Halmstads kommun, Skolområde Norr jobb - lediga jobb

Halmstads kommun, Skolområde Norr jobb Halmstads kommun, Skolområde Norr jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Halmstads kommun, Skolområde Norr. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Halmstads kommun, Skolområde Norr. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Musikärare Getingeskolan - Halmstad- Halmstad

 2. Förskollärare Wekalyckans förskola Haverdals vo- Halmstad

 3. Förskollärare till Vistippans förskola, Söndrums vo- Halmstad

 4. Fritidspedagog till Bäckagårdsskolan- Halmstad

 5. Studie- och yrkesvägledare Getingeskolan- Halmstad

 6. Lärare Getingeskolan- Halmstad

 7. Lärare sv/so i grundskolans senare år- Halmstad

 8. Lärare Valhallaskolan- Halmstad

 9. Lärare ma/no Getingeskolan 6-9- Halmstad

 10. Lärare Skavbökeskolan- Halmstad

 11. Kurator Esperedsskolan- Halmstad

 12. Lärare Lummerskolan- Halmstad

 13. Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan- Halmstad

 14. Förskollärare Bergsgårds förskola- Halmstad

 15. Förskollärare Lokes förskola Gullbrandstrorps vo- Halmstad

 16. Förskollärare till Bäckagårds förskola- Halmstad

 17. Förskollärare till Oskarströms förskola- Halmstad

 18. Skolvaktmästare till Getinge vo- Halmstad

 19. Fritidspedagog Getingeskolans fritidshem- Halmstad

 20. Specialpedagog Hovgårdsskolan- Halmstad

 21. Förskollärare Lundsgårds förskola- Halmstad

 22. Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan- Halmstad

 23. Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan- Halmstad

 24. Förskollärare till ny småbarnsavdelning på Åleds förskola- Halmstad

 25. Förskollärare till Bäckagårds förskola- Halmstad

 26. Förskollärare Alléns förskola, Oskarströms vo- Halmstad

 27. Specialpedagog till Steningeskolan och Lyngåkraskolan- Halmstad

 28. Förskollärare till Oskarström förskola- Halmstad

 29. Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan- Halmstad

 30. Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan- Halmstad

 31. Grundskollärare åk 1-5 Lyngåkraskolan- Halmstad

 32. Fritidspedagog till Lyngåkraskolan- Halmstad

 33. Rektor till Åledsskolan- Halmstad

 34. Rektor till Lummerskolan- Halmstad

 35. Rektor till Hovgårdsskolan- Halmstad

 36. Förskollärare till Bergsgårds förskola- Halmstad

 37. Specialpedagog till Jutarumsskolan- Halmstad

 38. Pianolärare till Kulturskolan- Halmstad

 39. Förskollärare till Gullängens förskola- Halmstad

 40. Förskolechef till Oskarströms verksamhetsområde- Halmstad


Mer beskrivning

Musikärare Getingeskolan - Halmstad
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Getingeskolan är en F-9 skola med ca 550 elever. Du ska vilja utveckla och förändra musikundervisningen på skolan. Du vill samarbeta kring elevers lärande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Grundskollärareexamen, inriktning musik 6-9 Ämneskombination meriterande
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Musikärare Getingeskolan - Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikärare Getingeskolan - Halmstad

Förskollärare Wekalyckans förskola Haverdals vo
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillsammans med övriga i arbetslaget planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet utifrån våra styrdokument. Vi ser att du har en medveten ledarstrategi kring hur du utvecklar begreppen delaktighet, inflytande och ansvar kopplat till uppsatta mål. Som pedagog kommer du att få stora möjligheter att vara delaktig i att utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Wekalyckans förskola Haverdals vo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Wekalyckans förskola Haverdals vo

Förskollärare till Vistippans förskola, Söndrums vo
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete med barn 2-5 år tillsammans i arbetslag och övriga förskolor. Vi söker dig som har förmåga att se barns möjligheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat till läroplanens mål. Du har en stark vilja att samarbeta, såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan och ser möjligheter i mångfald och variation. Du är flexibel, serviceinriktad och pålitlig och har ett gott bemötande mot alla på förskolan. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Krav: Goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. God IT-kunskap.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Vistippans förskola, Söndrums vo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Vistippans förskola, Söndrums vo

Fritidspedagog till Bäckagårdsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en pedagog till Bäckagårdsskolan som känner stort engagemang och som har en stark vilja att driva fritidshemsutveckling. Skolan har en hälsofrämjande inriktning med fokus på trivsel, rörelse, kost och hållbar utveckling som du förväntas vara med att utveckla. Fritidshemmet har två avdelningar, en för elever F-1 och en för elever i årskurs 2-5. På skolan går 178 elever varav ca 130 är inskrivna på fritids. Vi söker dig som är engagerad, samarbetsvillig, kreativ och lösningsfokuserad. Vår förväntan är att du driver utvecklingen av fritidshemsverksamheten utifrån elevernas behov och i enlighet med läroplanens mål. Det är angeläget att din samverkan med elever, föräldrar och övrig personal präglas av öppenhet, tillit, delaktighet och respekt. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi ser gärna att du har kunskaper och förmågor inom något/några estetiska ämnen såsom idrott och hälsa, utepedagogik, musik, bild, drama och teater. Önskvärt: Väl insatt i hälsofrämjande arbete. Krav: kunskap om pedagogisk dokumentation, god datorvana och IT-kunskaper.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Bäckagårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Bäckagårdsskolan

