HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB jobb - lediga jobb

HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB jobb HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City- Stockholm

 2. Serveringspersonal Sommarjobb- Stockholm

 3. Sommarkockar Sökes- Stockholm

 4. Juniorkock med höga ambitioner- Stockholm

 5. Frukostkock/kallskänka- Stockholm

 6. Kock- Stockholm

 7. Rekryterare/Personalkoordinator- Stockholm

 8. Serveringspersonal Deltid- Stockholm

 9. Frukostkock Deltid- Stockholm

 10. Kock Deltid- Stockholm

 11. Receptionist Deltid- Stockholm

 12. Juniorkock med höga ambitioner- Stockholm

 13. Rutinerad kock heltid- Stockholm

 14. Rutinerad kock till Melody Hotel- Stockholm

 15. Platschef Konferensanläggning- Stockholm

 16. Rutinerad kock till Villa Källhagen- Stockholm

 17. RECEPTIONIST DELTID- Stockholm

 18. Serveringspersonal Deltid- Stockholm

 19. Hotellreceptionist Extra- Stockholm

 20. Kock Deltid- Stockholm

 21. Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City- Stockholm

 22. Serveringspersonal Extra- Stockholm

 23. Serveringspersonal Extra Kväll/Helg- Stockholm

 24. Operativ Projektledare Event/Konterens- Stockholm

 25. Hotellreceptionist natt- Stockholm

 26. Hotellreceptionist Extra- Stockholm

 27. Kock Extra- Stockholm

 28. Köksmästare- Ospecificerad arbetsort

 29. Köksmästare Experium Sälen- Ospecificerad arbetsort

 30. Serveringspersonal till Event och konferens- Stockholm

 31. Kock Deltid- Stockholm

 32. Serveringspersonal till välrenommerad krog- Stockholm

 33. Serveringspersonal Extra- Stockholm

 34. Rutinerad Kock- Stockholm

 35. Hotellreceptionist deltid- Stockholm

 36. Kökschef Lindvallen- Stockholm

 37. Köksmästare Experium Sälen- Malung Sälen

 38. Ambitiös kock till fransk bistro- Stockholm

 39. KÖKSMÄSTARE- Stockholm

 40. Kock- Stockholm


Mer beskrivning

Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Vi söker nu för kunds räkning en hovmästare som tillsammans med platschefen och övrig ledning skall vara med att driva, utveckla och ansvara för anläggningen i centrala Stockholm. Vår kund har idag verksamhet inom konferens, kontorshotell och event. Just nu befinner sig vår kund i ett expansivt skede och behöver därför förstärka sin organisation. Du kommer att bli anställd direkt av vår kund. Som hovmästare ansvarar du för bland annat: arbetsledning av tilldelade jobb viss projektledning mot kund viss administration gällande beställningar samt personal Arbetet är i huvudsak förlagt måndag-fredag med varierande arbetstider. Kvälls- och helgarbete förkommer. Du som söker bör ha gedigen erfarenhet från liknande tjänster. Serveringskunskaper, samt god kännedom om mat- och dryck är givetvis en självklarhet. Vi söker dig som är sugen på nästa steg i karriären med goda ledaregenskaper och god organisatorisk förmåga. Du är även kommunikativ och strukturerad i din yrkesroll samt brinner för service och värdskap! Vi sätter stor vikt vid din personlighet och dina ledaregenskaper. Förmodligen sitter du på en liknande position idag men är sugen på nya utmaningar. Vi erbjuder en plats i ett välmående företag i tillväxt. Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt, och intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City

Serveringspersonal Sommarjobb
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha gedigen erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Sommarjobb

Sommarkockar Sökes
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning kockar med erfarenhet av a la carte till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Oavsett om du vill jobba extra några dagar i veckan eller om du vill jobba heltid över sommaren så är du välkommen med din ansökan. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarkockar Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarkockar Sökes

