HERO AB jobb - lediga jobb

HERO AB jobb HERO AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HERO AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HERO AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomiassistent till globalt företag- Stockholm

 2. Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS- Stockholm

 3. Extrajobb: Säljare till Enea- Stockholm

 4. Medarbetare till Tele2s Service Desk mot företag- Stockholm

 5. Customer Service Agent till Klarna- Stockholm

 6. Kundservicemedarbetare till AMF- Stockholm

 7. Vikariat: Kundservicemedarbetare till BancTec- Stockholm

 8. Kundservicemedarbetare till BancTec, deltidsvik- Stockholm

 9. Extrajobb:Dansktalande ekonomiassistent till NCC- Stockholm

 10. Revisorsassistent till LH Revision- Stockholm

 11. Trainee: Junior inköpsassistent till AbbVie- Stockholm

 12. Anatomilärare- Östersund

 13. Svergies friaste säljledarjobb?- Ospecificerad arbetsort

 14. Jobba extra på spännande undersökningsföretag!- Stockholm

 15. Vi söker RECEPTIONIST för längre uppdrag- Stockholm

 16. Finsktalande Risk Account Manager för GE Capital- Danderyd

 17. Philips söker managementassistent- Stockholm

 18. Gigaset söker produkt- & serviceansvarig- Stockholm

 19. Medarbetare till Winback på Tele2- Stockholm

 20. Trainer/Merchandiser- Stockholm

 21. Risk Agent till Klarna- Stockholm

 22. Trainer/Merchandiser- Stockholm

 23. Driven Financial Analyst to a major company- Stockholm

 24. Driven Inside Sales Coordinator till Abbott- Stockholm

 25. Philips söker en Finsktalande Koordinator- Stockholm

 26. Extrajobb för student som marknadsundersökare- Stockholm

 27. Statoil söker en pedagogisk Ekonomiassistent- Stockholm

 28. Löne- och Personaladministratör till Nidab- Stockholm

 29. Gigaset söker produkt- & serviceansvarig- Stockholm

 30. Onsite-tekniker till Dagens Nyheter- Stockholm

 31. Norsktalande Merchant Support till Klarna- Stockholm

 32. Redovisningskonsult med helhetsansvar- Stockholm

 33. Redovisningsassistent till GroupM Sweden AB- Stockholm

 34. Kontorsassistent till ett stort konsultbolag- Stockholm

 35. Philips Healthcare söker en Kundservicekoordinat- Stockholm

 36. Administratör med arkivansvar sökes- Stockholm

 37. Kundservicemedarbetare till AMF- Stockholm

 38. Revisorsassistent till LH Revision- Stockholm

 39. Koordinator till Member Relations, Friends Arena- Stockholm

 40. Vikariat: Rekryterande konsultchef till Hero- Stockholm


Mer beskrivning

Ekonomiassistent till globalt företag
Om Företaget Vår kunds ambition är att bli det ledande specialty pharmaföretaget i världen där affärsutveckling är en väsentlig del av vår kunds verksamhet. Personkontakter och industriellt nätverk samt vetenskaplig kunskap och marknadskompetens är viktiga förutsättningar för framgång. Idag finns vår kund representerat i större delen av världen. Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till företagets ekonomiavdelning där du kommer att arbeta på avdelningen för fakturabehandling. Arbetsuppgifter: ? Ankomstregistrera fakturor ? Scanna och skicka iväg fakturor för attestering ? Slutboka och arkivera fakturor ? Samt diverse administrativa uppgifter. Möjligheter Du kommer erbjudas möjligheten till praktisk erfarenhet av att jobba i en global organisation samt en inblick i det dagliga arbetet på en ekonomiavdelning. Du kommer att bli en del av en dynamisk organisation där du kommer få möjlighet att vara med att påverka och förändra. Det här är ett bra avstamp för dig som ser en karriär inom ekonomi. Krav Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med leverantörreskontra och administration. Du har god datorvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi ser att du är en trevlig och prestigelös person med hög social kompetens. För att trivas i tjänsten är du uthållig och nyfiken med stort driv och stor beslutsamhet. Tjänsten kräver även att du är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Anställning, tillträde och omfattning Arbetet är på heltid under kontorstider med start i september. Anställningen är ett vikariat på 1 år och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till globalt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till globalt företag

Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS
Om ISS ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden som arbetar inom en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. Med en utvecklad leveransmodell kan ISS säkerställa en förstaklassig service för våra kunder världen över. Om jobbet ISS behöver förstärkning och söker därför en ekonomiassistent inför hösten. Du kommer främst att arbeta i en redovisningsgrupp som består av 4 personer. Du kommer att understödja gruppen vid boksluten och ta hand om transaktioner, bokföringsordrar samt avstämningar. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på behov och intresse. Möjligheter Här får du möjligheten till en inblick i ett stort företags verksamhet, samt ges chansen att utveckla din förståelse för hur arbetet på en ekonomiavdelning fungerar. På ISS erbjuds du en plats i ett spännande företag med goda värderingar, och en stark vilja att lyckas. Krav Vi söker dig med pågående utbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från liknande uppgifter. Du talar och skriver svenska obehindrat och vidare hanterar du Microsoft Officepaketet mycket väl. Personliga krav För att trivas i tjänsten är du en uthållig och nyfiken siffermänniska. Du är serviceminded, social och har en prestigelös attityd. Det är även viktigt att du är noggrann och ansvarsfull samt vågar fatta egna beslut. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet kommer vara förlagt under kontorstider 8-17. Du kommer att arbeta vid bokslutsperioder dvs. månadens sista och två första dagar. Start är i september. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på telefon 08 684 252 30 alt. rekrytering @hero.se. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS

Extrajobb: Säljare till Enea
Om kunden Enea är ett globalt mjukvaru- och konsultbolag specialiserat på lösningar för kommunikationsintensiva produkter. Med 40 års erfarenhet är Enea världsledande på att utveckla system med höga krav på tillförlitlighet, tillgänglighet och prestanda. De är mycket erfarna inom Linuxområdet. Enea Services är också en etablerad leverantör av utbildning och har ett omfattande utbildningsprogram. Om jobbet Du arbetar med att etablera och sälja in Enea Services erbjudande som består av tekniska konsulter och nischade utbildningspaket. Initialt kommer du att få det stöd och utbildningar som du behöver och dina arbetsuppgifter kommer vara: ? Ringa upp ?leads? och boka in möten. ? Bygga upp och vårda relationer med kunder ? Samarbete med Sales Managers för att förse kunder med information. Möjligheter Enea är framtidens bolag med den senaste teknologin inom en framtidsbransch. Man erbjuder sina anställda möjligheter att utveckla sin yrkesmässiga kompetens då de erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, både personlig samt teknisk. Företaget erbjuder dig en mycket god karriärutveckling då man uppmuntrar avancemang inom organisationen. Krav Vi ser gärna att du har en grundläggande teknisk förståelse och intresse. Det är en fördel om du har en teknisk bakgrund och nu vill kombinera det med försäljning. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och kunna samarbeta. Personliga egenskaper Du måste vara öppen, nyfiken och orädd med ett stort driv. Du ska kunna ta eget ansvar och inte vara främmande för att arbeta självständigt. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är förlagt under kontorstider och du förväntas arbeta 2 dagar per vecka. Start är tänkt i början på september. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på 08-684 252 30 alternativt rekrytering@hero.se Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Säljare till Enea jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Säljare till Enea

Medarbetare till Tele2s Service Desk mot företag
Vill du få en bra introduktion och utvecklas i en stor organisation? Om kunden Tele2 har 36 miljoner kunder i 11 länder. De erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster. Customer Operations Tele2 Sverige hanterar kundservice för både privat- och företagskunder. Betydelsen av kundservice ökar i takt med kunders förväntningar och därför arbetar Tele2 intensivt med att utveckla kontakterna med sina kunder. Tele2 behöver nu förstärka och utöka den kundserviceavdelningen på företagssidan med ett antal personer. Om jobbet Du kommer att tillhöra Tele2s Service Desk mot företagskunder. Din roll är att ta emot ärenden via telefon, mail samt ärendehanteringssystem och lösa diverse olika problem kring Tele2s företagskunder. Kunderna består främst av stora företag, samarbetspartner, kommuner, landsting och föreningar. Du kommer att arbeta med frågor kring kundernas tjänster, enklare tekniska problem, fakturafrågor, abonnemangsärenden samt felanmälan. I ditt dagliga jobb kommer du att stöta på olika affärs ?och administrationssystem. Möjligheter Tele2 erbjuder sina anställda en spännande och nytänkande organisation med oändliga möjligheter. För den som presterar, kommer det finnas möjligheter att utvecklas och nå nya höjder i karriären. Din anställning kommer att starta med en grundläggande utbildning som möjliggör att du i framtiden kan klättra inom olika skill-nivåer och därav påverka din kompetens. Krav Vi söker dig som vill arbeta med kundservice och som trivs med att hjälpa människor via telefon. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice, administration och telekom. Du har god PC-vana och har lätt att lära dig nya system. Vi lägger stor vikt på de personliga egenskaperna, intresse och inställning till service. Personliga krav Du är serviceminded och sätter alltid kunden i fokus. Med en positiv anda och prestigelöshet tar du dig an olika problem och trivs med varierande arbetsuppgifter, där målet är att alltid göra kunden nöjd. Du är kommunikativ i tal och skrift och är lösningsorienterad. Då arbetet kommer att innebära en hel del administration ser vi att du är noggrann i arbetet. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider. Start är 19:e augusti då utbildning hos Tele2 startar. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och för rätt person finns det framtida möjligheter till rekrytering av kunden Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för intervju på kort varsel. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=329 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 eller Poria på telefon 08-400 25 247. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Tele2s Service Desk mot företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Tele2s Service Desk mot företag

Customer Service Agent till Klarna
Vill du vara med och utveckla Klarnas kundservice? Om kunden Klarna grundades i Stockholm 2005 med idén att erbjuda en transparant betalningslösning som skulle tillåta konsumenter och handlare att interagera med varandra så tryggt och enkelt som möjligt. Detta görs genom att låta konsumenten få varan först och betala efteråt, medan Klarna tar kredit -och riskansvaret för bedrägeri. Idag är Klarna ett av Europas snabbast växande företag. På bara åtta år har de vuxit till 750 anställda verksamma i sju europeiska länder med över 9 miljoner konsumenter. Målet är att bli marknadsledande inom fakturatjänster i hela världen och förändra världens e-handelsbutiker. Nu söker Klarna ett antal personer som kommer att tillhöra kundtjänsten. Om jobbet Som Customer Service Agent kommer du att arbeta med support mot både privatpersoner och e-handlare. Med snabb, pedagogisk och personlig service genom administrativ och teknisk support via telefon och e-mail, hjälper du kunderna på bästa sätt. Jobbet innebär tex att utreda betalningar, hitta felbetalningar, hantera fakturor, mm. Du jobbar i ett team av medarbetare som har hög social kompetens, stort lösningsfokus samt har en ambition att ständigt leverera service bortom skyarna. Möjligheter Klarna erbjuder dig en internationell arbetsplats fylld med smarta och ambitiösa kollegor. Som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande företag kommer din insats göra skillnad och bidra till att ta Klarna och dig till nästa nivå. För rätt person med höga mål finns alla möjligheter här. Krav Vi söker dig som har möjlighet att tillföra positivitet, driv och laganda. Du räds inte nya utmaningar och att utvecklas utifrån nya mål både individuellt och i teamet är en självklarhet för dig. Erfarenhet inom callcenter, kundservice och administration är mycket meriterande. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Det är meriterande om du kan ytterligare språk som tyska, holländska, norska eller danska. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider. Start är den 22/7 då utbildningen startar. Uppdraget är till att börja med på 2 månader med möjlighet till förlängning eller rekrytering. Vi intervjuar på kort varsel då starten är snart. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=335 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30, alt daniel.engblom@hero.se Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Service Agent till Klarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Service Agent till Klarna

