGIFTER Hultsfred och Högsby kommuner har samordnat den tekniska verksamheten i Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK). ÖSK har sitt huvudsäte i Hultsfred. Förbundet har tre avdelningar: fastighet, gata/park och VA/renhållning. ÖSK omfattar idag ca 65 anställda i två kommuner. Som arbetsledare på ÖSK kommer du att arbeta under chefen för gatuavdelningen. Du kommer att ansvara för gatuavdelningens utförarorganisation i Högsby kommun. Det kommer att innebära att du befinner dig både ute i den direkta verksamheten och i kontorsmiljö. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vi söker en engagerad och drivande arbetsledare som ska planera och ansvara för samt även medverka i det dagliga arbetet med drift- och underhåll av gator/vägar, parker/grönområden m.m. Eftersom gatuavdelningen består av ett mindre antal medarbetare förväntas du aktivt delta i verksamhetens praktiska arbete. Du kommer också att ha ett personalansvar för ovanstående verksamheter där det bl.a. ingår uppgifter som personalplanering, arbetsmiljöfrågor och samordning med övriga delar inom ÖSK. I övrigt kommer du också att medverka vid budget- och kostnadsuppföljningar av verksamheten. KVALIFIKATIONER Din bakgrund är teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom området. Du ska ha förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du har förmågan att samverka och kommunicera med kontakter både internt och externt. Vi lägger stor vikt på att du är noggrann, pålitlig, flexibel och har förmåga till helhetssyn. B-körkort erfordras. Vi förutsätter att du har erfarenhet av personalledning.Det är meriterande om du har goda kunskaper i ekonomi och har vana att arbeta med budget- och kostnadsuppföljningar samt har E-körkort.
Företag: Hultsfreds kommun, Östra Smålands Kommunalteknikförbund
Ort: Hultsfred
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare med placering i Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare med placering i Högsby

Stadsarkitekt i Högsby och Mönsterås kommuner
ARBETSUPPGIFTER Från och med januari 2014 kommer Högsby och Mönsterås kommuner att samverka avseende plan-, bygg- och miljöverksamheterna. Med anledning av denna samverkan kommer kommunerna också att anställa en stadsarkitekt, med tjänstgöringsgrad cirka 60 % i Mönsterås kommun och cirka 40 % i Högsby kommun. Stadsarkitekten kommer att ansvara för bygglovgivning och vara delaktig i framtagande av detaljplaner, översiktsplan, tematiska tillägg till översiktsplan, trafikstrategi med mera. Stadsarkitekten kommer också att vara föredragande i Myndighetsnämnden i Högsby och i Byggnadsnämnden i Mönsterås. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har arkitektexamen. Du har god erfarenhet av ämnesområdena, känsla för och kunskap om gestaltning och stadsbyggnadsfrågor, helst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, goda datakunskaper samt körkort. Du har även erfarenhet av och förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar. Du har goda kunskaper i Plan- och bygglagen och planeringsprocessen. Arbetet innebär många kontakter med medborgare och fritidsboende, företagare och entreprenörer samt samarbete inom och mellan kommunerna. Vi förutsätter därför att Du är initiativrik, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.
Företag: Mönsterås kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Mönsterås
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsarkitekt i Högsby och Mönsterås kommuner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsarkitekt i Högsby och Mönsterås kommuner

Socialsekreterare med inriktning mot försörjningsstöd
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. Individ- och familjeomsorgen har totalt 20 anställda på följande enheter; försörjningsstöd, barn- och familj, flykting, missbruk och beroende, socialpsykiatri samt arbetsmarknad. Vi söker nu en ny socialsekreterare till ekonomigruppen, då vår kollega går i pension.Tjänsten kommer också att innehålla viss handläggning av missbruks- och socialpsykiatriärenden. ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare i ekonomigruppen handlägger du försörjningsstödsärenden och förmedlingsmedel. Målsättningen är att se varje individs resurser och behov i ett helhetsperspektiv och tillsammans med klienten arbeta för ökad egenförsörjning och förbättrad livskvalitet. Arbetet innebär mycket samverkan både internt och externt och är omväxlande och utvecklande. Arbetsgruppen har regelbunden handledning. Vid arbetsanhopning hos handläggaren för socialpsykiatri- och missbruk kan du få hjälpa till med sådana ärenden KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du behöver kunna ta stort ansvar för ditt arbetsområde, vara strukturerad, kunna prioritera och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då arbetsuppgifterna ibland är av akut karaktär behöver du vara flexibel, kreativ och gilla att lösa problem. Vi ser helst att du har kunskap om (och erfarenhet) av utredningsarbete inom försörjningsstöd, missbruk/beroende och socialpsykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.
Företag: Högsby kommun, Individ och familjeomsorgen
Ort: Högsby
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare med inriktning mot försörjningsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare med inriktning mot försörjningsstöd

Speciallärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare på Fröviskolan i Högsby åk 7-9. KVALIFIKATIONER Speciallärarutbildning
Företag: Högsby kommun, RO 1
Ort: Högsby
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Högsby, Speciallärare Högsby kommun, RO 1
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Förskollärare vid förskolan Ugglan i Fågelfors. KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Högsby kommun, RO 2
Ort: Högsby
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Förskollärare i Berga förskola. KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Högsby kommun, RO 2
Ort: Högsby
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Miljöinspektör i Högsby och Mönsterås kommuner
ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en miljöinspektör på heltid med inriktning på livsmedelstillsyn. Befattningen är en visstidsanställning på två år med möjlighet till förlängning med tillträde så snart som möjligt. Mönsterås och Högsby kommuner har inlett en samverkan inom miljö och tillsynsverksamheten med gemensam chef, utgående ifrån Mönsterås. Anställande myndighet för rubricerad tjänst kommer vara Mönsterås kommun. Halva tjänsten kommer dock att vara förlagd till Högsby och utgå därifrån under denna tid. Då förvaltningarna Mönsterås och Högsby är små handlar det om en omväxlande tjänst med olika arbetsuppgifter, men tonvikten kommer att ligga på livsmedelstillsyn. Arbetsuppgifterna kan dock anpassas efter erfarenheter och intressen. Miljökontoret är en egen förvaltning i Mönsterås och huvuddelen av våra arbetsuppgifter utför vi i Mönsterås för Miljönämnden och i Högsby för Myndighetsnämnden. Dessa två nämnder ansvarar för att fullgöra respektive kommuns uppgifter enligt lag inom miljö- och hälsoskydd, livsmedel och naturvård. KVALIFIKATIONER Du bör vara utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller ha annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av tillsynsarbete är meriterande. Då kommunerna upptar stor yta måste du ha körkort för att kunna möta våra företag och kommunmedborgare ute i samhället.
Företag: Mönsterås kommun, Miljökontoret
Ort: Mönsterås
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör i Högsby och Mönsterås kommuner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör i Högsby och Mönsterås kommuner

SFI-lärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska för invandrare, ev kan viss administration ingå. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med relevant behörighet. Dokumenterad erfarenhet av SFI-undervisning. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet
Företag: Högsby kommun, HUC
Ort: Högsby
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Högsby, SFI-lärare Högsby kommun, HUC
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Speciallärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare på Fröviskolan i Högsby åk 7-9. KVALIFIKATIONER Speciallärarutbildning
Företag: Högsby kommun, RO 1
Ort: Högsby
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Högsby, Speciallärare Högsby kommun, RO 1
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Socionom sökes till Högsby
Bemannia söker nu en Socionom till vår uthyrningsverksamhet i Högsby. Arbetet kommer ske vid behov med start från 1 januari. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Bemanningsbehovet kan komma att se olika ut över tid med både längre och kortare uppdrag. Dina arbetsuppgifter: Arbetet innefattar att utreda och besluta i anmälningar gällande barn och ungdom enligt BBIC (barns behov i centrum). Dina kvalifikationer: - Sociononexamen - Utbildning och erfarenhet av BBIC (barns behov i centrum) - Du ska ha varit verksam inom socialtjänstområdet i minst 3 år - Goda kunskaper i svenska - God erfarenhet av utredningar avseende barn- och ungdom - B- körkort - Arbetslivserfarenhet av något av de dokumentationssystem som förekommer inom socialtjänst - Följa de rutiner och riktlinjer som vår kund arbetar utefter Dina personliga egenskaper: Som person ska du ha god social kompetens, god samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta i team. Det är viktigt att du kan ta ansvar för alla förekommande arbetsuppgifter som du tar dig för. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Socionom sökes till Högsby" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Högsby
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom sökes till Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom sökes till Högsby

Köksbiträde
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Arbetet är förlagt till mottagningsköket på förskolan Lillebo i Högsby. I arbetsuppgifterna ingår bl a mottagning och servering av lunch samt disk. Förbereda mellanmål, göra beställningar och internkontroller. KVALIFIKATIONER Viss vana från storköksarbete önskvärt men inget krav.
Företag: Högsby kommun, RO 1
Ort: Högsby
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Högsby, Köksbiträde Högsby kommun, RO 1
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

