Handledare till boende för ensamkommande barn_ungdomar lediga jobb

Handledare till boende för ensamkommande barn_ungdomar jobb Handledare till boende för ensamkommande barn_ungdomar jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Handledare till boende för ensamkommande barn_ungdomar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Handledare till boende för ensamkommande barn_ungdomar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Två (2) Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Pajala

 2. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Pajala

 3. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Pajala

 4. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Pajala

 5. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Kiruna

 6. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar.- Alingsås

 7. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat- Pajala

 8. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat- Pajala

 9. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar.- Alingsås

 10. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Kiruna

 11. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar, vikariat- Kiruna

 12. Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar- Pajala


Mer beskrivning

Två (2) Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Verksamheten för Ensamkommande barn växer och kommunen står i beredskap för att utöka antalet boenden/boendeplatser på Hem för Vård eller Boende. Placeringsort Korpilombolo och/eller Pajala C. Två (2) HANDLEDARE TILL BOENDE FÖR ENSAMKOMMANDE BARN/UNGDOMAR under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde: Enligt överenskommelse. Omfattning: 100 procent, tillsvidaretjänst Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara ett professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverkar till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som har adekvat högskoleutbildning. Annan utbildningsbakgrund kan också vara lämplig för anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar, och/eller krisstöd är meriterande. Körkort är ett krav. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall du visa upp ett registerutdrag vid ev. anställning: HVB-hem, Misstanke och belastningsregister. Blankett: http://polisen.se/Norrbotten/Service/Blanketter/ Körkort klass -B---.
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Två (2) Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två (2) Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Verksamheten för Ensamkommande barn växer och kommunen står i beredskap för att utöka antalet boenden/boendeplatser på Hem för Vård eller Boende. Placeringsort Korpilombolo och/eller Pajala C HANDLEDARE TILL BOENDE FÖR ENSAMKOMMANDE BARN/UNGDOMAR. Sex (6) visstidsanställningar, under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde: Enligt överenskommelse. Omfattning: 100 procent, visstidsanställning, som kan komma att övergå i tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara ett professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverkar till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som har adekvat högskoleutbildning. Annan utbildningsbakgrund kan också vara lämplig för anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar, Och/eller krisstöd är meriterande. Körkort är ett krav. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall du visa upp ett registerutdrag vid ev. anställning: HVB-hem, Misstanke och belastningsregister. Blankett: http://polisen.se/Norrbotten/Service/Blanketter/ Körkort klass -B---.
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt skolor och förskolor i världsklass. Verksamheten för Ensamkommande barn växer och kommunen står i beredskap för att utöka antalet boenden/boendeplatser på Hem för Vård eller Boende. Placeringsort Korpilombolo och/eller Pajala C. HANDLEDARE TILL BOENDE FÖR ENSAMKOMMANDE BARN/UNGDOMAR under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ref.nr 83/14 Tillträde. Enlig överenskommelse. Omfattning: 100 procent, tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara ett professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverka till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan adekvat utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar, och/eller krisstöd är meriterande. Språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Upplysningar: Vill Du veta mer kontakta enhetschef Börje Rytiniemi 070-300 15 90. E-post borje.rytiniemi@kommun.pajala.se För information om kommunen besök www.pajala.se. Fackliga Kontaktpersoner:Vision: Sixten Olli 0978-120 62 Lärarförbundet: Anders Wanhatalo 070-303 55 74, Kommunal: Eva Holma Groth 070-302 06 56 Allmänt: Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatsen. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Kommunala avtal och reglementen gäller. Kommunen tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk. För din information vill vi meddela att din ansökan kommer att databehandlas. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall du visa upp ett registerutdrag vid ev. anställning: HVB-hem, Misstanke och belastningsregister. Blankett: http://polisen.se/Norrbotten/Service/Blanketter/
