H��gsby jobb - lediga jobb

H��gsby jobb H��gsby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: H��gsby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: H��gsby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. jobba som säljare ute i Sveriges alla städer- Stockholm

  2. Garderob Personal- Stockholm

  3. Systemförvaltare- Stockholm

  4. Barnskötare till förskola i Sollentuna- Sollentuna

  5. Ekonomiassistent- Stockholm

  6. Medarbetare till Burger King i Täby- Täby

  7. Restaurangchef- Stockholm

  8. Serveringspersonal Sommarjobb- Stockholm

  9. Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka- Stockholm

  10. Cafébiträde, gärna erfarenhet.- Stockholm


Mer beskrivning

jobba som säljare ute i Sveriges alla städer
Om företaget Face2face AB är ett av Nordens största företag inom Field Marketing. Ett företag som grundades i Norge 1999. Face2face kom till Sverige 2003 och vi expanderar för varje år. vi har kontor både i Stockholm och i Göteborg. Kontor finns även i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand och i New York. Vi har idag drygt 200 medarbetare och omsätter över 100 miljoner kronor per år. Vi driver många olika projekt och genomför en rad olika typer av kampanjer för olika företag som vi promotar. Vi jobbar med några av världens starkaste varumärken och det är många olika projekt som är rullande samtidigt. Om tjänsten Just nu utökar vi verksamheten och söker därför nya talanger med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm som är intresserade av att åka runt i Sverige och sälja de produkter vi jobbar med. Turnén är i svenska populära städer där säljarna får se många fina delar av landet och samtidigt ha väldigt roligt på jobbet. Eventsäljare i Face2face jobbar dagligen med flera av världens starkaste varumärken. Som eventsäljare i Nordens ledande byrå vill du möta kunder, ansikte mot ansikte, på utvalda marknadsplatser som mässor, butiker, köpcenter, flygplatser, events med mera. Ni får en fullständig säljutbildning när ni börjar jobba hos oss och ni får även all individuell uppföljning och coachning ni behöver av våra duktiga ledare och medarbetare. Det finns även mycket goda möjligheter att avancera och växa inom företaget med rätt inställning och med rätt driv. Du blir en del av ett engagerat team där sammanhållning är bland det viktigaste och att ha kul på jobbet. På face2face är det en ung och energisk arbetsmiljö vilket gör att det är alltid full fart på jobbet och där kollegorna alltid har mycket energi och positiv inställning. Med rätt driv och inställning kan man nå hur långt som helst. Det är bara upp till dig hur långt du väljer att gå.
Företag: FACE2FACE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga jobba som säljare ute i Sveriges alla städer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: jobba som säljare ute i Sveriges alla städer

Garderob Personal
Kvalitetsfritid söker, inför hösten, extra personal. Till garderob, som har öppet kvällar och helger. Vi ser gärna att du som söker är student och har möjlighet att komma in direkt efter skolan och jobba. Passens längd varierar, men är aldrig kortare än 3 timmar. Du har möjligheten att arbeta deltid eller extra när det passar dig Lön enligt avtal. Välkommen att söka! Du ska vara över 18 år. Svarar endast via mail. kvalitetsfritid@gmail.com Bifoga gärna bild.
Företag: KVALITETSFRITID I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Garderob Personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Garderob Personal

Systemförvaltare
Om jobbet Vi söker två IT systemförvaltare med stark erfarenhet av systemförvaltning som kan driva implementeringen av en mer strukturerad förvaltningsmodell. Du arbetar med att säkerhetsställa driften av nätverk och system så väl som att delta i nya tekniska projekt, där du kan ta på dig rollen som projektledare. Huvuduppgiften för systemförvaltaren är att delta i det löpande förvaltningsarbetet för mobila bokningar, webbokningen, talsvar samt SMS bokning. Arbetsuppgifter: ? TCP/IP-nätverk och tuning ? Mobile Internet applikations ? Systemutveckling, programmering, SQL, web API ? Databashantering i många olika datasystem ? Ser och utvecklar möjligheter i användningen av systemen ? Analyserar och bedömer konsekvenser av önskade förändringar ? Planerar, utvecklar och genomför förändringsaktiviteter ? Arbetar med support och utbildning till användare. Önskade kvalifikationer Du har en relevant högskola/universitetsutbildning och flera års erfarenhet inom systemutveckling/ informationsteknologi/ systemvetenskap. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal såväl som skrift. Skicka din ansökan på engelska till rekryteringsansvarig Nidhi Soni via e-post nidhi.soni@co-workertech.com senast den 30 Juli 2013. Vi tar endast emot bilagor i doc.-format. Märk din ansökan med ref.nr ams-IT-33 i mailets ärendemening Please send your resume in English or in Swedish to: Nidhi Soni nidhi.soni@co-workertech.com Mobile: +46 73 719 94 05
Företag: CO-WORKER TECHNOLOGY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemförvaltare jobb, Systemförvaltare Stockholm, Systemförvaltare CO-WORKER TECHNOLOGY SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemförvaltare

Barnskötare till förskola i Sollentuna
VRE Education söker för kunds räkning barnskötare till en förskola i Sollentuna för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till förskola i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till förskola i Sollentuna