Juniorkock med höga ambitioner
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning ambitiösa "juniorkockar" till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning i bagaget (tex, hotell- och restauranggymnasiet), eller likvärdig praktisk erfarenhet från arbetslivet. Till denna tjänst väger dina personliga egenskaper tungt. Viktigt att du har ett brinnande intresse för matlagning, att du är lojal och har en hög arbetsmoral. Restaurangbranschen är i stort behov av "unga talanger", och via oss får rätt person chansen att komma ut i arbetslivet hos seriösa företag som satsar på branschens framtid. Om du vill ta nästa steg i karriären så ska du inte tveka på att skicka in din ansökan till oss. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock med höga ambitioner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock med höga ambitioner

Frukostkock/kallskänka
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en frukostkock/kallskänka med höga ambitioner och ett stort intresse för matlagning. Arbetsplatsen ligger i centrala Stockholm. Du som söker bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Arbetet är tillsvidare och du blir anställd direkt av vår kund efter en kort prövotid. Du kommer att arbeta på en mycket inspirerande arbetsplats med stor möjlighet till utveckling. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostkock/kallskänka jobb, Frukostkock/kallskänka Stockholm, Frukostkock/kallskänka HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostkock/kallskänka

Kock
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en rutinerad a la carte kock med höga ambitioner och ett stort intresse för matlagning. Arbetsplatsen är ett exklusivt hotellkoncept i centrala Stockholm. Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema som inkluderar dagar, kvällar och helger. Efter en kort prövotid kommer du att bli direkt anställd av vår kund. Du kommer att arbeta på en mycket inspirerande arbetsplats med stor möjlighet till utveckling. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Rekryterare/Personalkoordinator
Om HRB Vi är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vi förmedlar kvalitativ arbetskraft där behov finns, samt erbjuder vår personal arbete hos seriösa företag och organisationer. Vi eftersträvar flexibilitet, engagemang och kvalité. Hos oss är kunden i centrum och vi jobbar målmedvetet utifrån kundens önskemål och krav. En tät dialog med kund och konsult ser vi som en förutsättning för att lyckas på bästa sätt. Samarbetet med oss ska vara så enkelt som möjligt för alla parter. Vår vision är att vi ska vara den självklara och bästa samarbetspartnern för hotell och restauranger som behöver utöka sin personalstyrka under lång eller kort tid. Läs mer på www.hrb.nu Arbetsbeskrivning Just nu befinner sig HRB i en expansiv fas. Vi behöver därför utöka vår interna organisation med en konsultchef/personalkoordinator. Som konsultchef ansvarar du för att rätt kandidat hamnar på rätt uppdrag hos vår kund. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för all vår rekrytering av personal. Du kommer att arbeta självständigt med bla, annonsering, intervjuer, rekrytering och övriga administrativa sysslor. Du har personalansvar för våra konsulter och coachar och stöttar dem så att de trivs och gör ett bra jobb hos våra kunder. Vem är du? Du som söker bör vara en duktig administratör, samt en god människokännare. Tidigare erfarenhet inom rekrytering och bemanningsverksamhet är ett stort plus. Vi ser gärna att du har en gedigen bakgrund inom hotell, restaurang och konferens, då detta är en förutsättning för att ha förståelse för branschen som helhet och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och krav på vår personal. Som person är du driven, resultatinriktad och orädd. Viktigt att du är serviceminded och duktig på att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som anställda. Du trivs också i att stundvis jobba under tidspress och är duktig på att fatta snabba och bra beslut. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens, då kundkontakt och möten med nya människor är en del av vardagen. Arbetstider/arbetsplats Tjänsten är i huvudsak förlagd dagtid måndag-fredag. Kontoret ligger på Telefonplan i södra Stockholm Viktigt att du är flexibel gällande arbetstider då vår jourverksamhet är igång 7 dagar i veckan som du delar ansvaret för. Tjänsten kommer att tillsättas 1 september eller eventuellt tidigare. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryterare/Personalkoordinator jobb, Rekryterare/Personalkoordinator Stockholm, Rekryterare/Personalkoordinator HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryterare/Personalkoordinator

Serveringspersonal Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Denna tjänst är i huvudsak förlagd till kvällar och helger där du själv kan vara med att styra vilka arbetspass som passar just dig. Du som söker bör vara social och gilla nya utmaningar och du uppskattar mötet med nya människor och gillar att knyta värdefulla kontakter i branschen. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Tidigare erfarenhet från servering är ett krav. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Erfarenhet från a la carte är meriterande. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Deltid

