Habiliteringspedagoger BERGSHYDDAN AB jobb - lediga jobb

Habiliteringspedagoger BERGSHYDDAN AB jobb Habiliteringspedagoger BERGSHYDDAN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Habiliteringspedagoger BERGSHYDDAN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Habiliteringspedagoger BERGSHYDDAN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag!- Stockholm

  2. Sjuksköterska, natt- Stockholm

  3. Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska- Stockholm

  4. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

  5. Specialistläkare och ST-läkare- Stockholm

  6. Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!- Stockholm

  7. Processingenjör- Solna

  8. Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska- Solna

  9. Avlösare- Lidingö

  10. 10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst- Stockholm


Mer beskrivning

Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag!
Professional Consulting Vår kund söker efter en testledarassistent på deltid. Läser du en eftergymnasial utbildning, gärna som ingenjör eller inom ekonomi? Har du tidigare erfarenhet ifrån administrativt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund är en global aktör på återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. Som testledarassistent kommer du att sitta med uppgifter såsom: * Administration kring affärer * Föra testprotokoll * Utföra och dokumentera tester Tjänsten är en studerandetjänst med start i september. Du som söker ska kunna arbeta 2-3 heldagar per vecka. Vidare ser vi att du har minst 2 år kvar av din utbildning. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting, men sitta på plats på kundens kontor i centrala Stockholm. Du som söker tjänsten studerar en eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi eller en ingenjörsutbildning. Du har tidigare erfarenhet ifrån administrativa sysslor, samt goda datakunskaper. Har du jobbat i olika företagssystem sedan tidigare är det ett plus. Som person är du effektiv, har lätt för att lära och är noggrann i ditt arbete. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, vi kallar in kandidater på intervju löpande! Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag!

Sjuksköterska, natt
avd P14 Radiumhemmet, Solna Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största universitetssjukhus där vård, forskning och utbildning är viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra människors liv. Vi söker medarbetare som vill vara med i frontlinjen i att utveckla den svenska cancervården. På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhuset värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder oss i vårt dagliga arbete. Avdelning P14 är en slutenvårdsavdelning med 18 vårdplatser. Vi har en inriktning mot gynekologisk cancer, sarcom och bröstcancer. Här utreder vi och ger onkologisk behandling i form av cytostatika och brachyterapi samt akut palliativ vård. Vi behandlar även barn med neuroblastom några gånger per år. Vi jobbar kontinuerligt med verksamhetsutveckling med stort fokus på patientsäkerhet och en bra och säker arbetsmiljö. Vi är en arbetsgrupp som trivs tillsammans. Arbetsuppgifter: De huvudsakliga arbetsuppgifterna är omvårdnad av svårt sjuka patienter, administrering av cytostatika och förberedelse inför strålbehandling, förberedelse inför operation samt undersökningar. De vanligaste omvårdnadsproblemen är smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter och illamående. Telefonrådgivning till patienter som får behandling på kliniken på jourtid. Du får fyra veckors inskolning och internutbildning i de behandlingar avdelningen ger. Kvalifikationer: Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Har du erfarenhet av cancersjukvård är det meriterande. Personliga egenskaper: I ditt arbete kommer du att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga, vilket kräver att du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Arbetet på vårdavdelningen är självständigt samtidigt som det kräver en god samarbetsförmåga med både kollegor och andra yrkesprofessioner. Det är viktigt att kunna ta egna initiativ, prioritera när det behövs samt ha en god kommunikationsförmåga. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska
Radioterapiavdelningen Karolinska Universitetssjukhuset är ett av nordens största universitetssjukhus där onkologiska kliniken ansvarar för strålbehandling. I Stockholm finns tolv acceleratorer och brachyverksamhet och är en av Sveriges största radioterapiavdelningar med cirka 160 medarbetare. Vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard för alla invånarna i Stockholm och Gotland samt vara med i frontlinjen för att förbättra cancervården. I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning och utbildning. Verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan och är processinriktad. Vår verksamhet finns på Radiumhemmet i Solna och på Södersjukhuset. Radioterapiavdelningen söker sjuksköterskor som vill jobba med omvårdnad och teknik! För att arbeta med strålbehandling krävs specialistutbildning i radioterapi och onkologisk omvårdnad och om du saknar det kan vi erbjuda uppdragsutbildning till hösten. Utbildningen bedrivs i samarbete med Lunds Universitet och utbildningslön utgår. Kurspaketet innehåller kurserna Allmän onkologi 7,5 hp, Organspecifik onkologi 7,5 hp, Omvårdnad vid strålbehandling 15 hp och verksamhetsförlagd utbildning i strålbehandling 15 hp. Länk till utbildningens hemsida: http://flexibelutbildning.onk.lu.se/standard.asp?id=55 Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska på radioterapiavdelningen möter du många cancersjuka patienter i olika stadier av sjukdom som du ger en tekniskt avancerad behandling. Att ge strålbehandling innebär förutom mötet med patienter, bland annat hantering av olika datasystem, acceleratorer och bedömning av digitala röntgenbilder. Det kräver också ett nära multiprofessionellt samarbete med onkologisjuksköterskor, läkare och sjukhusfysiker. Det finns olika möjligheter till ansvarsområden eller uppdrag som bidrar till att utveckla verksamheten inom ramen för strålbehandling och onkologisk omvårdnad. Du är direkt underställd chefsjuksköterskan. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom onkologi och radioterapi eller motsvarande. Personliga egenskaper: Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt ett kreativt förhållningssätt. Du har stort engagemang och intresse för radioterapi och omvårdnad. Du är intresserad av teknik, människor och har patienten i fokus. Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna arbeta i team samt att kunna se helheten både ur ett medarbetarperspektiv och ett patientperspektiv. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska jobb, Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska

Biomedicinsk analytiker
Klinisk patologi och cytologi på Södersjukhuset Laboratoriet är ackrediterat och ingår i divisionen Karolinska Universitetslaboratoriet och kliniken har verksamhet på Södersjukhuset, Danderyds Sjukhus, Karolinska Huddinge och Karolinska Solna. Verksamheten som bedrivs på kliniken är framförallt histopatologiska undersökningar, exfoliativ cytologi, punktionscytologi och kliniska obduktioner. Vi behöver anställa två biomedicinsk analytiker till vårt laboratorium. Dessa två tjänster kommer att vara placerade på Södersjukhuset och Huddinge. Du kommer att arbeta med histopatologi. Arbetsuppgifter: På laboratoriet preparerar vi vävnader och cellprover för mikroskopisk analys. I arbetet ingår hantering av både fixerad och färsk vävnad från sjukhusets operationsavdelningar, snittning av paraffininbäddad vävnad, fryssnittning av färsk vävnad samt histokemiska färgningar. Laboratoriet har en väl fungerande bröstprocess där fryssnittning är en viktig del. Arbetet för ett nytt laboratorium pågår och planeringen och utvecklingen av det nya laboratoriet kommer att ske enligt LEAN. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker, tidigare vana från patologi/cytologi-laboratorium är meriterande. Personliga egenskaper: Du är noggrann, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du är flexibel, och tycker om att arbeta i högt tempo samt har kvalitetstänkande och serviceanda. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Specialistläkare och ST-läkare
Kvinnokliniken Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Vår vision är ”Patienten alltid först”. Kvinnokliniken består av fyra medicinska områden; Gynekologi, Obstetrik, Reproduktionsmedicin (fd Fertilitetsenheten) och Centrum för fostermedicin. En omfattande utveckling bedrivs med många kreativa medarbetare på hög klinisk och vetenskaplig nivå. På Kvinnokliniken arbetar drygt 700 medarbetare av olika yrkeskategorier. Många av dem i nära samarbete med Karolinska Institutet eller andra Universitet/Högskolor. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom kvinnosjukvård. Arbetsuppgifterna utformas utifrån vilket medicinskt område tjänsten tillsätts. Samtliga tjänster innefattar goda möjligheter att bedriva forskning och undervisning samt utvecklingsarbete på såväl nationell som internationell nivå. Kvalifikationer: Specialistkompetens i Obstetrik och Gynekologi med klinisk och helst vetenskaplig erfarenhet inom området. ST-läkare primärt för specialistutbildning men gärna med intresse för forskning och utvecklingsarbete. Du ska behärska svenska och engelska väl, i tal och skrift. Personliga egenskaper: Till dina personliga egenskaper hör lyhördhet, flexibilitet och beslutsförmåga. Du har förmåga att engagera och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. För ansökan, se nedan under LUS-information.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistläkare och ST-läkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistläkare och ST-läkare

Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!
Student Consulting Är du student i behov av ett deltidsarbete? Brinner du för kundservice och gillar du dessutom arbetsuppgifter där det krävs att man är händig och i god fysisk form? Då har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu en kundvärd på deltid till en av våra kunder i Stockholm. Tjänsten är delad mellan en receptionistroll och vaktmästarroll där man börjar dagen med att öppna receptionen och sedan ägnar förmiddagen åt de arbetsuppgifter som finns att göra för dagen vilket kan vara allt från att byta en glödlampa till att ta hand om besökare vid en större konferns. Det kommer att finnas fast personal på plats varje dag som leder en i arbetet. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga som ligger i Värtahamnen. Arbetstiderna är måndag- fredag 07.20-11.20. Kan man inte arbeta varje dag kan man dela på tiderna med en annan konsult och måste då kunna arbeta minst 2-3 pass i veckan. Uppdraget startar den 15 juli eller tidigare och pågår tills vidare. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som är servicemedveten, ordningssam och effektiv, samt händig så att du kan ta itu med praktiska arbetsuppgiter och i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma vid kontorsflytt och liknande. Du ska vara mogen och kunna ta egna initiativ samt planera ditt eget arbete. Du ska antingen kunna arbeta varje dag måndag-fredag, eller 2-3 dagar i veckan. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Detta är ett roligt uppdrag och en roll att växa i! Vänta inte med din ansökan om det är dig vi bör anställa! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!

Processingenjör
Till Clinical Trial Supply inom Farmacisektionen på Recipharm Pharmaceutical Development AB söker vi en processingenjör med erfarenhet av tillverkning av sterila läkemedel. Tjänsten är ett vikariat på ca 10 månader med placering i Solna. I befattningen ingår att tillverka material för klinisk prövning samt att hantera och utveckla all dokumentation runt klinisk tillverkning. Arbetsuppgifter • Skriva batchdokumentation och övrig dokumentation relaterad till tillverkning • Du tillverkar material för kliniska prövningar, inkl. syning, etikettering och packning • Arbete med validering och kvalificering • Du är en viktig del i att förbättra arbetssätt och upprätthålla GMP inom hela sektionen • Du kan agera som projektmedlem för Recipharm i tillverkningsprojekt Bakgrund Du har ett antal års erfarenhet av läkemedelstillverkning och bör ha erfarenhet av tillverkning av sterila produkter och kunskaper inom produktionshygien. Arbete enligt GMP sitter i ryggmärgen och du är självständig, flexibel och stresstålig. Andra viktiga egenskaper är kundorientering och samarbetsförmåga. Intresse och fallenhet för att arbeta praktiskt med tillverkning är en förutsättning för att trivas med denna tjänst. Datorvana (Word och Excel) och engelska i skrift och tal är ett krav. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning inom, farmaci, kemi, mikrobiologi eller motsvarande alternativt gymnasieutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Upplysningar och ansökan Mer information lämnas gärna av Mikael Söderberg, Teamledare Clinical Trial Supply på tel. 08-602 45 72 alternativt Jonas Berggren, Farmacichef på tel. 08-602 53 87. Båda finns tillgängliga från 5 augusti. Sista ansökningsdag är 12 augusti 2013. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post. Ansök genom nedanstående länk. Recipharm AB är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) med säte i Sverige och ca 1 600 anställda. Företaget omsätter ca 2,1 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland och Spanien och har sitt huvudkontor i närheten av Stockholm. Recipharm förser den globala läkemedelsmarknaden med ett hundratals olika produkter i ett flertal beredningsformer, såsom tabletter, granulat och pulver, sterila vätskor och frystorkat pulver, krämer och geler, betalaktamer, hormoner, orala lösningar, sprayer och torrpulverinhalatorer.
Företag: Recipharm
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör jobb, Processingenjör Solna, Processingenjör Recipharm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör

Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska
Karolinska Institutet Avdelning På enheten för kardiologi vid Institutionen för Medicin, Solna, startas nu ett samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset för kardiovaskulär MR-forskning och diagnostik med anledning av att en MR-kamera har donerats till enheten för placering i Thoraxhuset, Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Enheten för kardiologi har sin organisatoriska hemvist på KI, men kommer att ha nära samarbete med sjukvårdens kliniker för kardiologi, klinisk fysiologi, radiologi, thoraxkirurgi och kärlkirurgi. Vi kommer att bedriva både kliniska undersökningar, inom ramen för sluten och elektiv högspecialiserad sjukvård, samt forskningsinriktade undersökningar av hjärta och kärl. Verksamheten har i nuläget knutit till sig personal bestående av en biomedicinsk analytiker, två läkare och en MR-fysiker, och vi avser i detta stadium expandera gruppen med ytterligare en legitimerad röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker på deltid. Driftstart för enheten är planerad till september 2013. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du att utföra kardiovaskulär MR-diagnostik av hjärta och kärl i klinik och forskning. Arbetet innebär även att delta i metodutveckling vid enheten, samt delta i upplärning av annan vid enheten tjänstgörande personal.  Den tänkta tjänstgöringsgraden är 50 % på Hjärt-MR verksamheten. Resterande arbetstid, upp till 50% kommer att förläggas vid annan verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset,  beroende på din profil och dina önskemål. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Anställningsform för sökande som redan innehar eller avser söka anställning vid Karolinska Universitetssjukhuset kan diskuteras. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, eller legitimerad röntgenssjuksköterska. Tidigare erfarenhet av MR är meriterande, men inte obligatorisk. Tidigare erfarenhet av andra modaliteter för diagnostisk hjärtavbildning är meriterande. Som person är du kreativ, noggrann, ansvarskännande och vill utvecklas till att arbeta självständigt i en effektiv organisation. Du ser fram emot att vara med i ett team som bygger upp en nystartad verksamhet. Du är intresserad av att bedriva kliniskt arbete och forskning samt delta i undervisning. Enheten fäster stor vikt avseende god samarbetsförmåga med medarbetarna på och utanför enheten. Du vill lära dig nya saker, särskilt kardiovaskulär MR-diagnostik Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för medicin, Solna
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska

Avlösare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta exta som avlösare. Som avlösare kommer du hem till en familj och tar tillfälligt över omvårdnaden av ett barn eller ungdom med någon form av funktionsnedsättning. Många föräldrar till barn och ungdommar med funktionshinder kan behöva avlastning i sitt omvårdnadsarbete. Bland annat för att kunna ägna sig åt en fritidsaktivitet utanför hemmet eller för att ägna tid åt barnets syskon. Vi söker nu avlösare till flera olika uppdrag för barn med diagnosen autism och utvecklingsstörning. Din uppgift kommer att vara att avlösa föräldrarna i deras omvårdadsarbete under 15-20 timmar/uppdrag och månad. KVALIFIKATIONER Vi söker nu kvinnor och män som har fyllt 20 år och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn alternativt vuxna med funktionsnedsättningar. Meriterande är erfarenhet av autism. Det är också önskvärt att du har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande. Du bör vara en glad och positiv person som kan ta iniativ och har ett stort tålamod. Enligt lag begärs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister på alla personer som ska arbeta med barn, enligt lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta (LSS).
Företag: Lidingö stad, Området för särskilt stöd
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Avlösare jobb, Avlösare Lidingö, Avlösare Lidingö stad, Området för särskilt stöd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avlösare

10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Här jobbar du på ett mycket trivsamt företag i Gamla stan. Företaget genomför branschstudier för att säkerställa och utvärdera kvaliteten i olika företag och därmed kunna utse de företag som är bäst i branschen. Arbetsuppgifter: I din roll som intervjuare/marknadsundersökare tar du via telefon kontakt med kunder som haft ett samarbete med företaget. Här genomför du en intervju angående samarbetet och processen för att utvärdera och säkerställa kvaliteten. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du har ett driv, du vågar lyfta luren och ringa mycket. Du kommer att utgå från en intervjuguide men arbetet ställer krav på att du har en god intervjuteknik samt upplevs som trevlig och trovärdig. Uppdragets omfattning: Start måndag 12/8, 1-4 månader, heltid, kontorstider Profil: -Gymnasieutbildning -Dokumenterad erfarenhet av marknadsundersökningar och/eller intervjuer -Kan jobba heltid from 12 augusti -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Vi tror att du som söker känner dig säker på att genomföra intervjuer via telefon. Då man, förutom svenska kunder, kontaktar finska och danska kunder är det viktigt att du behärskar engelska. Övrig information: Start: 12 Augusti Plats: Centrala Stockholm Lön: Fast lön Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marknadsundersökare, intervjuare, journalist Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga 10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst


Sök lediga jobb Habiliteringspedagoger BERGSHYDDAN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se