H��llefors jobb - lediga jobb

H��llefors jobb H��llefors jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: H��llefors. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: H��llefors. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare på deltid till Kjell & Company Solna- Stockholm

  2. Säljare på deltid till Kjell & Company Fältöversten- Stockholm

  3. Säljare på deltid till Kjell & Company Kungsholmen- Stockholm

  4. Butiksäljare med erfarenhet!- Lidingö

  5. Blomsterförsäljare- Stockholm

  6. Barnflicka/Barnvakt- Danderyd

  7. Duktig köksbiträde till libanesisk restaurang- Stockholm

  8. Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker- Huddinge

  9. Teknisk säljare- Stockholm

  10. Kampanjledare- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare på deltid till Kjell & Company Solna
Deltidsäljare till vår butik i Solna - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 15 och 25 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas i augusti/september. - Vi tar emot ansökningar löpande. - I ämnesraden märker du din ansökan med STAD/Tjänst. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna

Säljare på deltid till Kjell & Company Fältöversten
Deltidsäljare till vår butik på Fältöversten - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 15 och 25 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas i augusti/september. - Vi tar emot ansökningar löpande. - I ämnesraden märker du din ansökan med STAD/Tjänst. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Fältöversten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Fältöversten

Säljare på deltid till Kjell & Company Kungsholmen
Deltidsäljare till vår butik på Kungsholmen - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 15 och 25 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas i augusti/september. - Vi tar emot ansökningar löpande. - I ämnesraden märker du din ansökan med STAD/Tjänst. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Kungsholmen

Butiksäljare med erfarenhet!
Mobilmaster öppnar en ny butik på Lidingö Galerian och söker 2 duktiga säljare ! Vi kommer att sälja hemelektronik, data/mobil tillbehör samt mobiltelefoner med Tele 2 och Telenor tjänster. Vi söker duktiga & självgående säljare med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är Du ansvarsfull och serviceinriktad och alltid strävar efter att hjälpa alla kunder. Är Du den vi söker? Har Du erfarenhet vi efterfrågar ? I så fall ser vi framemot att Du mailar ditt CV & personligt brev till oss !
Företag: Sam Quality AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksäljare med erfarenhet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksäljare med erfarenhet!

Blomsterförsäljare
Simonas är sedan flera år etablerad blomsterhandel belägen i Tensta. Vi har ett stort utbud av blommor och ingår även i Interflora. Arbetsuppgifter: Du kommer att sköta vår försäljning av blommor. Kvalifikationer: Du bör ha flera års erfarenhet av försäljning, då helst blomsterförsäljning. Förutom försäljning av krukväxter hoppas vi att du har erfarenhet av snittblommor samt även blomsterarrangemang.
Företag: Simonas Blommor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Blomsterförsäljare jobb, Blomsterförsäljare Stockholm, Blomsterförsäljare Simonas Blommor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blomsterförsäljare

