Hjørring jobb - lediga jobb

Hjørring jobb Hjørring jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hjørring. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hjørring. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Junior Account Manager till Karriärguiden.se- Stockholm

  2. Junior Account Manager till Ekonomijobb.se- Stockholm

  3. Junior Account Manager till Miljöjobb.se- Stockholm

  4. Junior Account Manager till Juridikjobb.se- Stockholm

  5. Extra personal Happy homes- Stockholm

  6. Säljare av utbildnings och kursverktyg- Stockholm

  7. Säljande Projektledare för webbprodukter- Stockholm

  8. Tävlingsinriktad säljare av media online- Stockholm

  9. SERVERINGSPERSONAL SÖKES- Stockholm

  10. kock- Täby


Mer beskrivning

Junior Account Manager till Karriärguiden.se
Karriärguiden Sverige AB är ett dotterbolag till Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. Karriärguiden.se har förmedlat över 89100 jobb sedan starten 2004 och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Karriärguiden.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ansvar Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Karriärguiden.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vad är dina kvalifikationer? - Minst 1 års erfarenhet av telefonförsäljning till företag - Ansvarsfull, ödmjuk med vinnarskalle - Är mycket ambitiös, har hög energinivå och är starkt resultatfokuserad - Är uthållig, disciplinerad och beredd att jobba hårt för att nå framgång - Strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Karriärguiden. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till mer strategisk försäljning. Du har över 19 produkter från Karriärguiden.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, visar starka försäljningsresultat och förespråkar Netjobs värderingar och kultur i alla situationer har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Junior Account Manager - Karriärguiden.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Karriärguiden.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Karriärguiden.se

Junior Account Manager till Ekonomijobb.se
Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ekonomijobb.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Ekonomijobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Ekonomijobb.se

Junior Account Manager till Miljöjobb.se
Miljöjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom miljö sedan 2007. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Miljöjobb.se har förmedlat över 700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Miljöjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Miljöjobb.se Vi på Miljöjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker personal inom miljöfrågor. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på MIljöjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom miljöfrågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst för att lyckas. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för miljöfrågor i Sverige. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Miljöjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Miljöjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Miljöjobb.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013 Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Miljöjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Miljöjobb.se

Junior Account Manager till Juridikjobb.se
Juridikjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Juridik sedan 2006. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Juridikjobb.se har förmedlat över 8800 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Juridikjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Juridikjobb.se Vi på Juridikjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker jurister och folk med juridisk bakgrund. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Juridikjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som vill jobba med sälj mot en juridisk marknad. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Juridikjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Juridikjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Juridikjobb.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Juridikjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Juridikjobb.se

Extra personal Happy homes
Happy Homes Bygghuset Bygghuset är ett familjeföretag som har funnits sedan 1931. Vi finns idag centralt beläget i Stockholms innerstad med stor butik och brädgård. Bygghuset arbetar med ledande leverantörer av byggmaterial och färg, vi lägger stor vikt vid kvalitet och att samarbeta med våra kunder. Sedan januari 2013 ingår Bygghuset i Happy homes kedjan. Happy homes är färg och interiörkedjan med över 100 butiker runtom i landet. I inspirerande butiker säljer vi färg, tapet, golv, kakel och klinker samt inredningsprodukter till proffs- och konsumentkunder. Happy homes-kedjans butiker är entrepenörsägda och har varit verksamma sedan 1962 vilket gör oss till Sveriges äldsta fackhandelskedja inom vårt område. Till vårt Happy homes koncept söker vi nu extrapersonal. Vi söker en medarbetare som är pigg, framåt, social, kan ta egna initiativ och har ett glatt humör. Du bör ha kassavan och kunskap inom främst färg och tapet. Arbetsuppgifterna är att hjälpa kunder, stå i kassan, göra kundordrar och plocka varor. Din främsta uppgift är dock att arbeta säljande för att vi ska ha en trevlig butik med nöjda kunder. Arbetstiderna är på helger men även en del vardagar kan förekomma. För att jämna ut fördelningen lite ser vi gärna kvinnliga sökande men det viktigaste är att vi hittar rätt personlighet. Välkommen till oss på Happy homes i Roslagstull!
Företag: Bygghuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extra personal Happy homes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra personal Happy homes

Säljare av utbildnings och kursverktyg
FÖRETAGET Företaget erbjuder ett utbildningsverktyg som tillåter användaren att på ett enkelt och smärtfritt sätt ta fram en interaktiv utbildning digitalt, som låter kunden hantera alla former av utbildningsmaterial. Det kan vara kurser till försäljning mot allmänheten, internutbildning i företag eller som ett verktyg i skolundervisningen. Den röda tråden i vår lösning är verktyget som enkelt och snabbt låter dig skapa och hantera interaktivt utbildningsmaterial online. Vill ett företag, pedagoger, organisationer internt eller externt lära andra det dem brinner för, är det här rätt verktyg för dem. DIN ROLL Du kommer ansvara för att ta hand om befintliga kontakter samt framförallt besöka nya potentiella kunder via telefon och möten. Demonstrationer av utbildningsverktyget online kommer också förekomma. Du äger hela ontakten med kund och kommer vara del av ett spännande framåtlutat team av moderna och duktiga entreprenörer. Bolaget har fått fina utmärkelser. DIN ROLL SOM EXPERT Du blir expert på utbildningsverktygets potential och kundnytta. LÖNEN & Din ständigt ökande omsättning Du jobbar med en grundlön efter erfarenhet och provision ovanpå det samt mot en budget som du själv sätter tillsammans med din chef. Eftersom du får provision på varje krona som du säljer och behåller kunderna for life har du med dig omsättning från tidigare månad vilket gör att du inte börjar om varje månad. På så vis bygger du din omsättning och tjänar mer pengar med tiden. Din provision tickar alltså alltid in. DINA KUNDER Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via telefon och när det behövs även via möten. Kunderna kan vara mindre bolag men det kan också vara stora multinationella bolag. Därför är tjänsten som Account Manager så viktig för oss. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor både i och med lön och i deras personliga och professionella roll. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! VAR STOLT ÖVER DITT SÄLJYRKE! DU ÄR FÖRETAGETS VIKTIGASTE PERSON! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare av utbildnings och kursverktyg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare av utbildnings och kursverktyg