Kundservicemedarbetare till AMF
Om kunden AMF är ett pensionsbolag vilket innebär att de skiljer sig från många andra bolag i branschen som även erbjuder exempelvis banktjänster och hemförsäkringar. Därför kallar AMF sin affärsinriktning för Pensionsbolaget. AMF har valt att fokusera på pensioner och det har varit och är en framgångsrik affärsinriktning. "Pensionsbolaget med enkla och trygga tjänstepensionslösningar med hög avkastning och låg kostnad." Detta är visionen för AMFs verksamhet. För att visionen ska bli verklighet måste företagets erbjudande till spararna alltid bygga på de tre grundläggande värderingarna enkel, trygg och mänsklig. Genom att bygga konkurrenskraftiga pensionslösningar kring dessa begrepp förverkligas också AMFs motto: Framtiden ? ett ganska bra skäl att pensionsspara. Om jobbet En typisk dag för dig som kundservicemedarbetare på AMF innebär att ta emot inkommande samtal och mail från kunder samt hantera ärenden via AMF´s chatt. Din roll är att besvara alla frågor kunden har kring pensionssystemet och försäkringar för att tillsammans med dem komma fram till den bästa lösningen. Tjänsten innebär även en del merförsäljning. Till din hjälp har du två gruppchefer som ger dig all den coachning och stöttning du behöver för att utvecklas i rollen som kundservicemedarbetare. Möjligheter Här kommer du in i ett flexibelt och framåtsträvande bolag som verkligen lever efter sina värdeord, Tryggt, Enkelt och Mänskligt. Det här är tjänsten för dig som älskar att ta mycket eget ansvar och som drivs av att utvecklas. Alla på AMF har en egen utvecklingsplan med individuellt uppsatta mål för att hela tiden kunna utvecklas och vara med och skapa nöjdare kunder för AMF. Du kommer själv ansvara för din utvecklingsplan där AMF erbjuder dig verktygen att genomföra den. Krav För att lyckas i denna roll behöver du brinna för att ge service och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice är meriterande. Som person föredrar du en arbetsmiljö där det händer mycket och du förväntas ta egna initiativ. Du är noggrann, en duktig organisatör och problemlösare och trivs med att arbeta i en flexibel organisation. Du kommer att arbeta i ett glatt och prestigelöst gäng med glimten i ögat så ser vi gärna att du är en social och positiv person. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider med start 1 september. Anställningen är ett vikariat på 1 år och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare till AMF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare till AMF

Vikariat: Kundservicemedarbetare till BancTec
Om kunden BancTec är en global ledare inom betalnings- och dokumentsbearbetning samt teknik-relaterade tjänster. BancTec har hjälpt tusentals kunder i 50 länder för att förenkla hanteringen av information, affärsprocesser och IT-infrastruktur. Tack vare sin innovativa strävan tillsammans med kunskaper inom hårdvara och mjukvara har gjort att deras tjänster automatiserar komplexa affärsprocesser för företag världen över. BancTec arbetar nära sina kunder för att skräddarsy lösningar efter kundens behov och det har resulterat i starka kundrelationer som BancTec är stolta över. Om jobbet I tjänsten som kundservicemedarbetare får du chans att visa upp dig från din allra mest kommunikativa sida. I arbetet hanterar du ärenden från både företags- och privatkunder. Det är viktigt att du oavsett kund ger ett professionellt och trevligt bemötande ? det ska vara en positiv upplevelse att få hjälp av dig. Vidare tror vi att du som söker tycker om att bemöta och hjälpa människor samt har ett genuint intresse för service. Dessutom är det viktigt att du har rätt attityd, du är positiv, framåt och sätter alltid kundens behov i fokus. Till din hjälp har du två teamledare som ger dig all den coachning och stöttning du behöver för att utvecklas i rollen som kundservicemedarbetare. Möjligheter En möjlighet för dig som vill utvecklas inom kundservice och samtidigt få en inblick i arbetet kring bankfrågor. Krav För att lyckas i denna roll behöver du brinna för att ge service och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice är meriterande. Som person föredrar du en arbetsmiljö där det händer mycket och du förväntas arbeta med en hög servicenivå. Du är noggrann, en duktig organisatör och problemlösare och trivs med att arbeta i en flexibel organisation. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider med start 1 september. Anställningen är ett vikariat fram till årsskiftet och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat: Kundservicemedarbetare till BancTec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat: Kundservicemedarbetare till BancTec

Kundservicemedarbetare till BancTec, deltidsvik
Om kunden BancTec är en global ledare inom betalnings- och dokumentsbearbetning samt teknik-relaterade tjänster. BancTec har hjälpt tusentals kunder i 50 länder för att förenkla hanteringen av information, affärsprocesser och IT-infrastruktur. Tack vare sin innovativa strävan tillsammans med kunskaper inom hårdvara och mjukvara har gjort att deras tjänster automatiserar komplexa affärsprocesser för företag världen över. BancTec arbetar nära sina kunder för att skräddarsy lösningar efter kundens behov och det har resulterat i starka kundrelationer som BancTec är stolta över. Om jobbet I tjänsten som kundservicemedarbetare får du chans att visa upp dig från din allra mest kommunikativa sida. I arbetet hanterar du ärenden från både företags- och privatkunder. Det är viktigt att du oavsett kund ger ett professionellt och trevligt bemötande ? det ska vara en positiv upplevelse att få hjälp av dig. Vidare tror vi att du som söker tycker om att bemöta och hjälpa människor samt har ett genuint intresse för service. Dessutom är det viktigt att du har rätt attityd, du är positiv, framåt och sätter alltid kundens behov i fokus. Till din hjälp har du två teamledare som ger dig all den coachning och stöttning du behöver för att utvecklas i rollen som kundservicemedarbetare. Möjligheter En möjlighet för dig som vill utvecklas inom kundservice och samtidigt få en inblick i arbetet kring bankfrågor. Krav För att lyckas i denna roll behöver du brinna för att ge service och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice är meriterande. Som person föredrar du en arbetsmiljö där det händer mycket och du förväntas arbeta med en hög servicenivå. Du är noggrann, en duktig organisatör och problemlösare och trivs med att arbeta i en flexibel organisation. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på deltid under kontorstider med start 16 september. Anställningen är ett vikariat fram till årsskiftet och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare till BancTec, deltidsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare till BancTec, deltidsvik

Extrajobb:Dansktalande ekonomiassistent till NCC
Ta chansen att få praktisk erfarenhet inom ekonomi och administration! Om NCC NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. De jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för sina anställda. NBS (NCC Business Services) är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen. NBS har ca 100 medarbetare som arbetar i processorienterade team. Läs gärna mer på www.ncc.se. Om tjänsten Under arbetstoppar behöver NCC NBS förstärkning och söker därför en ekonomiassistent som kan jobba extra. Du kommer att arbeta i ett team som hanterar leverantörsfakturor mot Danmark. Där arbetar du med hela flödet från att ta emot fakturor, utreda dem och sedan skicka vidare dessa för kontering och attestering. Du kommer även att arbeta med support via telefon och mail för att svara på faktura- och ekonomifrågor på leverantörssidan. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på behov. Möjligheter Här får du möjligheten till inblick i ett stort företags verksamhet samt chansen att utveckla din förståelse för ekonomiska flöden. Det här kan vara startskottet i din karriär som ekonom, med möjlighet att skaffa dig goda meriter och referenser. Krav Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå, akademiskt eller yrkesinriktat spelar mindre roll, men ett krav är att du har förståelse för bokföringens grunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppgifter samt av telefonvana och kundservice. Ett krav är att du behärskar både danska och svenska, samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Personliga krav För att trivas i tjänsten är du en utåtriktad, uthållig och nyfiken siffermänniska. Du är serviceminded, social och har en prestigelös attityd. Det är även viktigt att du är noggrann och ansvarsfull samt vågar fatta egna beslut. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på deltid under kontorstider med tillträde hösten 2013. Uppdraget löper tillsvidare. Urval och intervjuande sker kontinuerligt. Du kommer att vara anställd som konsult för Hero och arbeta på uppdrag hos NCC. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=339 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Viktoria Berg på telefon 08-400 25 860. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb:Dansktalande ekonomiassistent till NCC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb:Dansktalande ekonomiassistent till NCC

Revisorsassistent till LH Revision
Om LH Revision LH Revision är en liten, personlig, ägarledd revisionsbyrå som drivs av Leif Hermansson, auktoriserad revisor sedan 1988. De är specialiserade på ägarledda små och medelstora företag och tillhandahåller tjänster inom revision, redovisning, skatterådgivning samt deklarationshjälp. LH Revision vill växa som företag men samtidigt behålla sin personlighet och karisma som det lilla revisionsföretag det är idag. Idag arbetar 5 personer på företaget som är beläget i Älvsjö, ett stenkast från Stockholmsmässan. Läs gärna mer på www.lhrevision.se. Om tjänsten Som revisorsassistent arbetar du med att revidera kundernas räkenskaper samt förvalta och förbereda underlag för påskrivande revisor. Dina arbetsuppgifter inkluderar bokföring, koncernredovisning, avstämningar, revision, redovisning, bokslut och deklarationer. Möjligheter LH Revision erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utbildning genom FARS. Detta är en utmärkt skola för dig som vill ta chansen att utvecklas och utbildas vidare inom revision med målet att så småningom bli godkänd revisor. Krav Du är civilekonom eller motsvarande med inriktning revision och redovisning. Arbetslivserfarenhet inom revision är naturligtvis ett stort plus, men även arbete inom löpande bokföring och redovisning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byrå och arbete med kund. Din ambition bör vara att bli godkänd revisor. Vidare har du god datavana och även goda kunskaper i svenska språket då arbetet innebär mycket kundkontakt. Personliga krav Det är viktigt att du inger förtroende samt kan skapa goda relationer. Du är en siffermänniska samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är inte rädd för att ta för dig och trivs med att ställas inför nya utmaningar. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid under kontorstider. Tillträde sker under augusti, men hänsyn tas även beroende på din tillgänglighet. Du kommer till en början att vara anställd av Hero med LH Revision som uppdragsgivare. För rätt person finns goda chanser till rekrytering och anställning hos uppdragsgivaren. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=340 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Viktoria Berg på telefon 08-400 25 860 alternativt via e-post viktoria.berg@hero.se. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Revisorsassistent till LH Revision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Revisorsassistent till LH Revision

