Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen

Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen jobb Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska Telefonrådgivning- Halmstad

 2. Sjuksköterska vikariat Hemsjukvården- Halmstad

 3. Sjuksköterska Pool Hemsjukvården- Halmstad

 4. Sjuksköterska Natt Hemsjukvården- Halmstad

 5. Sjuksköterska Kväll Hemsjukvården- Halmstad

 6. Sjuksköterska Pool Hemsjukvården- Halmstad

 7. Sjuksköterska Hemsjukvården- Halmstad

 8. Hemsjukvården, Halmstads kommun söker timanställda sjuksköterskor kväll- Halmstad

 9. Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat- Halmstad

 10. Sjuksköterska Hemsjukvården- Halmstad

 11. Sjuksköterska Telefonrådgivning- Halmstad

 12. Sjuksköterska Hemsjukvården- Halmstad

 13. Fritidsledare till Förebyggande verksamhet Hemvårdsförvaltningen- Halmstad

 14. Fritidsledare/aktivitetsledare till Förebyggande verksamhet- Halmstad

 15. Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården- Halmstad

 16. Demenssjuksköterska- Halmstad

 17. Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården- Halmstad

 18. Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat- Halmstad

 19. Arbetsterapeut, vikariat- Halmstad

 20. Sjuksköterska Pool Hemsjukvården- Halmstad

 21. Sjuksköterska Pool Natt Hemsjukvården- Halmstad

 22. Arbetsterapeut, vikariat- Halmstad

 23. Enhetschefer, Hälso- och Förebyggande verksamhet- Halmstad

 24. Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring- Halmstad

 25. Sjukgymnast/Fysioterapeut, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet- Halmstad

 26. Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet- Halmstad

 27. Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet- Halmstad

 28. Undersköterskor, Korttiden Bäckagård- Halmstad

 29. Sjuksköterska Natt Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet- Halmstad

 30. Sjuksköterskor Hemsjukvård och Förebyggande, semestervikariat- Halmstad

 31. Undersköterskor Larmpatrullen- Halmstad

 32. Undersköterskor Larmpatrullen pool- Halmstad

 33. Sjukgymnast/Fysioterapeut semestervikariat 2015- Halmstad

 34. Sjuksköterska Natt Hemsjukvården- Halmstad

 35. Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet- Halmstad

 36. Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet- Halmstad

 37. Sjuksköterska, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet- Halmstad

 38. Sjuksköterskor Pool Hemsjukvård och Förbyggande verksamhet- Halmstad

 39. Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring- Halmstad

 40. Sjukgymnast/Fysioterapeut- Halmstad


Mer beskrivning

Sjuksköterska Telefonrådgivning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill du som sjuksköterska vara med och utveckla äldreomsorgen i Halmstad kommun? Vi står inför nya utmaningar och förstärker vår sjuksköterskeorganisation med 4 sjuksköterskor till vår telefonrådgivning. I hemsjukvården arbetar idag ca 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att arbeta som telefonrådgivare. Du kommer att vara ansvarig för att ge råd och stöd till kunder, anhöriga och omsorgspersonal. Du ska utifrån inkomna samtal prioritera och fördela de insatser som ska utföras till kund. Vi vill att du ska se möjligheter och bidra till att utveckla verksamheten och samordningsrådgivningsrollen. Du förväntas kunna arbeta självständigt och ha förmågan att leda, fördela och prioritera. Du ska kunna se helheten utifrån vad som är det bästa för kunden och arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet från arbete inom vården. Har du vidareutbildning inom geriatrik/gerontologi eller öppen hälso- och sjukvård är det meriterande. Vi ser även erfarenhet från äldreomsorg som en merit. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du har mod att ta beslut, att du är trygg i rollen som sjuksköterska och van vid ensamarbete. Erfarenhet av telefonrådgivning och att arbeta i TeleQ ser vi som meriterande.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Telefonrådgivning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Telefonrådgivning

Sjuksköterska vikariat Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterska till vikariat 100 % i Centrumgruppen. Inom Hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och spännande arbete. Huvudsaklig arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i hemsjukvården samt handleda och instruera omsorgspersonal. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning mot öppen hälso-och sjukvård och/eller geriatrik. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid planerings- och samarbetsförmåga. Körkort och datorvana erfordras.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska vikariat Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska vikariat Hemsjukvården

