Lediga jobb Hagfors - Söka jobb i Hagfors

Lediga jobb Hagfors Sök lediga jobb Hagfors


Hittade inga lediga jobb på sökning: Hagfors. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbetsterapeut- Hagfors- Hagfors

 2. Vik. lärare SO ämnen- Hagfors

 3. ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby- Hagfors

 4. Kommunikatör 1,0- Hagfors

 5. Fastighetstekniker 1,0- Hagfors

 6. Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors- Hagfors

 7. Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet- Hagfors

 8. Timvikarier Personlig Assistans sökes i Hagfors- Hagfors

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors.- Hagfors

 10. HAGFORS KOMMUN SÖKER ENHETSCHEF- Hagfors

 11. Arbetsterapeut- Hagfors- Hagfors

 12. HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN MUSIKLÄRARE- Hagfors

 13. LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS- Hagfors

 14. Butiksmedarbetare Hagfors Non-food ansvarig- Hagfors

 15. Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet- Hagfors

 16. Arbetsterapeut Hagfors- Hagfors

 17. Resurslärare fk-år 3.- Hagfors

 18. Förskollärare- Hagfors

 19. Hagfors nya butiksdemonstratör sökes!- Hagfors

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors.- Hagfors

 21. Äldreomsorgschef- Hagfors

 22. SFI lärare semestertjänst 75%- Hagfors

 23. Säljare Region Hagfors- Hagfors

 24. Handledare - Hagfors- Karlstad

 25. Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors- Hagfors

 26. SFI lärare - Hagfors- Hagfors

 27. SYO - Hagfors- Hagfors

 28. Datatränare - Hagfors- Hagfors

 29. Vuxenlärare - Hagfors- Hagfors

 30. Resurslärare fk-år 3.- Hagfors

 31. Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet- Hagfors

 32. Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Hagfors och Munkfors- Hagfors

 33. Kommunikatör Hagfors- Hagfors

 34. Ambulanssjukvårdare, ambulansstationerna Torsby och Hagfors- Torsby

 35. Sjuksköterska, ambulansstationerna Torsby och Hagfors- Torsby

 36. Arbetsterapeut Hagfors- Hagfors

 37. Tandsköterska, Folktandvården Hagfors- Hagfors

 38. LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS- Hagfors

 39. Förskollärare- Hagfors

 40. Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors- Hagfors


Mer beskrivning

Arbetsterapeut- Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av regional samordnare: Sara Stenlund, 076-18 10 828 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut- Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut- Hagfors

Vik. lärare SO ämnen
HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN LÄRARE I SO-ÄMNEN Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS ÄLVSTRANDEN BILDNINGSCENTRUM, SO-ÄMNEN På Älvstranden Bildningscentrum finns cirka 1.000 elever från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI Vi anställer en lärare i so-ämnen för undervisning i so-ämnen på grundskolans åk 7-9. På 7-9 arbetar vi i horisontella arbetslag och varje lärare har en tillhörighet i ett av arbetslagen. Som so-lärare har du en ämneskollega på enheten som det sker ett nära samarbete med. I tjänsten ingår ett mentorskap i åk 8. ANSTÄLLNINGSFORM Heltid 100% VARAKTIGHET Vikariat till och med 2013-09-30 med tillträde 2013-08-12 SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2013-07-19 referens: Gr so ANSÖKAN SKICKAS TILL Älvstranden Bildningscentrum, 683 80 Hagfors eller via mail till carina.ek-stenmark@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Carina Ek-Stenmark Carina.ek-stenmark@hagfors.se 0563-189 01 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se 0563-54 07 38 Monica Cejnar, Lärarnas riksförbund, monica.cejnar@skolor.hagfors.se 0563-189 11 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare SO ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare SO ämnen

ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER ST-läkare, division psykiatri. Division psykiatri är en del av hälso- och sjukvården i Värmland. Hos oss finns allmänpsykiatriska mottagningar och vårdavdelningar, subspecialiserade mottagningar, rättspsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri. Vi är cirka 650 medarbetare. Psykiatrin i Värmland har genomgått en mycket positiv utveckling de senaste åren, bland annat inom områdena samverkan, kvalitet, verksamhetsutveckling och forskning och vi tror på fortsatt utveckling. Öppenvården Hagfors: Psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby består av två allmänpsykiatriska mottagningar, en i Torsby och en i Hagfors. Vi ingår i Division psykiatri i Värmland och vårt upptagningsområde är kommunerna i Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors med cirka 45 000 invånare. Vi söker dig som vill bli specialist inom allmänpsykiatri. Du kommer att jobba i vårt team i Hagfors med sjuksköterskor, terapeuter, vårdadministratörer och framförallt i nära samarbete med överläkare Bengt Grenfeldt. Vi erbjuder ett meningsfullt och intressant arbete på öppenvårdsmottagningen i Hagfors. Hagfors ligger i Norra Värmland och vi kan locka med natursköna omgivningar förutom trevliga arbetskamrater! KVALIFIKATIONER Du har läkarexamen och du har slutfört din AT-tjänstgöring.
Företag: Landstinget i Värmland, Psykiatriska öppenvården Torsby/Hagfors
Ort: Hagfors
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby

Kommunikatör 1,0
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN KOMMUNIKATÖR Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSBESKRIVNING Som kommunikatör hos Hagfors kommun kommer du att arbeta med både intern och extern kommunikation i flera olika verksamheter och projekt. Du kommer att hantera olika typer av kommunikationsuppdrag, både operativt och strategiskt, samt skapa struktur och effektivitet kring kommunikation- och informationsfrågor. Du kommer även att fungera som rådgivare till kommunens olika verksamheter i dessa frågor. Du kommer vid behov ha en projektledande roll vid olika aktiviteter, kampanjer och projekt när det gäller kommunikation. KVALIFIKATIONER Vi söker en kommunikatör med akademisk utbildning inom information/kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna ha några års erfarenhet av kommunikations eller informationsarbete sedan tidigare, gärna i offentlig verksamhet. Du är snabb, kreativ och har ett stort intresse för informations- och kommunikationsarbete. Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du kan även strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och hålla tidsramar samt nå resultat. Viktigt är också en förmåga att snabbt sätta sig in i verksamheten, se helheten och få en förståelse för dess behov. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Engelska i tal och skrift är meriterande. Du är en van skribent och har en god stilistisk förmåga. Goda kunskaper inom Office-paketet, InDesign eller liknande program är ett krav. Personliga egenskaper väger tungt vid tillsättning av tjänsten. Körkort B. ANSTÄLLNINGSFORM OCH VARAKTIGHET Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan tillämpas. LÖN Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH TILLTRÄDESDATUM Ansök senast 2013-08-19. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. ANSÖKAN SKICKAS TILL Hagfors kommun, Personalenheten, 683 80 Hagfors. Märk ansökan med ansökningsnummer: P38-13. KONTAKTPERSON Björn Dahlin, biträdande utvecklingschef, 0563-188 54, bjorn.dahlin@hagfors.se FACKLIGA FÖRETRÄDARE Hans Åkerlundh, Vision, eller Helen Källvik SSR når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör 1,0 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör 1,0

Fastighetstekniker 1,0
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN FASTIGHETSTEKNIKER Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 90 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad. Sedan några år tillbaka har vi på fastighetsenheten som målsättning att arbeta mer aktivt med löpande drift- och energioptimering, och därför avser vi nu att förstärka vår organisation med ytterligare en fastighetstekniker. ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Som fastighetstekniker ingår du i vår teknikgrupp och arbetar självständigt tillsammans med vår nuvarande fastighetstekniker med drift, underhåll och optimering av våra fastighetstekniska system. Tillsammans har ni det övergripande ansvaret för samtliga tekniska installationer. Du är en problemlösare när det gäller fastighetsteknik och du fungerar som specialist mot våra fastighetsskötare. Du arbetar i nära samarbete med kommunens energirådgivare och klimatstrateg. I arbetet ingår regelbunden kontroll av anläggningar, egenkontroller och dokumentation samt reparation och underhåll av tekniska system såsom värme, el, ventilation, larmanläggningar, och styrsystem. Du har en framträdande roll i fastighetsenhetens energiarbete och utifrån så väl övergripande målsättningar som egna initiativ arbetar du aktivt med att ta fram förbättringsförslag, analysera och genomföra åtgärder i syfte att energioptimera. Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med inriktning mot energi, driftteknik eller motsvarande kompetens. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av arbete med fastighetsteknik och energioptimering inom VVS är meriterande. Då du kommer vara verksam över hela kommunen krävs B-körkort. Beredskapstjänstgöring kan förekomma ANSTÄLLNINGSFORM OCH VARAKTIGHET Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. LÖN Lön enligt avtal SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH TILLTRÄDESDATUM Ansök senast 2013-07-31, tillträde 2013-11-01 eller efter överenskommelse. ANSÖKAN SKICKAS TILL Hagfors kommun, Personalenheten, 683 80 Hagfors. Märk ansökan med ansökningsnummer: P37-13. KONTAKTPERSON Louise Sjöholm, Fastighetschef, 0563-189 80, louise.sjoholm@hagfors.se FACKLIGA FÖRETRÄDARE Du når fackliga kontaktpersoner för Kommunal, Vision och Ledarna via kommunens växel, 0563-185 00 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker 1,0 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker 1,0

Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentral i Hagfors. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Maria Argenius
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors

Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hagfors kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet

Timvikarier Personlig Assistans sökes i Hagfors
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda söker timvikarier i Hagfors. Vi söker dig som är kvinna 40+ med erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov, arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier Personlig Assistans sökes i Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier Personlig Assistans sökes i Hagfors

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Hagfors kommun sökes. Vi håller intervju torsdagen den 8 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors.

HAGFORS KOMMUN SÖKER ENHETSCHEF
Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSPLATS KORTTIDSBOENDE LILLÅSEN/SÄTTRAGÅRDEN Vi söker efter en engagerad och trygg ledare som kan omvandla mål till konkreta handlingar och resultat. Äldreomsorgens arbete bygger på en gemensam värdegrund. Där den enskilde ska känna trygghet och meningsfullhet och insatserna skall utföras med gott bemötande och god kvalitet. ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Som enhetschef har du ansvar för enhetens ekonomi och personal, men du har också ansvar för att vård och omsorgstagarnas behov blir tillgodosedda. Det är enhetschefen som leder/planerar/följer upp arbetet och har ansvar för att enheten bedrivs utifrån befintliga lagar, mål/riktlinjer. Vi tycker att det är viktigt att du som söker är intresserad av att leda och handleda människor, har hög ansvarskänsla, mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och självständig. Samt att du har god förmåga att administrera, planera och leda enhetens arbete. Kvalifikationer . Kunskaper inom grundläggande lagstiftning SoL. . Akademisk utbildning . Meriterande är ledarerfarenhet med resultat och personalansvar, erfarenhet av offentlig sektor, erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsarbete. ANSÖKAN SKICKAS TILL Hagfors kommun, Personalenheten, 683 80 Hagfors. Märk ansökan med ansökningsnummer: P39-13. Vid ansökan av flera tjänster hos oss ber vi dig rangordna dem med det aktuella ansökningsnummer du önskar söka tjänsterna. FACKLIGA FÖRETRÄDARE Facklig företrädare för Vision når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 0
Företag: HAGFORS KOMMUN
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga HAGFORS KOMMUN SÖKER ENHETSCHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HAGFORS KOMMUN SÖKER ENHETSCHEF

Arbetsterapeut- Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av regional samordnare: Sara Stenlund, 076-18 10 828 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut- Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut- Hagfors

HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN MUSIKLÄRARE
Hagfors har 12000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSPLATS MUSIKSKOLAN ÄLVSTRANDEN BILDNINGSCENTRUM Musikskolan i Hagfors har många aktiva elever och bedriver även en utåtriktad verksamhet som kommer kommunen som helhet till del. Till vår verksamhet söker vi nu en gitarrlärare ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Utbildad musiklärare som kan undervisa såväl individuellt som i klass. Undervisningen schemalägges 4 dagar/vecka. ANSTÄLLNINGSFORM Heltid, tillsvidareanställning LÖN Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH TILLTRÄDESDATUM Ansök senast 2013-08-21. Tillträde enligt överenskommelse. ANSÖKAN SKICKAS TILL Älvstranden Bildningscentrum, 683 80 Hagfors eller via epost till: stefan.meuller@hagfors.se. Märk ansökan med referens: ÄBC Mu KONTAKTPERSON Stefan Meuller, Barn-och bildningschef, 073-2752603, stefan.meuller@hagfors.se FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, LR, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se, 0563-540748 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN MUSIKLÄRARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN MUSIKLÄRARE

LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS
HAGFORS KOMMUN SÖKER FLERA LÄRARE TILL FÖRBEREDELSEKLASS Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS ÄLVSTRANDEN BILDNINGSCENTRUM, FÖRBEREDELSEKLASS På Älvstranden Bildningscentrum finns cirka 1.000 elever från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI Vi söker flera lärare till våra förberedelseklasser i åk 1-3, åk 4-6 och åk 7-9, för nyanlända elever. Tjänsterna innebär undervisning i förberedelseklassen och undervisning för elever som är placerade i andra klasser. Utbildning i svenska som andraspråk är en merit. Klassens sammansättning förändras hela tiden, därför måste du vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ANSTÄLLNINGSFORM Allmän visstidsanställning, heltid 100% VARAKTIGHET 2013-09-02 - 2013-12-20 Ev. förlängning kan bli aktuell. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS Ansök senast 2013-08-23. Märk ansökan med referens: Förbered gr ANSÖKAN SKICKAS TILL Anja Heidkamp, Älvstranden Bildningscentrum, 683 80 Hagfors eller via mail till anja.heidkamp@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Anja Heidkamp anja.heidkamp@hagfors.se, 0563-189 03 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se, 0563-540748 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS

Butiksmedarbetare Hagfors Non-food ansvarig
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runtom i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en Non-food ansvarig till vår butik i Hagfors på 20 timmar i veckan. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Som Non-food ansvarig ser du till att ytan med "icke mat" artiklarna ser bra och tilltalande ut. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter inom den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Som bake off-ansvarig ser du till att bake off-avdelningen alltid är påfylld och tilltalande. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och för att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsterna är tillsvidareanställningarpå deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags- och kvällsarbete kan förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du söker tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 1 september 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Hagfors Non-food ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Hagfors Non-food ansvarig

Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hagfors kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet

Arbetsterapeut Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Vårt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga och aktivitetsförmåga genom att hjälpa individer att upptäcka sina resurser i syftet att underlätta återgången i arbete.  I uppdraget ”Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga” arbetar vi med arbetssökande som behöver få sina arbetsförutsättningar klargjorda. Under utredningen hos oss prövar individen olika miljöer och uppgifter med fokus att få fram sina samlade resurser. Målet är att få en bild av i vilka arbetsuppgifter och under vilka förutsättningar individen kan fungera optimalt i ett arbetsliv.    ARBETSUPPGIFTER:  Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med handleda och observera deltagare i olika aktiviteter. I ditt uppdrag ingår att hjälpa deltagaren att välja aktiviteter ur en färdig aktivitetsbank samt dokumentera vilka aktiviteter deltagaren utfört och dina observationer utifrån deltagaren utförande. Du kommer även kunna ge strategier gällande ergonomi på arbetsplatsen. I arbetet samverkar du med specialisterna från Arbetsförmedling. När du börjar hos Personalstrategerna får du utbildning i tjänsten.    Kompetenskrav:  Legitimerad arbetsterapeut  Minst 6 månaders erfarenhet av arbete med att instruera, handleda och observera personer i arbetsliknade aktiviteter samt dokumentera sina iaktagelser. Data/dokumentationsvana  B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår  Det är meriterande om du har: Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion.   Sök idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Personlig kompetens  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö.     Frågor besvaras av Sara Stenlund 0761-810828 sara.stenlund@personalstrategerna.se
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Hagfors

Resurslärare fk-år 3.
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN RESURSLÄRARE Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS KYRKHEDENS SKOLA I EKSHÄRAD På Kyrkhedens skola finns cirka 350 elever. Eleverna är fördelade på arbetslag i grupperingarna fritids, förskoleklass-år 3, år 4-år 6, år 7-år 9 samt särskola. Vi söker en resurslärare i förskoleklass - år 3. Intresse och kunskap för hur man arbetar med surfplattor i pedagogisk verksamhet är önskvärt. Pågående projekt ?Att skriva sig till läsning?. ANSTÄLLNINGSFORM Deltid 75 % VARAKTIGHET 2013-09-02? 2013-12-20. Ev förlängning kan bli aktuell. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2013-08-30, referens: Kyrkheden, resurs ANSÖKAN SKICKAS TILL Kyrkhedens skola, Box 24, 683 60 Ekshärad eller via mail till ingrid.hedin@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Margareta Hedqvist margareta.hedqvist@hagfors.se, 0563-540 703 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se , 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se , 0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare fk-år 3. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare fk-år 3.

