HAGSTRÖMSKA GYMNASIET jobb - lediga jobb

HAGSTRÖMSKA GYMNASIET jobb HAGSTRÖMSKA GYMNASIET jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i anläggningsmaskinteori- Falun

 2. Lärare i ekonomi- och juridikämnen- Falun

 3. Lärare i naturkunskap- Uppsala

 4. Mentorstjänst, Hagströmska gymnasiet Linköping- Linköping

 5. Elevassistent- Uppsala

 6. Specialpedagog/speciallärare- Uppsala

 7. Kurator- Uppsala

 8. Lärare i svenska och tyska- Falun

 9. Förarprövare/Trafiklärare/yrkeslärare- Tierp

 10. Lärare Matematik- Tierp

 11. Vikarie i svenska- Falun

 12. Lärare i matematik- Uppsala

 13. Lärare i svenska- Falun

 14. Studie- och yrkesvägledare- Falun

 15. Yrkeslärare Fordon och Transport- Tierp

 16. Gymnasielärare i Svenska och Engelska- Tierp

 17. Gymnasielärare i Matematik- Tierp

 18. Lärare i matematik- Uppsala

 19. Gymnasielärare i religion och historia- Tierp

 20. Stylistlärare i Bild och form, Linköping- Linköping

 21. Lärare i Svenska- Falun

 22. Lärare i Engelska- Falun

 23. Lärare i Matematik- Falun

 24. Lärare i Fysik- Falun

 25. Lärare i Samhällskunskap- Falun

 26. Lärare i Religion- Falun

 27. Lärare i Historia- Falun

 28. Lärare i Ekonomiämnen- Falun

 29. Lärare i Geografi- Falun

 30. Lärare i Juridik- Falun

 31. Lärare i Naturkunskap- Falun

 32. Lärare i Idrott- Falun

 33. Lärare i Spanska- Falun

 34. Lärare i Italienska- Falun

 35. Lärare i Tyska- Falun

 36. Specialpedagog/Speciallärare Uppsala- Uppsala

 37. Gymnasielärare religion och Historia, Linköping- Linköping

 38. Gymnasielärare i Samhällskunskap, Linköping- Linköping

 39. Gymnasielärare i Bygg, Linköping- Linköping

 40. Gymnasielärare bild och engelska, Uppsala- Uppsala


Mer beskrivning

Lärare i anläggningsmaskinteori
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på dalarnas populäraste gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan växa med 15 heltidstjänster till hösten med olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet har ferietjänster. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i anläggningsmaskinteori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i anläggningsmaskinteori

Lärare i ekonomi- och juridikämnen
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på dalarnas populäraste gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan växa med 15 heltidstjänster till hösten med olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet har ferietjänster. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ekonomi- och juridikämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ekonomi- och juridikämnen

Lärare i naturkunskap
Hagströmska Gymnasiet är en del av YrkesAkademin, ett utbildningsföretag som varje vecka har ca 1 500 personer i utbildning. Från grundutbildning till spetskompetens. Vi finns från Helsingborg i söder till Gällivare i norr. YrkesAkademin har drygt 400 anställda och har sitt huvudkontor i Falun. Vi utbildar för framtiden! Hagströmska Gymnasiet finns på flera orter runt om i landet. Skolan i Uppsala har funnits sedan 2009 och erbjuder Hantverksprogrammet och Estetiska programmet. Det är en liten skola med bra sammanhållning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker till höstterminen 2013 en behörig lärare i naturkunskap. Dina främsta arbetsuppgifter är undervisning men även arbete med utveckling av skolan och dess olika program. På Hagströmska arbetar vi i projekt där det krävs hög grad av samarbetsförmåga och idérikedom. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi undanber oss all extern hjälp med rekryteringen.
Företag: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i naturkunskap

