H��ssleholm jobb - lediga jobb

H��ssleholm jobb H��ssleholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: H��ssleholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: H��ssleholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Assistent till kommunikationsavdelning på företag i Stockholm- Stockholm

  2. Avisera söker drivna juniorsäljare- Stockholm

  3. Läkarsekreterare- Stockholm

  4. Utvecklingsingenjörer inom mekanik- Stockholm

  5. Systemanalytiker Vidar- Stockholm

  6. Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan- Stockholm

  7. Lärare i Sv/So/Eng- Stockholm

  8. Barnsjuksköterska/Sjuksköterska- Solna

  9. Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v- Solna

  10. Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan- Norrtälje


Mer beskrivning

Assistent till kommunikationsavdelning på företag i Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en assistent till kommunikationsavdelningen på ett stort internationellt företag inom skogsindustrin. Deras administratör/informationsassistent/projektledare på avdelningen kommunikation är helt/delvis sjukskriven. Det är hård belastning på avdelningen och de behöver täcka upp för detta, dels under tid för sjukskrivning och dels eventuellt under tid då ordinarie personal kommer tillbaka men ej har möjlighet att jobba heltid. Arbetsuppgifter: •Pressutskick (inkl. kvartalsrapporter) (verktyg Cision) •Hantera frågor kring press och media (assisterande uppgifter) •Korrekturläsning •Hantera utskick •Administration kring konferens/årsstämmor m.m. •Webbpublicering Administrativa uppgifter som: Ansvar för info@ mailbox, fakturahantering, adressregister, svara i telefon, resebokningar, hantera översättningar m.m. Omfattningen kommer vara 100% fram till slutet av november. Det kan bli aktuellt med förlängning, men det kommer först kunna meddelas i mitten av november. En eventuell förlängning skulle kunna sträcka sig fram till och med mars, dock kan omfattningen var lägre än 100% pga. att nuvarande personal eventuellt återgår i arbetet. Tjänsten ska tillsättas v. 33 och du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Bakgrund: Assistent med erfarenhet från kommunikationsavdelning. Kunna fungera som delprojektledare (t ex för en del av årsredovisningen). Personlig profil: Noggrann och serviceinriktad. Van att jobba flexibelt då det kan dyka upp oförutsedda händelser. Viktigt att ha förståelse för vad som gäller på ett börsnoterat företag då avdelningen hanterar känslig information. Även viktigt att förstå hur man hanterar media. Kunskaper: Officepaketet, webb-publiceringsverktyg (Episerver och Spirello) Engelska Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Marknad / Information
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till kommunikationsavdelning på företag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till kommunikationsavdelning på företag i Stockholm

Avisera söker drivna juniorsäljare
Är du en självgående, ambitiös och positiv person som trivs med att bygga och förvalta långvariga kundrelationer? Vill du bli en del av ett tryggt och välmående företag? Avisera söker nu drivna juniorsäljare! / h2 style=margin: 0cm 0cm 6pt;Arbetsuppgifter//h2 I rollen som säljare hos Avisera arbetar du under eget ansvar och har stora utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i första hand med telefonen som hjälpmedel, men kommer även att få hålla i kundmöten i våra showroom. / Du ansvarar för hela försäljningsprocessen där du jobbar mot uppsatta mål. Du ska själv kunna /uppmärksamma och analysera avvikelser i relation till satta aktivitets- och försäljningsmål, samt ansvarar för att rätt åtgärder snabbt sätts in vid behov. / Vidare ska du regelbundet sammanställa och rapportera dina försäljningsresultat till företagets säljledning och självständigt kunna ta fram en aktuell handlingsplan för att uppnå dina mål. Du kommer att erbjudas all den utbildning du behöver för att lyckas./ style=line-height: 115%;Vårt fokus ligger i att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. / h2 style=line-height: 115%;Formella krav                                                                    //h2 Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska Du arbetar obehindrat i PC-miljö och har lätt för att lära nya system Du har gymnasiekompetens h2 style=margin: 0cm 0cm 6pt; Personliga egenskaper/ /h2 För denna roll ser vi att du är självgående och ansvarsfull. Dessutom är du orädd att lyfta luren och ta kontakt med såväl befintliga som nya kunder. / Som person är du utåtriktad, positiv och öppen Du är en vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål Du är en ansvarsfull lagspelare med fullt fokus på din arbetsuppgift Du är driftig, orädd och trivs i ett högt arbetstempo För denna rekrytering lägger vi stor fokus vid dina personliga egenskaper. style=text-decoration: underline;// h2 style=margin: 0cm 0cm 6pt; Lön/ /h2 Grundlön + provision/ h2 style=margin: 0cm 0cm 6pt; Om Avisera//h2 style=font-size: 9pt; line-height: 115%; font-family: Arial, sans-serif;Avisera är verksamt sedan 1992. Företaget förser den Skandinaviska marknaden med emballagelösningar för butiker och företag. Avisera har idag 25 anställda och omsätter 60 miljoner SEK. Vi sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler på Kungsholmens norra sida. Vi jobbar med högt satta miljö- och kvalitetsmål där gröna lösningar ligger i fokus. Genom en seriös och konstant affärsmodell har vi genom åren arbetat upp en stor kundkrets inom de segment vi arbetar gentemot. / style=font-size: 9pt; line-height: 115%; font-family: Arial, sans-serif;Bland kunderna finns många kända varumärken såsom Sportamore, Apoteksgruppen, Mood Stockholm och Beijer Bygg.      / Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Avisera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avisera söker drivna juniorsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avisera söker drivna juniorsäljare

