Lediga jobb Habo - Söka jobb i Habo

Lediga jobb Habo Sök lediga jobb Habo


Hittade inga lediga jobb på sökning: Habo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.- Habo

 2. Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor- Habo

 3. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 4. Undersköterskor till Äldreboende- Habo

 5. Familjebehandlare- Habo

 6. Socialsekreterare- Habo

 7. Lärare i grundskolans tidigare år- Habo

 8. Kock/Kokerska- Habo

 9. Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet- Habo

 10. Frisör sökes omgående- Södertälje

 11. Undersköterska hemtjänsten- Habo

 12. Säljkonsulent - Habo- Habo

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.- Habo

 14. Habo Rostfria söker 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering- Habo

 15. 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering- Habo

 16. Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens- Habo

 17. Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet- Habo

 18. Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor- Habo

 19. Undersköterska natt till äldreboende- Habo

 20. Arbetsterapeut- Habo

 21. Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg- Habo

 22. Kock/Kokerska- Habo

 23. Marknadsinriktad Produktchef Habo- Habo

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.- Habo

 25. Homepartysäljare - Habo- Habo

 26. Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet- Habo

 27. Timvikarier till Socialförvaltningen- Habo

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.- Habo

 29. Säljkonsulent - Habo- Habo

 30. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Habo

 31. Habiliteringspersonal/Boendestödjare- Habo

 32. Lärare i förskola/Förskollärare- Habo

 33. Lärare i förskola/Förskollärare- Habo

 34. Självgående inköpsansvarig till Iceman i Habo- Jönköping

 35. Lärare i förskola/Förskollärare- Habo

 36. Deltidsbrandman/kvinna- Habo

 37. Enhetschef/biståndshandläggare- Habo

 38. Lärare i grundskolans tidigare år- Habo

 39. Undersköterska till Hemtjänsten- Habo

 40. Timvikarier till Funktionshinderomsorgen- Habo


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Habo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.

Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Bemanningsenheten i Habo kommun rekryterar timvikarier till kommunens olika förvaltningar. Barn- och utbildningsförvaltningen innefattar 11 förskolor samt 7 skolenheter med tillhörande fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Bemanningsenheten i Habo kommun söker förskollärare/fritidspedagoger/lärare för arbete i pool verksam mot kommunens förskolor, fritidshem och skolor. Schemaläggning av poolen sker via bemanningsenheten med flexibel framförhållning. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig förskollärare/fritidspedagog/lärare som är social, servicinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Privat mobil, körkort och egen bil är ett krav. Erfarenhet från arbete i pool är meriterande.
Företag: Habo kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Habo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Undersköterskor till Äldreboende
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta på särskilt boende inom äldreomsorgen. Vi arbetar enligt kontaktmannaskap. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheterna för att möta framtidens krav. För vikariaten krävs flexibilitet, utvecklingsförmåga och god samarbetsförmåga. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet av dokumentation i Magna cura är meriterande. Kvalitetsregister som Senior Alert är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Äldreboende