Säljande Projektledare för webbprodukter
FÖRETAGET Portföljen består idag bland annat av 8 magasin och är ett växande mediehus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad fackpress. Idag produceras tiotalet tidningar och bilagor i olika branscher. DIN ROLL Säljande projektledare med ansvar för samtliga Webbprodukter och annonser på webbsidor Med fokus att förhöja relationen med befintliga samt besöka potentiella nya kunder samt ta hand om webbportalen. Mycket eget ansvar. Mycket frihet under ansvar. En entreprenöriell personlighet som är självdriven passar in i bolaget. Mycket resultatorienterat företag. Försäljning och projektledning på webben. Sälja webbannonser, tidningsprenumerationer, lösnummer, digitaltidningar. Prospektering, kundbearbetning, kundvård och relationsskapande nyförsäljning samt försäljning till befintlig kundstock! PRODUKTEN Webbprodukter online. Ansvara för måluppfyllnad. Som ett DI.se fast branschspecifikt. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING En stabil och bra fast grundlön samt provisions avtal ovanpå denna gör en mållön på 40 000 +. Årsbokningar av annonser gör att säljaren har bokningar med sig in i månaden, så att det byggs en portfölj och man inte behöver börja om varje månad. DEN VI SÖKER/DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: Har erfarenhet från försäljning (1-2 års erfarenhet Webb baserad Annons och mediaförsäljning är meriterande) Rätt säljdriv är det viktigaste * Älskar kontakt med mäniskor och älskar affärer * Har erfarenhet från annonsering och försäljning. * Har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vänliga hälsningar, Vi på Talent & Partner
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande Projektledare för webbprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande Projektledare för webbprodukter

Tävlingsinriktad säljare av media online
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. VI SÖKER: Tävlingsinriktad säljare med ambition om att bli bäst! OM FÖRETAGET: Här jobbar du i en levande, energifylld miljö med högt tempo där kommer du med telefonen som redskap bedriva aktiv försäljning av en företagstjänst online rörande en oberoende köpguide för nya bilar. Där varje dag präglas av nya utmaningar med nya målsättningar. För dig som går in med själ och hjärta i jobbet och har en ambitiös inställning och inte nöjer dig med att göra annat än ditt allra bästa finns utomordentliga möjligheter att på kort sikt få ansvar över en egen avdelning. OM TJÄNSTEN: Vi söker nu dig som vill bli en viktig del i vår säljkultur. Ditt intresse för att arbeta med kundkontakt är på topp och du har lätt för att skapa en god stämning till din omgivning. Du kommer att ingå i ett prestationsinriktat team och bli en betydelsefull del av vår professionella säljorganisation. Genom att du får bästa möjliga förutsättningar, kommer du själv kunna avgöra hur din nästa lön ska se ut. DET DU ERBJUDS: * De bästa förutsättningarna för att nå en riktigt hög lön * Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget * En mållön på mellan 30 000 -35 000 kr/ månad * Det vi kan erbjuda dig är en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med möjligheter för att växa både professionellt och som individ. DIN ERFARENHET & PERSON: * Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! * En person med utstrålning och personligt driv som går in i varje arbetsdag med ny energi och glädje som du älskar att sprida till kollegor och kunder * Driven att prestera och tjäna pengar samt kan jobba i högt tempo med höga målsättningar * En person som är engagerad och kan ta ansvar tillsammans med kollegor i teamet * Tävlingsinriktad och älskar nya utmaningar, samt vill utvecklas som säljare och person Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Tycker det är fantastiskt att ro hem en affär * Har uthållighet och vinnarskalle. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN: Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tävlingsinriktad säljare av media online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tävlingsinriktad säljare av media online

SERVERINGSPERSONAL SÖKES
ARBETSBESKRIVNING Vi söker nu härliga och goa servitriser/servitörer till höstens och vinterns roliga events och fester! Vi söker personal med alla olika typer av erfarenhet, allt från enklare buffé och mingelservering till mer avancerad bords och fat-servering. DIN PROFIL Du är serviceminded, en god människokännare som brinner för att leverera bästa service. Du är stresstålig och noggrann, kommer alltid i tid och har lätt för att ta instruktioner och anpassa dig till nya miljöer. VI ERBJUDER Ett flexibelt, utvecklande och varrierande arbete, där du själv har möjlighet att styra över dina egna arbetstider.
Företag: STJÄRNSKOTT SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL SÖKES

kock
Restaurang Pont vid Hägernäs Strand i Täby söker nu en heltidskock för främst À la carte servering kvällar & helger. Vi söker dig med några års erfarenhet och som ställer höga krav på dig själv & det du serverar. Vi är ett glatt gäng med höga ambitioner och vill nu knyta an en ambitiös & hungrig medarbetare till oss. Vi lägger stor vikt vid personens genuina intresse för matlagning och viljan att alltid göra sitt yttersta. Bra lön till rätt person. Skicka din ansökan via mail. Anställning omgående.
Företag: Restaurang Pont
Ort: Täby
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga kock jobb, kock Täby, kock Restaurang Pont
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock


Sök lediga jobb Hjørring

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se