Habiliteringspersonal Jönköping jobb - lediga jobb

Habiliteringspersonal Jönköping jobb Habiliteringspersonal Jönköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Habiliteringspersonal Jönköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Habiliteringspersonal Jönköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning!- Stockholm

  2. Driven och självständig projektledare till Drivhuset- Stockholm

  3. Socialsekreterare till Barngruppen- Stockholm

  4. Elevassistent- Stockholm

  5. Barnsjuksköterska natt- Stockholm

  6. Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag- Stockholm

  7. Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå- Stockholm

  8. Lärare i förskola/Förskollärare- Stockholm

  9. Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa- Solna

  10. Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling!- Upplands-Bro


Mer beskrivning

Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning!
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt skolbarnsomsorg och grundsärskola. Verksamheten omfattar cirka 450 elever. Våra profiler är musik, idrott och basket. Skolan inledde 2008 ett långsiktigt utvecklingsarbete om lärstilar och IT pedagogiska verktyg i undervisning och lärande. Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en, och för alla. Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra. De ska lämna skolan med goda resultat och vara väl rustade för framtiden. Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och lärandet pågår hela tiden. Förutom kunskaper i olika skolämnen ska eleverna under den samlade skoldagen även få möjligheter att utveckla självkänsla, identitet, samspel och olika sociala förmågor. Fritidshemmets verksamhet spelar i detta sammanhang en stor roll och målet är en meningsfull fritid för alla elever. 2 plats(er).Inför hösten söker vi fler fritidspedagoger i vår verksamhet som vill vara med och skapa en fritidshemsverksamhet i världsklass! I teamet gäller det att försöka samla så bred kompetens som möjligt som sedan kommer barnen tillgodo. En stark tro på fritidspedagogikens vikt i barns lärande ska vara en gemensam nämnare. Som fritidspedagog är man väl insatt i gällande styrdokument och ser fördelar med att få en röd tråd genom skola och fritidsverksamhet. I vår verksamhet (förskoleklass till och med årskurs 3) är det därför ett viktigt uppdrag att planera aktiviteter med tydliga mål/syften även på fritids. Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fritidshemmet eller lärare med praktiskt/estetisk behörighet som vill jobba på fritids. Erfarenhet är meriterande men om du är helt nyexaminerad är du också intressant - så tveka inte att söka tjänsten om den verkar passa dig för övrigt. Vi vågar satsa! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Arbetstiden förläggs efter skoltid samt enligt överenskommelse under lov. Vi håller öppet 6.30-18.30 varje vardag. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Sollén,08-508 475 70 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning!

Driven och självständig projektledare till Drivhuset
Drivhuset verkar inom affärsutveckling och hjälper entreprenörer att starta, driva och utveckla nya företag. Missionen är att skapa kreativ kraft och få fler att starta något nytt av sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar Drivhuset framtidens företag och fler entreprenöriella individer. Till ett pilotprojekt sökes nu en projektledare som ska driva, utveckla och utvärdera plattformar för kunskapsutbyte med målgrupp yngre entreprenörer. Projektet genomförs på olika orter i landet där Drivhuset har personal. Samtidigt kommer arbetsuppgifterna innefatta att vara med i utveckling av Drivhusets egen verksamhet inom IT och strategi. Du kommer att arbeta med extern kommunikation t ex PR, budgetansvar och till stor del självständigt i rollen. Anställningen kommer till en början att vara i konsultform med anställning hos Proffice och uthyrning till kund. Uppdraget beräknas börja i oktober och pågår till en början i ungefär ett år. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: heltid Kvalifikationer: Vi söker dig som drivit projekt tidigare, alternativt liknande verksamheter med fokus på koordinering av resurser. Du har tidigare arbetat mot tydliga mål, med uppföljning och extern kommunikation. Du har akademisk utbildning, med fördel mot ekonomi. Du har tidigare arbetat med tjänster där leveranssäkerhet är av stor vikt, och du har en stark resultatorienterad ådra. Tidigare budgetarbete är mycket meriterande. Höga datakunskaper krävs, framför allt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du kan kommunicera mycket bra både på engelska och svenska. Som person är du förtroendeingivande och kommunikativ, med en förmåga att vara ledande och driven. Du är självständig, tydlig och noggrann i ditt arbete. Självklart brinner du för entreprenörsanda och affärsutveckling. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving. Sista ansökningsdag: 2013-08-19 För information: Elin Thor - eventuella frågor hänvisas till 19:e augusti då urvalsprocessen kommer att påbörjas.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och självständig projektledare till Drivhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och självständig projektledare till Drivhuset