Familjebehandlare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg är organisatoriskt uppdelad i två delar - familjegrupp med öppenvård - vuxengrupp (försörjningsstöd, missbruk, flyktingmottagande m m) ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en del i familjegruppen. Familjebehandlingen består av tre tjänster som är nära knutna till myndighetsutövarna i familjegruppen. I tjänsten ingår att efter biståndsbeslut utföra familjebehandling i barnfamiljer samt till tonårigar. Dessutom ges utan beslut råd och service. Även andra arbetsuppgifter inom individ- och familjeomsorgen kan förekomma beroende på arbetsplatsens behov och sökandes erfarenheter. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms lämplig.Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Meriterande är utbildning inom metoderna: Komet, Förstärkt Komet, Marte Meo, Repuls, Miljöarbete, FFT - funktionell familjeterapi, BBIC etc.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Habo, Familjebehandlare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Socialsekreterare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg är organisatoriskt uppdelad i två delar - familjegrupp med öppenvård - vuxengrupp (försörjningsstöd, missbruk, flyktingmottagande m m) ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en del i familjegruppen. Arbetet innebär myndighetsutövning med utredning och handläggning av barn- och ungdomsärenden med utgångspunkt i BBIC. Familjerätt ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på arbetsplatsens behov och sökandes erfarenheter. KVALIFIKATIONER Socionomexamen.Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och utbildning/erfarenhet i BBIC
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Habo, Socialsekreterare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Lärare i grundskolans tidigare år
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Bränningeskolan är skola med cirka 230 elever i årskurserna F-klass till år 5. På skolan finns också ett fritidshem med två avdelningar. Skolan ligger i ett natursköntområde. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att vara resurs till elever i behov av särskilt stöd samt lärare i idrott för årskurs 1. KVALIFIKATIONER Grundskolelärare för de tidigare åren alternativt fritidspedagog med idrott och hälsa. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.
Företag: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Kock/Kokerska
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Habo Kost är kommunens egna kostverksamhet. Vi lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Vi driver även Restaurang Kärrsliljan som är en lunchrestaurang. ARBETSUPPGIFTER Tillagning av mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Tillagning av specialkoster. KVALIFIKATIONER Kockutbildning. Erfarenhet av arbete i offentligt storkök och tillagning av specialkoster.
Företag: Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Habo, Kock/Kokerska Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Habo
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet

Frisör sökes omgående
Frisör; HANNAN SHABO HÄLSA & SKÖNHET AB; Södertälje; 090922 Elitesse är en modern skönhetsgalleria mitt i Södertälje centrum. Elitesse är på uppgående trend med sina stora och luftiga lokaler är salongen mycket attraktiv och med en underbar arbetsmiljö att arbeta i. Därför söker vi flera medarbetare som har det lilla extra och kan leverera en unik frisörupplevelse för att få kunden att längta tillbaka till oss. Är du frisör och älskar att skapa, leda och tillsammans med oss inspirera andra? Vi söker serviceinriktade frisörer som kan arbeta självständigt, och i team. Då ska du söka till denna tjänst! . Kontaktpersoner Hannan Shabo, 0855012020 huvudnumret, 0855014600 kontoret, 0735051713, hannanshabo@hotmail.com, Ägare Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: hannanshabo@hotmail.com Arbetsgivare HANNAN SHABO HÄLSA & SKÖNHET AB STORGATAN 2 STORGATAN 2 15171 SÖDERTÄLJE Tel: 08-55012020 E-post: hannanshabo@hotmail.com Mer information på www.elitesse.se
Företag: HANNAN SHABO HÄLSA & SKÖNHET AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes omgående

Undersköterska hemtjänsten
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hemtjänsten är uppdelad i fyra distrikt i Habo kommun. Att arbeta i hemtjänsten kräver stor flexibilitet och samarbetsförmåga och vi utvecklas ständigt. ARBETSUPPGIFTER Allmänna omvårdnadsuppgifter, serviceinsatser och delegerade hälso-sjukvårdsuppgifter som kan förekomma i ordinärt boende enligt beslut. KVALIFIKATIONER Kräver undersköterskeutbildning och körkort. Önskvärt med erfarenhet från hemtjänst/hemsjukvård och datavana.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska hemtjänsten

Säljkonsulent - Habo
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Habo
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Habo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Habo

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Habo
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.