Ekonomiassistent
Om företaget Vi söker för kunds räkning nu ekonomiassistenter till väletablerade företag i Stockholm. Beroende på dina kvalifikationer och våra kunders önskemål/krav så matchas du mot rätt arbetsgivare. Tillträde i slutet av augusti. Vi söker ständigt efter nya unga talanger. Skapa ett karriärkonto redan idag! Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Dina arbetsuppgifter Som ekonomiassistent, kan du komma att arbeta med alla på en ekonomiavdelning förekommande uppgifter, men tonvikten ligger ofta på: - kund- och leverantörsreskontra, - löpande redovisning, - registrera bokföringsorder, - balanskontoavstämningar samt - att vara behjälplig vid bokslut. Din profil Vi förutsätter att du har gymnasieutbildning helst med inriktning ekonomi samt god engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i Microsoft Office och speciellt Excel är ett krav. Personliga egenskaper vi värdesätter är social kompetens, flexibilitet och framför allt en positiv attityd och ett intresse för ekonomi och siffror. Om oss Vi både rekryterar och, hyr ut personal till kundföretag med målet att en uthyrning ska övergå till en fast anställning hos kundföretaget.
Företag: JOBBKOMPANIET UNG BEMANNING I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent JOBBKOMPANIET UNG BEMANNING I SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Medarbetare till Burger King i Täby
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig- att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Täby söker vi nu: SERVICEINRIKTADE MEDARBETARE Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du tycker om att agera säljare och att arbeta med mycket människor runt omkring dig. Vi arbetar i team som tillsammans jobbar för att ge bra service till våra gäster. Som medarbetare är målet att du ska kunna arbeta på de flesta av våra arbetsstationer på restaurangen. Vi söker medarbetare på deltid, med varierande arbetstider. Anställningens omfattning är 20 timmar per vecka. Det formella kravet är att du har fyllt 16 år och gått ut grundskolan.
Företag: BURGER KING TÄBY
Ort: Täby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Burger King i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Burger King i Täby

Restaurangchef
Restaurang Stranden är en relativt nyöppnad restaurang med två barer och lounge på nya Hornsberg. Med utsikt över mälaren och en tidslös inredning vill vi skapa västra Kungsholmens härligaste kvartershäng. Nu söker vi en restaurangchef med flera års erfarenhet av liknande ställning inom restaurangbranchen. Du bör var resultatinriktad, serviceminded och ha starka ledaregenskaper. Dryckes och matkunskap är meriterande. Jobbet är flexibelt med stort ansvar.
Företag: STRANDEN BAR & MATSAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Stockholm, Restaurangchef STRANDEN BAR & MATSAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Serveringspersonal Sommarjobb
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha gedigen erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Sommarjobb

Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka
Vi söker en farmaceut till Apoteket Atlas i Nacka (Sickla köpkvarter) och Apoteket Alvikstorg. Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 67 apotek återfinns. Utöver förmåner som ticket rikskort och friskvårdsersättning kan vi också erbjuda medverkan i vårt talangprogram för dig som vi ser som en blivande ledare. From juni 2013 är vi en del av Oriola-KD koncernen. Huvudarbetsuppgifter Receptexpedition och egenvård. Du bidrar, tillsammans med oss andra, till att apoteken blir Stockholms bästa. Övriga ansvarsområden kan bli aktuellt efter tidigare erfarenhet, intresse, personliga egenskaper och kompetens. Kvalifikationer Du är legitimerad Apotekare eller Receptarie. Du skall ha farmaceutisk och egenvårdskompetens. Intresse för friskvård, hälsa och språk är meriterande, dock ej avgörande. Personliga egenskaper Vi ser att du är mycket intresserad av farmaci, egenvård och kommunikation. Att du har kundfokus, gillar försäljning, är flexibel och gillar ett högt tempo ser vi som en självklarhet. Du ska ha egenskapen "Jag vill och Jag kan". Du ska ha viljan att vidareutbilda dig inom apotekssortiment och butiksdrift. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och vågar fatta egna beslut. Varaktighet och omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning från och med 1 september eller enligt överenskommelse och arbetstiden är heltid (40 timmar/ vecka). Frågor besvaras av: Apotekschef Barbro Söderström tfn 08-120 51 751 alternativt 070-08 51 751 Apotekschef Amin Jeppsson Dadoun tfn 070-082 91 91 (semester t.o.m. 12 aug 2013). Fackliga företrädare för Sveriges Farmaceuter SFA: Jasmina Dervovic 018- 40 00 43 Farmaciförbundet (FF): Pär Sandberg 016-12 25 71 Ansökan Sänd din ansökan via e-post till barbro.soderstrom@medstop.se senast 2013-08-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: MEDSTOP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka

Cafébiträde, gärna erfarenhet.
Vivels består av ett leveransbageri och 5 st mysiga Caféer & brödbodar. Vi är ett högservice och kvalitetsbageri med anor från 1932. I våra caféer och brödbodar säljer vi bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar och lättare luncher. Vi söker nu ett café biträde som älskar sitt arbete och tar väl hand om våra kunder. Butiken ligger på Liljeholmstorg plan 3. Ansökan skall ske skriftligt och per e-post.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde, gärna erfarenhet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde, gärna erfarenhet.


Sök lediga jobb H��gsby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se