Haninge Kommun, Lunda rektorsomr��de jobb - lediga jobb

Haninge Kommun, Lunda rektorsomr��de jobb Haninge Kommun, Lunda rektorsomr��de jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Haninge Kommun, Lunda rektorsomr��de. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Haninge Kommun, Lunda rektorsomr��de. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Grundskollärare, inriktning SV-SO- Sigtuna

  2. 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen- Stockholm

  3. Lärare till Kunskapsskolan Saltsjöbaden- Nacka

  4. Socialsekreterare- Stockholm

  5. Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare- Järfälla

  6. Innesäljare till Callcenter i Stockholm- Nacka

  7. Musiklärare f-9 till Björknässkolan- Nacka

  8. Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet- Österåker

  9. Försäljningschef 3 Telesales- Stockholm

  10. Socialsekreterare- Stockholm


Mer beskrivning

Grundskollärare, inriktning SV-SO
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i åk 3 med ämnesinriktning sv-so. Sedvanliga läraruppgifter inklusive ett mentorskap för en klass i åk 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med ämnesinriktning sv-so. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, inriktning SV-SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, inriktning SV-SO

18-årig kille i Älvsjö/Fruängen
Vi söker assistenter till en autistisk 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen. Arbetet innebär att du hjälper killen med det mesta för att han ska klara sin vardag. Exempelvis hjälper du till med av- och påklädning, måltider, hygien, bistå vid fritidsaktiviteter, åka i kollektivtrafiken, spela TV-spel etc. Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, lugn och ha ett stort tålamod. Det läggs stor vikt vid personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.  Vi ser gärna att du gillar/kan spela gitarr, TV-spel och har humor och har du dessutom erfarenhet av teckenkommunikation och/eller autism är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du är mellan 20-45 år, tjej eller kille. Du kommer att arbeta på kvällar, nätter (jour/väntetid 22:30-06:30) och helger. Arbetstiden varierar och passar perfekt för dig som studerar och kan rycka in extra vid behov. Det är ett krav att du är flexibel med tider för att kunna ingå i vår arbetsgrupp. Tjänsten kommer att vara på deltid och du bör därför ha en annan sysselsättning vid sidan om. Tillträde omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen

Lärare till Kunskapsskolan Saltsjöbaden
Kunskapsskolan Saltsjöbaden är en grundskola åk 6-9 som ligger vackert beläget med utsikt över Hotellviken i Saltsjöbaden. Nu söker vi lärare med behörighet i idrott och hälsa Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. I tjänsten ingår handledaransvar för en grupp elever samt arbete med barn i behov av särskilt stöd. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare Heltid Kontaktpersoner Rektor Helena Sundström, mobiltelefon 0733 137146, helena.sundstrom@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 9 augusti 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Observatoriebacken 133 36 Saltsjöbaden
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Kunskapsskolan Saltsjöbaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Socialsekreterare
Stockholms Stad Hägersten-Liljeholmens SDF Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hägersten-Liljeholmen är en av Stockholms snabbast växande stadsdelar. I stadsdelen ingår Aspudden, Axelsberg/Örnsberg, Fruängen, Gröndal, Ekensberg, Midsommarkransen, Västertorp, Västberga, Mälarhöjden, Hägerstensåsen, Årstadal och Hägersten. Barn och Ungdomsenheten erbjuder omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och med ett fokus på att komplettera kompetensen med evidensbaserad kunskap och metodutveckling i en stadsdel som har god tradition av nära samarbete med övriga professionella och aktiva inom stadsdelen. 2 plats(er).Barn och Ungdomsenheten behöver två socialsekreterare i ungdomsgruppen. Uppdraget är kvalificerat utrednings, förändrings och insatsarbete för åldersgruppen 12-19 år. Ungdomsgruppen ska bli 8 medarbetare tillsammans med biträdande enhetschef när gruppen nu utökas till följd av att inflyttningen till stadsdelen är stor. På enheten finns män men vi fortsätter atta sträva efter en jämnare könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden. Men allas ansökningar är välkomna. Vi söker dig som : * har socionomexamen och gärna erafrenhet av utredningar enligt Sol och LVU. * tycker om att arbeta självständigt men har också ett intresse av att delta i att utveckla ett teams kompetens och arbetsgemenskap * har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. * erfarenhet av arbeta enligt Signs of Safety är en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att passa in i teamet och att tillföra/ komplettera teamets kompetens. Du är nyfiken och samarbetsinriktad med en förmåga att vara lugn i krävande situationer. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: VISION Björn Adolfsson,076-1222391 Britt-Inger Jacobsson - Åhl, SACO, 08 508 22 336 (facklig) Kjerstin Zierer, Enhetschef, 08-50823125 Tillträde: 2013-09-16. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Stockholm, Socialsekreterare Stockholms stad; Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en driven säljare som vill utvecklas inom bilbranschen i ett snabbväxande, framgångsrikt och ungt företag? Hos vår kund får du chansen till ett spännande och utvecklande jobb som bilsäljare.. sök tjänsten idag! Tjänsten Vår kund är en av Sveriges största bilhandlare för begagnade bilar och har fräscha lokaler i Barkarby, Järfälla. Du kommer ingå i ett drivet team med sex andra säljare. Din roll blir att bearbeta kunder och sköta hela säljprocessen från ax till limpa. Vår kund är unik i branschen på flera olika sätt: - Har vuxit från 30 miljoner till 250 miljoner i omsättning på 4 års tid - En platt organisation där dina åsikter är värdefulla och det är nära till beslut - En hårt präglad säljkultur där goda resultat belönas stort - Säljarna har en hög teamkänsla och ställer upp för varandra - Orgaisnationen gör mycket kul tillsammans Kvalifikationer Vi ser följande bakgrund som lämplig: • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning • Goda kunskaper i Officepaketet • Goda kunskaper i engelska • B körkort Vi söker dig som älskar försäljning och vill börja i en ny spännande bransch - bilbranschen. Vi tror att du är resultatinriktad, driven, kreativ och trivs att utveckla relationer med människor. Du gillar att jobba i högt tempo och ser provisionslön som något utmanande och stimulerande. Är du beredd att jobba hårt och visa framfötterna? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare

Innesäljare till Callcenter i Stockholm
Phone House söker drivna Innesäljare till Callcenter i Stockholm  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Vi söker nya innesäljare till vårt växande Callcenter i Stockholm. Du som söker brinner för försäljning, du vill överträffa förväntningar och har ett naturligt sinne för problemlösning. Stämmer detta in på dig? Vänligen läs vidare! Ditt uppdrag blir att ge Phone House kunder den bästa mobila lösningen via telefon. Vi värnar om att tillgodose kundens behov och med hög kvalité leverera den bästa lösningen. Din drivkraft för att arbeta både självständigt och i team är avgörande och en viktig aspekt i det dagliga arbetet. Vi värderar ett stort personligt engagemang och vi ser att du har höga ambitioner vad gäller dina mål och försäljningsresultat. Du har i allra högsta grad möjlighet att påverka din personliga lön genom en provisionsbaserad del utöver din grundlön. Du får ett av branschens starkaste och största varumärken i ryggen och en organisation som har en stor hunger på att alltid bli bättre och att alltid ligga steget före. Som person är du driven och har en hög arbetsmoral. Du har ett glödande engagemang gentemot våra kunder och drivs av att uppnå mål. Du har ett professionellt arbetssätt och vågar fatta egna beslut. Vidare ser vi att du är en teamplayer och delar företagets värdering att bygga framgångar genom en stark teamkänsla och mycket glädje. Vi är övertygade om att med dig i vårt team så kommer vi att växa ytterligare och bli ännu bättre på att guida och inspirera våra kunder till ett bättre mobilt liv. Är du idag en av de framträdande säljarna på ett innesäljkontor, eller har ambitionen att bli det, så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Då vi arbetar med telefonen som arbetsredskap bör du kunna uttrycka dig väl på svenska. För att trivas hos oss har du ett stort engagemang och en positiv attityd, det är individens förmåga att se möjligheter och lösningar som gör skillnaden. Vi arbetar dagtid, måndag-fredag, vid vårt kontor i Sickla. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Gustaf Ottosson via mail gustaf.ottosson@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail! Du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan eventuellt komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare till Callcenter i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare till Callcenter i Stockholm