Lärare i grundskolans tidigare år
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Resurslärare vid Fröviskolan 1-6 i Högsby. KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Högsby kommun, RO 1
Ort: Högsby
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Fritidsledare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Dag-, kväll- och helgarbete. Vi söker en fritidsledare som tillsammans med övriga medarbetare planerar och genomför arbete inom ungdomsverksamheten i Högsby kommun. Utöver ordinarie öppethållande medverka och planera kulturbruket (vår kulturskola), sportlovsaktiviteter, sommarsimskola, lägerverksamhet, samt olika drogförebyggande aktiviteter och evenemang. KVALIFIKATIONER Fritidsledar- eller fritidspedagogutbildning, eller yrkeserfarenhet inom området samt simlärarutbildning. God samarbetsförmåga. B-körkort erfordras. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Högsby kommun, Kultur, fritid och turism
Ort: Högsby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Högsby, Fritidsledare Högsby kommun, Kultur, fritid och turism
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

SFI-lärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska för invandrare, ev kan viss administration ingå. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med relevant behörighet. Dokumenterad erfarenhet av SFI-undervisning. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Högsby kommun, HUC
Ort: Högsby
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Högsby, SFI-lärare Högsby kommun, HUC
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Säljare med eller utan erfarenhet i Högsby
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Högsby kommun sökes. Du arbetar i Högsby kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor onsdagen den 3e december. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Högsby
Publicerad : 12-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Högsby

HR-samordnare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med mycket variation. Tjänsten som HR-samordnare är ny och är placerad på kommunledningskontoret. Personalenheten är en enhet med ytterligare två medarbetare. Högsby kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Som HR-samordnare arbetar du brett med HR-frågor såväl operativt som strategiskt. I tjänsten ingår att arbeta internkonsultativt och ge service till chefer, fackliga företrädare, medarbetare och politiker. Stöd ska kunna ges gällande arbetsrätt och avtal, rehabilitering, arbetsmiljö, bemanning och rekrytering. I tjänsten ingår även arbete med olika utredningar, uppdatering och framtagande av policys och riktlinjer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom det personalvetenskapliga området eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. För arbetet krävs kunskap om lagar och avtal inom området. Du bör även ha kunskap i lönebildning och/eller arbetsmiljöfrågor inklusive rehabilitering. Det förutsätts att du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Som person har du integritet och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt, du uttrycker dig tydligt och pedagogiskt, du är ansvarstagande, skapar förtroende, arbetar självständigt och samarbetar bra med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av HR-frågor och gärna i en politiskt styrd organisation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort krävs.
Företag: Högsby kommun
Ort: Högsby
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga HR-samordnare jobb, HR-samordnare Högsby, HR-samordnare Högsby kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-samordnare

Hemtjänst Högsby
Vi är ett privat företag som är godkända av Högsby kommun för hemtjänst serviceinsatser. Nu ansöker vi även om att bli godkända för omvårdnads insatserna. Inför detta arbete söker vi USK med erfarenhet av delegering och hemvården. Vi jobbar i HELA Högsby kommun så en egen bil är en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Högsby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Högsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Högsby

Sommarvikarier till LSS-verksamheten, gruppbostäder och personlig assistans
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER LSS-verksamheten verkställer beslut om insatser enligt Lagen om stöd och service till vissa personer med funktionsnedsättning (LSS). De insatser individerna har fått beslut om ska främja jämlikhet i levnadsvillkor, delaktighet i samhällslivet och ge möjlighet att leva som andra. Insatserna ska utföras med god service och kvalitet och fortlöpande utvecklas. I arbetet ingår bl.a. personlig omvårdnad, hushållsgöromål, fritidsaktiviteter, rehabiliterande insatser m.m. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har omvårdnadsprogrammet, personlig assistans utbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete ser vi som meriterande. Som person ska du ha goda sociala egenskaper, vara ansvarsfull och noggrann. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Högsby kommun, LSS-verksamheten
Ort: Högsby
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till LSS-verksamheten, gruppbostäder och personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till LSS-verksamheten, gruppbostäder och personlig assistans

