HR Group Nordic AB jobb - lediga jobb

HR Group Nordic AB jobb HR Group Nordic AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: HR Group Nordic AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: HR Group Nordic AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund!- Sollentuna

 2. Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!- Stockholm

 3. Grundskolelärare/speciallärare sökes för kund!- Stockholm

 4. Förskollärare sökes för kund!- Huddinge

 5. Förskollärare sökes för kund!- Huddinge

 6. Förskollärare sökes för kund!- Gävle

 7. Uppdragsledare Ventilation sökes för kund!- Malmö

 8. Psykolog i sökes för kund!- Umeå

 9. Account Manager - HR Group Nordic AB- Stockholm

 10. Ekonomichef sökes för kund!- Uppsala

 11. Rekryteringsträff/ Account manager- Stockholm

 12. Junior Account Manager!- Stockholm

 13. Barnläkare sökes för kund!- Västerås

 14. Gynekologer sökes för kund!- Stockholm

 15. NO-Lärare sökes för kund!- Stockholm

 16. Förskollärare sökes för kund!- Vaxholm

 17. Lärare NO/slöjd- Göteborg

 18. Lärare Idh/Ma- Norrköping

 19. Lärare i idrott och hälsa och SVA för kund!- Hudiksvall

 20. Förskollärare sökes för kund!- Kungsbacka

 21. Lärare 1-7 ma/no sökes för kund!- Härnösand

 22. Lärare i Ma/No år 7-9 sökes för kund!- Norrköping

 23. Förskolechef sökes för kund!- Linköping

 24. Sjukhuslärare- Helsingborg

 25. Gymnasielärare sökes för kund!- Avesta

 26. Allmänspecialist sökes för kund!- Umeå

 27. Förskollärare sökes för kund!- Stockholm

 28. Lärare i förskola/Förskollärare sökes för kund!- Malmö

 29. Lärare i svenska sökes för kund!- Stockholm

 30. Förskollärare sökes för kund!- Stockholm

 31. Lärare i åk 5 sökes för kund!- Håbo

 32. Lärare i Ma/NO 4-9 alt F-6 sökes för kund!- Malmö

 33. Allmänspecialist sökes för kund!- Haninge

 34. Förskollärare sökes för kund!- Stockholm

 35. Engelskalärare sökes för kund!- Haninge

 36. Rektor sökes för kund!- Härnösand

 37. Redovisningsekonom sökes för kund!- Sollentuna

 38. Grundskollärare/specialpedagog sökes för kund!- Stockholm

 39. Gymnasielärare inom VVS-teknik sökes för kund!- Umeå

 40. Fartygsinspektör (sjöingenjör) sökes för kund!- Malmö


Mer beskrivning

Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund!
Klasslärare för årskurs 4 Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trivsam miljö? Skolan har en pågående satsning på IKT som påbörjades läsåret 2012/2013. Det trådlösa nätverket har byggts ut för att klara 1-1 undervisning och eleverna i år 1-5 har lärplattor och 6-9 har tillgång till varsin MacBook Air dator. Goda kunskaper inom IKT/användning är därför en merit, men inte ett krav. Vi är med i ?Tänk om? och vi har åtta pedagoger som genomgår lärspridarutbildning och till hösten kommer vi även att jobba med elevlärspridare. Undervisningen är förlagd vid Skolan i Rotebro och innefattar undervisning i år 4 i de teroetiska ämnena. Vi ser gärna att du har gedigen utbildning i kärnämnena matematik, svenska och engelska i kombination med So eller No-ämnen. Vi är en kommunal skola som funnits sedan 1909 och har i dagsläget ca 440 elever i år 3-9 (två eller tre paralleller per årskurs). Förutom undervisning ingår mentorsskap för klassens elever. Övriga förmågor/kunskaper som ses som meriter: Ett driv inom ämnesutveckling samt god förmåga att arbeta målstyrt utifrån LGR-11. Vi har fyra mål som vi arbetat med under läsåret och som vi kommer att fortsätta med under nästa läsår: LGR-11, IKT, Kvalitetsverktyg och Resurser. Under läsåret 13-14 kommer all personal att jobba med Synligt lärande för lärare för att säkerställa att vi arbetar med framgångsrik forskningsbaserad undervisning. Tjänsten tillträds vid höstterminens start. Vill du anta utmaningen att vara med och förändra undervisningen så att eleverna är förberedda för morgondagens samhälle? Tjänsten kan eventuellt kombineras med arbetslagsledaruppdrag för ett mellanstadiearbetslag om den sökande har lämpliga kvalifikationer. Varaktighet/Arbetstid Tills vidare Lön e.ök Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-05 Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/klasslc3a4rare-c3a5rskurs-4-ev-i-kombination-med-arbetslagsledaruppdrag Märk ansökan med "skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund!

Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!
Ma/No lärare 7-9 Tillsvidaretjänst med provanställning Heltid 100% Ferieanställning Tillträde: 14 augusti 2013 Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Ersättning Fast lön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-08-09 Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/mano-lc3a4rare-7-9 Märk ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No lärare 7-9 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!