Frukostkock Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning en frukostkock till vårt restaurangteam. Du kommer att vara schemalagd varannan helg samt ha möjlighet att jobba ströpass under veckorna om intresse finns. Arbetsplatsen ligger på djurgården i Stockholm. Vi söker dig som brinner för matlagning och gillar att göra det lilla extra för dina gäster. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Tidigare erfarenhet från professionell matlagning är en förutsättning för att du ska klara av att leverera den på den nivå som förväntas av dig. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Erfarenhet från a la carte är meriterande. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostkock Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostkock Deltid

Kock Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning en rutinerad kock till vårt restaurangteam. Vi söker dig som brinner för matlagning och gillar att göra det lilla extra för dina gäster. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Minst ett par års erfarenhet från professionell matlagning är en förutsättning för att du ska klara av att leverera den på den nivå som förväntas av dig. Ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Erfarenhet från a la carte är meriterande. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag. Om du inte har möjlighet att skicka ett CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Deltid

Receptionist Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning receptionspersonal till vårt hotellteam. Denna tjänst är i huvudsak förlagd till kvällar och helger där du själv kan vara med att styra vilka arbetspass som passar just dig. Du som söker bör vara social och gilla nya utmaningar och du uppskattar mötet med nya människor och gillar att knyta värdefulla kontakter i branschen. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Tidigare erfarenhet från receptionsjobb är ett krav. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Förkunskaper inom hotellbokningssystem är en förutsättning för att du ska klara av jobbet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist Deltid

Juniorkock med höga ambitioner
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning ambitiösa "juniorkockar" till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning i bagaget (tex, hotell- och restauranggymnasiet), eller likvärdig praktisk erfarenhet från arbetslivet. Till denna tjänst väger dina personliga egenskaper tungt. Viktigt att du har ett brinnande intresse för matlagning, att du är lojal och har en hög arbetsmoral. Restaurangbranschen är i stort behov av "unga talanger", och via oss får rätt person chansen att komma ut i arbetslivet hos seriösa företag som satsar på branschens framtid. Om du vill ta nästa steg i karriären så ska du inte tveka på att skicka in din ansökan till oss. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag. Om du inte har möjlighet att skick ditt CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock med höga ambitioner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock med höga ambitioner

Rutinerad kock heltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Genom oss får du möjlighet att jobba hos ledande aktörer i branschen. Oavsett om du söker ett extra jobb eller vill jobba heltid så kan vi hjälpa dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en rutinerad a la carte kock med höga ambitioner och ett stort intresse för matlagning. Arbetsplatsen är en välrenommerad restaurang med hotell och konferensverksamhet belägen i centrala Stockholm. Om du vill jobba i en kreativ miljö med trevliga kollegor samt goda utvecklingsmöjligheter så är detta jobbet för dig. Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema som inkluderar dagar, kvällar och helger. Efter en kort prövotid kommer du att bli direkt anställd av vår kund. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Tillträde kommer att ske i mitten på September. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Om du inte har möjlighet att skicka ditt CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad kock heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad kock heltid

Rutinerad kock till Melody Hotel
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Genom oss får du möjlighet att jobba hos ledande aktörer i branschen. Oavsett om du söker ett extra jobb eller vill jobba heltid så kan vi hjälpa dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en rutinerad kock med höga ambitioner och brinnande matintresse. Arbetsplatsen är ett alldeles unikt nytt boutiquehotell på natursköna Djurgården. Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hrb.nu Om du inte har möjlighet att skicka ditt CV så är du välkommen att ringa oss på 08-41058350. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema som inkluderar dagar, kvällar och helger. Efter en kort prövotid kommer du att bli direkt anställd av vår kund. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad kock till Melody Hotel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad kock till Melody Hotel

