HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD jobb - lediga jobb

HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD jobb HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SÄLJARE- Kristianstad

  2. Säljare till HemDeli Kristianstad- Kristianstad


Mer beskrivning

SÄLJARE
HemDeli är ett av Sveriges största och snabbast växande hemförsäljningsföretag som har fisk, skaldjur, kött, desserter, såser och kryddor i sitt sortiment. Vi jobbar med färskfryst livsmedel och arbetar under varumärket HemDeli.se Vårt mål är att kunna leverera den bästa kvalitén som finns att tillgå på marknaden och att ha nöjda kunder. Vi vet också att "dörrknackning" inte är något att skämmas över då våra kunder vill att vi kommer tillbaka. Nu söker vi dig som vill ha ett jobb som säljare där du själv påverkar din lön. Arbetet är hemförsäljning där du jobbar från hemdelibilen med direktförsäljning till privatpersoner. Vi söker säljare som ska jobba i par på kvällstid 15:30-21:00 Sön-Tor med inriktning mot villakvarter och besöka både befintliga och samtidigt tillföra nya kunder. Vi söker även säljare som ska jobba ensamma på dagtid 08:00-15:00 mån-fre med inriktning mot lantbruk och glesbygd. Och besöka både befintliga och samtidigt tillföra nya kunder. Samtliga tjänster utgår ifrån Polgatan i Tollarp. KVALIFIKATIONER Nu söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet, är noggrann, social och positiv och som är lätt att samarbeta med, samt att du kan arbeta under eget ansvar. Du bör ha en god servicekänsla, gilla kundkontakter samt vara driven och tävlingsinriktad. Är du en gammal kock, fiskare eller säljare ser vi det som en fördel, men det är absolut inget krav då de flesta av våra duktiga säljare aldrig jobbat med försäljning innan de kom till oss. Vi tror att du gillar Mat, försäljning och är social samt gillar kundkontakt. Du skall ha goda kunskaper i det svenska språket. B-körkort krävs. Vi vill att du är lojal och satsar på detta långsiktigt då vi erbjuder dig ett jobb som är fantastiskt roligt och där du kan få en positiv utveckling. Vi har en växande krets av återkommande kunder där ca 90% av kunderna handlar regelbundet. Detta ser vi också som ett kvitto på kvalitet och service som också genererar i en positiv löneutveckling. Lönen är helt på provision, en bra provision med goda förtjänstmöjligheter. Vår ambition är att ha låg personalomsättning och få våra medarbetare att växa och stanna länge, en duktig säljare skall trivas på jobbet, men också ha en bra lön. Skicka din ansökan snarast med cv till: intervju@svenskahemdelikatesser.se Vill du veta mer gå in på www.hemdeli.se eller kontakta Markus Sandström , 0725-181118 Olof Barkensjö,0763-368290 OBS. Vi kommer inte att ha möjlighet att besvara alla ansökningar. intervjuer kommer hållas löpande. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande t.om 2013-09-05 vi kommer att hålla i en säljutbildning så fort vi har hittat våra nya medarbetare och vi hoppas att du/ni är en av dem som vill ingå i vårt säljteam. Ange referens : skåne
Företag: HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD
Ort: Kristianstad
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga SÄLJARE jobb, SÄLJARE Kristianstad, SÄLJARE HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SÄLJARE

Säljare till HemDeli Kristianstad
Svenska Hemdelikatesser AB / HemDeli är ett av Sveriges största och snabbast växande företag inom hemförsäljning direkt till kund. Produkterna är fisk, skaldjur och kött av fantastisk kvalitet. Vi har vårt huvudkontor och lager i Halmstad med filialer runt om i landet och vi jobbar med fryst livsmedel och arbetar under varumärket HemDeli. Vårt mål är att kunna leverera den bästa kvalitén som finns att tillgå på marknaden och att ha nöjda kunder. Vi vet också att "dörrknackning" inte är något att skämmas över då våra kunder vill att vi kommer tillbaka. Nu söker vi dig som vill lyckas, ha framgång och ha ett attraktivt försäljningsjobb där du själv påverkar din lön. Arbetet är hemförsäljning där du jobbar från HemDelibilen med försäljning i villaområden. Du kommer jobba i par med en kollega sön-tors kl. 15-21 och ditt arbetsområde sträcker sig över Skåne med utgångspunkt från Kristianstad. KVALIFIKATIONER Nu söker vi dig som vill ha ett jobb där du själv kan påverka din lön positivt. Vi söker dig som vill jobba och vet att hårt arbete ger resultat. Du har några års arbetslivserfarenhet, är en bra arbetskamrat och måste ha en god servicekänsla. Självklart gillar du kundkontakter och är driven och tävlingsinriktad. Har du jobbat med mat är det bra, det viktigaste är dock att du gillar mat och tycker att försäljning är roligt. Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket och B-körkort krävs. Vi vill att du är lojal och satsar på detta långsiktigt då vi erbjuder dig ett jobb som är fantastiskt roligt och där du kan få en positiv utveckling. Vi jobbar inte endast med nyförsäljning, utan har en växande krets av återkommande kunder där ca 90% av kunderna handlar regelbundet. Detta ser vi också som ett kvitto på kvalitet och service som också genererar i en positiv löneutveckling. Lönen är helt på provision, en bra provision med goda förtjänstmöjligheter. Vår ambition är att ha låg personalomsättning och få våra medarbetare att växa och stanna länge, en duktig säljare skall trivas på jobbet, men också ha en bra lön. Skicka din ansökan snarast med cv till: intervju@svenskahemdelikatesser.se Vill du veta mer om vad vi säljer, gå in på www.hemdeli.se OBS. Vi kommer inte att ha möjlighet att besvara alla ansökningar. De som går vidare kommer att kontaktas, intervjuer kommer hållas löpande. Tjänsterna skall tillsättas snarast.
Företag: HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD
Ort: Kristianstad
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till HemDeli Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till HemDeli Kristianstad


Sök lediga jobb HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se