HELPMAN AB jobb - lediga jobb

HELPMAN AB jobb HELPMAN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HELPMAN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HELPMAN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Snickare- Stockholm

 2. Arbetsledare Anlägging/ mark- Stockholm

 3. Markanläggare, finplanering- Stockholm

 4. Trädgårdsanläggare- Stockholm

 5. Arbetsledare Mark- Stockholm

 6. Trädgård/gräsklippning- Stockholm

 7. Platschef till lokalanpassning- Stockholm

 8. Fönstermontör- Stockholm

 9. Markarbetare till Stockholm- Stockholm

 10. Snickare, Nyproduktion- Stockholm

 11. Snickare- Stockholm

 12. Rörläggare- Stockholm

 13. Betongarbetare / gjutning- Stockholm

 14. Rivare- Stockholm

 15. Snickare till Garpenberg och Sälen- Malung Sälen

 16. Rörläggare- Stockholm

 17. Snickare, Nyproduktion- Stockholm

 18. rivare/ hantlangare- Stockholm

 19. Fönstermontör- Stockholm

 20. Arbetsledare Anlägging/ mark- Stockholm

 21. Distriktschef- Stockholm

 22. Förrådare- Stockholm

 23. Platschef till lokalanpassning- Stockholm

 24. Markarbetare till Stockholm- Stockholm

 25. Snickare, husbyggnation- Stockholm

 26. Betongarbetare / gjutning- Stockholm

 27. Trädgårdsanläggare- Stockholm

 28. Säljande distriktschef- Stockholm

 29. Rivare- Stockholm

 30. Snickare, Nyproduktion- Stockholm

 31. Snickare form- Sundsvall

 32. Snickare nyproduktion- Umeå

 33. Arbetsledare Anlägging/ mark- Stockholm

 34. Fönstermontör- Stockholm

 35. Armerare- Stockholm

 36. Betongarbetare / balkonger- Stockholm

 37. Markanläggare, finplanering- Stockholm

 38. Teleskoplastförare- Stockholm

 39. Platschef till lokalanpassning- Stockholm

 40. Rivare- Stockholm


Mer beskrivning

Snickare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker vi nu snickare för arbete i Södra Stockholm. Detta är ett kortare uppdrag med start efter semestern. Du kommer bl a att få arbeta med inredning, sockla , foder och annat som hör detta till. Du som söker bör ha: - minst 3 års erfarenhet som snickare - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Stockholm, Snickare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Arbetsledare Anlägging/ mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av grundarbeten samt gärna finplanering med placering norra Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har minst 2-3 års erfarenhet av grunder. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0709 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Anlägging/ mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Anlägging/ mark

Markanläggare, finplanering
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Till uppdrag hos kund i norra Stockholm, söker vi en markanläggare med erfarenhet av finplanering samt kantsten. Det är ett kortare uppdrag, med chanser till förlängning. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet utav mark -och anläggningsarbeten, varav minst 1 år av finplanering. Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann i ditt arbete och passar tider. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Markanläggare, finplanering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Markanläggare, finplanering

Trädgårdsanläggare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Till uppdrag hos kund söker vi trädgårdsanläggare för kortare arbete i Stor Stockholm. Vi söker dig som: Vill arbeta i utomhusmiljö Gillar fysiskt tyngre arbete meriterande är om du tidigare arbetat som trädgårdsanläggare och maskinvana. Vi ser gärna att du som söker innehar körkort. Som person ser vi gärna att du är , plikttrogen, stresstålig och noggrann i ditt arbete. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Trädgårdsanläggare jobb, Trädgårdsanläggare Stockholm, Trädgårdsanläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädgårdsanläggare

Arbetsledare Mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av schakt och grundarbeten, med placering Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har 3-4 års erfarenhet av schakt. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0708 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Mark

Trädgård/gräsklippning
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Vi söker nu trädgårdsanläggare för arbete på uppdrag till kund i västra Stockholm. Uppdraget är ett längre projekt med start omgående. Du som söker är van att arbeta i utomhusmiljö och gillar att arbeta med fysiskt tyngre arbete. Du har också maskinvana och tidigare erfarenhet som trädgårdsanläggare. Körkort är ett krav, då du i arbetet kommer använda servicebil. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Trädgård/gräsklippning jobb, Trädgård/gräsklippning Stockholm, Trädgård/gräsklippning HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädgård/gräsklippning