Förskollärare
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN FÖRSKOLELÄRARE Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS FÖRSKOLAN PRÄSTKRAGEN RÅDA Förskolan Prästkragen har en småbarnsavdelning och en syskoavdelning med ca 35 barn. Vi söker en utbildad förskolelärare som har förmåga och vilja att arbeta i arbetslag. Placering småbarnsavdelningen. ANSTÄLLNINGSFORM Heltid 100% VARAKTIGHET Tillsvidare fr o m 2013-09-02 SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2013-08-30, referens: Prästkragen ANSÖKAN SKICKAS TILL Kyrkhedens skola, Box 24, 683 60 Ekshärad eller via mail till ingrid.hedin@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Margareta Hedqvist margareta.hedqvist@hagfors.se , 0563-540 703 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se , 0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Hagfors, Förskollärare Hagfors kommun,
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Hagfors nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: vast@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Hagfors". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Hagfors nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hagfors nya butiksdemonstratör sökes!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Hagfors kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 4 september. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hagfors.

Äldreomsorgschef
HAGFORS KOMMUN SÖKER ÄLDREOMSORGSCHEF Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som vill arbeta som äldreomsorgschef med både strategiska och verksamhetsnära frågor. I Hagfors kommun får du ett helhetsansvar och direktinflytande över en väl fungerade äldreomsorg. Fortsatta förbättringar är högt prioriterade varför vi söker dig som har förmåga att motivera och skapa engagemang i organisationen. Äldreomsorgschefen ingår i kommunens ledningsgrupp och förväntas tillsammans med denna samt med den politiska ledningen arbeta med hela kommunens utvecklingsfrågor. KVALIFIKATIONER Du bör ha erfarenhet från ledande arbete i politiskt styrd organisation samt lämplig akademisk utbildning. Du bör ha vana ifrån budget- och utvecklingsarbete och vara väl förtrogen med den lagstiftning som styr den kommunala äldreomsorgens verksamhet. Vi söker dig som är tydlig i din kommunikation och följer upp dina budskap. Att skapa engagemang, delaktighet och att ha förmågan att delegera är för dig självklart. Vi ser dig gärna som en problemlösande, målinriktad och lojal ledare som är trygg i dig själv och din roll. ANSTÄLLNINGSFORM OCH VARAKTIGHET Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan tillämpas. LÖN Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH TILLTRÄDESDATUM Ansök senast 2013-09-13. Tillträde efter överenskommelse. ANSÖKAN SKICKAS TILL Hagfors kommun, Personalenheten, 683 80 Hagfors. Märk ansökan med ansökningsnummer: P40-13. KONTAKTPERSON Jan Lilja, kommunchef, 0563-185 38, jan.lilja@hagfors.se Richard Bjöörn, personalchef, 0563 186 42, richard.bjoorn@hagfors.se FACKLIGA FÖRETRÄDARE Hans Åkerlundh, Vision, eller Helen Källvik SSR når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Äldreomsorgschef jobb, Äldreomsorgschef Hagfors, Äldreomsorgschef Hagfors kommun,
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äldreomsorgschef

SFI lärare semestertjänst 75%
HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN SFI-LÄRARE Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS ÄLVSTRANDSGYMNASIET Älvstrandsgymnasiet är en del av Älvstranden Bildningscentrum. På Älvstranden Bildningscentrum finns cirka 1.000 elever från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI. Älvstrandsgymnasiet omfattar 10 program och drygt 500 elever inklusive vuxenutbildning och SFI. Behovet av utbildning i svenska för invandrare (SFI), är fortsatt stort i kommunen. Vi söker nu ytterligare en SFI-lärare, för att förstärka vår organisation. Idag finns fyra heltidsanställda pedagoger inom SFI-undervisningen i Hagfors. ANSTÄLLNINGSFORM Deltid 75 %, semestertjänst VARAKTIGHET Visstidsanställning fr o m 2013-09-09 t o m 2013-12-20 SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS Senaste ansökningsdag 2013-09-04 Ange referensnummer: SFI-ped ht13 ANSÖKAN SKICKAS TILL Älvstrandsgymnasiet, 683 80 Hagfors eller via mail till roland.wiklund@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Roland Wiklund roland.wiklund@hagfors.se , telefon 0563-188 63 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se , telefon 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se , telefon 0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare semestertjänst 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare semestertjänst 75%

Säljare Region Hagfors
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Hagfors Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Hagfors

