HAMNKROGEN jobb - lediga jobb

HAMNKROGEN jobb HAMNKROGEN jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HAMNKROGEN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HAMNKROGEN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Pizzabagare- Valdemarsvik

 2. Kock Sökes- Kungälv

 3. Kock/Förste kock/Köksmästare- Vaxholm

 4. Kock- Falkenberg

 5. Servitör/Servitris- Mariestad

 6. Kock- Mariestad

 7. Kock med erfarenhet- Kungsbacka

 8. Servitör/Servitris med erfarenhet- Kungsbacka

 9. Kockar & kallskänkor till Pråmen i Åhus- Kristianstad

 10. Kockar- Jönköping

 11. Kock/Förste kock/Köksmästare- Vaxholm

 12. Kock- Ängelholm

 13. Kallskänka- Ängelholm

 14. Kioskbiträde- Ängelholm

 15. Serveringspersonal- Ängelholm

 16. Pizzabagare- Ängelholm

 17. KOCKAR TILL HAMNKROGEN- Göteborg

 18. Kock- Helsingborg

 19. Kockar- Jönköping

 20. Servitör/Servitris/Bar- Jönköping

 21. Kock- Vaxholm

 22. Kock/Kokerska- Gotland

 23. Kallskänka- Gotland

 24. Restaurangbiträde- Jönköping

 25. Kock- Motala

 26. Kockar sökes till sommarsäsongen 2015- Kristianstad

 27. Kallskänkor till Pråmen i Åhus- Kristianstad

 28. Servitör/Servitris- Båstad

 29. Kallskänka- Båstad

 30. Kock- Båstad

 31. Kock- Ängelholm

 32. Café och glasspersonal- Ängelholm

 33. Serveringspersonal- Ängelholm

 34. Pizzabagare- Ängelholm

 35. Diskare- Jönköping

 36. Restaurangbiträden/Serveringspersonal- Jönköping

 37. Kockar- Jönköping

 38. Kökschef- Jönköping

 39. Serveringspersonal- Ängelholm

 40. Pizzabagare- Ängelholm


Mer beskrivning

Pizzabagare
Arbetsuppgifter Arbete som Pizzabagare Utbildning/Erfarenhet Kunskap och erfarenhet av pizzabakning
Företag: Hamnkrogen
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Valdemarsvik, Pizzabagare Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Kock Sökes
Vi söker nu en kock omgående som kan jobba lite extra hos oss vid behov. Vi har nu under vinterhalvåret lågsäsong. Vilket resulterar i att vi har öppet endast torsdag-söndag och vi har bara 40 sittplaster. Men vår kökschef söker någon som vill hjälpa till vid vissa bokningar samt ansvara själv över köket då hon är ledig. Detta passar dig som redan har ett annat arbete, eller studerar och vill ha lite extra timmar. Du skall helst ha 3 års erfarenhet men är inget krav. Du skall vara ansvarsfull, självgående, arbetsvillig, en bra arbetskamrat och självklart en duktig kock! Körkort samt bil är att rekommendera! Hamnkrogen är Marstrands lilla kvartetskrog under vinterhalvåret, och en underbar krog på kajkanten med full fart på sommaren. Vi har ca 40 sittplatser inomhus, och 120 på vår uteservering. För mer information, besök vår hemsida www.hamnkrogenmarstrand.se eller ring Camilla på 0709827759.
Företag: HAMNKROGEN MARSTRAND
Ort: Kungälv
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Sökes

Kock/Förste kock/Köksmästare
Hamnkrogen i Vaxholm Vi är Vaxholmarnas kvarterskrog! I vår strävan att vara den absolut bästa krogen i Vaxholm har vi nu kommit fram till att det är dags att rekrytera ytterligare en fantastisk kock. Det vi söker är: En kock / förste kock eller köksmästare som brinner för att skapa god och spännande mat både för öga, gom och själ. Du skall ha en gedigen grundkunskap inom matlagning. Du skall kunna leverera fantastisk mat både när det är lugnt och högre tempo. Du skall under årets lugnare perioder kunna ansvara för driften av köket själv under ett arbetspass. Du bör kunna jobba både dagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du har en lokal anknytning till Vaxholm (det är dock inget krav) Vi serverar både dagens lunch, husmanskost och á la carte. Tjänsten är på heltid tillsvidare från och med februari. Känner du att det kan vara något för dig tveka inte att höra av dig för att boka ett personligt möte. Mvh Matthias Hamilton Hamnkrogen Vaxholm
Företag: HAMNKROGEN
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Förste kock/Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Förste kock/Köksmästare