Platschef till lokalanpassning
Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Just nu söker vi efter en erfaren platschef som kommer att representera Helpman ute på uppdrag hos kund. För uppdraget söker vi en platschef för lokalanpassning i Stockholm. Din centrala roll som Platschef innefattar projektekonomi, projektinköp, arbetsmiljö, personal samt kvalitetsansvar. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad, har förmåga att överblicka helheten och ligga steget före. Vidare trivs du med personalkontakten och har förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare. Uppdraget fordrar kunskap från visst budget och prognosarbete. Vi ser därför gärna att du arbetat 4-10 år som platschef alt arbetsledare och jobbat som biträdande platschef med goda referenser. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. PC0705 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef till lokalanpassning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef till lokalanpassning

Fönstermontör
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker Helpman nu snickare/ fönstermontörer för arbete i Stockholm med start v.34-35. I arbetet kommer du främst arbeta i grupp med andra fönstermontörer samt jämt med snickare. Du som söker bör ha: - minst 1 års erfarenhet som fönstermontör - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fönstermontör jobb, Fönstermontör Stockholm, Fönstermontör HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönstermontör

Markarbetare till Stockholm
Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi söker nu ett antal markarbetare för uppdrag i Stockholm. Du som söker är allround och har minst 2 års erfarenhet som markarbetare samt har erfarenhet från storbyggen. Det är meriterande om du har yrkesbevis som anläggare. Vi ser gärna att du är noggrann i ditt arbete ,samarbetsvillig och punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Markarbetare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Markarbetare till Stockholm

Snickare, Nyproduktion
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker duktiga snickare med lång erfarenhet, framförallt från nyproduktion för uppdrag i Stockholm. Du som söker har: - arbetat minst 5 år som snickare (yrkesbevis är meriterande, dock inget krav). - goda referenser från byggbranschen - erfarenhet från storbyggen Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, Nyproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, Nyproduktion

Snickare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker Helpman nu snickare för arbete i Stockholm. Du kommer bl a att få arbeta med form, stomresning och annat som hör detta till. Du som söker bör ha: - minst 5 års erfarenhet som snickare - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Stockholm, Snickare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu ett antal anläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i norra Stockholm. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att lägga dräneringsrör men även andra arbetsuppgifter tillkommer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Som person är du stresstålig, lojal samt håller tider. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Betongarbetare / gjutning
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman har fått in ett intressant uppdrag från en av våra kunder i Stockholm. Uppdraget är i norra Stockholm. Vi söker därför duktiga betongare med längre erfarenhet av gjutning och valv. Du som söker har arbetat minst 2 år som betongare och har goda referenser från byggbranschen, samt kunna ritningsläsning obehindrat. Erfarenhet från storbyggen är ett krav. Du ska vara självgående och strukturerad. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare / gjutning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare / gjutning

Rivare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker just nu rivare för ett uppdrag i Stockholm. Du som söker har arbetat minst 1 år med rivning. Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare jobb, Rivare Stockholm, Rivare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare

Snickare till Garpenberg och Sälen
Vi söker nu för kunds räkning snickare för jobb i Garpenberg och snickare för jobb i Sälen. Intresserad? Ring oss på 08-584 303 61
Företag: HELPMAN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare till Garpenberg och Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare till Garpenberg och Sälen

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu två rörläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i Stockholm City med start v.34 Arbetsuppgifterna inkluderar lägga dräneringsrör mm. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Du som söker är en lagspelare, trivs på större arbetsplatser samt har hög arbetsmoral. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Snickare, Nyproduktion
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman har fått in ett intressant uppdrag från en av våra större kunder i Stockholm. Vi söker därför duktiga snickare med lång erfarenhet, framförallt från nyproduktion. Uppdraget beräknas starta tidigast v.33. Du som söker har: - arbetat minst 5 år som snickare (yrkesbevis är meriterande, dock inget krav). - goda referenser från byggbranschen - erfarenhet från storbyggen Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, Nyproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, Nyproduktion

rivare/ hantlangare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker just nu ett antal rivare/ hantlangare för ett uppdrag med start efter vecka 34 i Stockholm. Du som söker har arbetat minst 1 år med rivning och du har gärna arbetat som hantlangare på bygge tidigare. Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga rivare/ hantlangare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: rivare/ hantlangare

Fönstermontör
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker Helpman nu snickare/ fönstermontörer för arbete i Stockholm med start v.33-34. I arbetet kommer du främst arbeta i grupp med andra fönstermontörer samt jämt med snickare. Du som söker bör ha: - minst 1 års erfarenhet som fönstermontör - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Fönstermontör jobb, Fönstermontör Stockholm, Fönstermontör HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönstermontör

Arbetsledare Anlägging/ mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av grundarbeten samt gärna finplanering med placering södra Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har minst 3-5 års erfarenhet av grunder. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0806 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Anlägging/ mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Anlägging/ mark

