Habo kommun, Socialförvaltningen jobb - lediga jobb

Habo kommun, Socialförvaltningen jobb Habo kommun, Socialförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Habo kommun, Socialförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Habo kommun, Socialförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 2. Undersköterskor till Äldreboende- Habo

 3. Familjebehandlare- Habo

 4. Socialsekreterare- Habo

 5. Undersköterska hemtjänsten- Habo

 6. Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens- Habo

 7. Undersköterska natt till äldreboende- Habo

 8. Arbetsterapeut- Habo

 9. Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg- Habo

 10. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 11. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Habo

 12. Habiliteringspersonal/Boendestödjare- Habo

 13. Enhetschef/biståndshandläggare- Habo

 14. Undersköterska till Hemtjänsten- Habo

 15. Timvikarier till Funktionshinderomsorgen- Habo

 16. Arbetsterapeut till dagverksamhet- Habo

 17. Anhörigkonsulent- Habo

 18. Distriktssköterska- Habo

 19. Personlig assistent- timvikarie- Habo

 20. Undersköterska Demensenheten- Habo

 21. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 22. Undersköterska till Korttidsavdelning- Habo

 23. Socialsekreterare, vikariat- Habo

 24. Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014- Habo

 25. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 26. Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen- Habo

 27. Undersköterska till Hemtjänsten- Habo

 28. Sjuksköterskor, semestervikarier och timvikarier- Habo

 29. Arbetsterapeut, semestervikariat- Habo

 30. Enhetschef hälso- och sjukvård- Habo

 31. Undersköterska till Korttidsavdelning- Habo

 32. Personlig assistent- semestervikarier- Habo

 33. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 34. Arbetsterapeut, semestervikariat- Habo

 35. Distriktssköterska, vikariat- Habo

 36. Habiliteringspersonal semestervikarier- Habo

 37. Personal till socialpsykiatrin och servicebostad semestervikariat- Habo

 38. Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014?- Habo

 39. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 40. Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen- Habo


Mer beskrivning

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Undersköterskor till Äldreboende
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta på särskilt boende inom äldreomsorgen. Vi arbetar enligt kontaktmannaskap. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheterna för att möta framtidens krav. För vikariaten krävs flexibilitet, utvecklingsförmåga och god samarbetsförmåga. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet av dokumentation i Magna cura är meriterande. Kvalitetsregister som Senior Alert är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Äldreboende

Familjebehandlare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg är organisatoriskt uppdelad i två delar - familjegrupp med öppenvård - vuxengrupp (försörjningsstöd, missbruk, flyktingmottagande m m) ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en del i familjegruppen. Familjebehandlingen består av tre tjänster som är nära knutna till myndighetsutövarna i familjegruppen. I tjänsten ingår att efter biståndsbeslut utföra familjebehandling i barnfamiljer samt till tonårigar. Dessutom ges utan beslut råd och service. Även andra arbetsuppgifter inom individ- och familjeomsorgen kan förekomma beroende på arbetsplatsens behov och sökandes erfarenheter. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms lämplig.Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Meriterande är utbildning inom metoderna: Komet, Förstärkt Komet, Marte Meo, Repuls, Miljöarbete, FFT - funktionell familjeterapi, BBIC etc.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Habo, Familjebehandlare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Socialsekreterare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg är organisatoriskt uppdelad i två delar - familjegrupp med öppenvård - vuxengrupp (försörjningsstöd, missbruk, flyktingmottagande m m) ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en del i familjegruppen. Arbetet innebär myndighetsutövning med utredning och handläggning av barn- och ungdomsärenden med utgångspunkt i BBIC. Familjerätt ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på arbetsplatsens behov och sökandes erfarenheter. KVALIFIKATIONER Socionomexamen.Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och utbildning/erfarenhet i BBIC
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Habo, Socialsekreterare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Undersköterska hemtjänsten
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hemtjänsten är uppdelad i fyra distrikt i Habo kommun. Att arbeta i hemtjänsten kräver stor flexibilitet och samarbetsförmåga och vi utvecklas ständigt. ARBETSUPPGIFTER Allmänna omvårdnadsuppgifter, serviceinsatser och delegerade hälso-sjukvårdsuppgifter som kan förekomma i ordinärt boende enligt beslut. KVALIFIKATIONER Kräver undersköterskeutbildning och körkort. Önskvärt med erfarenhet från hemtjänst/hemsjukvård och datavana.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska hemtjänsten

Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsenheten i Habo söker två sjuksköterskor med specialistutbildning inom äldrevård och/eller kompetens inom demensområdet för arbete företrädesvis inom särskilt boende. Arbetet innefattar bedömning, utförande av medicinska behandlings- och omvårdnadsåtgärder samt att samordna patientens hälso- och sjukvårdsinsatser. I arbetet ingår också handledning och vägledning av personal. Kvalitetsregistreringar utgör en del av det arbete som du i team med andra professioner ser som ett viktigt arbetsinstrumnet. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede då vi i höst börjar omstrukturering av demensplatser inom särskilt boende för att skapa ett demenscentra. Hälso- och sjukvårdsenheten består av 22 medarbetare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi är en liten organisation och arbetar integrerat så att du dagtid har ditt huvudsakliga ansvar på särskilt boende, medan du på kväller ocn helger tillsammans med en kollega ansvarar för både ordinärt och särskilt boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är sjuksköterska, har en specialistutbildning inom äldrevård/demens eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för arbete med äldre och demenssjuka. Arbetet som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård ställer höga krav på flexibilitet, samabetsförmåga, lyhördhet och handlingskraft. Vi vill att du har patienten i fokus, är positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens

Undersköterska natt till äldreboende
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker kvalificerad nattpersonal med hög flexibilitet och god samarbetsförmåga till våra särskilda boenden. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten för att möta framtidens krav. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet av demensvård är meriterande för vikariaten som är på demensavdelningar. Erfarenhet av socialdokumentation i Magna cura är meriterande. Erfarenhet krävs.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska natt till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska natt till äldreboende

Arbetsterapeut
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Funktionshinderomsorgen söker arbetshandledare till nystartad daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna består i att ge deltagarna en meningsfull sysselsättning, utifrån individens egna önskemål för att få ett så självständigt arbetsliv som möjligt. KVALIFIKATIONER Arbetsterapeut eller motsvarande utbildning, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete med personer som behöver stöd i vardagslivet är önskvärt. Viktiga egenskaper är lyhördhet, ett gott bemötande och att kunna arbeta självständigt.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Habo, Arbetsterapeut Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är driven, initiativrik, noggrann och serviceinriktad administratör till Funktionshinderomsorg/äldreomsorg. Du kommer ha ansvar för det dagliga administrativa arbetet såsom bemanning, schemahantering, fakturering, tidsredovisning och avräkning för assistansersättning via försäkringskassan. I arbetet ingår även arbetsuppgifter kring ledsagning, kontaktpersoner, avlösning i hemmet för målgruppen. Det administrativa stödet består av tre assistenter där du är en av dessa. KVALIFIKATIONER Krav på arbetslivserfarenhet. Goda datakunskaper är ett krav. Du ska ha lätt att utrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av IT-system Magna cura, Personec P samt Time care pool är meriterande. Du ska ha relevant utbildning inom administrationen samt arbetslivserfarenhet inom funktionshinderomsorg/äldreomsorg.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Att utreda och följa upp behov av insatser utifrån LSS (Lagen om stöd och service)och SoL socialtjänstlagen samt kommunens gällande riktlinjer. Arbetet innebär samverkan med enhetschefer, omvårdnadspersonal och övrig legitimerad personal såväl inom myndighetsutövning som verkställighet. Du ska ha ett bra bemötande, välgrundade beslutsunderlag och ha ett nära och gott samarbete inom den egna arbetsgruppen. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller Sociala omsorgsprogrammet. Körkort erfordras. Arbetet kräver förmåga till att självständigt planera och genomföra utredningar, uppföljningar samt övriga arbetsuppgifter vilka ingår i tjänsten. Erfarenhet av tidigare arbete med myndighetsutövning är meriterande. Då en stor del av arbetet består av dokumentation så är det viktigt att den sökande har förmåga att utrycka sig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs på den sökandens personliga lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Habo, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Habiliteringspersonal/Boendestödjare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete? Habo kommun söker engagerad och kunnig personal till verksamheter som vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Arbetet bedrivs med stor respekt för omsorgstagarens vilja, förutsättningar och behov av integritet och självständighet. Vi ger relevant stöd då det behövs men lika viktigt är det att individen själv utför det han kan och påverkar det han vill i sin omgivning. KVALIFIKATIONER Undersköterska/skötare. Vi vill att du har en relevant utbildning som riktar sig till målgruppen. Ett annat krav är att du har praktisk erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal/Boendestödjare jobb, Habiliteringspersonal/Boendestödjare Habo, Habiliteringspersonal/Boendestödjare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal/Boendestödjare