Sjuksköterska Pool Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska till pooltjänst kväll och dag, tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus.Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Pool Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Pool Hemsjukvården

Sjuksköterska Natt Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska tillsvidareanställning, natt, 80%. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Du kommer att ingå i arbetslag bestående av 4 sjuksköterskor/natt. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser.Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och gärna nattjänstgöring.Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Hemsjukvården

Sjuksköterska Kväll Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska kväll, 63 % tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Du kommer att ingå i arbetslag bestående av 6 sjuksköterskor/kväll. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser.Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Kväll Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Kväll Hemsjukvården

Sjuksköterska Pool Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska till pooltjänst kväll och dag, tillsvidareanställning med placering på hemvårdsförvaltningens korttidsenhet. Arbetet kommer även att innebära arbete på andra enheter. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus.Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Pool Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Pool Hemsjukvården

Sjuksköterska Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterska till Norra Österenheten. Inom Hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och spännande arbete. Huvudsaklig arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i hemsjukvården samt handleda och instruera omsorgspersonal. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning mot öppen hälso-och sjukvård och/eller geriatrik. I ditt dagliga arbete använder du olika kvalitetsregister såsom Palliativregister, Senior Alert och BPSD. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid planerings- och samarbetsförmåga. Körkort och datorvana erfordras.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Hemsjukvården

Hemsjukvården, Halmstads kommun söker timanställda sjuksköterskor kväll
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker timanställda sjuksköterskor kväll. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser .Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hemsjukvården, Halmstads kommun söker timanställda sjuksköterskor kväll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemsjukvården, Halmstads kommun söker timanställda sjuksköterskor kväll

Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat
I Halmstad bor cirka 90 000 invånare. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagandet utvecklas, turismen frodas och invånarna trivs och blir fler. Halmstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi ser nytänkande, mångfald och samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett omväxlande och spännande arbete där det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team? Då är du välkommen att söka jobb hos oss på hemvårdsförvaltningen under sommaren 2014. Inom Hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor och vi söker nu vikarier för dem under sommarperioden 2014. Som sjuksköterska i hemvårdsförvaltningen arbetar du i team med andra sjuksköterskor och i nära kontakt med omvårdnadspersonal. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån vår värdegrund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ge ett individuellt stöd utifrån kundens egna behov och förutsättningar. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god planerings- och samarbetsförmåga. Erfarenhet ser vi som ett plus, men även du som nyligen har avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete i sommar. Vi söker även dig som gått i pension eller inte arbetat som sjuksköterska på ett tag. Vi erbjuder individanpassad introduktion så att du ska känna dig trygg i jobbet. Körkort och datorvana erfordras.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat

Sjuksköterska Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska, tillsvidareanställning med placering på hemvårdsförvaltningens korttids- och växelvårdsenhet. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.Vi är nu inne i ett utvecklingsarbete med Senior Alert, där fokus ligger på att handleda och att utveckla omvårdnadsarbetet för kundens helhet. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas arbeta ienlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och akutsjukvård.Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan förmedla trygghet till våra kunder, anhöriga och personal. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Hemsjukvården

Sjuksköterska Telefonrådgivning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill du som sjuksköterska vara med och utveckla äldreomsorgen i Halmstad kommun? I hemsjukvården arbetar idag ca 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att arbeta som telefonrådgivare. Du kommer att vara ansvarig för att ge råd och stöd till kunder, anhöriga och omsorgspersonal. Du ska utifrån inkomna samtal prioritera och fördela de insatser som ska utföras till kund. Vi vill att du ska se möjligheter och bidra till att utveckla verksamheten och samordningsrådgivningsrollen. Du förväntas kunna arbeta självständigt och ha förmågan att leda, fördela och prioritera. Du ska kunna se helheten utifrån vad som är det bästa för kunden och arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet från arbete inom vården. Har du vidareutbildning inom geriatrik/gerontologi eller öppen hälso- och sjukvård är det meriterande. Vi ser även erfarenhet från äldreomsorg som en merit. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du har mod att ta beslut, att du är trygg i rollen som sjuksköterska och van vid ensamarbete. Erfarenhet av telefonrådgivning och att arbeta i TeleQ ser vi som meriterande.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Telefonrådgivning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Telefonrådgivning

