Habiliteringspersonal Barn ; Ungdomsboende jobb - lediga jobb

Habiliteringspersonal Barn ; Ungdomsboende jobb Habiliteringspersonal Barn ; Ungdomsboende jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Habiliteringspersonal Barn ; Ungdomsboende. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Habiliteringspersonal Barn ; Ungdomsboende. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Hemtjänstpersonal- Stockholm

  2. Serveringspersonal med kassavana- Stockholm

  3. Anläggare/Grundläggare- Stockholm

  4. SPECIALLÄRARE- Stockholm

  5. Biladministratör- Huddinge

  6. LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE- Stockholm

  7. Projektledare investering- Solna

  8. Legitimerad djursjukskötare- Stockholm

  9. Frisör sökes till Rinse Stureplan T-hall- Stockholm

  10. Ambitiös kock / matkonstnär- Stockholm


Mer beskrivning

Hemtjänstpersonal
Adulis Omsorg AB är ett privat företag som anordnar hemtjänst, personlig assistans och ledsagarservice för äldre och funktionshindrade. Adulis Omsorg är ett väl fungerande hemtjänst- och assistansföretag med hög kvalitet. Vi grundades 1996 och vårt huvudkontor ligger på Klarabergsgatan 35, Stockholm. Vi värnar om: - Goda arbetsvillkor - Öppenhet & Inflytande - Tillgänglighet & Trygghet Vi söker nu tre personer för arbete då vi utökar vår verksamhet. Inledningsvis kommer anställning att vara vid behov men möjlighet till mer stadigvarande anställning finns. Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppdrag inom hemtjänst - hjälp och stöd för personer i deras hemmiljö. Kvalifikationer: Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg krävs. Sökande behöver behärska svenska i tal och skrift utifrån den dokumentation som krävs. Vid eventellt erbjudande om arbete kommer utrdrag ur Belastningsregistret att begäras.
Företag: Adulis Omsorg
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänstpersonal jobb, Hemtjänstpersonal Stockholm, Hemtjänstpersonal Adulis Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänstpersonal

Serveringspersonal med kassavana
Il forno da gino är en italiensk restaurang med en fräsch och nyrenoverad interiör. Hos oss kan du avnjuta några minuter i en mysig atmosfär med något extra för smaklökarna. Nu söker vi SERVERINGSPERSONAL med kassavana. Vi söker dig som är glad, positiv och framåt och tycker om att jobba när det är full fart.
Företag: Il Forno Da Gino
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal med kassavana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal med kassavana

Anläggare/Grundläggare
Verksamhetsbeskrivning Wellmax Mark & Bygg är ett företag i anläggningsbranschen. Vår huvudsyssla är nyproduktion av husgrunder från rå tomt och innefattar det mesta inom anläggning. Kvalifikationer: Vi söker en ansvarsfull, självgående och framåt person som har god erfarenhet av rör/kabel schakter och cellplastgrunder. Företaget expanderar och för rätt person finns det möjlighet till utveckling. Ni behärskar svenska språket i både tal och skrift. Ni bor i Stockholms län. Arbetsplats: Stor-Stockholm Referenser: Måste kunna lämnas vid förfrågan OBS! Bemanningsföretag göre sig ej besvär.
Företag: Wellmax mark och bygg KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggare/Grundläggare jobb, Anläggare/Grundläggare Stockholm, Anläggare/Grundläggare Wellmax mark och bygg KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggare/Grundläggare

SPECIALLÄRARE
KORT BESKRIVNING AV FÖRETAGET Fria Maria Barnskola är en åldersintegrerad skolverksamhet med tematiskt arbetssätt. Vi är i år organiserade F-3 och 4-5, fritidshem och fritidsklubb, i hjärtat av Södermalm. Vi startade i augusti 1994 och ombildades till friskola 2001. Vi har idag 214 barn och arbetar i fyra "spår" F-3 med 38 barn i varje samt ett spår 4-5 med 61 barn. I varje spår/arbetslag jobbar entusiastiska och engagerade pedagoger; lärare, förskollärare, fritidspedagoger och/eller barnskötare. Till hösten utökar vi med ÅK 6 och kommer då att ha 2 st. 4-6.or om ca 46-48 barn vardera, totalt ca 250 elever. ARBETSUPPGIFTER Tiilsammans med arbetslagen arbeta med barn i behov av särskilt stöd BESKRIVNING AV KVALIFIKATIONER Utbildad speciallärare med inriktning på läs och skrivsutveckling och/eller matematik ÖVRIG INFORMATION Vi har 8 veckors semester och satsar extra på gemensam fortbildning, företagshälsovård och friskvård för personalen
Företag: Fria Maria barnskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALLÄRARE jobb, SPECIALLÄRARE Stockholm, SPECIALLÄRARE Fria Maria barnskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALLÄRARE

Biladministratör
Kort beskrivning av företaget: Veho Bil Sverige AB, med huvudkontor i Stockholm, är återförsäljare för Mercedes, Jeep, Lancia och Nissan. Vi finns etablerade i Falun, Karlstad, Stockholm och Örebro där vi förutom försäljning av bilar även bedriver verkstad och försäljning av bildelar. Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta främst med administration av sålda bilar med tillhörande uppgifter såsom registrering av kundorder, beställning av bil från fabrik samt utfärdande av fakturor och kon-tantnotor. Hantering av inbytesbilar görs också. Vi arbetar i affärssystemet Kobra, samt andra av generalagenter tillhandahållna system, så har du erfarenhet av det så är det en fördel. Beskrivning av kvalifikationer: Minst gymnasieekonom. Erfarenhet av biladministration. Erfarenhet av Microsoft Office. Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande och självgående. Du måste ha god samarbetsförmåga och vi värdesätter en hög social kompetens.
Företag: Veho Bil AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biladministratör jobb, Biladministratör Huddinge, Biladministratör Veho Bil AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biladministratör

LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE
Kort beskrivning av företaget: Regiondjursjukhuset Bagarmossen är en del av Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård. Här ingår flera välrenommerade djursjukhus och kliniker, med hög kompetens och stora resurser. Tillsammans arbetar vi för att vara en förebild inom högkvalitativ vård och skapa djursjukvård i världsklass. Djursjukhuset är det enda dygnet runt öppna djursjukhuset i Stockholm - vi har öppet dygnet runt - året om. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Legitimerad djursjukskötare Beskrivning av arbetsuppgifter: Var med och skapa framtidens djursjukvård. På Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt en av landets få blodbanker för både hund och katt. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en enorm kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Är du intresserad av avancerad djursjukvård och ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker : Legitimerad djursjukskötare för tillsvidareanställning. Beskrivning av kvalifikationer: Du är en flexibel person som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla svensk djursjukvård tillsammans med oss. Du vågar tänka nytt, men tar samtidigt eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Du ska arbeta mål- och resultatinriktat och kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Narkoskompetens är meriterande.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE

Projektledare investering
Verksamhetsområde Investering är ett av Trafikverkets fyra verksamhetsområden med ansvar för 2800 investerings- och förbättringsprojekt, från förstudie till byggande. Verksamheten finns i hela landet och har en omsättning på cirka 14 miljarder per år. Som ledande beställare har verksamhetsområdet Investering en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad på anläggningsmarknaden. Arbetsuppgifter Som projektledare styr och leder du projekt eller del av projekt enligt trafikverkets projektmodell. Du ansvarar för att beställda projekt genomförs mot budget, tid och kvalitet samt att genomförandet följer lagar riktlinjer och förordningar. Som projektledare inom verksamhetsområdet Investering arbetar du med hela processen, från planering till byggande inom både väg- och järnvägprojekt. Arbetet drivs i projektform där du samarbetar med interna specialister och externa konsulter och entreprenörer. Idagsläget behöver vi förstärkning inom anläggning - bana. Du har ekonomiskt ansvar för projekten och följer kontinuerligt upp verksamheten mot satta mål. I många sammanhang står du i centrum för frågor knutna till projekterings- och entreprenadverksamhet. En viktig del i arbetet är kommunikation med berörda kunder och samråd med andra myndigheter. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Du har minst 3 års erfarenhet av att utreda och leda projekt inom järnvägssektorn. Du har kunskap i lagen om byggande av järnväg och väg och goda kunskaper om miljöbalken och arbetsmiljöbalken. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har B-körkort. Du är självgående, kreativ och har god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har goda ledaregenskaper och kan leda och entusiasmera andra.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare investering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare investering

