Lediga jobb Hofors - Söka jobb i Hofors

Lediga jobb Hofors Sök lediga jobb Hofors


Hittade inga lediga jobb på sökning: Hofors. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grundskollärare F-3/Förskollärare- Hofors

 2. Personlig assistent i Hofors, grav.vik.- Hofors

 3. Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors- Hofors

 4. Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100%- Hofors

 5. Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100%- Hofors

 6. Lärare Sv/Eng, 7-9, 100%- Hofors

 7. Lärare 1-7- Hofors

 8. Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors- Hofors

 9. Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning- Hofors

 10. Lärare i naturkunskap och biologi 65%- Hofors

 11. Kurator, 100%, projektanställning- Hofors

 12. Speciallärare/specialpedagog 100%- Hofors

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.- Hofors

 14. Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%- Hofors

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.- Hofors

 16. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 17. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 18. Fritidspedagog- Hofors

 19. Fritidspedagog 50-75%- Hofors

 20. Planarkitekt- Hofors

 21. Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100%- Hofors

 22. Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors- Hofors

 23. Socialsekreterare, 100%- Hofors

 24. Socialsekreterare, 100%- Hofors

 25. Familjebehandlare, 100%- Hofors

 26. Reklamutdelare Sandviken, Hofors, Ockelbo mm.- Sandviken

 27. Hofors nya butiksdemonstratör sökes!- Hofors

 28. Säljare Heltid 12-20 (kollektivavtal + bonus)- Hofors

 29. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 30. Grundskollärare F-3/1-7- Hofors

 31. Barnbibliotekarie- Hofors

 32. Kock 50%- Hofors

 33. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.- Hofors

 34. SvA lärare till Värnaskolan i Hofors- Hofors

 35. Företagssäljare Heltid- Hofors

 36. Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors- Hofors

 37. VIASAT SÖKER TEAM LEADER I HOFORS- Hofors

 38. Butiksmedarbetare Hofors - vikariat- Hofors

 39. Gruppchef till säljorganisationen- Hofors

 40. Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors- Hofors


Mer beskrivning

Grundskollärare F-3/Förskollärare
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare/förskollärare i förskoleklass. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3 med behörighet att undervisa i förskoleklass, alternativt förskollärare.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/Förskollärare

Personlig assistent i Hofors, grav.vik.
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Jag är en 15-årig Hofors-kille som åker elrulle. Jag söker en vikarierande personlig assistent.  Tjänstgöringen innebär arbete fördelat över dygnets alla timmar, alla dagar. Du jobbar med mig i de miljöer där jag vistas, både i skola och hemma. Jag har en aktiv fritid och är intresserad av att vara med kompisar, spela tv/dataspel, fiska, bio och resor m.m. Du ska vara mina armar och ben i min vardag och ha en fingertoppskänsla av att vara närvarande men ändå osynlig. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och min familj. Du ska vara lyhörd och flexibel och ha ett stort mått av humor. Självklart är du rökfri. Det är en fördel om du är ung, stark och åker skidor utför. Vi ser gärna manliga sökanden. B körkort fordras. Vi ser fram emot en skriftlig ansökan genom ett CV och personligt brev. Lön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas. Grav.vik  Tillträde i september.
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Hofors
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hofors, grav.vik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hofors, grav.vik.

Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 240 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i arbetslaget 4-5. Där finns fyra klasser, två fyror och två femmor. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela arbetslaget och framförallt med den andra läraren i klass 5. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan. Du som söker ska kunna ta helhetsansvaret för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar eleverna. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 5, Värnaskolan i Hofors

Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar Svenska 1-2, Entreprenörskap och kursen Människan i industrin på gymnasieskolans yrkesprogram. Du kommer att tillhöra arbetslaget på Industritekniska programmet tillsammans med tre yrkeslärare på Industriskolan. Där går ca 30 elever. Industriskolan är certifierad som Teknikcollege och är belägen i egna lokaler på ortens industriområde. Utbildningen sker i nära samarbete med fem lokala företag. I tjänsten ingår också undervisning i svenska på El- och energiprogrammet och Barn- och fritidsprogrammet. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt. Du ska vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga. I arbetslaget får du stöd med delar även med dig av dina erfarenheter. KVALIFIKATIONER Behörig gymnasielärare i svenska. Personliga egenskaper i form av positiv inställning, förmåga att engagera och vilja att arbeta i arbetslag värdesätts.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska 1-2 och Entreprenörskap på gymnasiet, 100%

Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! På enheten arbetar vi med olika utvecklingsprojekt. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! ARBETSUPPGIFTER Undervisning med huvudsaklig inriktning mot undervisning i Svenska och Sv A på Petreskolan år 7-9. I tjänsten ingår mentorskap i en åk 9. KVALIFIKATIONER Behörig lärare.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv + Sv A, 7-9, 100%

Lärare Sv/Eng, 7-9, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! På enheten arbetar vi med olika utvecklingsprojekt. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! ARBETSUPPGIFTER Undervisning med huvudsaklig inriktning mot undervisning i Svenska och Engelska på Petreskolan år 7-9. I tjänsten ingår mentorskap i en åk 9. KVALIFIKATIONER Behörig lärare.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/Eng, 7-9, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/Eng, 7-9, 100%

Lärare 1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Lärare i åk 2 och 3, främst som extraresurs i Svenska och Matematik. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden - en skola med nyfikna och motiverade elever, hög måluppfyllelse och goda resultat. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig grundskollärare 1-7.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7

Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 240 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Värnahallen finns inom skolområdet. ARBETSUPPGIFTER Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. Du ingår i skolans arbetslag F-1 och detta läsår kommer du att arbeta i förskoleklass. Vi har två förskoleklasser och du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga som arbetar i förskoleklasserna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/grundskollärare tidigare åldrar till Värnaskolan i Hofors

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Träningsskolan är en inriktning inom grundsärskolan. Verksamheten bedrivs i lokaler på Petreskolan. I Träningsskolan går elever som har kognitiv funktionsnedsättning och som behöver en strukturerad och väl anpassad miljö. Elever i denna skolform har också ofta andra funktionsnedsättningar som t.ex. rörelsehinder, epilepsi och syn/hörselproblematik. ARBETSUPPGIFTER Du kommer under det närmaste året arbeta tätt tillsammans i ett arbetslag med lärare och assistenter. Träningsskolan arbetar utifrån fem ämnesområden: kommunikation, verklighetsuppfattning, motorik, estetisk verksamhet samt vardagsaktiviteter. Du som lärare anpassar ämnesområdenas innehåll och omfattning till elevens egna förutsättningar och behov. KVALIFIKATIONER Vi söker en speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Du har förmågan att se till varje elevs förutsättningar och behov och strävar efter att skapa ett helhetstänk där varje elev kan känna trygghet och glädje till att gå till skolan. Du är väl insatt i läroplanen för grundsärskolan och arbetar efter den värdegrund som genomsyrar läroplanen. Du ger eleverna möjlighet att utveckla kunskaper, färdigheter och självständighet i ett livslångt lärande. Du prioriterar elevernas delaktighet i ditt sätt att arbeta. Du är van att arbeta nära dina kollegor i arbetslag och ser samarbete som en naturlig del i arbetet. Du är flexibel och initiativrik. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning

Lärare i naturkunskap och biologi 65%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! I tjänsten ingår undervisning i naturkunskap på språkintroduktion och i biologi på gymnasieskolans naturvetenskapliga program. Språkintroduktion är ett av gymnasieskolans introduktionsprogram och syftet är att ge invandrarungdomar som nyligen anlänt till Sverige en utbildning på grundskolenivå för att möjliggöra för dem att gå vidare till gymnasieskolan eller till annan utbildning. Både språkintroduktion och det naturvetenskapliga programmet har sin undervisning på Björkhagsskolan i Hofors. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i naturkunskap på grundskolenivå samt biologi 1 och 2 på gymnasienivå. KVALIFIKATIONER Gymnasielärare med behörighet i naturkunskap och biologi. Personliga egenskaper i form av en positiv inställning och en förmåga att engagera och intressera eleverna. Vana och intresse av att arbeta tätt tillsammans i arbetslag. Mentorskap ingår i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i naturkunskap och biologi 65% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i naturkunskap och biologi 65%