Trainee: Junior inköpsassistent till AbbVie
Om Abbvie AbbVie is a global, research-based biopharmaceutical company formed in 2013 following the separation from Abbott. AbbVie combines the focus and passion of a leading-edge biotech with the expertise and capabilities of a long-established pharmaceutical leader to develop and market advanced therapies that address some of the world's most complex and serious diseases. In 2013, AbbVie will employ approximately 21,000 people worldwide and market medicines in more than 170 countries. Om tjänsten AbbVie söker nu en inköpsassistent till sin inköpsavdelning. Du kommer att arbeta nära inköpschefen i en dynamisk miljö. Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Inköpsorderhantering och kontraktsregistrering - Support av inköpsfrågor internt - Skapa purchase order (PO) och skicka till leverantör - Inleverans och matchning av fakturorna mot purchase order - Assistera med interna utbildningar inom AbbVies inköpspolicy och inköpsprocesser - Assistera inköpschef samt ekonomichef - Arkivering - Uppdatera och skapa månadsrapportering från system - Skapa nya leverantör enligt new vendor creation process Möjligheter Här är chansen för dig som är junior att få kvalificerad arbetslivserfarenhet och chans till goda meriter och referenser. Du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor med möjligheter att utvecklas och anta fler ansvarsområden efter en tid. För dig med intresse för inköp är detta ett lysande tillfälle! Anställningen är på visstid under 6 månader och vid god arbetsprestation finns möjlighet till förlängning om ytterligare 6-12 månader. Krav Vi ser att du har utbildning eller pågående utbildning inom ekonomi eller marknad, gärna med inriktning inköp, men annan administrativ inriktning går också bra. Arbetslivserfarenhet inom administration och inköp är även det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint. Konversationsspråket på AbbVie är svenska och koncernspråket är engelska varpå goda kunskaper krävs i båda. Personliga krav Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en kommunikativ och konsultmässig person med social kompetens. För arbetsuppgifterna krävs att du är strukturerad och noggrann samt flexibel och prestigelös med ett processorienterat tänk. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid och anställningen är på visstid under 6-18 månader. Tillträde sker under mitten/slutet av augusti 2013. Du kommer att vara anställd hos Hero och arbeta på uppdrag för AbbVie. Sök jobbet Skicka in din ansökan via länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=341 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Viktoria Berg på 08-400 25 860 alt. viktoria.berg@hero.se. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee: Junior inköpsassistent till AbbVie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee: Junior inköpsassistent till AbbVie

Anatomilärare
Yrkesskolan för Massageterapier är belägen vid Östersunds sjukhus, Köpmangatan 3. Vi söker nu en erfaren och inspirerande lärare som ska utbilda små klasser i anatomi och fysiologi några timmar i veckan. Önskad utbildningsnivå är sjuksköterska eller högre.
Företag: CHERO AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Anatomilärare jobb, Anatomilärare Östersund, Anatomilärare CHERO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anatomilärare

Svergies friaste säljledarjobb?
Vi på Cherogruppen AB söker en säljledare! Rätt person behöver inte ha arbetat med försäljning tidigare då du kommer att bli utbildad hos oss. Annars är det bra om du har vana av att leda en grupp säljare. Ord som bra beskriver dig är: driven, självgående, hungrig, serviceinriktad samt uthållig. TJÄNSTEN: Du ska utbilda och leda säljare i utbildningsförsäljning via uppringning. Som säljledare på Cherogruppen jobbar du själv aktivt med försäljning av utbildningsplatser. Du ringer till personer som redan har visat intresse för våra utbildningar och förklarar varför vi är bäst. Vi arbetar måndag till torsdag till 19:30 och fredag till 18 förutom detta väljer du själv varifrån du ska arbeta och hur mycket du ska arbeta. Som säljledare har mycket hög provision på sålda utbildningsplatser och även provision på det gruppen du leder säljer. På provisionen finns inget tak, utan det är bara du som sätter gränserna för hur mycket du ska tjäna. FÖRETAGET: Vi på Cherogruppen jobbar aktivt med försäljning av utbildning vid skola och medlemsskap i branschorganisation. Vi jobbar mycket med merförsäljning och helhetslösningar för kunden. Vi bearbetar befintliga kunder och knyter dagligen nya kundkontakter. UTBILDNING: Du utbildas för att lära dig framförallt säljteknik men även ledarskap, produkter, marknaden och de olika tjänsterna. Allt för att när du väl drar igång ska känna dig så trygg som möjligt. Under denna utbildningsperiod kommer du också att sälja och har då givetvis provision på de abonnemang som du säljer. Låter detta som ett jobb för dig? Sök redan idag!
Företag: CHERO AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Svergies friaste säljledarjobb? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svergies friaste säljledarjobb?

Jobba extra på spännande undersökningsföretag!
Om kunden Vår kund arbetar med undersökningar och utredningar, främst marknadsundersökningar, läsarundersökningar och kundundersökningar. De arbetar med såväl stora som små kunder från alla olika delar av näringslivet och det offentliga - det kan handla om statliga myndigheter, privata bolag eller föreningar och medlemsorganisationer. Kontakta rekryteringsansvarig för mer information. Om jobbet För kunds räkning söker vi en person som främst kommer att arbeta med sammanställningar av data från olika undersökningarna och skriva rapporter med resultatdelar. Uppdragen varierar med allt från större enkäter till mindre fokusgrupper. Möjligheter Här är chansen för dig som studerar att få bra arbetslivserfarenhet och chans till goda referenser. Du kommer att få stort ansvar över utvalda delar av uppdragen. Krav Du är studerande på eftergymnasial nivå, förslagsvis statsvetenskap, samt har något år kvar av dina studier. Det är meriterande om du har kunskap av statistiska sammanställningar och/eller kvantitativa och kvalitativa metoder. Vi har krav på att du är duktig i användandet av Excel samt att du skriver och talar både svenska och engelska mycket väl. Personliga krav Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en analytisk person med social kompetens och hög ansvarskänsla. Du är flexibel, självgående och samarbetsvillig med gott siffersinne samt allmänbildning. Arbetstider, omfattning och tillträde Du måste ha ett flexibelt schema och kommer i snitt att arbeta 15 timmar/vecka under perioden september-juni. Tillträde sker hösten 2013. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero AB och arbeta på uppdrag hos vår kund. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=342 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Viktoria Berg på 08-400 25 860 alt. viktoria.berg@hero.se. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba extra på spännande undersökningsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba extra på spännande undersökningsföretag!

Vi söker RECEPTIONIST för längre uppdrag
Om kunden Vår kund är ett expansivt företag med kontor i Liljeholmen. Kontakta ansvarig rekryterare för mer information. Om jobbet Du kommer att ha ett helhetsansvar för receptionen och allting runtomkring den. Dina uppgifter består av att: - Öppna kontoret och receptionen på morgonen - Svara på inkommande samtal och eventuellt koppla vidare - Ta emot besökare och hänvisa till rätt person - Ställa i ordning och förbereda konferensrummen inför möten - Ansvara för bud- och taxibeställningar - Ta hand om eventuella felanmälningar gällande fastigheten och telefonin Krav Vi ser att du har erfarenhet från liknande tjänster där service är i fokus. Du ska ha goda kunskaper i svenska samt erfarenhet från att arbeta i Word och Excel. Personliga krav Vi söker en person med hög känsla för service. Du är prestigelös och hjälpsam med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du kommer till stor del att arbeta ensam så det krävs att du är självgående. Omfattning, tillträde och anställning Arbetet är på heltid under kontorstider och sträcker sig mellan 3-6 månader. Tillträde sker runt månadsskiftet augusti-september och det finns goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd hos Hero AB och arbeta på uppdrag för vår kund. Sök jobbet Skicka in din ansökan via länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=343 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Viktoria Berg på 08-400 25 860 alt. viktoria.berg@hero.se. Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker RECEPTIONIST för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker RECEPTIONIST för längre uppdrag

Finsktalande Risk Account Manager för GE Capital
Om GE GE (General Electric) är ett av världens största företag. Sex affärsområden arbetar med produkter och tjänster som spänner över ett brett område; från flygplansmotorer, energi, finansiella tjänster, medicinska upptäckter till nyheter och media. En ledstjärna för koncernen har alltid varit att förvandla kreativa idéer till ledande produkter och tjänster. Företaget grundades redan 1892 av Thomas A Edison, en av vår tids stora uppfinnare med bland annat glödlampan på sin meritlista. Arvet från den tiden lever vidare än idag. Koncernen finns i över 100 länder och har fler än 300 000 anställda. GE Capital har jobbat med finansiella lösningar sedan 30-talet. De anpassar finansiella lösningar och erbjuder rådgivning till företag, inom flera noga utvalda branscher. GE är framförallt specialiserade på större företag som behöver lösningar i flera europeiska länder. Om tjänsten GE Capital söker nu förstärkning genom en Risk Account Manager som kommer främst att arbeta mot den fiska marknaden. Du kommer att tillhöra det team som sitter som sitter mellan leverantör och återförsäljare. Bland dina uppgifter finns: - Att aktivt förvalta finansiella konton mellan leverantör och återförsäljare - Ta emot och lösa inkomna förfrågningar från kunder och se till att finansiella lösningar finns - Aktivt granska och hantera kreditärenden kring olika produktportföljer och kunder - Se till att ha kontroll och översikt på olika kund och leverantörskonton - Hantera felaktiga och avvisade fakturor samt betalningar - Att kontinuerligt söka och föreslå förbättrade lösningar för kundernas finansiella lösningar - Agera som spindeln i nätet mellan Sälj, Risk och Drift. Möjligheter På GE Capital blir du en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Din insats gör skillnad och värderas därefter och du kommer att få möjligheter till både professionell samt personlig utveckling. Krav Vi ser att du är en noggrann och analytisk person, gärna med tidigare erfarenhet från bank och finans, lämpligen mot kreditlösningar. Har du tidigare arbetat inom en ekonomifunktion är det meriterande. Du ska ha intresse av den kommersiella biten och B2B-lösningar. För att passa in hos GE Capital krävs det att du är driven och självgående med hög ansvarskänsla. Du har lätt för att kommunicera och trivs i en dynamisk och föränderlig organisation. Vidare har du goda kunskaper i finska, svenska och engelska. Du behärskar Office väl samt har erfarenhet från något större affärssystem. Viktigast för oss är personligheten. Med rätt inställning och intresse kommer du att kunna lära dig detta viktiga arbete på ett smidigt sätt. Tillträde, omfattning och anställning Tillträde sker omgående beroende på din tillgänglighet. Du kommer till en början att arbeta som konsult via Hero och målet är en rekrytering och anställning hos GE Capital. Tjänsten är på heltid under kontorstider. Det förekommer ett par resor per år. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=344 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Poria på 08-400 25 24 alt. poria@hero.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: HERO AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande Risk Account Manager för GE Capital jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande Risk Account Manager för GE Capital