Mentorstjänst, Hagströmska gymnasiet Linköping
Hagströmska gymnasiet (tidigare YA Frigymnasium) är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Falun och i Tierp. Arbetsuppgifter Vi söker en mentor vars uppdrag är att vara med och utveckla vår gymnasieskola i Linköping. Mentorns huvudsakliga uppgift är att vägleda och uppmuntra eleverna i deras kunskaps- och personliga utveckling i samarbete med elev, föräldrar, lärare och annan elevvårdande personal. Detta inkluderar bland annat att upprätta individuella studieplaner och genomföra utvecklingssamtal. Som mentor deltar man i skolans elevvårdsarbete och tjänsten innebär regelbunden kontakt med såväl elever som föräldrar. Mentorn deltar även i arbetslagets planering och genomförande av den operativa verksamheten. Vi söker dig som vill ha nya pedagogiska utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg tillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans i arbetslag med ett gemensamt mål och med fokus på eleverna och vårt koncept. Det kan också bli aktuellt med undervisning. Kvalifikationer - Du har en lärarexamen och/eller annan, för uppdraget, adekvat utbildning. - Du behöver ha en god pedagogisk insikt, vara en tydlig och engagerad coach där din kommunikativa förmåga och goda pedagogiska förmåga får dig att locka fram det bästa ur dina mentorselever. - Vi tror att du har flerårig pedagogisk erfarenhet, - Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - Du är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - Du har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Meriterande är erfarenhet av transport- eller anläggningsbranschen. Anställning Tillträde 7 augusti 2013, tillsvidare. 70% tjänst. Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 5 augusti. BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG!
Företag: Hagströmska gymnasiet
Ort: Linköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mentorstjänst, Hagströmska gymnasiet Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mentorstjänst, Hagströmska gymnasiet Linköping

