Lediga jobb Hallstahammar - Söka jobb i Hallstahammar

Lediga jobb Hallstahammar Sök lediga jobb Hallstahammar


Hittade inga lediga jobb på sökning: Hallstahammar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Behandlingsassistent till Faramir i Hallstahammar- Hallstahammar

 2. Fritidspedagog 100% tillsvidare- Hallstahammar

 3. Lärare i förskola/Förskollärare- Hallstahammar

 4. Sjuksköterska natt- Hallstahammar

 5. Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet- Hallstahammar

 6. Förskollärare- Hallstahammar

 7. REDOVISNINGSKONSULT SÖKES!- Hallstahammar

 8. Drifttekniker till VA-verket- Hallstahammar

 9. Maskinförare/anläggare till Parkavdelningen- Hallstahammar

 10. Hallstahammars nya butiksdemonstratör sökes!- Hallstahammar

 11. Lärare i idrott 100% vik- Hallstahammar

 12. Målare till Drift- & produktionsavdelningen- Hallstahammar

 13. Lastbilschaufför till Drift & produktion- Hallstahammar

 14. PA i Hallstahammar- Hallstahammar

 15. Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet- Hallstahammar

 16. Homepartysäljare - Hallstahammar- Hallstahammar

 17. Reklamutdelare i Hallstahammar- Hallstahammar

 18. Säljkonsulent - Hallstahammar- Hallstahammar

 19. Erfaren Delgivningsman till Hallstahammar- Hallstahammar

 20. Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar- Hallstahammar

 21. Timvikarier sökes till Hallstahammar och Västerås- Västerås

 22. Näringslivschef till Hallstahammars Kommun- Hallstahammar

 23. SKÖTARE/BOENDEHANDLEDARE/BOENDEPEDAGOG- Hallstahammar

 24. Extrajobba med läxhjälp, Hallstahammar- Hallstahammar

 25. Projektledare, Hallstahammar- Hallstahammar

 26. Distriktssköterska till Hallstahammars vårdcentral- Hallstahammar

 27. Rektorsassistent- Hallstahammar

 28. Rektor för grundsärskolan- Hallstahammar

 29. Områdeschef för förskolan- Hallstahammar

 30. Miljöinspektör, tidsbegränsad anställning 12 mån- Hallstahammar

 31. Barn- och ungdomsbibliotekarie- Hallstahammar

 32. Personlig assistent Hallstahammar- Hallstahammar

 33. Hemservice Hallstahammar- Hallstahammar

 34. Extrajobba med läxhjälp Hallstahammar- Hallstahammar

 35. Utvecklingsstrateg till Hallstahammar Kommun- Västerås

 36. Kock/kokerska till måltidsenheten, Näslundskolan- Hallstahammar

 37. Redovisningskonsult sökes- Hallstahammar

 38. Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare- Hallstahammar

 39. Rektor Nibbleskolan- Hallstahammar

 40. Rektor till Näslundsskolan- Hallstahammar


Mer beskrivning

Behandlingsassistent till Faramir i Hallstahammar
Faramir är ett boende i Hallstahammar som tar emot ungdomar i ålder 12-20 år. Målgruppen är ensamkommande asylsökande ungdomar och ungdomar som fått uppehållstillstånd och är i behov av extra stödinsatser Baggium Vård & Behandling är en del av Humana Individ & Familj och erbjuder vård- och boende till barn och ungdomar med mångkulturell bakgrund. Vårt arbete bedrivs med helhetssyn på barns och ungas utvecklingsvillkor inom fysisk och psykisk hälsa, utbildning, känslo- och beteendemässig utveckling. Genom vårt arbete vill vi ge ungdomar makt och kraft att ta kommandot över sitt liv, sina villkor, förbättra sina möjligheter till att skapa ett hälsosamt liv samt värna om sin hälsa. Arbetsuppgifter: Ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle samt skapa förutsättningar att utveckla sina egna resurser. Som boendepersonal ska du vara ett vuxet stöd till ungdomarna och se till att de har en fungerande vardag. Medverka i planering, vara kontaktman för en eller flera ungdomar, delta i praktiska vardagssysslor samt dokumentera. Arbetet innebär samverkan med gode män, skola, socialtjänst samt andra aktörer som ingår i barnets/tonåringens vardagsliv. Administrativa uppgifter såsom dokumentation och planering av dagen på boendet förekommer. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad behandlingsassistent, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av socialt arbete med barn och ungdomar på HVB-hem.  Som person bör du vara lösningsinriktad och klara av att lösa de konflikter som kan uppstå på boendet. Du bör ha ett stort tålamod och kunna stötta och samtala med ungdomarna på boendet. Du har god förståelse för uppdraget och skiljer på det personliga och det professionella. Du bör ha god självkännedom och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För anställning på boendet krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. B-Körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start senast 10/1 eller enligt överenskommelse. Schemabelagd arbetstid. Heltid dag/kväll/natt.  Är du rätt person för detta viktiga uppdrag? Vill du veta mer? Ring gärna Taina Eklund, Föreståndare tfn 0703-20 31 08, så får du veta mer. Alternativt maila vid frågor; taina.eklund@baggium.se Skicka din ansökan snarast, dock senast den 2013-08-05. Med din ansökan ska du bifoga CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.
Företag: Baggium Vård Behandling AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent till Faramir i Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent till Faramir i Hallstahammar

Fritidspedagog 100% tillsvidare
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Barn- och utbildningsnämnden söker till Näslundskolan under förutsättning av erforderliga beslut Fritidspedagog 100% vikariat Ref.nr BUN 44/13 Näslundskolan är en F-5 skola med cirka 160 elever. Omkring 25 vuxna arbetar på skolan för att ge våra elever bästa möjliga skolgång. För att driva verksamheten mot en så god kvalitet som möjligt tror vi på samförstånd och delaktighet med övriga medarbetare i organisationen, samt med elever och deras föräldrar. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett öppet arbetsklimat. Personalen är engagerad och organiserad i arbetslag runt eleverna. Om tjänsten Vi söker nu en fritidspedagog som vill vara delaktig i vår strävan för att alla elever ska nå kunskapsmålen och ha en så hög måluppfyllelse som möjligt Gemensamt skolutvecklingsarbete är ett naturligt inslag i tjänsten. Kvalifikationer Du är utbildad fritidspedagog eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Tidigare erfarenhet är önskvärd. Som person är du trygg stabil och har självinsikt. Du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner (Lgr11). Du arbetar självständigt och i nära samarbete med övriga pedagoger genomför du den pedagogiska verksamheten på skolan. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. Du vill och kan dessutom skapa goda relationer med eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Omfattning/Varaktighet 100 %, vikariat ht-13, ev förlängning vt-14. Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Karl Henrik Gustafsson, tfn: 0220-242 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet Caroline Lund, tfn: 073-647 28 17 Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 2013-08-09 till Hallstahammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se Märk ansökan med ref.nr BUN 44/13 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 100% tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 100% tillsvidare