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt fantastisk skola och förskola. Verksamheten för Ensamkommande barn växer och kommunen står i beredskap att utöka antalet boenden/boendeplatser på Hem för Vård eller Boende. Vi söker nu tre handledare med placering i Korpilombolo och/eller Pajala Centralort. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara ett professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverka till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan adekvat utbildning. Stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar, och/eller krisstöd är meriterande. Språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Tillträde Enligt överenskommelse. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se Den som erbjuds anställningen ska lämna utdrag ur de register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister och lagen (1998:621) om misstankeregister, med krav i Lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller boende som tar emot barn.
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Gillar du att arbeta med barn/ungdomar? Då kan det här vara ett arbete som passar dig! Kiruna kommun har två boenden för ensamkommande barn/ungdomar. Varje boende har 10 platser för asylsökande pojkar i åldern 15-17 år. Man får bo kvar på HVB-hemmet tills man fyllt 18 år. Enheten har idag 16 personal som arbetar enligt schema, dygnet runt. Målet med verksamheten är att under trygga förhållanden ge ungdomarna en meningsfull tillvaro med vägledning och stöd. Ungdomarna ska ges förutsättning till en god introduktion/integration där de på sikt ska bli ansvarsfulla och självständiga samhällsmedborgare. För att uppnå målen arbetar verksamheten utifrån ett salutogent perspektiv. Arbetsuppgifter: Som handledare deltar Du i ungdomarnas vardag och ansvarar för deras dagliga omsorg, tillsyn och fostran. Du ska vara ett nära vuxenstöd, medverka i social planering, aktivera ungdomar, dokumentera fortlöpande, ha kontakt med andra verksamheter/myndigheter och alla som finns runt ungdomarna. Du skall delta i det praktiska arbetet på boendet och även vara kontaktperson till ungdomar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och som person bör Du vara pedagogiskt lagd, trivas med att arbeta i team samt ha en god samarbets- och initiativförmåga. Kvalifikationer: Vi söker Dig med adekvat högskoleutbildning med social eller pedagogisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha intresse för barn/ungdomar, det mångkulturella samhället och integrationsfrågor. Erfarenhet av arbete på HVB hem med ungdomar och asylsökande är meriterande. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Eftersom vi möter ungdomar med olika svårigheter är det nödvändigt att du har en egen grundtrygghet som gör dig rustad för att hantera svåra situationer. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort klass B är ett krav. Omfattning: 100 %, kväll, natt- och helgtjänstgöring (sovande jour), eventuellt kan det bli aktuellt med renodlade nätter samt två skift Tillträde: snarast Rekrytering sker i samråd med berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall Du vara beredd att lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister vid en eventuell anställning. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation Välkommen med Din ansökan med personligt brev och meritförteckning Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Kiruna kommun
Ort: Kiruna
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar.
Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”. Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm. Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Socialförvaltningen i Alingsås kommun planerar att under hösten 2015 starta ett första boende för ensamkommande flyktingbarn och ungdomar. Vi söker nu 7 stycken ungdomshandledare som vill vara med från start och tillsammans bygga upp vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Som handledare kommer du att arbeta vid ett nytt boende för ensamkommande ungdomar som beviljats uppehållstillstånd. Du ska vara ett professionellt vuxenstöd i ungdomarnas vardag och aktivt motivera samt integrera ungdomarna i samhället. Du ska praktiskt stötta i ungdomarnas vardag med bland annat läxläsning, kamratrelationer och fritidsaktiviteter. Att tillsammans med ungdomarna sköta vardagliga sysslor som matlagning, städning och tvätt är en självklar del i arbetet. Du kommer i arbetet ha löpande kontakter med ungdomarnas gode män, särskilt förordnad vårdnadshavare, skola och myndigheter. Schemalagd arbetstid med kväll, helg och nattjänstgöring KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning eller kvalificerad yrkeshögskoleutbildning inom socialt arbete och/eller pedagogiskt arbete eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet från interkulturellt arbete. Vi förutsätter att du har en kulturell ödmjukhet och har en förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Du är en trygg vuxen med stor förmåga till tålamod men också tydlig och konsekvent. Du är strukturerad med god förmåga till sammarbete och kan skapa en delaktighet och engagemang. God datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. För anställning krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. B-körkort är ett krav ÖVRIGT Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Alingsås kommun, Socialförvaltningen
Ort: Alingsås
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar.