Elevassistent
Hagströmska Gymnasiet är en del av YrkesAkademin, ett utbildningsföretag som varje vecka har ca 1 500 personer i utbildning. Från grundutbildning till spetskompetens. Vi finns från Helsingborg i söder till Gällivare i norr. YrkesAkademin har drygt 400 anställda och har sitt huvudkontor i Falun. Vi utbildar för framtiden! Hagströmska Gymnasiet finns på flera orter runt om i landet. Skolan i Uppsala har funnits sedan 2009 och erbjuder Hantverksprogrammet och Estetiska programmet. Det är en liten skola med bra sammanhållning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en assistent till en gymnasieelev med behov av särskilt stöd och uppmuntran. Du ska stödja eleven i sociala och pedagogiska sammanhang. Tillsammans med övrig personal bildar du ett team som ska hjälpa eleven att nå sina mål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad, positiv, lyhörd och har empatisk förmåga samt lätt för att samarbeta. Du bör även ha ett brinnande intresse för ungdomar. Vi ser gärna att du har fullgjord gymnasieutbildning. Assistentutbildning eller annan pedagogisk erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet.
Företag: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Uppsala, Elevassistent HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Specialpedagog/speciallärare
Hagströmska Gymnasiet är en del av YrkesAkademin, ett utbildningsföretag som varje vecka har ca 1 500 personer i utbildning. Från grundutbildning till spetskompetens. Vi finns från Helsingborg i söder till Gällivare i norr. YrkesAkademin har drygt 400 anställda och har sitt huvudkontor i Falun. Vi utbildar för framtiden! Hagströmska Gymnasiet finns på flera orter runt om i landet. Skolan i Uppsala har funnits sedan 2009 och erbjuder Hantverksprogrammet och Estetiska programmet. Det är en liten skola med bra sammanhållning. KVALIFIKATIONER Du är utbildad specialpedagog och har behörighet att undervisa på gymnasiet. Du har erfarenhet av arbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du kan arbeta med elever som har läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Det är viktigt att du är självständig i arbetet men också flexibel och kan anpassa ditt arbete till verksamhetens behov. Ditt arbetssätt är positivt, strukturerat och framåtsyftande. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ingår att vara bidragande och drivande i elevhälsoarbetet. Vi ser även att du känner dig trygg i att ansvara för elevdokumentation och är väl insatt i skollagen. I samverkan med lärare driver du utvecklingsarbete för att förbättra och förändra arbetsmetoder och arbetssätt. Modern teknik i undervisningen ser du som självklart. Du gör pedagogiska utredningar och är med vid utformandet av åtgärdsprogram. En annan arbetsuppgift är att ge stöd och handledning till de vuxna som ungdomarna har omkring sig. Samverkan med elever och föräldrar är något som du anser vara en förutsättning för måluppfyllelse.
Företag: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Uppsala, Specialpedagog/speciallärare HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Kurator
Hagströmska Gymnasiet är en del av YrkesAkademin, ett utbildningsföretag som varje vecka har ca 1 500 personer i utbildning. Från grundutbildning till spetskompetens. Vi finns från Helsingborg i söder till Gällivare i norr. YrkesAkademin har drygt 400 anställda och har sitt huvudkontor i Falun. Vi utbildar för framtiden! Hagströmska Gymnasiet finns på flera orter runt om i landet. Skolan i Uppsala har funnits sedan 2009 och erbjuder Hantverksprogrammet och Estetiska programmet. Det är en liten skola med bra sammanhållning. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten ska vara utbildad socionom eller motsvarande med erfarenhet av arbete på gymnasieskola. Vi söker en kurator som har goda förmågor att skapa och underhålla relationer med både elever och med kollegor. Du ska vara utåtriktad, självgående och förtroendegivande. Arbetet kräver ett gott omdöme med tydliga värderingar som överensstämmer med skolans styrdokument. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att samarbeta med rektor, skolsköterska, SYV och specialpedagog i ett engagerat elevhälsoteam. Som en del av elevhälsan stöttar du elever i behov av särskilt stöd. Du arbetar förebyggande med elever i grupp, du har samtal med enskilda elever och du fungerar som rådgivare vid olika problemsituationer. I ditt arbete är du med och upprättar olika handlingsplaner. Du har även god kontakt med vårdnadshavare och du samverkar med organisationer utanför skolan.
Företag: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Uppsala, Kurator HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Lärare i svenska och tyska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste gymnasieskola? Vår lärare i ämnena svenska och tyska kommer att vara föräldraledig från och med oktober. Eftersom skolan växer erbjuder Hagströmska gymnasiet ändå en tillsvidaretjänst, 100%, i kombinationen svenska och tyska. Alternativt söker vi en lärare i tyska 65% (vikariat mellan oktober och juni) och en lärare i svenska 35% (tills vidare). KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningstiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och tyska

Förarprövare/Trafiklärare/yrkeslärare
Kort beskrivning av företaget: Hagströmska gymnasiet i Tierp är en liten personlig friskola under utveckling, beläget på Tierp Arena Sveriges modernaste motorsportanläggning. Skolan har de nationella programmen FT, SA och TE. Skolan är en RIG och NIU utbildning inom motorsport med Racing,Gokart,Rallycross,Dragracing, Virituell motorsport, Motocross och Enduro på schemat. Skolans utbildningar vänder sig även till ungdomar som ej väljer att satsa på idrottsspecialisering. Skolans framgångsfaktor är att den är liten vilket skapar förutsättningar för personligt elevstöd och nära relationer mellan skolledning, lärare och elever. Beskrivning av arbetsuppgifter: Undervisning inom Fordons och Transportprogrammet inriktning Transport. Beskrivning av kvalifikationer: Kvalifikation: Behörig att utbilda på körkortsbehörigheterna B, C och CE. Meriterande med behörighet på D och DE. Skall helst vara godkänd förarprövare enligt Transportstyrelsen. Då skolan är liten krävs att man är flexibel och har lätt för att fungera i arbetslag
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Tierp
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förarprövare/Trafiklärare/yrkeslärare jobb, Förarprövare/Trafiklärare/yrkeslärare Tierp, Förarprövare/Trafiklärare/yrkeslärare Hagströmska Gymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förarprövare/Trafiklärare/yrkeslärare