Habo Rostfria söker 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering
Flit AB Företaget Habo Rostfria är ett legoföretag som tillverkar allt från detaljer till kompletta enheter inom plåt- och stålkonstruktioner. Allt arbete utförs i järn, rostfritt, aluminium eller galvaniserad plåt, samt våt- eller pulverlackering. Ytbehandling så som galvning, el-förzinkning, elpolering ombesörjs via legoföretag. Företaget tillverkar allt från stora serier till specialkonstruktioner enligt kundens önskemål, även prototyper. Produkterna används bland annat till maskininklädnader, stor-köksutrustning, bilindustrin, processindustrin, butiksinredningar, tågindustrin mm. Med yrkeskunnig personal och ett dynamiskt tänkande, har Habo Rostfria kommit långt vad gäller dagens teknik. Med tillgång till ny avancerad utrustning kan företaget tillverka i stort sett allt efter kundens önskemål. From 2013 är Habo Rostfria certifierat svetsverksamheten i enlighet med ISO3834-2 och är en av få aktörer som är tillåtna att svetsa tåg-komponenter på absolut högsta säkerhetsklassade nivå. Dina arbetsuppgifter Du kommer framförallt att arbeta med kvalificerad TIG-svetsning, men även självständigt traditionellt verkstadsarbete kommer att förkomma. Du kommer att arbeta med både små och stora konstruktioner med extremt höga kvalitetskrav. Din profil Vi söker dig med utbildning och relavant erfarenhet från svetsning i rostfritt. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning. Som person är du samarbetsvillig, positiv och flexibel. Licenser i TIG är meriterande samt tidigare erfarenhet från svetsning i aluminium. Har din svetslicens gått ut, kan möjlighet till att avlägga en ny licens för rätt kandidat att finnas. Anställningsinformation Provanställning 6 månader Skiftarbete kan förekomma Rekryteringen sköts av Flit AB och tillsättning sker löpande så skicka in ansökan omgående Samtal från säljare och rekryteringsbolag undanbedes
Företag: Flit AB
Ort: Habo
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Habo Rostfria söker 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habo Rostfria söker 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering

2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering
Habo Rostfria är ett legoföretag som tillverkar allt från detaljer till kompletta enheter inom plåt- och stålkonstruktioner. Allt arbete utförs i järn, rostfritt, aluminium eller galvaniserad plåt, samt våt- eller pulverlackering. Ytbehandling så som galvning, el-förzinkning, elpolering ombesörjs via legoföretag. Företaget tillverkar allt från stora serier till specialkonstruktioner enligt kundens önskemål, även prototyper. Produkterna används bland annat till maskininklädnader, stor-köksutrustning, bilindustrin, processindustrin, butiksinredningar, tågindustrin mm. Med yrkeskunnig personal och ett dynamiskt tänkande, har Habo Rostfria kommit långt vad gäller dagens teknik. Med tillgång till ny avancerad utrustning kan företaget tillverka i stort sett allt efter kundens önskemål. From 2013 är Habo Rostfria certifierat svetsverksamheten i enlighet med ISO3834-2 och är en av få aktörer som är tillåtna att svetsa tåg-komponenter på absolut högsta säkerhetsklassade nivå. Du kommer framförallt att arbeta med kvalificerad TIG-svetsning, men även självständigt traditionellt verkstadsarbete kommer att förkomma. Du kommer att arbeta med både små och stora konstruktioner med extremt höga kvalitetskrav. Du har god erfarenhet från att svetsa TIG samt goda kunskaper inom ritningsläsning. Som person är du samarbetsvillig, positiv och flexibel. Har din svetslicens gått ut, kan möjlighet till att avlägga en ny licens för rätt kandidat att finnas. Det är meriterande med utbildning och relevant erfarenhet från svetsning i rostfritt även licenser i TIG är meriterande samt tidigare erfarenhet från svetsning i aluminium. Provanställning 6 månader Anställningen är en sk hyrrekrytering via Flit AB Skiftarbete kan förekomma Vid behov kan vi hjälpa till med boende Rekryteringen sköts av Flit AB och tillsättning sker löpande så skicka in ansökan omgående Samtal från säljare och rekryteringsbolag undanbedes
Företag: HABO ROSTFRIA AKTIEBOLAG
Ort: Habo
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 TIG svetsare för omgående hyrrekrytering

Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsenheten i Habo söker två sjuksköterskor med specialistutbildning inom äldrevård och/eller kompetens inom demensområdet för arbete företrädesvis inom särskilt boende. Arbetet innefattar bedömning, utförande av medicinska behandlings- och omvårdnadsåtgärder samt att samordna patientens hälso- och sjukvårdsinsatser. I arbetet ingår också handledning och vägledning av personal. Kvalitetsregistreringar utgör en del av det arbete som du i team med andra professioner ser som ett viktigt arbetsinstrumnet. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede då vi i höst börjar omstrukturering av demensplatser inom särskilt boende för att skapa ett demenscentra. Hälso- och sjukvårdsenheten består av 22 medarbetare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi är en liten organisation och arbetar integrerat så att du dagtid har ditt huvudsakliga ansvar på särskilt boende, medan du på kväller ocn helger tillsammans med en kollega ansvarar för både ordinärt och särskilt boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är sjuksköterska, har en specialistutbildning inom äldrevård/demens eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för arbete med äldre och demenssjuka. Arbetet som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård ställer höga krav på flexibilitet, samabetsförmåga, lyhördhet och handlingskraft. Vi vill att du har patienten i fokus, är positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska inom äldrevård och med kompetens inom demens

Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Habo
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet

Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Bemanningsenheten i Habo kommun rekryterar timvikarier till kommunens olika förvaltningar. Barn- och utbildningsförvaltningen innefattar 11 förskolor samt 7 skolenheter med tillhörande fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Bemanningsenheten i Habo kommun söker förskollärare/fritidspedagog för arbete i pool verksam mot kommunens förskolor, fritidshem och skolor. Schemaläggning av poolen sker via bemanningsenheten med flexibel framförhållning. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig förskollärare/fritidspedagog som är social, servicinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Privat mobil, körkort och egen bil är ett krav. Förskollärar-/fritidspedagogutbildning är ett krav. Erfarenhet från arbete i pool är meriterande.
Företag: Habo kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Habo
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Poolpersonal för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

Undersköterska natt till äldreboende
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker kvalificerad nattpersonal med hög flexibilitet och god samarbetsförmåga till våra särskilda boenden. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten för att möta framtidens krav. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet av demensvård är meriterande för vikariaten som är på demensavdelningar. Erfarenhet av socialdokumentation i Magna cura är meriterande. Erfarenhet krävs.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska natt till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska natt till äldreboende

Arbetsterapeut
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Funktionshinderomsorgen söker arbetshandledare till nystartad daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna består i att ge deltagarna en meningsfull sysselsättning, utifrån individens egna önskemål för att få ett så självständigt arbetsliv som möjligt. KVALIFIKATIONER Arbetsterapeut eller motsvarande utbildning, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete med personer som behöver stöd i vardagslivet är önskvärt. Viktiga egenskaper är lyhördhet, ett gott bemötande och att kunna arbeta självständigt.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Habo, Arbetsterapeut Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är driven, initiativrik, noggrann och serviceinriktad administratör till Funktionshinderomsorg/äldreomsorg. Du kommer ha ansvar för det dagliga administrativa arbetet såsom bemanning, schemahantering, fakturering, tidsredovisning och avräkning för assistansersättning via försäkringskassan. I arbetet ingår även arbetsuppgifter kring ledsagning, kontaktpersoner, avlösning i hemmet för målgruppen. Det administrativa stödet består av tre assistenter där du är en av dessa. KVALIFIKATIONER Krav på arbetslivserfarenhet. Goda datakunskaper är ett krav. Du ska ha lätt att utrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av IT-system Magna cura, Personec P samt Time care pool är meriterande. Du ska ha relevant utbildning inom administrationen samt arbetslivserfarenhet inom funktionshinderomsorg/äldreomsorg.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent till Funktionshinderomsorg/Äldreomsorg