Lärare i förskola/Förskollärare
VERKSAMHETSBESKRIVNING Musikförskolan Ålle-Bålle söker en engagerad förskollärare till sin verksamhet. Musikförskolan Ålle-Bålle är en fristående verksamhet som ligger i centrala Hallstahammar. Vi har en huvudsaklig inriktning på musik och musikens möjligheter att utveckla/stimulera barns lärande och kreativitet. Musik (sång, instrumentspel, rytmik, dans, improvisation, drama) går som en röd tråd genom hela dagen på vår förskola utifrån barnens egna önskningar och lärarledd planerad verksamhet. Vi arbetar med helhetstänkande kring läroplanens olika lärandeområden. Kvalitetsarbete ät viktigt för oss. På förskolan finns klara rutiner och handlingsplaner utifrån lagar och statliga styrdokument samt en Lokal arbetsplan som styr vår verksamhet. Vårt "Musikårshjul" tydliggör verksamhetsåret. Musikförskolan Ålle-Bålle är en liten förskola med hög personaltäthet och stort engagemang. Vi har en avdelning på 18 barn i åldern 1-5 år uppdelade i två grupper efter ålder: Mozart för barn 1-3 år Beethoven för barn 3-5 år Vi prioriterar små barngrupper där varje barn får extra mycket värme och den uppmärksamhet han/hon behöver. Vi har egen kokerska som tillagar vår mat. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig En glädjande och kreativ verksamhet med ett fantastiskt gäng entusiastiska och positiva kollegor, underbara barn som har trevliga föräldrar. Arbete med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter Extraplaneringstid relaterad till uppdraget Möjligheter till kompetensutveckling Fria pedagogiska måltider Hos oss finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas och utveckla verksamheten. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Din huvuduppgift är att ansvara för pedagogiska aktiviteter inom områden: språk, matematik, naturkunskap, teknik. Du kommer att ha fokus på barngruppen Beethoven som består av 6 underbara, kreativa och fantastiska barn. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Vi möter barnen med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö. UTBILDNING/ERFARENHET Vi söker dig som har högskoleexamen som förskollärare alternativt lärare med inriktning tidigare åldrar med behörighet för förskola och är väl insatt i Läroplan, skollag och övriga styrdokument. Du skall ha goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande och kunna omsätta teori till praktik (och vice versa). Du har ett reflekterande och medforskande förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ och skapa goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Förmåga att möta varje barn på deras utvecklingsnivå samt en positiv grundinställning och tolerant, kommunikativt förhållningssätt är en förutsättning. Det krävs att du har god pedagogisk insikt och sätter barns bästa främst. Vi behöver dig som är kreativ, nytänkande, lyhörd, flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och behålla lugnet även i stressiga situationer. Du är inte rädd för nya utmaningar och kan anpassa dig till förändringar i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Relevant IT kompetens är önskevärt då vi ska introducera lärplatta/lärplattor för barnen detta år. Vi söker både dig som är nyutexaminerad och dig med erfarenhet. Det viktigaste är att du är varmt engagerad i ditt yrke. Besök gärna vår hemsida för mer information om förskolan: www.ålle-bålle.se
Företag: Förskolan i Hallstahammar Ålle-Bålle
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Sjuksköterska natt
Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 innevånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar sig Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet. Äldreomsorgen är ett högt prioriterat område inom Hallstahammars kommun, alla äldre ska uppleva ett tryggt och tillgängligt boende. Hallstahammars kommun, socialförvaltningen söker en sjuksköterska på 64 % tillsvidare anställning med nuvarande placering på natten, ref. nr: SN 16/13. Under förutsättning att erforderliga beslut tas. Om tjänsten: Vi söker legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad distriktssköterska med nuvarande placering på natten, med ansvar för Äldreomsorgen, Omsorgens och Hemsjukvårdens vårdtagare. På natten arbetar du som ensam sjuksköterska men har tillgång till annan vårdpersonal på boenden samt hemtjänstens nattpatrull. I dina arbetsuppgifter ingår att ge god och säker vård samt utföra säkra medicinska bedömningar. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser samt handleder omvårdnadspersonalen. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har goda kunskaper kring bedömningar av medicinska behov hos målgruppen. Du ska ha arbetslivserfarenhet och ha arbetat som sjuksköterska. Önskvärt är att du har erfarenhet av datasystemet ProCapita. B-körkort är ett krav. Du är tydlig, noggrann och strukturerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Eftersom stora delar av arbetet är självständigt är det också viktigt att du har förmåga att ta stort eget ansvar för dina uppgifter. Vi vill att du är engagerad och har ett stort intresse av att arbeta med målgruppen. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Det är vårdtagarens behov och önskemål som står i centrum för vårt arbete.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hallstahammar kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet

Förskollärare
PLASTANNONS: Förskollärare Musikförskolan Ålle-Bålle söker en engagerad förskollärare till sin verksamhet. Musikförskolan Ålle-Bålle är en fristående verksamhet som ligger i centrala Hallstahammar. Vi har en huvudsaklig inriktning på musik och musikens möjligheter att utveckla/stimulera barns lärande och kreativitet. Musik (sång, instrumentspel, rytmik, dans, improvisation, drama) går som en röd tråd genom hela dagen på vår förskola utifrån barnens egna önskningar och lärarledd planerad verksamhet. Vi arbetar med helhetstänkande kring läroplanens olika lärandeområden. Kvalitetsarbete ät viktigt för oss. På förskolan finns klara rutiner och handlingsplaner utifrån lagar och statliga styrdokument samt en Lokal arbetsplan som styr vår verksamhet. Vårt "Musikårshjul" tydliggör verksamhetsåret. Musikförskolan Ålle-Bålle är en liten förskola med hög personaltäthet och stort engagemang. Vi har en avdelning på 18 barn i åldern 1-5 år uppdelade i två grupper efter ålder: Mozart för barn 1-3 år Beethoven för barn 3-5 år Vi prioriterar små barngrupper där varje barn får extra mycket värme och den uppmärksamhet han/hon behöver. Vi har egen kokerska som tillagar vår mat. Vi erbjuder dig En glädjande och kreativ verksamhet med ett fantastiskt gäng entusiastiska och positiva kollegor, underbara barn som har trevliga föräldrar. Arbete med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter Extraplaneringstid relaterad till uppdraget Möjligheter till kompetensutveckling Fria pedagogiska måltider Hos oss finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas och utveckla verksamheten. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Din huvuduppgift är att ansvara för pedagogiska aktiviteter inom områden: språk, matematik, naturkunskap, teknik. Du kommer att ha fokus på barngruppen Beethoven som består av 6 underbara, kreativa och fantastiska barn. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Vi möter barnen med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleexamen som förskollärare alternativt lärare med inriktning tidigare åldrar med behörighet för förskola och är väl insatt i Läroplan, skollag och övriga styrdokument. Du skall ha goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande och kunna omsätta teori till praktik (och vice versa). Du har ett reflekterande och medforskande förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ och skapa goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Förmåga att möta varje barn på deras utvecklingsnivå samt en positiv grundinställning och tolerant, kommunikativt förhållningssätt är en förutsättning. Det krävs att du har god pedagogisk insikt och sätter barns bästa främst. Vi behöver dig som är kreativ, nytänkande, lyhörd, flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och behålla lugnet även i stressiga situationer. Du är inte rädd för nya utmaningar och kan anpassa dig till förändringar i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Relevant IT kompetens är önskevärt då vi ska introducera lärplatta/lärplattor för barnen detta år. Vi söker både dig som är nyutexaminerad och dig med erfarenhet. Det viktigaste är att du är varmt engagerad i ditt yrke. Besök gärna vår hemsida för mer information om förskolan: www.ålle-bålle.se
Företag: Förskolan i Hallstahammar Ålle-Bålle
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Hallstahammar, Förskollärare Förskolan i Hallstahammar Ålle-Bålle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

REDOVISNINGSKONSULT SÖKES!
Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB är en liten byrå med 3-4 anställda. Vi finns i Kanalhuset i Hallstahammar vilket är ett trevligt företagshotell, nära till järnvägen och med många företag i en mängd olika branscher. För mer information se www.redbyr.se och www.kanalhuset.se Vi söker en redovisningskonsult med goda erfarenheter av grundbokföring, lönehantering, bokslutsarbete och deklarationer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få stort eget ansvar och stora möjligheter att påverka utvecklingen på vår redovisningsbyrå. Skicka in din ansökan snarast då vi har för avsikt att anställa så fort vi träffar den rätta personen för tjänsten!
Företag: Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga REDOVISNINGSKONSULT SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REDOVISNINGSKONSULT SÖKES!

Drifttekniker till VA-verket
Tekniska kontoret söker Drifttekniker till VA-verket på Drift & Produktionsavdelningen, Ref nr 159/13 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Drift- & produktionsavdelningen består av fem avdelningar, fastighet, gata, park, ledningsnät och VA-verk. VA-verket producerar dricksvatten, vårt viktigaste livsmedel samt renar avloppsvatten, som är en av samhällets största miljövårdande insatser. Vill du vara med och utveckla VA-verksamheten i Hallstahammar? Som drifttekniker hos oss medverkar du till en god VA-försörjning i kommunen. På VA-drift ingår du i en grupp som utför drift, underhåll och utveckling på vattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. Du bör arbeta självständigt med processövervakning och driftoptimering. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och serviceinriktad, kunna ta egna initiativ samt har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Dina kvalifikationer bör vara driftteknikerutbildning eller annan teknisk utbildning. Erfarenhet från VA-verksamhet eller inom styr- och reglerteknik är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav. Anställningsform Heltid. Tillsvidare. Månadslön efter överenskommelse. Eventuellt kan provanställning bli aktuell. Tillträde efter överenskommelse. Upplysningar Vill du veta mer. Kontakta Avdelningschef, Annica Wijk på tel. 0220-243 29. Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, Patrik Andersson tel. 0220-243 91. Välkommen med din ansökan till Hallstahammars kommun, Tekniska förvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller till tekniskanamnden@hallstahammar.se Din ansökan vill vi ha senast den 8 september märkt med Ref nr 159/13.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker till VA-verket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker till VA-verket