Grundskolelärare/speciallärare sökes för kund!
Grundskolelärare/speciallärare/specialpedagog Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare som trivs med att arbeta i team och som brinner för att få arbeta som lärare för barn med särskilda behov! Som lärare hos oss ingår du i ett team med två andra behandlare och är ansvarig pedagog för ca fyra elever. Du ansvarar för att planera och genomföra det pedagogiska arbetet i ditt team. Du skriver åtgärdsprogram och har en nära kontakt med barnens föräldrar och hemskolor. Du samarbetar med behandlarna och är delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet av det specialpedagogiska arbetet. Kvalifikationer - Är behörig 1-6 lärare, gärna med specialpedagogisk kompetens. - Har kunskap om pedagogisk kartläggning och upprättande av åtgärdsprogram och individuell utvecklingsplan utifrån läroplanen. - Du är tålmodig, nyfiken och påhittig när det gäller att hitta nya sätt att få barnen att bli intresserade av att lära sig. - Har god samarbetsförmåga. - Har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid. Ferietjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-08-16 , upphör: Provanställning 6 månader. Lön Månadslön Individuell lönesättning. Ansökan Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/grundskolelc3a4rarespeciallc3a4rarespecialpedagog Skicka in din ansökan snarast då rekrytering sker löpande. Märk ansökan med "Skolrekrytering" Ange referens: A264712 Välkommen med ansökan!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare/speciallärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare/speciallärare sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare Vi behöver under hösten förstärka vår organisation med en förskollärare till vår nyöppnade förskola. Vår personalide är att genom kontinuerlig, gemensam och individuell kompetensutveckling och delaktighet skapa förutsättningar för medarbetarna och verksamheten att växa tillsammans. Du kommer med denna tjänst tillsammans med kollegor ansvara för föräldramöten, utvecklingssamtal samt pedagogisk dokumentation och daglig verksamhet på vår avdelning för barn mellan 1-5 år. Vi har i dagsläget ca 10 barn inskrivna men kommer under hösten att fylla på våra 35 platser. Förskolan öppnar den 12 augusti i år och du kommer därför ges stort utrymme och skapa och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och förskolechef på plats. Du som söker tjänsten ska vara utbildad förskollärare. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av arbete med barn och då främst av arbete med små barn. Vidare värdesätter vi om du har ett särskilt intresse/kunskap om språkutveckling och utomhusaktiviteter och skapande verksamhet. Då barnens språkutveckling är beroende av deras lärare bör du också tala svenska obehindrat. Ansökan Skicka in din ansökan snarast då rekrytering sker löpande. Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/nyc3b6ppnad-fc3b6rskola-sc3b6ker-fc3b6rskollc3a4rare Märk ansökan med "Skolrekrytering" Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare Heltid Lön Fast lön Välkommen med din ansökan!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare Inom organisationen uppmuntrar vi ett kreativt nytänkande samtidigt som vårt arbetsverktyg är Lpfö-98/10, och klara mål finns uppsatta i arbetet med våra barn. I tjänsten ingår: Planering, utvecklingssamtal, portfolioarbete, dokumentation, föräldrasamverkan osv. Vi har som krav att: Du som söker är utbildad förskollärare, alternativt besitter annan pedagogisk examen.du ska ha minst 2 års erfarenhet av arbete med barn.du kan tala, skriva och formulera dig obehindrat på svenska, då barnens språkutveckling är beroende av deras lärare och då dokumentationen av verksamheten är en viktig del av arbetet.du har grundläggande kompetens vad det gäller datorhantering. Vi erbjuder dig: Pedagogisk handledning, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling. Vidare värdesätter vi om du har ett särskilt intresse/kunskap om språkutveckling, rörelse och utomhuspedagogik. Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Ersättning Fast lön Så ansöker du Ansök snarast då rekrytering sker löpande Ansökan skickas in via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskollc3a4rare-sc3b6kes-till-mobila-fc3b6rskolebussen Ange referens "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Lärare i förskola/Färskollärare Förskola har en hälsoprofil med tre huvudsakliga områden; - Grundlägga en förståelse för matens betydelse och fysisk aktivitet. - Grundlägga ett intresse för natur och miljö. - Grundlägga en förståelse för kristen tradition. Vi söker dig som är positiv och engagerad och har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. För att vara med och utveckla verksamheten och kunna vara barnens medupptäckare behöver du vara nyfiken, flexibel, utåtriktad och idérik. Du behöver ha kunskap om och erfarenhet av den pedagogiska dokumentationens betydelse för barns lärande. Kvalifikationer: Legitimerad lärare i förskola/förskollärare eller barnskötare. Arbetsuppgifter: Arbete i barngrupp i förskola med barn 1-5 år. Övriga meriter och utbildningar: Flexibilitet och förmåga att strukturera och planera. Gärna spetskompetens inom något av Lpfö-98/rev. 2010 målområden och/eller förskolans hälsoprofil. Gärna erfarenhet och kunskap om förhållningssättet i Reggio Emilia. Du behöver kunna ställa upp på huvudmannens värderingar. Vi kommer att starta förskolan succesivt varför alla tjänster inte kommer att tillsättas samtidigt. När barngruppen är fulltalig är vi ett arbetslag på 6-8 personer beroende på sysselsättningsgrader. Ansökan Ansökningshandlingar och CV skickas via externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/tre-lc3a4rare-i-fc3b6rskolafc3b6rskollc3a4rare Skicka in din ansökan snarast då rekrytering sker löpande. Märk ansökan med "skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Uppdragsledare Ventilation sökes för kund!
Vi erbjuder Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Du kommer att arbeta på VVS-enheten i Malmö där du som uppdragsledare kommer att leda och driva större uppdrag inom VVS och Energi-området. I rollen ingår, förutom det tekniska och ekonomiska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa relationer och skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder. Dina kvalifikationer Du bör ha minst 10 års projekteringserfarenhet och arbetar idag i en liknande befattning inom VVS-området. Vi önskar att du har goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag för dig själv och enheten. Du är van att ta ett ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina projekt, har god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för ditt arbete. Då många teknikgrenar samverkar med våra projekt är även en god samarbetsförmåga och lyhördhet en förutsättning, kombinerat med ett stort tekniskt kunnande. Utöver ovanstående har du en utbildningsbakgrund som civil-, högskole- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten. Så här söker du Du söker jobbet via den externa webbplatsen: http://teknikrekrytering.com/jobs/view/uppdragsledare-ventilation-till-vvs-energiteknik Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag 2013-08-15
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Uppdragsledare Ventilation sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppdragsledare Ventilation sökes för kund!

Psykolog i sökes för kund!
Psykolog Arbetsuppgifter Som psykolog hos oss arbetar du med barn, ungdomar och vuxna och bidrar med den psykologiska kompetensen i arbetslaget. I arbetet ingår att göra psykologiska bedömningar, ge psykologiskt stöd, rådgivning och behandling utifrån individens funktionsnedsättning och konsekvenserna i vardagen. Insatser som psykologen ger kan även vara information och utbildning i grupp. Visst utredningsarbete kan förekomma. Tjänsten innefattar även psykologuppdrag vid synrehabiliteringen. Kvalifikationer Vi söker dig som: Är legitimerad psykolog. Har kunskap om vilka konsekvenser funktionsnedsättningar och bristande tillgänglighet kan få i personers liv samt har förmåga att förmedla detta till enskilda, familj och övriga nätverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom habilitering/rehabilitering och av utredningsarbete. Har körkort, eftersom arbetet innebär resor i tjänsten. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. Kunskap/intresse för teckenspråk eller tecken som stöd (TSS) är en fördel men inte ett krav. Handledning erbjuds. Arbetstider och omfattning Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-08-12 Ansökan skickar dun in via den externa webbplatsen: http://sjukvardsrekrytering.com/jobs/view/psykolog-hc3b6rselrehabiliteringen-2 Vänligen märk din ansökan med "Sjukvårdsrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog i sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog i sökes för kund!