Kock/Kokerska
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Habo Kost är kommunens egen kostverksamhet. Vi lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg och vi driver även Restaurang Kärrsliljan. ARBETSUPPGIFTER Tillagning av mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Servering av mat i Restaurang Kärrsliljan. Disk. Alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. KVALIFIKATIONER Kockutbildning. Erfarenhet av arbete i offentliga storkök och tillagning av specialkost.
Företag: Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Habo, Kock/Kokerska Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Marknadsinriktad Produktchef Habo
Habo Gruppen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett noga utvalt sortiment i eget varumärke i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept till nordens järn- och byggvaruhus. Våra kärnvärden är att sätta kundens behov i främsta rummet, att främja samarbete och att sträva efter ständiga förbättringar. Habo Gruppen AB omsätter ca 400 MSEK och ingår i Lomond Industrier. Tillsammans med Thomée Gruppen AB och Bårebo Nordic omsätter koncernen 1200 MSEK och har ca 250 anställda.  www.habo.com   Som Produktchef på Habo Gruppen AB har du det övergripande ansvaret för ditt produktområde som är dörrhandtag och fönster. Du kommer att ansvara för produktutvecklingen från idé till lansering för Habo gruppens samtliga marknader. Du kommer att ha ett nära samarbete med marknad och våra nordiska försäljningsbolag gällande sortiment, kampanjer, utbildning och marknadsföring. Du ansvarar också för det strategiska inköpet inom ditt produktområde. I arbetet ingår även logistik- och förpackningsfrågor. Som stöd har du och dina 2 produktchefskollegor ett team med inköp/produktassistenter, som bland annat ansvarar för materialanskaffning, parametersättningar etc. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och som är proaktiv och handlingskraftig. Du har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt. För att lyckas i rollen som produktchef bör du ha ett stort intresse för att utveckla och stärka Habo som varumärke. Vi förutsätter att du har god teknisk förståelse för produkter inom beslag och att du har intresse och känsla för form och design. Meriterande är om du har erfarenhet av inköp från Asien, eftersom en stor del av Habos leverantörsnätverk finns där. Du har en relevant utbildning i grunden och erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar engelska i skrift och tal. VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 8 september. För mer information kontakta Henrik Hallström på 036-570 11 84.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Habo
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsinriktad Produktchef Habo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsinriktad Produktchef Habo

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Habo
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.

Homepartysäljare - Habo
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Habo
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Habo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Habo

Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Habo
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Habo med/utan erfarenhet

Timvikarier till Socialförvaltningen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Habo kommun söker timvikarier för arbete i hemtjänst och särskilt boende samt korttidsboende. Vikariat efter behov. 1 dag eller längre. Tillträde omgående. Tjänsterna tillsätts fortlöpande. För arbete i hemtjänst är körkort ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är undersköterska och/eller har erfarenhet inom liknande område. Erfarenhet av Magnacura är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Socialförvaltningen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Habo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Habo
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Habo.

Säljkonsulent - Habo
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Habo
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Habo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Habo

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Att utreda och följa upp behov av insatser utifrån LSS (Lagen om stöd och service)och SoL socialtjänstlagen samt kommunens gällande riktlinjer. Arbetet innebär samverkan med enhetschefer, omvårdnadspersonal och övrig legitimerad personal såväl inom myndighetsutövning som verkställighet. Du ska ha ett bra bemötande, välgrundade beslutsunderlag och ha ett nära och gott samarbete inom den egna arbetsgruppen. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller Sociala omsorgsprogrammet. Körkort erfordras. Arbetet kräver förmåga till att självständigt planera och genomföra utredningar, uppföljningar samt övriga arbetsuppgifter vilka ingår i tjänsten. Erfarenhet av tidigare arbete med myndighetsutövning är meriterande. Då en stor del av arbetet består av dokumentation så är det viktigt att den sökande har förmåga att utrycka sig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs på den sökandens personliga lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Habo, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Habiliteringspersonal/Boendestödjare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete? Habo kommun söker engagerad och kunnig personal till verksamheter som vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Arbetet bedrivs med stor respekt för omsorgstagarens vilja, förutsättningar och behov av integritet och självständighet. Vi ger relevant stöd då det behövs men lika viktigt är det att individen själv utför det han kan och påverkar det han vill i sin omgivning. KVALIFIKATIONER Undersköterska/skötare. Vi vill att du har en relevant utbildning som riktar sig till målgruppen. Ett annat krav är att du har praktisk erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringspersonal/Boendestödjare jobb, Habiliteringspersonal/Boendestödjare Habo, Habiliteringspersonal/Boendestödjare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringspersonal/Boendestödjare