Läkarsekreterare
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Vi söker läkarsekreterare, gärna med ett par års erfarenhet i yrket. Som person är du utåtriktad, tycker om att jobba i ett högt tempo och har en känsla för god service. Flexibilitet och och förmåga att sammarbeta är andra viktiga egenskaper. Tillträde omgående. Välkommen med din cv och ditt personliga brev. Ann-Sofie Arvidsson 08-555 65 648 ann-sofie.arvidsson@dedicare.se Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se Om Dedicare Dedicare erbjuder: Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Stockholm, Läkarsekreterare Dedicare Nurse & Doctor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare

Utvecklingsingenjörer inom mekanik
Semcon är ett globalt teknikföretag inom ingenjörstjänster och produktinformation. Vi har närmare 3,000 medarbetare med djup erfarenhet från många olika branscher. Vi utvecklar teknik, produkter, anläggningar och informationslösningar utmed hela utvecklingskedjan och erbjuder även en mängd tjänster och produkter inom bland annat kvalitet, utbildning och metodikutveckling. Semcon ökar kundernas försäljning och konkurrenskraft genom innovativa lösningar, design och genuin ingenjörskonst. Koncernen har en omsättning på 2,6 miljarder kronor och verksamhet på fler än 45 orter i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Brasilien, Ungern, Indien, Kina, Spanien och Ryssland. Till Semcons Total Design Office i Stockholm söker vi nu ytterligare ett antal talangfulla utvecklingsingenjörer. Här samlas industridesign, konstruktion, industriautomation och projektledning i en unik mix för att möta marknadens behov och förväntningar. Här har vi en unik möjlighet att hjälpa våra kunder med allt ifrån första designskissen till färdig produkt. Vi har ett framgångsrikt koncept och för tillfället behöver vi förstärka teamet med ytterligare ett antal erfarna och kreativa utvecklingsingenjörer. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från produktutvecklingsarbete och ingenjörsexamen. Hos dig finns ett stort engagemang och en nyfikenhet som gör att du brinner för teknik och framtida produkter. Du behärskar något eller några av de vanligaste 3D-CAD programmen. Erfarenheter från mekanisk konstruktion, plastkonstruktion, god komponentkännedom och olika tillverkningsmetoder är meriterande. I rollen som konsult på Semcon så deltar vi olika projekt, antingen i våra egna lokaler där vi levererar ett helhetsåtagande eller ute på plats hos kunden. Egenskaper i konsultrollen som vi värdesätter är lyhördhet, driftighet och social kompetens. Du trivs med att i samverkan med andra finna lösningar, men har även förmågan att på egen hand driva uppgifter mot utsatt mål samtidigt som du har en ödmjuk personlighet. Stämmer detta in på dig så har vi ett intressant erbjudande från ett spännande Semcon! Ansökningar hanteras löpande och anställning kan erbjudas innan sista ansökingsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Semcon
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsingenjörer inom mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsingenjörer inom mekanik