Studie- och yrkesvägledare Getingeskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Normalt förekommande arbetsuppgifter för SYV Grundskola. Du ska tillsammans med skolans pedagoger ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för ett framtida yrkesliv. KVALIFIKATIONER Utbildning mot studie -och yrkesvägledare.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare Getingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare Getingeskolan

Lärare Getingeskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker lärare till Getingeskolan med undervisning och mentorskap i grundsärskolan, främst senare år. Som person ser vi att du kan arbeta utifrån varje elevs behov och förutsättningar samt att du är tydlig i din kommunikation, flexibel och har god samarbetsförmåga. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen. Önskvärt: Med inriktning som speciallärare och erfarenhet av grundsärskola.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Getingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Getingeskolan

Lärare sv/so i grundskolans senare år
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Getingeskolan är en F-9 skola med ca 550 elever. Du skall vara verksam inom svenska och de samhällsorienterade ämnena på skolan. Som person är du flexibel och kreativ och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen inriktning sv/so
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/so i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/so i grundskolans senare år

Lärare Valhallaskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Lärare F-3, mentor åk 3. Självklart uppskattar du att arbeta i arbetslag och tar gemensamt ansvar för en grupp elever tillsammans med dina kfollegor. Du har god kännedom om Lgr-11 och kan planera utifrån förmågorna som ska utvecklas. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen med inriktning yngre åldrar; sv (med läs o skriv), ma, so och idrott. Önskvärt: so-ämnena. Krav: IT-kunskap, användande av e-läromedel. Körkort önskvärt.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Valhallaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Valhallaskolan

Lärare ma/no Getingeskolan 6-9
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Getingeskolan är en F-9 skola med stort upptagningsområde. Du kommer att undervisa i matematik och no i åk 6-9. Getingeskolans vision är att det skall vara en skola där du känner trygghet och att vara den du är och gemenskap med andra. Du ska känna respekt för andra och bli respekterad. Du ska känna glädje inför skoldagen. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/no Getingeskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/no Getingeskolan 6-9

Lärare Skavbökeskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta på Svabökeskolan och ha ansvar för år 1-2. Skavbökeskolan är en F-6 skola som ligger i den natursköna byn Skavböke, ca 2,5 mil norr om Halmstad. Vi är en liten skola med ca 50 elever i åldrarna 6-13 år. "Vår vision är att skapa en miljö och verksamhet som främjar och medvetandegör inflytande, delaktighet och ansvar. Vi strävar efter att elever, personal och föräldrar ska känna och vara medvetna om sin delaktighet, sitt inflytande och sitt ansvar i verksamheten. Detta strävar mot att ge en verksamhetsgrund som resulterar i arbetsglädje, trygghet och motivation". Vi söker dig som har ett genuint intresse för barns lärande, du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och är en god förebild. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen tidigare år.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Skavbökeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Skavbökeskolan

Kurator Esperedsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Som kurator kommer du att ingå i ett elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska och rektor. Du kommer att arbeta med elevhälsofrågor direkt mot elever och personal samt ansvara för att ge information i skolsoiala frågor till eleverna. Du kommer även att bidra med din kompetens i samarbete med andra befattningshavare på skolan och samarbeta med övriga myndigheter i kommunen t ex med socialtjänsten. Du deltar aktivt i vidareutveckling av verksamheten utifrån din speciella kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vad gäller helhetssyn, flexibilitet, ansvarskänsla och samarbetsförmåga. Utredningsuppdrag kan förekomma för särskolan. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning. Ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator Esperedsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator Esperedsskolan

Lärare Lummerskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete är med elever med autism och utvecklingsstörning. Vi söker dig som är en god pedagog, speciellt lämplig att arbeta med särsloleelever och som passar in i arbetslaget som består av bl a förskollärare och fritidspedagog. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen tidigare åldrar och speciallärare/specialpedagog med inriktning mot utvecklingsstörniing. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Erfarenhet och kunskap om autism är meriterande. Önskvärt: Tidigare erfarenhet av arbete inom särskola och elever med autism. B-körkort.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Lummerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Lummerskolan

Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa elever i åk 6-9, i tjänsten ingår även mentorskap. Du tar aktiv del i ämneslagets arbete. I mentorsuppdraget ansvarar du för elevernas utveckling och kontakten med hemmet. Du tycker om att samarbeta med kollegor, med elevernas lärande i fokus. Vi söker dig som har ett genuint intresse för elevers lärande. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Vi förutsätter att du visar engagemang och bidrar till Söndrumsskolans goda rykte. Du ska ha en positiv syn på de möjligheter IKT ger för att fördjupa och variera undervisningen. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen, senare år ma/fy/teknik.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan

Förskollärare Bergsgårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 2-3 förskollärare till Bergsgårds förskola. Pedagogiskt arbete med barn 1-5 år tillsammans i arbetslaget och övriga på förskolan, som nu är byggnadsmässigt totalrenoverad. Vi söker dig som har förmåga att se barns möjigheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat tilll läroplanens mål. Du har en stark vilja att samarbeta, såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan och ser möjligheter i mångfald och variation. Du är flexibel, serviceinriktad och pålitlig och har ett gott bemötande mot alla på förskolan. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Krav: God IT-kunskap och goda kunskaper i pedagogisk dokumentation
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Bergsgårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Bergsgårds förskola

Förskollärare Lokes förskola Gullbrandstrorps vo
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker förskollärare till Lokes förskola som ligger i Frösakull ca en mil utanför Halmstad. Vår vision är: Jag vill - Jag kan - Jag känner lust. Förskolan består av två avdelningar 1-4 år och en avdelning med 5-års verksamhet. På förskolan arbetar vi medvetet med att utforska och erbjuda matematik, språk och teknik i vardagen. Vår förskola ligger nära hav och skog som vi utnyttjar i vår verksamhet. Genom hypoteser tillämpar vi ett förhållningssätt där barnen får lära sig att ta eget asnavr och bli kreativa och självständiga individer som vill, kan och vågar göra på sitt sätt. Vår uppgift är att låta barnen få tillfälle att prova själva, våga ta ansvar samt dela med sig av sina tankar och funderingar. Är du beredd att arbeta tillsammans med oss utifrån vårt pedagogiska tänk så är du välkommen att söka. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Önskvärt: Insatt i förskolans läroplan. Erfarenhet av pedagogisk dokumentation samt intresse av IT och behärskar de vanligaste programvarorna. Förskolan arbetar i dag med PC och IPad.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Lokes förskola Gullbrandstrorps vo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Lokes förskola Gullbrandstrorps vo

Förskollärare till Bäckagårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övriga i arbetslaget planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans uppdrag utifrån våra styrdokument. Vi söker dig som är engagerad, samarbetsvillig, kreativ och lösningsfokuserad. Vår förväntan är att du tar aktiv del i att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna och har tilltro till sig själva och sin förmåga. Det är angeläget att samverkan med föräldrarna präglas av öppenhet, tillit, delaktighet och respekt. Verksamheten ska kännetecknas av ett gott bemötande och ett proffessionellt förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Vi ser gärna att du har kunskaper och förmågor inom estetiska ämnen såsom musik, bild, drama och teater. Önskvärt: Kunskaper och erfarenhet av ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt samt goda kunskaper och erfarenhet i pedagogisk dokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på småbarnsavdelning. God datorvana och IT-kunskaper.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Bäckagårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Bäckagårds förskola

Förskollärare till Oskarströms förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 3-4 förskollärare till Oskarströms förskola. Som förskollärare på Oskarströms förskola har du och ditt arbetslag utöver veckoplanering och 4 stängningsdagar per år en hel planeringsdag i månaden. Vi kräver att du som förskollärare tar en aktiv del i vår pedagogiska utveckling samt arbetar efter läroplanens intentioner. Vi strävar efter en barnsyn där varje enskilt barn har en potential till lusten att lära och utforska. Barn är nyfikna, resursrika, utforskande, fulla av möjligheter och har oftast förmågan att vilja kunna själv. Alla barn är unika då de bär med sig sin egen ryggsäck med erfarenheter från livet, dessa erfarenheter är präglade av barnets miljö, förutsättningar och uppväxt. Utifrån denna barnsyn planeras förskolans innehåll aå att den möter den specifika barngruppens intressen och bidrar till att varje barns ryggsäck fylls på med ytterligare kunskap. Vårt pedagogiska förhållningssätt bygger på en gemensam barntillsyn där barnet har en aktiv roll i sitt lärande och vår roll som pedagoger blir att vi är medforskande och utmanande i barnens lärprocesser. För att kunna förstå och vidareutveckla barnets lärprocesser är dokumentation ett viktigt verktyg för oss pedagoger. Ett annat viktigt verktyg är den pedagogiska miljön som förskolan erbjuder. Den pedagogiska miljön formas utefter barnens intressen och möjligheter till utveckling, samt att locka barnets upptäckarlust. Det är viktgt att miljön är föränderlig så att den ständigt kan möta barnen i deras utvecklingsprocesser. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Oskarströms förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Oskarströms förskola