Kock
Kock med orientalisk erfarenhet sökes. 5-10 års erfarenhet Arbetstider 7-16
Företag: HAMNKROGEN I FALKENBERG AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Falkenberg, Kock HAMNKROGEN I FALKENBERG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Servitör/Servitris
Hamnkrogen ligger fint beläget vid Brommösund som blivit en mycket populär destination för både båtfolk och landkrabbor. Köket serverar allt från fisksoppan till den goda kötträtten. Givetvis erbjuder vi även den mycket populära räkmackan. I restaurangen finns det upp till 80 sittplatser, på bryggan finns det plats för ytterligare 70 gäster. Utbildning/Erfarenhet 5 st servitriser eller servitör till säsongsarbete. Utbildning är inte ett krav men man ska ha 1-2 års erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi söker minst en som kan jobba extra på helger från och med maj och sedan kan fortsätta under högsäsong, Kanske även övriga bokningar så som bussar och bröllop. Som person ser vi att du är noggrann, stresstålig, ödmjuk, en lagspelare, flexibel och lojal. Du är gärna självgående och gillar att ta mycket ansvar. Van att jobba i högt tempo. Vana av kassa och säsongsarbete är ett plus.
Företag: Nya Hamnkrogen Laxhall
Ort: Mariestad
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Mariestad, Servitör/Servitris Nya Hamnkrogen Laxhall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Kock
Nya Hamnkrogen Laxhall är en sommarrestaurang som ligger fint vid vattnet längst ut på Torsö. Ni som vill jobba med oss på vår hamnkrog, har ett stort matlagningsintresse, några års erfarenhet från ala carte och kallkök. Eftersom vi är en hamnkrog så vill vi använda oss mycket av vad sjön har att erbjuda. Har du massor med energi, och brinner för matlagning och att utvecklas är du välkommen att söka till oss. Tjänsterna finns från juni till augusti, och eventuellt på för och eftersäsong handlar det mest om helger och bokade sällskap. F.o.m juni-t.o.m. augusti full tid. Vi söker 3 kockar varav en köksansvarig! Som person ser vi att du är noggrann, stresstålig, ödmjuk, en lagspelare, flexibel och lojal. Du är gärna självgående och gillar att ta mycket ansvar. Van att jobba i högt tempo. Vana från säsongsarbete är ett plus.
Företag: Nya Hamnkrogen Laxhall
Ort: Mariestad
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Mariestad, Kock Nya Hamnkrogen Laxhall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kock med erfarenhet
Vi söker dig som vill arbeta på restaurang och har ett brinnande intresse att ge bra service. Du skall ha branscherfarenhet och självklart goda kunskaper inom mathantering, egenkontroll menyförslag på både dagens lunch och ala carte samt att du har ett stort intresse av mat och dryck ser vi som självklart. Att du kan ha många bollar i luften och har hög stresströskel är ett måste. Vi söker 2 kockar som vill arbeta under högsäsongen maj, juni, juli och augusti samt helger övriga månader. Vi behöver även förstärkning vissa helger då vi har mycket bokningar. Arbetstider enligt överenskommelse.
Företag: Hamnkrogen i Gottskär
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med erfarenhet

Servitör/Servitris med erfarenhet
Vi söker dig som vill arbeta på restaurang och har ett brinnande intresse att ge bra service. Vi vill att du har brancherfarenhet, att du har ett stort intresse av mat och dryck ser vi som självklart. Vi söker helg samt sommar personal. Arbetstider enligt överenskommelse.
Företag: Hamnkrogen i Gottskär
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris med erfarenhet

Kockar & kallskänkor till Pråmen i Åhus
Nu söker vi medarbetare inför sommarsäsongen 2014. Vi är en flytande restaurang som ligger i hamnen i Åhus. Vi serverar såväl lunch och fika som a la carte. Vi behöver kockar och kallskänkor som tycker om att arbeta i ett högt tempo i en inspirerande miljö. Under sommaren har vi många gäster och är måna om att hålla hög kvalitet på såväl vår mat som vår service. Vi håller öppet från förmiddag till sen kväll alla dagar i veckan och erbjuder gästen en bred och vällagad meny. Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att samarbeta. Du bör ha utbildning men ska framförallt ha erfarenhet från restaurangbranschen och kunna visa upp goda referenser. Vi vill också att du har lätt för att lära och kan ta direktiv, samt vara positiv och ansvarstagande. Vi arbetar tätt inpå varandra och det är viktigt att du vill vara en del av ett team som arbetar åt samma mål och hjälper varandra, för att skapa en positiv och trevlig arbetsplats.
Företag: HAMNKROGEN I ÅHUS KOMMANDITBOLAG
Ort: Kristianstad
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar & kallskänkor till Pråmen i Åhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar & kallskänkor till Pråmen i Åhus