Maskinförare/anläggare till Parkavdelningen
Tekniska förvaltningen söker en Maskinförare/anläggare till Drift- & produktionsavdelningen Ref.nr. 201/13 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Drift- & produktionsavdelningen består av fem avdelningar, fastighet, gata, park, ledningsnät och VA-verk. Parkavdelningen ansvarar för parker, centrumytor, fotbollsplaner och utemiljö. Nu behöver vi förstärkning med en engagerad och drivande maskinförare/anläggningsarbetare. Vi erbjuder dig en plats i ett positivt och väl sammansvetsat gäng bestående av kunniga medarbetare. Arbetsuppgifter Som maskinförare/anläggningsarbetare utför du arbetsuppgifter såsom underhållsarbeten, skötsel av grönytor, fotbollsplaner, plattsättning, nyanläggningar och andra förekommande arbeten. Du kommer också att ingå i kommunens snöberedskap. Kvalifikationer Du ska ha tidigare dokumenterad erfarenhet av plattsättning och nyanläggning. Traktorvana och B-körkort är ett krav. Du ska dessutom ha ett praktiskt handlag och sträva efter en hög standard och noggrannhet i arbetet. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder. Anställningsform Heltid. Tillsvidare. Månadslön efter överenskommelse. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Eventuellt kan provanställning bli aktuell. Tillträde efter överenskommelse. Upplysningar Vill du veta mer, kontakta avdelningschef Annica Wijk på tel. 0220-243 29 eller arbetsledare Erik Brynolf på tel. 0220-243 43. Facklig kontaktperson: Kommunal, Patrik Andersson tel. 0220-243 91. Välkommen med din ansökan till Hallstahammars kommun, Tekniska kontoret, 734 80 Hallstahammar eller till tekniskanamnden@hallstahammar.se Din ansökan vill vi ha senast 15 september 2013, märkt med Ref nr 201/13
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinförare/anläggare till Parkavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinförare/anläggare till Parkavdelningen

Hallstahammars nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att ?Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till?? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: - Matlagning - Försäljning - Exponering - Scenvana - Butiksdemonstrationer - Någon form av livsmedelsarbete Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Hallstahammar". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hallstahammars nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hallstahammars nya butiksdemonstratör sökes!

Lärare i idrott 100% vik
Lärare i idrott Ref.nr. 47/13 Barn- och utbildningsnämnden söker nu, under förutsättning av erforderliga beslut, en lärare i idrott till Näslundskolan samt Kantzowska gymnasiet i Hallstahammar. I kommunen finns tio förskolor, två familjedaghem, sju grundskolor, gymnasieskola och en särskola. På fem av grundskolorna finns fritidshem förlagda. Vår vision är att vår förskola, grundskola och gymnasium tillhör de allra bästa i riket och ger våra barn och ungdomar goda förutsättningar för ett gott liv. Vi strävar efter att ge våra barn och ungdomar en trygg och stimulerande arbetsmiljö som främjar deras nyfikenhet, skaparkraft och livslånga lust att lära. Alla elever ska ges möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar, vilket i sin tur ger eleverna möjlighet att växa som människor och utvecklas till goda samhällsmedborgare. Utbildningen syftar till att främja elevernas allsidiga personlighetsutveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer och medarbetare. En trygg miljö där vi respekterar varandra ger också de bästa förutsättningarna för en god kunskapsutveckling. Om tjänsten Näslundskolan är en F-5 skola med cirka 160 elever. Omkring 25 vuxna arbetar på skolan för att ge våra elever bästa möjliga skolgång. För att driva verksamheten mot en så god kvalitet som möjligt tror vi på samförstånd och delaktighet med övriga medarbetare i organisationen, samt med elever och deras föräldrar. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett öppet arbetsklimat. Personalen är engagerad och organiserad i arbetslag runt eleverna. Utöver arbetet på Näslundskolan ingår undervisning på kommunens gymnasieskola som driver yrkesprogram, bland annat i samarbete med Strömsholms ridskola. Kurserna Idrott och hälsa 1 och 2 ges på skolan och undervisningen är förlagd i Hallstahammar och Strömsholm. Vi söker nu en lärare i idrott som vill vara delaktig i vår strävan för att alla elever ska nå kunskapsmålen. Gemensamt skolutvecklingsarbete är ett naturligt inslag i tjänsten. Kvalifikationer Du har lärarexamen i idrott eller annan lärarexamen som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet av undervisning i skolan ses som meriterande. Önskvärt är att du tidigare undervisat i idrott. Som person är du trygg stabil och har självinsikt. Du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner. Du arbetar självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. Du vill och kan dessutom skapa goda relationer med eleverna. Omfattning/Varaktighet 100% läsåret 2013-2014 Tillträde Omgående Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Karl Henrik Gustafsson, tfn 0220-242 70, Näslundskolan alt. rektor Åsa Kihlström-Hägg, Kantzowska gymnasiet, tfn 0220-24188 Fackliga företrädare Lärarförbundet Caroline Lund , 073-6472817 Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 30 augusti 2013 till: Hallstahammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott 100% vik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott 100% vik

Målare till Drift- & produktionsavdelningen
Tekniska förvaltningen söker en Målare till Drift- & produktionsavdelningen Ref.nr. 203/13 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Drift- & produktionsavdelningen består av fem avdelningar, fastighet, gata, park, ledningsnät och VA-verk. Fastighetsavdelningen ansvarar för kommunens samtliga fastigheter såsom skolor, förskolor, äldreboenden, kommunhus mm. Nu behöver vi förstärkning med en engagerad och drivande målare. Vi erbjuder dig en plats i ett positivt och väl sammansvetsat gäng bestående av kunniga medarbetare. Arbetsuppgifter Som målare arbetar du med målning i Hallstahammar, Strömsholm och Kolbäck. I arbetet ingår traditionella måleriuppgifter ? allt från grundarbete, målning och tapetsering. Du ska vid behov även kunna arbeta som fastighetsskötare. Du kommer också att ingå i kommunens snöberedskap. Kvalifikationer Du är utlärd målare och har erfarenhet av att arbeta självständigt med måleri och tillhörande arbetsuppgifter. Du måste trivas i en miljö där du får arbeta med varierande uppgifter och på olika typer av uppdrag. Vi söker dig som är självgående och noggrann, dessutom är service viktigt för dig. I övrigt ska du ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder. B-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid. Tillsvidare. Månadslön efter överenskommelse. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Eventuellt kan provanställning bli aktuell. Tillträde efter överenskommelse. Upplysningar Vill du veta mer, kontakta avdelningschef Annica Wijk på tel. 0220-243 29 eller arbetsledare Ingvar Andersson på tel. 0220-243 35. Facklig kontaktperson: Kommunal, Patrik Andersson tel. 0220-243 91. Välkommen med din ansökan till Hallstahammars kommun, Tekniska kontoret, 734 80 Hallstahammar eller till tekniskanamnden@hallstahammar.se Din ansökan vill vi ha senast 22 september 2013, märkt med Ref nr 203/13
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Målare till Drift- & produktionsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare till Drift- & produktionsavdelningen

Lastbilschaufför till Drift & produktion
Tekniska förvaltningen söker en Lastbilschaufför till Drift- & produktionsavdelningen Ref.nr. 204/13 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Drift- & produktionsavdelningen består av fem avdelningar, fastighet, gata, park, ledningsnät och VA-verk. VA-avdelningen ansvarar för kommunens allmänna VA-verksamhet. Till uppdragen hör drift, underhåll och nybyggnad av kommunens VA-ledningsnät. Vi behöver nu förstärkning med en engagerad och drivande lastbilschaufför. Sedan några år pågår ett långsiktigt arbete med utbyte och sanering av ledningar för att minska inläckage av ovidkommande vatten och att säkra nätet inför eventuella översvämningar Vi erbjuder dig en plats i ett positivt och väl sammansvetsat gäng bestående av kunniga medarbetare. Arbetsuppgifter Som lastbilschaufför gillar du att arbeta både i och utanför hytten och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du kommer också att ingå i kommunens snöberedskap. Kvalifikationer Du ska vara en erfaren lastbilschaufför som är ansvarstagande och trafiksäkerhetsmedveten. Du ska dessutom ha god initiativförmåga och vara planeringskunnig. Tjänsten innebär samarbete med många människor och möte med allmänheten vilket kräver att du har bra kommunikationsförmåga och servicekänsla. B och C-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid. Tillsvidare. Månadslön efter överenskommelse. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Eventuellt kan provanställning bli aktuell. Tillträde efter överenskommelse. Upplysningar Vill du veta mer, kontakta avdelningschef Annica Wijk på tel. 0220-243 29 eller arbetsledare Daniel Särbring på tel. 0220-243 36. Facklig kontaktperson: Kommunal, Patrik Andersson tel. 0220-243 91. Välkommen med din ansökan till Hallstahammars kommun, Tekniska kontoret, 734 80 Hallstahammar eller till tekniskanamnden@hallstahammar.se Din ansökan vill vi ha senast 22 september 2013, märkt med Ref nr 204/13
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilschaufför till Drift & produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilschaufför till Drift & produktion

