Habiliteringspersonal för Timanställning jobb - lediga jobb

Habiliteringspersonal för Timanställning jobb Habiliteringspersonal för Timanställning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Habiliteringspersonal för Timanställning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Habiliteringspersonal för Timanställning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Habiliteringspersonal för Timanställning- Jönköping

  2. Habiliteringspersonal för Timanställning- Lerum

  3. Habiliteringspersonal för Timanställning- Lilla Edet

  4. Habiliteringspersonal för Timanställning- Norrköping

  5. Habiliteringspersonal för Timanställning- Lilla Edet


Mer beskrivning

Habiliteringspersonal för Timanställning
Habiliteringspersonal - Timanställning på våra Gruppbostäder i Taberg Vill du växa med oss! Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i vår organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i våra Gruppbostäder i trakten kring Taberg där det bor personer med neuropsykiatriska och andra funktionshinder. Vi söker nu timanställd personal både till våra barn/ungdomsenheter och till våra vuxenenheter. Du kommer som timanställd hos oss att arbeta i teamet närmast brukarna. Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån brukarnas behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje individ ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv. Detta gör du i linje med gällande lagstiftning, Solhagagruppens vision och värderingar, ledningssystem, policys och riktlinjer. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning alternativt KY/YH utbildning eller motsvarande inom vård och omsorg med inriktning psykiatri och/eller funktionshinder. Du kan vara undersköterska, fritidsledare, barnskötare, behandlingspedagog, aktiveringspedagog eller liknande. Vi söker också dig som studerar och vill skaffa dig bra erfarenhet inför framtiden. Vi ser gärna, men det är inget krav att du har utbildning eller erfarenhet av TEACCH eller annan tydliggörande pedagogik samt goda kunskaper om autismspektrumtillstånd i teori och praktik. Dina färdigheter Du är en varm och trygg person som med din flexibilitet och fokus på lösningar arbetar tillsammans med dina kollegor för att på ett positivt och kreativit sätt utveckla våra brukares särskilda behov, intressen och önskemål. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande kvalitetsleverantör inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. All verksamhet har sin utgångspunkt i individens styrkor, intressen och drömmar. I företaget verkar cirka 1400 anställda för att bidra till att realisera företagets vision, om Ett gott liv - Hela livet.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal för Timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal för Timanställning

Habiliteringspersonal för Timanställning
Habiliteringspersonal för timanställning till vår Gruppbostad i Lerum. Vill du växa med oss! Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i vår organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i vår Gruppbostad, där det bor personer med neuropsykiatriska och andra funktionshinder. Vi söker nu extrapersonal med varierande sysselsättningsgrad 10-100%. Arbetstiderna varierar, med tjänstgöring dagtid, kväll, helg och natt (sovande jour). Hos oss arbetar du i teamet närmast brukarna. Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån brukarnas behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje individ ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv. Detta gör du i linje med gällande lagstiftning, Solhagagruppens vision och värderingar, ledningssystem, policys och riktlinjer. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning alternativt KY/YH utbildning eller motsvarande inom vård och omsorg med inriktning psykiatri och/eller funktionshinder. Du kan vara undersköterska, fritidsledare, barnskötare, behandlingspedagog, aktiveringspedagog eller liknande. Vi söker också dig som studerar och vill skaffa dig bra erfarenhet inför framtiden. Vi ser gärna, men det är inget krav att du har utbildning eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt goda kunskaper om autismspektrumtillstånd i teori och praktik. Dina färdigheter Du är en varm och trygg person som med din flexibilitet och fokus på lösningar arbetar tillsammans med dina kollegor för att på ett positivt och kreativit sätt utveckla våra brukares särskilda behov, intressen och önskemål. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande kvalitetsleverantör inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. All verksamhet har sin utgångspunkt i individens styrkor, intressen och drömmar. I företaget verkar cirka 1400 anställda för att bidra till att realisera företagets vision, om Ett gott liv - Hela livet.
Företag: Solhaga by AB
Ort: Lerum
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal för Timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal för Timanställning