Distriktschef
Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Helpman söker nu en distriktschef till kund i Stor Stockholm. Tjänsten passar dig som är en driven och ambitiös person som gärna verkar operativt som ledare med projektansvar, kundansvar innefattande sälj och avtalsansvar samt personalsvar. Vi söker dig som har/är: * Arbetat som arbetsledare med personalansvar tidigare. * Gärna med yrkesbakgrund. * Vana att driva kundkontakt innefattande kundansvar och sälj. Som person är du: Driven Ambitiös Och har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Intervjuer för uppdraget sker löpande, så är du rätt person för jobbet ansök är du välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. DC0806
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktschef jobb, Distriktschef Stockholm, Distriktschef HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktschef

Förrådare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. För kunds räkning, söker vi nu en förrådare. Uppdraget startar omgående och arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter: Förrådare, arbetet innebär att du kommer att ansvara för diverse arbetsredskap på ett större bygge. Viss maskinhantering och eventuellt dragning av el. Du som söker bör ha arbetat som förrådare / alltiallo gärna på storbygge. Du bör ha viss maskinvana och kunskap vad det gäller el, samt ett brinnande ordningssinne. För rätt person finns goda chanser till längre förlängning. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Vi tar gärna emot er ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förrådare jobb, Förrådare Stockholm, Förrådare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förrådare

Platschef till lokalanpassning
Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Just nu söker vi efter en erfaren platschef som kommer att representera Helpman ute på uppdrag hos kund. För uppdraget söker vi en platschef för lokalanpassning i Stockholm. Din centrala roll som Platschef innefattar projektekonomi, projektinköp, arbetsmiljö, personal samt kvalitetsansvar. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad, har förmåga att överblicka helheten och ligga steget före. Vidare trivs du med personalkontakten och har förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare. Uppdraget fordrar kunskap från visst budget och prognosarbete. Vi ser därför gärna att du arbetat 4-10 år som platschef alt arbetsledare och jobbat som biträdande platschef med goda referenser. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. PC0821 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef till lokalanpassning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef till lokalanpassning

Markarbetare till Stockholm
Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi söker nu två markarbetare för uppdrag i Stockholm. Du som söker är allround och har minst 2 års erfarenhet av smågatsten och ritningsläsning. Det är meriterande om du har yrkesbevis som anläggare. Vi ser gärna att du är noggrann i ditt arbete ,samarbetsvillig och punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Markarbetare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Markarbetare till Stockholm

Snickare, husbyggnation
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund söker vi snickare för arbete i Stockholm, för kommande uppdrag. Arbetsuppgifter: Vanligt förekommande arbeten inom husbyggnation och nyproduktion. Du som söker har minst 5 års erfarenhet som snickare. Erfarenhet från storbyggen samt innehav av yrkesbevis är meriterande. Som person ser vi gärna att du är stresstålig och noggrann i ditt arbete. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, husbyggnation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, husbyggnation

Betongarbetare / gjutning
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman har fått in ett intressant uppdrag från en av våra kunder i Stockholm. Uppdraget är i norra Stockholm. Vi söker därför duktiga betongare med längre erfarenhet av gjutning och valv. För kommande uppdrag. Du som söker har arbetat minst 2 år som betongare och har goda referenser från byggbranschen, samt kunna ritningsläsning obehindrat. Erfarenhet från storbyggen är ett krav. Du ska vara självgående och strukturerad. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare / gjutning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare / gjutning

Trädgårdsanläggare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Till uppdrag hos kund söker vi trädgårdsanläggare för kortare arbete strax utanför Stockholm. Vi söker dig som: Vill arbeta i utomhusmiljö Gillar fysiskt tyngre arbete meriterande är om du tidigare arbetat som trädgårdsanläggare och maskinvana. Vi ser gärna att du som söker innehar körkort. Som person ser vi gärna att du är , plikttrogen, stresstålig och noggrann i ditt arbete. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trädgårdsanläggare jobb, Trädgårdsanläggare Stockholm, Trädgårdsanläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädgårdsanläggare

Säljande distriktschef
Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Helpman söker nu en säljande distriktschef till kund i Stor Stockholm. Tjänsten passar dig som är en driven och ambitiös person som gärna verkar operativt som ledare med projektansvar, kundansvar innefattande sälj och avtalsansvar samt personalsvar. Vi söker dig som har/är: * Drivs av sälj och resultat * Arbetat som arbetsledare med personalansvar tidigare. * Gärna med yrkesbakgrund. * Vana att driva kundkontakt innefattande kundansvar och sälj. Som person är du: Driven Ambitiös Och har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Intervjuer för uppdraget sker löpande, så är du rätt person för jobbet ansök är du välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. DC0827
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande distriktschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande distriktschef