Kockar
Vi söker erfarna Kockar Sedvanliga arbetsuppgifter som Kock
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Jönköping, Kockar Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Kock/Förste kock/Köksmästare
Hamnkrogen i Vaxholm Vi är Vaxholmarnas kvarterskrog! I vår strävan att vara den absolut bästa krogen i Vaxholm har vi nu kommit fram till att det är dags att rekrytera ytterligare en fantastisk kock. Det vi söker är: En kock / förste kock eller köksmästare som brinner för att skapa god och spännande mat både för öga, gom och själ. Du skall ha en gedigen grundkunskap inom matlagning. Du skall kunna leverera fantastisk mat både när det är lugnt och högre tempo. Du skall under årets lugnare perioder kunna ansvara för driften av köket själv under ett arbetspass. Du bör kunna jobba både dagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du har en lokal anknytning till Vaxholm (det är dock inget krav) Vi serverar både dagens lunch, husmanskost och á la carte. Tjänsten är på heltid/deltid tillsvidare från och med maj. Känner du att det kan vara något för dig tveka inte att höra av dig för att boka ett personligt möte. Mvh Matthias Hamilton Hamnkrogen Vaxholm
Företag: HAMNKROGEN
Ort: Vaxholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Förste kock/Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Förste kock/Köksmästare

Kock
Kock med erfarenhet sökes över sommarsäsongen juni-augusti/september.
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Ängelholm, Kock Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kallskänka
Kallskänka med erfarenhet sökes över sommarsäsongen juni-augusti/september.
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Ängelholm, Kallskänka Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Kioskbiträde
Personal till café och glassförsäljning sökes över sommarsäsongen juni-augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kioskbiträde jobb, Kioskbiträde Ängelholm, Kioskbiträde Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kioskbiträde

Serveringspersonal
Serveringpersonal sökes över sommarsäsongen juni-augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Ängelholm, Serveringspersonal Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Pizzabagare
Pizzabagare med erfarenhet sökes över sommarsäsongen juni-augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Ängelholm, Pizzabagare Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

KOCKAR TILL HAMNKROGEN
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen närmare en miljard kronor. Innanför Lisebergsparkens grindar finns högklassiga restauranger och krogar, var och en med sin speciella inriktning. Lisebergs Restaurang Hamnkrogen söker KOCKAR Hamnkrogen är Lisebergs egen fiskekrog med dagsfärska skaldjur som specialitet. Klassiska plateauer, och självklart också köttalternativ finns på menyn, för både företagsgruppen som kompisgänget. Hamnkrogen ligger i Lisebergs Hamn med bästa solläget i parken på sommaren. Vi söker kockar på heltid/deltid med början redan vid säsongsstart som är den 26 april. Vi ser gärna att du kan arbeta fram till oktober månad. Vi vill att du har bred yrkeserfarenhet, gärna från restauranger med fisk- och skaldjursinriktning. Vi har stor fokus på högklassig kvalitet och matupplevelser värda att minnas, därför värdesätter vi vana från liknande verksamhet. Har du frågor om tjänsterna kontakta Hamnkrogens kökschef Henrik Berntsson, telefon 031-400 100. Arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Tjänsterna är säsongstjänster som kan komma att förlängas. Läs gärna mer om våra olika restauranger på liseberg.se, klicka på Mat & Dryck. Du mailar din ansökan på mailadress henrik.berntsson@liseberg.se . Vi rekryterar löpande och ber om din ansökan snarast (senaste ansökningsdatum är den 1 april). Förutom ett personligt brev vill vi ha referenser i din ansökan. För fackliga frågor svarar Annika Sollner (HRF) telefon 0762-098856.
Företag: LISEBERG AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga KOCKAR TILL HAMNKROGEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCKAR TILL HAMNKROGEN

Kock
NU söker vi en kock inför sommaren. Vem är du? Du är en serviceminded person som har känsla och stort intresse för mat. Du har minst 2 års erfarenhet av kockyrket. Du är flexibel, strukturerad och har lätt för att sammarbeta. Du är en driftig person som älskar gäster och att laga mat. All mat lagas i ett öppet kök. Tjänsten är säsongsanställning(Nu-september) och gäller lunch, kvällstid och helger.
Företag: HAMNKROGEN-HAMNTORGET
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Helsingborg, Kock HAMNKROGEN-HAMNTORGET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kockar
Vi söker erfarna Kockar Sedvanliga arbetsuppgifter som Kock
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Jönköping, Kockar Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Servitör/Servitris/Bar
Vi söker Servitörer/Servitriser Även aktuellt med arbete i bar
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris/Bar jobb, Servitör/Servitris/Bar Jönköping, Servitör/Servitris/Bar Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris/Bar