Philips söker managementassistent
Om Philips Philips har sitt huvudsäte i Nederländerna och är ett diversifierat företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på att förbättra människors liv med hjälp av innovationer vid rätt tidpunkt. Philips är världsledande inom hälsovård, konsumentprodukter och belysning och integrerar teknik och design i människocentrerade lösningar som baseras på grundläggande kundinsikter och varumärkeslöftet om ?sense and simplicity?. Philips består av tre affärsområden; Lighting, Consumer Lifestyle och Healthcare. Country organisationen inom Norden levererar service inom finans/redovisning, HR, kommunikation och IT till alla tre affärsområden. Läs gärna mer om Philips på www.philips.se. Om tjänsten Philips söker nu en självgående management assistent till Philips Consumer Lifestyle. Du kommer huvudsakligen arbeta administrativt med fokus på att understödja chefer och stötta den dagliga verksamheten. Detta innebär att du kommer ta del av olika projekt och rapportera till ansvarig chef. Arbetsområden: - Ta ansvar för mötesstrukturer, bokningar och administration kring sammanträden på avdelningen - Hålla i olika agendor, agera ?mötessekreterare? och föra protokoll - Boka in resor och hålla reda på all administration kring dessa - Koordinera och assistera olika avdelningar och chefer kring administrativa uppgifter - Planera och konferenser och övriga event Möjligheter På Philips blir du en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Din insats gör skillnad och värderas därefter och du kommer att få möjligheter till både professionell samt personlig utveckling. Krav Vi ser att du har erfarenhet från administrativa sysslor. Du kanske har jobbat som administratör, VD-assistent, projektassistent eller liknande tidigare. God systemvana och kunskaper i MSOffice. Krav är mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en internationell miljö. Personliga egenskaper För att passa in hos Philips krävs det att du är driven, stresstålig och självgående, samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du har god struktur, arbetar organiserat och levererar service. Du tar stort ansvar för din roll och har möjligheten att påverka dina arbetsuppgifter. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på deltid 50 % och under kontorstider, med tillträde på kort varsel, varpå urval och intervjuer sker kontinuerligt. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag för Philips. Uppdraget sträcker sig till slutet av mars 2014. Sök jobbet, via länken nedan Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företa
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Philips söker managementassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Philips söker managementassistent

Gigaset söker produkt- & serviceansvarig
Om Gigaset Gigaset är ett tyskt telekombolag som verkar i 69 länder, där deras konsumentprodukter är marknadsledande i Norden. Bolaget har sin tillverkning i Tyskland där fokus är på hög kvalité, design och innovativa konsumentprodukter. Om jobbet Som produkt -och serviceansvarig för Gigaset kommer du arbeta i en samordnade roll. Detta innebär att du kommer vara ansvarig för ett 20-tal produkter mot den nordiska marknaden, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara till största del administrativa. Som produktansvarig kommer du ha ansvar för att testa och verifiera textmanualer och användargränssnittet för nylanserade produkter, beställa produkter som är specialanpassade efter den nordiska marknaden, vara i ständig kontakt med både teknisksupportavdelningen i Danmark och produkt teamet i Tyskland, agera stöd till sälj- och marknadsavdelningen, sammanställa information om produktnyheter såsom exempelvis priser och in och utfasning av produkter, skapa underlag för nya produkter och supporta av kunder vid behov. Medan du i rollen som serviceansvarig, kommer ansvara för att få sköta den dagliga administrationen såsom; rapportera serviceärenden, arbeta i olika webbverktyg och databaser, sammanställa rapporter i excel och analysera kostnaderna för serviceärenden, utveckla servicerutiner, sammanställa och bevaka kostnaderna för eftermarknaden. Möjligheter Gigaset är i en expansiv fas där nya produktplattformar håller på att utvecklas, vilket ger dig möjlighet att växa med och utvecklas din roll i öppen och dynamisk miljö. Krav Vi söker dig som är driven, ambitös och ansvarstagande, gärna med ett intresse för teknik. Du ska ha någon eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Då koncernspråket är engelska, så är det krav att du talar och skriver engelska flytande. Du ska ha god datavana och ha goda kunskaper i excel med sammanställning av data. Arbetstider, omfattning och tillträde Du kommer vara anställd som konsult hos Hero och har möjligheten att bli överrekryterad till Gigaset. Tjänsten är på heltid. Du kommer arbeta under kontorstid, med förmånen att vid behov arbeta hemifrån. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=346 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Ninwa Youssef på telefon 08-400 25 860 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gigaset söker produkt- & serviceansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gigaset söker produkt- & serviceansvarig

Medarbetare till Winback på Tele2
Flera personer sökes till Tele2s Winback-support Om kunden Tele2 är en telekomoperatör med både privatkunder och företagskunder. Bolaget erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster. De erbjuder Sveriges företag en komplett telefoni-lösning bestående av ett eget mobilnät och ett brett utbud av växelfunktioner vilket möjliggör en telefon - mobiltelefonen - för allt användande. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 behöver nu förstärka och utöka kundserviceavdelningen. Om jobbet Du kommer att tillhöra Winback-teamet hos Tele2s kundtjänst. Teamet har som mål att bistå kunder med support kring avslutande av sina tjänster hos Tele2. Genom en god dialog med kunden ska du hjälpa den för att hitta bra lösningar som leder till att kunden är kvar hos Tele2. Det gäller att lyssna på kunden, fråga varför den vill avsluta tjänsten/erna och försöka ?vinna tillbaka? förtroendet. Samtalen är alltid inkommande och målet är att erbjuda kunderna det de saknat för att de ska fortsätta vara Tele2-kunder. Möjligheter Ta chansen att berika din CV med ett av Sveriges mest spännande och kända företag. Visar du framfötterna är karriärmöjligheterna obegränsade. Du får bra utbildning i början och har möjlighet att klättra inom olika skill-nivåer och därmed påverka din kompetens och lön. Ett extraarbete för dig som vill ha ett fartfyllt arbete med bra laganda och med möjlighet att påverka din egen lön. Krav Vi söker dig som tycker om att ha kundkontakt via telefon och vill ha ett spännande och varierande arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice och sälj. Du kan ha tidigare erfarenhet inom sälj, TM, kundbesöksbokning, marknadsundersökning, etc. men nu är sugen på att arbeta med inkommande samtal. Självklart kan du även ha annan erfarenhet och bakgrund i kombination med rätt inställning och vilja. Personliga krav Vi ser att du har en positiv attityd och är engagerad och driven i ditt arbete. Du är en kundorienterad person som har förmåga att lyssna in för att sedan kunna erbjuda en god lösning och vända kunder. Du är kommunikativ i tal och skrift och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper snarare än din erfarenhet. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på deltid 75% (du jobbar 4 dagar i veckan), med möjlighet att arbeta mer vid behov och med möjlighet att längre fram hamna på 100%. Öppettiderna är 07.00-20.00 på vardagar. Du kommer att schemaläggas och har möjlighet att arbeta på kvällar också. Start är måndag 23:e september då utbildningen börjar. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och för rätt person finns det framtida möjligheter till rekrytering av kunden. Lön Du kommer att bli erbjuden en fast och trygg grundlön plus en rörlig del beroende på prestation. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för intervju på kort varsel då starten är inom två veckor. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=347 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Poria på telefon 08-400 25 247 eller Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Winback på Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Winback på Tele2

Trainer/Merchandiser
Om kunden BSH Hushållsapparater AB grundades 1997 och ingår i BSH Bosch och Siemens Hausgeräte GmbH med drygt 40000 anställda. Med ett brett sortiment av hushållsprodukter från varumärkena Bosch, Siemens and Gaggenau, så arbetar huvudkontoret i Solna enbart med försäljning och marknadsföring av BSH produkter i Norden och de baltiska länderna. Ledorden för BSH Hushållsapparater är miljö, hållbarhet, design och innovation och är ett av Norden marknadsledande aktörerna inom vitvarubranschen. Om jobbet Du kommer tillhöra avdelningen för Consumer & Product, där du kommer få arbeta i en självständig men flexibel roll, med ansvaret att stärka och öka försäljningen av Bosch/Siemens produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in möten för att produktutbilda butikspersonal och säkerställa att BSH produkter frontas på ett korrekt och attraktivt sätt med rätt butiksmaterial, samt bidra till att öka den lokala försäljningen av BSH produkter, genom att stötta butikspersonalen. Krav Vi söker dig som är driven och ambitiös, med erfarenhet och förståelse för hur detaljhandeln fungerar. Rollen kräver att du är självgående, utåtriktad, resultatfokuserad, kommunikativ och serviceinriktad, med känsla för att ta människor. Eftersom du kommer hålla presentationer för både större och mindre grupper, så måste du känna dig bekväm med att tala inför folk. Du ska ha goda baskunskaper i MS Office. Då det förekommer enklare rapporteringar och lägesrapporter, så måste du kunna tala och skriva svenska och engelska flytande. Körkort är ett krav. Meriterande Vi ser positivt att du har en bakgrund inom detaljhandeln, gärna inom vitvarubranschen. Som person är det meriterande att du har en öppen och säljande personlighet. Arbetstider, omfattning och tillträde Du kommer vara anställd som konsult hos Hero och har möjligheten att bli överrekryterad till BSH Hushållsapparater AB. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer verka under butiksöppettider och vara på resande fot 1-3 dagar i veckan. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://cv.hero.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=348 Ansökningar behandlas löpande
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Trainer/Merchandiser jobb, Trainer/Merchandiser Stockholm, Trainer/Merchandiser HERO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainer/Merchandiser

Risk Agent till Klarna
Om kunden Klarna grundades i Stockholm 2005 med idén att erbjuda en transparant betalningslösning som skulle tillåta konsumenter och handlare att interagera med varandra så tryggt och enkelt som möjligt. Detta görs genom att låta konsumenten få varan först och betala efteråt, medan Klarna tar kredit -och riskansvaret för bedrägeri. Idag är Klarna ett av Europas snabbast växande företag. På bara åtta år har de vuxit till 750 anställda verksamma i sju europeiska länder med över 9 miljoner konsumenter. Målet är att bli marknadsledande inom fakturatjänster i hela världen och förändra världens e-handelsbutiker. Nu söker Klarna ett antal personer som kommer att tillhöra kundtjänsten. Om jobbet Som Risk Agent kommer du att arbeta med att granska transaktioner för Klarnas Creditavdelning. Det kommer att ligga ett stort ansvar på att hitta mönster och ledtrådar i transaktionerna för att sedan avgöra om de ska godkännas eller nekas. Du jobbar i ett team av medarbetare som har hög social kompetens, stort lösningsfokus samt har en ambition att ständigt utvecklas och ta Klarna till nya nivåer. Möjligheter Klarna erbjuder dig en internationell arbetsplats fylld med smarta och ambitiösa kollegor. Som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande företag kommer din insats göra skillnad och bidra till att ta Klarna och dig till nästa nivå. För rätt person med höga mål finns alla möjligheter här. Krav Vi söker dig som har möjlighet att tillföra positivitet, driv och laganda. Du räds inte nya utmaningar och att utvecklas utifrån nya mål både individuellt och i teamet är en självklarhet för dig. Erfarenhet inom callcenter, kundservice och administration är mycket meriterande. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider. Start är i början på oktober då utbildningen startar. Uppdraget är till att börja med på 3 månader med möjlighet till förlängning eller rekrytering. Vi intervjuar på kort varsel då starten är snart. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=349 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30, alt daniel.engblom@hero.se Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Risk Agent till Klarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Risk Agent till Klarna