Platschef Konferensanläggning
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Vi söker nu för kunds räkning en platschef som ska ansvara för en konferensanläggning i centrala Stockholm. Vår kund har idag verksamhet inom konferens, kontorshotell och event. Just nu befinner sig vår kund i ett expansivt skede och behöver därför förstärka sin organisation. Du kommer att bli anställd direkt av vår kund. Som platschef ansvarar du för bland annat: Kundkontakt Personal Budgetering och rapportering Operativ drift Uppföljning Inköp Vi söker dig som är en stark ledare med mycket god organisatorisk och administrativ förmåga. Du är även kommunikativ och strukturerad i ditt ledarskap samt brinner för att utveckla verksamheten framåt. Då tjänsten innebär mycket kund och gästkontakt är även social kompetens och servicemedvetenhet viktigt. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet samt Excell. Förmodligen sitter du på en liknande position idag men är sugen på nya utmaningar. Akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi eller management är meriterande. Vi erbjuder en plats i ett välmående företag i tillväxt. Goda förtjänst och utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Vi intervjuar fortlöpande och tillträde sker omgående så skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Konferensanläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Konferensanläggning

Rutinerad kock till Villa Källhagen
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Genom oss får du möjlighet att jobba hos ledande aktörer i branschen. Oavsett om du söker ett extra jobb eller vill jobba heltid så kan vi hjälpa dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en rutinerad kock med höga ambitioner och ett brinnande matintresse. Arbetsplatsen är en välrenommerad restaurang där modern mat skapas med rötterna i det svenska köket och blicken mot framtiden. I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. Villa Källhagen erbjuder även 36 vackert inredda hotellrum samt 7 konferenslokaler av varierande karaktär för kreativa möten. Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet från välrenommerade restauranger samt relevant utbildning i bagaget. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ta nästa steg i karriären. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hrb.nu Om du inte har möjlighet att skicka ditt CV så är du välkommen att ringa oss på 08-41058350. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema som inkluderar dagar, kvällar och helger. Efter en kort prövotid kommer du att bli direkt anställd av vår kund. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad kock till Villa Källhagen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad kock till Villa Källhagen

RECEPTIONIST DELTID
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning receptionspersonal till vårt hotellteam. Denna tjänst är i huvudsak förlagd till kvällar och helger där du själv kan vara med att styra vilka arbetspass som passar just dig. Du som söker bör vara social och gilla nya utmaningar och du uppskattar mötet med nya människor och gillar att knyta värdefulla kontakter i branschen. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Tidigare erfarenhet från receptionsjobb är ett krav. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Förkunskaper inom hotellbokningssystem är en förutsättning för att du ska klara av jobbet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga RECEPTIONIST DELTID jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RECEPTIONIST DELTID

Serveringspersonal Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Erfarenhet från a la carte är meriterande. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Deltid

Hotellreceptionist Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en hotellreceptionist till vårt hotellteam. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet Hotsoft. Varierande arbetstider. Ett utmärkt jobb för dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Extra

Kock Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning en rutinerad kock till vårt kockteam. Vi söker dig som brinner för matlagning och har erfarenhet från a la carte. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Du behöver minst ett par års erfarenhet från professionell matlagning och det är en förutsättning för att du ska klara av att leverera den på den nivå som förväntas av dig. Ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi kommer vara med och coacha dig under tiden hos oss. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag. Om du inte har möjlighet att skicka ett CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Deltid

Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Vi söker nu för kunds räkning en hovmästare som tillsammans med platschefen och övrig ledning skall vara med att driva, utveckla och ansvara för anläggningen i centrala Stockholm. Vår kund har idag verksamhet inom konferens, kontorshotell och event. Just nu befinner sig vår kund i ett expansivt skede och behöver därför förstärka sin organisation. Du kommer att bli anställd direkt av vår kund. Som hovmästare ansvarar du för bland annat: arbetsledning av tilldelade jobb viss projektledning mot kund viss administration gällande beställningar samt personal Arbetet är i huvudsak förlagt måndag-fredag med varierande arbetstider. Kvälls- och helgarbete förkommer. Du som söker bör ha gedigen erfarenhet från liknande tjänster. Serveringskunskaper, samt god kännedom om mat- och dryck är givetvis en självklarhet. Vi söker dig som är sugen på nästa steg i karriären med goda ledaregenskaper och god organisatorisk förmåga. Du är även kommunikativ och strukturerad i din yrkesroll samt brinner för service och värdskap! Vi sätter stor vikt vid din personlighet och dina ledaregenskaper. Förmodligen sitter du på en liknande position idag men är sugen på nya utmaningar. Vi erbjuder en plats i ett välmående företag i tillväxt. Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt, och intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare Konferensanläggning i sthlm City