Legitimerad djursjukskötare
Djursjukhuset Albano är en del av Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård. Här ingår flera välrenommerade djursjukhus och kliniker, med hög kompetens och stora resurser. Tillsammans arbetar vi för att vara en förebild inom högkvalitativ vård och skapa djursjukvård i världsklass. Beskrivning av arbetsuppgifter: På djursjukhuset Albano i Danderyd bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet i nyrenoverade lokaler. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt blodbank för hund. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en enorm kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Är du intresserad av avancerad djursjukvård och ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker : Legitimerade djursjukskötare. Vi erbjuder ett längre vikariat samt två tillsvidareanställningar. Din profil: Du är en flexibel person som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla svensk djursjukvård tillsammans med oss. Du vågar tänka nytt, men tar samtidigt eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Beskrivning av kvalifikationer: För samtliga tjänster vill vi ha dig som är legitimerad djursjukskötare. Du ska arbeta mål- och resultatinriktat och kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare

Frisör sökes till Rinse Stureplan T-hall
Rinse på stureplans T-hall är uppdelad på två våningar. Vi är tre frisörer som jobbar på heltid. Vi söker ytterligare 2 medarbetare till vårat härliga team för omgående anställning! En anställning på heltid samt en på deltid! Du ska vara utbildad och gärna erfaren inom frisör yrket. För att ge våra kunder bästa möjliga service ska du kunna flytande svenska och engelska då vi har en del engelsk talande kunder. Ansök endast via mail! CV med foto mailas till rinsestureplan@hotmail.com Ring ej till salongen! Respektera att våran personal är upptagna med kunder och kan ej svara på era frågor! Lycka till!
Företag: VÅGA LE HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes till Rinse Stureplan T-hall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes till Rinse Stureplan T-hall

Ambitiös kock / matkonstnär
Restaurang Kryp in är en mysig och romantisk restaurang där gästen kan avnjuta maträtter och menyer baserade på svenska högklassiga råvaror med europeiska influenser efter säsong. På våra 68 kvadratmeter erbjuder vi det vi är bäst på, nämligen god matkonst, utmärkt service och en upplevelse utöver det vanliga. Restaurang Kryp in ligger på en parallellgata till Västerlånggatan. Lite lugnare och endast ett stenkast från Stortorget i Gamla stan. För att förstärka vårt team så söker vi nu en duktig och driven kock och matkonstnär. Vi är en relativt liten restaurang med 38 platser inne och 24 ute under säsong och bitvis är det ett stort tryck. Då du under dina pass i service jobbar ensam i köket och har totalt ansvar så krävs det att du är en noggrann och stresstålig person med ett högt tempo som arbetar planerat och strukturerat. Du kommer att arbeta som en "sidekick" till köksmästaren mitt i produktionen med allt från mise en place, menyplanering, beställningar till utveckling av verksamheten. Då du kommer att arbeta i ett öppet kök med direktkontakt med våra gäster så krävs det att du som person är social, glad och öppen samt utför ditt arbete rent och organiserat. Det är också av största vikt att du talar svenska och engelska obehindrat. Vi som arbetar på Kryp in är ett glatt gäng som genomför arbetsdagen under många skratt. Vi bryr oss om och respekterar varandra och arbetar över gränserna för att kunna ge våra gäster den bästa upplevelsen. Detta innebär att du som kock även kommer att få ta samtal om bordsbokningar, dra igång en diskmaskin eller servera några tallrikar under rusning liksom serveringspersonalen hackar lite grönsaker, skär några citronklyftor eller lägger tallrikar vid behov. Känner du igen dig i den här yrkesbeskrivningen och tycker att du har den rätta arbetserfarenheten av a la carte- matlagning samt besitter alla de egenskaper vi söker? Tveka inte att höra av dig snarast! Arbetstid, heltid/ skift mellan ca 8:00-23:00. Restaurangen håller öppet alla dagar i veckan 17-23 (under lågsäsong håller vi stängt söndagar) Lön enl överenskommelse. Välkommen med din ansökan till: Endast mailsvar kjell.tegstrom@gmail.com www.restaurangkrypin.nu
Företag: Restaurang Kryp in
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös kock / matkonstnär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös kock / matkonstnär


Sök lediga jobb Habiliteringspersonal Barn ; Ungdomsboende

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se