PA i Hallstahammar
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en assistent till en av våra manliga kunder i Hallstahammar som har Aspergers syndrom. Tjänsten är inledningsvis en halvtidstjänst som eventuellt kan utökas framöver. Arbetstiderna är förlagda dagtid. Du som söker får gärna ha livserfarenhet och om du tidigare arbetat med någon form av pedagogik är det ett stort plus. Du måste ha kunskap om, och ett genuint intresse för äldre bilar. Vi ser även gärna att du som assistent har ett eget fritidsintresse som du själv brinner för, t.ex. natur. Det är en fördel om du har körkort, men det är inget krav. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga PA i Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PA i Hallstahammar

Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hallstahammar kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare i Hallstahammar med/utan erfarenhet

Homepartysäljare - Hallstahammar
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Hallstahammar

Reklamutdelare i Hallstahammar
Vi behöver ytterligare två personer som kan dela ut reklam och tidningar på helger. Utdelning sker på lördagar. Arbetsbeskrivning Reklamen levereras till din hemadress under torsdag eller fredag i buntar. Du sorterar (bladar) reklamen och delar ut den på lördagen i ett område som ligger i närheten av där du bor. Ett genomsnittligt distrikt omfattar 350 brevlådor. När man blir riktigt van kan man klara av 4-5 distrikt under en helg. Tidsåtgången för bladning och utdelning är svår att precisera då antalet trycksaker varierar från vecka till vecka men i allmänhet brukar ett distrikt ta 1-2 timmar att blada och 2-3 timmar att dela ut. (när man blivit van). Du hittar mer information om du läser vidare på www.extrapengar.cc
Företag: SDR Svensk Direktreklam
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare i Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare i Hallstahammar

Säljkonsulent - Hallstahammar
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Hallstahammar

Erfaren Delgivningsman till Hallstahammar
Aktiv Delgivning startades 1996 och har idag ca 130 delgivningsmän i hela Sverige Vi delger alla typer av ärenden. Vårt motto är snabbt, säkert med kvalité. Bland våra kunder finns exempelvis fastighetsägare, inkassobolag, elbolag och advokatbyråer. Vanligtvis tar vi emot ärendena via post eller mejl. För att komplettera och förstärka vår nuvarande organisation söker vi efter duktiga medarbetare där just du kan bli en. Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika juridiska dokument till privatpersoner samt företag. Arbetet är mycket fritt och du som söker trivs med att arbeta självständigt. Uppdragen är arvodesbaserat och lämpar sig bäst för dig som söker ett fritt men lönsamt extraarbete. Som person bör du vara lugn, stabil, ha stort tålamod och integritet. Vi önskar att du har god lokalkännedom, med utgångspunkt i Hallstahammar med omnejd Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, då dokumentation förekommer i arbetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som delgivningsman/stämningsman. Du får ej vara dömd för brott och ska sakna skulder hos Kronofogdemyndigheten. OBS! Tillgång till egen bil krävs!
Företag: AKTIV DELGIVNING GBG AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Delgivningsman till Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Delgivningsman till Hallstahammar

Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Vi vänder oss till enskilda människor som fritt och frivilligt vill utveckla och fördjupa sina kunskaper och kulturella intressen. Folkuniversitetet vänder sig också till företag och förvaltningar med kompetensutvecklande kurser och utbildningar. Den enskilde deltagarnas behov och förutsättningar är alltid utgångspunkt för undervisningen. I Västmanland har vi ett ökat behov av lärare i svenska för invandrare. Vi skulle därför behöva rekrytera ytterligare lärare i detta ämne. Vi behöver lärare både till korta uppdrag/vikariat och längre tjänster. För de längre tjänsterna bör du vara behörig Sfi-lärare för att komma i fråga. För de korta tjänsterna kan även icke behöriga lärare vara aktuella. Det är en fördel om du kan vara tillgänglig för arbete både i Västerås och Hallstahammar. Är du intresserad av att undervisa hos oss ber vi dig mejla en kort ansökan (max en A4-sida) tillsammans med meritförteckning eller CV till matti.kuisma@folkuniversitetet.se så snart som möjligt. Frågor besvaras via e-post.
Företag: FOLKUNIVERSITETET
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar

Timvikarier sökes till Hallstahammar och Västerås
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och drygt 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Vi söker nu timvikarie för inhop vid sjukdom och semester till fler av våra kunder. Gemensamt är att vi söker dig som tidigare arbetat som personlig assistent, hos några kunder krävs USK utbildning och erfarenhet av att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du bör vara en lugn och stabil kvinna och ha tidigare erfarenhet av personlig omvårdad, samt inte rädd för utmaningar. Arbeter kräver att du kan arbeta; kvällar, helger och storhelger. Berätta lite om dig själv och varför det är viktigt för dig att arbeta som personlig assistent, samt vad du anser viktigt i arbetet som personlig assistent
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier sökes till Hallstahammar och Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier sökes till Hallstahammar och Västerås

Näringslivschef till Hallstahammars Kommun
Hallstahammar är kommunen som har gått från bruksort till ett samhälle i ständig utveckling. Här samsas de drivna företagarna med det rika kulturlivet, ungdomarna och naturen. I Hallstahammar är vi stolta över vår bygd och oavsett om du är en besökare på genomresa eller en av våra 15 400 invånare ska du alltid känna dig välkommen. Läs mer på www.hallstahammar.se Näringslivschef som gillar utmaningar Vill du bli Hallstahammars Kommuns nya näringslivschef? Hallstahammars Kommun söker en näringslivschef som kan initiera och driva tillväxtfrågorna i kommunen inklusive utvecklingen av kommunens service till näringslivet. Målet är att Hallstahammars kommun ska bli ännu starkare och intressantare och vi jobbar ständigt med att bli ytterligare lite bättre. Som näringslivschef säkerställer du att det är enkelt både att nyetablera och driva företag i kommunen. När Svenskt Näringsliv har rankat företagsklimatet i Sveriges kommuner hamnade Hallstahammar på 18.e plats i landet (andra plats i länet) och är därmed utsedd till VIP-kommun. Som Näringslivschef ska du drivas av att bibehålla placeringen och ytterligare utveckla det lokala näringslivet. Omvärldsbevakning och kontakter med företag, myndigheter och organisationer är självklara delar i din tjänst. Organisatoriskt finns du på näringslivsenheten som tillhör kommunstyrelseförvaltningen och du rapporterar direkt till Kommunchefen. För att lyckas i rollen har du en akademisk examen inom exempelvis ekonomi eller kommunikation. Du har bakgrund från näringslivet med erfarenhet från etablering, expansionsfrågor och marknadsfrågor, gärna i samarbete med kommunen. Du har bra förståelse för näringslivets dynamik och det offentliga samhällets aktörer. Du har intresse och förståelse för politiska processer samt erfarenhet av politiskt styrd organisation. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du är utåtriktad och strategiskt skicklig med ett driv och stort engagemang för de frågor du arbetar med. Du har en kommunikativ förmåga och kan etablera ett förtroendefullt samarbete med näringslivets aktörer. Du kan också skapa goda interna relationer till kommunens medarbetare och agera pedagog i bemötande- och företagsfrågor. Mod, ödmjukhet och integritet är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Som person är du tydlig, lyhörd samt resultat- och lösningsorienterad och uppskattar utmaningar. Intresseanmälan Vi samarbetar med Proffice Rekrytering. Vid frågor kontakta gärna Helena Wallström, 073-343 43 41 eller Elin Andersson, 073-343 49 13. Skicka in din intresseanmälan via www.proffice.se senast den 9 oktober 2013. Varaktighet/omfattning Heltid. Tillträde efter överenskommelse. Ort: Hallstahammar Uppdragsgivare: Hallstahammars Kommun
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivschef till Hallstahammars Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivschef till Hallstahammars Kommun