Skolvaktmästare till Getinge vo
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Verksamhetsområdet består av två skolor och fem förskolor. I rollen som vaktmästare har du det viktiga ansvaret att ge olika typer av service åt organisationen och se efter den inre och yttre miljön. Tjänsten som vaktmästare är omväxlande och innebär bland annat att skapa överblick genom en förmåga att se "saker som behöver göras". Det kan vara allt mellan underhålls- och reparationsarbeten av material, ställa i ordning lokaler, skotta snö och fylla på förrådsmateriel. Vi tror att du är en initiativrik person som tycker om människor i alla åldrar. För att passa i rollen är du en flexibel och serviceinriktad person som gärna delar med sig av sitt goda humör. KVALIFIKATIONER Lägst gymnasieutbildning. Önskvärt: Bakgrund i något hantverkaryrke är önskvärt. Krav: Erfarenhet av liknande tjänster. Grundläggande IT-kunskaper. B-körkort.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare till Getinge vo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare till Getinge vo

Fritidspedagog Getingeskolans fritidshem
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad fritidspedagog till skolan som i sitt arbete erbjuder barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid med utgångspunkt i barnens behov och intresse. Tillsammans med övriga i arbetslaget kommer du att planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla fritidshemmets verksamhet utifrån våra styrdokument. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen, grundskollärare fritidshem.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Getingeskolans fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Getingeskolans fritidshem

Specialpedagog Hovgårdsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Hovgårdsskolan är en F - 5 skola som består av ca 320 elever. Skolan ligger vackert belägen med lummiga skogspartier och stora grönytor i Söndrum strax norr om Halmstad. Vi är måna om elevernas delaktighet i verksamheten och vill ge dem möjlighet att påverka sin vardag. Vi arbetar i förebyggande syfte för att alla barn ska känna sig trygga och må bra i skolan. Vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller IKT. Vi arbetar bland annat med ASL som är ett projekt där vi med hjälp av datorer och iPads lär barnen att skriva sig till läsning. Grön flagg är ett miljöprojekt och Hovgårdsskolan är en certifierad miljöskola som arbetar aktivt med miljöfrågor i verksamheten. Med dennna introduktion hoppas vi att din nyfikenhet är väckt. Tillsammans med rektor och elevhälsoteam arbetar du för en positiv utveckling av det förebyggande pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever i verksamhetsområdet samt med inriktning mot barn och elever i behov av särskilt stöd. I arbetet ingår utförande av pedagogiska utredningar på organisations-, grupp- och individnivå. Du ska även arbeta med handledning och stöd för personal samt aktivt delta i utvecklingsarbete som bedrivs på skolan. Du kommer ha ett övergripande ansvar för det pedagogiska arbetet i nära samarbete med rektor. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, har en väl utvecklad samarbetsförmåga och ser möjligheter i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Specialpedagogutbildning. Önskvärt: Bakgrund som lärare, erfarenhet av att arbeta med elever i år F - 5.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Hovgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Hovgårdsskolan

Förskollärare Lundsgårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Lundsgårds förskola är belägen i Kvibille samhälle strax utanför Hlamstad. Den ligger naturskönt, granne till ängar, hästhagar och Kvibille skola. Till förskolan hör en stor gård utrustad för upplevelser och lek. Vår förskola består av tre avdelningar - Bärnstenen, Slipstenen och Malstenen. Varje avdelning har barn i åldrarna 1-3 år.Du kommer att vara en av tre pedagoger som ansvarar för arbetet på avdelningen. På Lundsgårds förskola har vi målsättningen att barnen ska känna JAG KAN - JAG DUGER. Vi har en stor tilltro till barnens egen kompetens redan från det att de är små. Tack vare förskolans läge "mitt i naturen" använder vi oss ofta av naturen i närområdet i vår pedagogiska verksmahet när det gäller allt från rörelse till matematik. På Lundsgårds förskola kommer du att vara en del i ett spännande pedagogiskt utvecklingsarbete både när det gäller pedagogisk dokumentation, systematik samt utvecklande av användandet av IKT-verktyg i det pedagogiska arbetet. Vi söker därför dig som är intresserad av att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten i linje med vår reviderade läroplan. Vi ser att du är rak, ödmjuk och ärlig i kontakten med andra människor och har en hög servicenivå. Du är en person som känenr ansvar för verksamheten på avdelningen men även har förmågan att se helheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Önskvärt: Kunskaper om samt arbetat aktivt med pedagogisk dokumentation. Kunskap om samt arbetat aktivt med IKT-verktyg i det pedagogiska arbetet. Särskilt intresse för att använda dig av sång och musik i det pedagogiska arbetet.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Lundsgårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Lundsgårds förskola

Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare med idrottskompetens till Lummerskolan. På Lummerskolan har man ett pedagogiskt arbetssätt som är anpassat för elever med autism och utvecklingsstörning. Autism innebär att personen har en funktionsnedsättning som påverkas sättet att tänka, samspela och kommunicera. Vi söker dig som är en god pedagog, speciellt lämplig att arbeta med särskoleelever och som passar in i arbetslaget som består av bl a speciallärare, förskollärare och fritidspedagog. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. I tjänsten ingår undervisning i idrott, engelska och samhällsorienterande ämnen. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen med kompetens inom idrott. Krav: Erfarenhet av arbete inom särskolan och kunskap om autism.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan

Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta tillsammans med lärare i årskurserna 1-4 samt i fritidsverksamheten. Du ska: -tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med aktuella styrdokument. -arbeta aktivt för att skapa en trygg, rolig och lärorik verksamhet. Du är positiv, kreativ och ser möjligheter samt har lätt för att samarbeta med kollegor. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen eller annan nyare lärarutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Krav: Du ska ha erfarenhet av att arbeta i skolan med de yngre åldrarna och har förmågan att driva utvecklingsarbete samt inspirera kollegor och elever. Du är inte främmande för att leda projekt vilka syftar till att verka för att nyfikenhet och lust till lärandet sätts i centrum. Du har arbetat med barn i särskilt behov av stöd. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift), körkort samt intresse av IKT.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan

Förskollärare till ny småbarnsavdelning på Åleds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 1-2 förskollärare till ny avdelning på Åleds förskola. Vill du vara med och starta upp en nya småbarnsavdelning (1-3 år) på Åleds förskola? Du har drivkraft och engagemang till att utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Som förskollärare vet du att barn kan. Du ser det som din uppgift att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt och tillsammans med dig som viktig medupptäckare. Som förskollärare ansvarar du för att ni tillsammans i arbetslaget planerar, dokumenterar, genomför, utvärderar och utvecklar förskolans verksamhet utifrån våra styrdokument och intentioner. Vi söker dig som har förmåga att se barns möjligheter och har drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat till läroplanens mål. Avdelningen ska präglas av lärmiljöer som bygger på undersökande arbetssätt, tillåtande och tillgängliga miljöer. Du ser möjligheter i mångfald och variation. Du har en stark vilja att samarbeta och hjälpa till att skapa "VI-KÄNSLA" i hela huset, såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan. KVALIFIKATIONER Legitimerad förskollärare. Meriterande: Vi ser gärna att du har kunskaper och intresse att arbeta med IKT. Du har ett stort intresse för sång och musik och kan använda det i vardagliga situationer.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till ny småbarnsavdelning på Åleds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till ny småbarnsavdelning på Åleds förskola

Förskollärare till Bäckagårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övriga i arbetslaget planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans uppdrag utifrån våra styrdokument. Vi söker dig som är engagerad, samarbetsvillig, kreativ och lösningsfokuserad. Vår förväntan är att du tar aktiv del i att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna och har tilltro till sig själva och sin förmåga. Det är angeläget att samverkan med föräldrarna präglas av öppenhet, tillit, delaktighet och respekt. Verksamheten ska kännetecknas av ett gott bemötande och ett proffessionellt förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Vi ser gärna att du har kunskaper och förmågor inom estetiska ämnen såsom musik, bild, drama och teater. Önskvärt: Kunskaper och erfarenhet av ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt samt goda kunskaper och erfarenhet i pedagogisk dokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på småbarnsavdelning. God datorvana och IT-kunskaper.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Bäckagårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Bäckagårds förskola

Förskollärare Alléns förskola, Oskarströms vo
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Alléns förskola är en tvåavdelningsförskola med barn i åldrarna 1-5 år. Avdelningarna Linden och Kastanjen arbetar ihop som en avdelning och deras gemensamma projekt är vatten. På Linden går de äldsta barnen och på Kastanjen de yngsta. Som förskollärare driver du tillsammans med dina kollegor det pedagogiska arbetet i enlighet med våra styrdokument. Du är en person som tar ansvar för verksamhetens pedagogiska utveckling. Du är positiv som person och har ett bra bemötande gentemot alla du möter i ditt yrke och har en hög servicenivå. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Önskvärt: Erfarenhet av pedagogiskt arbete. God datorvana.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Alléns förskola, Oskarströms vo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Alléns förskola, Oskarströms vo

Specialpedagog till Steningeskolan och Lyngåkraskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER På Lyngåkraskolan och Steningeskolan möter dina barn engagerade och ambitiösa lärare som med sin pedagogiska erfarenhet ger barnen breda kunskaper som de tar med sig resten av livet. Alla pedagoger arbetar med Delaktighet, Inflytande och Ansvar. Du förväntas sätta dig in i det arbetet och genom kvalitetssäkringsprocesser ge barnen ett reellt inflytande på både arbetssätt och verksamhet. Som specialpedagog kommer du tillsammans med rektor att ansvara för elevhälsoteamet, viss fortbildning, handledning mm. I vissa fall kan det också innebära arbete riktat mot förskolan. Tjänsten kommer att innehålla vissa ledningsfunktioner. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Specialpedagog.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Steningeskolan och Lyngåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Steningeskolan och Lyngåkraskolan

