Hemhjälp Nacka jobb - lediga jobb

Hemhjälp Nacka jobb Hemhjälp Nacka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hemhjälp Nacka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hemhjälp Nacka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare- Stockholm

  2. Lärare i Trä- och metallslöjd, Rågsved, 100%- Stockholm

  3. Event/Konferens - affärsinriktad projektledare- Stockholm

  4. Leg. Sjuksköterska till Närakut- Stockholm

  5. Account Manager på DWS Marknadsföring Online- Stockholm

  6. Säljare, Viafone Sweden AB- Stockholm

  7. Viafone söker säljare i samarbete med Tele2- Stockholm

  8. ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!- Stockholm

  9. Vill du jobba med befintliga kunder?- Stockholm

  10. Butiksbiträde- Sundbyberg


Mer beskrivning

Förskollärare
Europaskolan är en grundskola/förskola som följer Lgr 11, Lpfö98 parallellt med IBO´s internationella läroplan. Vi bedriver vår pedagogiska verksamhet till hälften på svenska och hälften på engelska. Vi har två skolor, en i Vasastan och en på Södermalm. Sedan augusti 2007 har vi även startat förskoleverksamhet i respektive skolbyggnad samt en förskola på Renstiernas gata. På grund av en svår sjukdom i familjen slutar en av våra anställda och vi ska anställa en ny lika fantastisk förskollärare. Är du ambitiös och duktig pedagog? På Europaskolan får du den unika chansen att arbeta på den enda intrenationellt godkända IBO förskolan i hela Stockholm. Då vi vill att barnen förbereds på skolans två språk så är det av stor vikt att du behärskar svenska och engelska väl. Enbart behöriga sökanden. Läs gärna vidare om oss på vår hemsida, www.europaskolan.nu samt IBO´s hemsida, www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Europaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare i Trä- och metallslöjd, Rågsved, 100%
NGS Vikariepoolen söker för kunds räkning en lärare i Trä- och metallslöjd till en skola i Rågsved (Stockholm Stad). Du ska vara behörig eller ha dokumenterad erfarenhet av att undervisa i detta ämne. Har du erfarenhet av betygsättning och mentorskap är det en fördel. Detta är en vakant tjänst till ÅK 3-9. Vid eventuell anställning ska du kunna visa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873, arbete inom barnomsorg och skola. Utdraget får inte vara äldre än ett år från utskriftsdatum. Till intervjun ska du ta med dig meritförteckning, kopior på betyg och intyg från utbildningar och arbeten som du gjort, referenser från dina två senaste arbeten samt ett fotografi och en ID-handling. Har du ett aktuellt registerutdrag kan du ta med det. Vi tar emot ansökningar via e-post. Skicka din ansökan till info@vikariepoolen.se. Märk ansökan "Trä o Metall" . Sista ansökningsdagen är 2013-08-02.
Företag: Vikariepoolen Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Trä- och metallslöjd, Rågsved, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Trä- och metallslöjd, Rågsved, 100%

Event/Konferens - affärsinriktad projektledare
Konferenser med kvalitet och affärsnytta i fokus! Conductive har fått Dagens Industris Gasell-klassifiering och är ett expansivt konferens- och utbildningsföretag i en mycket konkurrensutsatt bransch. Eftersom vi agerar på eget uppdrag, lägger vi stor tonvikt vid omvärldsbevakning och research för att säkerställa att alla konferenser motsvarar de behov som finns inom de privata och offentliga verksamheterna just nu. Varför jobba på Conductive? - Vi är ett energiskt gäng som arbetar i ett högt tempo och utvecklas tillsammans i en miljö fylld av skratt och utmaningar - Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare - Vi har höga ambitioner för både medarbetare och Conductive som företag - Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas i ett expansivt och växande företag Vi söker dig som har förmågan att gå från start till mål i ett högt tempo! Du är en initiativrik, nyfiken och självgående medarbetare som klarar av att arbeta i en snabbrörlig miljö med korta cykler, kommersiellt fokus och höga leveranskrav. Som projektledare på Conductive är det du som skapar den produkt vi säljer. Som du förstår blir du en nyckelperson och du levererar inget som vi inte kan sälja och som inte motsvarar målgruppernas aktuella behov. - Du har ett högt driv och fokuserar på resultat - Du är mycket allmänbildad och snabb i tanken - Du är van vid att arbeta självständigt och med struktur - Du har stor social och analytisk förmåga - Du är övertygande och har god uttrycksförmåga i skrift och tal Viktiga delar i tjänsten som projektledare för våra konferenser är stark omvärldsbevakning, aktivt arbete med att underhålla och bygga nätverk, stort stöd till vår försäljningsavdelning mot potentiella partners och ett kommersiellt fokus genom hela produktionen. Projektledarens arbetsuppgifter och utmaningar: - Genom deskresearch och telefonresearch lokalisera fokus och de mest aktuella talarna på de konferenser som blir dina projekt - Projektleda och genomföra konferenser mot olika målgrupper inom både den privata och offentliga sektorn - Skapa och underhålla nätverk med Sveriges främsta beslutfattare - Omvärldsbevakning med syfte att lokalisera nya ämnen och målgrupper för kommande konferenser - Formulera dig intresseväckande och säljande i skrift för att ge din konferens/ projekt bästa tänkbara marknadsföring Övrigt: Du har en akademisk examen Rollen rymmer ingen direkt personalledning Välkommen med din ansökan . Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. Tjänsterna kan komma att tillsättas redan under ansökningsperioden.
Företag: AB CONDUCTIVE
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Event/Konferens - affärsinriktad projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Event/Konferens - affärsinriktad projektledare