SKÖTARE/BOENDEHANDLEDARE/BOENDEPEDAGOG
Hallstahammar utvecklar! Vi har precis startat ett särskilt boende för vuxna personer med psykiska funktionsnedsättningar. Vill du vara med och utveckla det spännande arbetet tillsammans med oss? Vårt nya boende är beläget i ett flerfamiljsområde centralt inom kommunen. Varje person har en egen lägenhet i ett trapphus och vi har stora, väl anpassade gemensamma lokaler i anslutning till lägenheterna. Vi bygger vårt boende successivt för att skapa trygghet och god kvalitet. I dagsläget har vi sju platser och kommer att kunna utöka med ytterligare ett par platser. Du har ett stort intresse för att arbeta med målgruppen och vi ser gärna en sammansättning av medarbetare med olika kompetenser. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete med stort eget ansvar och goda möjligheter till personlig utveckling. Beskriv i din ansökan vad du tror att du kan bidra med och berätta gärna också om du har något genuint intresse, som du skulle kunna använda i ditt arbete hos oss. Välkommen med din ansökan! Vi kan komma att påbörja intervjuer under ansökningstidens gång. Du kommer att ingå i ett team på nio medarbetare, som har ett gemensamt ansvar för utveckling av verksamheten i boendet. Vi utgår från ett salutogent förhållningssätt och arbetar utifrån varje individs egna resurser, förutsättningar och behov och i ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, där du tillsammans med den enskilde tar fram och arbetar utifrån en individuell genomförandeplan. Du medverkar i den dagliga sysselsättningen på boendet och kommer att ha en nära samverkan med övriga medarbetare inom enheten, samt med andra internt inom individ- och familjesomsorgen och externa samverkanspartners. I ditt uppdrag ingår också ansvar för social dokumentation och uppföljning. Vi tillämpar schemaplanering i systemet TimeCare. Vi söker dig som har utbildning som skötare, undersköterska, boendepedagog, beteendevetare, fritidspedagog eller annan utbildning med psykiatrisk inriktning som vi bedömer är relevant för arbetet. Du har en väl dokumenterad erfarenhet av arbete med vuxna personer med psykiska funktionsnedsättningar och vi ser gärna att du är van med att arbeta med social dokumentation och kontaktmannaskap. Utbildning i MI, ESL och KBT är meriterande. Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du är strukturerad och har en god förmåga att inge förtroende och tillit. I ditt arbete märks din förmåga att bygga bärande relationer och ett gott samspel med andra. Du är flexibel och trivs med att ta egna initiativ och är bekväm med att arbeta självständigt. Nytänkande och utveckling är en drivkraft hos dig. Körkort B är ett krav. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga SKÖTARE/BOENDEHANDLEDARE/BOENDEPEDAGOG jobb, SKÖTARE/BOENDEHANDLEDARE/BOENDEPEDAGOG Hallstahammar, SKÖTARE/BOENDEHANDLEDARE/BOENDEPEDAGOG Hallstahammars kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKÖTARE/BOENDEHANDLEDARE/BOENDEPEDAGOG

Extrajobba med läxhjälp, Hallstahammar
Extrajobba med läxhjälp, Hallstahammar; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Hallstahammar; 131010 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Hallstahammar Ev. närmare beskrivning: Kolbäck Årskurs: gymnasiet år 2 Ämnen:engelska Antal gånger i veckan: 1 Längd på lektioner: 90min Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: SEOE20131008 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Hallstahammar

Projektledare, Hallstahammar
Till vårt kontor i Hallstahammar söker vi en projektledare. Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongbaserade produkter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 500 anställda och omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement, som har cirka 54 000 medarbetare i fler än 40 länder. I Hallstahammar, som tillhör Division Hus Mellansverige, arbetar vi med byggprojekt i varierande omfattning, till allra största del flerbostadshusprojekt där vi levererar prefabricerade betongelement till hela eller delar av stommen i projektet. Våra kunder är främst större byggföretag med verksamhet i Mellansverige. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som projektledare är du involverad i hela processen från avtalsskede till färdigt projekt. Du tar över projektet från ansvarig säljare och driver därefter projektet med fokus på nöjd kund och inom budgetramen. Du ansvarar för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till ekonomi, tidplan och kvalitet. Din roll är att leda projektet genom följande moment: . Planering av projekterings- och tillverkningsresurser . Uppföljning av projektspecifika överenskommelser . Rapportering . Upprättande av kvalitets- och miljöplaner . Behandling av korrigeringar, ändringar och tillägg . Ekonomiska avstämningar Du är Abetongs ombud mot kunden i respektive projekt. Det innebär ansvar för samordningen av konstruktion, produktion, leverans och montage. Det innebär också att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt de regelverk som reglerar våra projekt. Du rapporterar till Marknadschef. Kvalifikationer och personlighet Det är meriterande om du är byggnadsingenjör med några års erfarenhet från konstruktion, byggproduktion eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av projektledning Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och självständigt mot projektmål med hög kvalitet. Som person är du en god kommunikatör som tydligt förmedlar information till kollegor, kunder och entreprenörer ofta i högt tempo. Det kräver att du är positiv och utåtriktad samt har förmågan att skapa ett gott samarbete och bygga relationer. Du har också körkort klass B samt goda datakunskaper. Har du frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Anders Ulmstedt, marknadschef Hallstahammar, tel. 0708-494050. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-10-31.
Företag: ABETONG AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare, Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare, Hallstahammar

Distriktssköterska till Hallstahammars vårdcentral
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Hallstahammars familjeläkarmottagning återfinns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Förvaltningen är en mångfacetterad verksamhet som består av många olika verksamheter på flera orter i länet. Vi bedriver första linjens vård likväl som specialiserad vård för patienter i alla åldrar. Samverkan med vårdgrannar, såväl inom som utom landstinget, är en viktig förutsättning för att kunna erbjuda patienter en säker och god vård. Hallstahammar Vårdcentral är en offentligt driven familjeläkarmottagning med 9700 listade patienter. På enheten finns Familjeläkare, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi använder oss av MeedSpecch. Vi har även MHV och BHV med tillhörande personal. Enheten har även rehabiliteringsteam som består av sjukgymnaster, kurator och arbetsterapeut. Samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad vilket gör oss till en kunnig och flexibel enhet. Familjeläkarmottagningen i Hallstahammar ligger ca 2 mil från Västerås och det tar knappt 15 minuter med tåg. Från Stockholm till Hallstahammar tar det ca 1 timma med tåg. Hallstahammar är en ort med ca 15.000 invånare. Här finns förskola grundskola upp till 9:e klass och gymnasium. Orten har ett rikt kulturliv med bland annat egen teater, god service och nära till natur och fritidsanläggningar. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår bl.a hälsoarbete med egen mottagning, arbete med mest sjuka äldre, mottagningsarbete och telefonrådgivning. Helgtjänstgöring två - tre dagar / år på jourcentralen. Som distriktssköterska/sjuksköterska är du en del i mottagningsverksamheten. Arbetsuppgifterna är sedvanliga distriktssköterskeuppgifter och innebär telefonrådgivning, egen mottagning, vaccinationer, planera och medverka vid läkarmottagning. Arbetet innebär såväl självständiga arbetsuppgifter som teamarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med genomgången vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt alt legitimerad sjuksköterska. Diabetesomvårdnad är en merit. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är intresserad av utvecklingsarbete och att samverka med flera olika yrkeskategorier. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning på heltid Sista ansökningsdag 2013-11-03 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hallstahammars vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hallstahammars vårdcentral