Account Manager - HR Group Nordic AB
Account Manager - HR Group Nordic AB Vill du göra karriär i en snabbt växande organisation? Vi söker fler drivna medarbetare med ambitioner och en stark vilja att alltid prestera sitt bästa. Vi erbjuder: - Stora karriärmöjligheter då vi gärna rekryterar i de egna leden - Ett etablerat varumärke med en intressant produktportfölj - Dynamisk arbetsmiljö som främjar arbetsglädje och kreativitet - Konkurrenskraftig lönesättning (fast lön + provision) utan lönetak. - Roliga och motiverande säljtävlingar - Ett sammansvetsat säljteam med humor Dina arbetsuppgifter: - Försäljning med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg - Bearbetning av både nya och befintliga kunder - Försäljning av våra rekryteringslösningar online såsom platsannonsering och presentationer - Budgetansvar - Ansvar för hela säljprocessen från första samtalet till uppföljning Vi söker: - Dig som karaktäriseras av ett brinnande intresse för försäljning - Dig som gillar utmaningar och är tävlingsinriktad - Dig som är resultatinriktad och har viljan att utvecklas resultatmässigt - Dig som tänker "outside the box" och innehar ett relationsbyggande tänk
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager - HR Group Nordic AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager - HR Group Nordic AB

Ekonomichef sökes för kund!
Ekonomichef Vi söker nu en Ekonomichef med ansvar för ekonomi/finans, administrationen, HR, och IT. Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller annan likvärdig utbildning. I rollen som ekonomichef ingår förutom sedvanligt ekonomichefsarbete och resultatuppföljning, även stödja VD med beslutsunderlag i ett antal strategiska frågor, där både organisk tillväxt samt förvärv är en väsentlig del. Tyngdpunkten i arbetsuppgifterna ligger på ekonomistyrning såsom budget, prognoser, bokslut och analysarbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Personalansvar för den administrativa gruppen idag bestående av tre personer. - Ansvar för framtagning och uppföljning av företagets resultat, där du tillsammans med VD ska analysera avvikelser både övergripande men även på verksamhetsnivå, vilket innebär bl.a. att sammanställa och presentera verksamhetens resultat och utveckling genom verksamhetsstatistik och ekonomiska prognoser. - Ta fram tillämpbara analys- och beslutsunderlag för att stödja VD och verksamheterna att kunna fatta korrekta ekonomiska beslut. - Analysera verksamhetens kostnadsutveckling och ge förslag till åtgärder, vilket innebär att identifiera och bidra till ökat fokus på effektiviseringar och kostnadsmedvetenhet. Detta görs bla genom att följa upp och analysera intäkter, kostnader och nyckeltal. - Vara aktiv i omvärldsanalyser och strategisk planering. - Ansvar för budget- och prognosarbete. - Ge stöd och service till Styrelsen, VD, områdeschefer samt föreståndare i form av analyser och uppföljningar av det ekonomiska läget i företaget. - Föredragande i finansiella frågor vid styrelsemöten - Ansvar för årsbokslut, vilket innebär att upprätta koncernredovisning, årsredovisningar och deklarationer för samtliga bolag i företagsgruppen. - Ansvar för framtagning av månadsbokslut och prognoser. Vi ser gärna att du har en god strategisk blick med förmågan att åstadkomma konkreta resultat, följa upp och utvärdera samt se nästa steg i processen. Förmåga att driva förändringsarbete och kommunicera samt utveckla en god samverkan mellan enheterna inom företaget är något som vi värdesätter stort. För att passa in här hos oss tror vi att du är prestigelös och känner ett varmt och äkta intresse för människor. Självklart söker vi dig som kännetecknas av engagemang, en positiv grundsyn och vill ingå i vårt team! Som ekonomichef kommer du ingå i ledningsgruppen och vara med och påverka och driva företaget framåt. Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare Heltid Lön Fast lön Ansökan Det är mycket viktigt att du märker din ansökan med "Ekonomirekrytering". Vi tar emot ansökan via den externa webbplatsen: http://ekonomirekrytering.com/jobb/view/ekonomichef-7
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef sökes för kund!

Rekryteringsträff/ Account manager
HR Group Nordic rekryterar på arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Datum: Onsdagen den 28 augusti Tid. kl 13.00 Tag med dig ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. * Driven Account Manager - HR Group Nordic AB Vill du göra karriär i en snabbt växande organisation? Vi söker fler drivna medarbetare med ambitioner och en stark vilja att alltid prestera sitt bästa. Vi erbjuder: - Stora karriärmöjligheter då vi gärna rekryterar i de egna leden - Ett etablerat varumärke med en intressant produktportfölj - Dynamisk arbetsmiljö som främjar arbetsglädje och kreativitet - Roliga och motiverande säljtävlingar - Ett sammansvetsat säljteam med humor - Arbetstid måndag - fredag mellan kl. 08.00 - 17.00 - Konkurrenskraftig lönesättning - Fast månadslön 17 500 kr + provision Dina arbetsuppgifter: - Försäljning med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg - Bearbetning av både nya och befintliga kunder - Försäljning av våra rekryteringslösningar online såsom platsannonsering - Budgetansvar - Ansvar för hela säljprocessen från första samtalet till uppföljning Vi söker dig som: - Karaktäriseras av ett brinnande intresse för försäljning - Gillar utmaningar och är tävlingsinriktad - Motiveras av resultat och har viljan att alltid nå dina uppsatta mål - Tänker "outside the box" och är innovativ - Engagerad och relationsbyggande gentemot kollegor och kunder Erfarenhet från telefonförsäljning är ett stort plus men inget direkt krav då vi utbildar våra nya medarbetare samt coachar kontinuerligt. Passar profilen in på dig? Sänd in din ansökan innehållande CV och personligt brev till victor.sjoberg@hrgroupnordic.com. Märk mailet med Account Manager. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Om HR Group Nordic AB HR Group Nordic AB:s karriär siter är en av de högst rankade inom onlinerekrytering i norden. HR Group Nordic AB:s karriär siter är inga vanliga karriär siter inom onlinerekrytering. Det finns tillräckligt många av dem redan. Men vi tror att vår kombination av specialkunskaper och erfarenhet i kombination med den absolut senaste och ledande tekniken, kan leverera ett konkurrenskraftigt val, så som arbetsgivare du kan dra nytta. Vi jobbar med de bästa privata och offentliga arbetsgivare, som främjar mångfald och jämställdhet i arbetslivet. HR Group Nordic AB strävar inte efter att ha flest jobb vi vill ha de bästa jobben
Företag: HR GROUP NORDIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff/ Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff/ Account manager