Leg. Sjuksköterska till Närakut
Vi söker en leg. sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård/vårdcentral, telefonrådgivning, svenska språket, har god datorvana samt har minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska så som provtagning, telefonrådgivning, bedömning och EKG. Anställning: Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Ansökan: Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Om oss: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.vardlanken.se.
Företag: VÅRDLÄNKEN BEMANNING OCH REKRYTERING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till Närakut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till Närakut

Account Manager på DWS Marknadsföring Online
FÖRETAGET www.deltawebsolutions.se Säljer system och lösningar för effektiv marknadsföring online, webblösningar, hemsidor, genom SEO och sociala medier. DIN ROLL Det som gör just denna tjänst extra intressant är blandningen av sälj, projektledning och strategiarbete. Som Account Manager äger du hela kundrelationen och affären med slutkunden. Därför är tjänsten som Account Manager så viktig för oss. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt webblösning för sin hemsida. Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via möten. Hos Delta blir du en expert på webblösningar. Under en löpande utbildning under dina första 12 månader får du en fantastisk skola för att lyckas och göra karriär inom onlinevärlden, annons- och mediabranschen. ERSÄTTNING Grundlönen ligger på omkring 20 000- 25 000 kr beroende på erfarenhet. Mållönen på 30-35 000 kr. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager på DWS Marknadsföring Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager på DWS Marknadsföring Online

Säljare, Viafone Sweden AB
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Din uppgift är att ringa och driva försäljning på befintliga kunder till ett utan Sveriges största lotteri prenumeration. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas Anställning: 6månader Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "lott säljare och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Viafone Sweden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Viafone Sweden AB

Viafone söker säljare i samarbete med Tele2
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Viafone vann nyligen det mest prestigefyllda priset som Sveriges bästa sälj byrå från Tele2. Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 100 anställda och beräknas bli ca 160 säljare fram till sommaren, därför söker vi nu fler säljare! Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga tele2 kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bef. säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig själv. Anställning: 6månader Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare i samarbete med Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare i samarbete med Tele2

ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 100 anställda och beräknas bli ca 160 st till sommaren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du kommer att jobba med ett av Sveriges ledande energibolag. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här ar du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Anställning: 6månader Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!

Vill du jobba med befintliga kunder?
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. i Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du får jobba emot befintliga kunder. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här har du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Anställning: 3-6månader Snittlön: 23.348kr/mån Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas. Skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "innesäljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba med befintliga kunder? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba med befintliga kunder?

Butiksbiträde
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i kassan och/eller på govlet. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet passar dig som gillar varierande arbetstider, morgon som kväll. Övriga Kvalifikationer - Du är lättlärd och hungrig på att få vara en förebild för övriga på arbetsplatsen. - Du är punktlig och har hög arbetsmoral. Meriterande erfarenheter - Spel- och Post-kunskaper Arbetet passar utmärkt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, då det finns möjlighet till extraarbete under hösten.
Företag: Bemannica AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde jobb, Butiksbiträde Sundbyberg, Butiksbiträde Bemannica AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde


Sök lediga jobb Hemhjälp Nacka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se