Enhetschef/biståndshandläggare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Biståndsenheten ansvarar för handläggning av ärenden inom vård och omsorgsområdet. Efter en omorganisation skall enheten få en egen enhetschef som tillika är biståndshandläggare. Enheten har nya lokaler i närheten av hemtjänst och särskilt boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kunning inom området, som kan kombinera tillämpning av lagstiftning (främst SoL, LSS och förvaltningslagen), nämndens riktlinjer och en individuell bedömning av ärendena. Du är intresserad av att leda gruppen och samverka med utförarna inom bland annat hemtjänst, särskilt boende och funktionshinderomsorg. Du är socionom eller har motsvarande adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet från biståndshandläggning är viktigt. Erfarenhet av ledarskap är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare jobb, Enhetschef/biståndshandläggare Habo, Enhetschef/biståndshandläggare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare

Undersköterska till Hemtjänsten
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hemtjänsten i Habo kommun är uppdelad i fyra distrikt och man är basplacerad i ett distrikt. Vi utför hälso/sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska. Vi använder Magna Cura som dokumentionssystem och Mopiben som kvalitetsinstrument. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska i hemtjänsten arbetar man med omvårdnad, serviceinsatser och delegerade hälso/sjukvårdsinsatser i ordinärt boende enligt beslut. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Önskvärt med erfarenhet från arbete i hemtjänst.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Hemtjänsten

Timvikarier till Funktionshinderomsorgen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Arbetet bedrivs med stor respekt för omsorgstagarens vilja, förutsättningar och behov av integritet och självständighet. Vi ger relevant stöd då det behövs men lika viktigt är det att individen själv utför det han kan och påverkar det han vill i sin omgivning. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har en relevant utbildning som riktar sig till målgruppen. Ett krav är att du har praktisk erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Funktionshinderomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Funktionshinderomsorgen

Arbetsterapeut till dagverksamhet
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Habo kommun bedriver en biståndsbedömnd dagverksamhet för personer med demens samt personer med somatiska sjukdomar som t ex stroke, Parkinson. Verksamheten är öppen 5 dagar per vecka med skilda dagar för personer med demenssjukdom och somatiska behov. Verksamheten syftar till att, genom ett aktiverande och funktionsuppehållande arbetssätt, bibehålla och stärka målgruppens funktioner samt vara en avlastning för anhöriga. Du kommer att ingå i ett team på 4-5 personer som tillsammans planerar den biståndsbedömnda verksamheten. Men som arbetsterapeut har du ett särskilt ansvar för att bedöma behov av aktiveringsförmåga, arm- och handfunktion samt kognitiva förmågor, formulera mål samt upprätta planer för stöd pch träning utifrån den enskildes förutsättningar under tid på dagverksamhet. I arbetet ingår också samarbete med kommunens hälso-och sjukvårdsteam, handläggare, hemstjänst, boendepersonal samt anhöriga. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har erfarenhet av liknande arbete. Vi betonar teamarbete i gruppen samt med andra yrkesgrupper där du är en naturlig ledare i det hälsofrämjande arbetet. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, en ödmjuk inställning, lyhördhet, flexibilitet samt förmåga att planera och arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till dagverksamhet

Anhörigkonsulent
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Kommunens anhörigstöd omfattar idag alla anhöriga, oavsett ålder, förvärvsarbete eller diagnos på den man vårdar. Arbete som anhörigkonsulent innebär att på ett övergripande plan informera om och göra anhörigstödet känt bland samarbetspartners och nätverk som landsting, pensionärs- och handikappföreningar, studieförbund, kyrka, skola m.fl. Inom kommunens verksamhet ska anhörigkonsulenten medverka till att anhörigstödet integreras som en naturlig del i det dagliga arbetet på alla arbetsplatser. Utbildning och inspiration till anhörigombud utgör därför en viktig del av arbetet. Mer specifikt innebär arbetet att ordna träffpunkter för anhöriga t. ex anhörigcaféer, sommarutflykter, må-bra dagar och friskvårdsdagar till att ordna anhörigcirklar med utbildning av anhöriga. Som anhörigkonsulent ska du också kunna lyssna och stötta enskilda anhöriga samt visa vägen till annat stöd. I arbetet ingår att delta i befintliga nätverk som länsnätverk för anhörigstöd samt att bygga nya nätverk inom och mellan kommuner. Anhörigkonsulenttjänsten är på 50 % men kan kombineras med att på ex 15 % ingå i kommunens arbete för öppen verksamhet i samarbete med kommunens frivilligsamordnare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är genuint intresserad av människor, har adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Arbetet förutsätter att du är idérik, kan skapa nätverk, har god samarbetesförmåga samt förmåga att planera och arbeta självständigt. Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel. Du har engagemang och entusiasm för att utveckla anhörigstödet vidare i Habo kommun. Stor vikt läggs vid personliga kvalifikationer och egenskaper.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Anhörigkonsulent jobb, Anhörigkonsulent Habo, Anhörigkonsulent Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anhörigkonsulent