Kurator, 100%, projektanställning
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med barn från 6 år tom 11 år, på låg- och mellanstadiet. Stödsamtal, arbeta förebyggande och främjande enligt nya skollagen. KVALIFIKATIONER Socionom, gärna erfarenhet av barn med olika slags diagnoser.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, 100%, projektanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, 100%, projektanställning

Speciallärare/specialpedagog 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! På enheten arbetar vi med olika utvecklingsprojekt. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! ARBETSUPPGIFTER Ansvar för att starta upp en liten undervisningsgrupp för fyra elever inom AST-spektrat i åk 6-9. I gruppen kommer också en assistent (heltid) och två lärare (deltid) att ingå. KVALIFIKATIONER Behörig speciallärare/specialpedagog.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog 100%

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hofors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Hofors
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.

Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%
Solberga skola – med cirka 140 elever är en av tre F-5-skolor i Hofors kommun. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 1-5. Vi söker en tydlig och erfaren pedagog som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Du kommer vara en av de nyckelpersoner hos oss som konkret och strategiskt arbetar för att alla våra elever ska klara kunskapskraven. Tjänsten består i övrigt av sedvanliga läraruppgifter. KVALIFIKATIONER Behörig speciallärare alt grundskollärare med inriktning mot 1-7. Du är lyhörd för teorier och framsteg inom skolforskning, har ett öppet och nyfiket förhållningssätt till olika metoder för arbete med särskilt stöd. Du är trygg och skicklig, men samtidigt insiktsfull om din roll i lärprocessen. Du är flexibel, lätt att samarbeta med, samt bra på att möta elever och kollegor. Du är positiv och har fokus på att se möjligheter, och lägga energi på sådant som går att påverka. Du är van med att arbeta formativt, strategiskt och strukturerat.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare alt grundskollärare 1-3/1-7, 80%

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hofors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Hofors
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Resurslärare i åk 2 och 3, främst i svenska och matematik. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska i två olika åk 1. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Fritidspedagog
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. De tre F-5-skolorna arbetar nu tillsammans för att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i grundskola. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Hofors, Fritidspedagog Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Fritidspedagog 50-75%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. De tre F-5-skolorna arbetar nu tillsammans för att utveckla fritidshemsverksamheten i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i grundskola. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 50-75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 50-75%

Planarkitekt
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Som planarkitekt kommer du att arbeta med kommunens framtida fysiska utveckling genom att upprätta detaljplaner, göra gestaltningar samt att utföra andra arbetsuppgifter inom samhällsplanering som förekommer i en kommun. Ditt arbete kommer att vara självständigt, men vi lägger stor vikt på samarbete i arbetsgruppen. Du har kontakter med myndigheter, politiker och allmänhet - många gånger via dialogmöten med våra medborgare. Alltså ett arbete där du får möta många människor. KVALIFIKATIONER Du har en examen som arkitekt eller eventuellt fysisk planerare och gärna med erfarenhet av planarbete. Kunskaper och vana vid CAD, liksom god allmän datorvana, en förutsättning. Du skall behärska det svenska språket flytande i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Planarkitekt jobb, Planarkitekt Hofors, Planarkitekt Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planarkitekt

Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillhöra arbetslaget på Industritekniska programmet tillsammans med två lärare på Industriskolan. Där går ca 30 elever. Industriskolan är certifierad som Teknikcollege och är belägen i egna lokaler på ortens industriområde. Utbildningen sker i nära samarbete med fem lokala företag och omfattar svets, skärande och underhåll. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt. Du ska vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga. I arbetslaget får du stöd med delar även med dig av dina erfarenheter. KVALIFIKATIONER Behörig yrkeslärare till industritekniska programmet. Personliga egenskaper i form av positiv inställning, förmåga att engagera och vilja att arbeta i arbetslag värdesätts.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Industritekniska programmet, 100%

Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Vi söker dig som har stor passion för ditt jobb, som är utåtriktad och social och som gillar att ha roligt på jobbet. Information om tjänsten Apoteket Orren ligger i centrala Hofors, ett mindre samhälle på ca 9 500 invånare halvvägs mellan Gävle och Falun. Som ortens enda lokala apotek har vi en viktig funktion för många av kommunens invånare. Vi jobbar i nära samarbete med ortens hälsocentral, äldreboenden och hemtjänst. På apoteket är vi fem personer som jobbar. Vi har öppet mån-fre mellan kl 9-18 och lördagar 9:30-13. Tillsammans är vi ett glatt gäng som är uppskattade av både kunder och vårdpersonal. Arbetet är omväxlande, med receptexpedition, rådgivning och egenvårdsförsäljning som huvudsakliga arbetsuppgifter. Vi söker En legitimerad receptarie eller apotekare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från apoteksarbete men det är inget krav. Vi ger dig en bra introduktion och handledning och stöd efter behov. Personliga egenskaper Du har en stor passion för ditt jobb och är utåtriktad och social. I kundmötet är du lyhörd och empatisk med en stark drivkraft att lösa kundens alla problem. Som person är du glad och positiv, har lätt till skratt och bjuder gärna på ett leende. Apoteket Orren Apoteket drivs av Daniel Markstedt och Mikael Nordberg. Vi äger totalt tre apotek varav de andra två ligger i Gävle, Apoteket Pilen i Sätra och apoteket Svanen i Strömsbro. Varje apotek är självständigt och välfungerande med lokal apotekschef. Då våra tre apotek ligger så pass nära varandra har vi ett bra samarbete och utbyte apoteken emellan. Vi ordnar både utbildningar och sociala aktiviteter för vår personal och vi har ett gott kunskapsutbyte mellan apoteken. Arbetstiden Heltid eller deltid enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst eller tidsbegränsad. Kontakt Har du frågor kring tänsten eller apoteket, ring gärna Daniel markstedt på 0723-27 87 77 eller vår Apotekschef Marie Määttänen på 0730-98 02 86. Välkommen med din ansökan! Om du tycker detta låter som en tjänst för dig, vänligen skicka in din ansökan via länken nedan eller direkt till daniel.markstedt@apoteksgruppen.se.
Företag: Apoteksgruppen i Hofors Nr 1 AB
Ort: Hofors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors

Socialsekreterare, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Vuxeneheten ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ekonomiskt bistånd. Utredningsarbete enligt SoL och LVM för att bedöma vuxnas behov av insatser. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av arbete med missbruk och ekonomiskt bistånd. Du har god samarbetsförmåga är utåtriktad och engagerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 100%

Socialsekreterare, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Familjeenheten ARBETSUPPGIFTER Myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning. Kvalificerat utredningsarbete enligt SoL och LVU för att bedöma barn/ungdomars behov, föreslå lämpliga insatser samt uppföljning av insatser. Arbete bedrivs med fokus på familjen och att barn främst ska få stöd på hemmaplan. Alla utredningar dokumenteras enligt BBIC (Barns Behov I Centrum). KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av liknande arbete. Du behöver kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och samtidigt ha lätt för förändringar, att du är flexibel och kan ändra dina arbetsmetoder efter verksamhetens och enhetens behov. Du bör ha professionell mognad och personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och producera skriftligt material av hög kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 100%

Familjebehandlare, 100%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ- och familjeomsorgen söker Familjebehandlare, 100%. Vår trogna medarbetare sedan många år ska gå i pension. Vi behöver en familjebehandlare till vår familjeenhet i behandlingsarbete med våra familjer. Familjeenheten arbetar i familjer med barn 0-17 år. Även uppdrag från vuxenenheten kan förekomma. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av kvalificerat socialt behandlingsarbete utifrån uppsatta mål. Familjebehandlare arbetar på uppdrag av handläggare. Oregelbunden arbetstid förekommer. KVALIFIKATIONER Du bör ha socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning inom socialt eller pedagogiskt arbete, erfarenhet av behandlingsarbete inom socialtjänst eller liknande som arbetgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att ha goda kunskaper om nätverksarbete, MI, "signs of saftey" eller andra arbetsmetoder. Du behöver dels kunna arbeta självständigt och dels ha god samarbetsförmåga med kollegor och med familjer som du arbetar med, vara lyhörd, planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vara flexibel och ha lätt för förändringar i arbetsmetoder utifrån såväl familjers och verksamhetens behov. Du bör ha en professionell mognad, personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare, 100%