Junior Account Manager!
Junior Account Manager Om oss. HR Group Nordic AB är en av nordens snabbast växande jobbsajt på internet. Vår affärsidé är att erbjuda målgruppsanpassade annonseringslösningar till företag, kommuner och myndigheter inom rekrytering, utbildning och marknadsföring på internet. Via våra nischade jobbsajter erbjuder vi företag att nå ut med sin annonsering riktat mot rätt målgrupp. För tillfället växer vi så det knakar, och söker därför efter fler hungriga säljare. Är du den vi söker? - Fyllt 18 år - Trivs i högt tempo. - Älskar pengar och att göra affärer. - Driven, Målmedveten & Disciplinerad. - Gärna elitidrottare. Tidigare erfarenhet av innesälj är givetvis meriterande men absolut inget krav. Vi internutbildar alla säljare från grunden! Arbetsbeskrivning Som säljare hos oss jobbar du mot en uppsatt budget och rapporterar dagligen till din närmaste chef. Arbetsuppgifterna består till största del av nykundsbearbetning via telefon där du succesivt arbetar upp din egen kundstock. Du arbetar med en produkt som både är uppskattad och konkurrenskraftig på marknaden. Vi erbjuder dig - Fast lön + marknadens bästa provision. - Ett roligt och utvecklande arbete i nya fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad. - En arbetsmiljö som genomsyras av vinnarmentalitet. - Ständiga säljtävlingar med väldigt fina priser. - Möjlighet att snabbt avancera inom bolaget. Skicka in ditt cv till victor.sjoberg@hrgroupnordic.com. Kontakta oss på: 0761 - 65 20 23
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager!

Barnläkare sökes för kund!
Barnläkare, gastroenterologisk inriktning Vi är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn och Ungdomskliniken har som upptagningsområde Västmanlands län med 52 000 barn och ungdomar 0-18 år. Kliniken har ca 200 medarbetare varav 30 läkare. Klinikens sjukvårdsuppdrag är att ge barnmedicinsk specialistsjukvård på länssjukhusnivå till barn och ungdomar 0-18 år i nära samverkan med primärvården och regionsjukvården. I kliniken ingår storbarnsavdelning för alla sjukhusvårdade barn, nyföddhetsavdelning (för barn födda fr. v. 27), dagvårdsavdelning, barnakutmottagning för barnmedicinska fall, öppenvårdsmottagningar och barnhälsovårdsverksamhet i länet. Nyföddhetsavdelningen har 9 vårdplatser för sjuka nyfödda och prematurfödda barn, 3 intensivvårdsplatser och 6 lättvårdsplatser. Hemsjukvård erbjuds till familjer med lång vårdtid. Avdelningen har även 4 vårdplatser för nyförlösta kvinnor och samvårdar mor och barn. Detta sker i ett samarbete med Kvinnokliniken. Avdelningen lägger stor fokus på hygienarbete och patientsäkerhet. Schemaläggning ser individuellt och verksamhetsanpassat i ISP och vi använder ersättningsmodellen FRIDA+. Arbetstuppgifter Kliniken har behov av en pediatriker med intresse av fördjupning inom profilområdet gastroenterologi, hepatologi och nutrition. För den intresserade finns goda möjligheter till forskning i samverkan med Centrum för klinisk forskning i Västerås. Kvalifikationer Leg läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomsmedicin. Klinisk erfarenhet inom dessa områden samt endoskopivana är meriterande för tjänsten. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Upplysningar Daniel Lind, 0761-750 769 Arbetstider och omfattning Dag , Heltid , Tillsvidareanställning Så ansöker du Ansök via epost: daniel@hrgroupnordic.com. Märk din ansökan "gastro" Sista ansökningsdag 2013-12-31 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barnläkare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnläkare sökes för kund!

Gynekologer sökes för kund!
Gynekologer Vi är ett privat företag med landstingsfinansiering inom fritt vårdval. Mottagningar finns vid Jakobsbergs sjukhus och Stuvsta vårdcentral, kirurgisk verksamhet sker vid egna lokaler på S:t Görans sjukhus område. Mottagningsarbete kan kombineras med viss operationsverksamhet. Kista Mottagningen ligger i centrum med Mödravården Mama Mia som närmaste granne. Rimbo Vid husläkarmottagningen finns 5 specialister i allmänmedicin. Det finns idag ingen gynekolog i området. Du kommer att ingå i en större vårdgrupp där GynStockholm vid S:t Görans sjukhus utgör basen inom gynekologin Vi kan erbjuda mycket flexibla arbetstider, hel- eller deltid. Tillsammans bygger vi framtidens sjukvård. Upplysningar lämnas av Daniel Lind, 0761-750 769 Ansökan: Skicka in din ansökan via e-post till: daniel@hrgroupnordic.com
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gynekologer sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gynekologer sökes för kund!

NO-Lärare sökes för kund!
NO-Lärare Vi söker nu en NO lärare som vill vara med och driva vår skolverksamhet. Vi söker endast behörig grundskolelärare (senare år). Kvalifikationer för den som söker: Vi ser gärna att du har specialpedagogiska kunskaper och erfarenhet av att arbeta med denna elevkategori. Du måste vara utbildad lärare. Du bör ha lätt för att möta såväl elever som kollegor och samarbetspartners. Då vi är en verksamhet under ständig utveckling bör du ha ett entreprenöriellt tänkande. Du tycker att det är kul att arbeta med skolutvecklingsfrågor och är inte främmande för att tänka i nya banor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Låter detta intressant så är du varmt välkommen att söka till oss. Tjänsten kan påbörjas omgående. Varaktighet/Arbetstid Visstidsanställning 6 månader eller längre Heltid Lön Fast lön Ansökan Vi tar emot ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/no-lc3a4rare Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga NO-Lärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NO-Lärare sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare Arbetsuppgifter Vi söker lekfulla och gärna nytänkande förskollärare till våra arbetslag på förskolorna. Du ska arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där barnen står i fokus. Som förskollärare ansvarar du för att, tillsammans med arbetslaget, arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken. Kvalifikationer * legitimerad förskollärare- erfarenhet av att leda en barngrupp Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstider och omfattning Heltid. Tillsvidareanställning Ersättning Individuell lönesättning Så ansöker du Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskollc3a4rare-66
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Lärare NO/slöjd
Lärare NO/slöjd Arbetsuppgifter Vår skola är en F-9 skola med cirka 500 elever. Vi har fem arbetslag och du kommer att ingå 7-9-arbetslaget. I arbetslaget ingår 6 klasser och 10 lärare. Som lärare kommer du att ha undervisning i fysik, kemi och biologi samt slöjd. Undervisning i slöjd kan bli aktuellt även i 4-6-arbetslaget. Arbetsuppgifterna utgår från den pedagogiska planeringen som du gör utifrån målen i läroplanen. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du ska delta i de gemensamma processerna på skolan, som till exempel arbete med värdegrundsfrågor. Kvalifikationer Behörig lärare i NO-ämnen och slöjd för åk 4-9 är ett krav. Lust och förmåga att arbeta med elever och bygga relationer. God samarbetsförmåga både med elever, vårdnadshavare och kollegor. God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen. Arbetstider och omfattning Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt ö.k. Ersättning Månadslön Så ansöker du Välkommen med din ansökan snarast då rekryteringsarbetet sker löpande. Ansökan tas emot via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-noslc3b6jd-pc3a5-jc3a4ttestensskolan-3 Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare NO/slöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare NO/slöjd