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Danderyd med fyra underbara barn, 11, 9, 6 och 4 1/2 år gamla. De två äldsta är flickor och de yngsta pojkar. Vi bor nära barnomsorg/skola samt kommunikationer. Det tar ca 30 minuter till city och 20 minuter till Stockholms Universitet. Arbetet innebär att hjälpa till vid lämning/hämtning av det yngsta barnet från förskola, ta emot de äldre (oftast går de hem själva), laga middag samt ansvara för tvätt, strykning och plocka/hålla ordning i hemmet. Vid behov av barnpassning på dagtid när barnen är sjuka samt barnpassning vissa kvällar/helgdagar. Beräknad arbetstid är ca 25 timmar per vecka som främst är förlagd till morgon och eftermiddag. Viktiga egenskaper för att passa för rollen är att Du är ordningsam, positiv och flexibel. Du måste känna ansvar och kunna hålla många bollar i luften. Du måste vara intresserad av att lära känna barnen, vara en kompis och samtidigt kunna vara en trygg vuxen. Krav: Vi vill att du har erfarenhet från att vara tillsammans med barn, gärna som barnflicka eller au pair. Goda referenser. Körkort. Arbetet går att kombinera med studier. Anpassning av arbetstiden kan diskuteras. Övriga villkor: Vi erbjuder boende med eget pentry, dusch och toalett samt TV/internet. Tillgäng till bil efter överenskommelse. Marknadsmässig lön.
Företag: Familj i Danderyd, Anna
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Danderyd, Barnflicka/Barnvakt Familj i Danderyd, Anna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Duktig köksbiträde till libanesisk restaurang
Verksamhetsbeskrivning Vi är en libanesiskt kök / restaurang som är specialiserade på libanesisk husmanskost, mezze, mm. Vi har behov av en duktig person som har ca 5 års arbetslivserfarenhet av det libanesiska köket och har arbetat med libanesiska rätter och är bekant (vet namn) på olika rätter. Som person bör du vara utåtriktad samt stresstålig.
Företag: Ristorante Capri AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig köksbiträde till libanesisk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig köksbiträde till libanesisk restaurang

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Bilverkstad. Arbetsgivare söker två duktiga medarbetare: fordontekniker och mekaniker. Behärskar svenska bra och har minst 5 års erfarenhet.
Företag: Huddinge Bilservice
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker jobb, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Huddinge, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Huddinge Bilservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Teknisk säljare
Beskrivning av arbetsuppgifter: Säljer från kontor eller genom uppsökande verksamhet produkter och tjänster till återförsäljare, grossister, företag m.fl.; ansvarar för produkt eller distrikt; informerar om produkter och tjänster, utarbetar kundspecifika lösningar samt tar emot beställningar; sköter kundregister och tar fram försäljningsstatistik; exponerar varor och tar varor i retur. Beskrivning av kvalifikationer: Akademisk utbildning, 2 års arbetslivserfarenhet, behärskar arabisk och engelska.
Företag: HS Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk säljare

Kampanjledare
Är du en driven person som älskar att prata med människor och vill få fler att engagera sig för en bättre värld? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Centerpartiets ungdomsförbund i Storstockholm söker nu en kampanjledare på 25% med start i september. CUF Storstockholm är ett av de största distrikten inom Centerpartiets ungdomsförbund. Vi arbetar väldigt brett, såväl med stora ideologiska frågor som med konkreta politiska förslag nära den enskilda individen. Vi strävar efter att bli en större organisation och som en del av det söker vi nu en kampanjledare. Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är till största del att representera CUF Storstockholm på skolor samt värva nya medlemmar. I arbetet ingår även att tillsammans med organisationens verkställande utskott boka in besök på skolor runt om i Stockholms län samt att vara distriktsstyrelsen behjälplig i planering och genomförande av större aktiviteter. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är öppen, social och har lätt att prata med människor. Du kommer framför allt vara ute på skolor och prata med ungdomar som representant för CUF Storstockholm i hela länet. Arbetet kommer till stor del ske på egen hand och det krävs då att du är självgående och kan lösa olika problem som kan uppkomma. Eftersom vi är en organisation som riktar oss till ungdomar under 25, ser vi helst att du som söker är i samma åldergrupp. Vi förutsätter även att du delar CUF och Centerpartietsvärderingar. Övrig information beträffande Tjästen är på 25%, 40 timmar i månaden Övriga villkor: Utgångspunkten är i centrala Stockholm, men daglig verksamhet kommer att ske över hela Stockholms län. Vi tillämpar individuell lönesättning KONTAKTPERSONER Distriktsordförande Sara Andersson sara.andersson@centerpartiet.se Vice distriktsordförande Märta Martin-Åkesson marta.martin-akesson@centerpartiet.se
Företag: Storstockholms Centerungdom
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjledare jobb, Kampanjledare Stockholm, Kampanjledare Storstockholms Centerungdom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjledare


Sök lediga jobb H��llefors

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se