Musiklärare f-9 till Björknässkolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker en behörig musiklärare som ska arbeta med år 2-9 där huvuddelen av tjänsten ligger mot år 2-6. På Björknässkolan finns ytterligare en musiklärare att samverka med kring planering och bedömning. I tjänsten så ingår även att organisera avslutningar och andra traditionella högtider och andra uppdrag som ingår i en traditionell lärartjänst. I tjänsten ingår även delat klassföreståndarskap i en blivande år 9 och mentorskap för en grupp elever i klassen och undervisning i en musikprofil. Björknässkolan ligger naturskönt i Saltsjö-Boo med närhet till både idrottsplats, skogar och sjöar. Björknässkolan står för hög kvalitet och vi är stolta över våra elevers resultat. Vi ska erbjuda en varierad skoldag för våra elever och hela skoldagen är lika viktig. Vi arbetar mycket med it som pedagogiskt redskap och som pedagog hos oss får du tillgång till en bärbar dator. Alla elever förses med en bärbar dator som ett redskap i skolarbetet.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare f-9 till Björknässkolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare f-9 till Björknässkolan

Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Solskiftesskolan Vår skola är en 4 - 9 grundskola och 1 – 9 grundsärskola. Två olika skolformer under samma tak borgar för en ömsesidig förståelse för allas lika värde. Skolan ligger vackert belägen ca två kilometer från Åkersberga centrum omgiven av strövområden. Vår skola har ljusa trivsamma lokaler med en härlig skolgård med bland annat linbana, basketplan, fotbollsplan och andra rastaktiviteter. Genom vår pedagogiska tanke att kombinera kunskap, kreativitet, kultur, idrott och hälsa stimulerar vi elevernas allsidiga utveckling. Våra fördjupningar som ridning, akrobatik, foto & film, bollsport, bild, slöjd är ett bra exempel på hur detta går hand i hand med varandra! Vi strävar efter att förbereda våra elever för framtida studier i ett kommande samhälle. Denna framtid ställer bland annat krav på goda grundkunskaper i alla ämnen, där social kompetens, initiativrikedom och god digital förmåga är nyckelkompetenser. Interaktiva skrivtavlor och digitala hjälpmedel är en naturlig del av vår undervisning. Skolan arbetar tillsammans över åldrarna med övergripande temadagar. Detta skapar ett naturligt forum för arbetet med vår värdegrund och vår strävan att alltid hålla den levande. Alla elever på Solskiftesskolan ska få uppleva arbetsro, vikten av allas lika värde, känna att deras tankar och åsikter är viktiga. Tjänsten som Ma/Nv lärare på Solskiftesskolan innebär att du tillsammans med andra lärare bedriver undervisning i arbetslag. Du kommer att arbeta nära de sex andra i ämneslaget för Ma/Nv. Vi har god tillgång till adekvat utrustning för att bedriva en varierad undervisning inom de naturvetenskapliga ämnena. Tjänsten är tillsvidareanställning.
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet

Försäljningschef 3 Telesales
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Dina  arbetsuppgifter: Du ansvarar för att bygga tillväxt genom att leda och utveckla konsumentförsäljningen av 3s tjänster via telesales. Du tar även vidare avdelningens kvalitetsfokus genom att ständigt utveckla sättet på vilket våra säljare bemöter kunderna över telefon. Du leder, motiverar och utvecklar dina direktrapporterande medarbetare som består av sex säljledare, en controller och en säljkoordinator på huvudkontoret i Stockholm samt platschefen på vårt Cypernkontor. Du ansvarar även för att säljbudget levereras för samtliga uppsatta nyckeltal samt säkerställer att vi överträffar företagets övergripande mål. I samarbete med marknadsavdelningen ansvarar du för marknadsföringsbudget och trafikdrivning till vår Inboundkanal 020-33 33 33 samt driver och utvecklar det interna samarbetet med andra avdelningar och säljkanaler. I dina arbetsuppifter ingår även att ansvara för att företagets proaktiva förlängningsarbete av befintliga kunder fungerar på bästa sätt och att vår utlandssatsning på Cypern vidaruutvecklas. Du ingår i företagets säljledningsgrupp med ansvar för företagets hela försäljning och rapporterar till försäljningsdirektören Vem är du? Du har minst 5 års erfarenhet av mycket framgångsrik försäljning i ledande position och helst mångårig  (>3år) erfarenhet  av telekom/ operatörsaffären. Du har minst 3 års erfarenhet av att leda både chefer och säljare, helst i snabbt föränderlig miljö. Du har troligen en ekonomisk högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av avtalsförhandling och samarbeten med externa partners. Vi söker dig som är en kreativ och lösningsorienterad person som ser och förverkligar möjligheter, kanske har du idrottsbakgrund med förmågan att både agera lagspelare och individualist. Du är en inspirerande ledare som besitter förmågan att ge stöd när det behövs och utmana medarbetare till att prestera utöver det vanliga. Du är en person som går igång på att vara utmanaren på den svenska telekommarknaden som har orken att fortsätta när andra ger upp. Låter detta intressant, kontakta i så fall vår försäljningsdirektör Johannes Boson, tel.: 0735-438040 eller personalchefen Roger Österman 0735-438608. Vi träffar kandidater fortlöpande så skicka din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!
Företag: 3
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef 3 Telesales jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef 3 Telesales

Socialsekreterare
Stockholms Stad Hägersten-Liljeholmens SDF Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hägersten - Liljeholmen är en av Stockholms stads snabbast växande stadsdelar. I stadsdelen ingår Aspudden, Axlelsberg/Örnsberg, Fruängen, Ekensberg, Gröndal, Midsommarkransen, Västertorp, Västberga, Mälarhöjden, Hägerstensåsen, Årstadal och Hägersten. Invånarantalet är 79.500 och den dagliga verksamheten, som rör kommunal service och omsorg utförs av förvaltningsens cirka 2000 medarbetare. Barn och Ungdomsenheten erbjuder utmanande arbetsuppgifter och med ett fokus på att komplettera kompetensen med evidensbaserad kunskap och metodutveckling i en stadsdel som har god tradition av samverkan mellan professionella och aktiva inom stadsdelen. Arbetsgruppen/ teamet består av 5 medarbetare tillsammans med biträdande enhetschef med ett stort engagemang för att utveckla arbetet. 1 plats(er). Vikarierande socialsekreterare i mottagningsgrupp Barn och Ungdomsenheten behöver en vikarierande socialsekreterare i mottagningsgruppen. Arbetet består i att ta emot alla inkommande anmälningar och ansökningar rörande barn och unga och att förhandsbedöma om utredning ska inledas eller ej. Vi söker dig som : * har socionomexamen och gärna erfarenhet av att arbeta i mottagningsgrupp eller utredningsarbete inom socialtjänsten. * tycker om att arbeta självständigt men har också ett intresse för att utveckla ett teama kompetens och arbetsgemenskap. * har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att passa in i teamet och att tillföra/ komplettera teamets kompetens. Du är nyfiken, lyhörd och samarbetsinriktad med en förmåga att vara lugn i krävande situationer. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Kjerstin Zierer,08-50823125 Britt-Inger Jacobsson - Åhl, SACO, 08 508 22 336 (facklig) Björn Adolfsson, VISION, 076-1222391 Tillträde: 2013-10-01. Enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Stockholm, Socialsekreterare Stockholms stad; Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare


Sök lediga jobb Haninge Kommun, Lunda rektorsomr��de

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se