Lärare Matematik
Kort beskrivning av företaget: Hagströmska gymnasiet i Tierp är en liten personlig friskola under utveckling, beläget på Tierp Arena Sveriges modernaste motorsportanläggning. Skolan har de nationella programmen FT, SA och TE. Skolan är en RIG och NIU utbildning inom motorsport med Racing, Gokart, Rallycross, Dragracing, Virituell motorsport, Motocross och Enduro på schemat. Skolans utbildningar vänder sig även till ungdomar som ej väljer att satsa på idrottsspecialisering. Skolans framgångsfaktor är att den är liten vilket skapar förutsättningar för personligt elevstöd och nära relationer mellan skolledning, lärare och elever. Beskrivning av arbetsuppgifter: Lärare i matematik på FT-, SA- och Teknikprogrammet Beskrivning av kvalifikationer: Behörig lärare med lärarlegitimation eller med erfarenhet. Skall vara flexibel och ha lätt för att fungera i arbetslag.
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Tierp
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik

Vikarie i svenska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste gymnasieskola? På grund av föräldrarledighet och tjänstledighet behöver vi en vikarie i främst svenska. Tjänsten består av 30% undervisning med omedelbar verkan fram till jul. Därefter ökar tjänstgöringsgraden till 80% fram till sommaren. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, med legitimation eller examen, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningstiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Goda språkkunskaper och kulturell kompetens är meriterande. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie i svenska

Lärare i matematik
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin, ett utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 400 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige och har sitt huvudkontor i Falun. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Tierp och i Falun. I Uppsala har vi två program inom mode. Hantverksprogrammet med inriktning stylist och Estetiska programmet med inriktning modedesign. BAKGRUND På grund av föräldraledighet söker vi en behörig lärare i matematik. Tjänsten gäller en visstidsanställning på 40 %. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Dina främsta arbetsuppgifter är att undervisa i matematik. På Hagströmska gymnasiet arbetar vi i projekt där det krävs hög grad av samarbetsförmåga och idérikedom. Meriterande är om du har kontakter med näringsliv eller med högskola/universitet.
Företag: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Lärare i svenska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste gymnasieskola? På grund av tjänstledinghet söker vi lärare i svenska med omfattningen 100% från och med vårterminens början. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, med legitimation eller examen, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningstiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Goda språkkunskaper och kulturell kompetens är meriterande. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska

Studie- och yrkesvägledare
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som Studie- och yrkesvägledare på Dalarnas populäraste gymnasieskola? Tjänsten är 100% tills vidare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en studie- och yrkesvägledare som ska stödja våra elever på alla våra fyra gymnasieskolor. Stationeringsort är Falun men resor kommer att förekomma till våra skolor i Uppsala, Tierp och Linköping. Arbetsuppgifter är att informera och stödja våra elever inför sitt framtida studie- eller yrkesliv. Du kommer kommer också att arbeta med att informera högstadieelever om vår skola både genom att möta eleverna i sin högstadiemiljö men också genom att ansvara för att kommunicera digitalt samt att möta högstadieelever som kommer på besök på vår skola. Du kommer att stödja rektor i arbetet runt elevernas valbara kurser och olika val genom gymnasieåren. Du kommer vidare att stödja skolans administration fråga om att kontrollera och justera studieplaner samt in- och utflöde av betyg och överlämningar etcetera. KVALIFIKATIONER - Dokumenterad utbildning/examen som Studie- och yrkesvägledare. - Duktig kommunikatör och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. - Du är genuint intresserad av ungdomars livssituation och tycker om att arbeta med ungdomar. - Möjlighet att genomföra över-dagen-resor till Tierp, Uppsala och Linköping. - Använder IT som ett naturligt verktyg och är intresserad av att sätta dig in i datorsystem samt hemsida. - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Goda språkkunskaper och kulturell kompetens är meriterande. Hagströmska gymnasiet tillämpar semestertjänst. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Yrkeslärare Fordon och Transport
Kort beskrivning av företaget: Hagströmska gymnasiet är en liten gymnasieskola i privat regi beläget vid Tierp Arena. Skolan har Fordon och Transportprogrammet, Samhällsvetenskapliga programmet och Teknikprogrammet. Till den ordinarie gymnasieutbildningen har våra elever möjlighet till utbildning inom motorsport så som Motocross, Enduro, Rallycross, Gokart, Dragracing och Racing. Skolan är under uppbyggnad och har för tillfället 28 elever inskrivna på skolan. Skolans planerade organisation är ca 50 elever per årskurs. Eftersom skolan ej planerar för att bli en stor gymnasieskola är det viktigt att personalen är flexibel och har lätt för att arbeta i arbetslag. Beskrivning av arbetsuppgifter: Undervisning inom Fordonsprogrammets inriktning transport. Utbildning på körkortsbehörigheterna B, C, E samt utbildning på motviktstruck och hjullastare. Beskrivning av kvalifikationer: Behörig yrkeslärare gärna med förarprövarkompetens i ovan nämnda körkortsbehörigheter. Väl insatt i GY11,s kurser för utbidlning inom Fordon och Transportprogrammet. Skall ha lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Tierp
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare Fordon och Transport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare Fordon och Transport