Förskollärare till Oskarström förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 1-2 förskollärare till Oskarströms förskola som har barn i åldrarna 1-3 år. Som förskollärare på Oskarströms förskola har du och ditt arbetslag utöver veckoplanering och 4 stängningsdagar per år en hel planeringsdag i månaden. Vi kräver att du som förskollärare tar en aktiv del i vår pedagogiska utveckling samt arbetar efter läroplanens intentioner. Vi strävar efter en barnsyn där varje enskilt barn har en potential till lusten att lära och utforska. Barn är nyfikna, resursrika, utforskande, fulla av möjligheter och har oftast förmågan att vilja kunna själv. Alla barn är unika då de bär med sig sin egen ryggsäck med erfarenheter från livet, dessa erfarenheter är präglade av barnets miljö, förutsättningar och uppväxt. Utifrån denna barnsyn planeras förskolans innehåll aå att den möter den specifika barngruppens intressen och bidrar till att varje barns ryggsäck fylls på med ytterligare kunskap. Vårt pedagogiska förhållningssätt bygger på en gemensam barntillsyn där barnet har en aktiv roll i sitt lärande och vår roll som pedagoger blir att vi är medforskande och utmanande i barnens lärprocesser. För att kunna förstå och vidareutveckla barnets lärprocesser är dokumentation ett viktigt verktyg för oss pedagoger. Ett annat viktigt verktyg är den pedagogiska miljön som förskolan erbjuder. Den pedagogiska miljön formas utefter barnens intressen och möjligheter till utveckling, samt att locka barnets upptäckarlust. Det är viktgt att miljön är föränderlig så att den ständigt kan möta barnen i deras utvecklingsprocesser. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Oskarström förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Oskarström förskola

Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa elever i åk 6-9, i tjänsten ingår även mentorskap. Du tar aktiv del i ämneslagets arbete. I mentorsuppdraget ansvarar du för elevernas utveckling och kontakten med hemmet. Du tycker om att samarbeta med kollegor, med elevernas lärande i fokus. Vi söker dig som har ett genuint intresse för elevers lärande. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Vi förutsätter att du visar engagemang och bidrar till Söndrumsskolans goda rykte. Du ska ha en positiv syn på de möjligheter IKT ger för att fördjupa och variera undervisningen. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen, senare år ma/fy/teknik.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/fy/teknik Söndrumsskolan

Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta tillsammans med lärare i årskurserna 1-4 samt i fritidsverksamheten. Du ska: -tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med aktuella styrdokument. -arbeta aktivt för att skapa en trygg, rolig och lärorik verksamhet. Du är positiv, kreativ och ser möjligheter samt har lätt för att samarbeta med kollegor. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen eller annan nyare lärarutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Krav: Du ska ha erfarenhet av att arbeta i skolan med de yngre åldrarna och har förmågan att driva utvecklingsarbete samt inspirera kollegor och elever. Du är inte främmande för att leda projekt vilka syftar till att verka för att nyfikenhet och lust till lärandet sätts i centrum. Du har arbetat med barn i särskilt behov av stöd. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift), körkort samt intresse av IKT.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Gullbrandstorpsskolan

Grundskollärare åk 1-5 Lyngåkraskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER På Lyngåkraskolan möter dina barn engagerade och ambitiösa lärare som med sin pedagogiska erfarenhet ger barnen breda kunskaper som de tar med sig resten av livet. Alla pedagoger arbetar med Delaktighet, Inflytande och Ansvar. Du förväntas sätta dig in i det arbetet och genom kvalitetssäkringsprocesser ge barnen ett reellt inflytande på både arbetssätt och verksamhet KVALIFIKATIONER Lärare med behörighet att undervisa i grundskolan åk 1-5.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 1-5 Lyngåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 1-5 Lyngåkraskolan

Fritidspedagog till Lyngåkraskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER På Lyngåkraskolan möter dina barn engagerade och ambitiösa lärare som med sin pedagogiska erfarenhet ger barnen breda kunskaper som de tar med sig resten av livet. Alla pedagoger arbetar med Delaktighet, Inflytande och Ansvar. Du förväntas sätta dig in i det arbetet och genom kvalitetssäkringsprocesser ge barnen ett reellt inflytande på både arbetssätt och verksamhet. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Lyngåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Lyngåkraskolan

