Lediga jobb Haninge - Söka jobb i Haninge

Lediga jobb Haninge Sök lediga jobb Haninge


Hittade inga lediga jobb på sökning: Haninge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Lekfull barnvakt sökes till Haninge!- Haninge

 2. Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE- Haninge

 3. Bliss Dance Academy söker danslärare i Haninge- Haninge

 4. Funkykidz söker danslärare för barn i Haninge- Haninge

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Haninge.- Haninge

 6. Gymnasielärare i svenska 60%- Haninge

 7. Lärare i Sv och En- Haninge

 8. Taxiförare till Haninge- Haninge

 9. Butiksmedarbetare Haninge- Haninge

 10. Enhetschef till Haninge ungdomsmottagning- Haninge

 11. Ellärare- Haninge

 12. Blivande Gruppchef/Säljare Haninge- Haninge

 13. Frisörer sökes.- Haninge

 14. Lärare i musik åk 1-6- Haninge

 15. Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier- Haninge

 16. McDonalds Haninge McDrive söker medarbetare till frukost på halvtid.- Haninge

 17. McDonalds Haninge McDrive söker deltidspersonal 8-12tim/vecka.- Haninge

 18. Vik. elevassistent- Haninge

 19. fritidspedagog- Haninge

 20. Assisterande idrottsledare Haninge HT 13- Haninge

 21. Lärare trä- och metallslöjd 80%- Haninge

 22. Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%)- Haninge

 23. Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 %- Haninge

 24. Lärare mot tidigare år- Haninge

 25. LSS handläggare- Haninge

 26. Lärare SlTm- Haninge

 27. Vikariat Idrotttslärare- Haninge

 28. Vikarierande kock/kokerska- Haninge

 29. Suomenkielinen lastenhoitaja- Haninge

 30. Lastentarhanopettaja- Haninge

 31. 1-7 lärare i Sv/Ma, önskvärt med NO eller SO- Haninge

 32. Förskollärare- Haninge

 33. Grundskollärare 1-7- Haninge

 34. Lärare sv/eng 1-7/4-9- Haninge

 35. Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola- Haninge

 36. LSS handläggare vuxen, vikariat 1år- Haninge

 37. 3 st. Förskollärare 100% varav en finskspråkig- Haninge

 38. Förskollärare- Haninge

 39. Specialpedagog- Haninge

 40. Grundskollärare 1-6- Haninge


Mer beskrivning

BF Lekfull barnvakt sökes till Haninge!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en lekfull barnvakt till sin 3-åriga dotter. Familjen vill ha hjälp 1-2 eftermiddagar i veckan, 16:00-19:30 samt vid behov någon kväll/kvällar i månaden. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning samt passning i familjens hem. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Lekfull barnvakt sökes till Haninge! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Lekfull barnvakt sökes till Haninge!

Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE
TV-Team i samarbete med VIQ Sweden AB söker nu nya säljare! Vill du vara med från starten på något nytänkande och nyskapande? Vill du ta steget in i ett nytt äventyr med nya fräscha miljöer och kollegor? TV-Team öppnade i juni 2011 sin första butik i Stockholms största köpcenter, Skärholmens Centrum. Sedan dess har vi expanderat med ytterligare butiker i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi söker nu medarbetare till vår butik i Haninge, vill du bli en av oss? TV-Team är en oberoende butik där vi hjälper kunden att välja rätt tv-utbud. Till vår hjälp har vi välkända varumärken som bl.a Canal Digital, Boxer och Com Hem. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Du...: - har en stor social kompetens och en förmåga att arbeta i grupp - har en stark glädje och charm - arbetar hårt för att nå dina mål - är en tävlingsmänniska Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna att du vill göra karriär. Lön Fast + Rörlig med stora möjligheter att kunna påverkar din lön. Känner du dig träffad? Tveka inte att söka redan idag! Skicka din ansökan till ansokan@viqsweden.se Ange "TV-Team Haninge" som referens.
Företag: VIQ SWEDEN AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE

Bliss Dance Academy söker danslärare i Haninge
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Haninge och Västerhaninge. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: pernilla.helsing@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Haninge

Funkykidz söker danslärare för barn i Haninge
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Haninge och Västerhaninge! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti+ fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: pernilla.helsing@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Haninge

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Haninge.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Haninge kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Haninge. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Haninge.

Gymnasielärare i svenska 60%
Rektorsområdet Erika söker en behörig gymnasielärare i svenska. På Erika är vi drygt 30 anställda och organiserade i arbetslag. Vi arbetar i fräscha lokaler i en skola som är uppbyggd i hemvister. Skolan erbjuder undervisning på det Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning mot beteendevetenskap, samhällsvetenskap och media. Du som söker skall vara positiv till att arbeta i arbetslag och ämnesövergripande. Du ska vara en engagerad och initiativrik lärare med elevens måluppfyllelse i fokus. Tjänsten omfattar 60% och är ett vikariat under höstterminen 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet finns i kommunen samt att undantag från rekryteringsbegränsning medges. Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Företag: Haninge Kommun, Fredrika Bremergymn, Erika
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska 60%

Lärare i Sv och En
Rektorsområdet Erika söker en behörig gymnasielärare i svenska och engelska med placering i vårt coachingcenter. Coachingcenter är en verksamhet för elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom autismspektrat. Hos oss kan eleverna läsa de nationella programmen samhällsvetenskap, handel och naturvetenskap samt individuellt alternativ. Du som söker ska ha ett brinnande intresse för att arbeta med dessa elever och gärna tidigare erfarenheter och utbildning för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du skall vara positiv till att arbeta i arbetslag och även till att samarbeta över ämnesgränserna. Vi förutsätter att du är engagerad och initiativrik och har elevernas måluppfyllelse i fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start höstterminen 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet finns i kommunen samt att undantag från rekryteringsbegränsning medges. Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Företag: Haninge Kommun, Fredrika Bremergymn, Erika
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv och En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv och En

Taxiförare till Haninge
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Haninge

Butiksmedarbetare Haninge
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 15 timmar i veckan till vår butik i Haninge. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Haninge

