Handläggare bostadsanpassning jobb - lediga jobb

Handläggare bostadsanpassning jobb Handläggare bostadsanpassning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Handläggare bostadsanpassning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Handläggare bostadsanpassning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fönsterputsare.- Värmdö

  2. Vi söker matintresserade eldsjälar- Stockholm

  3. Är du vår nästa Stjärnsäljare?- Stockholm

  4. Anläggare med erfarenhet- Stockholm

  5. Lagerarbetare Järfälla- Järfälla

  6. Sjuksköterska,natt- Stockholm

  7. Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare- Stockholm

  8. Är du vår nya medarbetare till Kundservice- Stockholm

  9. Barista/Servis till KLARA all day eat & meet- Stockholm

  10. Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13- Upplands-Bro


Mer beskrivning

Fönsterputsare.
Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö AB är ett lokalt företag som tillhandahåller hushållsnära tjänster, trädgårdshjälp, bygg och målning, städuppdrag och fönsterputs i privathem. Vi tror på personligt bemötande både mot kunder och medarbetare. Anställda hos oss har en nära kontakt med både chefer och kunder, arbetsmiljön är familjär och positiv. Nu söker vi personer som kan putsa fönster, effektivt och med bra resultat. I dagsläget har vi ett stort antal beställningar på fönsterputs och många kunder som står på kö. På grund av att avstånden till kunder på Värmdö , Nacka kan vara långa avstånd mellan kunderna. Därför krävs körkort och bil. Krav: Erfarenhet av fönsterputs, kan uttrycka dig väl, körkort och bil. Referenser krävs.
Företag: RIELLY, SHARON
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputsare. jobb, Fönsterputsare. Värmdö, Fönsterputsare. RIELLY, SHARON
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputsare.

Vi söker matintresserade eldsjälar
Vi söker matintresserade eldsjälar till våra färskvaruavdelningar. Du bör ha minst tre års erfarenhet av traditionellt butiksarbete där manuell försäljning av kött, fisk, charkuterier, färdigmat och ost ingår. Vi ser gärna att du har ett gediget matintresse och har en hög servicenivå samt att du har ett högt tempo och en bra teamkänsla. Du måste vara över 20 år då vi har försäljning av alkoholhaltiga drycker i våra barer. Lön enligt avtal. 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns. Endast postala svar.
Företag: NK SALUHALL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker matintresserade eldsjälar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker matintresserade eldsjälar

Är du vår nästa Stjärnsäljare?
Trygg Kommunikation är idag verksamt inom förmedling av kundservice/tjänsteförsäljning mot privatkunder och företag. Trygg kommunikation tillhandahåller även tjänster inom mobil media. Vår ambition är att bli marknadens tryggaste partner och erbjuda våra medarbetare den Tryggaste arbetsplatsen i Sverige. Nu utökar vi vår personalstyrka och söker dig som är säljare med placering i Stockholm. Som säljare hos Trygg Kommunikation arbetar du på en Trygg arbetsplats med telefon och dator som ditt främsta arbetsverktyg, vi erbjuder dig professionellt ledarskap med stor möjlighet till utveckling. Vi söker dig som vill få chansen att jobba i ett företag med hög moral och möjlighet till goda förtjänster för din insats. Vi söker just nu engagerade medarbetare som vill vara med på en spännande resa och utgöra stommen till en ny säljavdelning och därmed få möjlighet att forma sin roll i företaget. Tjänsten innebär: Att du via telefon kommer att kontakta potentiella kunder och erbjuda dessa möjligheter att ta del av Sveriges bästa produkt inom premiepension. Produkten är kostnadsfri och är väldigt fördelaktig gentemot konkurrenterna. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning. Vi söker dig som: Är villig att ta eget ansvar och har viljan att hela tiden överträffa dina mål. Är tävlingsinriktad och stresstålig Har ett intresse inom försäljning Meriterande: Tidigare erfarenhet av liknande försäljningsuppdrag (dock inget krav) Arbetet kommer att vara placerat på Franzéngatan 43 i centrala Stockholm, där vi sitter i fräscha lokaler med en minuts gångavstånd till så väl strand som tunnelbana
Företag: TRYGG KOMMUNIKATION I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Stjärnsäljare?