Reklamutdelare Sandviken, Hofors, Ockelbo mm.
Svensk Direktreklam är Sveriges ledande företag för utformning, tryck och distribution av direktreklam, samhällsinformation och post. Vi har ca. 11.000 anställda och varje vecka distribuerar vi 15-40 miljoner försändelser till 4,3 miljoner hushåll i hela Sverige. Svensk Direktreklam etablerades 1976 och finns idag på ca. 50 platser runt om i Sverige. Nu söker vi förstärkning till kontoret i västra Gästrikland! Vi söker Dig som: - Är noggrann. - Är ärlig. - Är ansvarsfull. - Är Glad och positiv. - Behärskar vårt koncernspråk, Svenska. - Gillar att röra på sig. Kan Du dessutom avvara några timmar på söndagen? Då har vi ett perfekt sätt för Dig att tjäna lite extra! Du får ansvar för ett eget distrikt (i närheten av där du bor), fria arbetstider samt reklam, post och försändelser levererat direkt hem till dig! Självklart håller vi med hjälpmedel som tex. väskor, vagn etc. Hur mycket Du tjänar beror mycket på Dig själv och hur mycket arbete Du vill ta på Dig! (Ersättningen för ETT normalt område i centrala Sandviken ligger på ca. 100-300:- / utdelningstillfälle). OBS! Du som söker måste vara minst 13år! Välkommen med din ansökan! Du kan även söka direkt via: www.delareklam.nu
Företag: SVENSK DIREKTREKLAM
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare Sandviken, Hofors, Ockelbo mm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare Sandviken, Hofors, Ockelbo mm.

Hofors nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Hofors". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Hofors
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Hofors nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hofors nya butiksdemonstratör sökes!

Säljare Heltid 12-20 (kollektivavtal + bonus)
Vi är intresserade av att träffa dig som vill satsa på försäljning. Är du ung inom försäljning och vill satsa? Anta utmaningen hos Vendator Bemanning eller Vendator Callcenter. För dig som har kommit längre i karriären hyr Vendator Bemanning ut duktiga säljare/säljledare till starka varumärken. Vi rekryterar också till företag i intressanta branscher som söker personal till sin försäljningsverksamhet. Idag finns vi med verksamheter i Stockholm (Alviks Strand) och Hofors. Vi är noterade på Aktietorget. Arbetsbeskrivning: Arbetsuppgifterna innebär att via telefon sälja tjänster, bygga relationer med både befintliga och nya kunder, ge professionell rådgivning samt sälja våra kunders breda produktutbud. Som säljare hos oss är du våra uppdragsgivares ansikte utåt och detta ställer stora krav på din förmåga att kommunicera på ett vägvinnande sätt! Om du känner att det här kan vara något för dig erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! Vi söker: För att passa i rollen som säljare krävs att du är flexibel, orädd och social med en naturlig pondus. Du har en positiv inställning och ser dig själv som en bra kollega. Vidare ser vi att du arbetar målmedvetet och strukturerat samt att du har förmågan att anpassa ditt sätt att vara utifrån kundens behov.  Vi kommer att lägga störst vikt i din personliga drivkraft att vilja bli en säljare för oss.  Vi erbjuder: * Fast lön enligt kollektivavtal + bonusmöjligheter * En härlig arbetsmiljö med positiva medarbetare * Möjligheter att utvecklas till en skicklig säljare * En mycket effektiv och resultatinriktad säljutbildning Tror du på dig själv så tror vi på dig! Arbetstider Måndag-Fredag     12:00 - 20:00     Välkommen med din ansökan redan idag! Vi följer Unionens kollektivavtal.
Företag: VENDATOR AB Contact Center Hofors
Ort: Hofors
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Heltid 12-20 (kollektivavtal + bonus) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Heltid 12-20 (kollektivavtal + bonus)