Kock
Hamnkrogen i Vaxholm Vi är Vaxholmarnas kvarterskrog! I vår strävan att vara den absolut bästa krogen i Vaxholm behöver vi nu rekrytera ytterligare en fantastisk kock över sommaren. Det vi söker är: En kock som brinner för att skapa god och spännande mat både för öga, gom och själ. Du skall ha en gedigen grundkunskap inom matlagning. Du skall kunna leverera fantastisk mat både när det är lugnt och högre tempo. Du bör kunna jobba både dagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du har en lokal anknytning till Vaxholm (det är dock inget krav) Vi serverar både dagens lunch, husmanskost och á la carte. Tjänsten är på heltid från Juni till September. Känner du att det kan vara något för dig tveka inte att höra av dig för att boka ett personligt möte. Mvh Matthias Hamilton Hamnkrogen Vaxholm
Företag: HAMNKROGEN
Ort: Vaxholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Vaxholm, Kock HAMNKROGEN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kock/Kokerska
Verksamhetsbeskrivning Resturang vacker belägen i Herrviks hamn. Luncher och ala carte. Konferenser, bröllop etc. Arbetsuppgifter Alla förekommande arbetsuppgifter i resturangkök Arbetsuppgifter Ala carte kock I arbetslag med 3 övriga kockar samt övrig restuarangpersonal.
Företag: Hamnkrogen i Herrvik AB
Ort: Gotland
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Gotland, Kock/Kokerska Hamnkrogen i Herrvik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kallskänka
Verksamhetsbeskrivning Resturang vacker belägen i Herrviks hamn. Luncher och ala carte. Konferenser, bröllop etc. Arbetsuppgifter Alla förekommande arbetsuppgifter i resturangkök Arbetsuppgifter Ala carte kock I arbetslag med 3 övriga kockar samt övrig restuarangpersonal.
Företag: Hamnkrogen i Herrvik AB
Ort: Gotland
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Gotland, Kallskänka Hamnkrogen i Herrvik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Restaurangbiträde
Vi söker Restaurangbiträden Sedvanliga arbetsuppgifter som restaurangbiträde såsom enklare matlagning, disk och städ m.m
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde jobb, Restaurangbiträde Jönköping, Restaurangbiträde Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde

Kock
Orientalisk Tapaskock sökes till Hamnkrogen i Motala. Kock med erfarenhet sökes för bland annat grekisk, spansk och asiatisk tapas. Erfarenhet meriterande och utbildning som kock.
Företag: Hamnkrogen i Motala HB
Ort: Motala
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Motala, Kock Hamnkrogen i Motala HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kockar sökes till sommarsäsongen 2015
Restaurang Pråmen i Åhus söker kockar till säsongen 2015. Pråmen har öppet från påsk till mitten på september och behöver medarbetare under denna perioden, men framförallt under sommarmånaderna. Vi söker medarbetare som har erfarenhet från restaurangbranschen och köksarbete. Vi behöver dels kockar, dels kallskänkor. Det är viktigt att du som sökande tidigare har upplevt samt trivs med att arbeta i ett högt tempo i en fartfylld miljö. Vi vill också att våra medarbetare kan samarbeta och trivs med att arbeta i team såväl som på egen hand och då ta egna initiativ. Är du en positiv person som tycker om varierande arbetsuppgifter och stämmer in på ovanstående? Då kan det vara dig vi söker!
Företag: HAMNKROGEN I ÅHUS KOMMANDITBOLAG
Ort: Kristianstad
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes till sommarsäsongen 2015 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes till sommarsäsongen 2015

Kallskänkor till Pråmen i Åhus
Nu söker vi medarbetare inför sommarsäsongen 2015. Vi är en flytande restaurang som ligger i hamnen i Åhus. Vi serverar såväl lunch och fika som a la carte. Vi behöver kockar och kallskänkor som tycker om att arbeta i ett högt tempo i en inspirerande miljö. Under sommaren har vi många gäster och är måna om att hålla hög kvalitet på såväl vår mat som vår service. Vi håller öppet från förmiddag till sen kväll alla dagar i veckan och erbjuder gästen en bred och vällagad meny. Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att samarbeta. Du bör ha utbildning men ska framförallt ha erfarenhet från restaurangbranschen och kunna visa upp goda referenser. Vi vill också att du har lätt för att lära och kan ta direktiv, samt vara positiv och ansvarstagande. Vi arbetar tätt inpå varandra och det är viktigt att du vill vara en del av ett team som arbetar åt samma mål och hjälper varandra, för att skapa en positiv och trevlig arbetsplats.
Företag: HAMNKROGEN I ÅHUS KOMMANDITBOLAG
Ort: Kristianstad
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänkor till Pråmen i Åhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänkor till Pråmen i Åhus