Rektorsassistent
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Under förutsättning av erforderliga beslut söker barn- och utbildningsnämnden en rektorsassistent till grundskolan för att ge kommunens rektorer förbättrade förutsättningar att fokusera på sitt pedagogiska ledarskap och verksamhetsutveckling. Tjänsten som rektorsassistent innebär ansvar för många frågor av administrativ karaktär inom grundskolans område. Arbetsuppgifter Arbetet som rektorsassistent omfattar ett flertal arbetsuppgifter av varierande komplexitet inom både ekonomi- och personalområdet: *Ekonomiuppföljning *Personaladministration *Elevhantering *Arkivering *Upphandlingar och inköp *Fastighetsfrågor - kontaktperson mot tekniska kontoret avseende fastighetsåtgärder, underhåll mm. *Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter *Eventuellt kan ytterligare uppdrag bli aktuella Erfarenhet Vi söker dig som har god generell erfarenhet inom det administrativa området samt god vana att självständigt ansvara för och driva frågor som är av betydelse för utvecklingen inom ansvarsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation. Vi ser också att rätt person för uppgiften är van vid att samverka och samarbeta med övriga förvaltningar, externa verksamheter och andra intressenter för att därigenom skapa lösningar som gagnar förvaltningens målgrupp och kommunen som helhet. Du är också en god kommunikatör, öppen och utåtriktad. Vi förväntar oss: *Goda kunskaper i hantering av såväl ekonomiuppföljningssystem som personaladministrationssystem. Erfarenhet av att ha arbetat i systemen Procapita, Economa och Personec P är meriterande. *God kompetens inom IT-området och vana från arbete med administrativa uppgifter, statistik, rapporter, analys, handlingsplaner och du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Office-paketet används dagligen, goda kunskaper i detta är därför ett krav. *Erfarenhet av arbete inom grundskolan är meriterande. *Erfarenhet av att ha arbetat med Novaschem är meriterande. *En kreativ och strukturerad person med vana vid att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. *För uppdraget lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. *Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Personlighet/egenskaper Den framgångsrika rektorsassistenten är *ansvarskännande, stresstålig och noggrann *en problemlösare där det många gånger inte finns givna svar *kundfokuserad och serviceinriktad. Upplysningar: om tjänsterna lämnas av skolintendent Louise Persson, tel. 0220-240 26, områdeschef för grundskolan Sirkka Nilsson, 0220-243 22.Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Facklig företrädare för Vision, Eva- Lena Verner, tel. 0220-240 39 Välkommen att skicka ansökan till: Barn- och utbildningsnämnden, Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar el. via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se senast den 3 november 2013.Tillträde enl. överenskommelse. Ange ref nr Bun 58/13 på din ansökan.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Rektorsassistent jobb, Rektorsassistent Hallstahammar, Rektorsassistent Hallstahammars kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektorsassistent

Rektor för grundsärskolan
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Barn- och utbildningsnämnden i Hallstahammars kommun söker under förutsättning av erforderliga beslut en rektor på 50% för grundsärskolan. Tjänsten innebär att vara pedagogisk ledare för grundsärskolan i Hallstahammars kommun. Grundsärskolan i Hallstahammar finns på Nibbleskolan F-5 skola och Lindboskolan 6-9 skola. Idagläget finns inom grundsärskolan 20 elever och 15 medarbetare. I uppdraget ingår dagligt samarbete med rektor för Nibbleskolan samt med rektor för Lindboskolan. Du arbetar i en politiskt styrd organisation där din uppgift är att verkställa politiskt uppsatta mål. Kvalifikationer: Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet från grundskolan och gärna från grundsärskolan Du har goda kunskaper i skolans styrdokument. Slutförd rektorsutbildning är meriterande. I ansvaret ingår pedagogisk ledning och kvalitetsutveckling med uppföljning/utvärdering, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Vi söker dig som målmedvetet och engagerat arbetar för att våra elever i Hallstahammars kommun går ut skolan med goda resultat och framtidstro. Vi utgår ifrån att du är entusiastisk, inspirerande och resultatinriktad med god förmåga att målstyra arbetet och få medarbetare med dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt synsätt och dina erfarenheter av arbetsledning. Upplysningar: om tjänsterna lämnas av områdeschef för grundskolan Sirkka Nilsson, 0220-243 22 och skolchef Lena Millberg, 0220-241 72. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Fackliga företrädare: Annchatrine Brandén, Skolledarförbundet, 0220-24355, Freddy Lindgren, Lärarförbundet 070-1733179, Jan-Olof Ström, Lärarnas Riksförbund, 0220-242 88, Eva-Lena Verner, Vision, 0220-240 39, Ann-Louise Forslund, Kommunal, 0220-243 23 Välkommen att skicka ansökan till: Barn- och utbildningsnämnden, Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se senast den 3 november 2013.Tillträde enligt överenskommelse. Ange ref nr Bun 59/13 på din ansökan .
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor för grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor för grundsärskolan

Områdeschef för förskolan
Hallstahammars kommun, barn- och utbildningsförvaltningen söker nu en områdeschef för förskolan som ska verka för att ta ytterligare steg mot uppsatta mål och ambitioner. Kommunens vision är att vår förskola, grundskola och gymnasium tillhör de allra bästa i riket och ger våra barn och ungdomar goda förutsättningar för ett gott liv Ditt uppdrag: Områdeschefen för förskolan är direkt underställd skolchefen och ingår i barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Områdeschefens ansvar är att övergripande leda, styra, samordna och planera förskoleverksamheten strategiskt, dels självständigt och dels genom att leda förskolechefernas ledningsgrupp. Du är personalansvarig för 5 förskolechefer och 1 måltidschef inom förvaltningen. Du arbetar med utvecklingsfrågor inom förvaltningens förskolor och ditt uppdrag blir att forma och effektivt utveckla förvaltningen för ökad måluppfyllelse. Detta sker genom konkret ledning, stöd, samordning, att övergripande säkerställa att förskoleverksamheten följer statliga och kommunala styrdokument, verkställa förvaltningens systematiska kvalitetsarbete samt övergripande följa upp och säkerställa förskolornas resultat. I ditt arbete ansvarar du för att planera, fördela, följa upp och säkerställa områdets ekonomi och ansvara för interkommunala intäkter och kostnader. Genom samarbete aktivt medverka till och säkerställa en likvärdig verksamhet i kommunen. Du är även kontaktperson och ansvarig för uppföljning och tillsyn för andra utförare och ansvarar för volymförändringar och lokalfrågor inom verksamheten. Din profil Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning som har gedigen och bred erfarenhet av förskolan. Du har erfarenhet av att arbeta på en övergripande och strategisk nivå med utveckling mot ökad måluppfyllelse genom resultat- och utvärderingsarbete. Du har erfarenhet av och förmåga att skapa resultat i förhållande till politiskt satta mål. Hallstahammars kommun har ett positivt förändringsklimat och vi söker dig som drivs av att ihärdigt arbeta mot högt uppsatta mål och se till att uppnå resultat. Detta förutsätter även en förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos andra att fortdriva utvecklingsarbetet. I ditt arbete ser du till att ta hänsyn till både helhet och del. Du har god organisatorisk förmåga och genom ditt pedagogiska arbetssätt skapar du struktur för dig själv och andra. Rollen kräver en väl utvecklad personlig mognad som skapar förutsättningar för trygghet och självständighet. Genom din goda pedagogiska och kommunikativa förmåga för du tydligt fram ditt budskap och ser samtidigt till att skapa förutsättningar för positiva relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt synsätt och dina erfarenheter av arbetsledning. Upplysningar: om tjänsten; Skolchef Lena Millberg, 0220-241 72. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Fackliga företrädare: Facklig företrädare för Sveriges skolledarförbund, Annechatrin Brandén, tel. 0220- 243 55, Lärarförbundet, Freddy Lindgren, tel. 070-173 31 79 och LR, Jan-Olof Ström, tel. 0220- 246 83 Välkommen att skicka ansökan till: e- post, barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se eller via post Barn- och utbildningsnämnden Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar senast den 24 november 2013. Tillträde enligt överenskommelse. Ange ref nr Bun 66/13 på din ansökan.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef för förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef för förskolan

Miljöinspektör, tidsbegränsad anställning 12 mån
Bygg och miljöförvaltningen i Hallstahammar söker en ny medarbetare. Vi är 9 personer som arbetar under en gemensam bygg- och miljönämnd. Vi arbetar med samhällsutveckling främst genom tillsyn enligt miljöbalken, livsmedelslagstiftningen samt plan och bygglagen. Förvaltningen har också en aktiv roll i det kommunövergripande strategiska arbetet med hållbar utveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill ha ett rörligt jobb under 12 månader. Tyngdpunkten på tjänsten är handläggning av ärenden rörande enskilda små avlopp. Även tillsyn inom miljöbalkens övriga områden kommer att ingå såsom hälsoskydd, radon, cisternkontroll och köldmedier. I arbetet ingår t ex att hantera ansökningar/anmälningar, planera och genomföra besök, skriva fram förslag på beslut, följa upp tidigare beslut samt att ge information mm. Till stöd för handläggningen finns ärendehanteringssystemet Bygg och Miljöreda. Arbetet innebär att du tidvis är utomhus. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en examen på högskolenivå med inriktning mot miljö- och hälsoskyddstillsyn. Det är en fördel om du har erfarenhet av myndighetsutövning och tillämpning av gällande lagstiftning. Som person ska du inge förtroende, vara kommunikativ och kunna ta initiativ på egen hand. Viktigt är att kunna fatta beslut i rollen som myndighetsperson. Vi värdesätter förmåga att arbeta både självständigt och i team. Då Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde är ser vi gärna sökanden med kunskaper i finska tal och skrift. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt. Körkort krävs, men inget krav på egen bil då bilpool finns. REKRYTERINGSPROCESS Inför rekryteringen har lämpliga rekryteringskanaler valts. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag eller liknande.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör, tidsbegränsad anställning 12 mån jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör, tidsbegränsad anställning 12 mån