Lärare Idh/Ma
Lärare Idh/Ma Dina arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i idrott och hälsa samt matematik i årskurs 4-9. I tjänsten ingår också mentorskap för en klass. Tillsammans med kollegor ska du planera gemensamma friluftsdagar. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger. Din profil Vi söker dig som är utbildad lärare i idrott och hälsa samt matematik för årskurs 4-9. Erfarenhet av arbete på grundskolan är önskvärd. Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi tror också att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar. Mer information och ansökan Tjänsten är en visstidsanställning på 75% under tiden 2013-09-30 - 2014-06-20 med tillträde snarast. Din ansökan vill vi ha snarast. Ansökan tas emot via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-idhma-till-hagaskolan Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering" Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Välkommen med din ansökan!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Idh/Ma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Idh/Ma

Lärare i idrott och hälsa och SVA för kund!
Lärare i idrott och hälsa och SVA Arbetsuppgifter Undervisa i idrott och hälsa och svenska som andraspråk i åk 7-9. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i idrott och hälsa och SVA. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet/Arbetstid Heltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillräde snarast. Ansökan Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-i-idrott-ev-i-kombination-med-annat-c3a4mne Varmt välkommen med din ansökan! Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott och hälsa och SVA för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott och hälsa och SVA för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare Vi inspirerar barnen till att upptäcka, uppleva och utforska i en stimulerande miljö. På Åsa förskolor sätter vi barnen i främsta rummet och samarbetar för att skapa en miljö som är stimulerande, lustfylld och inspirerande samtidigt som det finns utrymme för lugn och ro. Vi stimulerar barnens kreativitet och glädje genom sång, musik, drama, rörelse och skapande samt genom den härliga fria leken där även vi vuxna är med och deltar. Ute är vi i alla väder och stor del av dagen tillbringas ute då vi tycker det är viktigt. Vi ger oss även ut på utflykter i skog och mark då vi har nära till både strand och skog. Engagerad och relationsskapande Vi söker nu en lärare förskola som vill vara med och forma den pedagogiska verksamheten tillsammans med oss. Du har förmåga att skapa kontakter och underhålla relationer med kollegor, barn och föräldrar och möta varje individ med respekt. Du är engagerad i ditt arbete och kan anpassa dig till olika omständigheter. Du är öppen för nya tankar, idéer och arbetssätt och tillför arbetslaget glädje och kunskap. Då musik är en naturlig del i verksamheten ser vi gärna att du har ett musikintresse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2013-11-01 eller enligt överenskommelse. Ansökan Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskollc3a4rare-67 Varmt Välkommen med din ansökan senast 20131004. Vi kommer löpande behandla inkomna ansökningshandlingar. Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Lärare 1-7 ma/no sökes för kund!
Lärare 1-7 ma/no Dina arbetsuppgifter Vid Fokus arbetar vi med elever som befinner sig inom det Autistiska spektrat och våra arbetsgrupper är relativt små. Som lärare kommer du att undervisa i de olika grupperna. Tjänsten innefattar även arbetslagsarbete och skolutveckling. Kvalifikationer Lärare 1-7 med minst inriktning mot de yngre skolåren och helst med Ma/No i sin utbildning. Övrig information Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Arbetstider och omfattning Tillsvidare Deltid Deltid 80% med möjl. till utökn. Tillsvidareanställning. Tillträde: enl. ÖK Ersättning Fast lön Enligt avtal. Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-10-11. Ansökan kan skickas till den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-1-7-mano Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Härnösand
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 ma/no sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 ma/no sökes för kund!

Lärare i Ma/No år 7-9 sökes för kund!
Lärare i Ma/No år 7-9 Arbetsbeskrivning Som lärare på skolan ansvarar du för undervisning och planering i ditt ämne, men kan även samarbeta med andra ämneslärare kring elevernas kunskapsutveckling. Du deltar aktivt i arbetslagets olika uppgifter och bidrar med dina idéer och erfarenheter. I ditt arbete ingår det att vara mentor där den huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att följa och stötta eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utvecklig. Din profil Vi ser helst att du som söker tjänsten har grundskollärarexamen eller liknande med inriktning mot senare år, och att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete. I ditt ledaskap, motiverar du och förser eleverna med kunskaper som krävs för att effektiv nå gemensamma mål. Genom ditt sätt att leda skapar du engagemang och delaktighet. Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer på så sätt att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du påminner och följer upp. Mer information och ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90% från och med 4 november eller enligt överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast 20 oktober Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-i-mano-c3a5r-7-9 Vänligen märk din ansökan med "skolrekrytering".
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No år 7-9 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No år 7-9 sökes för kund!

Förskolechef sökes för kund!
Förskolechef Arbetsuppgifter: - Som förskolechef ska Du leda, utveckla och följa upp verksamheterna enligt förskolans och skolans styrdokument. - Du har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar samt ledningsansvar för den pedagogiska utvecklingen. - Du deltar också aktivt i det pedagogiska arbetet. Kvalifikationer: - Du är utbildad förskollärare eller har annan adekvat högskoleutbildning. - Du omfattar i ord och handling den värdegrund som beskrivs i förskolans och skolans styrdokument. - Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet, öppenhet, engagemang, tillit och förmåga att få dina medarbetare att växa. Vi söker dig som: - har ett intresse för utveckling av förskolans verksamhet. - är lyhörd för människors olika förutsättningar och har en god empatisk förmåga. - har en drivkraft att inspirera andra. - gärna har några års erfarenhet i liknande arbetsuppgifter. - är väl förankrad i kyrkans tro och liv och är tillhörig Svenska kyrkan. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Ansökan: Välkommen med din ansökan senast 2013-10-17. Skicka in din ansökan vie den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskolechef-5 Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef sökes för kund!