Anläggare med erfarenhet
För kunds räkning söker vi just nu anläggare med gedigen erfarenhet. Du som söker jobbet bör ha arbetat som anläggare i minst fem år, gärna med arbetsledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av marksten och trädgårdsanläggning. Arbetet är varierande och du kommer ha möjlighet att använda hela ditt kompetensregister. De arbeten vi utför kan vara t.ex. parkanläggning, marksten, murar, VA, dränering och väg. Du arbetar självständigt med att planera arbetet utifrån det uppdrag du tilldelats. Eftersom du möter kunden är det viktigt att du tycker om att möta människor. Vi arbetar alltid i arbetslag och är måna om att man trivs med sin medarbetare. Vi tror att man gör ett bättre jobb om man trivs och vill satsa på dig som arbetar hos oss. Vi har din trygghet och hälsa i fokus och vi tittar just nu på att ta fram ett bonussystem för att du som medarbetare ska få direkt återkoppling av hur viktig din roll är. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggare med erfarenhet

Lagerarbetare Järfälla
Som lagerarbetare hos oss är du delaktig i samtliga sysslor på företagets huvudlager. Arbetet är omväxlande och innehåller bl.a. arbetsmoment som varumottagning, avprickning/kontroll av leveranser, plock samt packning, speditörskontakt. Vi söker dig som: - är positiv, framåt, lättlärd samt noggrann - kan ställa krav på dig själv och din omgivning - fungerar både i grupp och i självständigt arbete - har god datavana - är punktlig och klarar av att hålla ett högt tempo. Tjänsterna avser vikariat 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Truckkort är mycket uppskattat men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt tillgänglighet. Sista ansökningsdag 2013-07-26 För mer info om företaget se www.teknikmagasinet.se
Företag: TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB,
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare Järfälla

Sjuksköterska,natt
Sjuksköterska, nattjänst, på särskilt boende för äldre. Anställning: Tillsvidare (inkl. provanställning). Deltid 71%, tjänstgöring 7 nätter / 3 veckor Anställningsstart: 1/10-13 Arbetsuppgifter: Omvårdnadsansvarig sjuksköterska, arbetsledare för ett team av 7 undersköterskor. Ansvarar för 87 boenden på 6 avdelningar Delegera medicinska uppgifter. Krav: Sjuksköterskeexamen, gärna vidarutbildad i geriatrik,helst erfarenhet av äldrevård. Erfarenhet och intresse för arbetsledning.
Företag: Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, (SVPH)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska,natt jobb, Sjuksköterska,natt Stockholm, Sjuksköterska,natt Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, (SVPH)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska,natt

Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare
Tavex AB ingår i en av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med investeringsguld. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk utländsk valuta. Tavex-koncern har över 150 medarbetare i 7 länder. Tillträde omgående. Mer information om tjänsten Som kassabiträde på Tavex kommer du att vara ansiktet utåt och vara den som möter kunderna samt utför transaktioner i kassan. Vi tror att du är en säljande person som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar samtidigt som vi kräver att du är har en god sifferförståelse och tycker att huvudräkning är roligt. Du präglas av noggrannhet och en utåtriktad attityd och har åtminstone gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet är också uppskattat och då företrädesvis från försäljning, kassa, finans eller valutaväxling. Vi tror att du är: - Energisk, positiv och detaljinriktad - Bra matematiska kunskaper (ett matematiktest ingår i intervjuprocessen) - Behärska svenska och bra engelska, både muntligt och skriftligt - Intresserad av finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden - Social och samarbetsvillig Arbetets innehåll: - Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld) - Försäljning och marknadsföring av vårt erbjudande inom såväl valuta som investeringsguld - Kassaarbete - Administration och enklare bokföringsuppdrag Av säkerhetsskäl så kan tilltänkt kandidat ombes att förse Tavex med ett utdrag ur brottsregiser samt en kreditupplysning. Ev. frågor kring tjänsten besvaras av Philip Carpel på 070-6788862. Välkommen med din ansökan snarast till jobb@tavex.se, Intervjuer sker löpande. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jobb@tavex.se. Bifoga gärna bild.
Företag: TAVEX AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare

Är du vår nya medarbetare till Kundservice
Är du vår nya medarbetare till Kundservice i Skarpnäck Vi söker en ersättare, för en av våra medarbetare som ska gå på föräldraledighet för perioden 130701?140901. Gillar du att arbeta i högt tempo, att arbeta tillsammans med andra och att ha ett utåtriktat och stimulerande arbete med mycket kundkontakter är detta något för dig! Din uppgift blir att ta emot samtal från våra kunder, ge information och rådgivning via telefon om mögel och röta samt att boka besök för tekniker. Du kommer också att arbeta med att boka kunder via listor, svara på mail och fax samt övriga kontorsgöromål. Vem är du? Som person är du en serviceminded lagspelare som tycker det är viktigt med ordning och reda. Vidare är du en noggrann person som är självgående, trivs med telefonen som arbetsredskap och är duktig på att ta människor. Du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift och har goda kunskaper i office paketet samt kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller annat serviceyrke. På Anticimex Byggnadsmiljöavdelning i Skarpnäck arbetar idag 30 personer i trivsamma lokaler. Vad kan Anticimex erbjuda dig? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, intern utbildning, ett internationellt perspektiv samt goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar vi med mångfald - och jämställdhetsfrågor för vi är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet samt leder till ett bättre resultat. Vårt arbete präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.
Företag: Anticimex Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya medarbetare till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya medarbetare till Kundservice

Barista/Servis till KLARA all day eat & meet
BARISTA / SERVIS - RICA HOTEL STOCKHOLM Efter vår nyöppning är det nu dags att utöka vår personalstyrka på Rica Hotel Stockholm och vi söker nu dig till vårt gäng! NYA RICA HOTEL STOCHOLM ÄR MÖTESPLATSEN MITT I CITY, FÖR MÄNNISKOR PÅ VÄG. Rica Hotel Stockholm har under det senaste året genomgått en ordentlig resa med ny modern och stilren design. Hotellet är en spegling av Stockholm - staden byggd på vatten. I hotellets inredning finns detaljer och element från Stockholm, där historia möter nutid. Här finns kännetecken från staden, som Stockholms vatten, Gamla Stan, Södermalm samt Sergels torgs karaktäristiska mönster. NYA STOCKOLMSSALEN MED PLATS FÖR 200 PERSONER Hotellet har 8 möteslokaler för konferens, produktvisning eller utbildning. Perfekt beläget vid Hötorget i huvudstadens absoluta centrum, endast fem minuter från Centralen, Cityterminalen och Arlanda Express. Vid nyöppningen presenteras Stockholmssalen för upp till 200 personer, en stor och flexibel lokal som kan formas efter behov, från biosittning i gradäng till öar för workshops. FANTASTISK ATRIUMGÅRD På Stortorget och Nytorget, vår atriumgård i två plan med öppningsbart glastak, serveras frukostbuffén, fikabuffén och konferensluncher. GRAND CAFÉ KLARA ALL DAY EAT & MEET På Klara eat and meet möts hotellgäster, turister och Stockholmare. Det är ett ställe mittemellan café och restaurang. Befriat från bestämda tider för frukost, lunch och middag. Här träffas man. Här sitter man ner, äter gott, fikar, pratar, mailar och laddar både kroppen, knoppen och telefonen. Oavsett om det gäller morgonavstämning, lunchmöte eller lättare middag erbjuder Klara á la carte frukost, Grand Sandwich-meny, smårätter, fräscha juicer och Swedish fika med "drop coffee". På Stortorget, i Stockholmssalen eller på Klara - all day eat & meet träffas nya människor varje dag, året runt. Till Grand Café Klara söker vi nu Barista/Servis. Vi ser gärna att du genomgått en Baristautbildning och ser kaffeservering som ett hantverk. Du skall ha tidigare erfarenhet från servering, gärna från café & restaurang. Vi kommer att erbjuda bordservering, därav är viss serveringsvana önskad. Vi söker personer med mycket energi och en skön stil som passar vårt nya Grand Café Klara. Arbetsuppgifter -A la carte och kaffeservering från morgon till kväll i vårt Grand Café KLARA Kvalifikationer - Restaurangskola eller minst 3 års dokumenterad vana från motsvarande. - Minimum svenska och engelska flytande. - Ytterliggare ett språk eller erfarenhet från caféarbete eller baristautbildning meriterande Personliga egenskaper - Pigg och stresstålig som gillar fart och fläkt - Positiv och serviceminded med en glad och pigg utstrålning. - Lätt att kommunicera med gäster Vi erbjuder 1 st heltid samt 1 st deltid (ca 50%) både vardagar och lördagar på frukost, lunch och kvällar. Utbildningsinriktning Hotell och restaurang Utbildningsnivå Vidareutbildning Gymnasium Språk Svenska Engelska Arbetsplats Rica Hotel Stockholm, 11157
Företag: Rica Hotel Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barista/Servis till KLARA all day eat & meet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista/Servis till KLARA all day eat & meet

Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Upplands-Bro inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.upplandsbro@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13


Sök lediga jobb Handläggare bostadsanpassning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se