Habiliteringspersonal för Timanställning
Habiliteringspersonal för timanställning till våra Gruppbostäder i Lödöse med omnejd.. Vill du växa med oss! Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i vår organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i våra Gruppbostader, där det bor personer med neuropsykiatriska och andra funktionshinder. Vi söker nu extrapersonal med varierande sysselsättningsgrad 10-100%. Arbetstiderna varierar, med tjänstgöring dagtid, kväll, helg och natt (sovande jour). Hos oss arbetar du i teamet närmast brukarna. Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån brukarnas behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje individ ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv. Detta gör du i linje med gällande lagstiftning, Solhagagruppens vision och värderingar, ledningssystem, policys och riktlinjer. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning alternativt KY/YH utbildning eller motsvarande inom vård och omsorg med inriktning psykiatri och/eller funktionshinder. Du kan vara undersköterska, fritidsledare, barnskötare, behandlingspedagog, aktiveringspedagog eller liknande. Vi söker också dig som studerar och vill skaffa dig bra erfarenhet inför framtiden. Vi ser gärna, men det är inget krav att du har utbildning eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt goda kunskaper om autismspektrumtillstånd i teori och praktik. Dina färdigheter Du är en varm och trygg person som med din flexibilitet och fokus på lösningar arbetar tillsammans med dina kollegor för att på ett positivt och kreativit sätt utveckla våra brukares särskilda behov, intressen och önskemål. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande kvalitetsleverantör inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. All verksamhet har sin utgångspunkt i individens styrkor, intressen och drömmar. I företaget verkar cirka 1400 anställda för att bidra till att realisera företagets vision, om Ett gott liv - Hela livet.
Företag: Solhaga by AB
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal för Timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal för Timanställning

Habiliteringspersonal för Timanställning
Habiliteringspersonal för Timanställning på vårt Serviceboende i Eneby Vill du växa med oss! Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i vår organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i vår Servicebostad som finns i Eneby centrum, där bor 9 personer med neuropsykiatriska och andra funktionshinder. Du kommer som timanställd hos oss att arbeta i teamet närmast brukarna. Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån brukarnas behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje individ ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv. Detta gör du i linje med gällande lagstiftning, Solhagagruppens vision och värderingar, ledningssystem, policys och riktlinjer. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning alternativt KY/YH utbildning eller motsvarande inom vård och omsorg med inriktning psykiatri och/eller funktionshinder. Du kan vara undersköterska, fritidsledare, barnskötare, behandlingspedagog, aktiveringspedagog eller liknande. Vi söker också dig som studerar och som vill skaffa dig bra erfarenhet inför framtiden. Vi ser gärna, men det är inget krav att du har utbildning eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt goda kunskaper om autismspektrumtillstånd i teori och praktik. Dina färdigheter Du är en varm och trygg person som med din flexibilitet och fokus på lösningar arbetar tillsammans med dina kollegor för att på ett positivt och kreativit sätt utveckla våra brukares särskilda behov, intressen och önskemål. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi strävare efter en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och ser gärna manliga sökanden. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande kvalitetsleverantör inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. All verksamhet har sin utgångspunkt i individens styrkor, intressen och drömmar. I företaget verkar cirka 1500 anställda för att bidra till att realisera företagets vision, om Ett gott liv - Hela livet.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal för Timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal för Timanställning

Habiliteringspersonal för Timanställning
Habiliteringspersonal för timanställning till våra Gruppbostäder i Lödöse med omnejd.. Vill du växa med oss! Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i vår organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i våra Gruppbostäder, där det bor personer med neuropsykiatriska och andra funktionshinder. Vi söker nu extrapersonal med varierande sysselsättningsgrad 10-100%. Arbetstiderna varierar, med tjänstgöring dagtid, kväll, helg och natt (sovande jour). Hos oss arbetar du i teamet närmast brukarna. Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån brukarnas behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje individ ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv. Detta gör du i linje med gällande lagstiftning, Solhagagruppens vision och värderingar, ledningssystem, policys och riktlinjer. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning alternativt KY/YH utbildning eller motsvarande inom vård och omsorg med inriktning psykiatri och/eller funktionshinder. Du kan vara undersköterska, fritidsledare, barnskötare, behandlingspedagog, aktiveringspedagog eller liknande. Vi söker också dig som studerar och vill skaffa dig bra erfarenhet inför framtiden. Vi ser gärna, men det är inget krav att du har utbildning eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt goda kunskaper om autismspektrumtillstånd i teori och praktik. Dina färdigheter Du är en varm och trygg person som med din flexibilitet och fokus på lösningar arbetar tillsammans med dina kollegor för att på ett positivt och kreativit sätt utveckla våra brukares särskilda behov, intressen och önskemål. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande kvalitetsleverantör inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. All verksamhet har sin utgångspunkt i individens styrkor, intressen och drömmar. I företaget verkar cirka 1400 anställda för att bidra till att realisera företagets vision, om Ett gott liv - Hela livet.
Företag: Solhaga by AB
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal för Timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal för Timanställning


Sök lediga jobb Habiliteringspersonal för Timanställning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se