Handledare - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak   De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens Praktikhandledare Handledare med erfarenhet av att: 1. Kartlägga arbetssökande inför praktikplacering 2. Ackvirera praktikplatser 3. Matcha arbetssökande mot praktikplats 4. Introducera arbetssökande på praktikplatsen 5. Följa upp praktiken. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår   Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionchef Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Hagfors

Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentral i Hagfors. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Maria Argenius
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors

SFI lärare - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Hagfors

SYO - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SYO Studie- och yrkesvägledare med minst två (2) års erfarenhet Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SYO - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYO - Hagfors

Datatränare - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens Datalärare Lärare med minst ett (1) års erfarenhet av undervisning i grundläggande datakunskap Dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Datatränare - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Datatränare - Hagfors

Vuxenlärare - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens Vuxenlärare Lärare med minst två (2) års dokumenterad undervisning av vuxna i Sverige Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska     Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vuxenlärare - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vuxenlärare - Hagfors

Resurslärare fk-år 3.
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN RESURSLÄRARE Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS KYRKHEDENS SKOLA I EKSHÄRAD På Kyrkhedens skola finns cirka 350 elever. Eleverna är fördelade på arbetslag i grupperingarna fritids, förskoleklass-år 3, år 4-år 6, år 7-år 9 samt särskola. Vi söker en utbildad lärare som resurslärare i förskoleklass - år 3. Intresse och kunskap för hur man arbetar med surfplattor i pedagogisk verksamhet är önskvärt. Pågående projekt "Att skriva sig till läsning". ANSTÄLLNINGSFORM Deltid 75 % VARAKTIGHET Tillträde snarast - 2013-12-20. Ev. förlängning kan bli aktuell. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2013-09-15, referens: Kyrkheden, resurs ANSÖKAN SKICKAS TILL Kyrkhedens skola, Box 24, 683 60 Ekshärad eller via mail till ingrid.hedin@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Margareta Hedqvist margareta.hedqvist@hagfors.se , 0563-540 703 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se , 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se , 0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare fk-år 3. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare fk-år 3.

Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hagfors kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Hagfors med/utan erfarenhet

Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Hagfors och Munkfors
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Fotvårdsterapeut, Vårdcentralen Hagfors och Munkfors. Vi söker nu en fotvårdsterapeut för att arbeta med medicinsk fotvård till diabetiker. Du kommer att ingå i ett team kring patienten tillsammans med läkare och diabetessköterska. Du ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Arbetet är självständigt och du utför regelbunden fotstatus, riskindelar enligt riktlinjer, ger egenvård, omvårdnadsbehandling och fotsjukvård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med adekvat medicinsk fotvårdsutbildning samt undersköterskeutbildning. Diabetesutbildning och datavana är meriterande.
Företag: Landstinget i Värmland, VC Hagfors
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Hagfors och Munkfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Hagfors och Munkfors

Kommunikatör Hagfors
Caliptus är en av Sveriges största och mest anlitade Retailbyråer med säte i Stockholm. Vi skapar köptillfällen och butikskampanjer där kunden finns. Vi jobbar längs med hela produktkedjan, från koncept till färdig produkt. Vi genomför årligen över 15 000 marknadsaktiviteter, events och produktdemonstrationer över hela landet. Just nu söker vi dig som vill jobba med att representera olika varumärken först och främst i livsmedelsbutiker. Som anställd hos Caliptus ingår du i vår fältkår och din roll är då att berätta om och sälja våra kunders produkter ute i butikerna. Detta görs oftast genom att erbjuda kunden ett smakprov. För att passa tjänsten som Kommunikatör bör du trivas med att stå i centrum och berätta om en viss produkts egenskaper och fördelar. Vi ser gärna att du är självgående och har en förmåga att hitta egna lösningar på problem som kan uppstå i butikerna. Arbetsplatsen är på olika livsmedelsbutiker i ditt valda arbetsområde och du arbetar oftast ensam men ibland har du även en kollega vid din sida. Som person är du väldigt social, utåtriktad och engagerad. Har du tidigare erfarenheter av butiksarbete, serviceyrken eller butiksmarknadsföring är det klart meriterande men inget krav då du kommer få all utbildning av oss. Det viktigaste är att du har viljan och personligheten för att passa som Kommunikatör. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb där du varje vecka får vara med att representera olika produkter som många gånger är helt nya på marknaden. Möjligheterna att lära dig mer om marknadsföringens olika steg på ett roligt sätt är stora samt att du utvecklas enormt i att arbeta självständigt. Arbetsdagar och arbetstider varierar från vecka till vecka men våra uppdragsdagar är ofta förlagda till torsdag, fredag och/eller lördag och arbetstiderna är vanligast 11:00-19:00 på vardagar & 10-15 på helger. Skicka din ansökan med CV & personligt brev till vast@caliptus.se. Märk din ansökan med staden du söker arbete i, det vill säga: Kommunikatör i Hagfors.
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör Hagfors