Servitör/Servitris
På bästa läget i Torekov ligger denna fisk och skaldjursrestaurang. Krogen har funnits i många år och är omnämnd lite överallt. Högt tempo gäller här! Terassen bjuder på solnedgång varje kväll. Till Hamnkrogen i Torekov söker vi en servitör/servitris över sommarsäsongen. Krav: utbildad inom Restaurang och gärna några års erfarenhet av yrket. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hamnkrogen.nu
Företag: Hamnkrogen i Torekov
Ort: Båstad
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Båstad, Servitör/Servitris Hamnkrogen i Torekov
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Kallskänka
På bästa läget i Torekov ligger denna fisk och skaldjursrestaurang. Krogen har funnits i många år och är omnämnd lite överallt. Högt tempo gäller här! Terassen bjuder på solnedgång varje kväll. Goda kunskaper i fisk och skaldjur är ett starkt plus. Till Hamnkrogen i Torekov söker vi en kallskänka över sommarsäsongen. Krav: utbildad inom Restaurang och gärna några års erfarenhet av yrket.
Företag: Hamnkrogen i Torekov
Ort: Båstad
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Båstad, Kallskänka Hamnkrogen i Torekov
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Kock
På bästa läget i Torekov ligger denna fisk och skaldjursrestaurang. Krogen har funnits i många år och är omnämnd lite överallt. Högt tempo gäller här! Terassen bjuder på solnedgång varje kväll. Goda kunskaper i fisk och skaldjur är ett starkt plus. Krav: utbildad inom Restaurang och gärna några års erfarenhet av yrket.
Företag: Hamnkrogen i Torekov
Ort: Båstad
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Båstad, Kock Hamnkrogen i Torekov
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kock
Kock med erfarenhet sökes över sommarsäsongen juni- augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Ängelholm, Kock Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Café och glasspersonal
Personal till café och glassförsäljning sökes över sommarsäsongen juni- augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Café och glasspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café och glasspersonal

Serveringspersonal
Serveringspersonal sökes över sommaren juni-augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Ängelholm, Serveringspersonal Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Pizzabagare
Pizzabagare med erfarenhet sökes över sommaren juni-augusti/september
Företag: Hamnkrogen Vejbystrand
Ort: Ängelholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Ängelholm, Pizzabagare Hamnkrogen Vejbystrand
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Diskare
Gränna Hamnkrogen söker diskare med start i maj. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Verksamheten drar igång i april månad och har sin högsäsong under juni-augusti.
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Diskare jobb, Diskare Jönköping, Diskare Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diskare

Restaurangbiträden/Serveringspersonal
Gränna Hamnkrogen söker restaurangbiträden och serveringspersonal med start i april. Ca 4 restaurangbiträden och 4 servitörer/servitriser. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Verksamheten drar igång i april månad och har sin högsäsong under juni-augusti. Tillträde sker i omgångar från april och vidare under säsongen.
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträden/Serveringspersonal jobb, Restaurangbiträden/Serveringspersonal Jönköping, Restaurangbiträden/Serveringspersonal Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträden/Serveringspersonal

Kockar
Gränna Hamnkrogen söker två kockar med start i april. Restaurangen serverar A la carte och har under sommaren bl a räk och laxbuffé samt lunch.
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Jönköping, Kockar Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Kökschef
Gränna Hamnkrogen söker kökschef med start i april. Restaurangen serverar A la carte och har under sommaren bl a räk och laxbuffé samt lunch.
Företag: Gränna Hamnkrogen
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef jobb, Kökschef Jönköping, Kökschef Gränna Hamnkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef

Serveringspersonal
Vi söker nu serveringspersonal till vår restaurang i Skälderviken.
Företag: Hamnkrogen i Skälderviken
Ort: Ängelholm
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Ängelholm, Serveringspersonal Hamnkrogen i Skälderviken
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Pizzabagare
Vi söker nu en pizzabagare till vår restaurang i Skälderviken.
Företag: Hamnkrogen i Skälderviken
Ort: Ängelholm
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Ängelholm, Pizzabagare Hamnkrogen i Skälderviken
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare


Sök lediga jobb HAMNKROGEN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se