Sjukhuslärare
Sjukhuslärare Arbetsbeskrivning Du kommer att vara anställd vid Skol och Fritidsförvaltningen Elevhälsan. Din arbetsplats finns på BUP:s mottagning. Där du och en kollega kommer att undervisa barn och ungdomar som är inskrivna på familjeavdelningen. En del kartläggningar ute på hemskolorna sker. Du ska vara en länk mellan hemskolan och familjeavdelningen. Ett nära samarbete sker med personalen på familjeavdelningen. Kvalifikationer Du ska vara utbildad speciallärare eller specialpedagog och ha erfarenhet från undervisning med yngre barn. En merit kan vara om du har arbetat med liknande verksamhet eller har annan erfarenhet som kan likställas. Du ska ha god samarbetsförmåga och god bemötandekompetens. Varaktighet/Arbetstid Deltid. 75% tjänst dagtid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-01-07 Lön Månadslön Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-10-18 Tjänsten är en semesteranställning Vi tar inte emot ansökan via e-post. Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/sjukhuslc3a4rare
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukhuslärare jobb, Sjukhuslärare Helsingborg, Sjukhuslärare HR Group Nordic AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukhuslärare

Gymnasielärare sökes för kund!
Lärare till El- och energiprogrammet Arbetsuppgifter Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, ser utbildningsmöjligheter och som vill arbeta i arbetslag. Undervisning i Elteknik samt övriga tillhörande arbetsuppgifter i arbetslag där bland annat anskaffning av praktikplatser ingår. Kvalifikationer Elbehörighet önskvärd samt erfarenhet från elinstallationer. Visstidsanställning 100% under läsåret 13/14 med eventuell möjlighet till förlängning. Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-10-14 , upphör: 2014-06-13 Lön Månadslön Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då rekryteringsarbetet sker löpande. Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-till-el-och-energiprogrammet-3 Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering" Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Avesta
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare sökes för kund!

Allmänspecialist sökes för kund!
Allmänspecialist Arbetsbeskrivning Sedvanliga arbetsuppgifter som distriktsläkare. Handledning av utbildningsläkare och läkarstuderande är en viktig del av arbetet. Jourtjänstgöring ingår. Kvalifikationer För tillsvidareanställning krävs specialistkompetens i allmänmedicin. Saknar du detta är vikariatanställning ett alternativ. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, engagemang och ha viljan att driva utvecklingsarbeten. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Ansökan Ansök snarast Skick in din ansökan via e-post till: kim.jonasson@hrgroupnordic.com Jobbet är en tillsvidareanställning på heltid. Möjlighet till flexibla lösningar vad gäller tjänstgöringsgrad och schema, eget utbildningskonto ingår. Referensnummer: Team B Lön Löneform: Månadslön. Anställning Tillsvidare
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare Har du förskollärarexamen och söker efter en spännande utmaning? Vill du vara med att utveckla en ny tvåspråkig förskola? Vi är en nystartad, Reggio Emilia-inspirerad, förskola med plats för 60 barn på fyra avdelningar med två engelsktalande och en svensktalande personal på varje avdelning i fina lokaler i Stockholm. Introduktion till engelska språket och multikulturella, pedagogiska aktiviteter, är en viktig del av vår profil. Vi söker dig som har förskollärarexamen med erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 0-5 år. Du ska älska att jobba med barns utveckling, vara positiv, och ha en utvecklad känsla för lagarbete. Förutom en god laganda i nya lokaler erbjuder vi planeringstid, kompetensutveckling, friskvårdspeng och arbetskläder utomhus. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Tjänsten är 100% Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Heltid. Pedagogiskt ansvarig för avdelning. Fast lön Ersättning Fast lön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-12-02 Heltid. Pedagogiskt ansvarig för avdelning. Fast lön Ange referens: 012 Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskollc3a4rare-68 Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Lärare i förskola/Förskollärare sökes för kund!
Lärare i förskola/Förskollärare Vi söker nu tre heltidstjänster eftersom vi har pensionsavgångar. Förskolan är en Reggio Emilia inspirerad förskola, där vi tror på det kompetenta barnet. Förskolan har fyra avdelningar och ligger i ett grönområde. Vi hoppas du är kreativ, nytänkande och har en vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten enligt Lpfö rev 2010, vi ser heller möjligheter framför svårigheter. Vi har en glad och positiv stämning i huset och vi löser problem allteftersom de uppkommer. Trygghet, trivsel och glädje är en del av vardagen, och ska gälla både barn och vuxna. Föräldrarnas inflytande och delaktighet ser du som en del av verksamheten. Du ska vara inläst på den reviderade läroplanen och ha kunskap om/erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Arbetsuppgifter Du förväntas bedriva pedagogisk och utvecklande verksamhet i förskolan enligt Lpfö rev 2010. Du ska aktivt arbeta med lärande, omsorg och kvalité på förskolan. Du är en drivande förskollärare i arbetslaget som tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskolan. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Vi erbjuder: Förskolor i utveckling Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Handledning och stöd i arbetslagen Specialpedagog riktad mot förskola Härliga barn och engagerade föräldrar Bra kommunikationer till och från arbetet Kvalifikationer Du är examinerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola. Vi söker dig som tillsammans med ditt arbetslag ger alla barn förutsättningar för utveckling och lärande och samtidigt stimuleras att använda hela sin förmåga. Du skall kunna anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar. Vi söker dig som ansvarar för att alla barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt dokumenteras, följs upp och analyseras. Vi söker dig som är nyfiken, öppen och arbetar för ett bra samarbete mellan kollegor och föräldrar. Varaktighet/Arbetstid Heltid. 100% Dagtid. Tre 100% tjänster. Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-09-20 Enligt överenskommelse. Lön Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då rekryteringsarbetet sker löpande. Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-i-fc3b6rskolafc3b6rskollc3a4rare-15 Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering" Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare sökes för kund!