Rektor till Åledsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Åledskolan är en en helt nybyggd skola som invigs efter påsken 2014. Nya lokaler kommer medföra att du som rektor ges stora möjligheter att tillsammans med din personal forma en skola som följer med i tiden. Vi söker en rektor som är en tydlig ledare och engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete. Din uppgift är att tillsammans med din personal fokusera på det pedagogiska ledarskapet vilket innebär att du organiserar, driver och utvecklar verksamheten mot ökad måluppfyllelse. Bilda team med övriga rektorer inom Oskarströms verksamhetsområde (F-6) med syfte att öka likvärdigheten, höja måluppfyllelsen och utveckla våra gemensamma förbättringsarbeten. Alla rektorer i Halmstad kommun ingår i olika nätverk/grupper av rektorer såväl inom Oskarströms verksamhetsområde som kategori F-6 och ledningsgrupp Skolområde norr. Du skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat med elever, föräldrar och övriga omvärldskontakter. Som rektor har du det övergripande ansvaret för verksamheten och att den bedrivs inom de ekonomiska ramarna. Du kommer att ha ett direkt personalansvar som bl a innefattar årliga medarbetar- och lönesamtal samt ha ett arbetsmiljöansvar. Som person är du trygg i dig själv och ditt ledarskap. Du har förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare samtidigt som du är lyhörd och tydlig i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat och därigenom skapa förståelse och acceptans för fattade beslut. KVALIFIKATIONER Du har examen från en relevant högskoleubildning, god pedagogisk insikt och är väl förtrogen med skolans styrdokument och arbetsformer. Önskvärt: Det är meriterande om du genomgått rektorsutbildning. Praktisk erfarenhet av att arbeta som rektor inom grundskolan. Krav: Körkort.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Åledsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Åledsskolan

Rektor till Lummerskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Lummerskolan är en skola för elever med utvecklingsstörning och autism. Skolan undervisar i grund- grundsär- och träningsskola(F1-9) och har även barn i förskola och fritidshemsverksamhet. Vi söker en rektor som är en tydlig ledare och engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete. Din uppgift är att tillsammans med din personal fokusera på det pedagogiska ledarskapet vilket innebär att du organiserar, driver och utvecklar verksamheten mot ökad måluppfyllelse. Du ansvarar för att skolmiljön och inlärningssituationerna är så anpassade att skolans elever ges samma möjligheter att tillgodogöra sig inlärningen som övriga. Du skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat med elever, föräldrar och övriga omvärldskontakter. Som rektor har du det övergripande ansvaret för verksamheten och att den bedrivs inom de ekonomiska ramarna. Du kommer att ha ett direkt personalansvar som bl a innefattar årliga medarbetar- och lönesamtal samt ha ett arbetsmiljöansvar. Som person är du trygg i dig själv och ditt ledarskap. Du har förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare samtidigt som du är lyhörd och tydlig i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat och därigenom skapa förståelse och acceptans för fattade beslut. KVALIFIKATIONER Du har examen från en relevant högskoleubildning, god pedagogisk insikt och är väl förtrogen med skolans styrdokument och arbetsformer. Det är meriterande om du har arbetat som rektor. Krav:Praktisk erfarenhet av arbete i särskola och autism
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Lummerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Lummerskolan

Rektor till Hovgårdsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en rektor som är en tydlig ledare och engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete. Din uppgift är att tillsammans med din personal fokusera på det pedagogiska ledarskapet vilket innebär att du organiserar, driver och utvecklar verksamheten mot ökad måluppfyllelse. Alla rektorer i Halmstad kommun ingår i olika nätverk/grupper av rektorer såväl inom Söndrums verksamhetsområde som ledningsgrupp Skolområde norr. Du skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat med elever, föräldrar och övriga omvärldskontakter. Som rektor har du det övergripande ansvaret för verksamheten och att den bedrivs inom de ekonomiska ramarna. Du kommer att ha ett direkt personalansvar som bl a innefattar årliga medarbetar- och lönesamtal samt ha ett arbetsmiljöansvar. Som person är du trygg i dig själv och ditt ledarskap. Du har förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare samtidigt som du är lyhörd och tydlig i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat och därigenom skapa förståelse och acceptans för fattade beslut. KVALIFIKATIONER Du har examen från en relevant högskoleubildning, god pedagogisk insikt och är väl förtrogen med skolans styrdokument och arbetsformer. Det är meriterande om du genomgått rektorsutbildning. Krav: Praktisk erfarenhet av att arbeta som rektor inom grundskolan
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Hovgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Hovgårdsskolan

Förskollärare till Bergsgårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete med barn 3-4 år tillsammans i arbetslaget och övriga förskolan, som nu är byggnadsmässigt totalrenoverad. Vi söker dig som har en förmåga att se barns möjligheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat till läroplanens mål. Du har en stark vilja att samarbeta, såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan och ser möjligheter i mångfald och variation. Du är flexibel, serviceinriktad och pålitlig och har ett gott bemötande mot alla på förskolan. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Krav:Goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. God it-kunskap.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Bergsgårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Bergsgårds förskola