Serveringspersonal Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Ett bra komplement för dig som studerar eller jobbar deltid. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Extra

Serveringspersonal Extra Kväll/Helg
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker serveringspersonal som kan jobba extra kvällar och helger. Du som söker ska ha minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Ett bra komplement för dig som studerar eller jobbar deltid. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Extra Kväll/Helg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Extra Kväll/Helg

Operativ Projektledare Event/Konterens
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Vi söker nu för kunds räkning en driftig projektledare som har gedigen erfarenhet från branschen och är van att driva små och stora projekt inom konferens/event. Arbetsplatsen är förlagd i centrala Stockholm. Vår kund har idag verksamhet inom konferens, kontorshotell och event. Vi söker dig med goda ledaregenskaper och god organisatorisk förmåga. Du är även kommunikativ och strukturerad i din yrkesroll samt brinner för service och värdskap. Serveringskunskaper, samt god kännedom om mat- och dryck är givetvis en självklarhet. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och dina ledaregenskaper. Förmodligen sitter du på en liknande position idag men är sugen på nya utmaningar. Vi erbjuder en plats i ett välmående företag i tillväxt. Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt, och intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Projektledare Event/Konterens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Projektledare Event/Konterens

Hotellreceptionist natt
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi dig som vill jobba natt i hotellreception. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet "Opera". Du som söker har stor vana av att jobba självständigt och av att ta egna initiativ. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Arbetstiderna är förlagda till nattetid. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist natt

Hotellreceptionist Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi dig med erfarenhet som hotellreceptionist till vårt hotellteam. Du är en positiv och arbetsglad person som vill ha ett extrajobb på sidan av t.ex. studier eller annan sysselsättning. Du kommer vara med och stötta vår kund vid arbetstoppar. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet Hotsoft eller Opera Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Extra

Kock Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi en rutinerad kock som vill vara med och stötta vår kund vid arbetstoppar. Vi söker dig som brinner för matlagning och har erfarenhet från a la carte. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Du behöver minst ett par års erfarenhet från professionell matlagning och det är en förutsättning för att du ska klara av att leverera den på den nivå som förväntas av dig. Ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi kommer vara med och coacha dig under tiden hos oss. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag. Om du inte har möjlighet att skicka ett CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Extra

Köksmästare
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Läs mer på www.hrb.nu Nu rekryterar vi köksmästare till den svenska fjällvärlden. Vi söker dig som vill arbeta helår på en av Sveriges mest besökta skidorter, som även erbjuder en stimulerande sommarsäsong. Tidigare erfarenhet av liknande position är ett krav. Som ledare är du organisatorisk, målmedveten och drivande. Du är van att leda och planera arbetet samt har en känsla för att bygga starka team. Du är även kommunikativ och gillar att leverera resultat utifrån uppsatta mål. Vana att planera menyer och inköp är också en viktig del i arbetet. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, gärna med foto.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Ospecificerad arbetsort, Köksmästare HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Köksmästare Experium Sälen
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Läs mer på www.hrb.nu Nu rekryterar vi köksmästare till Experium i Sälen. Vi söker dig som vill arbeta helår på en av Sveriges mest besökta skidorter, som även erbjuder en stimulerande sommarsäsong. Tidigare erfarenhet från liknande position är meriterande. Som ledare är du organisatorisk, målmedveten och drivande. Du är van att leda och planera arbetet samt har en känsla för att bygga starka team. Du är även kommunikativ och gillar att leverera resultat utifrån uppsatta mål. Vana att planera menyer och inköp är också en viktig del i arbetet. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar med betoning på bruttovinster och effektivitet samt personalansvar och effektiv bemanningsplanering av kockarna. Naturligtvis ansvarar Du också för kvalitetssäkring av verksamheten. Din ledarstil är coachande, flexibel och synlig. Arbetet innebär att Du deltar aktivt i den dagliga driften, står i fronten och är en förebild för dina medarbetare. Du rapporterar till vår F&B Manager och sitter med i vår ledningsgrupp. Du kommer att leda ett antal olika kök med inriktning på olika matupplevelser. Vi tror att Du har några års erfarenhet i yrket och brinner för att ge både gäster och personal bästa service. Erfarenhet från säsongsbetonad verksamhet är ett plus. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, gärna med foto till ansokan@hrb.nu Om du har frågor gällande tjänsten når du oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare Experium Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare Experium Sälen

