Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen

Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen jobb Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Undersköterska två vikariat 80% till Karl XI servicehus- Halmstad

 2. Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus- Halmstad

 3. Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus- Halmstad

 4. Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning- Halmstad

 5. Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat- Halmstad

 6. Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat- Halmstad

 7. Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat- Halmstad

 8. Undersköterskor till hemtjänst- Halmstad

 9. Undersköterskor korttidsverksamheten Bäckagård- Halmstad

 10. Undersköterskor till hemtjänst- Halmstad

 11. Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat- Halmstad

 12. Undersköterskor, hemtjänst- Halmstad

 13. Undersköterskor, Oskarströms hemtjänst- Halmstad

 14. Undersköterska, natt till Vidablicks äldreboende.- Halmstad

 15. Undersköterska Tylö hemtjänst- Halmstad

 16. Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende.- Halmstad

 17. Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning- Halmstad

 18. Undersköterska Furet Holm hemtjänst- Halmstad

 19. Undersköterska Pålsbo hemtjänst- Halmstad

 20. Undersköterska Eketånga hemtjänst- Halmstad

 21. Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst- Halmstad

 22. Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst- Halmstad

 23. Undersköterska Tylö hemtjänst- Halmstad

 24. Undersköterskor till Gamletulls hemtjänst- Halmstad

 25. Undersköterska Almgården- Halmstad

 26. Undersköterskor Almgården- Halmstad

 27. Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat- Halmstad

 28. Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende.- Halmstad

 29. Undersköterska, natt, vikariat till Slottparkens äldreboende.- Halmstad

 30. Undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende- Halmstad

 31. Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat- Halmstad

 32. Undersköterska Vallås hemtjänst- Halmstad

 33. Vikarierande Undersköterska Vallås hemtjänst- Halmstad

 34. Undersköterska Ljungblomman- Halmstad

 35. Undersköterska Ljungblomman- Halmstad

 36. Enhetschefer, semestervikariat till äldreomsorgen- Halmstad

 37. Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende- Halmstad

 38. Undersköterska till Slottparkens äldreboende- Halmstad

 39. Undersköterska till Frennarps äldreboende- Halmstad

 40. Undersköterska till Furet Holms hemtjänst- Halmstad


Mer beskrivning

Undersköterska två vikariat 80% till Karl XI servicehus
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska två vikariat till Karl XI servicehus. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund som innehåller nyckelorden: Tillit-Respekt-Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med dementa personer och även med personer med psykisk ohälsa. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering inom hemvårdsförvaltningen.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska två vikariat 80% till Karl XI servicehus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska två vikariat 80% till Karl XI servicehus

Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska vikariat till Karl XI servicehus. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund som innehåller nyckelorden: Tillit-Respekt-Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med dementa personer och även med personer med psykisk ohälsa. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering inom hemvårdsförvaltningen.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus

Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska vikariat dag/kväll/natt till Karl XI servicehus. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund som innehåller nyckelorden: Tillit-Respekt-Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med dementa personer och även med personer med psykisk ohälsa. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering inom hemvårdsförvaltningen.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska vikariat 100% till Karl XI servicehus

Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA HOS OSS INOM ÄLDREOMSORGEN? Då är du välkommen att söka timanställning. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till hemvårdsförvaltningen som kan arbeta vid tillfälliga behov både vardagar och helger. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har gått Vård- och Omsorgsprogrammet på gymnasiet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort och du bör ha god datorvana. Vi vill göra dig uppmärksam på att sökande med avslutad eller pågående vård- och omsorgsutbildning prioriteras vid rekryteringar. Vi uppmanar dig som är vårdoutbildad men är intresserad av yrket att påbörja studier inom vård och omsorg så att du får kompetens motsvarande undersköterska.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat
Halmstad består av cirka 90 000 invånare, som lever i en av landets mest expansiva regioner. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagen blomstrar, turismen frodas och invånarna trivs och blir fler. Halmstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi ser nytänkande, mångfald, samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för verksamheter som rör äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Tillsammans är vi ca 2000 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA INOM ÄLDREOMSORGEN I SOMMAR? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi söker ett flertal undersköterskor och vårdbiträden till vikariat i hemvårdsförvaltningen under sommaren 2014. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi vill helst att du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort, för många av tjänsterna är det ett krav. Du bör ha god datorvana.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat
Halmstad består av cirka 90 000 invånare, som lever i en av landets mest expansiva regioner. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagen blomstrar, turismen frodas och invånarna trivs och blir fler. Halmstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi ser nytänkande, mångfald, samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för verksamheter som rör äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Tillsammans är vi ca 2000 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA INOM ÄLDREOMSORGEN I SOMMAR? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi söker ett flertal undersköterskor och vårdbiträden till vikariat i hemvårdsförvaltningen under sommaren 2014. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi vill helst att du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort, för många av tjänsterna är det ett krav. Du bör ha god datorvana.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA HOS OSS I SOMMAR? Då är du välkommen att söka sommarvikariat. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till hemvårdsförvaltningen under sommaren 2013. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Körkort krävs för många av tjänsterna. Du bör ha god datorvana.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat

Undersköterskor till hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett flertal undersköterskor till hemtjänsten i hemvårdsförvaltningen. Hemtjänsten är en expanderande verksamhet inom äldreomsorgen och finns både centralt i Halmstad och i kommunens ytterområden. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter görs efter delegering från sjuksköterska. Social dokumentation görs i vårt verksamhetssystem Magna Cura. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå. Du bör ha minst ett års erfarenhet från vård-och omsorgsarbete. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorgsarbete utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. Vi förutsätter att du har god datorvana. B-körkort krävs.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst

Undersköterskor korttidsverksamheten Bäckagård
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vi söker tre undersköterskor, dag/kväll till korttidsverksamheten. Korttidsverksamheten på Bäckagård är inne i en spännande utvecklingsfas, där vi vill att du ska vara delaktig. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogrammet på gymnasienivå. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av sjukhusvård/äldreomsorg. Vi ser gärna att du har demensutbildning och erfarenhet av att arbeta med demenssjuka. Önskvärt är även erfarenhet av palliativ vård och rehab. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker har mod och viljan att arbeta både självständigt och i det professionella teamet samt att se både kunden och anhöriga som en resurs i vården. Du ska ha förmågan att snabbt kunna ställa om utifrån kundernas behov. Vi värdesätter också att du är en trygg person och förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt goda kunskaper i dokumentation enligt SoL samt goda IT-kunskaper allmänt.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor korttidsverksamheten Bäckagård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor korttidsverksamheten Bäckagård

Undersköterskor till hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett flertal undersköterskor till hemtjänsten i hemvårdsförvaltningen. Hemtjänsten är en expanderande verksamhet inom äldreomsorgen och finns både centralt i Halmstad och i kommunens ytterområden. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter görs efter delegering från sjuksköterska. Social dokumentation görs i vårt verksamhetssystem Magna Cura. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå. Du bör ha minst ett års erfarenhet från vård-och omsorgsarbete. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorgsarbete utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. Vi förutsätter att du har god datorvana. B-körkort krävs.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA INOM ÄLDREOMSORGEN I SOMMAR? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi söker ett flertal undersköterskor och vårdbiträden till vikariat i hemvårdsförvaltningen under sommaren 2014. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi vill helst att du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort, för många av tjänsterna är det ett krav. Du bör ha god datorvana. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltnigen kommer att kalla till intervju löpande under sommarrekryteringen.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat

Undersköterskor, hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till Karl XI servicehus i hemvårdsförvaltningen. Hemtjänsten är en expanderande verksamhet inom äldreomsorgen och Karl XI servicehus ligger centralt placerat i Halmstad. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter görs efter delegering från sjuksköterska. Social dokumentation görs i vårt verksamhetssystem Magna Cura. Städ och tvätt ingår i arbetsuppgifterna. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå. Du bör ha minst ett års erfarenhet från vård-och omsorgsarbete. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorgsarbete utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. Vi förutsätter att du har god datorvana. B-körkort krävs. ÖVRIGT Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, hemtjänst