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt fantastisk skola och förskola. Verksamheten för Ensamkommande barn i Korpilombolo växer och där du som medarbetare i Pajala kommun är en nyckelperson för våra ungdomar som behöver stöd och hjälp för att integreras i vår kommun. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara ett professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverka till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar, nätter och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan adekvat utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar, och /eller krisstöd är meriterande. Språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tidsbegränsad till 2016-06-12. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se Den som erbjuds anställningen ska lämna utdrag ur de register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister och lagen (1998:621) om misstankeregister, med krav i Lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller boende som tar emot barn.
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt fantastisk skola och förskola. Verksamheten för Ensamkommande barn i Korpilombolo växer och där du som medarbetare i Pajala kommun är en nyckelperson för våra ungdomar som behöver stöd och hjälp för att integreras i vår kommun. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara ett professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverka till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar, nätter och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan adekvat utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar, och /eller krisstöd är meriterande. Språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tidsbegränsad till 2015-12-31. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se Den som erbjuds anställningen ska lämna utdrag ur de register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister och lagen (1998:621) om misstankeregister, med krav i Lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller boende som tar emot barn.
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar vikariat

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar.
Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”. Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm. Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. ARBETSUPPGIFTER Som handledare kommer du att arbeta vid ett nystartat boende för ensamkommande flyktingbarn. Du ska vara ett professionellt vuxenstöd i ungdomarnas vardag och aktivt motivera samt integrera ungdomarna i samhället. Du ska praktiskt stötta i ungdomarnas vardag med bland annat läxläsning, kamratrelationer och fritidsaktiviteter. Att tillsammans med ungdomarna sköta vardagliga sysslor som matlagning, städning och tvätt är en självklar del i arbetet. Du kommer i arbetet ha löpande kontakter med ungdomarnas gode män, särskilt förordnad vårdnadshavare, skola och myndigheter. Schemalagd arbetstid med kväll, helg och nattjänstgöring KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning eller kvalificerad yrkeshögskoleutbildning inom socialt arbete och/eller pedagogiskt arbete eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet från interkulturellt arbete. Vi förutsätter att du har en kulturell ödmjukhet och har en förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Du är en trygg vuxen med stor förmåga till tålamod men också tydlig och konsekvent. Du är strukturerad med god förmåga till sammarbete och kan skapa en delaktighet och engagemang. God datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. För anställning krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. B-körkort är ett krav ÖVRIGT Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Alingsås kommun, Socialförvaltningen
Ort: Alingsås
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar.