Trainer/Merchandiser
Om kunden BSH Hushållsapparater AB grundades 1997 och ingår i Bosch och Siemens Hausgeräte GmbH med drygt 40000 anställda och är en av Norden marknadsledande aktör inom vitvarubranschen. BSH har ett brett sortiment av hushållsprodukter från varumärken såsom Bosch, Siemens and Gaggenau. Huvudkontoret är lokaliserad i Solna och arbetar enbart med försäljning och marknadsföring av BSH produkter i Norden och de baltiska länderna. Ledorden för BSH Hushållsapparater är miljö, hållbarhet, design och innovation. Om jobbet Du kommer att tillhöra avdelningen för Consumer & Product, där du kommer få arbeta i en självständig men flexibel roll. Du kommer ansvara för att stärka och öka försäljningen av Bosch och Siemens produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att: -planera och boka in möten för att produktutbilda butikspersonal i hela landet -säkerställa att BSH produkter frontas på ett korrekt och attraktivt sätt, med rätt butiksmaterial -bidra till att öka den lokala försäljningen av BSH produkter, genom att stötta den lokala butikspersonalen Krav Vi söker dig som är driven och ambitiös, med förståelse för hur detaljhandeln fungerar. Rollen kräver att du är självgående, utåtriktad, resultatfokuserad, kommunikativ och serviceinriktad. Viktig är att du har en känsla för att ta människor. Eftersom du kommer hålla presentationer, så måste du känna dig bekväm med att tala inför folk. Du ska ha goda baskunskaper i MS Office och då det kan förekomma enklare rapporteringar, så måste du tala och skriva svenska och engelska flytande. Körkort är ett krav. Meriterande Vi ser positivt att du har en bakgrund inom detaljhandeln, gärna inom vitvarubranschen. Det är meriterande om du har en öppen och säljande personlighet. Arbetstider, omfattning och tillträde Du kommer vara anställd som konsult hos Hero och har möjligheten att bli överrekryterad till BSH Hushållsapparater AB. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer verka under butiksöppettider och vara på resande fot 1-3 dagar i veckan. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Ansökningar behandlas löpande Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Ninwa Youssef på telefon 08- 400 25 860
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Trainer/Merchandiser jobb, Trainer/Merchandiser Stockholm, Trainer/Merchandiser HERO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainer/Merchandiser

Driven Financial Analyst to a major company
The company is a global, research-based biopharmaceutical company formed in 2013. The company combines the focus and passion of a leading-edge biotech with the expertise and capabilities of a long-established pharmaceutical leader to develop and market advanced therapies that address some of the world?s most complex and serious diseases. In 2013 employment will be approximately 21,000 people worldwide and market medicines in more than 170 countries. Job description The financial analysts major role is to proactively support the organization and HQ with accurate financial information. As well, the analyst will be the financial sponsor for certain commercial business units in a role that focuses on driving the business and partaking in strategy creation. The ambition is to find a candidate who can develop this position and proactively improve and streamline the current processes. You will report to the Financial Planning and Analysis Manager. Key tasks: - To aid in the preparation of the annual budget plan, Update and the long range plan in conjunction with the financial planner & analyst team and the Business Unit directors. - Prepare timely and accurate monthly sales- and expense reports - Provide analyses regarding sales statistics and forecasts - Partake in sales and product meetings - Provide the commercial team with monthly financial reports - Ad-hoc analysis to improve and support the business -Work with accounting and financial statements to support the team Opportunities Here you will be given the opportunity to strengthen your CV with a fine merit and to receive good references from one of the world?s leading corporations. You will be part of a financial team of experts and increase your knowledge in the area. This role could possibly in the future give you the opportunity to work abroad for the company and. Experience and competencies The ideal candidate has a university degree within Finance/Business with 2-3 years in a financial/business analyst role. You must be able to understand and communicate financial information in a structured, comprehensive and efficient way. You need to have a strong knowledge of Excel and experience with SAP is a plus. Also, you need to be comfortable with English as well as with Swedish, both written and spoken. Your personality We are looking for a proactive and motivated candidate with strong analytical and a thorough business understanding. You are an excellent team player with a flexible and positive attitude and looking to stay in this position for 2-3 years. Further details The position is a full time interim position which stretches for 12 months. Start date is as soon as possible. You will be employed by Hero AB as a consultant and work at our client office.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Financial Analyst to a major company jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Financial Analyst to a major company

Driven Inside Sales Coordinator till Abbott
Om kunden Abbott är ett av världens ledande bolag inom hälso- och läkemedelsbranschen med en omsättning på 35 miljarder USD och 91 000 anställda. Det svenska bolaget omsätter 1,4 miljarder kr och har drygt 180 anställda. Bolaget grundades 1888, har sitt huvudkontor i Chicago och finns representerade i över 130 länder. Stockholmskontoret finns beläget i Frösunda/Solna och har drygt 340 anställda inom försäljning, finans, marknad, HR, administration och medicin. Läs gärna mer om Abbott på www.abbott.se. Om jobbet Nu söker vi en strukturerad och driven Inside Sales Coordinator med hög servicegrad. Du kommer få arbeta i en bred roll, där du får möjligheten att vara delaktig i hela beställningskedjan, från mottagande av en order tills dess att varan levererats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: - att ta emot beställningar och manuellt lägga in dem i befintligt system - att hantera all administration kring beställningar såsom uppdatera pris- och kunduppgifter - att utreda och korrigera felaktiga prissättningar - att vid nya avtal administrera pris- och kundbild - att ansvara säkerställa leveransen av beställda varor - att hantera stående och planerade beställningar - att fakturera, debitera och kreditera kunder - att agera stöd vid enklare administration vid pågående offentliga upphandlingar - att sköta brevutskick till kunder Krav Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet med goda datakunskaper, som har lätt för att sätta sig in i nya system. Då du kommer arbeta för ett globalt företag, så måste du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du engagerad, driven och har god kommunikativ förmåga. Egenskaper som värderas högt är positiv attityd, hög servicekänsla, samt att du är initiativrik och självgående. Du trivs med att arbeta fokuserat, har hög ambitionsnivå och är lättlärd. Utvecklingsmöjligheter Om du vill arbeta med ett team där tempot är högt och få en merit på CV, så erbjuder Abbott dig ett spännande och omväxlande arbete där din arbetsinsats verkligen märks. Ta vara på chansen att få var del av globalt bolag! Arbetstider, omfattning och tillträde Uppdraget är på 3 månader. Du kommer vara anställd som konsult på Hero men arbeta ute hos vår kund i Solna. Tjänsten är på deltid/heltid (80-100%) mellan 8:30-17:00. Ansökningar behandlas löpande Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=351 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Ninwa Youssef på telefon 08- 400 25 860 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Inside Sales Coordinator till Abbott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Inside Sales Coordinator till Abbott

Philips söker en Finsktalande Koordinator
Om Philips Philips har sitt huvudsäte i Nederländerna och är ett diversifierat företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på att förbättra människors liv med hjälp av innovationer vid rätt tidpunkt. Philips är världsledande inom hälsovård, konsumentprodukter och belysning och integrerar teknik och design i människocentrerade lösningar som baseras på grundläggande kundinsikter och varumärkeslöftet om ?sense and simplicity?. Philips består av tre affärsområden; Lighting, Consumer Lifestyle och Healthcare. Country organisationen inom Norden levererar service inom finans/redovisning, HR, kommunikation och IT till alla tre affärsområden. Läs gärna mer om Philips på www.philips.se. Om Philips Healthcare Philips Healthcare försöker att förenkla sjukvården genom att kombinera sin unika kliniska expertis med mänskliga insikter för att utveckla produkter som i slutändan bidrar till att förbättra kvaliteten på människors liv. Philips Healthcare arbetar för att göra en inverkan där vården sker inom sjukhusen och inte minst i våra egna hem. Om tjänsten Customer Care Center är en del av Philips Healthcare som hanterar och ser till att all den medicinska utrustningen finns på rätt plats och fungerar som den ska. Som kundservicekoordinator ingår du i ett team som ansvarar för support mot kund. Du kommer att ta emot samtal från kunder och ställa kontrollfrågor, förmedla vidare felanmälan till ingenjörer för att hitta en lösning, göra beställningar av nya reservdelar och ansvara för att skicka ut rätt fälttekniker på plats. Vidare kommer du vara med att bygga vidare på samarbeten med andra kollegor i Norden och hålla reda på leveranser av reservdelar. Möjligheter På Philips blir du en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Din insats gör skillnad, då du bidrar till att förbättra människors liv. Krav För att passa in hos Philips krävs det att du är driven, flexibel och självgående samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är en kreativ problemlösare med god struktur och du arbetar på ett organiserat och proaktivt sätt. Du är vidare en noggrann person som drivs av mycket ansvar. Tjänsten ställer även krav på att du är en god kommunikatör med förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på finska, svenska och engelska. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid med tillträde i mitten av november och minst 6-8 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag hos Philips med möjligheten att bli anställd. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ninwa Youssef på 08-400 25 860. Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Philips söker en Finsktalande Koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Philips söker en Finsktalande Koordinator

Extrajobb för student som marknadsundersökare
Om kunden Vår kund arbetar med undersökningar och utredningar, främst marknadsundersökningar, läsarundersökningar och kundundersökningar. De arbetar med såväl stora som små kunder från alla olika delar av näringslivet och det offentliga - det kan handla om statliga myndigheter, privata bolag eller föreningar och medlemsorganisationer. Kontakta rekryteringsansvarig för mer information. Om jobbet För kunds räkning söker vi en person som främst kommer att arbeta med sammanställningar av data från olika undersökningarna och skriva rapporter med resultatdelar. Uppdragen varierar med allt från större enkäter till mindre fokusgrupper. Möjligheter Här är chansen för dig som studerar att få bra arbetslivserfarenhet och chans till goda referenser. Du kommer att få stort ansvar över utvalda delar av uppdragen. Krav Du är studerande på eftergymnasial nivå, förslagsvis statsvetenskap, samt har något år kvar av dina studier. Det är meriterande om du har kunskap av statistiska sammanställningar och/eller kvantitativa och kvalitativa metoder. Vi har krav på att du är duktig i användandet av Excel samt att du skriver och talar både svenska och engelska mycket väl. Personliga krav Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en analytisk person med social kompetens och hög ansvarskänsla. Du är flexibel, självgående och samarbetsvillig med gott siffersinne samt allmänbildning. Arbetstider, omfattning och tillträde Du måste ha ett flexibelt schema och kommer i snitt att arbeta 15 timmar/vecka under perioden september-juni. Tillträde sker hösten 2013. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero AB och arbeta på uppdrag hos vår kund. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ninwa Youssef på 08-400 25 860 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för student som marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för student som marknadsundersökare