Socialsekreterare till Barngruppen
Stockholms Stad Spånga-Tensta SDF Verksamhetsområde Familj och Ungdom Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Spånga–Tensta stadsdelsförvaltning består av fyra avdelningar varav individ och familjeomsorg är en. Avdelningen omfattar insatser för barn och ungdomar med familjer, insatser för vuxna missbrukare, familjerätt, familjevård, kontaktmannaverksamhet och arbetsmarknadsinsatser. Avdelningen är indelad i fyra verksamheter: ekonomiskt bistånd och arbetsmarknad, familjestöd, barn och ungdom samt beroendevård och socialpsykiatri. Vi söker nu en socialsekreterare till Barn och Ungdom med placering i barngruppen, som består av nio socialsekreterare och en gruppchef. Tjänsten avser en tillsvidareanställning. 1 plats(er).Utredningsgruppen barn arbetar med utredningar enligt SoL och LVU i ärenden som rör barn 0 – 11 år. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal. Vi har sedan 2012 ett pågående projekt i syfte att utveckla metoder i arbetet med utredningar avseende våldsutsatta barn. Projektet har mynnat ut i ett metodstöd som har sin grund i BBiC och Signs of Safety. I barngruppen arbetar vi med Signs of Safety och samtliga socialsekreterare ges grundutbildning och handledning i metoden av vår projektledare. Vårt arbete med Signs of Safety och implementeringen av metoden följs upp kontinuerligt, bland annat med hjälp av vår projektledare samt genom enkäter som riktar sig till chefer, socialsekreterare och även till de familjer vi utreder. Spånga-Tensta är en spännande stadsdel med familjer från världens alla hörn, vilket ställer stora krav på kreativitet, flexibilitet och nytänkande. Vi söker Dig som; • Är utbildad socionom och har minst ett års erfarenhet av utredningar av barn och ungdomar • Är kreativ och har en positiv inställning till nya utmaningar • Är flexibel och bidrar till ett gott samarbete • Har förmåga att med kort varsel prioritera om i dagsplaneringen • Har en god dokumentationsförmåga • Har ett omvärldsintresse Eftersom arbetsgrupperna är relativt små kommer vi att fästa stor betydelse vid personlig lämplighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta. Stadsdelsförvaltningen vill även verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Välkommen med din ansökan! För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Lotta Persson-Öhrn,08-508 03 127 Christina Witt, Gruppchef, 08-508 03 038 Kristina Wennström, Vision, 08-508 03 537 (facklig) Carina Nyström, SACO, 08- 508 41 964 (facklig) Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Verksamhetsområde Familj och Ungdom
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Barngruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Barngruppen

Elevassistent
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kristinebergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kristinebergsskolan är en kommunal f-5 skola, belägen i omdelebar närhet till Kristinebergs tunnelbanestation. Skolan befinner sig i ett uppbyggnadskede, och idag går det cirka 300 elever på skolan. Vi kommer att inom de närmsta åren växa till ca 550 elever. Skolans lokaler är nyrenoverade och mycket inspirerande. Vi är inhyst i två gamla slottsflyglar tillhörande Kristebetgs slott. 1 plats(er).Vi söker en elevassistent till en av våra elever som är i behov av stöd båda vad gäller skoltiden och under fritidstid.Eleven behöver hjälp med att planera och strukturera sin dag. Som elevassistent fungerar du också som en länk mellan eleven, elevens föräldrar och elevens lärare. Vi söker dig som är drivande, självständig, ligger steget före eleven och har ett brinnande engagemang. Du skall trivas med tydliga rutiner och strukturer. Du måste samtidigt vara lyhörd för elevens behov och önskemål. Målet är att eleven skall inkluderas så mycket som möjligt med sina kamrater i klassen och föja klassen undervisning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Relevant utblidning som assistent och kunskap om autistiska elever är önskvärt. Men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av personal i staden För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Per-Åke Nordenberg,508 40396 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kristinebergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Stockholm, Elevassistent Stockholms stad; Kristinebergsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Barnsjuksköterska natt
Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. ARBETSUPPGIFTER Lilla Erstagården öppnade i december 2010 och är Nordens första hospice för barn och ungdomar. På Lilla Erstagården vårdas barn och ungdomar mellan 0 och 18 (25) år. Vi erbjuder vård i livets slutskede och växelvård/avlastning för kroniskt svårt sjuka barn. Hos oss finns plats för fem barn med familjer. Vi arbetar i multiprofessionella team och erbjuder kvalificerad omvårdnad med hög medicinsk kompetens och vården utformas efter varje individs specifika situation och efter den enskilda familjens önskemål. Verksamheten på Lilla Erstagården drivs av Ersta sjukhus på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi har ett nära samarbete med Astrid Lindgrens barnsjukhus och Sachsska barnsjukhuset. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tjänstgöringsgraden är 82,93 % vilket motsvarar 8 nätter/3 veckor. Tillträde 20130901. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller intensivvård.
Företag: Ersta diakoni, Lilla Erstagården
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska natt

Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för världsledande företag inom biomedicinska analysers räkning en självgående It-tekniker för bred och meriterande roll inom drift och on site-support på det svenska huvudkontoret i Bromma.  I rollen som drift- och supporttekniker ansvarar du för all intern support för företagets användare i Sverige och är även kontakt för ett mindre antal användare i Finland och Danmark. Rapporterar gör du till Europaansvarig i Storbritannien. Arbetet innefattar allehanda och sedvanlig IT-support, mindre IT-relaterade inköp och även ansvar för mobiltelefonin på Stockholmskontoret. Är du den vi söker? Vi tror att du som söker studerar på en IT-inriktad högskoleutbildning med minst ett år kvar av dina studier. Du är på jakt efter ett kvalificerat och meriterande uppdrag vid sidan av dina studier och har möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT-support i PC-miljö. Du är med fördel familjär med Active Directory och trygg med att installation av såväl hård- som mjukvara. Har du även grundläggande serverkunskaper är det ett stort plus. Eftersom du kommer att ha en del internationella kontaktytor behöver du utöver flytande svenska var mycket bekväm med att prata engelska. Som person är en serviceminded, kommunikativ och lyhörd problemlösare med stort intresse för IT.  Vidare är du prestigelös och handlingskraftig, inte rädd att kavla upp ärmarna och hugga tag i högt som lågt inom IT. Eftersom du kommer att vara ensam IT-support på kontoret och arbeta på deltidsbasis, så krävs att du är självgående med god förmåga att prioritera och stukturera ditt arbete. Uppdraget ingår i Komets uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute i vår uppdragsgivares verksamhet. Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om uppdraget: Start: Mitten av juni Omfattning: 2 dagar per vecka Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flexibel förläggning utifrån studieschema Uppdragslängd: Tillsvidare under hela studieperioden
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag

Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå
MyController är en redovisningsbyrå som strävar efter att ligga i framkant vad gäller kunskaper inom redovisning, skatteregler mm samt även inom elektroniska lösningar, allt för att effektivisera och minimera tid och kostnader för kunden. MyController har auktoriserade redovisningskonsulter och är medlemmar i branschorganisationen FAR och SRF. Våra kunder omfattar till 95% aktiebolag men vi hanterar även Handelsbolag, Kommanditbolag, Enskilda firmor och Ideella föreningar. MyController är byråpartner med VISMA och FortNox. Vi gör för klienters räkning allt från administration, redovisning, bokslut, lönehantering, deklarationer, bolagsbildningar, årsredovisningar, budget, koncernbokslut m m. Hög kvalitet och hög servicegrad mot klienter och uppdragsgivare är en självklarhet hos oss. Vår ideologi är att vi skall ha ett starkt engagemang i våra kunders affärsutveckling, att snabbt och effektivt lösa våra kunders olika behov av tjänster. Detta anser vi vara grunden för ett framgångsrikt koncept där MyController står för förtroende och du som medarbetare hos oss är beredd att leverera och bidra med din kunskap och med stor social kompetens för ett lyckat samarbete med MyController´s kunder. MyController förstärker nu teamet med en redovisningskonsult. I rollen som redovisningskonsult ansvarar du för allt från administration, redovisning, bokslut, lönehantering, deklarationer, bolagsbildningar, årsredovisningar, koncernbokslut med mera. Till din hjälp har du duktiga och engagerade redovisningsassistenter, vilket säkerställer hög kvalitet och hög servicegrad gentemot klienter och uppdragsgivare. Är du den vi söker? * Gedigna kunskaper inom redovisning. * Några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete * Civilekonom eller likvärdig utbildning alternativt lång yrkeserfarenhet * Auktorisering genom FAR eller SRF är meriterande men inget krav * Flytande svenska och engelska i tal och skrift Som person är du självständig och värdesätter att arbeta under eget ansvar och ser kundrelationer som en viktig och givande del av ditt arbete. Du är analytisk, noggrann och har ett socialt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder: * MyController satsar på sina medarbetares kompetens och det du inte kan får du möjlighet att lära dig. Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjlgheter för rätt person! * Drivna och duktiga kollegor * Kontoret är centralt beläget i vackra lokaler på Sveavägen * Förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, mobiltelefon med mera. I den här processen samarbetar MyController med Komet. Ditt CV och personliga brev skickar du in genom ansökningsformuläret nedan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post. Vi arbetar löpande med processen varför tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter till rekrytering (anställning hos kund).
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå

Lärare i förskola/Förskollärare
Stockholms Stad Farsta SDF Farsta förskolor Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta är ett växande område som utvecklas med ny bebyggelse. För närvarande bor det närmare 50 000 personer i cirka 25000 hushåll. Farsta stadsdelsområde består av stadsdelarna Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen med sina skilda karaktärer av äldre småhusbebyggelse, 50-talsförort och Farstas höghus. I Farsta är det nära till både natur och till service och kommunikationer. På kort tid kan du vara ute i skog och mark eller vid någon av Farstas två sjöar Magelungen och Drevviken. Det tar cirka 20 minuter med tunnelbana till Stockholm city. Farsta centrum är en dynamisk stadsdel med ett aktivt kultur- och föreningsliv. Där finns också ett centrum med stort utbud från runt 150 butiker och restauranger. Farsta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta. Stadsdelsförvaltningen vill verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas. 3 plats(er). Vi söker förskollärare till flera olika förskolor i centrala Farsta & Fagersjö förskoleområde. Tjänsterna är heltidstjänster.Pedagogiska måltider, vissa arbetskläder, subventionerad friskvård, schemalagd planeringstid. Förskollärare i barngrupp. Avdelningsansvar. Du ska ha god kunskap i läroplansmålen och kunna omsätta detta i praktiken, kunna dokumentera barnens lärande,Du bör ha datavana då vi erbjuder våra medarbetare utbildning i PIM,vi använder lärplattor med barnen.Vi har ständig fortbildning via olika nätverk som våra egna pedagoger leder tex i vägledande samspel, PIM, språkutveckling mm. Du ska vara utbildad förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna,ha god sammarbetsförmåga vara initiativrik och vilja vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga pedagoger och barn på förskolan och i vårt område.Du bör ha erfarenhet av möten med andra människor då vi har mycket sådan kontakt. Subventionerad friskvård. Rökfri arbetsmiljö. Pedagogiska måltider. Vissa arbetskläder. Löneform: Månadslön. Enligt gällande avtal. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Merit är om du har arbetslivserfarenhet inom yrket,men du kan även vara en nyexaminerad förskollärare då vi har rutinerade pedagoger/mentorer i vårt område.Har du erfarenhet i yrket krävs lärarlegitimation. Varaktighet: Tillsvidare. tillsvidare- vi tillämpar provanställning om du är nyexaminerad. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.Förskolechef Eva Enroth,08-508 47 457 Anna Jansson, Förskolechef, 08-508 47 242 Tillträde: 2013-08-12. Snarast
Företag: Stockholms stad; Farsta förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa
Karolinska Institutet Avdelning Institutionen för Kvinnors och Barns Hälsa, enheten för obstetrik och gynekologi med placering vid WHO center (WHO collaborating Centre for research and research training in Human Reproduction), Kvinnokliniken på Karolinska Universitetssjukhuset. Arbetsuppgifter Vi söker en person som kan delta i utvecklingen av forskning inom reproduktiv hälsa i ett globalt- och migrationsrelaterat perspektiv.  Vi söker post doc med förmåga till självständigt arbete såväl som teamarbete med ett starkt engagemang för kvinnohälsa. I tjänsten ingår att planera och implementera multicenter studie för att få ökad förståelse för oplanerad graviditet, inducerad abort och preventivmedelsanvändning hos kvinnor med invandrarbakgrund i Sverige. Arbetet bedrivs mycket självständigt. Sökande ska ha förmåga och vilja till initiativ till utvecklingsinsatser inom forskargruppens prioriterade områden. Vi värderar personlig lämplighet högt. I tjänsten ligger även organisation och ansvar för genomförande av seminarier vid institutionen. Kvalifikationer För behörighet krävs doktorsexamen eller motsvarande vetenskaplig kompetens eller någon annan yrkesskicklighet av betydelse för anställningen. Erfarenhet av internationella projekt samt migrationsrelaterat arbete och forskning som rör sexuell och reproduktiv hälsa är meriterande. Behörig att vara anställd som postdoktor är den som innehar en doktorsexamen avlagd de senaste sju åren. Ansökningsförfarande Ansökan ska bestå av följande handlingar, skrivna på engelska eller svenska: - En komplett curriculum vitae inkluderande disputationsdatum, avhandlingens titel, tidigare akademiska befattningar, akademisk titel, nuvarande befattning, akademiska utmärkelser samt kommittéarbete - En komplett publikationslista - En sammanfattning av nuvarande arbete (maximalt en sida) - Verifikationer för tillgodoräknande av sjukdom, tjänstgöring inom totalförsvaret, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer och studentorganisationer eller föräldraledighet eller andra liknande omständigheter - Verifikation från disputationskommitté eller motsvarande (endast om disputation är planerad inom tre månader efter sista ansökningsdatum) Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa

Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling!
Vill du jobba med oss i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö där det händer mycket inom IT och kommunikation? Du kommer att arbeta i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö där du utvecklar och driver Upplands-Bro kommuns strategiska arbete kring digitala kanaler såsom kommunens externa webbplats, intranät och e-tjänster. Att arbeta som webbansvarig är omväxlande och varierande. Du driver bland annat organisationsövergripande webbprojekt, förvaltar kommunens externa webbplats och intranät samt stöttar de ca 80 webbredaktörer i deras dagliga arbete. Du rivstartar med två uppdrag. Dels kommer du att projektleda slutfasen och lansera kommunens nya interna kommunikation- och sammarbetsplattform som är byggt i Sharepoint 2010. När projektet övergår till linjeverksamhet axlar du rollen som systemförvaltare. Det andra större uppdraget är att projektleda och bygga e-tjänster i Streamflow samt planera för framtida utveckling inom området. I det praktiska dagliga arbetet igår att jobba med webbplatsernas struktur och se till att innehållet är korrekt och aktuellt. Du arbetar med sökoptimering och gör kontinuerliga uppföljningar. I arbetet ingår också att ansvara för webb-tv sändningar och att hålla utbildningar, workshops, skriva webbtexter samt viss bildbehandling. Vem är du? Vi behöver en driven person med prioriteringsförmåga då flera olika projekt och aktiviter pågår samtidigt. Du motiveras av hur användandet av digitala kanaler kan bidra till organisationens potential och i slutändan gynna kommuninvånarna. För dig är det en självklarhet att arbeta över organisationsgränser med helhetsyn. Du är engagerad och serviceinriktad och ditt mål är alltid att agera och leverera professionellt. Kvalifikationer Du har en akademisk utbildning inom information, kommunikation, journalistik eller webb och en gedigen bakgrund inom webb alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet. Du är van att driva större webbprojekt och har erfarenhet av att arbeta som administratör i Sharepoint och Sitevision. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Du kan anpassa bilder till webben i Photoshop. Du har sinne för färg, form och typografi. Det är en merit om du har arbetat i offentlig sektor och har erfarenhet av e-tjänster, appar och Google analytics. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning. Ange löneanspråk. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2013-08-15. Kontakt För mer information kontakta Sara Eklind, kommunikationschef, sara.eklind@upplands-bro.se tel: 08-581 690 00. Fackliga representanter nås via kommunens växel tel: 08 581 690 00.   Vi kommer att genomföra denna rekrytering inom ramen för kommunens egna resurser. Vi ber därför vänligen rekryteringskonsulter och annonssäljare att inte ringa och erbjuda sina tjänster.     När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling!


Sök lediga jobb Habiliteringspersonal Jönköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se