Enhetschef till Haninge ungdomsmottagning
Socialförvaltningen avdelningen Social Omsorg Söker Enhetschef till Haninge ungdomsmottagning Krav; Socionom eller barnmorska. Erfarenhet av ledarskap, kunskap och erfarenhet inom ungdomsmottagningens specifika verksamhetsområde. Väl förtrogen med gällande lagstiftning, förordningar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Arbetsuppgifter; Du ansvarar för personal, ekonomi och verksamhet samt verksamhetens utveckling, intern och extern samverkan. Haninge kommun har tecknat vårdavtal med Stockholms läns landsting vilket betyder att du som vårdgivare ska följa för uppdraget tillämpliga nationella riktlinjer samt regionala- och lokala vård- och handlingsprogram. Du är underställd avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp bestående av 9 enhetschefer. Vi söker dig som är intresserad av ledarskap och av målgruppen. Du ska vara ansvarsfull, samarbetsinriktad, utvecklingsintresserad och kvalitetsmedveten. Inom enheten arbetar 4 barnmorskor, 3 kuratorer, receptionist och konsultläkare Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För mer information Avdelningschef Åsa Dahlin tel.08-606 72 07 Fackliga representanter nås via kommunens vx tel. 08-606 70 00 Ange referensnummer i rubriken. Det är viktigt att du anger referensnummer annars vet vi inte vilken tjänst du söker hos oss. Skicka ansökan med referensnummer 49/13 senast 130813 till: ansokansocialforvaltningen@haninge.se eller Haninge kommun, Socialförvaltningen, Ingmarie Wagland, 136 81 HANINGE Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Företag: Haninge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Haninge ungdomsmottagning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Haninge ungdomsmottagning

Ellärare
Arbetsgivare: Haninge kommun, Fredrika Bremergymnasierna, Fredrik Dalarövägen 33 136 81 HANINGE tel 08-606 76 20, fax 08-606 76 21 Arbetsplatsbeskrivning: Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. Fredrika Bremergymnasierna, Fredrik, har flera av de yrkesförberedande programmen. Bygg- och anläggning, El- och energi, Fordons- och transport, Industritekniska, och Introduktionsprogrammen. Till El- och energiprogrammet söker vi en elinstallatör med allmän behörighet. I huvudsak kommer dina ämnen att vara ellära, elinstallation, 3-fas och elmotorer. Du kommer även att ha täta kontakter med branschen. Du kommer att ingå i arbetslaget och jobbar i nära samarbete med andra lärare där eleverna alltid är i fokus. Lärarbehörighet är meriterande. Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning så vi ser gärna en kvinnlig sökande. Arbetstid: Heltid Lön: Månadslön Tillträde 2013-08-12 eller enl överenskommelse. Kontaktperson: Arbetslagschef på elprogrammet, Christine Arvidsson 070-417 39 21, eller rektor Robert Aspfors 08-606 76 23. Vi tar gärna emot din ansökan via mail: robert.aspfors@haninge.se Fackliga Företrädare: Nås via kommunens växel 08-606 70 00 Senaste Ansökningsdag: 2013-08-01 Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig personal. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.
Företag: Haninge kommun, Fredrika Bremergymn, Fredrik
Ort: Haninge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Haninge, Ellärare Haninge kommun, Fredrika Bremergymn, Fredrik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Blivande Gruppchef/Säljare Haninge
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Haninge Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Haninge

Frisörer sökes.
Frisörer sökes för omedelbar anställning. Heltid dagtid. Erfarenhet är önskvärt men ej något krav.
Företag: Hårklippet i Haninge
Ort: Haninge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Frisörer sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisörer sökes.

Lärare i musik åk 1-6
Kvarnbäcksskolan söker lärare i musik Kvarnbäcksskolan i Jordbro, en skola i tiden som arbetar för framtiden! Vi är en F-6 skola som har ca 300 vetgiriga elever och ca 50 engagerade och kompetenta medarbetare. Nu söker vi en utbildad lärare i musik för undervisning i åk 1-6. Hos oss får du: arbetskamrater med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Du får tillgång till undervisningsrum utrustade med modern teknik och rum för olika ämnen. Du får möjlighet att äta vällagade pedagogiska luncher till subventionerat pris. Gratis kaffe och frukt finns i personalrummet. Verksamhetens mål: Efter fullgjord skolgång hos oss ska varje elev minst ha uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för åk 6. Varje Elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Arbetsuppgifter: Att planera, undervisa och utvärdera lektioner utifrån kunskapskrav och mål i Lgr 11 med utgångspunkt från aktuell elevgrupp på individ- och gruppnivå. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter Utbildningskrav: Adekvat lärarexamen med inriktning musik. Erfarenhetskrav: tidigare erfarenhet av undervisning i åk 1 - 6 är en merit, men inget krav. Kunskapskrav: adekvata ämneskunskaper, pedagogisk och didaktisk kunskap, kunskap om skolans styrdokument, kunskap om barns utveckling och lärande. Kompetenskrav: för att lyckas i arbetet som lärare hos oss krävs det att du har personlig mognad, är flexibel, har god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Du måste vilja/ha förmåga att arbeta både tematiskt och ämnesinriktat, samt ha en vilja/förmåga att skapa undervisningssituationer även utanför klassrum och skola. Låter arbetet intressant och stämmer våra krav in på dig är du mycket Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik åk 1-6

Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Haninge som kan arbeta ca 120 timmar i månaden och hoppa in extra vid behov. vi söker även sommarvikarier som kan täcka upp under ordinaire personals semester. Vår kund är en trevlig 43-årig kvinna, bosatt i en villa med sin familj, med diagnosen ALS och behöver därför ditt stöd i vardagen. Hennes intressen är bland annat att resa, shoppa, fixa i trädgården och laga god mat. Vi söker dig som talar mycket god svenska då kunden har talsvårigheter. Vi ser helst kvinnliga sökande i åldern 35 - 45 år, men är inget måste, med självdistans och mycket humor. Personliga egenskaper som uppskattas är flexibilitet och lättsamhet. Då kunden röker utomhus och har katt är det bra om du inte är pälsdjursallergiker samt är känslig för rök. Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande men mycket stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort är ett krav Arbetstid/Varaktighet: ca 120h/månaden med start omgående samt sommarvikarier. Vi tillämpar "så länge assistansuppdraget varar" samt timlön. Tillträde: Omgående Lön:Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Kontaktpersoner: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier

McDonalds Haninge McDrive söker medarbetare till frukost på halvtid.
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler McDonalds Haninge McDrive söker en ny medarbetare för frukosten på vardagar. Arbetstiderna är förlagda mån-fred kl 07-11. Tjänsten är en halvtidstjänst på 20 tim/vecka. Vi vill att du är en morgonpigg person som vill ge snabb och trevlig service. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Varmt välkommen med en ansökan senast den 1 aug 2013! Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga McDonalds Haninge McDrive söker medarbetare till frukost på halvtid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonalds Haninge McDrive söker medarbetare till frukost på halvtid.