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Handledare till boendet för ensamkommande barn/ungdomar Ref nr 258/15 Gillar du att arbeta med barn/ungdomar? Då kan det här vara ett arbete som passar dig! Kiruna kommun har två boenden för ensamkommande barn/ungdomar. Varje boende har 10 platser för asylsökande pojkar i åldern 15-17 år. Man får bo kvar på HVB-hemmet tills man fyllt 18 år. Enheten har idag 16 personal som arbetar enligt schema, dygnet runt. Målet med verksamheten är att under trygga förhållanden ge ungdomarna en meningsfull tillvaro med vägledning och stöd. Ungdomarna ska ges förutsättning till en god introduktion/integration där de på sikt ska bli ansvarsfulla och självständiga samhällsmedborgare. För att uppnå målen arbetar verksamheten utifrån ett salutogent perspektiv. Arbetsuppgifter: Som handledare deltar Du i ungdomarnas vardag och ansvarar för deras dagliga omsorg, tillsyn och fostran. Du ska vara ett nära vuxenstöd, medverka i social planering, aktivera ungdomar, dokumentera fortlöpande, ha kontakt med andra verksamheter/myndigheter och alla som finns runt ungdomarna. Du skall delta i det praktiska arbetet på boendet och även vara kontaktperson till ungdomar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och som person bör Du vara pedagogiskt lagd, trivas med att arbeta i team samt ha en god samarbets- och initiativförmåga. Kvalifikationer: Vi söker dig med adekvat utbildning exempelvis YH´s integrationspedagogutbildning eller högskoleutbildning med social eller pedagogisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha intresse för barn/ungdomar, det mångkulturella samhället och integrationsfrågor. Erfarenhet av arbete på HVB hem med ungdomar och asylsökande är meriterande. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Eftersom vi möter ungdomar med olika svårigheter är det nödvändigt att du har en egen grundtrygghet som gör dig rustad för att hantera svåra situationer. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort klass B är ett krav. Omfattning: 100 %, kväll, natt- och helgtjänstgöring (sovande jour), eventuellt kan det bli aktuellt med renodlade nätter samt två skift Tillträde: 2015-11-02 Rekrytering sker i samråd med berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen. Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se för att söka denna tjänst. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem Tidsbegränsadanställning tom 2016-08-31 med möjlighet till förlängning. Heltid. Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Kiruna kommun
Ort: Kiruna
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar, vikariat
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Gillar du att arbeta med barn/ungdomar? Då kan det här vara ett arbete som passar dig! Kiruna kommun har två boenden för ensamkommande barn/ungdomar. Varje boende har 10 platser för asylsökande pojkar i åldern 15-17 år. Man får bo kvar på HVB-hemmet tills man fyllt 18 år. Enheten har idag 16 personal som arbetar enligt schema, dygnet runt. Målet med verksamheten är att under trygga förhållanden ge ungdomarna en meningsfull tillvaro med vägledning och stöd. Ungdomarna ska ges förutsättning till en god introduktion/integration där de på sikt ska bli ansvarsfulla och självständiga samhällsmedborgare. För att uppnå målen arbetar verksamheten utifrån ett salutogent perspektiv. Arbetsuppgifter: Som handledare deltar Du i ungdomarnas vardag och ansvarar för deras dagliga omsorg, tillsyn och fostran. Du ska vara ett nära vuxenstöd, medverka i social planering, aktivera ungdomar, dokumentera fortlöpande, ha kontakt med andra verksamheter/myndigheter och alla som finns runt ungdomarna. Du skall delta i det praktiska arbetet på boendet och även vara kontaktperson till ungdomar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och som person bör Du vara pedagogiskt lagd, trivas med att arbeta i team samt ha en god samarbets- och initiativförmåga. Kvalifikationer: Vi söker dig med adekvat utbildning exempelvis YH´s integrationspedagogutbildning eller högskoleutbildning med social eller pedagogisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha intresse för barn/ungdomar, det mångkulturella samhället och integrationsfrågor. Erfarenhet av arbete på HVB hem med ungdomar och asylsökande är meriterande. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Eftersom vi möter ungdomar med olika svårigheter är det nödvändigt att du har en egen grundtrygghet som gör dig rustad för att hantera svåra situationer. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort klass B är ett krav. Omfattning: 100 %, kväll, natt- och helgtjänstgöring (sovande jour), eventuellt kan det bli aktuellt med renodlade nätter samt två skift Tidsbegränsadanställning Till 2017-03-31 eller längst till ordinarie befattningshavare åter träder i tjänst Tillträde: 2016-01-06 Rekrytering sker i samråd med berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall Du vara beredd att lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister vid en eventuell anställning. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation. Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Kiruna kommun
Ort: Kiruna
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar, vikariat

Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt fantastisk skola och förskola. Beskrivning Verksamheten för ensamkommande barn i Korpilombolo där du som medarbetare i Pajala kommun är en nyckelperson för våra ungdomar som behöver stöd och hjälp för att integreras i vår kommun. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara professionellt vuxenstöd, samordna myndighetskontakter och aktivt medverka till integration. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dagtid, kvällar, nätter och helger. Sovande jour ingår. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan adekvat utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med ungdomar och/eller krisstöd är meriterande. Språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Tillträde Snarast. Provanställning kan förekomma. Registerutdrag Den som erbjuds anställning ska lämna utdrag ur de register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister och lagen (1998:621) om misstankeregister, med krav i Lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller boende som tar emot barn. Övrigt Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök gärna pajala.se
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande barn/ungdomar


Sök lediga jobb Handledare till boende för ensamkommande barn_ungdomar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se