Barn- och ungdomsbibliotekarie
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Kultur- och fritidsnämnden söker en barn- och ungdomsbibliotekarie Arbetsuppgifter Hallstahammars bibliotek befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för barn och ungdomar och som vill utveckla barn- och ungdomsverksamheten tillsammans med övrig personal på biblioteket. Du har självklart ett genuint intresse för barn? och ungdomslitteratur. Du ska med uppfinningsrikedom vilja finna nya sätt att förmedla läsupplevelser. Vi vill att Du ska ha idéer och visioner och kunna omsätta dem i praktiken. Du ska våga gå utanför dina egna och bibliotekets trygghetszoner. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för bibliotekets hela verksamhet. Du ska trivas med att nätverka och utveckla samarbeten med andra aktörer. I tjänsten ingår sedvanliga bibliotekarieuppgifter som till exempel pass i informationsdisken, inköp av media etc. Kvalifikationer Vi vill att Du kan barn och ungdomslitteratur samt är insatt i de ungas digitala vanor. Du har ett starkt intresse och eller relevant erfarenhet från att arbeta med barn och unga. Du är likaså en flexibel och samarbetsvillig arbetskamrat som trivs med att arbeta serviceinriktat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Din utbildning är högskoleexamen i biblioteks-och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Tillträde den 3 februari 2014 eller enligt överenskommelse. Varaktighet/Arbetstid Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 100 %. Kvälls- och helgarbete förekommer. Lön Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Upplysningar om ovanstående tjänst lämnas av: Elisabeth Oliw Bibliotekschef epost: elisabeth.oliw@hallstahammar.se telefon: 0220 241 11 Sabina Holmberg Bibliotekarie epost: sabina.holmberg@hallstahammar.se telefon: 0220 241 12 Facklig representant: Jan Fagerström Vision 0220 241 92 DIK Finns inte någon representant på biblioteket. Välkommen med din ansökan: Då Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde är ser vi gärna sökanden med kunskaper i finska tal och skrift. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt. Din ansökan med CV vill vi ha senast 2 december 2013. via e-post: kulturochfritidsnamnden@hallstahammar.se Alternativt via post; Hallstahammars kommun Kultur- och Fritid 734 80 Hallstahammar Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och ungdomsbibliotekarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och ungdomsbibliotekarie

Personlig assistent Hallstahammar
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Hallstahammar. Det är en nioåring med bland annat CP-skada och mental retardation. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande samt fritidsaktiviteter. Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av denna sjukdomsbild. Krav är att du skall tala arabiska och svenska obehindrat samt ha B-körkort. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg. Tjänsten är på ca 55%. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID och rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Hallstahammar

Hemservice Hallstahammar
För kunds räkning söker vi nu dig som vill bli deras ansvarsfulla medarbetare. Du ska vara ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel, kunna arbeta vid behov. Tjänsten kan på sikt utvecklas till en heltidsanställning för rätt person Arbetsuppgifterna innebär att städa, tvätta, göra inköp, passa barn och hjälpa till med läxläsning i privata hushåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke. Tjänsten är till en början på timmar och uppge i din ansökan om du kan tänka dig jobba dag, kvällar och helger.
Företag: EMBLA UTBILDNING & HÄLSA EKONOMISK FÖRENING
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice Hallstahammar

Extrajobba med läxhjälp Hallstahammar
1 plats. Extrajobba med läxhjälp, Hallstahammar; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Hallstahammar; 1311121 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Hallstahammar Årskurs: Gymnasiet år 1 Ämnen: Matematik 1c Antal tillfällen per vecka: 2 Antal minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: ASM20131121 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp Hallstahammar

Utvecklingsstrateg till Hallstahammar Kommun
Hallstahammar är kommunen som har gått från bruksort till ett samhälle i ständig utveckling. Här samsas de drivna företagarna med det rika kulturlivet, ungdomarna och naturen. I Hallstahammar är vi stolta över vår bygd och oavsett om du är en besökare på genomresa eller en av våra ca 15 500 invånare ska du alltid känna dig välkommen. Hallstahammar har blivit utsedd till VIP-kommun hos Svenskt Näringsliv. Läs mer på www.hallstahammar.se Utvecklingsstrateg till VIP-kommun Som utvecklingsstrateg arbetar du med frågor som stimulerar och skapar förutsättningar för en långsiktig och god samhällsutveckling för Hallstahammars Kommun. Du kommer att arbeta i kommunledningsstaben, som ett stöd till kommunchefen, förtroendevalda och övriga förvaltningar. Genom omvärdsanalys och egna utredningar bidrar du med underlag till kommunens strategiska planering. I uppdraget ingår även att utveckla innehållet i den kommunövergripande kvalitetsredovisningen till politiker och medborgare samt att ansvara för kommunledningskontorets beställning av kommunövergripande undersökningar. I rollen ingår att ta fram och sammanställa, analysera och leverera fakta- och statistikunderlag, kort- och långsiktiga prognoser samt underlag för ledningens planering och uppföljning av verksamheten. Ett av Hallstahammar Kommuns övergripande politiska mål är at vara en trygg och säker kommun. Som en del i det arbetet driver man i kommunen ett certifieringsprojekt "Säker och Trygg" enligt internationell WHO-standard. Certifieringen blir ett viktigt projekt för Utvecklingsstrategen att driva vidare framåt. Ett annat tongivande projekt i närtid blir process- och implementeringsarbetet med E-petitioner Kvalifikationer Du har tidigare arbetat med strategiska frågor och utredningar och har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i utredningsmetodik, statistiska undersökningsmetoder samt prognosarbete. Du har relevant högskoleexamen, gärna med samhällsvetenskaplig inriktning samt erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation med stor förståelse för den demokratiska processen. Arbetet ställer krav på god analytisk förmåga och ett målinriktat och självständigt arbetssätt. Rollen är i hög grad tvärfunktionell och därför blir det viktigt att verka som generalist inom ett brett kunskapsfält. Som person är du nyfiken, analytisk, drivande och tycker om att arbeta självständigt och kreativt inom givna ramar. Du kännetecknas av din förmåga att arbeta både strategiskt och operativt och att snabbt ta in nya kunskaper. Du trivs med att samarbeta med andra och att skapa varaktiga relationer och nätverk. Du strukturerar och skapar systematik kring dina uppdrag samt har en god administrativ förmåga. Rollen som utvecklingsstrateg innebär många personliga kontakter i ett tidvis högt tempo, du är därför en god kommunikatör, både muntligt och skriftligt, med hög social kompetens och uthållighet. Intresseanmälan Vi samarbetar med Proffice Rekrytering. Vid frågor kontakta gärna Helena Wallström, 073-343 43 41. Skicka in din intresseanmälan via www.proffice.se senast den 13 december 2013. Ort: Västerås Uppdragsgivare: Hallstahammar Kommun
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsstrateg till Hallstahammar Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsstrateg till Hallstahammar Kommun

Kock/kokerska till måltidsenheten, Näslundskolan
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Barn- och utbildningsnämnden söker Kock/kokerska till måltidsenheten med placering Näslundsskolan Ref nr BUN 74/13 Vikariat 140331-140930 100 % under förutsättning av erforderliga beslut. Måltidsenheten består av 7 grundskolekök och 7 förskolekök. Varje kök är ett eget tillagningskök som tillagar och serverar måltider till barn, elever och vuxna på enheten. Om tjänsten Tjänsten är placerad på Näslundsskolan som är en F-5 skola med cirka 160 elever. Omkring 25 vuxna arbetar på skolan för att ge eleverna bästa möjliga skolgång. För att driva verksamheten mot en så god kvalitet som möjligt tror vi på samförstånd och delaktighet med övriga medarbetare i organisationen, samt med elever och deras föräldrar. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i en gemensam måltidsenhet. Arbetslaget i köket består av två personer och ni kommer att samverka för att uppnå en god arbetsmiljö. Kvalifikationer Du har kockutbildning och brinner för att ge eleverna en varierad, god och näringsriktig mat som till stor del lagas från grunden. Du har goda kunskaper i ekonomi, gällande livsmedelslagstiftning, specialkoster och datavana. Som person är du flexibel, serviceinriktad, trygg och stabil. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du vill och kan dessutom skapa goda relationer med elever. Erfarenhet av arbete i skolkök ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Upplysningar lämnas av måltidschef Susanne Pettersson, telefon 0220-240 53. Fackliga företrädare Monika Granberg, Kommunal Bergslagen telefon 010-442 81 92 Välkommen att skicka ansökan med meritförteckning till: Barn- och utbildningsnämnden, Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se senast den 2014-01-07. Tillträde 2014-03-26 under förutsättning av erforderliga beslut fattas. Ange ref nr BUN 74/13 på din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska till måltidsenheten, Näslundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska till måltidsenheten, Näslundskolan