Statoil söker en pedagogisk Ekonomiassistent
Om kunden Retail Support är den organisationsenhet inom Retail Development & Support som ansvarar för utveckling och support för alla våra fullservicestationer. Idag totalt 304 stationer, varav 174 Franchise och 130 bolagsdrivna. Vi är idag 9 effektiva medarbetare i vårt team uppdelat på 5 specialistområden. Ett område är Office & Site Operations som hanteras av två zonanalytiker. Vi tillhör den enhet inom Retail Sales Operations där det alltid händer saker ? den ena dagen är inte den andra lik! Om jobbet I rollen som Site Accountant (Zonanalytiker) kommer du att arbeta 50% med löpande support till vår säljorganisation och våra fullservicestationer. Du kommer med telefon och mail som viktigaste verktyg stötta i alla typer av driftsfrågor som stationerna behöver hjälp med. Du spelar en viktig roll i att vidarebefordra frågor till rätt enheter på servicekontoret, koordinera svar och förutse problem ? allt för att underlätta vardagen ute på våra stationer. De övriga 50 % kommer du, tillsammans med en kollega i teamet, att fokusera specifikt på den ekonomiska supporten där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av: -Kontroll och uppföljning av bolagsdrivna stationers redovisning -Löpande support för bolagsdrivna stationer. Främst avseende bokföringsfrågor. -Skapa och underhålla rutiner och processer som effektiviserar den dagliga driften på station. -Ta fram förslag på systemförbättringar, så som rapporter eller annat som kan hjälpa stationerna att få ökad ekonomisk kontroll och förståelse -Arbeta fram business case baserade på olika förbättringsförslag -Utvärdera och analysera statistik i syfte att finna förbättringsområden Utvecklingsmöjligheter Statoil Fuel & Retail erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Vi har en tydlig prestationskultur som i kombination med dina ambitioner gör karriärmöjligheterna inom Statoil Fuel & Retail oändliga! Våra värderingar modig, öppen, engagerad och omtänksam vägleder oss i hur vi gör affärer och agerar mot varandra, våra kunder och vår omvärld. Vill Du bidra till vår väg framåt och till att underlätta våra kunders vardag? Krav Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och bred ekonomisk erfarenhet från löpande ekonomiska arbetsuppgifter, god förståelse för Balans & Resultaträkning samt erfarenhet från förbättringsarbete. Erfarenhet av bokföringssystemet Navision samt erfarenhet från Retail är meriterande. Personliga Krav Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad, engagerad och ansvarsfull. Du har en ett intresse för det operativa arbetet och en stark vilja att driva affären framåt. God ekonomisk förståelse samt förmåga att se möjligheter och söka lösningar är ett krav för denna roll.Arbetstempot kan ibland vara högt och du har förmågan att hantera detta och prioritera rätt och samtidigt behålla ett fokus. Detta kräver av dig som person att du är flexibel och har en förmåga att kunna se helheten Arbetstider, omfattning och tillträde Anställningen är på heltid under kontorstider med tillträde snarast. Du kommer vara anställd som konsult hos Hero på minst 12 månader. Ansökningar behandlas löpande. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Ninwa Youssef på telefon 08-400 25 860
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Statoil söker en pedagogisk Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Statoil söker en pedagogisk Ekonomiassistent

Löne- och Personaladministratör till Nidab
Om kunden Nidab Produktion är ett företag med huvudkontor i Stockholm, och kontor i Norge och Rumänien. Bolaget grundades år 2003 som leverantör åt den svenska och norska olja- och gasindustrin. Med fokus på effektiva personallösningar inom on and offshore- sektorn har Nidab Produktion vuxit och är idag en betydande aktör på internationell sockel. Vi har ett nära samarbete med exportrådet i flera länder, där vår målsättning är att leverera bra och kunnig personal till oljeindustrin. Om jobbet Som Löneadministratör säkerställer du att lönerna betalas ut på ett korrekt sätt. Du kommer även att skriva avtal för de anställda och ta fram statistiska underlag. I rollen ingår att ge support i lönefrågor till anställda och hantering av reseräkningar/traktamenten. Arbetsuppgifter kommer att bestå av: - Månatlig lönekörning - Fakturering - Reseräkningar - Anställningsavtal - Arbetsgivarintyg - Sjukskrivningar - Bokföringsunderlag - Löpande kontakter med personalen - Kontakt med myndigheter i flertalet länder - Nära samarbete med vårt rumänska konto Möjligheter Möjligheten att arbeta i en spännande och internationell bransch där du kan få utveckla nya rutiner och arbetssätt. Trevliga lokaler med sjöutsikt vid Alviksstrand. Du kommer att arbeta i ett positivt och engagerat gäng där ni tillsammans skapar en dynamisk och lärorik arbetsplats. Profil Vi söker dig som har erfarenhet inom lön och personaladministration. Du skall vara van att hantera kollektivanställd personal samt helt självständigt kunna administrera personalen. Daglig telefon och Skypekontakt med anställda från andra länder kräver att du har goda kunskaper i engelska samt en genuin känsla för service. Som person är du van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är en strukturerad och noggrann person som har du förmåga att se helheten och fastnar inte i detaljer. Du drivs av utveckling och tycker det är motiverande att få effektivisera och förbättra befintliga rutiner och processer. Då det är en liten och familjär organisation krävs det ett stort engagemang och förmåga att kunna ta egna initiativ. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider och beräknas starta i början på december. Du kommer till en början vara anställd som konsult hos Hero men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Löne- och Personaladministratör till Nidab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löne- och Personaladministratör till Nidab

Gigaset söker produkt- & serviceansvarig
Om Gigaset Gigaset är ett tyskt telekombolag som verkar i 69 länder, där deras konsumentprodukter är marknadsledande i Norden. Bolaget har sin tillverkning i Tyskland där fokus är på hög kvalité, design och innovativa konsumentprodukter. Om jobbet Som produkt -och serviceansvarig för Gigaset kommer du arbeta i en samordnade roll. Detta innebär att du kommer vara ansvarig för ett 20-tal produkter mot den nordiska marknaden, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara till största del administrativa. Som produktansvarig kommer du ha ansvar för att testa och verifiera textmanualer och användargränssnittet för nylanserade produkter, beställa produkter som är specialanpassade efter den nordiska marknaden, vara i ständig kontakt med både tekniskasupportavdelningen i Danmark och produktteamet i Tyskland, agera stöd till sälj- och marknadsavdelningen, sammanställa information om produktnyheter såsom exempelvis priser och in och utfasning av produkter, skapa underlag för nya produkter och supporta kunder vid behov. Medan du i rollen som serviceansvarig, kommer ansvara för att få sköta den dagliga administrationen såsom; rapportera serviceärenden, arbeta i olika webbverktyg och databaser, sammanställa rapporter i Excel och analysera kostnaderna för serviceärenden, utveckla servicerutiner, sammanställa och bevaka kostnaderna för eftermarknaden. Möjligheter Gigaset är i en expansiv fas där nya produktplattformar håller på att utvecklas, vilket ger dig möjlighet att växa med och utvecklas din roll i öppen och dynamisk miljö. Krav Vi söker dig som är driven, ambitiös och ansvarstagande, gärna med ett intresse för teknik. Du ska ha någon eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Då koncernspråket är engelska, så är det krav att du talar och skriver engelska flytande. Du ska ha god datavana och ha goda kunskaper i Excel med sammanställning av data. Arbetstider, omfattning och tillträde Du kommer vara anställd som konsult hos Hero och har möjligheten att bli överrekryterad till Gigaset. Tjänsten är på heltid. Du kommer arbeta under kontorstid, med förmånen att vid behov arbeta hemifrån. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Ninwa Youssef på telefon 08-400 25 860
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gigaset söker produkt- & serviceansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gigaset söker produkt- & serviceansvarig

Onsite-tekniker till Dagens Nyheter
Om kunden Dagens Nyheter är oberoende liberal. Tidningen står fri från partier, organisationer och ekonomiska maktsfärer. Dagens Nyheters utgångspunkt är att människor, oavsett social bakgrund, ska ha möjlighet att följa vad som händer i världen och kunna delta i debatten om viktiga samhällsfrågor. Dagens Nyheter verkar i en upplysningstradition som ska bidra till att svenskarna förblir ett läsande och tänkande folk. Därför är det viktigt att använda distributionsformer såsom papperstidning, webb, mobil eller andra kanaler som enskilt eller tillsammans är de som mottagaren önskar få. Dagens Nyheter slår vakt om objektivitet och oberoende verksamhet på alla plan. Om jobbet Tjänsten är placerad på Dagens Nyheters huvudkontor där du kommer att arbeta tillsammans med ett team inom support. Arbetsuppgifterna består av att till största delen ge IT-support till anställda på plats i lokalerna. Arbetsuppgifterna kommer bestå av support kring PC, Mac, skrivare och servrar samt ta hand om installationer och uppdateringar. Du kommer även att arbeta med felsökning av hårdvara och mjukvara samt ändring av konfigurationsinställningar. Du har mycket kontakt med de anställda på avdelningarna och kommer att arbeta i ett stundtals högt tempo med fokus på dina kollegors behov och att avhjälpa uppkomna problem. Arbetet sker självständigt och i team. Möjligheter Här kommer du in i ett spännande skede på Dagens Nyheter då det sker stora förändringar i organisationen. Det här är tjänsten för dig som älskar att ta mycket eget ansvar och som drivs av att utvecklas. Du kommer att få vara delaktig på en häftig resa när Dagens Nyheter tar nästa steg i utvecklingen. Krav Du har tidigare erfarenhet från teknisk support eller annan relevant erfarenhet från service- eller supportfunktion genom vilken du är van att möta kunden direkt. Det är meriterande om du har erfarenhet från mediabranschen. Du är en generalist med goda kunskaper inom både Windows- och Macmiljö. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du noggrann, en duktig organisatör och en problemlösare som trivs med att arbeta i en flexibel organisation. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och noggrann med förmåga att vara flexibel. Vi vill att du ser till de interna medarbetarnas behov och kan sätta dig in i andra människors situation och utgå från det i ditt arbete. Du kommer att arbeta i ett glatt och prestigelöst gäng med glimten i ögat så ser vi gärna att du är en social och positiv person. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid och du kommer att arbeta i skift. Uppdraget förväntas pågå till april och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för intervju på kort varsel. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Onsite-tekniker till Dagens Nyheter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Onsite-tekniker till Dagens Nyheter