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Resurslärare i åk 2 och 3, främst i svenska och matematik. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Grundskollärare F-3/1-7
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Lillåskolan är en av tre F-5 skolor i Hofors kommun. På skolan går ca 180 elever. Vi strävar efter att i stor utsträckning ta tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska i två olika åk 1. Vi söker en tydlig vuxen som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden! Vi vill att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. KVALIFIKATIONER Grundskollärare F-3/1-7 med behörighet att undervisa i svenska och matematik.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-3/1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-3/1-7

Barnbibliotekarie
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! ARBETSUPPGIFTER Ansvar för bibliotekets barn- och ungdomsavdelning. Samarbete med BVC, förskola, grundskola och gymnasium samt fritidsverksamhet. Läsfrämjande arbete för barn och ungdomar. Medieinköp. Arbete i bibliotekets låne- och informationsdisk. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår. KVALIFIKATIONER Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete på skolbibliotek eller med barn- och ungdomsverksamhet på bibliotek är meriterande. Vi söker dig som kan prata inför grupper och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du är kommunikativ med social kompetens och har en förmåga att omsätta nya idéer i praktiken. Stor servicekänsla är viktigt liksom att vara självgående och flexibel. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten där samarbetsförmåga, initiativförmåga och kreativitet är viktiga egenskaper.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Barnbibliotekarie jobb, Barnbibliotekarie Hofors, Barnbibliotekarie Hofors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnbibliotekarie

Kock 50%
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! IFO Bygdegården söker kock 50% till boende för ensamkommande flyktingbarn ARBETSUPPGIFTER Du arbetar i boendets kök med egen matlagning. Du serverar god och näringsriktig middag varje vardag samt förbereder lunch och middag till helgen. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för planering, inköp, upprättande av matsedel, tillagning och att maten serveras. Du ansvarar för livsmedelshygienen och HACCP-enhetens egenkontrollprogram samt städning av köket. KVALIFIKATIONER Dokumenterad branschutbildning samt minst två års yrkeserfarenhet. Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse. Kunskap om special- och religionskost. Stresstålig. Goda språkkunskaper i svenska i tal såväl som skrift. Som person ser vi att du är noggrann, stresstålig, ödmjuk, flexibel, strukturerad och arbetar självständigt. Du har kunskap om special- och religionskost och är även vad vid att hantera kostnadseffektiva inköp. Som kock hos oss arbetar du med egen ansvar så du bör var trygg i din yrkesroll. Då arbetet många gånger kräver gott samarbete måste du även vara en van lagspelare. Vi ser att du har minst två års erfarenhet från tidigare kockuppgifter. Körkort - Vi ser med fördel att du har B-körkort, dock inget krav.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock 50%

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Hofors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Hofors
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Hofors.

SvA lärare till Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 250 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha ett nära samarbete med alla arbetslag, samt med skolans SvA lärare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan i ämnet svenska som andra språk. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga SvA lärare till Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SvA lärare till Värnaskolan i Hofors

Företagssäljare Heltid
Vi är intresserade av att träffa dig som vill satsa på försäljning. Är du ung inom försäljning och vill satsa? Anta utmaningen hos Vendator Bemanning eller Vendator Callcenter. För dig som har kommit längre i karriären hyr Vendator Bemanning ut duktiga säljare/säljledare till starka varumärken. Vi rekryterar också till företag i intressanta branscher som söker personal till sin försäljningsverksamhet. Idag finns vi med verksamheter i Stockholm (Alviks Strand) och Hofors. Vi är noterade på Aktietorget. Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär i ett spännande B2B-uppdrag? Arbetsbeskrivning: Som företagssäljare hos oss jobbar du med relationsbyggande försäljning i ett högt tempo. Du skapar nya kunder ser till att vår kunds namn blir förknippat med seriositet, service och kvalitet. Dina egenskaper: Vi som arbetar på Vendator kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och lägger stor vikt vid att upprätthålla goda relationer till våra kunder. Det tror vi också att du gör. Du är naturligtvis även positiv, lösningsorienterad och professionell i din framtoning. Vi tror även att du: * Har lätt till skratt och en härlig karisma. * Erfarenhet av försäljning  * Gillar utmaningar * Kan hålla flera bollar i luften Kunskaper och erfarenheter från telecom-branschen är meriterande! Tillsättning:Omgående (med hänsyn till ev uppsägningstid). Arbetstider: Heltid, måndag-fredag 8-17 Vill du utvecklas med oss? Vill du arbeta på en härlig arbetsplats där vi alltid strävar efter fantastiska resultat, glädje och god teamkänsla? Då är VENDATOR rätt arbetsplats!
Företag: VENDATOR AB Contact Center Hofors
Ort: Hofors
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare Heltid

Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Värnaskolan är en F-5 skola med 250 elever. Här finns även förberedelseklass, grundsärskola samt fritidshem. Skolan har en inbjudande utemiljö och ligger nära naturen där skolskogen finns. Vi tar tillvara utomhusmiljön i vår undervisning. Vi utvecklar tillsammans vår skola för framtiden och arbetar aktivt med att alla elever ska klara kunskapskraven. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha ett nära samarbete med alla arbetslag, samt med skolans övriga lärare i förberedelseklass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans lägre åldrar. Gärna med erfarenhet av introduktion och grundläggande svenskundervisning. Du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. Du är flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Personlig lämplighet och en stor portion humor är egenskaper som vi värdesätter högt!
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass på Värnaskolan i Hofors

VIASAT SÖKER TEAM LEADER I HOFORS
Vi söker nu en målmedveten och driven Team Leader som ska leda och utveckla försäljningen av Viasats högkvalitetstjänster via parabol i Halmstad. Viasat Field Sales är idag 30 framgångsrika team med 5-10 försäljare i hela Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN LEDA, INSPIRERA OCH UTVECKLA SÄLJARE I rollen som Team Leader erbjuds du en spännande och utvecklande tjänst inom försäljning och ledarskap. I denna tjänst har du dubbla roller, en säljande roll där du själv aktivt säljer och agerar förebild, samt en coachande ledarroll där du motiverar och utvecklar dina säljare. Därtill krävs det att du har pedagogisk förmåga och sinne för struktur och planering med egen budget. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du är en förebild och kan lyssna, förstå och entusiasmera; såväl i kunddialog som i samarbetet med teamet. Som Team Leader rapporterar du direkt till försäljningschefen. HAR DU VAD VI SÖKER? * Du har erfarenhet av försäljning i ledarroll * Du kan och vill bygga upp ett vasst och framgångsrikt team * Du drivs av att kunna påverka din inkomst * Du har körkort och tillgång till egen bil För att ge optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj- samt ledarskapsutbildning vid Viasat Academy respektive MTG Academy. Välkända och konkurrenskraftiga produkter i kombination med en trimmad säljorganisation, gör detta till ett varierande och utmanande jobb med stor utvecklingspotential. DU TROR PÅ FRAMGÅNG SOM FÖDER FRAMGÅNG. På Viasat Field Sales är det högt tempo, stort ansvar och bra belöning med garantilön, provision, bonus och kickback för väl utfört arbete. Tjänsten innebär en del resor. Lockande? Skicka in en ansökan till pernilla.blennow@viasat.se, märk ansökan "Team Leader ". Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Pernilla Blennow på 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera.
Företag: Viasat AB
Ort: Hofors
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga VIASAT SÖKER TEAM LEADER I HOFORS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VIASAT SÖKER TEAM LEADER I HOFORS

Butiksmedarbetare Hofors - vikariat
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för ett föräldravikariat på 20 timmar i veckan med chans till förlängning till vår butik i Hofors. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranchen är meriterande. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid med tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december 2013 med chans till förlängning. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 6 oktober 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Hofors
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Hofors - vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Hofors - vikariat