Serveringspersonal till Event och konferens
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker serveringspersonal som kan jobba extra hos vår kund på konferens och event. Du som söker ska ha minst ett par års erfarenhet från servering gärna erfarenhet av fatservering, ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Ett bra komplement för dig som studerar eller jobbar deltid. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till Event och konferens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till Event och konferens

Kock Deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning en rutinerad kock till vårt kockteam. Vi söker dig som brinner för matlagning och har erfarenhet från a la carte. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Du behöver minst ett par års erfarenhet från professionell matlagning och det är en förutsättning för att du ska klara av att leverera den på den nivå som förväntas av dig. Ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi kommer vara med och coacha dig under tiden hos oss. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag. Om du inte har möjlighet att skicka ett CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Deltid

Serveringspersonal till välrenommerad krog
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning serveringspersonal. Vi söker dig som vill jobba extra på en välrenommerad krog med schemalagd arbetstid varannan helg med möjlighet till extrapass i veckorna. Ett brinnande intresse för service, mat och dryck i kombination ser vi som en självklarhet. Verksamheten består i huvudsak av avsmakningsmenyer med tillhörande dryckespaket. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till välrenommerad krog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till välrenommerad krog

Serveringspersonal Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi serveringspersonal för vår kunds räkning som driver flera dagkonferensanläggningar i centrala Stockholm. Jobbet är i huvudsak dagtid men även kvällstid kan förekomma. Du som söker ska ha minst ett par års erfarenhet från servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Ett bra komplement för dig som studerar eller jobbar deltid. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Grundläggande dryckeskunskaper är också meriterande. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Extra

Rutinerad Kock
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner för ledande aktörer i branschen. Om du söker ett ett omväxlande arbete där du själv väljer arbetsplats och styr dina egna arbetstider så är vi rätt arbetsgivare för dig! Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en kock som vill jobba extra vid behov. Du kanske studerar eller har ett annat jobb men är sugen på en extra inkomst. Vi söker dig som gillar matlagning och har erfarenhet från a la carte. Självklart är att du som söker brinner för service och värdskap. Du behöver minst ett par års erfarenhet från professionell matlagning och det är en förutsättning för att du ska klara av att leverera den på den nivå som förväntas av dig. Ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi kommer vara med och coacha dig under tiden hos oss. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag. Om du inte har möjlighet att skicka ett CV så går det bra att ringa oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad Kock

Hotellreceptionist deltid
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för vår kunds räkning hotellreceptionist. Du är en positiv och arbetsglad person som vill ha ett deltidsjobb på sidan av t.ex. studier eller annan deltidssysselsättning. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet Hotsoft eller Opera Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist deltid

Kökschef Lindvallen
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Läs mer på www.hrb.nu Nu rekryterar vi kökschef till den svenska fjällvärlden. Tjänsten är en tillsvidare anställning på en av Sveriges mest besökta skidorter, som även erbjuder en stimulerande sommarsäsong. Tidigare erfarenhet från liknande position är meriterande. Som ledare är du organisatorisk, målmedveten och drivande. Du är van att leda och planera arbetet samt har en känsla för att bygga starka team. Du är även kommunikativ och gillar att leverera resultat utifrån uppsatta mål. Vana att planera menyer och inköp är också en viktig del i arbetet. Din ledarstil är coachande, flexibel och synlig. Arbetet innebär att Du deltar aktivt i den dagliga driften, står i fronten och är en förebild för dina medarbetare. Du rapporterar till vår F&B Manager och sitter med i vår ledningsgrupp. Du kommer att leda ett antal olika kök med inriktning på olika matupplevelser. Vi tror att Du har några års erfarenhet i yrket och brinner för att ge både gäster och personal bästa service. Erfarenhet från säsongsbetonad verksamhet är ett plus. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, gärna med foto. Har ni frågor om tjänsten kontakta oss på 08-410 583 50
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef Lindvallen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef Lindvallen