Lärare i förskola/Förskollärare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Heltid placering Bränninge förskola, 1-3 års avdelning. Förskolan är byggd för 80 barn och har grupper med 1-3 år och 3-5 år. Förskolan ligger centralt i Habo samtidigt som det är nära till skogen. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med arbetslaget arbeta utifrån läroplanen för förskolan. Vara delaktig i det pedagogiska arbetet och kvalitetsarbetet som drivs på förskolan. Förskolorna arbetar efter prioriterade mål under året. I Bränninge förskoleområde ingår fem förskolor. Alla förskolor arbetar med lärplattor och har haft ett språkprojekt som finns kvar i arbetat. Förskolorna har ett kvalitetsarbete som utgår från pedagogiska planeringar-utvärderingar. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning och gärna TAAK utbildning.
Företag: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Heltid placering Bäckgatans förskola, 1-3 årsavdelningen. Förskolan är allergianpassad och därför ställs krav på dig angående parfymer, djur och rökning. Förskolan ligger centralt i Habo. Vi har behov av kompetensen TAAK. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med arbetslaget arbeta utifrån läroplanen för förskolan. Vara delaktig i det pedagogiska och kvalitetsarbetet som drivs på förskolan. Förskolorna arbetar efter prioriterade mål under året. I Bränninge förskoleområde ingår fem förskolor. Alla förskolor arbetar med lärplattor och har haft ett språkprojekt som finns kvar i arbetat. Förskolorna har ett kvalitetsarbete som utgår från pedagogiska planeringar-utvärderingar. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Självgående inköpsansvarig till Iceman i Habo
Framtiden AB Jobbet som inköpare till ett växande företag med produkter i marknadsledande position är ledigt för dig! Dina arbetsuppgifter Som inköpare på Iceman AB kommer du att ansvara för inköpen till företaget. Det handlar om kameror med tillbehör, nya artiklar, profilmaterial och även tjänster såsom logistiklösningar med mera. Du kommer även att ansvara för prissättning, uppföljning och analys, lagerstatus med mera. Din roll kommer att bli en nyckelroll på Iceman i deras fortsatta tillväxt. Om företaget Iceman AB har varit aktiva inom sport- och elektronikbranschen sedan 1989. Från att ha börjat med distribution av kläder, wake- och snowboardprodukter samt actionsportsfilm, kom fokus senare att övergå mer och mer till GoPro's produkter. Nu arbetar man uteslutande med distribution av GoPro's produkter. Iceman AB arbetar kontinuerligt för att säkerställa GoPro's position som marknadsledare på kameramarknaden och tänker så fortsätta i ett ännu högre tempo. År 2012 omsatte Iceman AB 65 miljoner kronor på distribution av världens mest sålda kamera och målen är högre satta för framtiden, bland annat med ett antal nya intressanta produkter. http://www.youtube.com/user/GoProCamera Din profil För att lyckas i rollen tror vi att du har något eller några års erfarenhet av liknande tjänster som inköpare. Du är van och bekväm i kontakten med leverantörer, framför allt i prisdiskussioner. Utöver ovan så har du goda kunskaper i Visma administration eller liknande affärssystem, du använder gärna Excel som arbetsverktyg. Vidare så har du körkort och talar och skriver svenska och engelska flytande. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från elektronikbranschen. Som person känner du igen dig i GoPros kunders livsstil dvs. teknik och sport i kombination. Du är analytisk och har ett driv att alltid utveckla och utvecklas, att ta egna initiativ är naturligt för dig. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Tjänstgöringsort: Habo Lön: Enligt överenskommelse Start: Enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående inköpsansvarig till Iceman i Habo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående inköpsansvarig till Iceman i Habo