McDonalds Haninge McDrive söker deltidspersonal 8-12tim/vecka.
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler McDonald's Haninge McDrive söker nya deltidsmedarbetare för arbete kvällar och helger. Det här är en tjänst som passar dig som studerar och vill arbeta lite extra vid sidan av studierna. Arbetstiderna är förlagda från kl 16 eller kl 17 på vardagar samt helger både dag och kväll, vi arbetar med fasta scheman. Ange i ansökan hur du är intresserad av att jobba och vilka kvällar du finns tillgänglig. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Varmt välkommen med en ansökan senast den 1 aug 2013! Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga McDonalds Haninge McDrive söker deltidspersonal 8-12tim/vecka. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonalds Haninge McDrive söker deltidspersonal 8-12tim/vecka.

Vik. elevassistent
Välkommen till Svartbäcksskolans rektorsområde i kanten av urskogen. Rektorsområdet består utav en grundskola och en grundsärskola, tillsammans är vi ca 500 elever och ca 100 medarbetare. Skolan har Natur- och friluftsprofil och en fantastisk utomhusmiljö intill Tyresta nationalpark som ger oanade möjligheter till naturstudier och utomhuspedagogik. Tyresta skola är en del av Svartbäckens grundsärskola. Vi arbetar efter grundsärskolans LGR11, inriktning ämnesområden ibland även med inriktning grundsärskolans ämnen. Skolan är inrymd i en annexbyggnad. Lokalerna är anpassade för elever med olika slags funktionshinder. Vi bedriver heldagsskola d v s både skola och fritidshemsverksamhet. Våra 3 klasser består av ca 5 elever i varje klass i åldrarna 7-12 år. Du arbetar i ett arbetslag där klassläraren är pedagogiskt ansvarig för undervisningen, därefter tar fritidshemsverksamheten över som kompletterar skolans pedagogik och där en fritidspedagog har det övergripande ansvaret. Vi söker nu en engagerad elevassistent. Kvalifikationer: - Elevassistentutbildning/Grundkurs och påbyggnadskurs: Barn och ungdomar med särskilda behov (PKSB) eller barnskötare med erfarenhet grundsärskola, inriktning träningsskola. - Erfarenhet av sondmatning och medicinering vid epileptiska kramper - Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och teckenkommunikation - Arbetslivserfarenhet inom grundsärskolan eller som resursperson i förskolan - Lyhördhet och se till elevers bästa - God samarbetsförmåga Vi erbjuder: - En kreativ miljö ute och inne (sinnesupplevelserum) - Närhet till naturen - Erfarna kollegor - IT-teknik som SMART- boards - Friskvårdskuponger Som vår nya kollega är du delaktig i den fortsatta utvecklingen av vår skola och Haninge kommuns vision ?Sveriges bästa skola?. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund ROTH = respekt, omtanke, tillit och hälsa. ROTH tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, där vi värnar om respekt, omtanke och tillit gentemot varandra och där hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra elever och medarbetare. Löneanspråk: Efter överenskommelse, ange löneanspråk i din ansökan Fackliga företrädare: Nås via Haninge kommuns växel 08-606 70 00 Rekrytering påbörjas i augusti, välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Referensnummer: - Sista ansökningsdag: 2013-08-07 Kontaktperson: Efter den 8 augusti kan ni kontakta Eva Björkqvist, bitr. rektor, 08-606 71 42, eva.bjorkqvist@haninge.se. Tillträdesdag: 13-08-12 Anställningsform: tidsbegränsad 130812-131231, heltid Sök detta jobb
Företag: Haninge kommun, Svartbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. elevassistent

fritidspedagog
Kvarnbäcksskolan i Jordbro, en skola i tiden som arbetar för framtiden! Vi är en F-6 skola som har ca 300 vetgiriga elever och ca 50 engagerade och kompetenta medarbetare. Nu söker vi en utbildad fritidspedagog till skolans fritidshem med ca 170 elever. Anser du att är ett viktigt komplement för att eleverna ska nå 100% måluppfyllelse i skolan och ser du det som en självklarhet att verksamheten ska bygga på ett utforskande, laborativt och praktiskt arbetssätt där barnens förutsättningar och behov styr. Vi erbjuder arbetskamrater med ett stort engagemang för utbildning och utveckling. Du får möjlighet att äta vällagad pedagogisk lunch till subventionerat pris, gratis kaffe samt frukt vissa dagar. Verksamhetens mål: Efter fullgjord skolgång hos oss ska varje elev minst ha uppnått de olika ämnenas kunskapskrav i åk 6. Varje elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Arbetsuppgifter: Du kommer i ett nära samarbete med övrig personal på fritidshemmet planera, genomföra, utvärdera utifrån de övergripande mål och riktlinjer Lgr 11, samt skolverkets allmänna råd om kvalitet i fritidshem. Du kommer att samverka med skolans lärare under elevens skoltid. I arbetet ingår även föräldrakontakter och kontakter med föreningar/organisationer i närområdet. Utbildningskrav: Du ska vara examinerad fritidspedagog eller lärare med inriktning fritidspedagogik och lärande. Kompetenskrav: Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och ha förmåga att strukturera och utvärdera fritidshemsverksamheten utifrån uppställda mål och verksamhetsplaner. Du bör ha datorvana/ IT-kunskaper. Har du erfarenhet från arbete på fritidshem är det bra, men inget krav.
Företag: Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga fritidspedagog jobb, fritidspedagog Haninge, fritidspedagog Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: fritidspedagog

Assisterande idrottsledare Haninge HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Haninge inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.haninge@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Haninge HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Haninge HT 13

Lärare trä- och metallslöjd 80%
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med ca 580 elever och 85 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: glädje, hänsyn, trygghet och samarbete. Vi söker nu en behörig trä- och metallslöjdslärare på 80% Du kan och vill samarbeta med andra. Du tar initiativ. Du förstår och kan göra dig förstådd av ungdomar. Krav: behörighet att undervisa i slöjd och helst också tidigare lärarerfarenhet Om Du ser möjligheter för alla barn att lyckas, vill arbeta i en dynamisk miljö samt har kvalifikationerna ovan är Du rätt person att söka denna tjänst! Hos oss får du: Spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater och friskvårdsförmåner. Låter arbetet intressant är du mycket välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev och meritförteckning! Arbetstid/Varaktighet: tillsvidare deltid/heltid fr.o.m. 13-08-12 Lön: fast månadslön Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-606 70 00.
Företag: Haninge kommun, Vendelsömalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare trä- och metallslöjd 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare trä- och metallslöjd 80%

Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%)
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med ca 580 elever och 85 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: glädje, hänsyn, trygghet och samarbete. Vi söker nu en behörig textilsslöjdslärare på 60% (om du har behörighet både för textil och trä och metall kan det finnas möjlighet för 100%) Du förväntas att dela vår skolas värdegrund och bemöta både elever, föräldrar och medarbetare utifrån den. Du har ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa. Du bemöter eleverna utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket bl.a. innebär att du finner elevernas styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. Om Du ser möjligheter för alla barn att lyckas, vill arbeta i en dynamisk miljö samt har kvalifikationerna ovan är Du rätt person att söka denna tjänst! Du kan och vill samarbeta med andra. Du tar initiativ. Du förstår och kan göra dig förstådd av ungdomar. Krav: behörighet att undervisa i slöjd och helst också tidigare lärarerfarenhet Hos oss får du: Spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater och friskvårdsförmåner. Låter arbetet intressant är du mycket välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: tillsvidare deltid fr.o.m. 13-08-12 Lön: fast månadslön Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-606 70 00.
Företag: Haninge kommun, Vendelsömalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%)

Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 %
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Jag söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig. Som personlig assistent är du mitt stöd så att mitt liv fungerar på bästa möjliga sätt. Jag vill själv bestämma vad och hur, men behöver hjälp med att praktiskt utföra allt. Jag är en rullstolsburen 19-årig kille som gärna spelar dataspel, träffar kompisar, går ut och ser på film. Jag är en social person som med hjälp av mina assistenter vill fritt och självständigt leva mitt liv, och kunna vara spontan och hitta på olika aktiviteter. Helst kvinnliga sökande, 25 - 30 år. Som person bör Du vara pålitlig, lyhörd, positiv, gilla att hitta på aktiviteter, lugn, pratglad, engagerad och ansvarstagande. Det är också bra om Du har en stor känsla för integritet och diskretion, då jag ibland behöver tid för mig själv. Det är viktigt att Du kan uttrycka Dig väl i tal och skrift, eftersom jag behöver hjälp med mina studier. Vårderfarenhet, vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är meriterande. Arbetstid/Varaktighet Heltidstjänst med arbetspass måndag-fredag kl. 09.00- 17:00. Tillträde: 1 aug 2013
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 %

Lärare mot tidigare år
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med ca 580 elever och 85 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: glädje, hänsyn, trygghet och samarbete. Nu söker vi en utbildad lärare till årskurs 1. Ett krav är att du har behörighet för det, so och en, men det är en fördel om du är behörig i så många ämnen som möjligt för de lägre åldrarna. Du förväntas att dela vår skolas värdegrund och bemöta både elever, föräldrar och medarbetare utifrån den. Du har ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa. Du bemöter eleverna utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket bl.a. innebär att du finner elevernas styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. För att lyckas i arbetet krävs det att du är kreativ, initiativtagande, relationsskapande samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du måste även vara lugn, stabil, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad. Hos oss får du spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater samt friskvårdsförmåner (gratis kaffe och frukt, pedagogisk lunch till subventionerat pris, friskvårdspeng). Låter arbetet intressant är du mycket välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare heltid fr.o.m. 13-08-12 Lön: fast månadslön Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-606 70 00.
Företag: Haninge kommun, Vendelsömalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare mot tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare mot tidigare år

LSS handläggare
Nu söker vi en lösningsorienterad biståndshandläggare som är inriktad mot LSS handläggning. Beställaravdelningen LSS vänder sig till personer med funktionsnedsättning som har rätt till stöd enligt LSS. På grund av omorganisation söker vi nu en ny LSS-handläggare. Hos oss blir du en mycket viktigt del av ett team på 11 biståndshandläggare och får vara delaktig i vårt utvecklingsarbete. I vårt team finns handläggare som är inriktade på barn samt handläggare som är inriktade på vuxna. Ditt uppdrag Du handlägger självständigt ärenden och utreder enligt LSS. I det dagliga arbetet ingår, dokumentation, klientmöten, delta i/leda vårdplaneringar och barnplansmöten, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket både i tal och skrift, självständigt kunna strukturera ditt arbete och ha ett gott bemötande samt god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kompetensprofil Vi vill att du har: Socionomexamen eller likvärdig utbildning Teoretisk kunskap om lagstiftningarna LSS och SoL Erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor God samarbetsförmåga både internt och externt God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och är väl förtrogen med svenska språket Datakunnig Det är mycket viktigt för oss att du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har också ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Vi önskar att du har intresse av att kontinuerligt uppdatera dina kunskaper inom området. Du är också flexibel och tar egna initiativ i arbetet och eget ansvar för din arbetssituation. Vi erbjuder dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i ett kompetent team. Socialförvaltningen finns, tillsammans med andra förvaltningar, i ljusa, trevliga lokaler i närhet av Haninge Centrum och med goda allmänna kommunikationer. Hos oss får du friskvårdscheck och kan lösa träningen med eget gym i huset. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas samt att tjänsterna inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV! Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Referensnummer: 48/13 Sista ansökningsdag: 2013-07-29 Kontaktperson: Enhetschef Linda W Fällgren 08-606 81 11, 1:e handläggare Anna Larsson 08-606 76 36. Varaktighet/arbetstid: Tillsvidareanställning, 100 % Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Ange referensnummer i rubriken. Det är viktigt att du anger referensnummer annars vet vi inte vilken tjänst du söker hos oss. Skicka ansökan med referensnummer 48/13 senast 130729 till: ansokansocialforvaltningen@haninge.se eller Haninge kommun, Socialförvaltningen, Ingmarie Wagland, 136 81 HANINGE Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Företag: Haninge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga LSS handläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS handläggare