Gymnasielärare i Svenska och Engelska
Kort beskrivning av företaget: Hagströmska gymnasiet är en liten gymnasieskola i privat regi beläget vid Tierp Arena. Skolan har Fordon och Transportprogrammet, Samhällsvetenskapliga programmet och Teknikprogrammet. Till den ordinarie gymnasieutbildningen har våra elever möjlighet till utbildning inom motorsport så som Motocross, Enduro, Rallycross, Gokart, Dragracing och Racing. Skolan är under uppbyggnad och har för tillfället 28 elever inskrivna på skolan. Skolans planerade organisation är ca 50 elever per årskurs. Eftersom skolan ej planerar för att bli en stor gymnasieskola är det viktigt att personalen är flexibel och har lätt för att arbeta i arbetslag. Beskrivning av arbetsuppgifter: Undervisning i En och Sv på gymnasiet inom programmen FT, SA samt Te. Beskrivning av kvalifikationer: Behörig lärare. Skall ha lätt för att arbeta och fungera i arbetslag.
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Tierp
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska och Engelska

Gymnasielärare i Matematik
Kort beskrivning av företaget: Hagströmska gymnasiet är en liten gymnasieskola i privat regi beläget vid Tierp Arena. Skolan har Fordon och Transportprogrammet, Samhällsvetenskapliga programmet och Teknikprogrammet. Till den ordinarie gymnasieutbildningen har våra elever möjlighet till utbildning inom motorsport så som Motocross, Enduro, Rallycross, Gokart, Dragracing och Racing. Skolan är under uppbyggnad och har för tillfället 28 elever inskrivna på skolan. Skolans planerade organisation är ca 50 elever per årskurs. Eftersom skolan ej planerar för att bli en stor gymnasieskola är det viktigt att personalen är flexibel och har lätt för att arbeta i arbetslag. Beskrivning av arbetsuppgifter: Undervisa i matematik inom programmen FT, SA och TE Beskrivning av kvalifikationer: Behörig lärare. Skall ha lätt för att arbeta och fungera i arbetslag.
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Tierp
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik

Lärare i matematik
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin, ett utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 400 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige och har sitt huvudkontor i Falun. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Tierp och i Falun. I Uppsala har vi två program inom mode. Hantverksprogrammet med inriktning stylist och Estetiska programmet med inriktning modedesign. BAKGRUND På grund av föräldraledighet söker vi en behörig lärare i matematik. Vi ser gärna att du även kan undervisa idrott, men det är inget krav. Tjänsten gäller en visstidsanställning på 40 % med start i slutet av januari 2014. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Dina främsta arbetsuppgifter är att undervisa i matematik. På Hagströmska gymnasiet arbetar vi i projekt där det krävs hög grad av samarbetsförmåga och idérikedom. Meriterande är om du har kontakter med näringsliv eller med högskola/universitet.
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Gymnasielärare i religion och historia
Kort beskrivning av företaget: Hagströmska gymnasiet är en liten gymnasieskola i privat regi beläget vid Tierp Arena. Skolan har Fordon och Transportprogrammet, Samhällsvetenskapliga programmet och Teknikprogrammet. Till den ordinarie gymnasieutbildningen har våra elever möjlighet till utbildning inom motorsport så som Motocross, Enduro, Rallycross, Gokart, Dragracing och Racing. Skolan är under uppbyggnad och har för tillfället 28 elever inskrivna på skolan. Skolans planerade organisation är ca 50 elever per årskurs. Eftersom skolan ej planerar för att bli en stor gymnasieskola är det viktigt att personalen är flexibel och har lätt för att arbeta i arbetslag. Beskrivning av arbetsuppgifter: Undervisning i religion och historia på gymnasiet. Beskrivning av kvalifikationer: Behörig lärare. Skall ha lätt för att arbeta och fungera i arbetslag.
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Tierp
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i religion och historia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i religion och historia

Stylistlärare i Bild och form, Linköping
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3 000 personer. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Falun och i Tierp. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en stylistlärare under vårterminen till Hagströmska gymnasiet i Linköping med inriktning bild och form. KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ANSTÄLLNING Tillträde snarast. ANSÖKAN Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2014-02-28. Skicka din kompletta ansökan via epost: jobb@ya.se
Företag: HAGSTRÖMSKA GYMNASIET
Ort: Linköping
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Stylistlärare i Bild och form, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stylistlärare i Bild och form, Linköping

Lärare i Svenska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska

Lärare i Engelska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska

Lärare i Matematik
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik

Lärare i Fysik
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Fysik

Lärare i Samhällskunskap
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Samhällskunskap

Lärare i Religion
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Religion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Religion

Lärare i Historia
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Historia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Historia

Lärare i Ekonomiämnen
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ekonomiämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ekonomiämnen

Lärare i Geografi
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Geografi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Geografi

Lärare i Juridik
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Juridik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Juridik

Lärare i Naturkunskap
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Naturkunskap

Lärare i Idrott
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Idrott

Lärare i Spanska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Spanska

Lärare i Italienska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Italienska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Italienska

Lärare i Tyska
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 450 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på Dalarnas populäraste och mest sökta gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan till hösten växa med 16 heltidstjänster i olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER Behörig lärare, gärna med erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet tillämpar ferietjänst. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Tyska

Specialpedagog/Speciallärare Uppsala
Hagströmska Gymnasiet är en skola belägen i centrala Uppsala med en härlig utsikt över Resecentrum där eleven och elevens intressen och behov ställs i centrum. För oss är det viktigt med elevinflytande och glädje i skolan, både vad gäller utbildningarna och skolmiljön. Vi erbjuder en utmanande och stimulerande miljö som bidrar till ökad inspiration och motivation. Vi har samlat kunniga och erfarna lärare inom varje program som säkerställer en hög nivå på utbildningarna. Här får du möjlighet till en verklighetsförankrad utbildning i nära samarbete med yrkeslivet som ger dig en bra grund för framtiden. KVALIFIKATIONER Du är utbildad specialpedagog och har behörighet att undervisa på gymnasiet. Du har erfarenhet av arbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du kan arbeta med elever som har läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Det är viktigt att du är självständig i arbetet men också flexibel och kan anpassa ditt arbete till verksamhetens behov. Ditt arbetssätt är positivt, strukturerat och framåtsyftande. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ingår att vara bidragande och drivande i elevhälsoarbetet. Vi ser även att du känner dig trygg i att ansvara för elevdokumentation och är väl insatt i skollagen. I samverkan med lärare driver du utvecklingsarbete för att förbättra och förändra arbetsmetoder och arbetssätt. Modern teknik i undervisningen ser du som självklart. Du gör pedagogiska utredningar och är med vid utformandet av åtgärdsprogram. En annan arbetsuppgift är att ge stöd och handledning till de vuxna som ungdomarna har omkring sig. Samverkan med elever och föräldrar är något som du anser vara en förutsättning för måluppfyllelse. Anställningsformer Tillsvidareanställning Sex månaders provanställning. Deltid 20% Kontaktperson Anna Granlund 023-584 41 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2014-04-17. Sänd din kompletta ansökan med CV, behörigheter och referenser till jobb@hagstromska.se Märk den med specialpedagog Uppsala Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. Besök gärna vår hemsida www.hagstromska.se för mer information om företaget.
Företag: Hagströmska Gymnasiet Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare Uppsala