Gruppchef till säljorganisationen
Grupp chef till säljorganistation Ditt val - Vi erbjuder möjligheter! Just nu söker vi en Gruppchef som har mod och hög stresstålighet. En energisk problemlösare som ser möjligheter. Vi söker dig som är van att jobba i organisationer med högt tempo, i en föränderlig miljö där saker händer snabbt, och du trivs med det. Övergripande arbetsinnehåll: .Personalansvar över säljare, teamledare/säljcoacher. .Lönsamhets och resultatansvar för de projekt där du är Gruppchef. .Utveckla kundleveransen. .Utveckla personalen. Viktigaste arbetsuppgifter: .Nå kundens mål. .Ge energi till de viktigaste personerna i företaget, säljarna. .Nå lönsamhet med kunden/projekten. .Uppföljning av lönsamheten i dina projekt .Uppföljning av säljare på individnivå .Planering och prognostisering för säkerställande av rätt volymer .Skapa de bästa förutsättningarna i projekten åt dina säljare och säljteam. Din profil: .Du är en strukturerad och resultatfokuserad vinnare med glimten i ögat. .Du tänker affärsmässigt och strävar efter att utveckla dig själv och dina uppdrag. .Du har förmågan att prioritera med gott omdöme. .Du kan ta och ge konstruktiv feedback .Du är prestigelös och positiv Vi tror att du med dessa egenskaper och kunskaper kommer att vara framgångsrik i din nya roll och passa väl in i vårt företag. Vi erbjuder dig väldigt goda utvecklingsmöjligheter, trevlig stämning och ett starkt engagemang. I din ansökan får du gärna fokusera på att beskriva hur du tidigare arbetat med värderingsledarskap, beskriv hur du praktiskt driver ett säljteam enligt vår arbetsbeskrivning och vilka delar som du anser viktigast i sälj och ledarskap generellt. Kring fackliga frågor och kollektivavtal, vänligen kontakta Lotta Packalén. lotta.packalen@vendator.se, tel. 0290-76 77 70
Företag: Vendator Contact Center i Hofors
Ort: Hofors
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppchef till säljorganisationen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppchef till säljorganisationen

Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Vi söker dig som har stor passion för ditt jobb, som är utåtriktad och social och som gillar att ha roligt på jobbet. Information om tjänsten Apoteket Orren ligger i centrala Hofors, ett mindre samhälle på ca 9 500 invånare halvvägs mellan Gävle och Falun. Som ortens enda lokala apotek har vi en viktig funktion för många av kommunens invånare. Vi jobbar i nära samarbete med ortens hälsocentral, äldreboenden och hemtjänst. På apoteket är vi fem personer som jobbar. Vi har öppet mån-fre mellan kl 9-18 och lördagar 9:30-13. Tillsammans är vi ett glatt gäng som är uppskattade av både kunder och vårdpersonal. Arbetet är omväxlande, med receptexpedition, rådgivning och egenvårdsförsäljning som huvudsakliga arbetsuppgifter. Vi söker En legitimerad receptarie eller apotekare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från apoteksarbete men det är inget krav. Vi ger dig en bra introduktion och handledning och stöd efter behov. Personliga egenskaper Du har en stor passion för ditt jobb och är utåtriktad och social. I kundmötet är du lyhörd och empatisk med en stark drivkraft att lösa kundens alla problem. Som person är du glad och positiv, har lätt till skratt och bjuder gärna på ett leende. Apoteket Orren Apoteket drivs av Daniel Markstedt och Mikael Nordberg. Vi äger totalt tre apotek varav de andra två ligger i Gävle, Apoteket Pilen i Sätra och apoteket Svanen i Strömsbro. Varje apotek är självständigt och välfungerande med lokal apotekschef. Då våra tre apotek ligger så pass nära varandra har vi ett bra samarbete och utbyte apoteken emellan. Vi ordnar både utbildningar och sociala aktiviteter för vår personal och vi har ett gott kunskapsutbyte mellan apoteken. Arbetstiden Heltid eller deltid enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst eller tidsbegränsad. Kontakt Har du frågor kring tänsten eller apoteket, ring gärna Daniel markstedt på 0723-27 87 77 eller vår Apotekschef Marie Määttänen på 0730-98 02 86. Välkommen med din ansökan! Om du tycker detta låter som en tjänst för dig, vänligen skicka in din ansökan via länken nedan eller direkt till daniel.markstedt@apoteksgruppen.se.
Företag: Apoteksgruppen i Hofors Nr 1 AB
Ort: Hofors
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt till Apoteket Orren i Hofors


Sök lediga jobb Hofors

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se