Sjuksköterska Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska för tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.Vi är nu inne i ett utvecklingsarbete med Senior Alert, där fokus ligger på att handleda och att utveckla omvårdnadsarbetet för kundens helhet. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas arbeta ienlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och akutsjukvård.Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan förmedla trygghet till våra kunder, anhöriga och personal. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Hemsjukvården

Fritidsledare till Förebyggande verksamhet Hemvårdsförvaltningen
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker fritidsledare till semestervikariat. Den förebyggande och uppsökande verksamheten ska ge stöd och stimulans till företrädesvis personer över 65 år och deras anhöriga/närstående. Syftet är att skapa och bibehålla sociala kontakter samt att genom ett aktivare liv befrämja hälsan. Fritidsledarna arbetar för kundens välmående genom social samvaro, fysisk rörelse, intellektuell stimulans, kultur och hantverk.Vi finns på olika mötesplatser, servicehus och särskilda boenden. Vi har ett stort och brett utbud av aktiviterer och är inne i en spännande utvecklingsfas. I den förebyggande verksamheten ingår demensteam, fritidsledare, anhörigombud och frivilligsamordnare, äldrelots, dagverksamhet Svalan och syn-och hörselinstruktörer. Fritidsledarens ansvar är att planera och genomföra aktiviteter efter behov och önskemål från kunderna. För att få ett utökat utbud av aktiviteter är fritidsledaren uppgift även att stödja frivilligkrafter som vill engagera sig kontinuerligt i vår verksamhet. Vid behov kommer du även att göra hembesök för att informera om olika aktiviteter samt delta i möten i syfte att samverka med andra aktörer som tex frivilliga och ideella, hemtjänst och biståndsenhet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är äldrepedagog/ fritidsledare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är serviceinriktad, ansvartagande och sätter självklart kunden i fokus utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. Vi ser gärna att du också har kunskap och erfarenhet av arbete med äldre tex inom vård- omsorg eller liknande verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort, Datavana
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till Förebyggande verksamhet Hemvårdsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till Förebyggande verksamhet Hemvårdsförvaltningen

Fritidsledare/aktivitetsledare till Förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Förebyggande verksamhet, Hemvårdsförvaltningen söker fritidsledare/aktivitetsledare för tillsvidareanställning. Den förebyggande och uppsökande verksamheten ska ge stöd och stimulans till företrädesvis personer över 65 år och deras anhöriga/närstående. Syftet är att skapa och bibehålla sociala kontakter samt att genom ett aktivare liv befrämja hälsan. Du som fritidsledare/aktivitetsledare arbetar för kundens välmående genom social samvaro, fysisk rörelse, intellektuell stimulans, kultur och hantverk.Syftet är att skapa och bibehålla sociala kontakter samt att genom ett aktivare liv befrämja hälsan. Vi finns på olika mötesplatser, servicehus och särskilda boenden. Vi har ett stort och brett utbud av aktiviterer och är inne i en spännande utvecklingsfas där du är en viktig del. Du som fritidsledare/aktivitetsledare kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta ute med våra kunder. Det ingår även att arbeta tillsammans med frivilliga och baspersonal inom hemtjänsten och särskilt boende.All vår verksamhet utgår från hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden respekt, ödmjukhet och tillit. Du kommer att finnas som stöd och leda en pedagogisk process som handlar om att ta vara på de äldres egna resurser, önskemål och idéer samt att inspirera äldre till egna aktiviteter. Du kommer att arbeta med att utveckla verksamheten och nya mötesplatser med musik,rörelse och drama. I all verksamhet arbetar du med socialt innehåll utifrån ett salutogent perspektiv. KVALIFIKATIONER Du är äldrepedagog/ fritidsledare eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, gärna pedagogisk inriktning. Du är utbildad i eller har erfarenhet av rörelse, drama och musik eller kultur/hantverk. Du har erfarenhet av att arbeta med äldre och har kunskap och förståelse för deras hälsa och livsvillkor. Vi vill att du är kreativ och självgående samt har förmågan att inspirera och involvera andra. Du har god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Du är professionell i samtal, både enskilt och i grupp samt har vana att tala inför större grupper. Körkort, Datavana
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/aktivitetsledare till Förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/aktivitetsledare till Förebyggande verksamhet

Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterska natt för semestervikariat. I hemsjukvården arbetar idag ca 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Vi är nu inne i ett utvecklingsarbete med Senior Alert, där fokus ligger på att handleda och att utveckla omvårdnadsarbetet för kundens helhet. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, akutsjukvård och gärna nattjänstgöring. Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården

Demenssjuksköterska
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker demenssjuksköterska. Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med psykogeriatrisk kompetens som vill vara med och vidareutveckla den förebyggande verksamhetens områden inom företrädesvis demensvården. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av handledning, vägledning, råd och stöd samt utbildning till kunder, anhöriga och omvårdnadspersonal. Du kommer att ingå i demensteamet, som består av demenssjuksköterskor och arbetsterapeut. Demensteamet är en del av den förebyggande verksamheten som förutom demensteam även består av anhörigkonsulenter, fritidsledare, äldrelots, frivilligsamordnare, syn-och hörselinstruktörer samt dagverksamhet med demensinriktning. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med psykogeriatrisk kompetens. Påbyggnad inom demensområdet är meriterande. Du bör ha erfarenhet av att handleda såväl omvårdnadspersonal som anhöriga. Att samverka utifrån kundfokus är viktigt för dig och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Personlig lämplighet är av stor vikt och du är kreativ, har lätt för att skapa kontakter samt har en god kommunikativ förmåga. Viktiga hörnstenar är trygghet i din arbetsroll och ett gott bemötande mot såväl kund som mot övriga medarbetare – detta i samklang med vår värdegrund som innehåller nyckelorden: Tillit-Ödmjukhet-Respekt. Datorvana och körkort erfordras. Tillgång till bil är önskvärt.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Demenssjuksköterska jobb, Demenssjuksköterska Halmstad, Demenssjuksköterska Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demenssjuksköterska

Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterska natt för semestervikariat. I hemsjukvården arbetar idag ca 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Vi är nu inne i ett utvecklingsarbete med Senior Alert, där fokus ligger på att handleda och att utveckla omvårdnadsarbetet för kundens helhet. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. Körkort och datavana är ett krav. Vi ser gärna manliga sökande.Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, akutsjukvård och gärna nattjänstgöring. Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat Sjuksköterska natt Hemsjukvården

Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett omväxlande och spännande arbete där det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team? Då är du välkommen att söka jobb hos oss på hemvårdsförvaltningen under sommaren 2014. Inom Hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor och vi söker nu vikarier för dem under sommarperioden 2014. Som sjuksköterska i hemvårdsförvaltningen arbetar du i team med andra sjuksköterskor och i nära kontakt med omvårdnadspersonal. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån vår värdegrund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ge ett individuellt stöd utifrån kundens egna behov och förutsättningar. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ser gärna manliga sökanden. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god planerings- och samarbetsförmåga. Erfarenhet ser vi som ett plus, men även du som nyligen har avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete i sommar. Vi söker även dig som gått i pension eller inte arbetat som sjuksköterska på ett tag. Vi erbjuder individanpassad introduktion så att du ska känna dig trygg i jobbet. Körkort och datorvana erfordras.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Hemsjukvård, semestervikariat

Arbetsterapeut, vikariat
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av utveckling av Svalans dagverksamhet. Vidare ingår också utprovning av kognitiva hjälpmedel och utbildning till kunder, anhöriga och personal. Du kommer att ingå i demensteamet som består av demenssjuksköterskor och arbetsterapet. Demensteamet är en del av den förebyggande verksamheten som förutom demensteam även består av anhörigkonsulenter, fritidsledare, äldrelots , frivilligsamordnare, syn-och hörselinstruktörer samt dagverksamhet med demensinriktning. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut, påbyggnadsutbildning inom demensområdet är meriterande. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med förebyggande arbete inom äldreomsorgen. Att samverkan utifrån kundfokus är viktigt för dig ser vi som en förutsättning och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Du är kreativ, har lätt för att skapa kontakter och har en god kommunikativ förmåga i både tal o skrift. Du måste också tycka om att möta människor i olika sammanhang och ha en välutvecklad social förmåga. Datavana och körkort ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar flextid. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, vikariat