Lärare SlTm
1 plats. Lärare i trä och metallslöjd sökes till Brandbergsskolan. Vill du arbeta i en inspirerande kunskapsgivande skola där vi ser olikheter som en tillgång? Då ska du söka jobbet som lärare på Brandbergsskolan. Brandbergsskolan ligger i Brandbergens centrum och är en F-9skola med fritids, lärstudio och särskola 6-9. Skolan har lite över 600 elever och ca:100 personal. Vi söker dig som är utbildad lärare i trä och metallslöjd med inriktning mot åk.4-9. Vi vill att du har god förmåga att leda och möta barn på ett positivt, stödjande, engagerande sätt och en nyfikenhet på och kunskap om barns lärande/utveckling. Vi vill att du har en god inblick i nationella styrdokument samt erfarenhet av att arbeta formativt. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på skolan och bidra i utvecklingen av kunskapsglada, hänsynstagande, kreativa barn. Tillträde: 20130812 Sista ansökningsdag 20130725 (pga semestrar återkommer vi i juli/augusti) Facklig representant näs via kommunens växel 08 - 606 70 00 Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av övertalig personal.
Företag: Haninge kommun, Brandbergsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SlTm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SlTm

Vikariat Idrotttslärare
1 plats. Lärarvikarie i Idrott och hälsa sökes till Brandbergsskolan. Vill du arbeta i en inspirerande kunskapsgivande skola där vi ser olikheter som en tillgång? Då ska du söka jobbet som lärare på Brandbergsskolan. Brandbergsskolan ligger i Brandbergens centrum och är en F-9skola med fritids, lärstudio och särskola 6-9. Skolan har lite över 600 elever och ca:100 personal. Vi söker dig som är utbildad lärare i idrott och hälsa.. Vi vill att du har god förmåga att leda och möta barn på ett positivt, stödjande, engagerande sätt och en nyfikenhet på och kunskap om barns lärande/utveckling. Vi vill att du har en god inblick i nationella styrdokument samt erfarenhet av att arbeta formativt. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på skolan och bidra i utvecklingen av kunskapsglada, hänsynstagande, kreativa barn. Tillträde: 20130812 Sista ansökningsdag 20130725 (pga semestrar återkommer vi i juli/augusti) Facklig representant näs via kommunens växel 08 - 606 70 00 Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av övertalig personal
Företag: Haninge kommun, Brandbergsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat Idrotttslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat Idrotttslärare

Vikarierande kock/kokerska
Vi söker en vikarierande kock/kokerska till förskolan Kastanjen Kajsa är fortfarande föräldraledig. Därför behöver vi dig som kan laga mat till oss 111 barn och 22 medarbetare på Förskolan Kastanjen. Maten lagas från grunden, även specialkost serveras. Matsedeln planerar du själv utifrån kommunens riktlinjer, som kommunens koststrateg tagit fram i samråd med kökspersonal. Du beställer matvarorna och ansvarar för matbudgeten på Kastanjen. Du ansvarar även för egenkontrollen då det gäller livsmedel och matlagning. Du kommer att ingå i enhetens köksgrupp där man utbyter erfarenheter. Din kompetensprofil * Utbildad kock * Dokumenterade kunskaper i näringslära samt specialkost * Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter * En mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt * Glad och positiv * Tycker om barn * Flexibel och stresstålig * Datorvana Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande kock/kokerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande kock/kokerska

Suomenkielinen lastenhoitaja
Lapsella on sata kieltä, sata kättä, sata ajatusta, sata tapaa pohtia, leikkiä ja ajatella. Näillä sadalla lapsi syventää maailmansa merkitysrakenteita puheen, taiteellisen kokemisen ja leikin avulla. Oletko lastenhoitaja, jolla on intoa ja iloa, kokemusta ja kiinnostusta tulla työskentelemään tällaisen lapsikäsityksen pohjalta Handeniin päiväkoti Tallenin suomenkiliselle Kantele -osastolle? Tallen är en förskola i Södra Handens forskoleenhet där vi har två finskspråkiga avdelningar. Nu behöver vi dig som har speciell kompetens i att arbeta med barn med särskilda rättigheter och kunskap om autismspektrumet för att ge en pojke de bästa förutsättningarna till utvecklings och lärande. Vi förväntar oss att du * Är utbildad barnskötare som behärskar både finska och svenska muntligt och skriftligt * Är insatt arbete med barn med särskilda rättigheter * Är en kreativ medforskande pedagog som har både lust, vilja och förmåga att inspirera och utmana barnen. * Har stor egen drivkraft och förmågan att se möjligheter. * Är pedagogisk och tydlig med analysförmåga och en positiv människosyn. * Har goda datorkunskaper. Vi erbjuder dig: * Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter * En aktiv ledningsgrupp * Pedagogiska forum på förskolorna * Kompetensutveckling och fortbildning genom autismcentret * Engagerade kolleger * Schemalagd reflektionstid * Friskvårdskuponger
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Suomenkielinen lastenhoitaja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Suomenkielinen lastenhoitaja

Lastentarhanopettaja
Lapsella on sata kieltä, sata kättä, sata ajatusta, sata tapaa pohtia, leikkiä ja ajatella. Näillä sadalla lapsi syventää maailmansa merkitysrakenteita puheen, taiteellisen kokemisen ja leikin avulla. Oletko lastentarhanopettaja, jolla on intoa ja iloa, kokemusta ja kiinnostusta tulla työskentelemään tällaisen lapsikäsityksen pohjalta Handeniin päiväkoti Tallenin suomenkiliselle Kantele -osastolle? Tallen är en förskola i Södra Handens forskoleenhet. Alla förskollärare i enheten ingår i en utvecklingsgrupp för att vi tillsammans ska säkerställa en hög kvalitet i verksamheten. Förskolornas arbetsätt utgår från läroplanen Lpfö 98 (reviderad 2010), skolplanen och vår lokala arbetsplan. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin. Vi förväntar oss att du * Är utbildad förskollärare som behärskar både finska och svenska muntligt och skriftligt * Är insatt i mångkulturalitet och flerspråkighet * Är en kreativ medforskande pedagog som har både lust, vilja och förmåga att inspirera och utmana barnen. * Har stor egen drivkraft och förmågan att se möjligheter. * Är pedagogisk och tydlig med analysförmåga och en positiv människosyn. * Har goda datorkunskaper och kan använda pedagogisk dokumentation som verktyg i arbetet. Vi erbjuder dig: * Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter * En aktiv ledningsgrupp * Pedagogiska forum på förskolorna * Kompetensutveckling och fortbildning genom Reggio Emilia institutet * Engagerade kolleger i en utvecklingsgrupp * Schemalagd reflektionstid och förtroendetid * Mentorskap * Friskvårdskuponger
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lastentarhanopettaja jobb, Lastentarhanopettaja Haninge, Lastentarhanopettaja Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastentarhanopettaja

1-7 lärare i Sv/Ma, önskvärt med NO eller SO
Ribbybergsskolan söker 1-7 lärare i Sv/Ma, önskvärt med NO eller SO. Ribbybergsskolan är en F-6 skola med ca 430 elever i Västerhaninge. Skolan är belägen nära centrum i Västerhaninge och nära pendel och bussar. Du kommer ingå i arbetslaget år F-3 ett av fyra arbetslag på Ribbybergsskolan, och jobba med elever i år 2. Du som söker bör vara målinriktad och ha stor initiativförmåga. Du måste vara strukturerad och van vid kvalitetsarbete och ett målinriktat arbetssätt. Vi sätter värde på om du har ett formativt arbetssätt och tar vara på elevernas kreativitet i lärprocesser. Att vara behörig är ett krav för att få tjänsten. Facklig företrädare: Nås genom kommunens växel, tel: 08-606 70 00 Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger. Claes Ekstrand, rektor 08-6067391 Thomas Österås bitr rektor 08-6067392
Företag: Haninge Kommun, Ribbybergsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 1-7 lärare i Sv/Ma, önskvärt med NO eller SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1-7 lärare i Sv/Ma, önskvärt med NO eller SO

Förskollärare
Ribbybergsskolan är en F-6 skola sedan hösten 2012 med ca 430 elever i Västerhaninge. Skolan är belägen nära centrum i Västerhaninge och nära pendel och bussar. Du som söker bör vara målinriktad och ha stor initiativförmåga. Du måste vara strukturerad och van vid kvalitetsarbete och ett målinriktat arbetssätt. Vi sätter värde på om du har ett formativt arbetssätt och tar vara på barnens kreativitet i lärprocesser. Du kommer jobba i en förskoleklass och på fritids. Arbetslaget F-3 består av en klass i varje årskurs där ni tillsammans utarbetar gemensamma teman etc. Att vara behörig är ett krav för att få tjänsten. Facklig företrädare: Nås genom kommunens växel, tel: 08-606 70 00 Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger. Claes Ekstrand, rektor 08-6067391 Thomas Österås bitr rektor 08-6067392
Företag: Haninge Kommun, Ribbybergsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Haninge, Förskollärare Haninge Kommun, Ribbybergsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Grundskollärare 1-7
Hej, Åbyskolan söker Grundskollärare 1-7 Arbetsuppgifter Skolans profil är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar. Hos oss får du medarbetare med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Skolan är mitt uppe i en utvecklingsfas där fokus ligger på att alla elever kan och vill. Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se till helheten där "jaget aldrig får bli större än laget". Åbyskolan är en två-parallell F-6 skola som har drygt 300 glada och vetgiriga elever med cirka 40 engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Nu söker vi en grundskollärare 1-7, gärna med inriktning MA/NO/EN, till en av skolans blivande åk 4. Verksamhetens mål är att genom ett lustfyllt lärande ska varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för åk 6. Varje elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Att planera, undervisa och utvärdera lektioner utifrån kunskapskrav och mål i Lgr 11. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter. Utbildning/Erfarenhet: Adekvat lärarexamen Erfarenhetskrav: Tidigare erfarenhet av undervisning. Kompetenskrav: Som medarbetare på Åbyskolan har du god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap och lärande. Om du dessutom gillar att ha kul ser vi som ett ytterligare plus då vi sätter stort värde på trygghet och trivsel. Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare Heltid Tillträde: 2013-08-12 Lön: Fast lön Ansökan: Sista ansökningsdag: 2013-06-13 AG referens: Grundskollärare 1-7 Enbart skriftligt Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger. Vi tar emot ansökan via e-post: abyskolan@haninge.se Kontaktpersoner: Marie Lööf, rektor Arbetsgivare Haninge Kommun, Åbyskolan Alla jobb hos denna arbetsgivare Postadress Haninge Kommun, Åbyskolan 13731 VÄSTERHANINGE Besöksadress Björnvägen 38 Telefon och webbplats Tel: 08-6067000 vx E-post:abyskolan@haninge.se
Företag: Haninge kommun, Åbyskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7

Lärare sv/eng 1-7/4-9
Svartbäcksskolan är en treparallellig grundskola F-6 med drygt 500 elever. Rektorsområdet har också en grund- och träningssärskola. Skolan har Natur- och friluftsprofil och ett stort fokus på hälsa. En fantastisk utomhusmiljö erbjuds intill Tyresta nationalpark som ger oanade möjligheter till naturstudier och utomhuspedagogik. Grundskolan har SMART-boards i alla klassrum och intensifierar nu arbetet med datorer i klassrummen. Under höstterminen 2012 inledde vi ett arbete med 1-1 datorer (en dator till varje elev) i åk 6 och har för avsikt att bredda den satsningen till Lå 13/14. Vi söker nu en kompetent lärare som har lärarexamen mot grundskolans tidigare eller senare år. Vi ser helst att du har några års erfarenhet i klassrummet. Klasslärare åk 4, grundskollärare 1-7, inriktning sv/eng Du ska vara beredd att ämnesundervisa i dina ansvarsämnen, i samtliga tre klasser inom årskursen. Dessutom är du klassföreståndare för en klass. Du kommer att ingå i ett arbetslag med en utvecklingsledare som ansvarar för gemensamma möten. Vi som arbetar inom Svartbäcksskolans rektorsområde har ett starkt fokus på utveckling och vill nå höga resultat. Du ska tycka om att arbeta nära dina kollegor, ha vana att skapa delaktighet för eleverna i vardagsarbetet och arbeta i klassrummet utifrån formativt synsätt. Lärandet är viktigare än ?görandet? och att dela erfarenheter med varandra ser vi som värdefullt. Vi konfererar regelbundet ämnesvis för att utveckla undervisningen på skolan och skapa en röd tråd genom F-6 och vår grundsärskola. Vi söker dig som: - har adekvat kompetens för respektive tjänst - sätter eleven i centrum och har passion för uppdraget - är målfokuserad och resultatinriktad - tror på alla elevers förmåga att klara kunskapsmålen - skapar ett optimalt klimat för lärande - utmanar och är engagerande - har några års erfarenhet av arbete med elever Sista ansökningsdag: 2013-08-31 (intervjuer sker löpande) Tillträdesdag: 2013-08-12 Anställning: Heltid. Tillsvidare. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Lön: Efter överenskommelse. Ange löneanspråk. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Susanne Dybeck 08-606 71 50 (lämna meddelande så sker återkoppling inom kort). Fackliga företrädare når du över Haninge kommuns växel 08-606 70 00 Ansökan märkt: Grundskollärare åk 4 skickas tillsammans med merithandlingar och löneanspråk till susanne.dybeck@haninge.se och karin.carlsson@haninge.se.
Företag: Haninge kommun, Svartbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/eng 1-7/4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/eng 1-7/4-9

Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola
Västerhaninge Montessoriskola "Ugglan" är en montessoriinspirerad skola med ca 140 elever och som omfattar klass F - 6. Skolan är centralt belägen i Västerhaninge invid pendeltåg och bussar. Vi söker nu dig som med glädje och engagemang vill vara en del i arbetslaget årskurs 4 - 6. Vi vill att du är utbildad lärare gärna med behörighet i matematik eller engelska, då det kompletterar kompetensen i arbetslaget. Som person ser vi att du är ansvarstagande, positiv och kommunikativ och med god samarbetsförmåga. Vi ser att du är väl insatt i gällande styrdokument, läroplan och skollag. Montessoriutbildning ses som en merit. Vi erbjuder vetgiriga och nyfikna elever, engagerade föräldrar, medvetna och kompetenta kollegor samt moderna lokaler med digital utrustning. Tjänsten är tillsvidare, ferietjänst 100% ( provanställning tillämpas och intervjuer kommer att ske löpande). Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten. Varmt Välkommen!
Företag: Västerhaninge Montessoriskola
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola

LSS handläggare vuxen, vikariat 1år
LSS handläggare vuxen, vikariat 1 år Nu söker vi en lösningsorienterad biståndshandläggare som är inriktad mot LSS handläggning. Avdelningen myndighet funktionshinder vuxen utredning vänder sig till vuxna personer med fysiska och psykiska funktionshinder. Utredningar handläggs utifrån LSS. Hos oss blir du en mycket viktigt del av ett team på 11 biståndshandläggare. Ditt uppdrag Du handlägger självständigt ärenden och utreder enligt LSS. I det dagliga arbetet ingår, dokumentation, klientmöten, delta i/leda vårdplaneringar, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket både i tal och skrift, självständigt kunna strukturera ditt arbete och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kompetensprofil Vi vill att du har: * Socionomexamen eller likvärdig utbildning * Teoretisk kunskap om lagstiftningarna LSS och SoL * Erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor * God samarbetsförmåga både internt och externt * God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och är väl förtrogen med svenska språket * Datakunnig Det är mycket viktigt för oss att du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har också ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Vi önskar att du har intresse av att kontinuerligt uppdatera dina kunskaper inom området. Du är också flexibel och tar egna initiativ i arbetet och eget ansvar för din arbetssituation. Vi erbjuder dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i ett kompetent team. Socialförvaltningen finns, tillsammans med andra förvaltningar, i ljusa, trevliga lokaler i närhet av Haninge Centrum och med goda allmänna kommunikationer. Hos oss får du friskvårdscheck och kan lösa träningen med eget gym i huset. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas samt att tjänsterna inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV! Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Referensnummer: 47/13 Sista ansökningsdag: 2013-07-29 Kontaktperson: Enhetschef Linda W Fällgren 08-606 81 11 Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Anställningsform: vikariat 1 år Ange referensnummer i rubriken. Det är viktigt att du anger referensnummer annars vet vi inte vilken tjänst du söker hos oss. Skicka ansökan med referensnummer 47/13 senast 130729 till: ansokansocialforvaltningen@haninge.se eller Haninge kommun, Socialförvaltningen, Ingmarie Wagland, 136 81 HANINGE Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Företag: Haninge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga LSS handläggare vuxen, vikariat 1år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS handläggare vuxen, vikariat 1år

3 st. Förskollärare 100% varav en finskspråkig
Är du en förskollärare som med lust och nyfikenhet tar sig an det kreativa i barnens strategier och har fokus på lärandet? Då är du välkommen till oss, Södra Handens förskolor!! Södra Handens förskolor -förskolorna Eken, Kastanjen och Tallen- ligger i centrala Handen med närhet till naturen och nära kommunikationer med 20 minuters resväg med pendeltåget till Stockholm. Tallen har två finskspråkiga avdelningar, Kantele, och även där behöver vi nu en ny förskollärare. Hos oss skall barnen uppleva att de kan erövra världen och värden. Vi vill att förskolan speglar vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Vi skapar miljöer där barnen kan mötas, utmanas och inspireras. Vi sätter ett värde på det unika bidraget från var och en av oss och använder pedagogisk dokumentation för att upptäcka och lära tillsammans med barnen. Alla barn har rätt till lärande och vi vill ge dem möjligheter att utveckla alla sina hundra språk. Därför satsar vi på kompetensutveckling i kreativa uttryckssätt. Alla förskollärare ingår i en utvecklingsgrupp för att vi tillsammans ska säkerställa en hög kvalitet i verksamheten. Förskolornas arbetsätt utgår från läroplanen Lpfö 98 (reviderad 2010), skolplanen och vår lokala arbetsplan. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin. Vi förväntar oss att du * Är utbildad förskollärare. * Är en kreativ medforskande pedagog som har både lust, vilja och förmåga att inspirera och utmana barnen. * Har stor egen drivkraft och förmågan att se möjligheter. * Är pedagogisk och tydlig med analysförmåga och en positiv människosyn. * Har goda datorkunskaper och kan använda pedagogisk dokumentation som verktyg i arbetet. Vi erbjuder dig: * Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter * En aktiv ledningsgrupp * Pedagogiska forum på förskolorna * Kompetensutveckling och fortbildning genom Reggio Emilia institutet * Engagerade kolleger i en utvecklingsgrupp * Schemalagd reflektionstid och förtroendetid * Mentorskap * Friskvårdskuponger Låter det intressant? Vill du veta mer? Kontakta förskolechef Ulla Karlström på tel. 08 606 74 77 eller arbetslagschef Margareta Lantz 070 6061081 -Välkommen! Fackligföreträdare nås via kommunens växel 08 606 70 00. Varaktighet: tillsvidare, heltid (100 %) Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse Lön: individuell lönesättning. Utbildningskrav: förskollärarutbildning eller lärare mot yngre åldrar. Sista ansökningsdag: 2013-07-20 Ansökan med personligt brev, meritförteckning och löneanspråk skickas via e-post till marie-louise.ottosson@haninge.se Referensnummer: Förskollärare Södra Handens förskolor Kategori: Lärare/förskollärare
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga 3 st. Förskollärare 100% varav en finskspråkig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 st. Förskollärare 100% varav en finskspråkig