Gymnasielärare religion och Historia, Linköping
Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping och Falun. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare till Linköping på 30% med inriktning Historia/Religion KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG! Kontaktpersoner Kontakt Mats Andersson Rektor 023-58 968 Anställning Tillträde, 2014-08-11 Urval och intervjuer sker löpande. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 10 juli. Ansökan sker via e-post: jobb@hagstromska.se
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Linköping
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare religion och Historia, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare religion och Historia, Linköping

Gymnasielärare i Samhällskunskap, Linköping
Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping och Falun. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en Gymnasielärare till Linköping på 30% med inriktning Samhällskunskap. KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG! Kontaktpersoner Kontakt Mats Andersson Rektor 023-58 968 Anställning Tillträde, 2014-08-11 Urval och intervjuer sker löpande. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 10 juli. Ansökan via epost: jobb@hagstromska.se
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Linköping
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Samhällskunskap, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Samhällskunskap, Linköping

Gymnasielärare i Bygg, Linköping
Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping och Falun. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en Bygglärare till Linköping på 50 - 100% med inriktning grundläggande bygg KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG! Kontaktpersoner Kontakt Mats Andersson Rektor 023-58 968 Anställning Tillträde, 2014-08-11 Urval och intervjuer sker löpande. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 10 juli. Ansökan sker via epost: jobb@hagstromska.se
Företag: Hagströmska Gymnasiet
Ort: Linköping
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Bygg, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Bygg, Linköping

Gymnasielärare bild och engelska, Uppsala
Hagströmska Gymnasiet är en skola belägen i centrala Uppsala med en härlig utsikt över Resecentrum där eleven och elevens intressen och behov ställs i centrum. För oss är det viktigt med elevinflytande och glädje i skolan, både vad gäller utbildningarna och skolmiljön. Vi erbjuder en utmanande och stimulerande miljö som bidrar till ökad inspiration och motivation. Vi har samlat kunniga och erfarna lärare inom varje program som säkerställer en hög nivå på utbildningarna. Här får du möjlighet till en verklighetsförankrad utbildning i nära samarbete med yrkeslivet som ger dig en bra grund för framtiden. KVALIFIKATIONER Du är behörig gymnasielärare i engelska och bild. Vi ser gärna att du har ett modeintresse där bildundervisningen naturligt kopplas till vår modedesigninriktning. Du har ett uppriktigt engagemang, kan motivera och stimulera våra ungdomar till att vilja lära sig nya saker. Du har en positiv elevsyn och lätt för att samarbeta med såväl elever som lärare. Anställningsformer Tillsvidareanställning från 2014-08-07 med sex månaders provanställning. Ferietjänst. Deltid 30-75% beroende på kombination. Kontaktperson Anna Granlund 023-584 41 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2014-06-27. Sänd din kompletta ansökan med CV, behörigheter och referenser till jobb@hagstromska.se Märk den med Bild och Engelska Uppsala. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. Besök gärna vår hemsida www.hagstromska.se för mer information om företaget.
Företag: Hagströmska Gymnasiet Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare bild och engelska, Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare bild och engelska, Uppsala


Sök lediga jobb HAGSTRÖMSKA GYMNASIET

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se