Sjuksköterska Pool Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterskor till pooltjänster kväll och dag, tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Pool Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Pool Hemsjukvården

Sjuksköterska Pool Natt Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska till pooltjänst natt, tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Pool Natt Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Pool Natt Hemsjukvården

Arbetsterapeut, vikariat
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Kommunrehab i Hemvårdsförvaltningen, Halmstad kommun riktar sig till kunder i det egna hemmet eller på särskilt boende. Kommunrehab finns representerat i planeringsteam på sjukhuset samt på vår korttidsenhet och ingår även i den palliativa enheten. Vi är uppdelade i kommunrehab öster och väster med 25 medarbetare totalt inom professionerna arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. Som arbetsterapeut kommer du att ingå i ett väl fungerande team tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut. Dina arbetsuppgifter innebär att genom träning, behandling och hjälpmedelsutprovning förlänga perioden för ett aktivt och självständigt liv för våra kunder. I ditt arbete förväntas du samarbeta runt kunden, med övriga medarbetare inom Hemvårdsförvaltningen såsom sjuksköterskor, planerare, omsorgspersonal och enhetschefer. Även handledning av omsorgspersonal ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig som är intresserad av ovanstående arbetsuppgifter samt har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Vi värderar god samarbetsförmåga och yrkeskunnande. Vi förväntar oss att du i ditt dagliga arbete relaterat till vår värdegrund: "Vi i hemvården skapar tillit genom ett professionellt förhållningssätt med respekt för allas lika värde och med ett ödmjukt bemötande i det dagliga arbetet" Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar flextid. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, vikariat

Enhetschefer, Hälso- och Förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker enhetschef. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat. Du kommer att ingå i hemsjukvårdens chef och stabsgrupp. Som enhetschef har du verksamhets-, budgets- och personalansvar. Du ansvarar för att samordna, leda och fördela arbetet på enheten med patienten/kunden i fokus. Du ansvarar för att tillsammans med medarbetarna skapa en god arbetsmiljö och utveckla enheten i riktning mot fastställda mål. I chefsuppdraget ingår att leda arbetsgrupper och att arbeta med pågående utvecklings och förändringsområden inom ditt chefsområde. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med bakgrund som leg sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast eller har annan utbildning på högskolenivå som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet som ledare och gärna har en ledarskapsutbildning utöver din grundutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som ansvarstagande och förmåga till samarbete. Du skall ha goda ledaregenskaper och kunna entusiasmera dina medarbetare i deras utveckling. Vi förväntar oss att du är tydlig i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat och därigenom skapar förståelse och acceptans för fattade beslut. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Körkort erfordras. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltningen arbetar för mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Välkommen in med ansökan, intervjuer och tjänster kommer att ske löpande under ansökningsperioden och tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Inför denna rekrytering har förvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer, Hälso- och Förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer, Hälso- och Förebyggande verksamhet

Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill du och kan du göra skillnad hos oss? Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska, tillsvidareanställning med kvällstjänstgöring. I hemsjukvården arbetar idag drygt 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med palliativ vård och använder kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du förväntas arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och akutsjukvård. Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan förmedla trygghet till våra kunder, anhöriga och personal. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi ser gärna manliga sökande. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring

Sjukgymnast/Fysioterapeut, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker sjukgymnast/fysioterapeut. Från och med 2015 kommer all sjukvård/rehab som görs i patienternas egna hem att utföras av kommunens sjuksköterskor, arbetsterapeuter o sjukgymnaster/fysioterapeuter (exklusive psykiatri), under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Detta innebär att hemsjukvården behöver utökas med en sjukgymnast/fysioterapeut. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat, och ingå i enhetsgrupper som är fördelade att arbeta över hela Halmstad kommun. I de fall patienterna har hemtjänst kommer du att ha ett nära samarbete med respektive hemtjänstgrupp. KVALIFIKATIONER Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal, med erfarenhet kompetens, och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Vi går en spännande utveckling till mötes och ser det som mycket positivt att få öka vår personalstat med ännu mer kompetens. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Välkommen till en verksamhet i utveckling! ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi ser gärna manliga sökande. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi kommer att anställa löpande, så skicka in din ansökan omgående.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast/Fysioterapeut, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast/Fysioterapeut, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet

Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker arbetsterapeuter. Från och med 2015 kommer all sjukvård/rehab som görs i patienternas egna hem att utföras av kommunens sjuksköterskor, arbetsterapeuter o sjukgymnaster/fysioterapeuter (exklusive psykiatri), under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Detta innebär att hemsjukvården behöver utökas med både sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat, och ingå i enhetsgrupper som är fördelade att arbeta över hela Halmstad kommun. I de fall patienterna har hemtjänst kommer du att ha ett nära samarbete med respektive hemtjänstgrupp. KVALIFIKATIONER Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal, med erfarenhet kompetens, och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Vi går en spännande utveckling till mötes och ser det som mycket positivt att få öka vår personalstat med ännu mer kompetens. Välkommen till en verksamhet i utveckling! Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Vi kommer att anställa löpande, så skicka in din ansökan omgående. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar flextid. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet

Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker 8-10 sjuksköterskor. Från och med 2015 kommer all sjukvård/rehab som görs i patienternas egna hem att utföras av kommunens sjuksköterskor, arbetsterapeuter o sjukgymnaster/fysioterapeuter (exklusive psykiatri), under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Detta innebär att hemsjukvården behöver utökas med både sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat, och ingå i enhetsgrupper som är fördelade att arbeta över hela Halmstad kommun. I de fall patienterna har hemtjänst kommer du att ha ett nära samarbete med respektive hemtjänstgrupp. KVALIFIKATIONER Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal, med erfarenhet kompetens, och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Vi går en spännande utveckling till mötes och ser det som mycket positivt att få öka vår personalstat med ännu mer kompetens. Välkommen till en verksamhet i utveckling! Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Vi kommer att anställa löpande, så skicka in din ansökan omgående. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar flextid. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet

Undersköterskor, Korttiden Bäckagård
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill och kan du göra skillnad hos oss inom Hemvårdsförvaltningen? Bäckagårds korttidsenhet söker undersköterskor för tillsvidareanställning med möjlighet till heltidsanställning enligt årsarbetstidsavtalet. Korttid innebär snabba kundflöden och kontakter med många olika personer, både kunder och deras anhöriga. På korttiden arbetar vi i team där kund och anhörig i allra högsta grad ska vara delaktiga. Du ska ha mod och vilja att arbeta både självständigt och i det professionella teamet samt att se både kunden och anhöriga som en resurs i vården. Du ska ha förmåga att snabbt kunna ställa om utifrån kundernas behov. I dina arbetsuppgifter ingår att ge god service, vård och omsorg till våra kunder utifrån utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrundsord Tillit-Respekt-Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Du ska ha minst 2 års erfarenhet av att arbeta med äldre alternativt minst 2 års erfarenhet av sjukhusvård, gärna geriatrisk vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och intresse för arbete med demensvård, palliativ vård och somatisk rehabilitering. Du bör ha kompetens motsvarande undersköterska. Du som person är serviceinriktad och engagerad. Du har ett intresse av att utvecklas i ditt arbete inom äldreomsorgen. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i dokumentation enligt SOL och överlag goda IT kunskaper allmänt. ÖVRIGT Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, Korttiden Bäckagård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, Korttiden Bäckagård

Sjuksköterska Natt Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska till natt, tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet

Sjuksköterskor Hemsjukvård och Förebyggande, semestervikariat
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett omväxlande och spännande arbete där det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team? Då är du välkommen att söka jobb hos oss på hemvårdsförvaltningen under sommaren 2015. Inom Hemsjukvården arbetar idag drygt 90 sjuksköterskor och vi söker nu vikarier för dem under sommarperioden 2015. Som sjuksköterska i hemvårdsförvaltningen arbetar du i team med andra sjuksköterskor och i nära kontakt med omvårdnadspersonal. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån vår värdegrund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ge ett individuellt stöd utifrån kundens egna behov och förutsättningar. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god planerings- och samarbetsförmåga. Erfarenhet ser vi som ett plus, men även du som nyligen har avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete i sommar. Vi söker även dig som gått i pension eller inte arbetat som sjuksköterska på ett tag. Vi erbjuder individanpassad introduktion så att du ska känna dig trygg i jobbet. Körkort och datorvana erfordras. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ser gärna manliga sökanden. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Hemsjukvård och Förebyggande, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Hemsjukvård och Förebyggande, semestervikariat

Undersköterskor Larmpatrullen
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill och kan göra skillnad hos oss? Hemvårdsförvaltningen söker undersköterskor till Larmpatrullen. Larmpatrullen arbetar i huvudsak med att svara på och åtgärda larm som kommer in till Trygghetslarmscentralen. Vid tider av mindre antal inkommande larm så hjälper vi sjuksköterskorna med medicinska insatser samt att vi har ett antal ansvarsområden. Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, team-och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Datavana och B-körkort erfordras. Man bör också ha en vana att utföra medicinska insatser på delegation. ÖVRIGT Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Tillsvidareanställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vikariat kan eventuellt också erbjudas.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor Larmpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor Larmpatrullen

Undersköterskor Larmpatrullen pool
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill och kan göra skillnad hos oss? Hemvårdsförvaltningen söker undersköterskor till Larmpatrullen. Larmpatrullen arbetar i huvudsak med att svara på och åtgärda larm som kommer in till Trygghetslarmscentralen. Vid tider av mindre antal inkommande larm så hjälper vi sjuksköterskorna med medicinska insatser samt att vi har ett antal ansvarsområden. I pooltjänsten ska man vara öppen för att gå in på andra arbetsplatser om det skulle visa vara svårt att få ihop till sin årsarbetstid. Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, team-och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Datavana och B-körkort erfordras. Man bör också ha en vana att utföra medicinska insatser på delegation. Det är en fördel om du har vana och intresse för tele- och datateknik. ÖVRIGT Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Tillsvidareanställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor Larmpatrullen pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor Larmpatrullen pool

Sjukgymnast/Fysioterapeut semestervikariat 2015
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill och kan du göra skillnad hos oss i sommar? Kommunrehab i hemvårdsförvaltningen, Halmstad, riktar sig till kunder i det egna hemmet eller på särskilt boende. Kommunrehab finns representerat i planeringsteam på sjukhuset samt på vår korttidsenheten och ingår även i den palliativa enheten. Vi är uppdelade i kommunrehab öster och väster med ett drygt 20-tal medarbetare totalt inom professionerna arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. De båda teamen delar på en resurs i form av en rehabassistent. Som sjukgymnast/fysioterapeut kommer du att ingå i ett väl fungerande team tillsammans med arbetsterapeut. Dina arbetsuppgifter innebär att genom träning, behandling och hjälpmedelsutprovning förlänga perioden för ett aktivt och självständigt liv för våra kunder. I ditt arbete förväntas du samarbeta runt kunden med övriga medarbetare inom Hemvårdsförvaltningen såsom sjuksköterskor, planerare, omsorgspersonal och enhetschefer. Även handledning av omsorgspersonal ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi söker dig som är intresserad av ovanstående arbetsuppgifter samt har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Vi värderar god samarbetsförmåga och yrkeskunnande. Vi förväntar oss att du i det dagliga arbetet relaterar till vår värdegrund: ”Vi i hemvården skapar tillit genom ett professionellt förhållningssätt med respekt för allas lika värde och med ett ödmjukt bemötande i det dagliga arbetet”. Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi ser gärna manliga sökande. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi kommer att anställa löpande, dock senast 30/4-15 så skicka in din ansökan omgående.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast/Fysioterapeut semestervikariat 2015 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast/Fysioterapeut semestervikariat 2015

