Hjørring jobb - lediga jobb

Hjørring jobb Hjørring jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hjørring. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hjørring. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna- Solna

  2. Vik gymnasielärare i historia och samhällskunskap- Stockholm

  3. SverigeKids, Extramormor till Stockholm!- Stockholm

  4. Vik gymnasielärare i svenska- Stockholm

  5. Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov- Nykvarn

  6. Business Intelligence-utvecklare till Manpower- Stockholm

  7. Gymnasielärare i musik- Stockholm

  8. Business Controller to International Client- Stockholm

  9. 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö- Stockholm

  10. Kurator- Sollentuna


Mer beskrivning

Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har totalt 156 butiker varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Kampanjplanerare – Hemköpskedjan, Solna Hemköps Supportkontor i Solna söker en Kampanjplanerare till den centrala försäljningssavdelningen och dess kampanjteam. Som Kampanjplanerare inom Hemköpskedjan är du ansvarig för att inom ramarna för teamets ansvar ta fram vilka artiklar som skall vara på kampanj, sätta pris samt genomföra förhandlingar med leverantörerna för dessa artiklar. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper. Vi ser att du har god erfarenhet av en motsvarande tjänst inom dagligvaror, och det är meriterande om du verkat både inom detaljistledet och inom leverantörsledet. Du ska vidare vara van vid stora komplexa förhandlingar och ha dokumenterad erfarenhet inom detta område. Som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rold Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna

Vik gymnasielärare i historia och samhällskunskap
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, Nsa, ES, SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker gymnasielärare till vikariat i svenska och samhällskunskap. Du kommer att ingå i ett arbetslag ämnesgrupperna historia och samhällskunskap samt tillhöra en av skolans tre skolenheter. Mentorskap ingår. . Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i svenska och samhällskunskap förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i historia och samhällskunskap. Erfarenhet av arbete som lärare inom den nya gymnasieskolan krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten omfattar 80% av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Göran Nilsson,08-50832503 Darko Krsek, Rektor, 08-50832504, 076-1232504, darko.krsek@stockholm.se Anna Ceder, Rektor, 08-50832506, 076-1232506 Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i historia och samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i historia och samhällskunskap

SverigeKids, Extramormor till Stockholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Just nu är det flera trevliga barnfamiljer i Stockholm som har behov av barnpassning med den fina värme som en extramormor kan ge.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som extra mormor på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund i lärandet, samt förbereder kvällsrutiner innan föräldern tar vid. Det kan innebära hämtning och lämning på förskola, samt hjälp med enklare matlagning för barnen. EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  SVERIGEKIDS KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Barnpassningserfarenhet, gärna med egna barn/barnbarn och vara en god pedagog med barn i olika åldrar. Du bör vara minst 40 år. * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)   Bra timlön erbjudes. SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Stockholm!

Vik gymnasielärare i svenska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, Nsa, ES, SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker gymnasielärare till vikariat i svenska. Du kommer att ingå i ett arbetslag ämnesgrupperna svenska samt tillhöra en av skolans tre skolenheter. Mentorskap ingår. . Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i svenska förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i svenska. Erfarenhet av arbete som lärare inom den nya gymnasieskolan krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten omfattar 45% av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Göran Nilsson,08-50832503 Darko Krsek, Rektor, 08-50832504, 076-1232504, darko.krsek@stockholm.se Anna Ceder, Rektor, 08-50832506, 076-1232506 Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska

Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kund. Kunden är en man i 60 års ålder boende med sin fru i en villa ca 1 mil utanför Nykvarn. Han har efter en stroke en funktionsnedsättning i vänster sida. Han kan kommunicera själv och gå med hjälp av ditt stöd. Arbetet är förlag till hans hem. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera mannen med det dagliga, såsom på och avklädning, hygien, handla, gå promenader med hunden, hushållsarbete med mera. Han gillar att lösa korsord, läsa, titta på sport eller spela Yatzy. Du får gärna uppmuntra till aktivitet tillsammans med kunden. Vi söker dig som är kvinna. Ålder spelar ingen roll utan personkemin är avgörande. Vi tycker det är viktigt att du är positiv, flexibel och trivs att arbeta med människor. Du får inte vara allergisk då paret har en hund samt att rökning förkommer. Eftersom mannen bor utanför Nykvarn är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Kommunikationer via lokaltrafik saknas. Vi söker assistenter som kan arbeta extra vid förfrågan. Detta är uppdrag som är lämpligt att kombinera med studier eller annat deltidarbete. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort och tillgång till bil är ett krav Arbetstid / Varaktighet: Deltid samt vikarier vid behov. Schema kl 09.00-16.00 eller 16.00–23.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: omgående Kontaktperson: Emma Bjurbäck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov

Business Intelligence-utvecklare till Manpower
Vi söker dig som vill bredda dina BI/DW kunskaper i ett bolag som arbetar Nordiskt. Rollen som Business Intelligence -utvecklare innehåller allt från ”ax till limpa” hos oss vilket göra att du får vara med på hela resan. Vi arbetar med Cognos vilket vi förväntar oss att du mycket goda kunskaper och erfarenhet av. Vår Cognosportal består av Cognos BI och Cognos Plannng. I Cognos BI har vi ca 100 rapporter som används av ca 300 användare i Norden. Våra rapporter går både mot 16 st kuber och direkt mot datalagret. Förutom Cognosrapporter används även Analysis Studio och Excel. Portalen innehåller även en Planning applikation. Primära arbetsuppgifter är att förvalta och vidareutveckla befintlig BI-lösning och att utveckla rapporter i Cognos BI. I rollen ingår även viss behörighetsadministration för Cognos Planning. Du har erfarenhet av Cognos Configuration, Cognos Aministartion, Framework manager. Report Studio och Analysis Studio. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper inom datalager och SQL, vi använder MS SQL Server 2012 inklusive SSAS och SSIS. I grunden har du en akademisk utbildning som Systemvetenskap eller liknande. Du är en person som är en tydlig teamspelare med vilja och förmåga att engagera och samarbeta samt ett genuint intresse för att vilja lära dig nya saker. Du är positiv, målmedveten, drivande och innehar en personlig mognad och integritet. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av förändringsarbete samt att du är van att röra dig mellan IT och verksamheten. Vi tror att du har ett stort engagemang, entusiasm i att utveckla lösningar och att jobba i projekt samt att du har ett högt driv med energi Vill du anta denna tuffa och roliga utmaningen? Välkommen med din ansökan! Ansökan och upplysningar I denna rekrytering samarbetar Manpower med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Susanne Bostam Edin, senior rekryteringskonsult på Experis IT, telefonnummer 08 – 508 954 63. Du söker ovan nämnda tjänst genom att registrera ditt CV på www.experis.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så det är bra om du skickar in din ansökan snarast
Företag: Experis IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Business Intelligence-utvecklare till Manpower jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Intelligence-utvecklare till Manpower

Gymnasielärare i musik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, TE, NA, NASA, ES, SM samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. Vidare se skolans hemsida www.karrtorpsgymnasium.se 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker en gymnasielärare till musik. I tjänsten ingår musikproduktion och kör. Du kommer att ingå i en av skolans tre skolenheter. Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i musik förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i musik. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänstens omfattaning är 30 % av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Anna Ceder,08-50832506 Darko Krsek, Rektor, 08-508 32 504, 076-12 32 504, darko.krsek@stockholm.se Göran Nilsson, Rektor, 08-50832503, 070-4632503, goran.k.nilsson@stockholm.se Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik

Business Controller to International Client
On behalf of our Client we are now seeking a commercial controller who is aiming to become CFO within a couple of year´s time. This is an exiting opportunity for a person who has a couple of years of experience from controlling in an international company The Controller will be responsible for management of the budget and forecast process, manage monthly and quarterly reports, month end closing duties and supervision and analysis in support of the marketing and sale´s departments. • Forecasting and  Budgeting • Reporting for local management and for HQ. • Closure of the month - including estimation of the discounts accrual; monitoring system´s loading; loading P&L as per HQ request • Pricing: analysis of new price break down; approval of new prices in the system • Analysis of the economics actual versus forecast and budget: analysis of full P&L and detailed analysis of new products • Evaluation of actions requested by sales: analysis of the action; check the availability within the budget; feedback of the analysis; if necessary do the request to HQ • Management internal and external Audit meeting by procuring the information in order to support their requests Background: • Bachelor or master degree in economics or similar with three to seven years of experience from a controlling position in a finance department within an international company • Strong Analytical and communication skills • Flexible and able to work and react rapidly and precisely • Good organizational skills and able to work with discontinuity • Fluently in English and Swedish  This is a recruitment so you will be employed directly by our Client
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Business Controller to International Client jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Controller to International Client

732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö
Humoristisk rullstolsburen 63-årig kvinna med autismspektrum, lindrig utvecklingsstörning, reumatism, epilepsi och inkontinens söker inhoppsvikarie som kan börja omgående.  Perfekt flytande svenska är viktigt. Erfarenhet av egna barn är en stor fördel. Vårdutbildning samt erfarenhet av autism är meriterande. Humor är också en viktig egenskap. Arbetsplatsen är i Älvsjö. Vi söker dig som kan hoppa in vid behov med kort varsel och vi ser gärna att du kan  börja omgående. Arbetstid: både dygns- och dagpass kan förekomma. Arbetstider dagpass: 08:00-16:30, dygnspass: 09:15-08:30. Lön: Timlön. Kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Vänligen ansök via länk nedan och ange referensnummer 732 i ansökan. Vi kan dessvärre inte svara på några frågor gällande tjänsten per telefon.     Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö

Kurator
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om 5 Husläkare Sollentuna Vc Vi är en väletablerad vårdcentral i Praktikertjänst regi. Mottagningen ligger på Sollentuna sjukhus med närhet till flera specialistkliniker och lab. Gångavstånd till Sollentuna centrum där pendeltågsstation, busstation finns. Arbetsuppgifter Vi söker dig som är kurator med steg 1-utbildning. I arbetsuppgifterna ingår psykosocialt stöd, stödsamtal vid krisreaktion samt lättare depression, ångest. Sedvanliga praktiska sociala stödåtgärder. Tjänsten är på deltid till en början en dag varannan veckan. Kvalifikationer Kurator/psykolog med steg 1-utbildning. Erfarenhet från primärvården är meriterande. Personliga egenskaper Du bör vara positiv, flexibel, samarbetsvillig.
Företag: 5 Husläkare Sollentuna Vc
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Sollentuna, Kurator 5 Husläkare Sollentuna Vc
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator


Sök lediga jobb Hjørring

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se