Lärare i svenska sökes för kund!
Lärare i Svenska, lågstadiet Arbetstider och omfattning: Visstidsanställning 6 månader eller längre Heltid/visstid för läsåret med möjlig förlängning Ersättning Fast lön Så ansöker du: Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-i-svenska-2 Skicka in din ansökan snarast då rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare Vill du jobba på Söders höjder i en underbar kulturmiljö-röda plank och stor gård. Vi behöver dig som är förskolelärare och som vill jobba med inriktning drama, musik, bild, form och ekologi. Du ska vara insatt i pedagogisk dokumentation och kunna din läroplan. Kunna se och följa barns läroprocesser. Vara insatt i våra styrdokument, den reviderade läroplanen och skollagen. Känna till Stockholm stads styrdokument och kvalitetsindikator. Vi söker en förskollärare till en storbarnsavdelning, Där barnen är i åldern 3-6 år. Om du är nyexad har vi en pedagog med mentorbehörighet, så kan vi ta väl hand om dig. Intresserad? Skicka in din ansökan! Varaktighet/Arbetstid Heltid Tillsvidareanställning med provanställning 3 mån. Tillträde Omgående Lön Fast lön Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-11-15 Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskollc3a4rare-till-storbarnsavdelning Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering" Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet/SKAF
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Lärare i åk 5 sökes för kund!
Lärare i åk 5 Vi söker mellanstadielärare främst i ma/no åk 4-6 Vår profil är kunskap - kultur - kreativitet. Vi söker Dig som vill arbeta i en glad och trygg miljö, med eleven i centrum. Du är en motiverande och positiv lärare, har ett varmt hjärta och varierar Din undervisning efter elevernas kunskaper och behov. Du är entreprenör och inspiratör i både tanke och handling och en ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus. Vi arbetar med NTA, har god tillgång till senaste it-teknik, och våra elever är vana vid att göra många studiebesök. Tillträde snarast eller enl.ök Ca 80% tjänst eller enl. ök (mer eller mindre) Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid/Deltid Ersättning Fast lön Så ansöker du Varmt välkommen stt skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-i-c3a5k-5 Sista dag att ansöka är 2013-11-06 Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Håbo
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 5 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 5 sökes för kund!

Lärare i Ma/NO 4-9 alt F-6 sökes för kund!
Lärare i Ma/NO 4-9 alt F-6 Arbetsuppgifter Ditt huvudsakliga uppdrag är att på skolan, i årskurserna 4-6, bedriva undervisning i matematik och NO. Du förväntas, utifrån skolans lokala arbetsplan, läroplan och aktuell forskning, utföra ditt uppdrag med tydligt elevfokus. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt. Du kommer att arbeta som mentor där du har huvudansvar för ett antal elever och deras individuella utvecklingsplaner. Du kommer att ingå i ett av skolans tre arbetslag med ett gemensamt ansvar att utveckla och genomföra läraruppdragen. Skolan ingår i profilområdet naturvetenskap. Kvalifikationer Vi söker dig som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du strävar hela tiden efter att skapa de bästa pedagogiska förutsättningarna för våra elever. Du förutsätts ha ett interkulturellt förhållningssätt med erfarenhet av läraryrket. För att klara av uppställda krav förväntas du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som i skrift. Du är prestigelös och innehar ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt. Som person är du nyfiken och kommunikativ med en vilja att ständigt utveckla dig i yrkesrollen utifrån ett elevperspektiv. Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och NO. Arbetstider och omfattning Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Ersättning Månadslön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-10-13 Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-i-mano-4-9-alt-f-6 Vänligen märk din ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO 4-9 alt F-6 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO 4-9 alt F-6 sökes för kund!

Allmänspecialist sökes för kund!
Specialist i allmänmedicin Arbetsuppgifter: Förekommande arbetsuppgifter för specialist i allmänmedicin på vårdcentral. Kvalifikationer: Du skall vara specialist i allmänmedicin. Personliga egenskaper: Bra samarbetsförmåga och vana att arbeta självständigt och med flexibelt arbetssätt. Datavana, vi arbetar i TakeCare journalsystem. Varaktighet/Arbetstid Tillsvidareanställning. Tillsättning efter överenskommelse. Heltid, men deltid kan diskuteras Ansökan: Skicka din ansökan till daniel@hrgroupnordic.com. Märk din ansökan "allmänspecialist-vc" Sista ansökningsdag: 2013-11-03 Kontaktpersoner Daniel Lind, 0761-750 769 OBS! Vi undanber oss annonsförsäljare och bemanningsföretag.
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Haninge
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist sökes för kund!

Förskollärare sökes för kund!
Förskollärare med avdelningsansvar Förskolan är en populär förskola som ligger centralt i Stockholm. Vi finns i ett vackert sekelskifteshus med egen gård. Vi har närhet till både grönområden,stadens kulturutbud och bra kommunikationer. Vi är ett trevligt gäng pedagoger som nu söker en ny kollega. Som avdelningsansvarig ska du leda, utveckla och driva verksamheten utifrån LPFÖ:s intentioner. Du bör ha erfarenhet av att arbeta på en avdelning med barn i ålder 1-3 år. Vi söker dig som är ambitiös, full av energi och intresserad av att driva verksamheten tillsammans med duktiga medarbetare på avdelningen.Vi har ett strukturerat arbetssätt inom vår enhet och vår förskola och avdelning är eftersökt bland föräldrar Fortbildning, handledning, interna nätverk, planeringsdagar, subventionerad lunch, arbetskläder, friskvård Löneform: Månadslön. Månadslön efter överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet och goda referenser krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Arbetstider och omfattning Heltid Så ansöker du Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/fc3b6rskollc3a4rare-med-avdelningsansvar-2 Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes för kund!

Engelskalärare sökes för kund!
I verksamheten arbetar 16 personal vilka är utbildade lärare, fritidspedagoger, barnskötare, förskollärare och en kock. Personalen är stabil, driftig och engagerad! Engelskalärare Vi söker en grundskollärare åk 1-6 med behörighet för undervisning i engelska minst t.o.m åk 6. Tjänsten är på ca 50% och tillsvidare. Är du en engagerad och skicklig lärare med intresse för natur och friluftsliv välkomnar vi din ansökan! Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare Deltid Lön Fast lön Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-11-09 Vänta inte med din ansökan. Intervjuer genomförs löpande. Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/lc3a4rare-engelska Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Haninge
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Engelskalärare sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelskalärare sökes för kund!

Rektor sökes för kund!
Rektor Arbetsbeskrivning Rektorn har personal- och budgetansvar för folkhögskolan, och ingår i egenskap av verksamhetschef i ledningsgruppen för Regional utveckling. I rektorns uppdrag ingår pedagogiskt ansvar och ledarskap. En mycket viktig uppgift är att utveckla verksamhetens kvalitet och samhällsrelevans utifrån folkbildningens syften och behoven hos folkhögskolornas prioriterade målgrupper. En annan viktig uppgift är att tillsammans med rektorerna för Ålsta och Örnsköldsvik stärka samarbetet mellan landstingets folkhögskolor. I rektorsrollen ingår också att företräda folkhögskolan i landstingets Regionala nämnd och i relationerna med det omgivande samhället. Kvalifikationer Vi söker dig som har akademisk examen inom utbildningsområdet eller motsvarande, samt erfarenhet av att arbeta som chef. Vi förutsätter att du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Meriterande är om du har rektorsutbildning, erfarenhet verksamhetsutveckling inom skolans verksamhetsområden (utbildning, internat, konferens, etc.) och kunskap om folkbildningens särskilda villkor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en lyssnande och tydlig chef. Det är också viktigt att du är utvecklingsorienterad, har god samarbetsförmåga och klarar av att arbeta under tidvis högt tempo i en politiskt styrd organisation. Anställningen är en tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande. Erfarenhet krävs. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Ansök senast: 2013-10-27 Märk även din ansökan med "Allt om rekrytering". Välkommen att söka genom att: Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://alltomrekrytering.se/jobs/view/rektor-till-hola-folkhc3b6gskola/ Lön Löneform: Månadslön Anställning Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Härnösand
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor sökes för kund!

