Hofors kommun jobb - lediga jobb

Hofors kommun jobb Hofors kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hofors kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hofors kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grundskollärare F-3/Förskollärare- Hofors

 2. Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors- Hofors

 3. Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100%- Hofors

 4. Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100%- Hofors

 5. Lärare Sv/Eng, 7-9, 100%- Hofors

 6. Lärare 1-7- Hofors

 7. Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors- Hofors

 8. Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning- Hofors

 9. Lärare i naturkunskap och biologi 65%- Hofors

 10. Kurator, 100%, projektanställning- Hofors

 11. Speciallärare/specialpedagog 100%- Hofors

 12. Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%- Hofors

 13. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 14. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 15. Fritidspedagog- Hofors

 16. Fritidspedagog 50-75%- Hofors

 17. Planarkitekt- Hofors

 18. Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100%- Hofors

 19. Socialsekreterare, 100%- Hofors

 20. Socialsekreterare, 100%- Hofors

 21. Familjebehandlare, 100%- Hofors

 22. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 23. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 24. Barnbibliotekarie- Hofors

 25. Kock 50%- Hofors

 26. SvA lärare till Värnaskolan i Hofors- Hofors

 27. Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors- Hofors

 28. Lärare i svenska för invandrare SFI- Hofors

 29. Grundskollärare 1-7 Idrott och hälsa resurs 75-100 procent- Hofors

 30. Leg Sjuksköterska- Hofors

 31. Kommunsekreterare- Hofors

 32. Vik Socialsekreterare- Hofors

 33. Socialsekreterare- Hofors

 34. SvA lärare till Värnaskolan i Hofors- Hofors

 35. Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%- Hofors

 36. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 37. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 38. Lillåskolan söker 2 st Fritidspedagoger, 100%- Hofors

 39. Lillåskolan söker 1 st Fritidspedagog, 75-100%- Hofors

 40. Leg Arbetsterapeut- Hofors


Mer beskrivning

Grundskollärare F-3/Förskollärare
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare/förskollärare i förskoleklass. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3 med behörighet att undervisa i förskoleklass, alternativt förskollärare.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/Förskollärare

Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 240 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i arbetslaget 4-5. Där finns fyra klasser, två fyror och två femmor. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela arbetslaget och framförallt med den andra läraren i klass 5. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan. Du som söker ska kunna ta helhetsansvaret för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar eleverna. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors

Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar Svenska 1-2, Entreprenörskap och kursen Människan i industrin på gymnasieskolans yrkesprogram. Du kommer att tillhöra arbetslaget på Industritekniska programmet tillsammans med tre yrkeslärare på Industriskolan. Där går ca 30 elever. Industriskolan är certifierad som Teknikcollege och är belägen i egna lokaler på ortens industriområde. Utbildningen sker i nära samarbete med fem lokala företag. I tjänsten ingår också undervisning i svenska på El- och energiprogrammet och Barn- och fritidsprogrammet. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt. Du ska vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga. I arbetslaget får du stöd med delar även med dig av dina erfarenheter. KVALIFIKATIONER Behörig gymnasielärare i svenska. Personliga egenskaper i form av positiv inställning, förmåga att engagera och vilja att arbeta i arbetslag värdesätts.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100%

Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! På enheten arbetar vi med olika utvecklingsprojekt. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! ARBETSUPPGIFTER Undervisning med huvudsaklig inriktning mot undervisning i Svenska och Sv A på Petreskolan år 7-9. I tjänsten ingår mentorskap i en åk 9. KVALIFIKATIONER Behörig lärare.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100%

Lärare Sv/Eng, 7-9, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! På enheten arbetar vi med olika utvecklingsprojekt. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! ARBETSUPPGIFTER Undervisning med huvudsaklig inriktning mot undervisning i Svenska och Engelska på Petreskolan år 7-9. I tjänsten ingår mentorskap i en åk 9. KVALIFIKATIONER Behörig lärare.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/Eng, 7-9, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/Eng, 7-9, 100%