Ambulanssjukvårdare, ambulansstationerna Torsby och Hagfors
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Den moderna ambulanssjukvården är första länken i sjukvårdskedjan. Ambulanssjukvården i Värmland ser fram emot ett nytt uppdrag: att utveckla den nära vården i Värmland via ett fördjupat samarbete mellan ambulanssjukvård, primärvård och kommunal vård och omsorg. Torsby kommun kommer att bli första kommun i Värmland med detta utvecklingsarbete. Sedvanliga arbetsuppgifter för ambulanssjukvårdare inom ambulanssjukvård. KVALIFIKATIONER Ambulanssjukvårdare till ambulansstationerna Torsby och Hagfors. Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare med minst 3 års ambulanserfarenhet. Du ska ha B-körkort och minst 3 års körvana. Innan eventuell anställning måste du göra vissa arbetsrelaterade tester och genomgå en godkänd hälsokontroll. Testerna och hälsokontrollen sker i landstingets regi. Läs mer om våra tester på http://www.liv.se/Jobb-och-utbildning/Arbete-hos-oss/Vara-arbetsplatser/Ambulanschef-i-Hagfors-och-Likenas/Tester/ Förutom dina formella meriter är personlig mognad, flexibilitet, förmåga att arbeta i team samt stresstålighet något vi lägger stor vikt vid.
Företag: Landstinget i Värmland, Ambulansen Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulanssjukvårdare, ambulansstationerna Torsby och Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulanssjukvårdare, ambulansstationerna Torsby och Hagfors

Sjuksköterska, ambulansstationerna Torsby och Hagfors
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Den moderna ambulanssjukvården är första länken i sjukvårdskedjan. Ambulanssjukvården i Värmland ser fram emot ett nytt uppdrag: att utveckla den nära vården i Värmland via ett fördjupat samarbete mellan ambulanssjukvård, primärvård och kommunal vård och omsorg. Torsby kommun kommer att bli första kommun i Värmland med detta utvecklingsarbete. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård. KVALIFIKATIONER Sjuksköterska till ambulansstationerna Torsby och Hagfors. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års klinisk erfarenhet inom akutmedicinsk eller annan likvärdig verksamhet (bedömning görs av verksamhetschef i samråd med ambulansöverläkare). Specialistutbildning inom ambulanssjukvård är meriterade, likaså tidigare ambulanserfarenhet. Du ska ha B-körkort och minst 3 års körvana. Innan eventuell anställning måste du göra vissa arbetsrelaterade tester och genomgå en godkänd hälsokontroll. Testerna och hälsokontrollen sker i landstingets regi. Läs mer om våra tester på http://www.liv.se/Jobb-och-utbildning/Arbete-hos-oss/Vara-arbetsplatser/Ambulanschef-i-Hagfors-och-Likenas/Tester/ Förutom dina formella meriter är personlig mognad, flexibilitet, förmåga att arbeta i team samt stresstålighet något vi lägger stor vikt vid.
Företag: Landstinget i Värmland, Ambulansen Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, ambulansstationerna Torsby och Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, ambulansstationerna Torsby och Hagfors

Arbetsterapeut Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Vårt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga och aktivitetsförmåga genom att hjälpa individer att upptäcka sina resurser i syftet att underlätta återgången i arbete.  I uppdraget ”Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga” arbetar vi med arbetssökande som behöver få sina arbetsförutsättningar klargjorda. Under utredningen hos oss prövar individen olika miljöer och uppgifter med fokus att få fram sina samlade resurser. Målet är att få en bild av i vilka arbetsuppgifter och under vilka förutsättningar individen kan fungera optimalt i ett arbetsliv.    ARBETSUPPGIFTER:  Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med handleda och observera deltagare i olika aktiviteter. I ditt uppdrag ingår att hjälpa deltagaren att välja aktiviteter ur en färdig aktivitetsbank samt dokumentera vilka aktiviteter deltagaren utfört och dina observationer utifrån deltagaren utförande. Du kommer även kunna ge strategier gällande ergonomi på arbetsplatsen. I arbetet samverkar du med specialisterna från Arbetsförmedling. När du börjar hos Personalstrategerna får du utbildning i tjänsten.    Kompetenskrav:  Legitimerad arbetsterapeut  Minst 6 månaders erfarenhet av arbete med att instruera, handleda och observera personer i arbetsliknade aktiviteter samt dokumentera sina iaktagelser. Data/dokumentationsvana  B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår  Det är meriterande om du har: Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion.   Sök idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Personlig kompetens  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö.     Frågor besvaras av Sara Stenlund 0761-810828 sara.stenlund@personalstrategerna.se
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Hagfors