Undersköterskor, Oskarströms hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till Oskarströms hemtjänst i hemvårdsförvaltningen. Hemtjänsten är en expanderande verksamhet inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter görs efter delegering från sjuksköterska. Social dokumentation görs i vårt verksamhetssystem Magna Cura. Städ och tvätt ingår i arbetsuppgifterna. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå. Du bör ha minst ett års erfarenhet från vård-och omsorgsarbete. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorgsarbete utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. Vi förutsätter att du har god datorvana. B-körkort krävs. ÖVRIGT Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Du som söker har en anställning i hemvårdsförvaltningen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, Oskarströms hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, Oskarströms hemtjänst

Undersköterska, natt till Vidablicks äldreboende.
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska, natt till Vidablicks äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, natt till Vidablicks äldreboende. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, natt till Vidablicks äldreboende.

Undersköterska Tylö hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Tylö hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Tylö hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Tylö hemtjänst

Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende.
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende.

Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA HOS OSS INOM ÄLDREOMSORGEN? Då är du välkommen att söka timanställning. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till hemvårdsförvaltningen som kan arbeta vid tillfälliga behov både vardagar och helger. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har gått Vård- och Omsorgsprogrammet på gymnasienivå eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du bör ha körkort och god datorvana. Vi vill göra dig uppmärksam på att sökande med avslutad eller pågående vård- och omsorgsutbildning prioriteras vid rekrytering. Vi uppmanar dig som är vårdoutbildad men är intresserad av yrket att påbörja studier inom vård och omsorg så att du får kompetens motsvarande undersköterska. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltningen kommer att kalla till intervju löpande under denna rekrytering.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning

Undersköterska Furet Holm hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Furet Holms hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Furet Holm hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Furet Holm hemtjänst

Undersköterska Pålsbo hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Pålsbo hemtjänst . Befattningen är en pooltjänst med Pålsbo hemtjänst som utgångspunkt. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. En viktig förutsättning är att du är flexibel med god förmåga till anpassning. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att välja lägre sysselsättningsgrad. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Pålsbo hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Pålsbo hemtjänst

Undersköterska Eketånga hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Eketånga hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Eketånga hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Eketånga hemtjänst

Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Trönninge/Eldsberga hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst

Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Trönninge/Eldsberga hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Trönninge/Eldsberga hemtjänst

Undersköterska Tylö hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Tylö hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Tylö hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Tylö hemtjänst

Undersköterskor till Gamletulls hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker till undersköterskor till Gamletulls hemtjänst Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Gamletulls hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Gamletulls hemtjänst

Undersköterska Almgården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker undersköterska till Almgårdens äldreboende. Arbetet innebär omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter tillkommer efter delegering från sjuksköterska. Vi vill att du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt självklart sätter kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Almgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Almgården

Undersköterskor Almgården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker undersköterska till Almgårdens äldreboende. Arbetet innebär omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter tillkommer efter delegering från sjuksköterska. Vi vill att du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt självklart sätter kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor Almgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor Almgården

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat
Halmstad består av cirka 90 000 invånare, som lever i en av landets mest expansiva regioner. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagen blomstrar, turismen frodas och invånarna trivs och blir fler. Halmstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi ser nytänkande, mångfald, samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för verksamheter som rör äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Tillsammans är vi ca 2000 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER JOBB INOM ÄLDREOMSORGEN I SOMMAR? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till vikariat i hemvårdsförvaltningen under sommaren 2015. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan och vill göra skillnad, du är ansvarstagande och engagerad. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden tillit, respekt och ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Vi vill helst att du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort, för många av tjänsterna är det ett krav. Du bör ha god datorvana. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltnigen kommer att kalla till intervju löpande under denna rekrytering.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat

Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende.
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende.

Undersköterska, natt, vikariat till Slottparkens äldreboende.
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska, natt, vikariat till Slottsparkens äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, natt, vikariat till Slottparkens äldreboende. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, natt, vikariat till Slottparkens äldreboende.

Undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat
Halmstad består av cirka 90 000 invånare, som lever i en av landets mest expansiva regioner. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagen blomstrar, turismen frodas och invånarna trivs och blir fler. Halmstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi ser nytänkande, mångfald, samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för verksamheter som rör äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Tillsammans är vi ca 2000 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER JOBB INOM ÄLDREOMSORGEN I SOMMAR? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till vikariat i hemvårdsförvaltningen under sommaren 2015. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan och vill göra skillnad, du är ansvarstagande och engagerad. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden tillit, respekt och ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Vi vill helst att du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort, för många av tjänsterna är det ett krav. Du bör ha god datorvana. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltnigen kommer att kalla till intervju löpande under denna rekrytering.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikariat

Undersköterska Vallås hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Vallås hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Vallås hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Vallås hemtjänst

Vikarierande Undersköterska Vallås hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Vikarierande Undersköterska till Vallås hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Undersköterska Vallås hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Undersköterska Vallås hemtjänst

Undersköterska Ljungblomman
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Ljungblommans hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Ljungblomman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Ljungblomman

Undersköterska Ljungblomman
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Ljungblommans hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Ljungblomman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Ljungblomman

Enhetschefer, semestervikariat till äldreomsorgen
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemvårdsförvaltningen söker semestervikarierande enhetschefer till äldreomsorgen. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du behöver kunna hantera många olika utmaningar samtidigt. Som vikarierande enhetschef ansvarar du för att verksamheten håller hög kvalitet och att kunderna får god vård och omsorg. Du är vikarierande chef för omsorgspersonal och leder dem i det dagliga arbetet. Du ansvarar för enhetens verksamhet och budget på enheten. Inom äldreomsorgens verksamhetsområde ingår hemtjänst och särskilt boende. Idag arbetar ca 40 enhetschefer fördelade på 4 styrgrupper i den kommunala verksamheten. På det här semestervikariatet kan du komma att bli placerad antingen inom hemtjänst eller särskilt boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbilding inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du bör ha erfarenhet som chef/ledare inom äldreomsorg och kunskaper om SoL och social dokumentation. Vi ser gärna att du har kunskaper inom arbetsrätt och har någon form av ledarutbildning. Du har erfarenhet av och kunskap om personalarbete och ekonomistyrning. Du har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och kan entusiasmera och engagera medarbetarna att nå uppsatta mål. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper. Körkort krävs. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer, semestervikariat till äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer, semestervikariat till äldreomsorgen

Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska, vikariat till Slottsparkens äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, vikariat till Slottparkens äldreboende

Undersköterska till Slottparkens äldreboende
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska till Slottsparkens äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Matlagning ingår i arbetsuppgifterna. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Slottparkens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Slottparkens äldreboende

Undersköterska till Frennarps äldreboende
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterska till Frennarps äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär vård- och omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. I hemvårdsförvaltningen arbetar vi självklart med kunden i fokus! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogram på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha intresse för och kunskap om att jobba med vård- och omsorg utifrån ett helhetstänkande. Du som söker är engagerad och ansvarstagande. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en förutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor. Det handlar om människosyn och vi tror att just du kan och vill göra skillnad hos oss. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna därför sökanden som bidrar till detta. Tjänsterna tills under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan!
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Frennarps äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Frennarps äldreboende

Undersköterska till Furet Holms hemtjänst
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Undersköterska till Furet Holms hemtjänst. Omsorgsarbete efter kundens individuella behov. Sjukvårdande uppgifter efter delegering från sjuksköterska. Du är engagerad, ansvarstagande, team- och verksamhetsorienterad samt sätter självklart kunden i fokus. Vi värdesätter också att du är en trygg person och en föutsättning är att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap om och vana att använda datorer. Särskild hänsyn kommer att tas till tillsvidareanställd personal som saknar fast placering. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Möjlighet finns att arbeta upp till heltid enligt årsarbetstidsavtalet. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Furet Holms hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Furet Holms hemtjänst


Sök lediga jobb Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se