Distriktssköterska
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en distriktssköterska som kan komplettera vårt team för företrädesvis arbete i ordinärt boende. Arbetet innefattar självständiga bedömningar och utförandet av medicinska behandlings- och omvårdnadsåtgärder samt att samordna patientens hälso- och sjukvårdsinsatser så att patientsäkerheten säkerställs. I arbetet ingår också att handleda omsorgspersonal, vårdplanera, följa upp och dokumentera. Kvalitetsregistreringar som ex Senior Alert utgör en del av det arbete som du i team med andra professioner ser som ett viktigt arbetsinstrument. Hälso- och sjukvårdsenheten består av 22 medarbetare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster och utgår från lokaler i samma byggnad. Vi är en liten enhet och arbetar integrerat så att du dagtid har ditt huvudsakliga ansvar som PAS i ordinärt boende, medan du på kvällar och helger tillsammans med en kollega ansvarar för såväl ordinärt boende som särskilt boende. Vi har nu landat efter övertagandet av hemsjukvården från landstinget. Men vi är inte "klara" utan befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där vi bygger för framtiden! Vill du vara med och påverka arbetet, är detta tjänsten för dig! Vårt mål är en trygg och säker hälso- och sjukvård av hög kvalitet och där man som medarbetaren känner stolthet och arbetsglädje. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har en specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller annan specialistutbildning som bedöms likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet inom yrket och gärna erfarenhet från hemsjukvård. Arbetet som distriktssköterska inom kommunal hälso- och sjukvård ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga, lyhördhet och handlingskraft. Vi vill att du har patienten i fokus, är positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska jobb, Distriktssköterska Habo, Distriktssköterska Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska

Personlig assistent- timvikarie
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som personlig assistent ställer stora krav på de personliga egenskaperna som ansvarskänsla, inlevelseförmåga, tålamod och att ha stor respekt för den personliga integriteten. Arbetsuppgifterna är personlig omvårdnad, vara brukaren behjälplig i alla hemmets sysslor. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsutbildning. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent- timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent- timvikarie

Undersköterska Demensenheten
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Vi håller på att starta upp en ny demensenhet med tre avdelningar på Kärrsgården i Habo. Vi ser gärna att du som söker är positiv, flexibel och ser möjligheter. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsarbete på en nystartad demensenhet. KVALIFIKATIONER Önskvärt med erfarenhet/utbildning av demensvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Undersköterskeutbildning är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Demensenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Demensenheten

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Undersköterska till Korttidsavdelning
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Arbetet på korttidsavdelning ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga samt goda yrkeskunskaper och erfarenhet inom området. Vi arbetar enligt ett rehabiliterande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet inom området är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Korttidsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Korttidsavdelning

Socialsekreterare, vikariat
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg är organisatoriskt uppdelad i två delar: - Familjegrupp med öppenvård - Vuxengrupp mef försörjningsstöd, missbruksvård, flyktingmottagning m m. Till familjegruppen sökes vikarie. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär myndighetsutövning med utredning och handläggning av barn- och ungdomsärenden, även försörjningsstöd kan bli aktuellt. Familjerättsärenden ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifternas art kommer att variera beroende på sökandes erfarenhet och arbetsplatsen behov. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och utbildning/erfarenhet i BBIC.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, vikariat

Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker semestervikarier för arbete i hemtjänst, särskilt boende, korttidsboende och demensboende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker undersköterskor för arbete i poolverksamhet främst mot särskilt boende, korttidsboende, demensboende samt hemtjänst. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är flexibel, social, servicinriktad och har god samarbetsförmåga. Privat mobil och körkort är ett krav. Tidigare arbete i pool samt erfarenhet av Magna Cura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen

Undersköterska till Hemtjänsten
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Vi söker dig som gillar utmaningar, är flexibel, noggrann och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs på samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsuppgifter, serviceinsatser och delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Erfarenhet av Magna Cura och data är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Hemtjänsten

Sjuksköterskor, semestervikarier och timvikarier
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsenheten i Habo söker semestervikarier och timanställda som vill jobba i en trivsam kommun i sommar. Sjuksköterskorna i Habo kommun arbetar såväl inom särskilt boende som ordinärt boende. Dagtid har man huvudansvar för ett av dessa områden, medan man kvällar/helger arbetar över båda. Vi har också en gemensam nattorganisation med Mullsjö kommun med två sjuksköterskor per natt. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet, gärna specialistutbildad inom öppen hälso- och sjukvård. Men nyutexaminerade sjuksköterskor är också välkomna. Vi utlovar en ordentlig introduktionsperiod. Arbetet som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga, lyhördhet och handlingskraft. Du har patienten i fokus, är positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskatta teamarbete. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, semestervikarier och timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, semestervikarier och timvikarier

Arbetsterapeut, semestervikariat
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Kommunrehab ansvarar för rehabilitering och hjälpmedel i kommunens boendeenheter, funktionshinderverksamhet samt i det ordinära boendet. I arbetsuppgifterna ingår bl. ADL bedömningar, bedömning av aktiveringsförmåga, utprovning av hjälpmedel, specifik träning samt handledning till personal. För att vi ska kunna erbjuda dig ett längre semestervikariat, kan arbete som arbetsterapeut på dagverksamhet bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har erfarenhet av liknande arbete. Men nyutexaminerade är också välkomna att söka. Du är positiv, ser möjligheter, är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Arbetet förutsätter att du både kan arbeta självständigt och i team. Körkort krävs.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, semestervikariat

Enhetschef hälso- och sjukvård
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Under våren 2014 kommer nuvarande chef att gå i pension. Vi söker nu hennes efterträdare. Sedan 2013 ansvarar Habo kommun för hälso- och sjukvård i särskilt boende och i ordinärt boende (hemsjukvård), rehabilitering och hjälpmedel. Medarbetargruppen uppgår till ca 20 personer och består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Nattetid ingår även sjuksköterskeansvar för Mullsjö kommun enligt avtal. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef ansvarar du för verksamheten, ekonomi, personal och arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är sjuksköterska (gärna med vidareutbildning) eller har annan lämplig högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård, äldre och funktionsnedsatta. Du har erfarenhet från arbete inom verksamhetsområdet (både som medarbetare och ledare). Du kan fatta beslut och vara tydlig då det behövs. Du är lyhörd, flexibel och arbetar motiverande. Att arbeta i en politiskt styrd organisation ställer krav då verksamheten drivs utifrån behov, lagstiftning, avtal och politiska beslut tex vad gäller ekonomiska förutsättningar. Tjänsten innebär samverkan med många verksamheter tex primärvård och sjukhus. I förvaltningens ledningsgrupp samverkar du med övriga enhetschefer. Körkort för bil erfodras.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef hälso- och sjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef hälso- och sjukvård

Undersköterska till Korttidsavdelning
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Arbetet på korttidsavdelning ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga samt goda yrkeskunskaper och erfarenhet inom området. Vi arbetar enligt ett rehabiliterande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet inom området är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Korttidsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Korttidsavdelning

Personlig assistent- semestervikarier
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som personlig assistent ställer stora krav på de personliga egenskaperna som ansvarskänsla, inlevelseförmåga, tålamod och att ha stor respekt för den personliga integriteten. Arbetsuppgifterna är personlig omvårdnad, vara brukaren behjälplig i alla hemmets sysslor. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsutbildning. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent- semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent- semestervikarier