Förskollärare
Är ni två studiekamrater eller kollegor som vill jobba tillsammans, så finns nu denna möjlighet! Brandbergens förskoleområde i vackra och natursköna Haninge kommun, söker engagerade medarbetare som är sugna på nya stimulerande uppgifter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. Vi vill att du är engagerad, initiativrik, positiv, har en god sammarbetsförmåga och stor flexibilitet. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och att ansvara för att barnen som möter dig får den bästa tänkbara förskolan. Som förskolelärare har du ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelning. Vi vill att du ska vara intresserade och nyfiken på att arbeta utifrån Reggio Emilia filosofin. Pedagogisk dokumentation ligger till grund för utveckling av verksamheten och är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete.Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara uthållig, kreativ och flexibel. Du innehar också en god förmåga att lyfta dina medarbetare och är en god förebild. Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället, därför ser vi olikheter och mångfald som en tillgång, både bland barn föräldrar och pedagoger. Vi erbjuder - Fortbildning och kompetensutveckling genom Reggio Emilia institutet - Pedagogisk utvecklings grupp -Reflektion -Arbetsplatsträff -Planeringstid -Personalfrämjande aktiviteter -Arbetskläder -Friskvårdskuponger Kvalifikationer -Förskollärarexamen Lön anges i ansökan. Individuell lönesättning. Fast lön. Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Sista ansökningsdag: 2013-08-30 Kontaktperson: Intendent Åsa Eriksson asa.eriksson@haninge.se Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Brandbergens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Haninge, Förskollärare Haninge kommun, Brandbergens förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Specialpedagog
Brandbergens förskoleområde i vackra och natursköna Haninge kommun, söker en specialpedagog alternativt en förskolärare med specialpedagogkompetens Tjänsten är förlagd på en integrerad resursavdelning för barn med fler funktionshinder. Avdelningen har fem barn med särskilda rättigheter och åtta förskolebarn. Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. Vi vill att du är engagerad, initiativrik, positiv, har en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och att ansvara för att barnen som möter dig får den bästa tänkbara förskolan.Som specialpedagog/förskolelärare med specialpedagogkompetens har du ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelning, för barnen med särskilda rättigheter, som till exempel att skriva åtgärdsprogram och pedagogiska åtgärder. Vi vill att du ska vara intresserade och nyfiken på att arbeta utifrån Reggio Emilia filosofin. Pedagogisk dokumentation ligger till grund för utveckling av verksamheten och är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Vi erbjuder - Fortbildning och kompetensutveckling genom Reggio Emilia institutet - Pedagogisk utvecklingsgrupp -Reflektion -Arbetsplatsträff -Planeringstid -Personalfrämjande aktiviteter -Arbetskläder -Friskvårdskuponger Kvalifikationer -Specialpedagogexamen/Förskollärarexamen Lön anges i ansökan. Individuell lönesättning. Fast lön. Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Sista ansökningsdag: 2013-08-30 Kontaktperson: Intendent Åsa Eriksson asa.eriksson@haninge.se Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Brandbergens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Haninge, Specialpedagog Haninge kommun, Brandbergens förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Grundskollärare 1-6
En grundskollärare (åk 1-6) till Höglundaskolan sökes Vill du vara oss och arbeta i en nybyggd fantastisk skola, nya Höglundaskolan? Är du strukturerad, lösningsorienterad och intresserad av det pedagogiska utvecklingsarbetet inom skolans värld? Då ger vi dig chansen att vara med från början i ett spännande utvecklingsarbete! Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete som lärare i åk 3 på Höglundaskolan, som är en F-6 skola belägen i Jordbro. Skolan är en mångkulturell skola med ca 60 anställda samt drygt 500 elever i år f-6. Vi har introgrupp, fritidshem, förskoleklasser samt treparallellig grundskola. I vår verksamhetsidé ingår satsning på social trygghet, god omsorg och personlig utveckling och som ett led i detta genomförs ett omfattande elevvårdsarbete, lett av rutinerad och erfaren personal med stöd ifrån elevhälsoteamet. Prioriterade arbetsområden är språkutveckling samt den goda arbetsplatsen, med inriktning mot elevers och personals förhållningssätt. Just nu är vi inne i en spännande omorganisationsprocess för att anpassa verksamheten mot de nya styrdokumenten. Alla lärare har egen dator, smartboards i samtliga klassrum samt digitala läromedel som komplement. Du kommer ingå i ett arbetslag med ansvar för undervisningen i dina ämnen samt ett mentorskap i samarbete och dialog med övrig personal i arbetslaget. I tjänsten ingår även att vara delaktig i det pedagogiska utvecklingsarbetet tillsammans med övriga i arbetslaget, samt naturligtvis mycket föräldrakontakter. Vi vill att du har: - Lärarexamen, gärna med engelskakompetens - Erfarenhet från undervisning i årskurs 1-6 - Ambitioner att förverkliga nya läroplanen och skollagen - God samarbetsförmåga För att lyckas i tjänsten tror vi du behöver vara tydlig och orädd i ditt förhållningssätt, och ha en god organisationsförmåga. Vi tror det är viktigt att du har erfarenhet av samt intresse för skolan som arbetsområde och gärna erfarenhet av arbete i mångkulturellt område. För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är noggrann, kvalitetsmedveten och resultatorienterad. Andra viktiga förutsättningar är att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi är en organisation i ständig förändring och utveckling, därför tror vi att du även behöver vara flexibel och verksamhetsfokuserad, med en förmåga att tänka nytt. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där du får vara med från början i en ny skola tillsammans med trevliga arbetskamrater! Vill du veta mer? Upplysningar lämnas av Bitr rektor Malin Thagesson Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 08-606 70 00. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillsättning snarast. Löneanspråk bör bifogas ansökan . Skicka ansökan märkt "Lärare 1-6 Höglundaskolan!" till malin.thagesson@haninge.se Välkommen med din ansökan, senast fredag 26 juli 2013
Företag: Haninge Kommun, Lunda rektorsområde
Ort: Haninge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-6


Sök lediga jobb Haninge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se