Lärare 1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Lärare i åk 2 och 3, främst som extraresurs i Svenska och Matematik. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden - en skola med nyfikna och motiverade elever, hög måluppfyllelse och goda resultat. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig grundskollärare 1-7.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7

Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 240 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Värnahallen finns inom skolområdet. ARBETSUPPGIFTER Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. Du ingår i skolans arbetslag F-1 och detta läsår kommer du att arbeta i förskoleklass. Vi har två förskoleklasser och du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga som arbetar i förskoleklasserna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Träningsskolan är en inriktning inom grundsärskolan. Verksamheten bedrivs i lokaler på Petreskolan. I Träningsskolan går elever som har kognitiv funktionsnedsättning och som behöver en strukturerad och väl anpassad miljö. Elever i denna skolform har också ofta andra funktionsnedsättningar som t.ex. rörelsehinder, epilepsi och syn/hörselproblematik. ARBETSUPPGIFTER Du kommer under det närmaste året arbeta tätt tillsammans i ett arbetslag med lärare och assistenter. Träningsskolan arbetar utifrån fem ämnesområden: kommunikation, verklighetsuppfattning, motorik, estetisk verksamhet samt vardagsaktiviteter. Du som lärare anpassar ämnesområdenas innehåll och omfattning till elevens egna förutsättningar och behov. KVALIFIKATIONER Vi söker en speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Du har förmågan att se till varje elevs förutsättningar och behov och strävar efter att skapa ett helhetstänk där varje elev kan känna trygghet och glädje till att gå till skolan. Du är väl insatt i läroplanen för grundsärskolan och arbetar efter den värdegrund som genomsyrar läroplanen. Du ger eleverna möjlighet att utveckla kunskaper, färdigheter och självständighet i ett livslångt lärande. Du prioriterar elevernas delaktighet i ditt sätt att arbeta. Du är van att arbeta nära dina kollegor i arbetslag och ser samarbete som en naturlig del i arbetet. Du är flexibel och initiativrik. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning

Lärare i naturkunskap och biologi 65%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! I tjänsten ingår undervisning i naturkunskap på språkintroduktion och i biologi på gymnasieskolans naturvetenskapliga program. Språkintroduktion är ett av gymnasieskolans introduktionsprogram och syftet är att ge invandrarungdomar som nyligen anlänt till Sverige en utbildning på grundskolenivå för att möjliggöra för dem att gå vidare till gymnasieskolan eller till annan utbildning. Både språkintroduktion och det naturvetenskapliga programmet har sin undervisning på Björkhagsskolan i Hofors. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i naturkunskap på grundskolenivå samt biologi 1 och 2 på gymnasienivå. KVALIFIKATIONER Gymnasielärare med behörighet i naturkunskap och biologi. Personliga egenskaper i form av en positiv inställning och en förmåga att engagera och intressera eleverna. Vana och intresse av att arbeta tätt tillsammans i arbetslag. Mentorskap ingår i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i naturkunskap och biologi 65% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i naturkunskap och biologi 65%

Kurator, 100%, projektanställning
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med barn från 6 år tom 11 år, på låg- och mellanstadiet. Stödsamtal, arbeta förebyggande och främjande enligt nya skollagen. KVALIFIKATIONER Socionom, gärna erfarenhet av barn med olika slags diagnoser.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, 100%, projektanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, 100%, projektanställning

Speciallärare/specialpedagog 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! På enheten arbetar vi med olika utvecklingsprojekt. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! ARBETSUPPGIFTER Ansvar för att starta upp en liten undervisningsgrupp för fyra elever inom AST-spektrat i åk 6-9. I gruppen kommer också en assistent (heltid) och två lärare (deltid) att ingå. KVALIFIKATIONER Behörig speciallärare/specialpedagog.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog 100%

Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%
Solberga skola – med cirka 140 elever är en av tre F-5-skolor i Hofors kommun. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 1-5. Vi söker en tydlig och erfaren pedagog som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Du kommer vara en av de nyckelpersoner hos oss som konkret och strategiskt arbetar för att alla våra elever ska klara kunskapskraven. Tjänsten består i övrigt av sedvanliga läraruppgifter. KVALIFIKATIONER Behörig speciallärare alt grundskollärare med inriktning mot 1-7. Du är lyhörd för teorier och framsteg inom skolforskning, har ett öppet och nyfiket förhållningssätt till olika metoder för arbete med särskilt stöd. Du är trygg och skicklig, men samtidigt insiktsfull om din roll i lärprocessen. Du är flexibel, lätt att samarbeta med, samt bra på att möta elever och kollegor. Du är positiv och har fokus på att se möjligheter, och lägga energi på sådant som går att påverka. Du är van med att arbeta formativt, strategiskt och strukturerat.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Resurslärare i åk 2 och 3, främst i svenska och matematik. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska i två olika åk 1. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Fritidspedagog
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. De tre F-5-skolorna arbetar nu tillsammans för att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i grundskola. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Hofors, Fritidspedagog Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Fritidspedagog 50-75%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. De tre F-5-skolorna arbetar nu tillsammans för att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i grundskola. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 50-75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 50-75%

Planarkitekt
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Som planarkitekt kommer du att arbeta med kommunens framtida fysiska utveckling genom att upprätta detaljplaner, göra gestaltningar samt att utföra andra arbetsuppgifter inom samhällsplanering som förekommer i en kommun. Ditt arbete kommer att vara självständigt, men vi lägger stor vikt på samarbete i arbetsgruppen. Du har kontakter med myndigheter, politiker och allmänhet - många gånger via dialogmöten med våra medborgare. Alltså ett arbete där du får möta många människor. KVALIFIKATIONER Du har en examen som arkitekt eller eventuellt fysisk planerare och gärna med erfarenhet av planarbete. Kunskaper och vana vid CAD, liksom god allmän datorvana, en förutsättning. Du skall behärska det svenska språket flytande i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Planarkitekt jobb, Planarkitekt Hofors, Planarkitekt Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planarkitekt

Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillhöra arbetslaget på Industritekniska programmet tillsammans med två lärare på Industriskolan. Där går ca 30 elever. Industriskolan är certifierad som Teknikcollege och är belägen i egna lokaler på ortens industriområde. Utbildningen sker i nära samarbete med fem lokala företag och omfattar svets, skärande och underhåll. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt. Du ska vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga. I arbetslaget får du stöd med delar även med dig av dina erfarenheter. KVALIFIKATIONER Behörig yrkeslärare till industritekniska programmet. Personliga egenskaper i form av positiv inställning, förmåga att engagera och vilja att arbeta i arbetslag värdesätts.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100%

Socialsekreterare, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Vuxeneheten ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ekonomiskt bistånd. Utredningsarbete enligt SoL och LVM för att bedöma vuxnas behov av insatser. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av arbete med missbruk och ekonomiskt bistånd. Du har god samarbetsförmåga är utåtriktad och engagerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 100%

Socialsekreterare, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Familjeenheten ARBETSUPPGIFTER Myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning. Kvalificerat utredningsarbete enligt SoL och LVU för att bedöma barn/ungdomars behov, föreslå lämpliga insatser samt uppföljning av insatser. Arbete bedrivs med fokus på familjen och att barn främst ska få stöd på hemmaplan. Alla utredningar dokumenteras enligt BBIC (Barns Behov I Centrum). KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av liknande arbete. Du behöver kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och samtidigt ha lätt för förändringar, att du är flexibel och kan ändra dina arbetsmetoder efter verksamhetens och enhetens behov. Du bör ha professionell mognad och personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och producera skriftligt material av hög kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 100%