Redovisningsekonom sökes för kund!
Redovisningsekonom Huvudsakliga arbetsuppgifter -Löpande redovisning för den Österrikiska filialen -Leverantörs och kundreskontra i båda bolagen -Avstämningar -Års och månadsbokslut -Projektcontrolling -Bistå i budgetprocesser och upprättande av årsredovisningar -Vara behjälplig i det svenska bolagets redovisning -Rapportering Din bakgrund -Du är civilekonom eller har motsvarande relevant kunskap med flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete -Du har mycket goda kunskaper i Excel -Du har goda kunskaper i koncernspråket engelska -Du har gärna kunskaper i tyska -Du har också erfarenhet av arbete i internationella organisationer Dina egenskaper -Du arbetar självständigt och har ett stort engagemang för din uppgift. -Du har med ditt prestigelösa förhållningssätt lätt att ta tag i olika arbetsuppgifter. -Du är samarbetsvillig, har god social kompetens. -Du är noggrann och strukturerad. Vi erbjuder Ett spännande och utvecklande arbete på ett litet företag i ett stort sammanhang, med trevliga arbetskamrater och många internationella kontakter samt språkbidrag. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet vid tillsättningen av tjänsten. Som person är du ansvarstagande och har en förmåga att på ett lyhört sätt samarbeta med både medarbetare och enheterna som betjänas. Vissa resor kan förekomma. Välkommen med din ansökan snarast då rekryteringsarbetet sker löpande, välkommen med din ansökan. Det är viktigt att du märker din ansökan med "Ekonomirekrytering". Skicka in din ansökan via den externa hemsidan:http://ekonomirekrytering.com/jobb/view/redovisningsekonom-8
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom sökes för kund!

Grundskollärare/specialpedagog sökes för kund!
Grundskollärare/specialpedagog Vi söker nu en lärare/specialpedagog, grundskola plus särskola F-klass t.o.m. åk 6. Undervisning i engelska + övriga ämnen. Lärarexamen/specialpedagogexamen, gärna med erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Heltid, tillsvidare med provanställning 6 månader. Tillträdeomgående Ersättning Fast lön Enligt överenskommelse,individuell lönesättning. Så ansöker du Välkommen med din ansökan! Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/grundskollc3a4rarespecialpedagog Välkommen med din ansökan märkt med Skolrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare/specialpedagog sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare/specialpedagog sökes för kund!

Gymnasielärare inom VVS-teknik sökes för kund!
Gymnasielärare inom VVS-teknik alt. vvs ingenjör Nu söker vi dig som är en yrkesskicklig lärare/VVS-montör alt. vvs ingenjör som vill dela med sig av dina yrkeserfarenheter. Anställningsform Vikariat, 100%, 2014-01-07 - 2014-06-13 med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i kurser inom VVS-teknik. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad VVS-montör och ser gärna att du har lärarexamen. Erfarenhet som VVS-montör är ett krav. Har du dessutom tidigare erfarenhet av undervisning är det meriterande. Vi ser gärna att du har kännedom om närliggande inriktningar inom programmet som till exempel ventilation och kylteknik. Goda branschkontakter är även det meriterande. Då du kommer att ha nära samarbete med kollegor där ni tillsammans utformar undervisningen krävs god samarbetsförmåga. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är lyhörd och flexibel. B-körkort krävs. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Vi gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Varaktighet/Arbetstid Visstidsanställning 6 månader eller längre Heltid Lön Fast lön Ansökan Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobs/view/gymnasielc3a4rare-inom-vvs-teknik-alt-vvs-ingenjc3b6r Skicka in din ansökan snarast då rekryteringen sker löpande. Välkommen med din ansökan märkt med skolrekrytering alt. teknikrekrytering!
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare inom VVS-teknik sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare inom VVS-teknik sökes för kund!

Fartygsinspektör (sjöingenjör) sökes för kund!
Fartygsinspektör (sjöingenjör) Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genom besiktningar, inspektioner, ritningsgranskning och operativa kontroller utöva tillsyn av säkerheten, miljön och arbetsmiljön på fartyg. I arbetsuppgifterna ingår också kontroll av rederiers säkerhetsorganisation, granskning av stabilitet, beslut om placering av fribordsmärken samt skeppsmätning. Du kan också komma att medverka i föreskriftsarbete och vid kontroll av hamnskydd och avfallshantering i hamnar. Arbetet är mycket utåtriktat och medför omfattande kontakter med sjöfarts- och varvsnäringen och angränsande verksamhetsgrenar såväl i Sverige som utomlands. I arbetet ingår viss beredskapstjänstgöring. Din bakgrund Du innehar sjöingenjörsbrev. Annan kompetens eller erfarenhet inom teknikområdet, skeppstekniska beräkningssystem, branschen eller andra organisationer inom den marina sektorn ser vi som meriterande. Du har självklart goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Personliga egenskaper: - Du är engagerad, pålitlig och begriplig. - Du har en god förmåga att både samarbeta och att arbeta självständigt. - Du är noggrann och har personlig integritet. - Du är teknikintresserad och har viljan att utvecklas inom området. Anställningsvillkor Tjänsten är placerad i Malmö med tillträde den 1 mars 2014 eller efter överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. Körkort B är ett krav. Transportstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2013-10-27 via vår webbplats. Skicka in din ansökan via den externa hemsidan: http://teknikrekrytering.com/jobs/view/fartygsinspektc3b6r-sjc3b6ingenjc3b6r När du ansöker kan det ingå att besvara urvalsfrågor. Bifoga ditt CV där du beskriver relevant arbetslivserfarenhet och utbildning samt ett personligt brev. Märk ansökan med "Teknikrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fartygsinspektör (sjöingenjör) sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fartygsinspektör (sjöingenjör) sökes för kund!


Sök lediga jobb HR Group Nordic AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se