Norsktalande Merchant Support till Klarna
Vill du vara med och utveckla Klarnas kundservice? Om kunden Klarna grundades i Stockholm 2005 med idén att erbjuda en transparant betalningslösning som skulle tillåta konsumenter och handlare att interagera med varandra så tryggt och enkelt som möjligt. Detta görs genom att låta konsumenten få varan först och betala efteråt, medan Klarna tar kredit -och riskansvaret för bedrägeri. Idag är Klarna ett av Europas snabbast växande företag. På bara åtta år har de vuxit till 750 anställda verksamma i sju europeiska länder med över 9 miljoner konsumenter. Målet är att bli marknadsledande inom fakturatjänster i hela världen och förändra världens e-handelsbutiker. Nu söker Klarna ett antal personer som kommer att tillhöra merchant support. Om jobbet Som Merchant support kommer du att arbeta med support mot de butiker som använder Klarna. Med snabb, pedagogisk och personlig service genom administrativ och teknisk support via telefon och e-mail, hjälper du kunderna på bästa sätt. Jobbet innebär tex att utreda betalningar, hitta felbetalningar, hantera fakturor, mm. Du jobbar i ett team av medarbetare som har hög social kompetens, stort lösningsfokus samt har en ambition att ständigt leverera service bortom skyarna. Möjligheter Klarna erbjuder dig en internationell arbetsplats fylld med smarta och ambitiösa kollegor. Som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande företag kommer din insats göra skillnad och bidra till att ta Klarna och dig till nästa nivå. För rätt person med höga mål finns alla möjligheter här. Krav Vi söker dig som har möjlighet att tillföra positivitet, driv och laganda. Du räds inte nya utmaningar och att utvecklas utifrån nya mål både individuellt och i teamet är en självklarhet för dig. Erfarenhet inom callcenter, kundservice och administration är mycket meriterande. Du talar och skriver norska samt engelska obehindrat. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider. Start är så snart som möjligt beroende på tillgänglighet.DU kommer att vara konsult hos Hero och för rätt person kommer det finnas möjlighet till förlängning. Vi intervjuar på kort varsel då starten är snart. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30, alt daniel.engblom@hero.se Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande Merchant Support till Klarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande Merchant Support till Klarna

Redovisningskonsult med helhetsansvar
Om företaget Affärsbokföring AB är en redovisningsbyrå som vänder sig till små och medelstora företag och är en helhetsleverantör inom ekonomi med inriktning på löpande redovisning. Affärsbokföring AB är beläget i Älvsjö centrum där 2 personer arbetar. De sitter i ett kontorslandskap tillsammans med andra redovisningsbyråer som de har starkt samarbete med, både socialt och professionellt. Företaget erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter samt omfattande kontakt med kunder. Om jobbet Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med de löpande rutinerna hos flera av våra kunder och ha kontinuerlig kontakt med dessa. Du kommer självständigt att sköta all redovisning och rapportering till kunderna och se till att redovisningen sköts på ett föredömligt sätt, både enligt lagar och regler men också effektivt och kundvänligt. Förekommande arbetsuppgifter: - Löpande bokföring - Kundfakturering - Leverantörsfakturahantering - Löneadministration - Skattedeklarationer & moms - Avstämningar - På sikt även bokslut och deklarationer Möjligheter Affärsbokföring är det lilla bolaget med stora utvecklingsmöjligheter för dig som satsar på långsiktighet. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor men samtidigt ha ett stort eget ansvar över utvalda kunder. Affärsbokföring erbjuder dig ett omväxlande arbete samt möjlighet till vidareutbildning. Här blir du en del av en grupp som brinner för redovisning och som har kundens bästa i fokus. Krav Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom redovisning eller ekonomi. Du har även minst 1 års erfarenhet inom området, gärna som konsult, men detta är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av löneadministration samt om du har arbetat med några av våra ekonomisystem Visma Compact och Visma Administration. Du talar och skriver flytande svenska flytande och har goda kunskaper i Excel och engelska. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du mycket kundorienterad, flexibel, strukturerad och kommunikativ. Du är kunnig inom ditt område och är villig att ta ansvar. Du värdesätter att sätta dig in i våra kunders verksamhet och är duktig på att skapa och bibehålla kundernas förtroende. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid och tillträde sker omgående beroende på din tillgänglighet. Detta är en rekrytering vilket innebär att du anställs direkt av Affärsbokföring AB. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ninwa Youssef på telefon 08-400 25 860 alternativt via e-post ninwa.youssef@hero.se . Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult med helhetsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult med helhetsansvar

Redovisningsassistent till GroupM Sweden AB
Om företaget GroupM ingår i ett av världens största medieföretag WPP Plc och fungerar som moderbolag till bolagen Mediaedge:cia, MAXUS, Mindshare och Mediacom som är verksamma inom media-förmedling och kommunikationsrådgivning. Som mediekonsulter tar koncernbolagen ett helhetsansvar för upprättande av sina kunders mediestrategier och implementering av dessa. Internationellt finns WPP Plc i 107 länder och 2012 omsatte WPP MGBP 44 405. Nu behöver GroupM förstärka sitt Accounting-team mot leverantörsreskontra med en redovisningsassistent. Om tjänsten. Personen kommer att arbeta i teamet för leverantörsreskontra som idag består av 8 personer. För leverantörsreskontra-funktionen ingår främst följande uppgifter: ?Registrering och kontering av media- och övriga fakturor ?Framtagning av betalningsunderlag samt bokning av betalning ?Analys inköpsorder/utfall ?Krav- och påminnelsehantering ?Månatliga avstämningar i samband med bokslut ?Intercompany-avstämningar ?Diverse utredningsarbeten Möjligheter Du kommer vara en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Du kommer erbjudas möjligheten att utveckla dina kunskaper i arbetet kring leverantörsreskontra samt arbeta med kompetenta kollegor. Krav För att trivas med tjänsten är du en noggrann och strukturerad person med ett stort intresse för ekonomi. För att göra ett bra jobb krävs det att du är driven, flexibel och självgående samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du måste ha erfarenhet från arbete med leverantörsreskontra. Du är en positiv och glad person som arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid under kontorstider med tillträde så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag hos kund. Uppdraget är en bemanning på 4 månader. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på 08-684 252 30 alt. rekrytering@hero.se Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent till GroupM Sweden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent till GroupM Sweden AB

Kontorsassistent till ett stort konsultbolag
Om kunden Företaget är ett stort teknik- och IT-konsultbolag som har ett flertal kontor i Sverige, Norge och USA. Bolaget har ca 1200 medarbetare varav ca 80 sitter i Stockholm. Bolaget omsättning 2012 var 995 Mkr. Deras affärsidé går ut på att leverera kompetens till stora globala företag. Om jobbet Hero söker en serviceinriktad kontorsassistent för ett längre uppdrag. I rollen kommer du främst stötta chefer med diverse göromål och ansvara för att den dagliga driften på kontoret fungerar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att: ta emot och vägleda besökare till rätt kontaktperson, göra beställningar till kontorsförrådet och köket, ansvara för köket, kontorsförrådet och konferensrummen, hantera posten och vid behov skicka bud, förbereda konsultfrukostar, vara kontaktperson mot leverantörer och IT-supporten, boka in och delta på konsultaktiviteter, lägga ut texter på den interna webben och generellt fungera som allt-i-allo. Utvecklingsmöjligheter Detta är ett uppdrag för dig som trivs med att arbeta serviceinriktat och proaktivt med människor. Rollen kommer vara fokuserad på att sköta hela kontoret och avlasta chefer, men med tiden kommer du ges möjligheten att bredda dina arbetsuppgifter. Krav Vi söker dig som är prestigelös, utåtriktad, serviceintresserad och som gillar att ta tag i saker och arbeta proaktivt. Du ska ha ett stort intresse för människor och vilja lära känna dina kollegor. Uppdraget är kräver att du en gång i månaden kan åka till Västerås och delta på aktiviteter över dagen. Meriterande om du har någon relevant arbetslivserfarenhet. Arbetstider, omfattning och tillträde Du kommer vara anställd av Hero som konsult men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är på deltid-heltid (80%-100%) under kontorstid. Uppdragen kommer till en början vara på 6 månader men för rätt person förlängas till 12-18 månader. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://cv.hero.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=363 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Ninwa Youssef på telefon 08-400 25 860 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsassistent till ett stort konsultbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsassistent till ett stort konsultbolag

Philips Healthcare söker en Kundservicekoordinat
Philips Healthcare söker en Kundservicekoordinator/Dispatcher Om Philips Philips har sitt huvudsäte i Nederländerna och är ett diversifierat företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på att förbättra människors liv med hjälp av innovationer vid rätt tidpunkt. Philips är världsledande inom hälsovård, konsumentprodukter och belysning och integrerar teknik och design i människocentrerade lösningar som baseras på grundläggande kundinsikter och varumärkeslöftet om ?sense and simplicity?. Philips består av tre affärsområden; Lighting, Consumer Lifestyle och Healthcare. Country organisationen inom Norden levererar service inom finans/redovisning, HR, kommunikation och IT till alla tre affärsområden. Läs gärna mer om Philips på www.philips.se. Om Philips Healthcare Philips Healthcare försöker att förenkla sjukvården genom att kombinera sin unika kliniska expertis med mänskliga insikter för att utveckla produkter som i slutändan bidrar till att förbättra kvaliteten på människors liv. Philips Healthcare arbetar för att göra en inverkan där vården sker inom sjukhusen och inte minst i våra egna hem. Om tjänsten Customer Care Center är en del av Philips Healthcare som hanterar och ser till att all den medicinska utrustningen finns på rätt plats och fungerar som den ska. Som kundservicekoordinator ingår du i ett team som ansvarar för support mot kund. Du kommer att ta emot samtal från kunder och ställa kontrollfrågor, förmedla vidare felanmälan till ingenjörer för att hitta en lösning, göra beställningar av nya reservdelar och ansvara för att skicka ut rätt fälttekniker på plats. Vidare kommer du vara med att bygga vidare på samarbeten med andra kollegor i Norden och hålla reda på leveranser av reservdelar. Möjligheter På Philips blir du en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Din insats gör skillnad, då du bidrar till att förbättra människors liv. Krav För att passa in hos Philips krävs det att du är driven, flexibel och självgående samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är en kreativ problemlösare med god struktur och du arbetar på ett organiserat och proaktivt sätt. Du är vidare en noggrann person som drivs av mycket ansvar. Tjänsten ställer även krav på att du är en god kommunikatör med förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid med tillträde i mitten av november och minst 6-8 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag hos Philips med möjligheten att bli anställd. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=364 Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ninwa Youssef på 08-400 25 860. Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Philips Healthcare söker en Kundservicekoordinat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Philips Healthcare söker en Kundservicekoordinat

Administratör med arkivansvar sökes
Om företaget Crawford i Sverige är en del av Crawford Norden där det totala antalet anställda uppgår till ungefär 220 personer. De nordiska bolagen är i sin tur en del av CEMEA. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm men bolaget har även kontor i Göteborg, Malmö och Sundsvall. Företaget grundades 1934 och är idag det största fristående skaderegleringsföretaget i Sverige med cirka 85 anställda. De anställda på Crawford har såväl internationell erfarenhet som kunskap om den lokala försäkringsmarknaden inklusive aktuell lagstiftning och branschpraxis. Kundbasen består huvudsakligen av svenska och internationella försäkringsbolag och captives. Om tjänsten. Tjänsten innebär att du har ett helhetsansvar för Crawford and Companys arkiv samt ett delat ansvar för receptionen och telefonväxeln. Du kommer att arbeta i en central roll i företaget och ha mycket kontakt med kontorets övriga personal. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter som att ta emot och koordinera beställningar, sortera fakturor samt övriga uppgifter som kan uppstå på ett kontor. Möjligheter Det här är en tjänst för dig som gillar att ta stort ansvar och arbeta med trevliga och kompetenta kollegor. Crawford and Company Sweden är ett företag med drivna och trevliga människor där utveckling och flexibilitet står i fokus. Då företaget precis ska flytta in i nya lokaler kommer du att komma in i en spännande fas. Krav För att trivas med tjänsten är du en noggrann person med ett stort intresse för ordning och struktur. För att göra ett bra jobb krävs det att du är driven, flexibel och självgående samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet från liknande arbeten tidigare är det meriterande. Du är en positiv och glad person som arbetar på ett initiativrikt sätt. Arbetet ställer höga krav på prestigelöshet och service så stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Du ska behärska Officepaketet samt behärska engelska i tal och skrift. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid under kontorstider med tillträde i början på januari. Urval och intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag hos kund och för rätt person finns goda möjligheter till rekrytering. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på 08-684 252 30 alt. rekrytering@hero.se Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med arkivansvar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med arkivansvar sökes