Rivare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker just nu rivare för ett uppdrag med start efter vecka 37 i Stockholm. Du som söker har arbetat minst 1 år med rivning. Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare jobb, Rivare Stockholm, Rivare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare

Snickare, Nyproduktion
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman har fått in ett intressant uppdrag från en av våra större kunder i Stockholm. Vi söker därför duktiga snickare med lång erfarenhet, framförallt från nyproduktion. Uppdraget beräknas starta tidigast v.37. Du som söker har: - arbetat minst 5 år som snickare (yrkesbevis är meriterande, dock inget krav). - goda referenser från byggbranschen - erfarenhet från storbyggen Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, Nyproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, Nyproduktion

Snickare form
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker Helpman nu snickare för arbete i Sundsvall. Du kommer bl a att få arbeta med form, stomresning och annat som hör detta till. Du som söker bör ha: - minst 4 års erfarenhet som snickare - arbetat med storform tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare form jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare form

Snickare nyproduktion
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker nu snickare med erfarenhet av nyproduktion till en av våra större kunder för arbete i Umeå. Du som söker bör ha: - minst 5 års erfarenhet som snickare - arbetat med nyproduktion på större byggen tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du stresstålig, social, lagspelare och lojal. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare nyproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare nyproduktion

Arbetsledare Anlägging/ mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av grundarbeten samt gärna finplanering med placering södra Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har minst 3-5 års erfarenhet av grunder. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0909 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Anlägging/ mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Anlägging/ mark

Fönstermontör
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker Helpman nu snickare/ fönstermontörer för arbete i Stockholm med start v.38-39. I arbetet kommer du främst arbeta i grupp med andra fönstermontörer samt jämt med snickare. Du som söker bör ha: - minst 1 års erfarenhet som fönstermontör - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fönstermontör jobb, Fönstermontör Stockholm, Fönstermontör HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönstermontör

Armerare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman har fått in ett intressant uppdrag från en av våra kunder i Stockholm. Det är ett uppdrag, med beräknad start vecka 40. Vi söker därför duktiga armerare med lång erfarenhet. Du som söker har arbetat minst 3 år som armerare och har goda referenser från byggbranschen, samt kunna ritningsläsning obehindrat. Erfarenhet från storbyggen är ett krav. Du ska vara självgående och strukturerad. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Armerare jobb, Armerare Stockholm, Armerare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Armerare

Betongarbetare / balkonger
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman har fått in ett intressant uppdrag från en av våra kunder i Stockholm. Uppdraget är i västra Stockholm med start i slutet på september. Vi söker därför duktiga betongare med längre erfarenhet av balkoger samt ett plus om du har erfarenhet av gjutning. Du som söker har arbetat minst 3 år som betongare och har goda referenser från byggbranschen, samt kunna ritningsläsning obehindrat. Erfarenhet från storbyggen är ett krav. Du ska vara självgående och strukturerad. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare / balkonger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare / balkonger

Markanläggare, finplanering
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Till uppdrag hos kund i norra Stockholm, söker vi en markanläggare med erfarenhet av finplanering samt kantsten. Det är ett kortare uppdrag, med chanser till förlängning. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet utav mark -och anläggningsarbeten, varav minst 1 år av finplanering. Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann i ditt arbete och passar tider. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Markanläggare, finplanering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Markanläggare, finplanering

Teleskoplastförare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. För kunds räkning, söker vi nu en teleskoplastförare. Uppdraget startar omgående och arbetsplatsen är belägen i Södra Stockholm. Arbetsuppgifter: Du behöver ha behörighet för att köra teleskoplastare/ lull För rätt person finns goda chanser till längre förlängning. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Vi tar gärna emot er ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teleskoplastförare jobb, Teleskoplastförare Stockholm, Teleskoplastförare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teleskoplastförare

Platschef till lokalanpassning
Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Just nu söker vi efter en erfaren platschef som kommer att representera Helpman ute på uppdrag hos kund. För uppdraget söker vi en platschef för lokalanpassning i Stockholm. Din centrala roll som Platschef innefattar projektekonomi, projektinköp, arbetsmiljö, personal samt kvalitetsansvar. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad, har förmåga att överblicka helheten och ligga steget före. Vidare trivs du med personalkontakten och har förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare. Uppdraget fordrar kunskap från visst budget och prognosarbete. Vi ser därför gärna att du arbetat 4-10 år som platschef alt arbetsledare och jobbat som biträdande platschef med goda referenser. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. PC0931 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef till lokalanpassning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef till lokalanpassning

Rivare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker just nu rivare för ett uppdrag med start efter vecka 41 i Stockholm. Du som söker har arbetat minst 1 år med rivning. Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare jobb, Rivare Stockholm, Rivare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare


Sök lediga jobb HELPMAN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se