Tandsköterska, Folktandvården Hagfors
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Folktandvården i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Till tandkliniken i Hagfors söker vi nu en tandsköterska. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom patientarbete och administrationen kring detta samt delegerade uppdrag. Andra förekommande uppgifter är t.ex. receptions- och sterilarbete. Du arbetar också som del i ett team. På kliniken arbetar idag 4 tandläkare, 4 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Totalt är vi 14 medarbetare som behandlar ca 4700 patienter varav ca en tredjedel är barn och ungdomar. I Hagfors kommun bor idag ca 12 800 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. Här finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Här finns ett rikt föreningsliv och naturen är nära. Läs mer om Hagfors på: www.hagfors.se KVALIFIKATIONER Tandsköterskeutbildning Vi söker dig som är positiv och ansvarstagande samt har ett genuint intresse av att göra ett gott jobb i förening med ett bra patientomhändertagande. Samarbetsförmåga, engagemang och intresse för utvecklingsarbete är andra egenskaper som värderas högt.
Företag: Landstinget i Värmland, Ftv Hagfors
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska, Folktandvården Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska, Folktandvården Hagfors

LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS
HAGFORS KOMMUN SÖKER LÄRARE TILL FÖRBEREDELSEKLASS Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS ÄLVSTRANDEN BILDNINGSCENTRUM, FÖRBEREDELSEKLASS På Älvstranden Bildningscentrum finns cirka 1.000 elever från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI Vi söker en lärare till vår förberedelseklass i åk 4-6 och/eller åk 7-9, för nyanlända elever. Tjänsten innebär undervisning i förberedelseklassen och undervisning för elever som är placerade i andra klasser. Utbildning i svenska som andraspråk är en merit. Klassens sammansättning förändras hela tiden, därför måste du vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ANSTÄLLNINGSFORM Heltid 100% VARAKTIGHET Allmän visstidsanställning, 2013-10-14 -- 2013-12-20. Ev. förlängning kan bli aktuell. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2013-10-04, referens: Förbered gr. ANSÖKAN SKICKAS TILL Carina Ek-Stenmark, Älvstranden Bildningscentrum, 683 80 Hagfors eller via mail till carina.ek-stenmark@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Carina Ek-Stenmark Carina.ek-stenmark@hagfors.se , 0563-189 01 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se , 0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE FÖRBEREDELSEKLASS

Förskollärare
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN FÖRSKOLELÄRARE Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS FÖRSKOLAN GRÅ VILLAN HAGFORS Förskolan Grå villan är en enavdelningsförskola, men som organisatoriskt tillhör förskolan Treklövern. Grå villan är en syskongrupp, med barn 3-5 år. Grå villan ligger naturskönt, vilket gör att uteverksamheten är viktig. Vi söker en utbildad förskolelärare som vill utveckla verksamheten och sig själv, har samarbetsförmåga för arbete i arbetslag. ANSTÄLLNINGSFORM Heltid 100% VARAKTIGHET Tillsvidare, med tillträde snarast SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2013-10-10, referens: Grå villan ANSÖKAN SKICKAS TILL Älvstrandens bildningscentrum, Jananders Larsson, 683 80 Hagfors eller via mail till jananders.larsson@hagfors.se KONTAKTPERSON Verksamhetschef Jananders Larsson, jananders.larsson@hagfors.se , 0563-186 03 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Mia Grahn, Lärarförbundet, mia.grahn@skolor.hagfors.se 0563-186 94 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Hagfors, Förskollärare Hagfors kommun,
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentral i Hagfors. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Maria Argenius
Ort: Hagfors
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Hagfors


Sök lediga jobb Hagfors

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se