Köksmästare Experium Sälen
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Läs mer på www.hrb.nu Nu rekryterar vi köksmästare till Experium i Sälen. Vi söker dig som vill arbeta helår på en av Sveriges mest besökta skidorter, som även erbjuder en stimulerande sommarsäsong. Tidigare erfarenhet från liknande position är meriterande. Som ledare är du organisatorisk, målmedveten och drivande. Du är van att leda och planera arbetet samt har en känsla för att bygga starka team. Du är även kommunikativ och gillar att leverera resultat utifrån uppsatta mål. Vana att planera menyer och inköp är också en viktig del i arbetet. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar med betoning på bruttovinster och effektivitet samt personalansvar och effektiv bemanningsplanering av kockarna. Naturligtvis ansvarar Du också för kvalitetssäkring av verksamheten. Din ledarstil är coachande, flexibel och synlig. Arbetet innebär att Du deltar aktivt i den dagliga driften, står i fronten och är en förebild för dina medarbetare. Du rapporterar till vår F&B Manager och sitter med i vår ledningsgrupp. Du kommer att leda ett antal olika kök med inriktning på olika matupplevelser. Vi tror att Du har några års erfarenhet i yrket och brinner för att ge både gäster och personal bästa service. Erfarenhet från säsongsbetonad verksamhet är ett plus. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, gärna med foto till ansokan@hrb.nu Om du har frågor gällande tjänsten når du oss på 08-41058350
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare Experium Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare Experium Sälen

Ambitiös kock till fransk bistro
Hotell & Restaurang Bemanning AB är en premiumleverantör av rekryteringstjänster inom Hotell- och Restaurangnäringen. Vi rekryterar personal till ledande aktörer i branschen. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi en ambitiös kock med ett brinnande matintresse. Arbetsplatsen är en välrenommerad restaurang i centrala Stockholm där det franska och svenska köket möts. Här får du chansen att jobba med de bästa råvarorna i en dynamisk miljö med fokus på vällagad mat. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Efter en kort prövotid blir du anställd direkt av vår kund. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hrb.nu Om du har frågor gällande tjänsten kontakta oss på 08-41058350.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös kock till fransk bistro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös kock till fransk bistro

KÖKSMÄSTARE
Hotell & Restaurang Bemanning AB är en premiumleverantör av rekryteringstjänster inom Hotell- och Restaurangnäringen. Vi rekryterar personal till ledande aktörer i branschen. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Här får du chansen att driva ett mindre kök på en härlig kvarterskrog med en levande atmosfär i centrala Stockholm. Vi söker dig som har jobbat minst 4 år i A´la cartékök och vill få chansen att utveckla menyer och sköta om köket med personal. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Efter en kort prövotid blir du anställd direkt av vår kund. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hrb.nu Om du har frågor gällande tjänsten kontakta oss på 08-41058350.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga KÖKSMÄSTARE jobb, KÖKSMÄSTARE Stockholm, KÖKSMÄSTARE HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KÖKSMÄSTARE

Kock
Hotell & Restaurang Bemanning AB är en premiumleverantör av rekryteringstjänster inom Hotell- och Restaurangnäringen. Vi rekryterar personal till ledande aktörer i branschen. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi dig som vill jobba som kock i ett litet team med fokus på vällagad mat. Här får du chansen att jobba i ett mindre kök på en härlig kvarterskrog med en levande atmosfär i centrala Stockholm. Vi söker dig som har jobbat minst 3 år i A´la cartékök. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Efter en kort prövotid blir du anställd direkt av vår kund. Tjänsten är tillsvidare med ett rullande schema. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hrb.nu Om du har frågor gällande tjänsten kontakta oss på 08-41058350.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock


Sök lediga jobb HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se