Sjuksköterska Natt Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska till natt, tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag drygt 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Hemsjukvården

Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker 5 sjuksköterskor då hemsjukvården behöver utökas. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat, och ingå i enhetsgrupper som är fördelade att arbeta över hela Halmstad kommun. I de fall patienterna har hemtjänst kommer du att ha ett nära samarbete med respektive hemtjänstgrupp. KVALIFIKATIONER Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal, med erfarenhet kompetens, och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Vi går en spännande utveckling till mötes och ser det som mycket positivt att få öka vår personalstat med ännu mer kompetens. Välkommen till en verksamhet i utveckling! Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Vi kommer att anställa löpande, så skicka in din ansökan omgående. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar flextid. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet

Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar verksamheter som rör äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker arbetsterapeut. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat, och ingå i enhetsgrupper som är fördelade att arbeta över hela Halmstad kommun. KVALIFIKATIONER Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal, med erfarenhet kompetens, och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Vi går en spännande utveckling till mötes och ser det som mycket positivt att få öka vår personalstat med ännu mer kompetens. Välkommen till en verksamhet i utveckling! Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar flextid. Vi ser gärna manliga sökanden.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, Hemsjukvård och förebyggande verksamhet

Sjuksköterska, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss? Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet inom Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterska till Oskarströmsenheten. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat. KVALIFIKATIONER Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal, med erfarenhet kompetens, och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Vi går en spännande utveckling till mötes och ser det som mycket positivt att få öka vår personalstat med ännu mer kompetens. Välkommen till en verksamhet i utveckling! Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet

Sjuksköterskor Pool Hemsjukvård och Förbyggande verksamhet
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterskor till pooltjänster kväll och dag, tillsvidareanställning. I hemsjukvården arbetar idag ca 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Pool Hemsjukvård och Förbyggande verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Pool Hemsjukvård och Förbyggande verksamhet

Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill du och kan du göra skillnad hos oss? Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska, tillsvidareanställning med kvällstjänstgöring. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med palliativ vård och använder kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du förväntas arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och akutsjukvård. Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan förmedla trygghet till våra kunder, anhöriga och personal. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. ÖVRIGT Körkort och datavana är ett krav. Vi ser gärna manliga sökande. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Hemsjukvården, kvällstjänstgöring

Sjukgymnast/Fysioterapeut
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vill och kan du göra skillnad hos oss? Kommunrehab i hemvårdsförvaltningen, Halmstad, riktar sig till kunder i det egna hemmet eller på särskilt boende. Kommunrehab finns representerat i planeringsteam på sjukhuset samt på vår korttidsenheten. Vi är uppdelade i kommunrehab öster och väster med ett drygt 20-tal medarbetare totalt inom professionerna arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. De båda teamen delar på en resurs i form av en rehabassistent. Som sjukgymnast/fysioterapeut kommer du att ingå i ett väl fungerande team tillsammans med arbetsterapeut. Dina arbetsuppgifter innebär att genom träning, behandling och hjälpmedelsutprovning förlänga perioden för ett aktivt och självständigt liv för våra kunder. I ditt arbete förväntas du samarbeta runt kunden med övriga medarbetare inom Hemvårdsförvaltningen såsom sjuksköterskor, samordnare, omsorgspersonal och enhetschefer. Även handledning av omsorgspersonal ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi söker dig som är intresserad av ovanstående arbetsuppgifter samt har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Vi värderar god samarbetsförmåga och yrkeskunnande. Vi förväntar oss att du i det dagliga arbetet relaterar till vår värdegrund: ”Vi i hemvården skapar tillit genom ett professionellt förhållningssätt med respekt för allas lika värde och med ett ödmjukt bemötande i det dagliga arbetet”. Datavana och körkort erfordras. ÖVRIGT Vi ser gärna manliga sökande. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi kommer att tillsätta tjänsten under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast/Fysioterapeut jobb, Sjukgymnast/Fysioterapeut Halmstad, Sjukgymnast/Fysioterapeut Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast/Fysioterapeut


Sök lediga jobb Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se