Redovisningskonsult sökes
Bokförar'n är en 30-årig redovisningsbyrå i Hallstahammar med 6 medarbetare. I Hallstahammar finns drömmen om en skön och avkopplande vardag i vacker naturnära miljö utan resestress och parkeringsproblem. Hallstahammar ligger centralt och bekvämt i Mälardalen. Med tåg tar det mindre än 15 minuter till Västerås centrum och en dryg timme till Stockholms central. Söderut, över Kvicksundsbron, når du snabbt Eskilstuna. Du kan dessutom åka vår avgiftsfria busslinje 'Brukslinjen' från Kvicksund i söder till Virsbo i norr. Bokförar'n finns i Kanalhuset, ett företagshotell, som är vackert beläget vid Skantzsjön ca 5 minuter från järnvägsstationen. Vi är anslutna till SRF och kvalitetssäkrade genom Iso 9001. Dina arbetsuppgifter: Du ska ansvara och utföra redovisningsuppdrag åt 'dina' kunder vilket innefattar löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer (inkomst och skatt), avstämningar och lönehantering. Du får eget kundansvar och du skapar en nära och långsiktig kontakt med kunderna genom att vara kundorienterad, serviceinriktad och initiativrik. Det mesta arbetet sker på vårt kontor men ibland är du placerad ute hos kund. Våra kunder är mindre och medelstora företag i varierande branscher. Du ska även ansvara för att vi ligger i framkant på kunskapen inom redovisning genom att aktivt hänga med i utvecklingen inom branschen. För att uppnå detta erbjuder vi möjlighet att vara med på seminarier och kurser för att kunna uppnå detta. Din bakgrund och profil: Dokumenterad generell kunskap inom ekonomiområdet och i synnerhet inom redovisning (auktoriserad eller ambition att snart bli med formella kraven på plats) och gärna också lönehantering. Du har jobbat med redovisning på en byrå och är van med att hålla många bollar i luften samtidigt. Som redovisningskonsult får du full insyn i kundernas ekonomi och vi värnar om att du som medarbetare har en hög moral/etik och med din integritet tar du fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Bokförar'n arbetar med Vismas byråpaket och Hansa Enterprise, har du erfarenhet av någon av dessa eller båda är det en fördel. Vi arbetar givetvis med Officeprogrammen som du givetvis har kunskap om. Noggrann, strukturerad, effektiv, stresstålig, självständig, förtroendeingivande och humoristisk är några personliga egenskaper du har. Vi har en lättsam och positiv stämning på företaget. Vi erbjuder: Ett omväxlande arbete på heltid där du kommer att få eget ansvar för dina kunder. Tillträde till tjänsten kommer att vara i början av 2014 enligt överenskommelse. Ansökan skickas in via mejl till jobb@bokforarn.se senast den 28 december.
Företag: BOKFÖRAR'N I HALLSTAHAMMAR AKTIEBOLAG
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult sökes

Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare
Fritidspedagog 2 tjänster, 100% tv Ref.nr. BUN 78/13 Barn- och utbildningsnämnden söker två fritidspedagoger/alt. likvärdig utbildning till Fredhemskolan i Hallstahammar under förutsättning av erforderliga beslut. Om tjänsten Tjänsterna är tillsvidare och avser arbete i fritidshemmet. Fredhemskolan är en skola för barn från förskoleklass till och med år 5. Här finns tre fritidsavdelningar och två förskoleklasser. På Fredhemskolans fritidshem planeras verksamheten för att erbjuda barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid. Vi utgår från barnens behov och intressen i arbetet med att skapa delaktighet och inflytande. Jämställdhet mellan pojkar och flickor är ett av våra prioriterade utvecklingsområden. I uppdraget ingår samverkan med förskoleklass och skola. Vi söker dig som tycker att fritidshemsverksamheten är viktig. Du förväntas bidra till att utveckla och synliggöra fritidshemmets verksamhet samt att verka för ett bra samarbete i arbetslagen. Kvalifikationer Du har en akademisk examen med inriktning mot arbete i fritidshem. Erfarenhet ses som meriterande. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Vi förväntar oss att du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner. Du har förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. Du vill och kan dessutom skapa goda relationer med eleverna. Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Claire Ahlström, tfn 0220-242 64. Fackliga företrädare Kerstin Sjöquist, Lärarförbundet, tfn: 0220-241 98. Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast måndag den 30/12 2013 till Hallstahammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se Märk ansökan med ref.nr BUN 78/13
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare

Rektor Nibbleskolan
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Barn- och utbildningsnämnden söker Rektor till Nibbleskolan Tillsvidare 1.0 tjänst Nibbleskolan är en F-5 skola med mångfald i Hallstahammars kommun. Skolan har ca 315 elever och 50 medarbetare. I uppdraget ingår dagligt samarbete med rektor för grundsärskolan. Kvalifikationer: Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet från grundskolan. Du har goda kunskaper i skolans styrdokument. Erfarenhet från arbete i mångkulturell skolmiljö och slutförd rektorsutbildning är meriterande. I ditt ansvar ingår pedagogisk ledning och kvalitetsutveckling med uppföljning/utvärdering, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du utgör en del i grundskolans rektorsgrupp. Vi söker dig som målmedvetet och engagerat arbetar för att våra elever i Hallstahammars kommun går ut grundskolan med godkända resultat och framtidstro. Du arbetar i en politiskt styrd organisation där din uppgift är att verkställa politiskt uppsatta mål. Vi utgår från att du är entusiastisk, inspirerande och resultatinriktad med god förmåga att målstyra arbetet och få medarbetare med dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt synsätt och dina erfarenheter av arbetsledning. Upplysningar: om tjänsterna lämnas av områdeschef för grundskolan Sirkka Nilsson, 0220-243 22 och skolchef Lena Millberg, 0220-241 72. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Fackliga företrädare:, Freddy Lindgren, Lärarförbundet 070-1733179, Jan-Olof Ström, Lärarnas Riksförbund, 0220-242 88, Eva-Lena Verner, Vision, 0220-240 39, Ann-Louise Forslund, Kommunal, 0220-243 23,Ragnar Larsson, Centralt Skolledarförbundet, 0221-251 02 Välkommen att skicka ansökan till: Barn- och utbildningsnämnden, Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se senast den 6 januari 2014. Tillträde enligt överenskommelse. Ange ref nr Bun 79/13 på din ansökan.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor Nibbleskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor Nibbleskolan

Rektor till Näslundsskolan
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Barn- och utbildningsnämnden söker Rektor till Näslundsskolan Tillsvidare 0,5 tjänst. Näslundsskolan är en F-5 skola i Hallstahammars kommun. Skolan har ca 140 elever och ca 20 medarbetare. Kvalifikationer: Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet från grundskolan. Du har goda kunskaper i skolans styrdokument. Slutförd rektorsutbildning är meriterande. I ditt ansvar ingår pedagogisk ledning och kvalitetsutveckling med uppföljning/utvärdering, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du utgör en del i grundskolans rektorsgrupp. Vi söker dig som målmedvetet och engagerat arbetar för att våra elever i Hallstahammars kommun går ut grundskolan med godkända resultat och framtidstro. Du arbetar i en politiskt styrd organisation där din uppgift är att verkställa politiskt uppsatta mål. Vi utgår från att du är entusiastisk, inspirerande och resultatinriktad med god förmåga att målstyra arbetet och få medarbetare med dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt synsätt och dina erfarenheter av arbetsledning. Upplysningar: om tjänsterna lämnas av områdeschef för grundskolan Sirkka Nilsson, 0220-243 22 och skolchef Lena Millberg, 0220-241 72. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Fackliga företrädare:, Freddy Lindgren, Lärarförbundet 070-1733179, Jan-Olof Ström, Lärarnas Riksförbund, 0220-242 88, Eva-Lena Verner, Vision, 0220-240 39, Ann-Louise Forslund, Kommunal, 0220-243 23,Ragnar Larsson, Centralt Skolledarförbundet, 0221-251 02 Välkommen att skicka ansökan till: Barn- och utbildningsnämnden, Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se senast den 6 januari 2014. Tillträde enligt överenskommelse. Ange ref nr Bun 80/13 på din ansökan.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Näslundsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Näslundsskolan


Sök lediga jobb Hallstahammar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se