Harrys Pub & Restaurang Luleå jobb - lediga jobb

Harrys Pub & Restaurang Luleå jobb Harrys Pub & Restaurang Luleå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Harrys Pub & Restaurang Luleå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Harrys Pub & Restaurang Luleå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare- Luleå

  2. kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå- Luleå


Mer beskrivning

Köksmästare
Vi söker en ambitiös och erfaren köksmästare till Harrys Pub & Restaurang i Luleå Vi är mitt i en spännande utveckling och vill ha med dig med höga ambitioner när det gäller matlagning och gillar utmaningar, förutom att få arbeta i en stimulerande restaurangmiljö får du vara med och utveckla den nya nischen vi skall sätta på vår restaurang. Du som tycker om utveckling och utmaningar detta jobb är perfekt för dig. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som köksmästare eller som känner dig mogen för det ansvaret. Vi lägger stor vikt vid att du har ett modernt ledarskap och kan skapa en bra arbetsmiljö i köket. Vi är en liten restaurang där kök och servis jobbar väldigt nära på varann, därav är arbetsmiljön /teamwork något vi sätter stor vikt på. Stresstålighet och arbetsvilja sätter vi stor vikt på Arbetsuppgifterna har stor variation och du ansvarar för planering, inköp, ( a la carte, lunch, schemaläggning, egenkontroll, ledning och drift av köksverksamheten. Du kommer även att skapa våra menyer och ansvara för kvalitetskontrollen. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Ansökan och kontaktpersoner Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, Mari Wigren 070-6050283, 0920-231210 , före 14 augusti vill vi gärna se din ansökan Varje Harrys är unikt men alla erbjuder samma vänliga service, en bred prisvänlig meny och ett stort utbud av drycker och nöjen i en varm och gemytlig miljö. Något som också kännetecknar Harrys är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge stort utrymme åt glädje och humor. Harrys vänder sig till gäster både i privata- och affärssammanhang. Målgruppen är köpstarka och festglada gäster i gruppen 25. En långsiktig stabil rörelse med hög lönsamhet åstadkoms genom ett populärt koncept i kombination med fördelaktiga inköpsavtal, kostnadseffektivitet och revenue management.
Företag: Harrys Pub & Restaurang Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Luleå, Köksmästare Harrys Pub & Restaurang Luleå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå
Vi söker en ambitiös och erfaren kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå Vi är mitt i en spännande utveckling och vill ha med dig med höga ambitioner när det gäller matlagning och gillar utmaningar, förutom att få arbeta i en stimulerande restaurangmiljö får du vara med och nischa vår restaurang. Du som tycker om utveckling och utmaningar detta jobb är perfekt för dig. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som kock och har jobbat med ala carte tidigare, samt luncher, du skall även ta ansvar för det du gör och servera perfekt mat i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid att vi tillsammans jobbar på arbetsmiljö i köket. Vi är en liten restaurang där kök och servis jobbar väldigt nära på varann, därav är arbetsmiljön /teamwork är något vi sätter stor vikt på Stresstålighet och arbetsvilja sätter vi stor vikt på Arbetsuppgifterna vi bedriver en verksamhet med lunch och ala carte, där av det är varierande arbetsveckor, samt förberedningsveckor Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Ansökan och kontaktpersoner Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, Mari Wigren 070-6050283, 0920-231210 , före 14 augusti vill vi gärna se din ansökan Varje Harrys är unikt men alla erbjuder samma vänliga service, en bred prisvänlig meny och ett stort utbud av drycker och nöjen i en varm och gemytlig miljö. Något som också kännetecknar Harrys är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge stort utrymme åt glädje och humor. Harrys vänder sig till gäster både i privata- och affärssammanhang. Målgruppen är köpstarka och festglada gäster i gruppen 25. En långsiktig stabil rörelse med hög lönsamhet åstadkoms genom ett populärt koncept i kombination med fördelaktiga inköpsavtal, kostnadseffektivitet och revenue management.
Företag: Harrys Pub & Restaurang Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå


Sök lediga jobb Harrys Pub & Restaurang Luleå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se