Familjebehandlare, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ- och familjeomsorgen söker Familjebehandlare, 100%. Vår trogna medarbetare sedan många år ska gå i pension. Vi behöver en familjebehandlare till vår familjeenhet i behandlingsarbete med våra familjer. Familjeenheten arbetar i familjer med barn 0-17 år. Även uppdrag från vuxenenheten kan förekomma. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av kvalificerat socialt behandlingsarbete utifrån uppsatta mål. Familjebehandlare arbetar på uppdrag av handläggare. Oregelbunden arbetstid förekommer. KVALIFIKATIONER Du bör ha socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning inom socialt eller pedagogiskt arbete, erfarenhet av behandlingsarbete inom socialtjänst eller liknande som arbetgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att ha goda kunskaper om nätverksarbete, MI, "signs of saftey" eller andra arbetsmetoder. Du behöver dels kunna arbeta självständigt och dels ha god samarbetsförmåga med kollegor och med familjer som du arbetar med, vara lyhörd, planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vara flexibel och ha lätt för förändringar i arbetsmetoder utifrån såväl familjers och verksamhetens behov. Du bör ha en professionell mognad, personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare, 100%

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Resurslärare i åk 2 och 3, främst i svenska och matematik. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska i två olika åk 1. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Barnbibliotekarie
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Ansvar för bibliotekets barn- och ungdomsavdelning. Samarbete med BVC, förskola, grundskola och gymnasium samt fritidsverksamhet. Läsfrämjande arbete för barn och ungdomar. Medieinköp. Arbete i bibliotekets låne- och informationsdisk. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår. KVALIFIKATIONER Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete på skolbibliotek eller med barn- och ungdomsverksamhet på bibliotek är meriterande. Vi söker dig som kan prata inför grupper och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du är kommunikativ med social kompetens och har en förmåga att omsätta nya idéer i praktiken. Stor servicekänsla är viktigt liksom att vara självgående och flexibel. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten där samarbetsförmåga, initiativförmåga och kreativitet är viktiga egenskaper.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Barnbibliotekarie jobb, Barnbibliotekarie Hofors, Barnbibliotekarie Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnbibliotekarie

Kock 50%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! IFO Bygdegården söker kock 50% till boende för ensamkommande flyktingbarn ARBETSUPPGIFTER Du arbetar i boendets kök med egen matlagning. Du serverar god och näringsriktig middag varje vardag samt förbereder lunch och middag till helgen. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för planering, inköp, upprättande av matsedel, tillagning och att maten serveras. Du ansvarar för livsmedelshygienen och HACCP-enhetens egenkontrollprogram samt städning av köket. KVALIFIKATIONER Dokumenterad branschutbildning samt minst två års yrkeserfarenhet. Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse. Kunskap om special- och religionskost. Stresstålig. Goda språkkunskaper i svenska i tal såväl som skrift. Som person ser vi att du är noggrann, stresstålig, ödmjuk, flexibel, strukturerad och arbetar självständigt. Du har kunskap om special- och religionskost och är även vad vid att hantera kostnadseffektiva inköp. Som kock hos oss arbetar du med egen ansvar så du bör var trygg i din yrkesroll. Då arbetet många gånger kräver gott samarbete måste du även vara en van lagspelare. Vi ser att du har minst två års erfarenhet från tidigare kockuppgifter. Körkort - Vi ser med fördel att du har B-körkort, dock inget krav.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock 50%

SvA lärare till Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 250 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha ett nära samarbete med alla arbetslag, samt med skolans SvA lärare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan i ämnet svenska som andra språk. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga SvA lärare till Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SvA lärare till Värnaskolan i Hofors

Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 250 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha ett nära samarbete med alla arbetslag, samt med skolans övriga lärare i förberedelseklass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans lägre åldrar. Gärna med erfarenhet av introduktion och grundläggande svenskundervisning. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors

Lärare i svenska för invandrare SFI
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Svenska för invandrare i Hofors kommun bedrivs på Björkhagsskolan. I dagsläget är det 65 elever inskrivna som kommer från ett tiotal olika länder. Utbildning i svenska för invandrare är en kvalificerad språkutbildning som syftar till att ge vuxna personer med annat modersmål än svenska grundläggande kunskaper i svenska språket. I utbildningen får man lära sig att utveckla ett funktionellt andraspråk. ARBETSUPPGIFTER Utbildning i svenska för invandrare ska ge språkliga redskap för kommunikation och ett aktivt deltagande i vardags-, samhälls-och arbetsliv. Eleven ska utveckla en kommunikativ språkförmåga. Det innebär att kunna kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. Utbildningen ska ge vuxna invandrare som saknar grundläggande läs- och skrivfärdigheter möjlighet att förvärva sådana. Detta kan gälla såväl analfabeter som elever med kort skolbakgrund, men också elever som är läs- och skrivkunniga men har ett annat skriftspråk. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med svenska som andra språk. Gärna med erfarenhet av att ha undervisat vuxna.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare SFI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare SFI

Grundskollärare 1-7 Idrott och hälsa resurs 75-100 procent
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5-skolor i Hofors kommun. På skolan går cirka 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare i Idrott och hälsa och som resurs/lärare i SO mm, främst i åk 5. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden - en skola med nyfikna och motiverade elever, hög måluppfyllelse och goda resultat! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare med behörighet att undervisa i Idrott och hälsa samt Svenska/SO inom åk 1-5.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 Idrott och hälsa resurs 75-100 procent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 Idrott och hälsa resurs 75-100 procent

Leg Sjuksköterska
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska i Hofors kommun ansvarar, leder och planerar du omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har ett nära samarbete med andra sjuksköterskor i kommunen. Arbetet är schemalagt och innefattar kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och innehar körkort. Specialistutbildning i Vård av äldre eller Öppen hälso- och sjukvård är meriterande men inte ett krav. Vi vill att du har god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett trevligt bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska

Kommunsekreterare
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Vår nuvarande kommunsekreterare ska gå vidare till nytt uppdrag och i och med det letar vi nu efter dig som vill vara med och förvalta och utveckla den funktionen hos oss i Hofors kommun. Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Som kommunsekreterare i Hofors kommun är du direkt underställd kommunchefen. Ditt huvuduppdrag är att säkerställa god kvalitet i ärendeprocessen från kommunstyrelsens arbetsutskott till kommunfullmäktige. Befattningen innebär ett budget- och arbetsledaransvar för övriga nämndssekreterare. Kommunsekreteraren ingår i kommunledningskontorets ledningsgrupp. Just nu befinner sig kommunen mitt i en process för införande av en helt ny ärende- och dokumenthanteringsprocess (ephorte), vilken du kommer vara delaktig i utvecklingen av. Arbetsuppgifterna består bland annat av - nämndsadministration för kommunstyrelsen och kommunfullmäktige, - registrering/diarieföring - service till kommunalråd och kommunchef - service och arvodeshantering gällande kommunens förtroendevalda - att vara kommunens kontaktperson mot Valmyndigheten KVALIFIKATIONER Vi söker dig med - adekvat högskoleutbildning - goda kunskaper i kommunallagen och övrig kommunrätt - erfarenhet och intresse av arbete i politisk styrd organisation Som person ser vi gärna att du har en förmåga att arbeta effektivt och organiserat. Du bör gilla snabba tempoväxlingar i arbetet och stimuleras av den komplexitet som arbetet i en mindre kommun erbjuder.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunsekreterare jobb, Kommunsekreterare Hofors, Kommunsekreterare Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunsekreterare

Vik Socialsekreterare
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ- och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Vuxenenheten ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ekonomiskt bistånd. Utredningsarbete enligt SoL och LVM för att bedöma vuxnas behov av insatser. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av arbete med missbruk och ekonomiskt bistånd. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och engagerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Socialsekreterare
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ- och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Vuxenenheten ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ekonomiskt bistånd. Utredningsarbete enligt SoL och LVM för att bedöma vuxnas behov av insatser. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av arbete med missbruk och ekonomiskt bistånd. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och engagerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Hofors, Socialsekreterare Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

SvA lärare till Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 250 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi strävar efter att ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du undervisar elever i årskurserna 1-5. Du kommer att ha ett nära samarbete med alla arbetslag och klasslärare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan i ämnet svenska som andra språk. Behörighet i andra ämnen i årskurserna 1-6, är meriterande. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god ledarskapsförmåga och samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga SvA lärare till Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SvA lärare till Värnaskolan i Hofors

Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Solberga skola i Torsåker - med cirka 140 elever - är en av tre F-5-skolor i Hofors kommun. ARBETSUPPGIFTER Undervisning inom spannet år 1-6. Vi söker en tydlig och erfaren pedagog som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Du kommer vara en av de nyckelpersoner hos oss som konkret och strategiskt arbetar för att alla våra elever ska klara kunskapskraven. Tjänsten kan komma att bestå av såväl elevstödjande insatser som undervisning i hel klass. Tjänsen i övrigt innebär sedvanliga läraruppgifter. KVALIFIKATIONER Behörig speciallärare alt grundskollärare med inriktning mot 1-7. Du är lyhörd för teorier och framsteg inom skolforskning, har ett öppet och nyfiket förhållningssätt till olika metoder för arbete med särskilt stöd. Du är trygg och skicklig, men samtidigt insiktsfull om din roll i lärprocessen. Du är flexibel, lätt att samarbeta med, samt bra på att möta elever och kollegor. Du är positiv och har fokus på att se möjligheter och lägga energi på sådant som går att påverka. Du är van med att arbeta formativt, strategiskt och strukturerat.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 170 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska i två olika åk 1. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden - en skola med nyfikna och motiverade elever, hög måluppfyllelse och goda resultat! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och erfarenhet av arbete med läsinlärning.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 170 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Arbete som lärare/extraresurs i Svenska och Matematik i åk 2 och 3. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden - en skola med nyfikna och motiverade elever, hög måluppfyllelse och goda resultat! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik i lägre åldrar.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Lillåskolan söker 2 st Fritidspedagoger, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 170 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. De tre F-5-skolorna arbetar nu tillsammans för att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i grundskola. Vi söker en tydlig vuxen och som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lillåskolan söker 2 st Fritidspedagoger, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lillåskolan söker 2 st Fritidspedagoger, 100%

Lillåskolan söker 1 st Fritidspedagog, 75-100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 170 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. De tre F-5-skolorna arbetar nu tillsammans för att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i grundskola. Vi söker en tydlig vuxen och som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lillåskolan söker 1 st Fritidspedagog, 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lillåskolan söker 1 st Fritidspedagog, 75-100%

Leg Arbetsterapeut
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt - oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Välkommen till Hofors kommun! Varmt välkommen med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut hos oss utför du aktivitetsbedömningar med därtill kommande åtgärder, såsom träning och behandling, förskrivning av hjälpmedel samt handledning till personal. Vi arbetar i rehabteam, där arbete tillsammans med sjukgymnast och rehabiliteringsassistent ingår. Ditt huvudsakliga arbetsområde är på kommunens särskilda boenden samt till en viss del inom hemsjukvården. KVALIFIKATIONER Leg arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet av yrket. Vi söker en person som har ett professionellt och pedagogiskt arbetssätt och som har förmåga att förhålla sig till ett respektfullt bemötande av både patienter och kollegor. I övrigt ser vi gärna att vår framtida medarbetare är en positiv, noggrann, målmedveten och utåtriktad person. Stor vikt kommer att läggas vid personliga lämpligheter. Körkort B erfordras.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut


Sök lediga jobb Hofors kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se