Lärare i förskola/Förskollärare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Brandstorps förskola/fritidshem bedriver verksamhet för förskolebarn i åldern 1-5 år samt fritidshemsverksamhet. Förskolan är belägen i Brandstorps kyrkby ca 2 mil norr om Habo. Omgivningen är idyllisk med närhet till djur och natur samt utsikt över sjön Vättern. ARBETSUPPGIFTER Arbete som förskollärare på Brandstorps förskola med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare som är kreativ och engagerad, har ett flexibelt och positivt arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Deltidsbrandman/kvinna
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Räddningstjänsten i Habo söker deltidsbrandman/kvinna. Vi utbildar dig vid nyanställning till ett intressant extraarbete. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer för befattningen är god fysik, simkunnighet samt C-körkort (önskvärt). Du ska ha din bostad och arbetsplats så att du kan hålla anspänningstiden om fem minuter. Vi har beredskap enligt schema var tredje vecka.
Företag: Habo kommun, Räddningstjänsten
Ort: Habo
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidsbrandman/kvinna jobb, Deltidsbrandman/kvinna Habo, Deltidsbrandman/kvinna Habo kommun, Räddningstjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidsbrandman/kvinna

Enhetschef/biståndshandläggare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Biståndsenheten ansvarar för handläggning av ärenden inom vård och omsorgsområdet. Efter en omorganisation skall enheten få en egen enhetschef som tillika är biståndshandläggare. Enheten har nya lokaler i närheten av hemtjänst och särskilt boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kunning inom området, som kan kombinera tillämpning av lagstiftning (främst SoL, LSS och förvaltningslagen), nämndens riktlinjer och en individuell bedömning av ärendena. Du är intresserad av att leda gruppen och samverka med utförarna inom bland annat hemtjänst, särskilt boende och funktionshinderomsorg. Du är socionom eller har motsvarande adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet från biståndshandläggning är viktigt. Erfarenhet av ledarskap är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare jobb, Enhetschef/biståndshandläggare Habo, Enhetschef/biståndshandläggare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare

Lärare i grundskolans tidigare år
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kråkeryds skolområde innefattar två skolor; Kråkerydskolan och Fagerhults skola, med elever från F-klass upp till åk 6. Stor vikt har lagts på värdegrundsarbete vilket lett till en bra arbetsmiljö för elever och pedagoger. Vi strävar efter en positiv inställning och vi har höga förväntningar på våra elever. ARBETSUPPGIFTER Planera,genomföra,följa upp och utvärdera musikundervisningen utifrån LGR11 för åk 1-6 samt ha en viktig roll vid högtider och avslutningar. Musikundervisningen är förlagd till Kråkerydskolan och Fagerhults skola. Tjänsten kan utifrån intresse eventuellt kombineras med andra arbetsuppgifter som grundskollärare för högre tj.grad. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad musiklärare eller behörig att undervisa i musik åk 1-6. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en engagerad och driven pedagog som vill vara med och utveckla musikundervisningen på Kråkeryds skolområde. Tillgång till bil är ett krav.
Företag: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Undersköterska till Hemtjänsten
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hemtjänsten i Habo kommun är uppdelad i fyra distrikt och man är basplacerad i ett distrikt. Vi utför hälso/sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska. Vi använder Magna Cura som dokumentionssystem och Mopiben som kvalitetsinstrument. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska i hemtjänsten arbetar man med omvårdnad, serviceinsatser och delegerade hälso/sjukvårdsinsatser i ordinärt boende enligt beslut. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning och körkort är ett krav. Önskvärt med erfarenhet från arbete i hemtjänst.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Hemtjänsten

Timvikarier till Funktionshinderomsorgen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. ARBETSUPPGIFTER Arbetet bedrivs med stor respekt för omsorgstagarens vilja, förutsättningar och behov av integritet och självständighet. Vi ger relevant stöd då det behövs men lika viktigt är det att individen själv utför det han kan och påverkar det han vill i sin omgivning. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har en relevant utbildning som riktar sig till målgruppen. Ett krav är att du har praktisk erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Funktionshinderomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Funktionshinderomsorgen


Sök lediga jobb Habo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se