Lärare i förskola/Förskollärare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete inom förskola. Anställningarna avser arbete vid förskolorna i Berga resp Fågelfors. KVALIFIKATIONER Förskollärare eller tidigarelärare
Företag: Högsby kommun, RO 2
Ort: Högsby
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i grundskolans senare år
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Arbete med elever i behov av särskilt stöd i åk 7-9 vid Fröviskolan i Högsby. KVALIFIKATIONER Lärarexamen Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.
Företag: Högsby kommun, RO 1
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Arbete med elever i behov av särskilt stöd i åk 7-9 vid Fröviskolan i Högsby. KVALIFIKATIONER Lärarexamen Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.
Företag: Högsby kommun, RO 1
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Biståndshandläggare-semestervikariat
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utreda och besluta om insatser/bistånd i enskilda ärenden enligt LSS,lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt SoL, socialtjänsten. KVALIFIKATIONER Sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi vill att du har erfarenhet av biståndshandläggning och kunskap om gällande lagar, LSS och SoL. Dina personliga egenskaper är självständighet, initiativförmåga samt förmåga att kunna skapa förtroendefullt samarbete. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha datorvana.
Företag: Högsby kommun, Hemsjukvård, rehab o hemtjänst
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare-semestervikariat jobb, Biståndshandläggare-semestervikariat Högsby, Biståndshandläggare-semestervikariat Högsby kommun, Hemsjukvård, rehab o hemtjänst
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare-semestervikariat

Assistent bemanningscenter-semestervikariat
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Ingår i ett Bemanningscenter som servar äldreomsorgen, främst med vikariatstillsättningar samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av personaladministrativt arbete är meriterande.
Företag: Högsby kommun, Äldreomsorg sommarjobb
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent bemanningscenter-semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent bemanningscenter-semestervikariat

Leg arbetsterapeut-semestervikariat
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut i Högsby kommun arbetar du både inom de särskilda boenden som finns i kommunen och i ordinärt boende. Du ska vara flexibel, kunna samarbeta med olika aktörer såväl inom som utanför kommunens gränser men även kunna arbeta självständigt. Du är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt med respekt för den enskilde. Dina arbetsuppgifter består i att bedöma rehabiliteringsbehov och göra lämpliga insatser exempelvis träning, behandling, utprovning av hjälpmedel och behovsbedömning när det gäller bostadsanspassning. Handledning av omvårdnadspersonal ingår också. KVALIFIKATIONER Leg arbetsterapeut. Körkort krävs. Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.
Företag: Högsby kommun, Hemsjukvård, rehab o hemtjänst
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut-semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut-semestervikariat

Leg sjukgymnast-semestervikariat
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Som sjukgymnast i Högsby kommun arbetar du både inom de särskilda boenden som finns i kommunen samt i ordinärt boende. Du ska vara flexibel, kunna samarbeta med olika aktörer såväl inom som utanför kommunens gränser men även kunna arbeta självständigt. Du är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt med respekt för den enskilde. Dina arbetsuppgifter består av att bedöma rehabiliteringsbehov och göra lämpliga insatser exempelvis träning, behandling och hjälpmedelsutprovning. Handledning av omvårdnadspersonal ingår också. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast. Körkort krävs. Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande.
Företag: Högsby kommun, Hemsjukvård, rehab o hemtjänst
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast-semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast-semestervikariat

Leg sjuksköterska-semestervikariat
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Som leg sjuksköterska i Högsby kommun arbetar du med hälso och sjukvård, både i våra särskilda boenden, 3 st, och i ordinärt boende. LSS-verksamheten ingår också i hemsjukvården. Du möts både av äldre och av yngre klienter. Som sjuksköterska i Högsby kommun har du hela kommunen som arbetsområde. Viktigt för oss är att all hälso och sjukvård ges med god kvalitet. Vi söker dig som är lyhörd, flexibel, har god samarbetsförmåga, empatisk och kan arbeta självständigt. Du har ett professionellt förhållningssätt och visar stor respekt för den enskilde. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Körkort krävs. Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.
Företag: Högsby kommun, Hemsjukvård, rehab o hemtjänst
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska-semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska-semestervikariat

Omvårdnadspersonal-semestervikariat
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Arbetsplatsen är ett av Högsby kommuns särskilda boenden, Mogården. På Mogården finns två avdelningar för vård och omsorgsboende för dementa, en avdelning för korttidsboende och två avdelningar för vård och omsorgsboende. Arbetsuppgifterna består i att du hjälper till med personlig vård och omsorg, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt uppgifter på delegation från legitimerad personal. KVALIFIKATIONER Undersköterska eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning. Arbetet kräver att du är lyhörd, flexibel, har god samarbetsförmåga,har ett professionellt förhållningssätt, respekterar den enskilde och tar ett stort ansvar. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorg är meriterande.
Företag: Högsby kommun, Äldreomsorg sommarjobb
Ort: Högsby
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal-semestervikariat jobb, Omvårdnadspersonal-semestervikariat Högsby, Omvårdnadspersonal-semestervikariat Högsby kommun, Äldreomsorg sommarjobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal-semestervikariat


Sök lediga jobb Högsby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se