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Arbetsterapeut, semestervikariat
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver en arbetsterapeut till vår rehabenhet i sommar! Som arbetsterapeut arbetar du både inom kommunens boendeenheter, funktionshinderverksamhet samt i det ordinära boendet. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, förskrivning av hjälpmedel, behandling och träning utifrån arbetsterapeutens kompetensområde. Du ansvarar för att upprätta individuella rehabplaner samt att handleda personal i rehabiliterande förhållningssätt. Du kan också komma att få tjänstgöra på del av semestervikariatet på vår biståndsbedömda dagverksamhet där vi har en arbetsterapeut i personalgruppen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har erfarenhet av liknande arbete. Men nyutexaminerade är också välkomna att söka. Du är positiv, ser möjligheter, är ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Arbetet förutsätter att du både kan arbeta självständigt och i team. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, semestervikariat

Distriktssköterska, vikariat
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjuksköterska, gärna distriktsköterska som kan komplettera vårt team för företrädesvis arbete i ordinärt boende. Arbetet innefattar självständiga bedömningar och utförandet av medicinska behandlings- och omvårdnadsåtgärder samt att samordna patientens hälso- och sjukvårdsinsatser så att patientsäkerheten säkerställs. I arbetet ingår också att handleda omsorgspersonal, vårdplanera, följa upp och dokumentera. Kvalitetsregistreringar som ex Senior Alert utgör en del av det arbete som du i team med andra professioner ser som ett viktigt arbetsinstrument. Hälso- och sjukvårdsenheten består av 23 medarbetare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster och utgår från lokaler i samma byggnad. Vi är en liten enhet och arbetar integrerat så att du dagtid har ditt huvudsakliga ansvar som PAS i ordinärt boende, medan du på kvällar och helger tillsammans med en kollega ansvarar för såväl ordinärt som särskilt boende. Vi har en gemensam nattorganisation med Mullsjö kommun. Vi har landat efter övertagandet av hemsjukvården från landstinget. Men vi är inte "klara" utan befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där vi bygger för framtiden! Vårt mål är en trygg och säker hälso-och sjukvård av hög kvalitet och där man som medarbetare känner stolthet och arbetsglädje. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig.Du bör ha några års erfarenhet inom yrket och gärna erfarenhet från hemsjukvård. Arbetet som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga, lyhördhet och handlingskraft. Vi vill att du har patienten i fokus, är positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska, vikariat

Habiliteringspersonal semestervikarier
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete? Vår verksamhet erbjuder korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år med ett funktionshinder under lov och före och efter skoldagen. Korttidshem är ett tidsbegränsat tillfälligt boende med rehabiliterande synsätt, vård och omsorg där vi erbjuder barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar vistelse för rekreation och miljöombyte och som en avlösning av anhörig. KVALIFIKATIONER Arbetet ställer krav på din förmåga att skapa tillit och förtroende hos den funktionshindrade. Det är viktigt att du som person är flexibel och har stor inlevelseförmåga och ett stort engagemang. Du skall kunna arbeta självständigt och hela tiden kunna omvärdera ditt sätt att arbeta. Vana från arbete med funktionshindrade barn och ungdomar och god kunskap kring förhållningssätt och pedagogik är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lämplig utbildning kan vara en utbildning vid omvårdnads-, barn och fritids-, sociala omsorgs- eller fritidspedagogprogrammet. Datavana och körkort B är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal semestervikarier

Personal till socialpsykiatrin och servicebostad semestervikariat
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete? Habo kommun söker engagerad och kunnig personal till verksamheter som vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Arbetet bedrivs med stor respekt för omsorgstagarens vilja, förutsättningar och behov av integritet och självständighet. Vi ger relevant stöd då det behövs men lika viktigt är det att individen själv utför det han kan och påverkar det han vill i sin omgivning. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har erfarenhet och utbildning som riktar sig till målgruppen. Lämplig utbildning kan vara undersköterska/skötare, socialpedagog eller liknande. Ett annat krav är att du har praktisk erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personal till socialpsykiatrin och servicebostad semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal till socialpsykiatrin och servicebostad semestervikariat

Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014?
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker semestervikarier för arbete i hemtjänst, särskilt boende, korttidsboende och demensboende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta i äldreomsorgen sommaren 2014?

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst, särskilt boende, demensboende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker undersköterskor för arbete i poolverksamhet främst mot särskilt boende, korttidsboende, demensboende samt hemtjänst. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är flexibel, social, servicinriktad och har god samarbetsförmåga. Privat mobil och körkort är ett krav. Tidigare arbete i pool samt erfarenhet av Magna Cura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Poolpersonal för arbete inom socialförvaltningen


Sök lediga jobb Habo kommun, Socialförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se