Kundservicemedarbetare till AMF
Om kunden AMF är ett pensionsbolag vilket innebär att de skiljer sig från många andra bolag i branschen som även erbjuder exempelvis banktjänster och hemförsäkringar. Därför kallar AMF sin affärsinriktning för Pensionsbolaget. AMF har valt att fokusera på pensioner och det har varit och är en framgångsrik affärsinriktning. "Pensionsbolaget med enkla och trygga tjänstepensionslösningar med hög avkastning och låg kostnad." Detta är visionen för AMFs verksamhet. För att visionen ska bli verklighet måste företagets erbjudande till spararna alltid bygga på de tre grundläggande värderingarna enkel, trygg och mänsklig. Genom att bygga konkurrenskraftiga pensionslösningar kring dessa begrepp förverkligas också AMFs motto: Framtiden ? ett ganska bra skäl att pensionsspara. Om jobbet En typisk dag för dig som kundservicemedarbetare på AMF innebär att ta emot inkommande samtal och mail från kunder samt hantera ärenden via AMF´s chatt. Din roll är att besvara alla frågor kunden har kring pensionssystemet och försäkringar för att tillsammans med dem komma fram till den bästa lösningen. Tjänsten innebär även en del merförsäljning. Till din hjälp har du två gruppchefer som ger dig all den coachning och stöttning du behöver för att utvecklas i rollen som kundservicemedarbetare. Möjligheter Här kommer du in i ett flexibelt och framåtsträvande bolag som verkligen lever efter sina värdeord, Tryggt, Enkelt och Mänskligt. Det här är tjänsten för dig som älskar att ta mycket eget ansvar och som drivs av att utvecklas. Alla på AMF har en egen utvecklingsplan med individuellt uppsatta mål för att hela tiden kunna utvecklas och vara med och skapa nöjdare kunder för AMF. Du kommer själv ansvara för din utvecklingsplan där AMF erbjuder dig verktygen att genomföra den. Krav För att lyckas i denna roll behöver du brinna för att ge service och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice är meriterande. Som person föredrar du en arbetsmiljö där det händer mycket och du förväntas ta egna initiativ. Du är noggrann, en duktig organisatör och problemlösare och trivs med att arbeta i en flexibel organisation. Du kommer att arbeta i ett glatt och prestigelöst gäng med glimten i ögat så ser vi gärna att du är en social och positiv person. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider med start så snart som möjligt. Anställningen är ett vikariat på 6 månader och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare till AMF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare till AMF

Revisorsassistent till LH Revision
Om LH Revision LH Revision är en liten, personlig, ägarledd revisionsbyrå som drivs av Leif Hermansson, auktoriserad revisor sedan 1988. De är specialiserade på ägarledda små och medelstora företag och tillhandahåller tjänster inom revision, redovisning, skatterådgivning samt deklarationshjälp. LH Revision vill växa som företag men samtidigt behålla sin personlighet och karisma som det lilla revisionsföretag det är idag. Idag arbetar 5 personer på företaget som är beläget i Älvsjö, ett stenkast från Stockholmsmässan. Läs gärna mer på www.lhrevision.se. Om tjänsten Som revisorsassistent arbetar du med att revidera kundernas räkenskaper samt förvalta och förbereda underlag för påskrivande revisor. Dina arbetsuppgifter inkluderar bokföring, koncernredovisning, avstämningar, revision, redovisning, bokslut och deklarationer. Möjligheter LH Revision erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utbildning genom FARS. Detta är en utmärkt skola för dig som vill ta chansen att utvecklas och utbildas vidare inom revision med målet att så småningom bli godkänd revisor. Krav Du är civilekonom eller motsvarande med inriktning revision och redovisning. Arbetslivserfarenhet inom revision är naturligtvis ett stort plus, men även arbete inom löpande bokföring och redovisning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byrå och arbete med kund. Din ambition bör vara att bli godkänd revisor. Vidare har du god datavana och även goda kunskaper i svenska språket då arbetet innebär mycket kundkontakt. Personliga krav Det är viktigt att du inger förtroende samt kan skapa goda relationer. Du är en siffermänniska samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är inte rädd för att ta för dig och trivs med att ställas inför nya utmaningar. Arbetstider, omfattning och tillträde Tjänsten är på heltid under kontorstider. Tillträde är så snart som möjligt, men hänsyn tas även beroende på din tillgänglighet. Du kommer till en början att vara anställd av Hero med LH Revision som uppdragsgivare. För rätt person finns goda chanser till rekrytering och anställning hos uppdragsgivaren. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30 alternativt via e-post rekrytering@hero.se. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Revisorsassistent till LH Revision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Revisorsassistent till LH Revision

Koordinator till Member Relations, Friends Arena
Om kunden Friends Arena är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Men framförallt är den skapad för att göra upplevelsen optimal för gästerna. Flexibiliteten, skalbarheten, närhet till arenagolvet, de bekväma stolarna, maten, en visuell upplevelse utöver det vanliga och akustik i världsklass gör Friends Arena unik i Sverige. Det gör att Friends Arena kan locka hit de bästa artisterna och idrottarna vilket ger arrangörerna de bästa förutsättningarna. Därför kan Friends Arena lova gästerna många storslagna ögonblick framöver! Friends Arena är väl planerad så att både dedikerade, vuxna fans och barnfamiljer ska kunna få lika mycket utbyte av samma evenemang. Om jobbet Du kommer att tillhöra avdelningen Member Relations och ha en blandad administrativ och koordinerande roll. Du kommer att vara med och koordinera arbetsuppgifter inför evenemang till övriga i teamet och du kommer även vara delaktig i utvecklingsarbetet av processer för arbete på Member relations. Exempel på administrativa arbetsuppgifter är: Fakturering Avtalshantering Biljettfrågor Ansvara för nyhetsbrev, biljettsläpp och information inför besök Delta i arbetet med att VIP-paket Undersökningar tillsammans med marknadsavdelningen Möjligheter Du kommer att arbeta på Sveriges modernaste arena och ta del av oförglömliga ögonblick i svensk evenemangshistoria. Det är en chans att få vara med och skapa den servicestandard som kommer att känneteckna Friends Arena. Det är en perfekt möjlighet till ett spännande och lärorikt jobb där du kommer få ta del av evenemang och samtidigt vara delaktig i att skriva ett nytt kapitel i svensk evenemangshistoria. Krav Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och ge service på högsta nivå. Du ska vara van att arbeta med människor, vara lyhörd och förstå gästernas behov. Att hjälpa kunden på alla sätt är en självklarhet och du gör alltid allt du kan för att kunden ska gå därifrån med ett leende. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och effektivt. Vi ser att du är en person som är initiativrik och växer i rollen när du får ta mycket ansvar. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid med rörligt schema som styrs av evenemangen. Start är så snart som möjligt beroende på din tillgänglighet. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och för rätt person finns det möjligheter till rekrytering av kunden. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för intervju på kort varsel. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=368 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Koordinator till Member Relations, Friends Arena jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Koordinator till Member Relations, Friends Arena

Vikariat: Rekryterande konsultchef till Hero
Om Hero Hero är ett annorlunda bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering. Vi arbetar alltid med hjärtat. Vi tummar aldrig på kvalitet och långsiktighet. Vi är alltid ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Vi bidrar till ett större samhällsperspektiv där verktygen är kvalitativa rekryteringar och bemanningar. Vi lever efter våra värderingar och har därför kunder och konsulter som stormtrivs med oss. Vi har valt att fokusera våra uppdrag inom de områden vi är bäst på nämligen, Ekonomi, Kontor/Kundservice och IT/Data. Idag har vi många återkommande kunder i olika storlekar där vi fungerar som deras rekryteringspartner. Är du vår nästa rekryterande konsultchef som vill vara med och bygga vidare utifrån våra värderingar? Arbetsuppgifter Vi söker en rekryterande konsultchef med helhetsansvar för våra kunders rekryteringar och bemanningsuppdrag, samt personalansvar för våra konsulter. Som rekryterare kommer dina arbetsuppgifter bland annat inkludera; - Utforma kravspecifikation för rekryteringar i samråd med kund - Skriva annonser - Arbeta med urval och CV-granskning av inkomna ansökningar - Arbeta med search och headhunting - Intervjua kandidater - Skriva kandidatpresentationer - Kontinuerliga avstämningar och uppföljningar med kund - Planera olika events som arbetsmarknadsmässor eller aktiviteter på universitet och högskolor Som konsultchef med personalansvar kommer du dessutom att förhandla lön, skriva anställningsavtal och schemalägga, samt ha uppföljningar, utvecklingssamtal, konsultluncher och annat förekommande personalarbete. Möjligheter och mål Långsiktighet är ett av våra ledord. Därför är det viktigt för oss att du får en gedigen introduktion och utbildning i våra rekryteringsprocesser, vår verksamhet och vårt ?tänk?. Därefter kommer du att få ett helhetsansvar för rekryteringar hos dina kunder, där du självständigt arbetar med hela processer. Hero är ett företag med höga ambitioner och stor potential. Du kommer att vara en viktig kugge i bolagets uppbyggnad och får en nyckelroll med stora utvecklingsmöjligheter. Kompetensprofil Vi rekryterar personligheter och talanger. Att ha en relevant utbildning med inriktning inom exempelvis personal, administration, organisation, ekonomi, etc., är självklart meriterande men ej ett krav. Du kan även ha en annan bakgrund med brinnande intresse för personal och rekrytering.. Personlig profil Personlighet och attityd är de viktigaste parametrarna hos oss. Vi rekryterar personligheter och det är viktigt att man delar våra värderingar och vårt affärstänk. Du ska vara en serviceminded person som alltid sätter kunder och kandidater i fokus. Med tanke på att vi är ett mindre bolag ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande och självgående. Arbetstider, omfattning och tillträde Anställningen är ett vikariat på nio månader. Med tanke på att Hero växer kommer vikariatet med stor sannolikhet att leda till en tillsvidareanställning. Vi arbetar under normala kontorstider då våra kunder och kandidater är tillgängliga. Det finns även möjlighet till flextid. Tillträde sker beroende på din tillgänglighet men gärna efter årsskiftet. Sök jobbet Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV samt ett personligt brev genom länken nedan. Har du frågor kan du gärna kontakta personalansvarig Poria Mehdizadegan på poria@hero.se alt. på 08-400 25 247. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=370 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat: Rekryterande konsultchef till Hero jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat: Rekryterande konsultchef till Hero


Sök lediga jobb HERO AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se