Systemanalytiker Vidar
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmaktens ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i olika former till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik är det enskilt största förbandet i Försvarsmakten och har ca 2 400 anställda och finns på ett 40-tal platser.Sökande enhet: Försvarsmakten har bildat en systemförvaltningsenhet inom FMLOG för att samla förvaltningen av delar av IT-system och applikationer, bland annat vårt nya dokument-, ärendehantering- och diarieföringssystem Vidar. Vidar bygger på plattformen SharePoint. Huvudsakliga arbetsuppgifter: System Vidar är på väg att införas i FM, analytikern ska deltaga i projektet för att förbereda ett övertagande till förvaltning. I förvaltningsläge ska systemet vidmakthållas och i viss mån vidareutvecklas, för att svara mot verksamhetens behov och beslutade förändringar. I huvudsak kommer du att vara den personen som ansvarar för att omsätta verksamhetsbehovet till tekniska lösningar i systemen. Det ligger också inom ditt ansvarsområde att delta i kontinuerlig förbättring av processer/arbetsmetoder samt att analysera hur eventuella förändringar påverkar den tekniska miljön. I arbetsuppgifterna ingår även att ge stöd vid acceptanstest inom eget ansvarsområde. Önskvärda kvalifikationer: • Erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem. • Kunskap eller erfarenhet av programmering i Visual Studio, .Net Framework och C# är meriterande. • Erfarenhet av att omsätta verksamhetens krav till tekniska lösningar. • Högskoleutbildning med inriktning mot IT/data eller motsvarande förvärvad erfarenhet krävs. • Dokumenterad erfarenhet av MS SharePoint. • God allmän kunskap om HW, OS, system, applikationer och nät. • God metodkompetens och erfarenhet av processorienterat arbete är önskvärt. • Erfarenhet från förvaltning av komplexa IT-system är meriterande. • Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten är meriterande. • Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Upplysningar om befattningen kan lämnas av: Sektionschef Mats Jonsson, 070-315 79 38 samt HR-generalist Lisa Bard 070-257 55 30. Fackliga representanter: OFR/S Simon Budak 070-855 64 38, SACO Marcus Swenson 072-353 64 82, 076-626 02 42, OFR/O, Mikael Wallo, 070-581 42 95 och SEKO Jörgen Stehn 070-677 99 21. Anställningsform: Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas). Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetsort: Stockholm. Sista datum för ansökan: 2013-09-02.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Systemanalytiker Vidar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemanalytiker Vidar

Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar. Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm Kulturama Gymnasium Odenplan är en fristående gymnasieskola som tillsammans med övriga Kulturamaskolor, Spanska skolan, Påhlmans gymnasium och Textila gymnasiet har den ideella föreningen Studieförbundet Medborgarskolan i Stockholmsregionen som huvudman. Kulturama gymnasium Odenplan som startar i höst bedriver Naturvetenskapsprogrammet med särskild variant Musik. Kulturama söker nu en gymnasielärare med behörighet att undervisa i Fysik. Tjänsten omfattar ca 15% till att börja med. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser och lärande bedömning. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Vi vill att du har avslutat dina studier, är behörig lärare för den svenska gymnasieskolan och att du är beredd att jobba med ämnesintegrerande arbetsmetoder för att uppnå examensmålen för programmet. Vi ser gärna att du redan har erfarenhet av att jobba med konstnärliga läroprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med elever med t ex dyslektiska besvär och/eller har stor datavana då vi utvecklar vår digitala kommunikation med eleverna. Kulturama Gymnasium Odenplan är beläget nära Odenplans tunnelbana på Hagagatan 23A. Hemsida: www.kulturama.se/gymnasium Vi kör fortlöpande intervjuer med intressanta kandidater.
Företag: Medborgarskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan

Lärare i Sv/So/Eng
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skarpnäcks skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skarpnäcksskola ligger i Kärrtorp, i Stockholms sydöstra del (T-bana mot Skarpnäck). Skolan ligger 20 minuter från T-centralen. Skolan är 80 år gammal och är en F-9 skola med ca 800 elever. 1 plats(er). Skarpnäcks skola växer och vi behöver därför fler proffsiga och engagerade medarbetare! Vi söker en lärare som är en behörig lärare (lärarlegitimation) i Sv/So/Eng för de yngre skolåren, åk 3. Du ingår i ett arbetslag (lärare och fritidshem), som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Behörig lärare (lärarlegitimation)i Engelska, Svenska och i So-ämnena för aktuell ålder (åk 1-3). Löneform: Månadslön. Enl ök. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Det är önskvärt att du har arbetat som lärare tidigare, i aktuella ämnen i aktuella årskurser. Till ovanstående tjänst är det mycket meriterande om du har vana av inkluderande arbete. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Du ingår i ett arbetslag (lärare och fritidshem), som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Om skolan: Skolan är över åttio år ung. Inom dess väggar bedrivs en verksamhet vilken bygger på förvaltandet av den samlade teoribasen och empirin i kombination med en gemensam vilja att ständigt utvecklas. Professionaliteten och engagemanget hos de yrkesverksamma är ytterst hög och vi har härliga elever. Vad vi erbjuder och efterfrågar: Vi vågar lova att du här erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom ditt uppdrag. På vår skola står pedagogiken och didaktiken i centrum, och därmed eleven och du som medarbetare. Vi söker dig som vill bidra med just din kunskap till vår satsning på att använda den samlade teorin och erfarenheten till att vidareutveckla skolan. Skarpnäcks skola är en Övnings skola, vilket innebär att vi är en av fem grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagd utbildning. Skolan ingår också i ett forskningsprojekt (IFOUS) som är ett nationellt forskningsprojekt kring inkludering. Vi är en av två skolor i Stockholms stad. Totalt samverkar 12 kommuner. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr rektor Peter Fägersten Tillträde: 2013-08-13. 2012-08-13 eller enl ök.
Företag: Stockholms stad; Skarpnäcks skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/So/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/So/Eng

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska
Neuropediatriska mottagningen Inom den neuropediatriska verksamheten vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus utreds och behandlas barn med olika neurologiska frågeställningar och sjukdomar. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med barn som har olika neurologiska sjukdomar och främst med barn med som är inskrivna inom habilitering. Barnen är i åldrar från nyfödd till 18 år. Arbetsuppgifterna är att boka och kalla till mottagningar, planera och genomföra egna mottagningar, telefonrådgivning och provtagning. Arbetet på mottagningen bedrivs till stor del i team tillsammans med läkare, sjukgymnast, dietist, psykolog och arbetsterapeut. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har intresse av neuropediatrik och vill medverka i att utveckla omvårdnaden inom vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Du skall tycka om utmaningar, vilja dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper till arbetskamraterna. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Barnsjuksköterska/Sjuksköterska Solna, Barnsjuksköterska/Sjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/Sjuksköterska

Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Solna söker hjälp med barnpassning 1em/v flexibel veckodag måndag-torsdag kl 16.00-18.30. Ibland vill de byta ut en vardag mot ett helgpass ex lördag 08.30-11.00. Familjen har ett barn som är 2 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v

Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsskolan är högt belägen i centrala Norrtälje och har en vidunderlig utsikt över Norrtäljeviken. Genom våra stora fönster kan eleverna följa årstidernas växlingar och vi har nära till lärandemöjligheter i samhället; företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 450 elever i åk 7-9 fördelade på 5 arbetslag. Här arbetar drygt 40 pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. En större del av vår skola har renoverats och tillgänglighetsanpassats och invigdes vid höstterminsstarten i år. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med barns kunskapsutveckling. Från och med innevarande läsår har alla elever i åk 7 och 8 dator 1:1 vilket kommer att omfatta alla elever i åk 7-9 nästa läsår. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har också genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningsätt till entreprenöriellt lärande. Vi är en skola som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Undervisa tre klasser i svenska och engelska åk 9. Du ska arbeta i ett arbetslag som består av tre klasser åk 9. Du är mentor för ett antal elever och du bidrar till arbetslagets utveckling och arbete med dina ämnesspecifika kunskaper. Du ska arbeta aktivt för ett individanpassat lärande och integration med andra ämnen. På skolan arbetar vi i en nära relation med våra elever. Vi strävar efter att utveckla elevernas entreprenöriella förmågor och stödja deras kunskapsutveckling. Vi lägger stor vikt vid din förmåga till ämnesövergripande samarbete och ett förhållningssätt till kunskap som helhet utifrån Lgr 11. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola och inspirera eleverna att lära. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du har god kännedom om kunskapsmål i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi förutsätter att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt i svenska språket med alla som det berör i din profession. Du är väl förtrogen med digitala lärmöjligheter.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan


Sök lediga jobb H��ssleholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se