Specialpedagog till Jutarumsskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Jutarumsskolan är en F-5 skola som ligger i Söndrum i Halmstad. Skolan ligger vackert belägen vid en populär vandringsled, ”Prins Bertils stig”. Och det är endast ett par hundra meter ner till havet och sandstrand. Runtom skolan finns en skog och det finns även stora grönytor. Skolan har en härlig skolgård med både öppna gräsytor och buskage som ger utrymme till många olika lekar för eleverna. Tillsammans med rektor och elevhälsoteamet arbetar du för en utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever på Jutarumskolan. Du ingår i skolans Trygghetsteam och du har även viss undervisning för elever i behov av särskilt stöd. I arbetet ingår utförande av pedagogiska utredningar på organisations-grupp - och individnivå. Du ska även arbeta med handledning och stöd för personal samt aktivt delta i utvecklingsarbete som bedrivs på skolan. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för det pedagogiska arbetet i nära samarbete med rektor. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och har en väl utvecklad samarbetsförmåga och ser möjligheter i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Specialpedagog utbildning samt utbildning mot barn med funktionshinder. Bakgrund som lärare med erfarenhet av att arbeta med elever år F-5 samt erfarenhet av att arbeta med elever med funktionhinder. Kännedom om ASI. Boksamtal och Bravkod. Krav: Erfarenhet av elever med funktionshinder
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Jutarumsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Jutarumsskolan

Pianolärare till Kulturskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Halmstads kulturskola har en bred, omfattande musikverksamhet med hög kvalitet. Individuell undervisning och ensembleundervisning kombineras enligt en väl genomtänkt organisation. Nu söker vi en pianolärare efter att en av våra skickliga lärare går i pension. I tjänsten ingår att undervisa i piano i grupp och också i individuella lektioner. Du ingår i ett arbetslag i piano som har mycket samarbete med varandra. Du bör således ha en bra pedagogik såväl för nybörjaren som för den som vill söka vidare inom högre musikutbildningar. Dina kommunikativa förmågor är mycket viktiga liksom att du kan sprida glädje omkring dig. I tjänsten kan ingå att undervisa i något ytterområde vilket innebär att du behöver ha körkort och bil. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som - har utbildning från Musikhögskola eller liknande, samt har vana av undervisa - håller kvalitetsbegreppet i undervisningen högt - utgår från elevens förutsättningar och lust att lära - har erfarenhet av gruppundervisning - har en musikalisk bredd (genrebredd) med tyngdpunkt i den klassiska traditionen - tycker om att samarbeta med människor i alla åldrar - är flexibel och öppen för nya kreativa idéer
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Pianolärare till Kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pianolärare till Kulturskolan

Förskollärare till Gullängens förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare till Gullängens förskola! Gullängens förskola består av fyra avdelningar och är belägen i Gullbrandstorp ca en mil utanför Halmstad. Vår närhet till naturen samt förskolans stora gård främjar till att nyttja utemiljön i det pedagogiska arbetet. Till tjänsten söker vi dig som har ett genuint intresse av att utmana och utveckla barnens förmågor. Du kommer tillsammans med de övriga i arbetslaget uppmuntra barns nyfikenhet och kreativitet samt planera, dokumentera, genomföra, ompröva, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet utifrån styrdokumenten. Du är engagerad och van vid att hålla många bollar i luften, bemöter barn, vårdnadshavare och arbetskamrater på ett professionellt sätt och bidrar till förskolans fortsatta goda rykte. Välkommen till oss på Gullängens förskola! KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Gärna erfarenhet av arbete med pedagogisk dokumentation samt att du är intresserad av IT och behärskar de vanligaste programvarorna. Förskolan arbear idag med PC och IPad.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Gullängens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Gullängens förskola

Förskolechef till Oskarströms verksamhetsområde
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskolechef till Oskarströms verksamhetsområde. I team med andra rektorer och förskolechefer inom verksamhetsområdet och skolområdet leder du lärandet på förskolan. Som förskolechef har du det övergripande ansvaret för verksamheten och att denna bedrivs inom de ekonomiska ramarna. Som förskolechef i Halmstad förväntas du ta initiativ för att utveckla 1-16 årsperspektivet. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du har förvärvat pedagogisk insikt genom relevant högskoleutbildning och egen erfarenhet. Du har praktisk erfarenhet av arbete som rektor/förskolechef eller annan erfarenhet från förskolan som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Inom Barn och ungdomsförvaltningen förväntar vi oss: • Att du ser dina medarbetares potensial och stimulerar deras utveckling genom att visa förtroende för deras förmåga. • Att du är en aktiv omvärldsspanare som besitter ansvarskänsla, god kommunikativ förmåga, idérikedom och empati. Du har ett etiskt förhållningssätt som är förankrat i läroplanes värdegrund och sätter barnens och medarbetarnas lärande i fokus. • Att du vet ditt uppdrag och är trygg i din roll som förskolechef, även i situationer där du måste fatta svåra beslut och uttrycka din mening klart. Du är tydlig i din i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat och därigenom skapar förståelse och acceptans för fattade beslut.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Oskarströms verksamhetsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Oskarströms verksamhetsområde


Sök lediga jobb Halmstads kommun, Skolområde Norr

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se